Storbritannias muslimske befolkning vil TREDOBLES innen 2050 ifølge nye undersøkelser

ISLAMISERING

Den muslimske befolkningen i Storbritannia vil tredobles de neste 30 årene, ifølge analyser gjort at Pew Research Centre. Det betyr at antallet muslimer i Storbritannia vil øke fra 4.1 millioner i 2016 til 13 millioner i 2050.

I sin nye rapport kalt «Europas økende muslimske befolkning», så skriver det USA-baserte forskningssenteret at Storbritannia vil bli et sentralt land for økonomiske migranter som kommer til Europa. Tyskland vil være hovedlandet for påståtte flyktninger.

Antallet muslimske migranter som ankom Europa toppet seg etter 2014 til nesten en halv million årlig, i all hovedsak som følge av konfliktene i Syria, Irak og Afghanistan. Konflikter Vesten startet og er ansvarlige for.

Les også: Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Antallet muslimer i den britiske befolkningen i Storbritannia vil øke fra 9.7 prosent til 17.2 prosent, fortelles det. Rapporten forteller videre at økningen ikke bare er selve innvandringen, men også det faktum at muslimer har en betydelig høyere fødselsrate og en lavere gjennomsnittlig alder i forhold til andre europeere.

Storbritannia har en av de største forskjellene i fertilitetsrater mellom muslimer og ikke-muslimer, med muslimske kvinner, med 2.9 barn i forhold til 1.8 for ikke-muslimer. Dette betyr at selv om man stopper innvandringen totalt, så vil muslimers andel av befolkningen øke med mer enn 3 prosent i Storbritannia.

Disse tallene gjelder også for en rekke andre vestlige land som Frankrike, Italia og Belgia.

Les også: Muslimsk terrorangrep mot avisredaksjon i Frankrike – 12 drept

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

SKREMMENDE TALL: Ifølge Pew Research Centre, så vil Norge i 2050 ha over 1.3 millioner muslimer, som vil utgjøre 17 prosent av befolkningen. Det er uklart hvordan disse tallene vil se ut i 2100. (Foto: Pew Research Centre).

Les også: Verdenskjent forfatter: «Vi kan ikke si at terror ikke har noe med islam å gjøre»

Les mer: Bombeterror i Manchester – 22 drept – inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

Pew Research Centre anslår at hvis migrasjonen fortsetter i dagens rate, men flyktningstrømmen stopper, så vil Storbritannia ha den høyeste muslimske befolkningen i EU, med 13 millioner.

VIDEO: Tusenvis av muslimer samles i offentlige parker over hele Europa

Les mer: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1988

Undersøkelsen viser også en sterk ulikhet mellom Øst/Sentral-Europa og Vest-Europa. Den muslimske befolkningen i Tyskland vil øke fra 6.1 prosent i 2016 til 19.7 prosent i 2050, hvis den nåværende migrasjonen fortsetter. Rett over grensen i Polen er situasjonen helt annerledes, der vil den muslimske befolkningen øke fra 0.1 til 0.2 prosent i det samme scenarioet.

Selv om alle de nåværende 28 EU-statene, pluss Norge og Sveits, stengte sine grenser for migranter, så ville allikevel den muslimske befolkningen fortsette å vokse, fordi de har en yngre aldersprofil og høyere fødselsrater.

Les mer: Terror i London: Minst tre mennesker drept – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les mer: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var trebarnsfar og engelsklærer – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Undersøkelsen viser i tillegg at Storbritannia har en av de laveste ratene av rasisme og fremmefrykt mot flyktninger fra Syria og Irak. Bare en av tre mennesker ser på disse som en stor fare, sammenlignet med 39 prosent i Frankrike, 42 prosent i Spania og 60 prosent i Polen. Det konkluderes med at jo lavere antall muslimer og flyktninger et land har, jo mer mener man at disse utgjør en trussel.

VIDEO: Muslim i Tyskland innrømmer på kamera islams virkelige planer for Europa

Les også: Tilbakevendte IS-terrorister får boliger, terapi og jobb for å ikke begå nye terrorangrep

IS: Muslimske terrorgrupper har som mål å sende terrorister inn i Europa, skjult blant migranter, for å utføre terrorangrep mot sivile europeere. Dette har skjedd blant under terrorangrepene i Paris og Brussel, der man fant ut at flere av de som deltok hadde kommet forkledd som flyktninger. (Foto: Treningsleir for IS).

Les også: Svensk sikkerhetspoliti: 2000 ekstreme islamister bor i Sverige

Les også: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Ifølge Pews data, så utgjør muslimer 4.9 prosent av Europas befolkning i 2016, med ca. 25.8 millioner mennesker spredt utover 30 land, en oppgang fra 19.5 millioner i 2010.

Relatert: