Vold mot utlending i Namsos – Ingen nevner to grove gjengvoldtekter

NAMSOS. En video som viser en syrisk asylsøker som får juling av en norsk ungdom har fått enorm nasjonal medieoppmerksomhet i Norge.
NORD-TRØNDELAG

Et samlet pressekorps på lokalt og nasjonalt nivå har de siste dagene hatt krigsoverskrifter etter at en syrisk asylsøker fikk juling av en norsk gutt i Namsos. AUF og Fatima Almanea arrangerer nå en markering mot hatkriminalitet i byen. Det riksmedia derimot ikke skrev om, og som AUF ikke arrangerte en markering mot, var to grove gjengvoldtekter i Namsos. Alle med utenlandske overgripere og hvor det yngste offeret var ei 12 år gammel norsk jente.

Trønder-Avisa fikk torsdag tilsendt en video fra advokatkontoret Christensen, Ertsaas, Kjøren og Smalås. Opptaket viser en voldsepisode som skal ha skjedd i Namsos natt 5. juli. Opptaket er også sendt til politiet. Det er også lagt ut og delt av mange ungdommer på Facebook.

Lokalavisa Adresseavisa hevdet bombastisk at voldsepisoden var rasistisk motivert. Ungdommen som er siktet for volden hevder derimot at det var en uoverensstemmelse mellom de to i forkant av episoden.

Den syriske asylsøkeren fikk ingen alvorlige skader etter slåsskampen.

Les også: Angrepet mot Jacob Kuteh ikke rasistisk ifølge retten

Markering

OPPRØRT. Fatima Almanea har tatt initiativ til en markering mot hatkriminalitet i Namsos, søndag klokken 17:00.
OPPRØRT. Fatima Almanea har tatt initiativ til en markering mot hatkriminalitet i Namsos, søndag klokken 17:00.

AUF og Fatima Almanea arrangerer i dag en markering mot hatkriminalitet og vold i Namsos som en reaksjon på episoden den 5. juli.

Fatima Almanea ble kjent etter at hun gikk til angrep på musikeren Hans Rotmo i en kronikk i landets aviser. Kronikken het: «Jeg er loppa du snakker om, jeg er lusa».

Til Trønder-Avisa sier hun i forbindelse med dagens markering:

– Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Dette er bilder som ikke hører hjemme i Norge. Jeg blir sjokkert og det er ikke måte på skuffelse og sorg jeg kjenner.

Til Namdalsavisa sier hun:

– Jeg reagerte sterkt på det jeg så og ringte til AUF for å høre om det i regi av oss kunne arrangeres en markering i Namsos. Alle jeg snakket med var positive, sier Almanea om markeringa som vil ta sted på Festplassen i Namsos sentrum i morgen.

Les også: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

Gjengvoldtekt 1

Den 18. februar 2013 sto fire utenlandske ungdommer tiltalt for gjengvoldtekt av ei 12 år gammel norsk jente i Namsos.

Jenta hadde blant annet blitt voldtatt på lekeplassen på barneskolen der hun selv var elev.

AKTOR. Kaja Strandjord mente den 12 år gamle jenta hadde hatt frivillig sex med de fire ungdommene.
AKTOR. Kaja Strandjord mente den 12 år gamle jenta hadde hatt frivillig sex med de fire ungdommene.

De skal ha møtt og forgrepet seg på den unge jenta sammen hele tre ganger. Jenta skal blant annet ha blitt voldtatt av de fire inne på barneskolen. Hun skal ha blitt misbrukt i inngangspartiet på skolen og i et huskestativ. Hun skal også ha blitt voldtatt i det som betegnes som et «lekehus».

De tiltalte var henholdsvis 15, 16, 17 og 18 år da voldtektene fant sted.

Anders Kjøren var bistandsadvokat for den unge jenta. Han beskrev saken: «Dette er en av de mer alvorlige sakene vi har sett på lenge. Overgriperne var flere og det er snakk om gjentatte anledninger».

Samfunnsstraff

Alle de fire utlendingene erkjente å ha hatt sex med den 12 år gamle jenta.

De fire nektet imidlertid straffeskyld, og hevdet at jenta selv deltok frivillig.

Les også: Afrikanere slipper gjengvoldtekt-tiltale etter grov voldtekt av mindreårig norsk jente

DOMMER. Lisa Elin Bech var enig med aktor og dømte tre av overgriperne til samfunnsstraff.
DOMMER. Lisa Elin Bech var enig med aktor og dømte tre av overgriperne til samfunnsstraff.

Tre av kameratene ble funnet skyldig i gjentatte samleier og overgrep mot jenta. Retten fant det skjerpende at flere av overgrepene skal ha skjedd i fellesskap. Den betydelige aldersforskjellen mellom partene blir også trukket fram i skjerpende retning.

Dommen mot de fire utlendingene var derimot svært overraskende.

Tre av de tiltalte ble dømt til samfunnsstraff på mellom 130 og 210 timer. Den fjerde av ungdommene ble frikjent, men ble samtidig dømt til å betale oppreisning til jenta som ble utsatt for overgrepene. De fire måtte til sammen betale 130.000 kroner til den lille jenta.

Både aktor Kaja Strandjord og dommer Lisa Elin Bech trodde på de tiltalte. Tingretten fant at den 12 år gamle jenta frivillig hadde hatt sex med de fire utenlandske ungdommene hele tre ganger.

Verken VG, Dagbladet, NRK, ABC nyheter, Aftenposten, TV2 eller Nettavisen nevnte med ett eneste ord at tingretten i Namsos fant det troverdig at en 12 år gammel jente hadde sex med fire ungdommer samtidig ved tre ganger ulike anledninger.

Les også: 11-årig norsk gutt utsatt for rasisme og banket opp

Gjengvoldtekt 2

Den 3. november 2013 ble en norsk kvinne i 20-årene overfalt og voldtatt av to menn av utenlandsk opprinnelse i Namsos.

Det var en venninne av den unge kvinnen som kontaktet politiet og de to utenlandske mennene, som begge hadde bosted i Namsos, ble pågrepet kort tid etterpå.

NAMSOS. Namdalsavisa og Adresseavisa intervjuet ungdom om rasismeproblemet i Namsos.
NAMSOS. Namdalsavisa og Adresseavisa intervjuet ungdom om rasismeproblemet i Namsos.

Etterspill

Da en ung syrisk asylsøker ble banket opp av en norsk ungdom i Namsos, hoppet et unisont norsk pressekorps på den konklusjonen at det dreide seg om rasisme. Det samme gjorde AUF som nå arrangerer en markering i byen mot hatkriminalitet.

Da en 12 år gammel jente ble gjengvoldtatt av fire utlendinger var det ingen som skrev om det utenfor Trøndelag. Det var heller ingen som reagerte da tre av dem fikk samfunnsstraff og den fjerde ble frikjent, siden retten var usikker på alderen hans.

Les også: Somalier voldtok 11-årige Ida – fikk 22 timers samfunsstraff

Det var heller ingen markeringer eller store avisoverskrifter da en ung kvinne ble gjengvoldtatt av to utlendinger det samme året.

Det var heller ingen som spekulerte i om det kunne ligge rasisme bak, da begge ofrene var norske og alle overgriperne var av utenlandsk opprinnelse.

Det har ikke lykkes Frieord å komme i kontakt med  Fatima Almanea eller noen andre fra AUF i Nord-Trøndelag for en kommentar.

Politiske organisasjoner deltar

Her er en liste over de politiske organisasjonene som har bestemt seg for å delta på markeringen «mot vold og hat» på søndag klokken 17 i Namsos sentrum:

Nord-Trøndelag Arbeiderparti

Nord-Trøndelag Unge Høyre

Grønn Ungdom Nord-Trøndelag

Nord-Trøndelag Rød Ungdom

Namsos Ungdomsråd Nord-Trøndelag

Sosialistisk Venstre Nord-Trøndelag

Sosialistisk Ungdom

Ingen av organisasjonene arrangerte demonstrasjon når den norske 12-årige jenta eller kvinnen nevnt ovenfor ble gjengvoldtatt av utlendinger.

D
REAGERER: Gina Berre fra AUF, reagerer med demonstrasjon og tale når hun ser en nordmann i et basketak med en innvandrer, uten å vite foranledningen til hendelsen. Når en 12 år gammel norsk jente ble gjengvoldtatt av fire utenlandske ungdommer i den samme byen, holdt ingen fra Arbeiderpartiet tale.

Relatert:

– Utlendinger slo og sparket tilfeldig forbipasserende i Kristiansand sentrum

– «Guttegjeng» slo ned og ranet 82-åring i Oslo sentrum

– Utenlandsk gjeng overfalt og skadet nordmann i Fredrikstad

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

– 85-åring døde etter å ha blitt slått ned av afrikaner i Narvik

– Utenlandsk gjeng angrep nordmenn – fikk lav straff pga. lav IQ

– Mørkhudet mann slo sovende togpassasjer i Spikkestad

– Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

– 89-årig pensjonist overfalt av sigøynere på Ullevål Hageby

– Øyvind (52) slått blind av utlendinger i Ålesund

– Fotballtrener etter nye voldsepisoder: «Jeg begynner å bli lei av flerkulturell fotball»

 • Jenny Hansen

  Media har blitt en fiende av folket, dets journalister og redaktører er femte kolonne som i likhet med politikere driver undergravende virksomhet.
  Media tier hver gang det er et norsk offer, ikke bare tier de det, men de lyver om identitetene til ikke-vestlige gjerningsmenn. Samtidig kjører de «positive» historier om innvandrere.

  • Terje Bakken

   Et par hundre hyklere marsjerer: http://www.t-a.no/nyheter/article11354881.ece «Ingen bilder er så fine og fromme som de bilder man maler helt selv» …

   • Jeg håper at dagen kommer når de offentlig må skamme seg. Jeg VET at de ikke bryr seg om mennesker, rasisme eller innvandrere som integrerer seg. Disse er alle enten dumme eller hyklere.

  • Jørgen M. Berg

   Femte kolonne er rette ordet

  • Gjett hva, mediene tier også når vold rammer en annenrangs innvandrer (dvs. ikke ung alfahann fra Afrika og ikke-muslim). Selv erfart ved FLERE anledninger. Dette handler altså ikke om godhet, antirasisme etc. som jeg av egen erfaring kan bekrefte.

  • Espen Waldemar Nilsen

   du sa akkurat hva jeg tenkte 🙂 takk 🙂

 • Hvor blir det av markeringene når en av deres gærninger gjør noe galt? Når skal de stå opp og ta ansvar for den kriminaliteten de selv har skapt?
  Eller har det blitt sånn nå at det å være «muslim», fred være med satan, trumfer all galskap og kriminalitet?

 • Mikey Mike

  sensurert p.g.a bannerord. Jeeezus.. F.n.

 • Prison Planet

  Når det blir hverdag med gjengvoldtekter så begynner dem med hvitpixling. Trist at ikke voldet og voldtektene rammer den styrende klassens barn.

 • Mikey Mike

  Dommerne har solgt sjelen sin.

  Det som disse folka ikke forstår. Vi har med verstingene å gjøre. Ikke psykopatene. Ikke sosiopatene. Men de voldelige narcissister. For dem er det likegyldige om de er 5 eller 2. Så lenge de vet at de vinner og er i flertall, så har ikke forholdstallene noe å si. De finner likevel en stor glede i seieren. Og de er villig til å bruke alt av midler, ink. vold. Bare de kan «dominere». For dominansens skyld. Er de alene, så er de verdens mest ydmyke. Og man skulle aldri tro «at naboen kunne gjøre noe slikt»…

  Dette er personer som aldri våget å stå opp mot egen «far», da de var yngre. De fordømmer sin egen feighet og forsøker å få tilbake noe følelse av makt. Alt som gir dem litt følelse av det, er helt topp og akseptabelt, uansett virkemidler. Vi som stod opp mot våres foreldre. Vi som våget å ta et slag og til og med slå tilbake og si «det der gjør du f.n. med aldri igjen. Da smeller det».
  Vi «hater» vold, selv om vi er villig til å forsvare oss. I motsetning til «rottene»(her ment som narcissistene og ikke sigøynere eller annet), så skjems vi over å bare tenke på å gjøre noe slikt.

  Jeg kjenner dem, da et annet familiemedlem er som dem. Og det var det jeg som måtte ta støyten for. Those god dam narcs…!

  Dessverre, så er norsk dommerstand og så mange andre, oppvokst i et altfor beskyttet miljø. Det kreves jo også at man ikke har noen dommer på eget rulleblad, for å bli dommer. De rette folka for å dømme i disse saker, blir derfor sjeldent aktuelle kandidater.

  For å si det rett ut. «Luksus» Norge er psykotisk. De er oppvokst i en verden så god og så unik, at de fn ikke aner hvordan virkeligheten er. De tror det ikke før de får se det, som I.M. Thorkildsen forsøker å formidle i sin siste bok. De tror ikke at slikt kan forekomme. Og de kjenner det i vhert fall ikke igjen, om de har det rett foran seg.

  Forskjellen er, at oss «white trash» kunne overlevd de fleste steder i verden. Disse som da mener seg å vite best, de hadde blitt knerta, rana, banka osv.. 2 meter utenfor postkort-gatene i verdens storbyer. Likevel mener de å vite best om hvordan verden er og hva som foregår. Hele greia er trist.

  De voldelige narcs, de kommer i alle farger. Grunnen til at det er så mange mørke av dem, er etter min mening fordi vold er vanlig i den «muslimske» oppdragelse. De er et produkt av ydmykelse. Og vold er ofte virkemidlet som har blitt brukt mot dem. Og de ser ikke resultatet selv. Slikt gjelder alle etniske grupper. Forskjellen er at i noen kulturer er slik type oppdragelse mer normalisert.

  • Mikey Mike

   hvorfor er det slik ? Tja. Det var jo også slik 100 år siden i Norge. Da relatert til Pietismen. Både pietismen og Islam er ideologier som undergraver ego. Man skal være ydmyk og jobbe for «noe større».
   En god forberedelse til en slik «viktig livsoppgave», er kanskje å knuse barnets ego fra meget ung alder. Ydmyke det repetitivt.

   En tredje ideologi som undergraver ego, er radikalisert sosialisme.

   Ser man fellestrekkene.. Sant.. Lysbakken er heller ikke riktig god i huet, mener nå jeg. Forskjellene under overflaten, er nesten ikke merkbare.
   Heldigvis har Lysbakken selv så enormt ego, at han ikke er villig tl å ofre noe som helst. Han trenger lakeier til å gjøre jobben for seg. Så det er jo bare å styre unna hele partiet, og de som enda lengre til venstre befinner seg

   Kan jo legge til nazismen som en fjerde. Sånn for ying-yang skyld.

  • Mikey Mike

   Hadde man hypotetisk sett kunne konvertert han profeten Ummah til noe positivt. Strøke rulleblad, slik at han hadde fått muligheten til å jobbe i positiv retning, så er jeg muslimsk overbevist om at han alene skulle klare å gjøre enn bedre jobb i barnevernet enn 100 etnisk-norske solside-sosionomer

   • invernes

    Et vesen i fra helvete kan aldri bli til en god statsborger.

    • Mikey Mike

     Han er far out. Men om BV kan få tak i noen med tilsvarende bakgrunn og overbevisningsevne, før de blir selvoppnevnte «profeter», og få dem inn på et sosionom studium, så kan de faktisk ha et godt fortrinn.

     Personlig tror jeg at BV i seg selv er for rasistiske til å våge det. De foretrekker nok å sende ut etniske-nordmenn, til oppgaver de ikke har noen forutsetning for å mestre, om man da ser bort fra hudfargen.

     Practise what you preach… er det dårlig med

 • sussebassa

  Bara å innse fakta som er at det inte kommer til nogon skikkelig reaksjon ifra flere nordmenn Før forholdene blir som i Sverige…Malmø, hvor det hver dag smeller en bilbombe/brenner, og voldtekter også tilhører hverdagen..helt daligdags.
  Det pøses på med demonstrasjoner ifra PK, men alikevel har det tiltatt…bare et spill
  I Sverige er nå SD 23.3 på sistemåling, nest største parti, så det har vært en bråoppvakning for mange svensker…och flera kommer til… friatider.se
  Så Norge, dere har nok dessverre flere år igjen, før et skikkelig antipk parti vil se dagens lys, og dermed kunne gjøre noe med denne totale galskap art her viser.
  At en 12 åring frivillig skulle ville la seg gruppevoldta iflg aktor Strandjord,… hun burde mentalt undersøkes.

 • sussebassa

  Bara å innse fakta som er at det inte kommer til nogon skikkelig reaksjon ifra flere nordmenn Før forholdene blir som i Sverige…Malmø, hvor det hver dag smeller en bilbombe/brenner, og voldtekter også tilhører hverdagen..helt daligdags.
  Det pøses på med demonstrasjoner ifra PK, men alikevel har det tiltatt…bare et spill
  I Sverige er nå SD 23.3 på sistemåling, nest største parti, så det har vært en bråoppvakning for mange svensker…och flera kommer til… friatider.se
  Så Norge, dere har nok dessverre flere år igjen, før et skikkelig antipk parti vil se dagens lys, og dermed kunne gjøre noe med denne totale galskap art her viser.
  At en 12 åring frivillig skulle ville la seg gruppevoldta iflg aktor Strandjord,… hun burde mentalt undersøkes.

  • Mikey Mike

   Hvem skal reagere ?

   Oss «white trash» ? Vi har jo også allerede blitt diskriminert av godhetens-Norge i årtier. Tror ikke så altfor mange av oss er så veldig engasjert i konflikten i det hele tatt. I hvert fall ikke noe har noe behov for å dø for. Ikke har jeg invitert dem, og ikke har jeg fått så veldig mye backup selv fra godhetsmakten. Tvert i mot.. Gjelder å putte mest mulig piss og lort av tvilsomme «forbrytelser» på bøteregister/rullebladet, får man av og til inntrykk av. Vel, jeg og sikkert flere, har blitt ikke-deltagere. Ingen av sidene tiltaler.

   Blir det «krig», så skulle jeg f.n. ikke bli overraska om «det muslimske brorskap» og «hells angels/bandidos» ender opp på samme side. Begge grupper har på mange måter møtt mange av de samme fordommer og de har nok også i stor grad veldig lik oppvekst og en viss felles forståelse.

   Mitt engasjement, strekker seg til å kommentere hva jeg ser, selvfølgelig utfra mitt perspektiv og hvor og hva jeg selv har opplevd og alle de «rare» mennesker jeg har møtt og blitt kjent med opp gjennom livet.

   • sussebassa

    Hadde jo håpet at Frp hadde mere baller, men virkeligheten viser at de liker best fete regjeringslønninger og annen frynsegoder…dessverre.
    Så må man finne et annet parti/starte et som virkelig står på oss ikkePK politiske side.
    SD har hatt en enorm framgang, parallelt med økningen av brenner/bomber/voldtekter og annen kriminalitet…enorm.
    Denne kampen dreier seg om PK imot oss ikkePK.
    Litt trøst at denne ikkePK vinden øker i Europa, valget i Finland og Danmark.
    Selv tror jeg at «krigen» vil enda opp med at islam og deres støttespillere vil bli kastet ut..men det begynner å haste for Norge, at en endring/oppvåkning skjer raskt.

    • Mikey Mike

     FrP sin bakside, er at de innfører en elitistisk politistat, uten engang å gjøre noe særlig med den sak som gav dem stortingsplass. Hilarious.. De fattige blir overvåka slaver, og innvandringen øker..

     Jeg vet ikke om det er noe bedre. Enn så lenge så er faktisk AP, det beste. Grunnen til at de får mye pepper, er delvis fordi de har vært naive og delvis fordi de har forsøkt å finne mellomløsningen. Det er to «psykotiske» grupper på hver sin side av aksen, som AP skal forsøke å finne en mellomløsning for.

     Stoltenberg er også mer naiv enn Støre. Det er også noe av årsaken. Støre er mer realpolitiker. Jeg har 100% tillit til hans evner. Spørsmålet er bare hva som eventuelt måtte være bakenforliggende agenda.

     La oss ta Syria forhandlingene. Støre vil først ha en restriktiv innvandringspolitikk. Han skjønner at han ikke kan stå på sitt, da resten av partiet hans og de til venstre skriker om «minst 10 000». Hva kan da Støre gjøre ?

     1. Nekte for 10k og tilslutt måtte abdisere fra forhandlingene i det minste. Kanskje hele tronen. Resultat ville vært at Tadjik ble leder. Og da ville det nok minst blitt 10 000

     2. Gjøre som han gjorde og lande på en slags mellomløsning, igjen.

     Støre har fått altfor mye pepper, ufortjent.
     Libe Rieber-Mohn som nestleder i AP. Da kan det bedre seg.

     • sussebassa

      For egen del håper jeg AP aldrig kommer til makta igjen…
      Det er de som åpnet for denne innvandringen, som alle ser hvor bærer hen..lukt til hell for land og folk.

     • Mikey Mike

      Velferdsstater er i seg selv en utopi. Dessverre.

      Det gir insentiver til middelmådighet, til ubrukelighet og til latskap. For de store massene. Men den gir også insentiver til kreativitet, innovasjon og mer, for unntakene. Men de store massene, de skjemmes bort og blir late. De vil også beholde latskapens goder. Så da fortsetter de å stemme på det partiet som lover dem gull og grønne skoger. De ser ikke paradokset selv. Tilslutt vil enten hele velferdsstaten bukke under, eller man ender opp med et enormt stort parti. Jamfør «sosiodemo-kommunisme».

      Innvandringen gjør at utopien, velferdsstaten, går raskere til grunne.
      (Som omstillingsparti for massene, så har jeg mer tro på AP enn f.eks H)

      hva skjer da, når folk sulter ? Vel.. Fins det en «lykkelig politistat» ? Og fins det en politistat som klarer å gjennomføre overvåkingen, uten at blodige opprør forekommer ?
      De tror kanskje at det skal gå denne gang, da teknologien gjør overvåkingen lettere. Problemet er at de også da dreper både lyst og individene som kan føre til progresjon. I en slik stat, så kunne både Einstein og Da Vinci endt opp som «opprørere». I det minste mista lysten til å gidde å tenke på saker som ikke dreide seg om å få mat på bordet.

     • sussebassa

      Snakker ikke om velferdsstat, men om retten for et land/folk… styra och bestemma i eget land.
      Nå får de komma til Europa, och beter seg som Dom eger våre lender..voldtar, mørdar, dreper mm.
      Aksepteras inte,… aldrig.
      Ut med dette pakk.

    • Big Bang

     Håper du har rett!

 • spirild

  Fatimas sorg:

  «Sier Fatima, sier Abdullha, sier, Osman, Mohammed, Achmed og det sier de alle sammen…NRK, Dagbladet og Aftenposten og.

  Men Fatima du glemte noe: At norske jenter og kvinner er skyldig i sin skjebne fordi de kler seg ikke!
  Og forøvrig beviser Fatima at for hver gang hun får oppmerksomhet i media med sine uttalelser at hun er en belastning for landet mitt
  Som her i Frankrike blir 3 jenter angrepet av dine «søstre» fordi de ligger i parken og soler seg i bikini.

  http://www.fdesouche.com/631231-saint-ouen-93-expulses-de-la-rue-de-clichy-les-roms-dorment-devant-la-mairie

  • spirild

   «Søsteren» til Fatima som antastet en fransk jente som solte seg i en park i Reims har på sin facebook side bla dette:
   «save gaza» og «grande mosquee de reims» og spiller nå offer.
   SOS rasisme hadde organisert en demonstrasjon: 2 fremmøtte! Altså en flopp, takk for det.
   Og dette bildet liker hun godt, den franske «Fatima». «Islam min tro»
   https://uploads.disquscdn.com/images/553c967d2b8419fdf9abe137be875b8613c782a70daaa2e639403dc230380eb2.png

  • Får frysninger kun jeg leser/ hører navnet Mohammed, må alltid tenke på hva denne tyrannen gjorde mot meg og andre. Han er flaggskipinnvandrer og blir aldri kritisert.

 • Thomas Claudius

  Media er styrt og nå er det slik at du skal være politisk korrekt og det vil ikke jeg lenger, AP skal jeg aldri stemme igjen mer langt i fra samfunnet skal du lete lenge etter. Vi må snart se til svart og fatte at vi ikke kan ta inn flere og dette med intregrening ei virker og har aldri gjort det. Møter og tog vær gang det er muslim eller en med slik tro ffs hvorfor er det coolt med Jødisk stolthet?? hvorfor er det coolt med Svart Stolthet??? Hvorfor er det coolt med Muslimsk stolthet? Og hvorfor er det feil med hvit stolthet da ??? dette RASE kortet blir brukt så til de grader feil i dagens samfunn at det er til og grine av !!! I bunn og grunn er det faen svarte en god del totalt historie løse folk som slenger om seg med rasisme hit rasisme ditt det ser du på Sør-stats flagget det totalt historie løst og media skapt skit fra ende til annen, kommer danske og svenske episoder hit til Norge er det mange som da vil få nok ! Og en annen ting kjære media tror dere virkelig att Sverige Demokratene bare dukket opp helt ut av det blå? nei og de har da faen en masse og komme med også langt mer en sine fot forms søster partier i Svensk riksdag og de er der for og bli, Det skal Svensker være glad for jeg vil ikke ha 50+ steder der ingen Norsk politimann i bil ikke kan dra med kun 2 i bilen men Media i Norge er så styrt men folk kan se sjøl men hva hjelper det når de som sitter på tinget ikke bryr seg !!!

 • Det er forlengst blitt klart at både AUF- og Ap-ledelsen – og de øvrige masseinnvandringspartiene – gir blaffen i at småjenter gjengvoldtaes av innvandrere. I praksis er selv grove voldtekter og de mest bestialske drap bare en del av den systematiske «flerkulturelle» omskoleringen som nordmenn har blitt utsatt for gjennom flere tiår nå. Man regner åpenbart med at folk tilpasser seg og etterhvert ser på dette som like «naturlig» som skiftende vær og vind. I de mest «flerkulturelle» landene i verden er det jo i praksis slik forholdene er.

  At politiske kriminelle går aktivt inn for å avlede oppmerksomheten fra sitt helt åpenbare ansvar for å ha lagt aktivt til rette for både grove voldtekter, ran og en lang rekke drap gjennom de siste tre-fire tiårene er desverre heller ikke noe nytt. Sånn sett også en lettelse at denne saken i Namsos ikke dreide seg om noe mer alvorlig. Ett drap utført av en «nynazist» – i realiteten en forvirret guttunge som ble forfulgt av en somalisk guttegjeng fordi han våget å anmelde dem for å ha banket han opp – var jo nok til at man i årevis drev med «markeringer mot rasisme» og den rene helgendyrkelse av den drepte.

  • Steinadler, du som har så mye fornuftig å komme med, hvorfor blir du ikke med oss i Demokratene i Norge til å skape et slagkraftig, nasjonalkonservativt alternativ før 2017. Du er blant mine favorittskribenter på Disqus. Ringer du meg på 93 00 25 22 eller sender en epost til [email protected]? Hvis du vil bevare anonymiteten er selvfølgelig det greit, men jeg vil i alle fall ha kontakt med deg for å finne ut mer av hvem du er.

 • invernes

  Jeg håper
  Frieord følger opp denne saken. den er et vitnesbyrd om landssvik mot Norge , om disse guttene får strengere straff enn det muslim djevler som voldtar småjenter på 12 får ? ja da er vi i krig.

  • Lena Horie

   Hvordan vet du at de som voldtok disse jentene er muslimer?

   Med det sagt håper jeg virkelig ikke disse guttene får større straff enn ved en voldtekt. Men saken er dessverre at hadde de guttene voldtatt denne gutten hadde nok ikke media fått høre så mye om det. Det er til dags dato svært dårlige kår i en rettssammenheng for kvinner (og kanskje særlig menn) som opplever voldtekt. Hat kriminalitet har også vært lavt på prioriteringslista, men har heldigvis fått større og større oppmerksomhet i media, hvilket er bra, men jeg ønsker at det samme skal skje for de som har blitt utsatt for seksuell vold. Synes det er et nytt lavmål for Frie Ord å bruke voldtektsofre for å trivialisere hat-kriminalitet.

   • La meg si det slik, ER de muslimer, så blir de ikke straffet hardt, om i det hele tatt. Og hvis du lurer på hvordan jeg vet det, så har jeg egen erfaring med dette.

    • Lena

     Hvorfor i all verden skal vanlige muslimer straffes?

   • Jens Bjørneboe

    «Hvordan vet du at de som voldtok disse jentene er muslimer?»
    Kall det en «educated guess», statistisk probabilitet, sannsynlighetsberegning, kulturelt/religiøst betinget osv osv.
    I norsk rettspraksis, så får man også strafferabatt og straffefrihet for mye rart. Har han staten eller politiet somlet blir det strafferabatt. Finnes det kulturignoranse argument, krigstraumatiserings argument, posttraumatisk stress syndrom argument så fikser advokaten strafferabatt. Værst er favoritten til mange av de kulturelt berikende morderne i vårt land: psykotisk i gjerningsøyeblikk, husker ingenting, utilregnelig. 3-5 år på psykiatrisk sikkerhetsavdeling med medisiner for så å erklæres frisk nok, av psykiateren/psykologen, til å re entre samfunnet.
    Faker man psykose er det jævlig lett å bli frisk av medisinene man får. Voila litt godt skuespill og garantert 8-10 års strafferabatt.
    Ikke værst det for en mannsling som føler seg kulturelt presset til å utføre litt æresdrap.

    • Lena

     Når ble voldttekt æresdrap? Jeg lurer også på hvordan dere kan tro at «alle muslimer er demoner». Egen erfaring, ja. Egen surmuling over en kaffekopp foran TV2 nyhetene, kanskje, men jeg vedder hodet på at dere aldri har deltatt på en eneste integrerings-event eller løftet en finger for å faktisk finne ut av hvordan mennesker fra disse kulturene og religionene faktisk er og oppfører seg. Dere hører om og DYRKER utelukkende de som er på kanten av samfunnet, kanten av sitt eget samfunn, kanten av sin egen religion. Latskap, kaller jeg det.

     • Jens Bjørneboe

      I innlegget mitt var det norsk rettspraksis jeg harselerte med. At det gis altfor mye strafferabatt. Sikkert mange muslimer som er alrighte mennesker men religionen deres er det ikke. Muslimer alternativ islamister er fakta overrepresentert på jævlig mye dritt her i verden.

      Når du leser f.eks teksten;
      ‘stoned to death after taking part in beauty contest’
      hvilken religion og hvem er det nærliggende å tenke på.

      Eksempelet over er sharia lov. I flere spørre undersøkelser svarer 1 av 4 muslimer at de er pro sharia lov. Globalt vil det si at 350-400 millioner mennesker vil i ytterste konsekvens mene at slik straff (steining) er begrunnet.

      Og feil igjen med antakelsene dine Lena. Ved universitetet jeg studerte på var det flere muslimer gutter som jenter fra Oman som jeg ble godt kjent med. Et par av de var t.o.m ofte med i baren selv om de aldri drakk alkohol.

      Jeg vedder hodet på at mange av dere som representerer venstresiden aldri har deltatt på tilstelninger der det uforfalskede synet på oss Dhimmis blir formidlet, eller løftet en finger for å finne ut hvordan det faktisk er å leve i et teokratisk diktatur. Dere hører om og DYRKER utelukkende illusjonen om at åpne grenser og naiv PK forståelse vil føre alle mennesker sammen i et ekstatisk multikulturelt felleskap, som små barn av regnbuen. Latskap, kaller jeg det.
      Barna er ikke så små, eller snille, jorden er ikke lenger så frodig. Plast og syntetisk mat er fremtiden. Deal with it.

     • Lena

      Godt skrevet. Jeg tror ikke vi skal tro at alle mennesker kan forenes som du skriver, men med litt mindre fordommer kommer vi langt. Det er et faktum at mange muslimer misbruker religionen, og det går folk i andre kulturer og religioner hardt ut mot, slik man burde! Men dette har i mange tilfeller gått for langt, og til at mange skyr unna ved ordet «muslim» og sprer hat og fordommer rundt seg som fakta (mener ikke deg spesifikt).

 • Harald van Gaal

  Fy f.. så irr det er å lese dette som står over her.. Jeg får disse utlendingene mer og mer opp i halsen. Er det sånn at de ikke kan oppføre seg i NORGES LAND så hiv de svina til h…. ut og hjem der de hører hjemme og foreldrene med…! Samfunnsstraff for voldtekt (sex) mot ei 12 år gammel jente..???????? HALLO..??????

  • invernes

   Ja det blir spennende å se straffen til de norske heltene i forhold ? all ære til de norske guttene, måtte de bli et forbilde for vår etniske ungdom.

   • Mikey Mike

    «Advarer sterke bilder. Grov vold».

    Volden i seg selv, var jo ingeting. Småtteri. Trodde han hadde sparket ham i trynet eller sånn som man typisk ser mørkhudede gjøre

    Heller ikke brydde dem seg særlig om at ruta på bilen ble knust. Hvem gjorde det ? Kan det ha vært venner til offeret ? Som f.eks kasta en stein ?

    Det er jo helt klart bevisst. Hvorfor. Fordi de tror på ideen om 1 kultur for alle mennesker, a la John Lennon, eller fordi de ønsker konflikt. Hm

    • invernes

     Nei og dette er individer som står for massemord av kristne i Syria.

     • spirild

      Det er faktisk riktig. Dette er muslimer, syrere, og de liker ikke kristne hverken her i Norge, Europa eller Midt-Østen.

  • Mikey Mike

   hun fikk jo ikke engang minsteerstatning på 150 000. Mulig de har endret det beløp, men hun burde jo fått minstebeløp X 5 eller noe midt i mellom.

   Ren diskrimering.

  • Håper du ikke mener det generelt, jeg er også «utlending» men annenrangs. Vi blir også behandlet som dritt, selv om vi bidrar i landet deres. Ingen bryr seg når vi blir offer for vold fra muslimer eller fra siden rasister (som jo dessverre finnes, men ARS og mediene gir jo blaffen).

   Det er kun disse sær-innvandrerne (og helst muslimer) som vernes om og som samtidig oppfører seg som tyranner og ødelegger for oss andre, både innvandrer og norske.

   • Jens Bjørneboe

    Hvis man tror det er en genetisk greie er man ekte rasist. Hvis man tror det er en kultur greie så er man også rasist, i PK sitt syn. Å utvanne begreper til det kan inkludere hvasomhelst er noe forbannet piss sosiale krigere i beste PK tradisjon gjør.
    Det er forskjell på black people og niggers, mellom en person fra Iran og en muslim fra Iran, mellom en mann og en kvinne i Afrikansk stamme kultur mentalitet, mellom en Afrikaner medlem i MENSA (de finnes) og en afrikaner medlem av MENA…

   • Harald van Gaal

    Jeg har ikke noe i mot utlendinger eller innvandrere som kan oppføre seg. Så vist du gjør det, så er det ikke noe problem for meg.. Jeg vet at det er noen som ødelegger for mange andre utlendinger/innvandrere som virkelig trenger hjelp. (noe du skriver selv her) Så derfor skriver jeg det jeg skrev over her.. For hvorfor har vi overfulle fengsler her, jo pga at det sitter utrolig mange utlendinger der, som vi skattebetalere betaler for.. Nei, hiv de ut. Det er min mening. Vet det er lettere sagt enn gjort, men noe må gjøres før det er for sent. Hadde dette skjedd med min datter, så hadde de håpet å bli sperret inne resten av livet, for jeg skulle ha jaktet på de helt til jeg hadde funnet de.. :(((

 • LOL

  Vold og vold fru blom.

 • spirild

  Hvem kan stoppe den rasistiske volden mot nordmenn?

  • Tore

   Det må vi gjøre selv.
   I første omgang må vi få stemt inn folk som vil GJØRE NOE med dette.
   Dvs at ap, sv, v, høyre, krf ikke må få våre stemmer.

  • Hvem kan stoppe den rasistiske volden mot annenrangs innvandrere (som meg) som vi er utsatt for fra siden muslimer, den type «migrant» som nå for tiden lurer seg til asyl, og fra nordmenn?

   • Darmann

    Ingen, nordmenn er viktigere.

 • Rakija

  Vi blir behandlet som vantro hunder….

 • Sidhatt

  Det er Støre som står bak alt dette. Han stod bak 1000 syrere for å svekke Høyre og FrP, også 8 000 syrere til, uten at folket reagerer. HAn sammenligner seg selv med Palme, men han er mye farligere enn Palme.

 • Sidhatt

  Det er Støre som står bak alt dette. Han stod bak 1000 syrere for å svekke Høyre og FrP, også 8 000 syrere til, uten at folket reagerer. HAn sammenligner seg selv med Palme, men han er mye farligere enn Palme.

  • invernes

   Støre går vel neppe på kino alene 🙂

 • Nico Loco

  Og det blir ropt at vi nordmenn er rasister sier vi noe om innvandrere, lurer på hvorfor? NOT!!!

 • Synsaren

  Hykleriet til venstre siden kjenner ingen grenser

  • spirild

   Nettopp. Og det er deres varemerke og derfra kan de bruke intimidasjonsmetoden. Henge ut folk for at de holdet kjeft og mister til og med jobbene sine. Via hykleriet sitt.

 • LOL

  Overfallsvoldtekten i Trysil var en asylsøker.

  • spirild

   Takk, LOL.

  • Mikey Mike

   Har du lenke ?

   Det var jo ikke nevnt noe om farge eller tilhørighet, så man kunne med stor rimelighet anta at det stemmer det du sier. Men hvor fant du en ærlig journalist ?

 • Varm_kaffe

  Går an å tenke før du skriver. Du sammenligner epler og appelsiner her, og det tror jeg du er klar over selv. Tror du skjønner selv at det hadde blitt langt større reaksjoner på voldtektene om de hadde blitt filmet og opptakene hadde blitt offentliggjort. Jeg kunne like godt klaget over at du skriver om voldtekter og ignorerer alle som dør i trafikken, eller får kreft, eller blir mishandlet hjemme av norske foreldre. Igjen, epler og appelsiner, og veldig gjennomskuelig.

  Men godt forsøk.

 • Tikka

  Plutselig ble det stille i media. La dere merke til det? Kan det komme av at han som faktisk filmet dette er også «mørk i huden» som han sier, samt at de faktisk hadde møtt hverandre før(noe den forulempede har løyet om) og som ikke er kommet fram. Nei, media kan dere få billig av meg. Det er en grunn til at jeg har sluttet å abonnere på aviser.

  http://www.nettavisen.no/nyheter/-jeg-filmet-slagene-fordi-det-var-gy/3422812426.html

  • Jens Bjørneboe

   Se filmen Forfengelighetens fyrverkeri (Bonfire of the Vanities). Når media går «all in» på en løs påstand, et rykte, en enkeltpersons oppfatning uten å gjøre skikkelig journalistisk arbeid, og det i ettertiden viser at det var feil. Da blir det flaut. Flaut å bli tatt med buksene nede og avslørt at en har gjort slett arbeid i det som faktisk er yrket sitt. Det blir ungdomskole/russe journalistikk, hvilket forøvrig er minst 30% av innholdet i ABC, Dagbladet, VG og Nettavisen.
   Se for øvrig bildet av de 35 kvinnene Bill Cosby skal ha forgrepet seg på. 30/35 ser ut til å være «hvite». Hva hvis en mannlig hvit kjenndis hadde dopet ned og voldtatt 30 afro amerikanske kvinner. Jeg kan tenke meg at han ville blitt referert til som en rasistisk overgriper. Det er denne doble standarden i nyhetsmedia som gjør at flere og flere reagerer i harnisk.

 • Sprengt

  Er så mye jeg lurer på. Lurer på om de hører til NAV hvor da den udugelige norske stat betaler for oppreisning? Når kan en hvit og en svart person sloss seg i mellom uten at det lenger er rasistisk motivert?.. Er hardt å ikke bli rasistisk mot en gruppe mennesker som gjør grusomme handlinger mot ditt eget folk. Men men, hadde det vært min 12 år gamle datter så hadde vel jeg sitti inne for lengst.. som en hælvetes voldsmann.

  Media styrer verden.

 • Insanus

  Overfallsvoldtekten i Trysil natt til lørdag, man trenger ikke være synsk for å gjette at gjerningsmannen er afrikaner.

  http://www.nrk.no/ho/mann-pagrepet-etter-voldtekt-1.12473383

  • LOL

   26. juli 2015 kl. 18:00

   Pågrepet etter voldtekt i Trysil

   En mann ble ved 16-tiden pågrepet i forbindelse med en voldtekt i Trysil natt til lørdag. Mannen er i 20-årene og fra et afrikansk land, men bosatt i Trysil. Lensmann Sonde Grønstad sier til NRK at pågripelsen skjedde etter tips og vinteobservasjoner.

   nrk.no/nyheter/pagrepet-etter-voldtekt-i-trysil-1.12473336

   • Insanus

    Både overraskende og litt beundringsverdig at blodrøde NRK nevner at voldtektsmannen er afrikaner. Men de skjønner sikkert at de må holde en viss balanse for å opprettholde siste rest av troverdighet..

  • Og dersom denne unge alfahannen også er muslim, så skjer dette faktisk i samsvar med «religionen» islam.

   Egentlig trist at ikke vi andre, dere norske og vi ikke-muslimske innvandrer, klarer å sette i stand et slikt oppmøte som i Namsos. Behøver jo ikke engang bli like falsk, patetisk og løgnaktig.

  • Og dersom denne unge alfahannen også er muslim, så skjer dette faktisk i samsvar med «religionen» islam.

   Egentlig trist at ikke vi andre, dere norske og vi ikke-muslimske innvandrer, klarer å sette i stand et slikt oppmøte som i Namsos. Behøver jo ikke engang bli like falsk, patetisk og løgnaktig.

 • Ole Hansen

  Glem den rasistiske voldtekts og volds epidemien mot hvite av mørkhudede berikere, som har ødelagt tusenvis av liv, det virkelige problemet er hvite som ikke viser toleranse overfor dette. AUF kjemper for Norge og vår fremtid! Hurra!

 • Ole Hansen

  Glem den rasistiske voldtekts og volds epidemien mot hvite av mørkhudede berikere, som har ødelagt tusenvis av liv, det virkelige problemet er hvite som ikke viser toleranse overfor dette. AUF kjemper for Norge og vår fremtid! Hurra!

 • Ken-tore Nilsen

  få svina ut av landet…

 • tore

  Jeg synes denne voldsepisoden var fullstendig usmakelig. Å angripe en person på denne måten for deretter å legge det ut på nettet er kvalmt og jeg håper drittungene får sin velfortjente straff. Når det er sagt synes jeg episoden som man antar var rasistisk motivert, blir tatt fullstendig ut av sine proporsjoner. Den har vært i nyhetene i dagevis og nå arrangeres det demonstrasjon mot rasisme i Namsos. Jeg er fullstendig enig med det flere her skriver at hvor er media, talene og demonstrasjonene når volden eller overgrep går andre veien? Det er jo helt usymmetrisk. Når en etnisk nordmann overfalles, en kvinne/jente blir voldtatt, eller noen blir utsatt for andre kriminelle handlinger- så er det om å gjøre for enhver pris å beskytte opplysninger om den etniske bakgrunnen til forbryteren hvis vedkommende ikke er av norsk opprinnelse. Det er virkelig sprøtt.

 • Magne Jenssen

  Media er djevelens advokat. So bærre is it.

 • Vegard Halvorsen

  Episodene var jo nevnt i media. Rask googling medførte treff i både Adresseavisen og VG….i 2013!!? Samtidig gjør jo ikke det at media ikke svarer med krigstyper den aktuelle voldsepisode som det refereres til her (juli 2015) noe mildere…eller er dette underforstått? Det at politiske organisasjoner og ungdomspartier engasjerer seg og har markeringer mot hatkriminalitet er vel ikke galt? Tvert i mot er det viktigere enn noen gang. Vold mot kvinner har jo de fleste partier jevnlige markeringer i mot.

 • Milos R

  Synes det er ganske drøyt av dere å insinuere at Gina ikke bryr seg om disse voldtektene med for eks bildeteksten «..Når en 12 år gammel norsk jente ble gjengvoldtatt av fire utenlandske ungdommer i den samme byen, holdt hun derimot ingen tale.».

  Da denne episoden skjedde var Gina 15 år og kjente verken til AUF eller AP, men jeg som kjenner Gina er veldig sikker på at hun hadde holdt en støttemarkering mot voldtekt og overgrep – hadde hun ikke vært et barn selv på den tiden. Det gjelder også uavhengig av hvilken etnisitet overgriperen hadde. Ha en fin kveld!

  • Glibert

   For sosialister er det kun ideologien og partiet som teller.
   Derfor er alt de sier ideologisk motivert.

   Det er dette som er så farlig med en totalitær ideologi som sosialismen, for den krever at du kaster av deg alle menneskelige følelser.
   De som er funnet «verdig» og gått til topps i AUF de har gått gjennom denne prosessen, og bryr seg ikke lenger om mennsker, kun om ideologien og partiet.

 • Heaven

  Videoen fra Namsos ser ikke ut til å være noe mer enn vanlig knuffing og ingen ble skadet.
  Likevel er dette blitt nasjonalsak…
  Media sporer også totalt av med en gang de nevner bakgrunnen til hendelsen og hopper til at dette må være rasistisk motivert men nevner kort at politiet ikke har vurdert det slik ( innen presset blir for stort ) og nå bruker til og med SV og AuF dette som en del av valgkamp kampanjen deres!!!
  Jeg er ikke bare irritert på de involverte for de har dritet ut seg selv ut nasjonalt men at de nærmest serverte valgflesk på sølvfat til «the good guys».

 • Jens Bjørneboe

  Kommenterte denne saken på ABC nyheter og påpekte det inkonsekvente med at media hauser denne saken opp men har ikke nevnt med et ord noen av de virale videoene fra USA der hvite tenåringsjenter har vært offer for blind og rasistisk vold fra Afro amerikanske jenter.
  Jeg vet at i journalistisk prioritering så kommer det nære foran det fjerne. Dog hadde nok dette vært nevnt hvis det var hvite jenter som banket opp en sort, mens de filmet det, lo og kom med nedsettende kommentarer.
  Innlegget mitt på ABC var sakelig, hadde ikke rasistisk vinkling og var innenfor grensen på 500 innslag. Likevel forsvant det. Hvorfor er det så farlig og fryktelig å bli utfordret på sitt verdensbilde. Neste gang en medieprofessor eller forståsepåer jamrer om tapet av den vitale dagspresse, polarisering av debatten i ulike leirer på nett og hvilket tap dette er for demokratiet. Til deg kan jeg si. Når pressen ikke lenger skjøtter den jobben den var satt til å gjøre som vaktbikkje for å utfordre makten er den ikke lenger en samfunnsinstitusjon vi trenger.

 • Knut Hansen

  Jeg ble rett og slett krafitg provosert når jeg så en reporasje på tv 2 nyheter, det var ett intervju med en somalisk 17 åring eller noe sånt som var blitt «redd» og han mente Namsos hadde blitt mye utryggere og det var skummelt å ferdes i byen osv. DET er faktisk helt SYKT at ikke media lager slike reportasjer når det gjelder den store bølgen med utlendinger som voldtar Norske kviinner eller alle disse utenlandsgjengene som banker opp og raner nordmenn. Jeg mener man nå burde sende inn et stort antall eposter til VG, TV2 og Dagbladet med opprop om rettferdighet, er det nok folk som sender inn da må de begynne å ta det seriøst

 • Hjärntvätten pågår. Ungdomar i Namsos som fått nog blir uthängda som rasister. Grupp- och överfallsvåldtagna norska jäntor bryr man sig inte om. Politikernas svek är enormt.

 • Vegard Halvorsen

  Det skal du ha, Anne Hansen! Du skrev med åpen profil og ikke noe alias. Rart det der at en kan lire ut av seg de mest utrolige ting når en ikke signerer med sitt virkelige navn. Mener alle debatter skulle vært påkrevd signatur, slik at en kunne hatt en bedre tone i meningsutvekslingene….enn slik denne tråden viser.

  • Jens Bjørneboe

   Hvis du ser på profilbeskrivelsen så står det Ufør Pensjonist kjerring. Skal hun få sparken fra den stillingen fordi hun har feil meninger og feil holdninger. Feil meninger kan være karrieredrepende i Norsk offentlighet. Det har mange av oss forstått og tar følgene av dette.

   • Vegard Halvorsen

    Tvert i mot! Hun skal ha honnør for å faktisk STÅ FOR DET hun mener og ikke gjemme seg bak dustete alias…..noe som jeg dessverre ser svært mange gjør her inne. Meninger som folk ikke tør signere, bør heller ikke uttales. Da hjelper ikke all verdens konspirasjonsteorier om at folk mister jobben for politiske ytringer. Drapstrusler a la «han må dingle». Er såklart en annen sak….Såpass enkelt. Det er fortsatt forskjell på politiske ytringer og trusler…

 • Ken-tore Nilsen

  få svina ut av landet..

 • Alexander Isaksen Olsen

  Legger også merke til at hvis en forbrytelse er begått av en norsk person så står det det. Etnisk norsk mann har blablabla. Er det en fra utlandet står det ikke noe.

 • Alexander Isaksen Olsen

  Legger også merke til at hvis en forbrytelse er begått av en norsk person så står det det. Etnisk norsk mann har blablabla. Er det en fra utlandet står det ikke noe.

 • Lena Horie

  Det holdes flere demonstrasjoner årlig, nasjonalt og internasjonalt, mot voldtekt og seksuell vold mot kvinner(og menn også), men dessverre for dere rasister, så er ikke de demonstrasjonene utelukkende rettet mot utenlandske gjerningsmenn, da samtlige voldtekter slett ikke kan skyves unna som rasistisk kriminalitet. Det er forferdelig trist at de som opplevde voldtekt nevnt i saken ikke fikk mer rettferdighet enn som så, men det KAN IKKE sammenlignes med hatvold mot en syrisk flyktning! Voldtektene ble (slik jeg har forstått) utført av afrikanere, og i det andre tilfellet er ikke opprinnelseslandet offentliggjort. Skal vi si at utlendinger er utlendinger og de betyr ingenting, skal vi virkelig gå dit? Synes oppriktig synd på voldtektsofrene og synes gjerningsmennene skulle fått større konsekvenser. Jeg synes også oppriktig synd på den stakkars gutten som ble banket opp på grunn av sin opprinnelse. Dette er to separate saker,og det at artikkelen bruker det ene for å trivialisere det andre og sette det i et «utlendinger er alle djevler»-lys gjør at ikke bare trivialiserer dere hat-kriminaliteten, som ved rette fikk en stor konsekvens, men også voldtektene som fant sted, som i min mening fikk for lite konsekvenser. Men som sagt er dette to forskjellige saker, som også krever to forskjellige arenaer for oppmerksomhet.

  • Heaven

   Nå er det slik at hverken politiet vurderer dette som rasistisk motivert vold og de mistenkte i saken har uttalt at det heller ikke var tilfellet og har til og med gått ut med en beklagelse. Det rasistkortet kunne du spart deg.

   • Lena

    Så flott at de har gått ut med en beklagelse! Rasistkortet kunne jeg spart meg? Hva er det denne siden utelukkende driver med, da? Integreringsarbeid? Ikke få meg til å le.

    • frieordno

     Denne siden er laget for å skape en åpnere og mer inkluderende debatt om viktige temaer som statsstøttede medier velger å lekke lokk på. Og vi har jo forsåvidt lykkes, med tanke på at du og flere med deg er her og debatterer. At du ikke liker nettsidens vinkling blir vel i så måte en liten pris å betale for denne ytringsfriheten. Mvh mod.

     • Lena

      Jeg er glad for ytringsfriheten, det betyr forresten også at jeg åpent kan kritisere artikkelens og nettsidens vinkling i debatten.

    • Heaven

     Frieord driver en vinkling som alle andre aviser bruker sin.
     Å stemple alle og alt som rasister fordi de ikke deler ditt syn er heller ikke integreringsarbeid.

 • Småstein

  Det er ikke tvil om at det er en agenda bak alt dette, nei. Her gjelder det å ti hjel rasismen og ukulturen som innvandrerne bringer med seg.

 • Jenny

  For 3 år siden, da disse voldtektene skjedde, var ikke Gina Berre aktiv i AUF. I dag er hun leder i AUF i Nord-Trøndelag. Fatima Almanea var heller ikke politisk aktiv på det tidspunktet, noe hun er nå. Å gå til personangrep på dem som prøver å gjøre en innsats nå for ting som skjedde tidligere er unødvendig og feigt. AUF tar avstand fra vold av alle varianter, og det ville vi vise med en markering. Det handler ikke om at vi ikke brydde oss før, men at initiativet ikke kom tidligere. Se heller på det som positivt at disse jentene vil gjøre en innsats nå, enn å gå til angrep på dem for ting de ikke kan noe for.

 • Så det på NRK (måtte liksom se på NRK siden jeg er med på hyttetur, ellers blir jeg bare re-traumatisert av å se på norsk TV), har bare lyst til å spy, spy og spy.

  Når en som ikke-muslimsk innvandrer blir offer får både rasisme og for betydelig trakassering fra siden muslimer, så er det INGEN som bryr seg.
  Når en ung afrikansk alfahann blir rammet (en såkalt asylsøker, men jeg tror nok senest i år gikk det opp for de fleste hvem som sluses inn til Europa), så blir det satt i stand et stort offentlig oppstyr på rekordtid uten at noen vet hva som motivet egentlig var. Og så var fyren sladdet til og med. Ja, ja, det finnes mange illegale (og mange også som tjener på salg av narkotika) som ikke liker å bli tatt bilde av.

  Jeg har lært ha hate, hate, hate, hate det offisielle Norge, alle disse løgnere og alle disse muslimvennene.
  På grunn av den volden (!) som jeg (som ER innvandrer, men annenrangs) har måttet tåle fra muslimer og fra politisk korrekte VET jeg at ingen virkelig bryr seg om antirasisme. Alt er løgn, juks og faenskap.

 • Arvid Haarr

  Er det ikke snart på tide å forsvare vårt fedreland ,forsvare våre barn, barnebarn ,foreldre .slektninger,venner…nå må noe gjøres snart .og når de islamistvennlige folkevalgte landsforæderene bare forsetter å ta inn kriminelle voldtektsforbrytere som ikke respekterer norske lover eller nordmenn .Det er vårt land de misbruker og voldtar…våre kvinner og barn ..Vi kan ikke sitte lenger med hode mellom beina og tro at det ikke skjer oss..for plutselig en dag er det for sent..for seint når din datter kommer gråtende hjem og sier hun ble voldtatt av noen svarte menn. Det må harde midler til for å rydde opp i dritten ..Med vold skal vold bekjempes …Der er ikke andre utveier ..Det nytter ikke med ord .lenger .

 • Pingback: Mann (62) sparket mens han lå nede av mørkhudet mann - Frieord()

 • Pingback: Utenlandsk gjeng slo ned og ranet 70-åring på Stovner - Frieord()

 • Robin Andresen

  Dette er en skamm. Snillistiske sosialister knebler alle forsøk på og snakke om tingenes tilstand.
  Men vist en etnisk Norsk gjør noe galt, så hiver dem seg på hornet alle sammen.
  Da skal det snakkes og debateres, og alle ser etter løsninger.
  Kjenner jeg blir kvalm av disse landsforæderne.

 • Støtende Saklig

  I tyskland het det Arbeiterpartei før Hitler overtok partiet og ble leder… Der klarte de å få makten med symbolprat, akkurat som i norge.

 • Pingback: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring - Frieord()

 • Pingback: Fire utlendinger dømt for grov vold og ran av norske ungdommer - Frieord()

 • Synøve Siskan Utne
 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømte Praveen Srikanthan dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: Ikea-morderen: "Jeg drepte dem fordi de så svenske ut" - Frieord()

 • Emil Stuenes

  Løgnaktige søppelsekker, fulgt og trodd på av rasist-tapere

 • Pingback: 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Afrikaner angriper, slår og sparker norsk ungdom i Stjørdal - Frieord()

 • Pingback: Norsk skoleelev slått til blods av utlendinger på skole i Trondheim - Frieord()

 • Pingback: De como se impone la supremacía negra en Europa. Comenzamos por Noruega | NUEVA EUROPA- Nueva Eurabia()

 • Pingback: Asylsøkeren Tesfay Tekkie dømt for grov voldtekt i Trysil - Frieord()