Vold mot hvite forherliges i norsk tegneserie som vises til skoleelever

NORSK TEGNESERIE. Den svarte superhelten som beskytter byens hvite kvinner mot slemme hvite menn, er nå blitt pensum på norske skoler.
TEGNESERIER

The Urban Legend, den svarte superhelten som redder hvite kvinner fra slemme hvite menn, er nå blitt skolepensum for landets ungdomsskoler. Inspirasjonen til helten har serieskaper, Josef Yohannes, funnet i en rasist og en terrorist.

MALCOLM X. Tegneserien The Urban Legend handler om den svarte superhelten Malcolm T. Madiba. Navnet er inspirert av Nelson Mandela og Malcom X, to av Yohannes egne forbilder.
MALCOLM X. Tegneserien The Urban Legend handler om den svarte superhelten Malcolm T. Madiba. Navnet er inspirert av Nelson Mandela og Malcom X, to av Yohannes egne forbilder.

Ifølge Vestby Avis og Dagsavisen reiser den norsk-afrikanske tegneserieforfatteren Josef Yohannes nå rundt til landets ungdomsskoler for å promotere tegneserien om den svarte superhelten Malcolm T. Madiba, som går under aliaset Urban Legend.

Overfor Dagsavisen poengterer Josef Yohannes at han selv ikke kan å tegne. Dagsavisen forteller at det er britiske Stevie Copter som tegner serien for Yohannes.

I tegneserien kan vi lese om en 29 år gammel svart lærer som heter Malcolm T. Madiba, som bor i den fiktive byen «Capital City». Han har ingen superkrefter, men når han kler på seg en trang gul skidress og en svart maske, blir han til den kampsportkyndige helten «Urban Legend».

Da kan ingen slemme hvite menn føle seg trygge.

Vold mot hvite

I tegneserien om den svarte superhelten Urban Legend er skurkene hvite, og de er menn. Gjennomgående for hele tegneserien er at The Urban Legend utfører grov vold mot hvite mennesker.

Som kjennetegn på brystet har Urban Legend en sort hånd, lik den «svart-makt bevegelsen» bruker i USA og Sør-Afrika.

Alt sammen satt i en sammenheng som gjør at leseren skal bejuble den rasistiske volden mot hvite.

Inspirert av Malcolm X og Nelson Mandela

Serieskaper Josef Yohannes sier at superhelten har fått sin navn etter Malcolm X og Nelson Mandela. La oss ta en rask gjennomgang av disse to personene og hva de sto for.

Malcolm X var en rasistisk svart-makt forkjemper og islamist i USA på 50- og 60-tallet. Malcolm X satt i sine yngre dager i fengsel for tyveri og innbrudd og ble muslim der.

Han forespråket sort overlegenhet og ønsket å separere sorte og hvite mennesker i USA, samt tok avstand fra Martin Luther King Jr. sin fredslinje og sameksistens på tvers av rase og hudfarge.

Han ble skutt og drept av tre afroamerikanere i 1965, etter å ha kommet i krangel med Nation of Islam, som han var medlem av tidligere.

Nelson Mandela var en afrikansk nasjonalist og kommunist, som i sin yngre dager sto bak en rekke terrorangrep og bombeattentat som drepte tusenvis av uskyldige mennesker, inkludert kvinner og barn.

Mandela kom fra en rik og velstående sort familie, men tok tidlig i livet en radikal vei for å skape en sort nasjon i Sør-Afrika.

Han var med å starte de militante og kommunistiske fløyen av partiet ANC, Umkhonto we Sizwe, også kalt «nasjonens spyd», som en reaksjon til de sørafrikanske myndighetenes bruk av makt mot den sorte og hvite befolkningens protester.

Organisasjonen snakket, og snakker fremdeles idag, åpenlyst om å drepe hvite og sang også slike fraser på sine møter.

Mandela var klar på at bruk av vold og terror var nødvendig. Blant annet minela man åkre til bønder og sprang bomber på kjøpesentre, banker og sportsarenaer, som resulterte i mange drepte og sårede, inkludert kvinner og barn.

Man la også bomber langs veiene, som drepte uskyldige på vei til og fra jobb. Dette sluttet man med, da mange av de drepte var sorte. Mandela og hans organisasjon torturerte og henrettet også sine egne som ikke var lojale nok eller var mistenkte for å samarbeide med myndighetene. Dette inkluderte kvinner og unge jenter.

En av de grusomste metodene man tok livet av sine egne på var blant annet ved å sette et bildekk over en person og tenne på personen. Dette førte til ufattelig smerte og en lang og pinefull død.

D
NECK-LACING: Nelson Mandela og hans organisasjon benyttet seg av svært grusomme drapsmetoder mot sine motstandere i Sør-Afrika. Den dag idag benyttes metoden i det raserte landet.

Under rettssaken innrømmet Mandela å ha vært en av lederne bak over 156 terroraksjoner. Han innrømmet også å ha sanksjonert utallige mord. Han ble allikevel spart dødsstraff.

Han ble under sitt fangenskap tilbudt løslatelse fra de sørafrikanske myndighetene, hvis han lovet å ta avstand fra terror og vold, noe han nektet.

Dette gjorde at selv Amnesty International nektet å akseptere Nelson Mandela som en politisk fange mens han satt i fengsel.

Organisasjonen til Mandela ble satt på terrorlisten av både Sør-Afrika og USA, og forbudt. Mandela sto på USAs terrorliste helt frem til 2008.

Dette er altså de to personene som serieskaper Josef Yohannes har brukt som forbilder for sin superhelt. Og nå får han reise Norge rundt og vise frem dette for norske skoleelever.

VOLD. Slemme hvite menn får som fortjent.
VOLD. Slemme hvite menn får som fortjent av den afrikanske superhelten.
D
SORT-MAKT: Den sorte hånden på brystet symboliserer den rasistiske «black power»-bevegelsen, som i all hovedsak kjennes fra USA. Dette mener norske skolemyndigheter er akseptabelt å vise for sine elever. (Faksimile: The Urban Legend forside, norsk versjon).

Relatert:

 • kaitse8

  Hahaha…

  De glemte å fortelle sannheten at Malcolm egentlig er mentalt ustabil. Går rundt og utfører blind vold mot hvite spesielt hvis han ser den hvite mann er sammen med kjæresten.

  Etter å ha banket opp den hvite mann voldtar Malcolm den hvite kvinnen. Men inni hue sitt så er det den hvite kvinnen som faller for ham, LOL

  • sussebassa

   Akkurat som PK media dette….»Snur» på sannheten ,og tilpasser den deres virkelighetsoppfatning…som er løgn.

   • kaitse8

    Og seriøst pensum?! Dessuten er det ikke rasistisk da at alle skurker liksom er hvite? Hehe. Brainwashing på høyt plan.

    Hadde det vært motsatt så hadde vi lest om det i alle mainstream medier.

    • sussebassa

     Det begynner redan på barnehagenivå, og om inte foreldre passar på, gjer motførestellningar, lar de sine barn bli gradvis hjernevasket, som fortsetter og fortsetter…tilslutt tror dom det er sanningen.
     Mine var den heldige sorten…meg som mamma…resultatet er tops, veldig nøjd..:)
     Som jag med mine foreldre/beste/oldeforeldre…dnabetinget.

 • Javel, mener jeg.

  Fikk vel noen 100000 i støtte fra Sos Rasister, Rasistisk Senter eller lignene, for å lage noe slik søppel.

 • LetUsAllBeFriends

  Denne tegneserien håper jeg ikke får innpass i norsk skolevesen. Det får da være grense på dumskap.

  Men dette som nevnes om Nelson Mandela synes jeg er noe ensidig.
  Han kjempet tross alt for at den etniske sør-afrikanske befolkningen skulle få tilbake kontroll i sitt eget land. Og det er jo det vi ønsker i Norge også.

  • Ulvinne

   Etnisk? De aller fleste negre i SA er innvandret, eller etterkommere av negroide innvandrere som kom etter at hvite bygget nasjonen.

   • Alexei Stukov

    Det hvite SA ble offer for internasjonal hjernevasking og boikott. Det var til slutt kun Israel som støttet dem. Også det tok slutt da venstrevridde krefter i Israel fikk mer makt, og startet siden også tilnærminger til «palestinerne» (oslo avtalen).

    I dag er hvite Sør Afrikanere en jaget minoritet i landet de bygget opp fra grunnen av. Landet er omgjort til et korrupt, voldsherjet, og sykdomsbefengt rottehull. Dette er verket til venstreliberale idioter som tror verden blir et bedre sted bare hvite mister sin makt.

    edit: Dette er også fremtiden til Europa.

    • Ulvinne

     Merkelig hvordan ingen ønsker å «flykte» til steder hvor hvite mennesker ikke har makt(sånn ca de fleste nasjoner i verden), siden det da skulle være så mye bedre der.
     Må nok være hjernevasket zombie for å i det hele tatt kunne fantasere opp noe slik. 😉

  • rosinen

   Da spørs det hvem som blir den norske utgaven av Nelson Mandela?

   • Crytearia

    Bondevik, Hareide og Skei Grande er helt klare topp-kandidater her, dessverre…eller Ane Dahl Torp i filmversjonen.

  • Lillemor

   Litt som ABB, altså?

  • Lillemor

   Litt som ABB, altså?

   • Remnant

    Er veldig mange komme til å eksplodere i tiden fremover. Breivik var bare en av de første.

    • Lillemor

     Sannsynligvis.

 • Crytearia

  Nei det her holder ikke på noen måte hverken kvalitetsmessig, humormessig, eller som ren underholdning..kanskje for SVere, kvinnegruppa ottar, og vulgære voldelige antidemokratiske antirasister etc…politisk korrekt så det holder i massevis ja, og man ligger og spyr i ren kvalme i flere dager etterpå, det holder i nøden som dasspapir kanskje…Nei få tilbake den gamle humor og hedersblekka PYTON…med figurer som «Skatefantis, Mikke Møkkamann, Judas Jakobsen, Førerhunden Adolf, de depraverte og dopa tungrockerne i Deep Shit Junkies, og de hysteriske siamesiske tvillingene Birger-Egil etc.. det var tider det, og det beste av alt; den blekka var norsk, og noe av det beste som er laga innen norsk humor og tegnseriesammanheng.

 • Aksel Rolfsrud

  Fysj for svineri!
  Ellers var det en stor feil de gjorde i Sør Afrika da de ikke henrettet Nelson Mandela.

 • invernes

  Fy man blir kvalm og spesielt med tanke på at det er hvite elever som blir utsatt for vold i skoler i okkuperte soner, dette legitimerer hat ! men spørsmålet er om hvite klarer å slå tilbake ? aller helst burde dette anmeldes, og de skoler som tillater dette burde anmeldes,.

 • 1488

  Ser man på norsk skolepensum så kommer ikke sannheten om Mandela frem. I skolepensumet blir han fremstilt som en fredelig makt kjemper som ble satt i fengsel av den hvite mann for sitt «fredelige» opprør…

  • Remnant

   Mandela er ikke annet enn en terrorist og rasist.

 • trondandreass1

  Dette må vel være et konkursforetak?
  Det jeg ser, er en maskert bøllete neger som sparker hvite folk i ansiktet.

  Intet nytt der altså.

 • trondandreass1

  Det heter vel ikke neger heller nå lenger. Dette uttrykket har de jo skjemt ut forlengs. Slik som [email protected] har gjort.
  Nå heter disse impulsstyrte visstnok «basketballamerikanere»

 • invernes

  Noen burde lage en tegneserie om sannheten , der en hvit helt smadrer negrer og muslimer.

  • Lillemor

   Ikke akkurat tegneserie, men vi har jo Legend of Zelda, da.

 • invernes

  Ensamkommande begynner nå og å få angst i det sinnssyke Sverige. 🙂 da må man begynne å lure på hvor gale / åndssvake er svenske og norske politikere ?

  http://www.friatider.se/ensamkommande-ahmed-sverige-m-ste-st-nga-sin-gr-ns

 • Hans Arne Fredriksen

  Barna skulle heller fått Sagaen om White Will skrevet av William Pierce;

  https://archive.org/details/Saga_Of_White_Will

  Anbefaler at gutta bak Frieord også leser den.

 • S. Haugen

  Og han får lov?
  DUSØR på hodet hans?

 • Gudrun Gremnes

  Neger og kvit, rasismen skulle vel slå begge veier…….

 • Aprikos85

  Dette bringer mine tanker over på den populære spillserien The Legend of Zelda: En lyshåret hvit helt ved navn Link som skal bekjempe den onde mørke kjempen Ganon.

  Og ja, som dere sikkert vet, Link seirer over «Elefanten i rommet» hver gang. 🙂

 • hilde61

  Det er økende innen film og TV at negre fremstilles som de som kommer med gode løsninger, og hvite er litt dumme, og/eller særdeles brutale skurker. Det er de som holder gruppen sammen i tøffe situasjoner. Det er gjerne de som stopper de hvite fra å gjøre feil.

  Så en svensk serie hvor man lette etter en seriemorder i Stockholms gater og merkelig, men det var ikke en araber eller neger å se, ikke engang en burka.

  • AJansen

   Right…. se hva som skjer i «black America» enslige mødre som klikker for en bagatell, barn som lever på gata av å rane, selge narko, og småkriminalitet, mens blir de tatt er de ofre….

 • Pingback: Brutal video viser 12-årig hvit gutt banket opp av muslimske ungdommer - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Afrikaner angriper, slår og sparker norsk ungdom i Stjørdal - Frieord()

 • Pingback: Norsk skoleelev slått til blods av utlendinger på skole i Trondheim - Frieord()

 • Pingback: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde - Frieord()

 • Pingback: Sverige: Øker støtten til system-media og fjerner støtten til alternativmedia - Frieord()

 • Pingback: Sverige: Øker støtten til system-media og fjerner støtten til alternativmedia - Norgesavisen.no()

 • Pingback: Tok feil om både Brexit og Trump - norske mediers kollektive selvmord - Frieord()

 • Pingback: Ap-politiker klager over kritthvitt kommunestyre - Frieord()

 • Pingback: Sørafrikansk statsråd: "Brenn de hvite levende" - Frieord()