Vil ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

VIL OFRE NORDMENNS VELFERD OG TRYGGHET: Venstrepolitiker Ulla Nordgarden mener vi bør ofre nordmenns velferd og sikkerhet for å hjelpe verdens flyktninger. (Foto: Privat).
INNVANDRINGSPOLITIKK

Jeg er villig til å ofre trygghet og velferd (for nordmenn), for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra. Når millioner av mennesker er på flukt, er 130 flyktninger et mikroskopisk tall. Dette sa politiker i partiet Venstre, Ulla Nordgarden i et bystyremøte i Drammen igår.

Drammens Tidende kan i sin nettutgave fortelle om et opphetet møte i bystyret i Drammen tirsdag kveld, hvor de famøse ordene ble uttalt fra talerstolen.

Det hele startet da Jon Helgheim fra FrP argumenterte for å begrense antall flyktninger til Drammen, med fokus på den økonomiske bærekraften.

Oslo kommune går med 85 millioner i minus på de flyktningene de har bosatt. På samme måte koster et mottak av 130 flyktninger i Drammen store summer. FrP kan ikke være så uansvarlige at vi ikke prøver å stoppe dette, og påpekte at det i alle andre sammenhenger er spørsmål om hva ting koster, bare ikke når det er snakk om å ta imot flyktninger. Da er kommunen helt ukritiske.

FrP-politikeren fikk tilsvar fra norsk-tyrkiske Haydar Øzbal fra talerstolen. Øzbal beklaget ironisk at han og familien hans har kostet kommunen over 45 millioner kroner siden de kom til Norge. (Les mer om Øzbal og hans fysiske og psykiske terror-regime som rektor på Spikkestad skole her).

Ulla flyr i flint

BLE SINNA: Ulla Nordgarden hisset seg veldig opp under gårsdagens bystyremøte. (Foto: Venstre.no).

Det var da Ulla Nordhagen fra Venstre skal ha hisset seg betraktelig opp ifølge Drammens Tidende.

Det er ingen i Norge som går i pluss, vi kommer ut på minussiden alle som en, tordnet hun til de fremmøtte i bystyret.

Hun innrømmet likevel at det vil bli mer vold og utrygghet i det norske samfunnet som følge av flyktningepolitikken som føres:

Vi i Venstre har ingen naiv forestilling om at integreringen i Drammen fungerer eller kommer til å fungere, sa hun og var klar på at flyktningemottak innebærer mer vold, mer barnevern og andre kommunale tjenester.

Det var da de oppsiktsvekkende ordene ble sagt:

Jeg er villig til å ofre trygghet og velferd, for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra. Når millioner av mennesker er på flukt, er 130 flyktninger et mikroskopisk tall.

Terrortrusler og bevæpning av politi

Venstrepolitikerens bastante uttalelse at hun selv er villig til å risikere sitt eget og sin egens familie sine liv for å ha en åpen flyktningepolitikk, har allerede satt sine spor i Norge.

Vi kunne denne uken lese at Politiets sikkerhetjeneste nylig kom med en prognose at det er opptil 90 prosent sikkert at Norge vil oppleve en muslimsk terroraksjon iløpet av det kommende året.

Det har også blitt bestemt av myndighetene og politiet at alle polititjenestemenn i uniform skal bære våpen som følge av denne terrortrusselen.

D
TERRORBEREDSKAP: Norge var i full terrorberedskap denne sommeren, med bevæpnet politi på alle store innfartsårer til Norge. Også rådhuset og slottet ble stengt i Oslo. Dette er en pris enkelte politikere er villige til å betale for å hente inn flyktninger til Norge. (Foto: Bt.dk).

Spørsmålet er om nordmenn er villige til å gi avkall på den trygghet og velferd som vi inntil nylig har tatt for gitt. Norske myndigheter har ennå til gode å spørre Norges innbyggere om dette gjennom egne valg om innvandring, slik man har hatt i EU-spørsmålet. I Sveits gjennomførte myndighetene tidligere i år et direktedemokratisk valg om befolkningen ønsket mer innvandring til landet. Der ble resultatet nei.

 • Burre

  Dette er pr. definisjon en landsviker. Er ikke så mye mer å si om det egentlig.

  • OnkelBlaa

   Vi får jo bare håpe at dette dumme neket får merke følgene av sitt landssvik….

  • 99% av alle rikspolitikere er landsvikere..

   Straffeloven § 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år.

   • Zarathustrian

    §86

    http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/regpubl/otprp/2007-2008/otprp-nr-8-2007-2008-/7/8.html?id=488144

    «Nr. 3 gjelder sabotasjehandlinger som svekker Norges motstandsevne.»

    «Skyldkravet er forsett, men etter § 86 a er også grovt uaktsomme overtredelser straffbare. Strafferammen er fra 3 til 21 års fengsel, med mindre forholdet er av underordnet betydning, jf. første ledd annet punktum. Ved grov uaktsom overtredelse er straffen fengsel inntil 5 år.»

    Er vel heller urelevant når ho innrømmer at ho driter oppi sikkerheita til samfunn, folk og stat, som då igjen eg då vil tru går under nummer tre der.

    Spørsmålet er om det fullt og klart er landssvik. Må der være ein spesifikk fiende involvert som gjeldande person anten uaktsomt eller forsettelig har tjent?

    IKKJE MINST, er ikkje der andre lover? Er ikkje der lover som presiserer at politikarar og makthavande må jobbe for rikets og borgerane si interesse først og fremst? Om ein går ut og seier at borgertryggheit er mindre i fokus enn å hjelpe dei som ikkje har noko med Noreg å gjere så må det være ein slags korrupsjon eller korrumpering av eit slag. Blir som om direktøren i Statoil skulle seie at det viktigaste for han var at Aramco gjer det bra, og sjølv om det går på bekostning av Statoil. Altså stikk i strid med kva han skal gjere.

    KONKLUSIVT: Er ikkje dette tjenesteforsømmelse, og er ikkje det straffbart? Spesielt når det er så grovt som dette med tanke på at det er politkarar i stillingar som har stor makt.

    • Dessverre så er det egentlig ikke landsvik, men et svik mot befolkningen. Det er ikke det samme. Nei, det finnes ingen slike lover som du spør etter. Nei, det er heller ikke straffbart, dessverre. Du tror alt dette pga skole og din oppvekst..

     Vi er underlagt staten og ikke omvendt som de har fortalt. Da du ble født fikk du en dåpsattest, med navn og chassisnr. Engelsk dåpsattest:
     https://kateofgaia.files.wordpress.com/2013/09/birth-certificate-explained.jpg

     Dette er en samfunnskontrakt og alle ting som blir registrert er eiendeler av staten (The Crown), derfor kan de pålegge skatter av objektene, og i dette tilfellet er det oss. De har da laget en fiktivt fysisk person (juridisk terminologi) til mennesket. De kan ikke straffe mennesker, men juridiske og fysiske personer. Det er derfor du er nødt til å oppgi ID til politiet, uten navn og nr står de maktesløse.
     Politiet generelt vet ikke dette, de har bare lært at vi er nødt å få oppgitt ID for å opprette en sak mot oss. Alt er registret og organisert som en bedrift (juridisk person), også politiet. De har måloppnåelse så derfor sender de ut f.eks innvandrere som er allerede tatt eller familie folk, fordi det er det letteste til å nå måloppnåelsen. Hvis du har fått det med deg så kalles de ikke policeman lengre, men officer, som i office (bedrift).

     For å forstå mer så les dette, ja, jeg vet det er mye, men er verdt å vite:

     http://kateofgaia.wordpress.com/kates-writings/

     JOHN HARRIS : It’s an Illusion
     http://www.youtube.com/watch?v=oYJzXkcJgEU

 • Kristian

  Nok engang ser vi et praktfull eksempel på hva disse norske kulturmarxistiske kvinnene står for. Den forbanna «likestillingen» er hovedgrunnen til at den ariske rasen snart utslettes. Jeg vil heller tilbake til 1800 tallet da norske kristne og nasjonale verdier sto sentralt i hverdagen hos folk flest, da ingen avskum herjet i våre gater, da kvinner var kontrollert av oss oppegående og siviliserte menn og da landet vårt blomstret på så å si det meste. Heller det enn et rikt korrupt olje stat som skal fungere som et smøremiddel for andre parasittraser, der voldt og drap er ritualer og der blonde kvinner ligger seg med minst 30 niggere før de tilslutt gifter seg med en araber.. Nok er nok!! Men hva er det jeg kan gjøre?

  • Camping er gøy

   Alle norske kvinner er nok ikke som du her beskriver.
   Kjenner faktisk ingen norske kvinner som passer til beskrivelsen din….

   • Kristian

    Jeg kjenner kun en norsk kvinne som passer til din beskrivelse. Resten er tilhengere av multikultur, sånn som majoriteten av hva unge norske og svenske kvinner er. Hjelper lite at majoriteten av de eldre pensjonistene som du kjenner er imot multikulturen når de snart er døende uansett.

    • Stefandemert

     «sånn som majoriteten av hva unge norske og svenske kvinner er» även majoriteten av unga norska och svenska män, iaf svenska.

    • Camping er gøy

     Vi vanker mest sannsynlig ikke i de samme kretser.

     Tror nok det er ganske klassedelt når det kommer til om en er pro eller con til b.la raseblanding .

     Nå er jeg nok ganske langt fra pensjonistalder, men joda jeg kjenner da eldre mennesker og via min x-svigerfamilie og min svigerfamilie.

     Har barn i forskjellige aldre hvor eldste er 20 og minsten er ventet tidelig neste år så har ganske god spredning i menneskene som går inn og ut av huset her samt gjennom diverse organisasjons arbeid o.s.v.

     • wiggen evensen

      Du jobber ikke og går i moseen 5 ganger om dagen for å be til muslim satanen din, du lever av barnetrygd og lager nye muslimser hver 9 måned..Det er et stort problem for Norge og oss normale og arbeidende Nordmenn.

     • Camping er gøy

      Så om jeg ikke vanker i samme kretser så må jeg si opp alle mine annsatte gå over på nav, skifte relgion m.m?
      Tror du bør lese litt mer av det jeg har skrevet tideligere før du setter meg i en muslimskrugekassenaverboks

     • Camping er gøy

      Så jeg skal slutte å bidra til samfunnet, la mine barn og min ektemann bli igjen?
      Beklager men du hadde faktisk ikke klart å skille meg ut fra din drømme nordmann om du så meg på gaten.
      Husk det er ikke kun skandinaviske mennesker som har naturlig blondt hår, blå øyne m.m så beklager flytter ikke ut fra ditt Norge.

    • anital

     Dra en tur til Thailand om du ikke alt er der, se å få en lydig hushjelp som vil bli forsørget og bo i et falleferdig lite hus på bygda! Du snakker ned alle mødre, søstre, døtre av oss nordmenn! Du er egentlig en fiende av oss nordmenn! Du kjenner ikke norske kvinner, du kjente et par som ikke ville kontrolleres av deg og så ble du forbannet og snakker dritt om oss alle. Vi vil ikke spille på lag med deg, jeg håper jeg har alle menn med meg som er glad i sine mødre, søstre, døtre osv og ikke ser oss som trusler, men som likeverdige. Vi ser på våre fedre, brødre, sønner osv på samme måte, du er unntaket!

   • Sint

    Det kan du si om innvandrere. Det er ikke alle som kommer her for å utnytte systemet og bedrive kriminalitet.
    Det er stor nok andel av dem til at det skaper store problemer. Folk ødelegger for andre. Derfor er rettferdighet en drøm.

    • Stefandemert

     rabiata feministiska och mångfaldsälskande kvinnor ser oftast ut så här http://www.arsinoe.se/

     • Sint

      Feminister burde ta kjønnsskifte

    • Camping er gøy

     Det gjelder spesielt innvandrere fra bestemte regioner.
     Er selv innvandrer og det værste lovbruddet jeg har til nå er en fartsbot.

     • wiggen evensen

      Da skal du ut av MITT Norge, blenda hvit og etniske nordmenn er hva Norge vil ha..

     • Camping er gøy

      Så du vil ha ut alle thaibruder, sovjetbruder, engelskmenn, svensker, dansker, norditalienere, finner, amerikanere m.m?
      Tror du må innse at endel innvandrere er gode imenst andre er dårlige.

  • Rax_S

   Kjenner heller ikke til noen kvinner du beskriver her som er villige til å leve etter en slik norm.. Merk at de aller fleste kvinner er oppegående og fornuftige, kjenner du ingen har du nok for liten omgangskrets.

  • anital

   Du sier at du vil tilbake til en tid da «kvinner var kontrollert av oss oppegående og siviliserte menn» Hva i helvete er du, en islamist? Er du en av IS? Du er pokker ingen viking, som jeg er ettling av! Den gang da vikinger styrte landet hadde vi kvinner omtrent like rettigheter som vikingemenn og ingen viking kunne tenke seg å snakke som du lille mann! De respekterte oss kvinner og forsto at vi bidro mye! Vi kvinner har beholdt styrken og tøffheten fra dengang, der mannen nå ikke gjør annet enn å prate. Så prat i vei du. Dette handler om at jeg kan takle mer enn deg uten å være feminist, kun kvinne med ekte vikingegener! Du derimot vil være en dust som kun er stor i kjeften. For en sviker av oss nordmenn!

  • Inge Jenssen

   Kjenner faktisk ingen som synes ikke-vestlige er et varp. Skadede kvinner fra lavere klasser derimot.. De har problemer med å finne seg utdannede, ordentlige menn som vil ha de som kjærester og koner. De er gode å ligge med, men ikke noe annet. Resultatet blir bitre kvinner som ligger med utlendinger for å heve selvbildet med blandet resultat.

 • Hrodebert Hildebrand

  Det ikke noe poeng å bli sint på vedkommende, hun vet åpenbart ikke bedre. Jeg foreslår derfor at Ulla Nordgård selv åpner sitt hjem, så beholder vi andre trygghet og velferd.

  • Aksiomet

   Enten er hun ond eller så er hun dum. Jeg vet ikke hva som er verst.

   Å dekonstruere hele sitt eget folk, hele sin arverekke, verdier som er opparbeidet gjennom tusenvis av år, på grunn av en misforstått «alle er like»-holdning er uansett svært kritikkverdig, og kan aldri reverseres.

   • Hrodebert Hildebrand

    Er en villig til å ofre sine egne barn i kampen for en flerkulturell løgn, så sier det, det meste.

 • AugustPetersen

  At Venstre står for dette er ikke noe nytt. Desverre tror de også selv sitt argument om at «ingen går i pluss», det som er enda mer beklagelig er at Venstre er i vippeposisjon i Stortingen og har fått presset gjennom mange av sine rent destruktive meninger i statsbudsjettet.

 • Kim Larsen

  Hjelper da for faen ikke og ta imot 100 eller 5000 flyktninger når det vært år blir født 80 millioner mennesker inn i fattigdom. Immigrasjon er ikke løsningen. disse menneskene må bli hjulpet der de bor..isteden for og få dem hit så bør vi reise dit og hjelpe de og bygge opp en infrastruktur som de kan leve av og fø seg selv.

  Immigration, World Poverty and Gumballs

  https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

  • Aksiomet

   Mitt favorittklipp gjennom tidene fra YouTube. Dette burde blitt vist hver dag til alle skolebarn.

   Og alle politikere.

  • Sint

   Vi burde ta inn folk fra alle land hvor det er verre levestandard enn i Norge, omtrent 7 milliarder folk? Så kan rettferdighetsforkjemperne få sin drøm oppfylt.

  • AMG65

   Veldig bra billedlig fremstilling av at problemet er helt umulig å løse med innvandring, og som viser at skrulla fra Venstre ikke har den ringeste anelse om hva hun snakker om. Bør egentlig sende en E-mail med denne til de på stortinget.

  • wiggen evensen

   Hvorfor MÅ Norge gjøre dette da.?!..Norge er per idag på minus siden når det kommer til sosiale midler, vi vil gå med dundrende underskudd i 2015 og fremover vil det bli helt umulig å gi oss Norske et godt og trygt sosialt nettverk da der ikke er penger til dette..Noen må snart reagere og få stoppet galskapen, våres penger forsvinner til fattige land slik de har gjort i 50 år og uten at disse land kommer nærmere en bedring..Der fødes alt for mange barn, der ligger problemet og vi trenger en 3 verdenskrig for å renske opp i folketallet..Det blir eneste løsning, men da vil vi i Norge ha våres egen krig mot disse asylantene som suger oss tomme.

 • Aksiomet

  Jeg fatter og begriper ikke hvordan man kan være så flau over sin egen hudfarge og genetiske arv som denne hjernevaskede svikeren av et kvinnemenneske.

  På grunn av slike som henne, vil verdens beste land tiltrekke seg elementer som gjør at «verdens beste land» blir et vagt minne om ca 2 generasjoner. Jeg snakker om Norge. Landet som forsvant.

  Jeg tipper Finland, Island og kanskje Japan og Sør-Korea blir de beste landene om ca 30 år.

 • kjellM

  Slike folk bør stilles for retten og dømmes etter landssvikparagrafen

  • Sint

   Folk flest er selv landssvikere. AP er det største partiet, bør vel si nok om det norske folk.

 • GOvSx

  Jeg vil tippe hun bor langt unna multikulturen, i et trivelig og trygt nabolag, med barn i barnehage/skole med overveiende hvite. Slik det store flertall politikere gjør.

  • Sint

   Man får vel bare håpe på at karma eksisterer :p

  • jojad

   Eller bare er selvdestruktiv, logikken i at vi skal ha en slik innvandring at det er kun når vi har det like elending her som de landene innvandrerne kommer fra som skal stoppe galskapen er toppen av idioti.

  • jojad

   Hvis adressen stemmer så mener jeg Åssiden har en ganske stor innvandrerandel, mens konnerud har mindre. litt usikker

   • Insanus

    Det stemmer jojad. Åssiden ligger bare et steinkast fra Drammen sentrum, mens Konnerud ligger nærmere Mjøndalen..

 • OnkelBlaa

  Hvordan i all verden kan slike dumme nek bli valgt inn som politikere??
  Det er jo helt kart at dette dumme neket, og mange flere, driver med landsfiendtlig aktivitet, og burde bli straffet for landssvik!

  • Sint

   Ganske utrolig ja, vi lever i en fucka verden hvor systemet og folket er imot deg. Hvor enn du bor vil staten tvangsflytte inn kriminelle asylsøkere ved siden av deg. Hva faen kan man gjøre egentlig LoL.

  • Simen Midtfjord

   Fordi en god slump av norske velgere er dumme som nek når det gjelder politikk. De stemmer etter magefølelse og avisenes overskrifter, og ingen av delene er som kjent særlig å rette seg etter!

 • invernes

  Ulla Nordgarden hun må da være svensk ? det er hittil bare sinnssyke svensker som har kommet med slike uttalelser ? noen marxsist kjerringer i Tyskland mente at alle hvite måtte utryddes ? vel Ulla Nordgarden hører hjemme på Dikemark sterkavdelingen.

  • Stefandemert

   Nordgarden låter mer norskt. Men kan man inte heta Ulla om man är norsk?

 • invernes

  Jeg lurer på om Trine Grande bruker henne til toalettbørste ? 🙂

 • AMG65

  Vi merker oss at det står Venstre på t-skjorta, for min frihet og sikkerhet i Norge får denne skrulla aldri lov å sette over styr.

 • SuportJustice

  Noen må da se å få dette demonbesatte mennesket inn på galehus snarest.

  Quisling blir å regne som nasjonal helt i folhold!

  • Anti-Hippie

   I forhold? Tror du dette hjernevaskede fjolset hadde fått ture fram med selvmordspoitikken sin hvis Quisling og hans side hadde triumfert til slutt? Nei, selvfølgelig ikke. For da hadde vi faktisk sluppet denne galskapen og vi kunne alle brukt tiden på fornuftigere ting enn å gå rundt å være redde for å bli kalt «rasist».

 • laksefakse

  Hun er nok ett resultat av sosialistisk hjernevasking fra barnehage til ungdomsskole og videre, hun trenger behandling .

 • Magnar A. Bakke

  Du verden! Her slepte ho «villkatta ut av sekken!» Ho røpte altså den sanninga at velferdsstaten går mot samanbrot og voldeleg kaos på grunn av eigen innvandringpolitikk – er ein kalkulert handling. Ho har ikkje gjort seg den tanken at seg og sine kan gå med i dragsuget?

  Det finst dessverre mange slike «fargerike villkattar» av samme ulla som Ulla Nordgarden – som ikkje røper den nasjonale sjølvforakta på den samme måten. Det kryr av dei i den politiske venstresida, og i media.

 • Erling Olsen

  Dette er oikofobi!
  Degenerering av vårt samfunn

  Oikofobi gir seg utslag i en forkastelse av egen arv og hjem ved å ta stilling til fordel for de imot oss, dvs. våre nasjonale sedvaner, kultur og institusjoner.
  Oikofobi trives hos elitære meningsdannere i de vestlige offentlige systemer.

  Disse Oikofober reduserer den nasjonale lojalitet til en vestlig konstruksjon, som benyttes til å undertrykke ikke-vestlige kulturer.

  Det nasjonale identifiseres som ideologisk nasjonalisme, som sjåvinisme, intoleranse og imperialisme.

  Det er dette utskuddet i TS her så billedlig mener!

  SKJØNNER du?

 • Artisjokk

  Det som gjør denne Ulla Nordgarden spesiell, er at hun er ærlig nok til å si hva alle landssvikerne tenker, rett ut. At nordmenns velferd og trygghet ikke betyr noe, så lenge man «hjelper» muslimske villmenn fra en eller annen forblåst ørkenkrig. Om alle hennes åndsfeller hadde vært like ærlige, hadde det gjort den politiske situasjonen langt mer oversiktlig.

  Det hun IKKE skjønner, er at ved å importere slik elendighet, vil hun kollapse og marginalisere stabiliteten og velferden som skapes av et majoritært nordisk land, og derigjennom sitte igjen med TO lutfattige høl, i det lange løp, som igjen vil være en grobunn for nok et semittisk krigssamfunn; med lidelse og død som gjennomgående normalt = dobbel dose av statusen som flyktes fra i utgangspunktet—>dødfødt!

  Når det er sagt, hva mer trenger man for å fastslå at disse menneskene er tungt sinnslidende? Hun sier rett ut at hun gjerne ser sine egne barn bli ranet og voldtatt i gatebildet, om det er det som må til for å ønske en uendelig strøm av primitive velferdsparasitter velkommen til å snylte på et system som er bygget på norske verdier; ærlighet, lovlydighet og hardt arbeid. Et slikt tankesett er selve essensen av galskap, og det som styrer skuta nå til dags. Vi har to alternativer; 1) kjempe nå, direkte og konfronterende, eller 2) la disse molboene kjøre Norge i grøfta, mens vi få som ikke har blitt smittet av sinnssykdommen som ligger bak kommer oss ut i rurale områder og blir så selvforsynte som mulig. Husk: Når et system har kollapset i den grad at det ikke finnes mat i butikkene, er det kun de som greier å dyrke/jakte sin egen mat som vil overleve. Kan man det, er man relativt trygg, og da kan hele fandenskapet bare brenne — kanskje det er det beste; landssvikerne og deres rasefremmede kjæledyr kan sulte ihjel og ta knekken på hverandre i byene, mens vi former nettverk av selvstendige, rasebevisste nordmenn i naturskjønne, isolerte områder med rik tilgang på god jord, vilt og fisk. Vi bør egentlig begynne å danne slike «overlevelsesnettverk» med det samme. Om man ikke er villig til å bryte loven for å kjempe mot systemet, er det minste man kan gjøre å legge til rette for å ikke la seg ramme av det organiserte folkemordet på oss, på lovlig vis. Alle nordmenn som har fått nok av dette vanviddet, uten å hate blindt av den grunn, er hjertelig velkomne til å ta kontakt; kanskje vi kan bruke denne siden til å komme i snakk med hverandre på privat basis.

  • Anti-Hippie

   «Det hun IKKE skjønner, er at ved å importere slik elendighet, vil hun
   kollapse og marginalisere stabiliteten og velferden som skapes av et
   majoritært nordisk land…»

   Jo, det er jo akkurat det hun gjør. Hun skjønner det, faktisk, hvilket er det verste av alt. Hun hater altså ikke bare seg selv og hvite mennesker generelt, men til og med sine egne barn. Tenk dét. Vanligvis prøver jeg å finne ut hvilke vikariererende motiver sprø politikere har når de gjør og sier sprø ting, men denne damen hører rett og slett bare hjemme på lukket avdeling.

 • Johan Slåttavik

  Hjernevaskede og evneveike kulturrelativister vil begå kollektivt selvmord hvis deres populærpolitiske ledere gir dem beskjed om å gjøre det. Vondt å se mennesker synke så utrolig lavt ned.

  • OnkelBlaa

   Kan en kalle slikt for mennesker da?

 • Anti-Hippie

  Ettersom «mot i brystet, vett i pannen» har blitt så aktivt motarbeidet over så lang tid, vil det da bli nødvendig å erstatte det hele med «to i brystet, ett i pannen»?

 • Anders

  Ulla Nordgarden Skaff deg en jobb di dumme KU!!

 • storbanditt

  Jeg ofrer gjerne noen venstrepolitikere,for og IKKE ta i mot flyktninger.

  Gjerne på en regntung juli dag

 • Altruisme.

  • Anti-Hippie

   Patologisk altruisme.

 • Simen Midtfjord

  » jeg er villig til å ofre trygghet og velferd, for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra.»

  Hvordan mon tro, mener hun at hennes barn skal ha det bra etter at hun har ofret deres trygghet og velferd for å kunne fylle opp landet med uintegrerbare lykkejegere?

 • Joffe69

  Sånne som henne skulle vært skampulte av dissa jævlade rottene.

 • AMG65

  Vi ser det nå helt klart i Ferguson USA, det går ikke å blande raser. Ferguson var for en tid tilbake 3/4 hvit, nå er det motsatt med flest svarte. Det reageres nå fra norsk USA «ekspert» på at det i styre og stell i byen er 1/6 svarte, altså 1 svart 6 hvite, samt at det er en stor overvekt hvite politifolk.

  Vi ser hvor dette bærer, Ferguson kommer til å bli 100% svart. Et klarere bevis for at svarte og hvite ikke kan og skal leve i sameksistens finnes ikke. Det eldgamle ordtaket «like barn leker best» står seg til evig tid.

  Med andre ord er 200 år med multikulturelle eksperimenter totalt feilslått. Hvor vi enn ser i USA så holder de hvite seg for seg selv, på samme som svarte, mexikanere, kineser osv. gjør det samme.
  Og da blir spørsmålet, hvorfor i all verden skal disse leve blant oss i et demokrati bygget av hvite, hva har de svarte egentlig bidratt med bortsett fra å spille offerrollen fra slavetiden og masse vold??. Svaret er, ikke en dritt.

  I årene som kommer vil dette bli mere markant og skillelinjene mye tydeligere. Vi ser de samme tendensene over hele verden, men ikke så klart som i USA. Dette er også allerede i ferd med å skje i Norge. Integrering er en illusjon, og innvandring fra den tredje verden et økonomisk selvmord med påfølgende kaos. Venstre kjærringa over spiller hassard med Norges fremtid.

  • Inge Jenssen

   Grunnen er IQ. Svarte scorer 15 poeng lavere enn hvite.

 • Brole Omm

  Etter min mening er den viktigste oppgave våre politikere har å ivareta borgernes sikkerhet. Denne kvinnen svikter sin viktigste oppgave. Slike politikere bør vi ikke velge.

  Forøvrig er jeg av den formening at de som ønsker innvandring bør betale mer skatt enn andre, f. eks. 15% mer skatt.

  • Camping er gøy

   Er forskjell på innvandring og innvandrere.
   Ja takk til enkelte men langt ifra til alle, Norge har tatt imot for mange ikke produktive og snyltende innvandrere. De som kommer og gjør noe må gjerne fortsette å komme.

 • Rolf Gunnar Rolfsson

  Et typisk sektmedlem som lider av akutt frelseshysteri!

  REKLAME: Redaktør Bjørn Brataas på Vitnet.no har skrevet en interessant artikkel om livmorsfeminisme blant hysteriske høns. Vi kan alle dra lærdom av hans visdom…

  • Radikalisator

   Brataas på Vitnet er farlig. Han bruker det frie ord til å kritisere jøder og benekte HoloCa$h, og er med i et politisk parti ved navn Vikingpartiet. Jødekritikk og organisering er ubra. Dokumentasjon som viser jødenes rolle i innvandringsproblemet er ubra. Evig sutring om innvandringspolitikken helt uten forpliktelser er dobbelplussbra. Og her er Frie Ord den store vinneren. Nesten like bra som Fyret som forsvant på mystisk vis etter Radikal Portals uinviterte snusing om mystiske bakmenn.

   Ære være sutringen. Sutringen og sutrerne skal arve verden – og alt skal bli en dans på enger av duftende timotei. Bare vi sutrer nok forsvinner alle de slemme innvandrerne og PK-ene. Det er bare å folde hendene og ønske sterkt.

   • Rolf Gunnar Rolfsson

    Vitnet.no er nylig blitt firmaregistrert. Men har nå fått krise i skogen, fordi Vitnet.no har flere journalister ansatt enn abonnenter. Det er faktisk bare tanta til Bjørn Brataas som abonnerer, og hun bruker førerhund i trafikken. De ansatte er Raddis-Reidar, Nasse-Lasse, Sutre-Ståle og Gasse-Geir. Sistnevnte har tidligere drevet bloggen Gasskammeret inntil han dro i landflyktighet rundt jordkloden. http://gasskammer.blogspot.no/search/label/HoloCa%24h

   • Anti-Hippie

    Ikke bare det, men Bjørn Brataas lager seg også falske disqus-profiler som han bruker til å hylle seg selv.

 • jab66

  Landsviker

 • filofus

  Det tilhører ikke venstres rett å dele ut Norges velferd til andre enn de som har frambrakt den. Når denne kjerringa endog er villig til å utsette andre for vold, drap, voldtekt etc. vil det være hennes personlig ansvar når slikt skjer. En rasende far som har fått sin datter voldtatt av et dyr fra Afrikas, har nå en adresse og en ansvarlig person han kan ta med hagla til for å gjøre opp.

 • Christen Krogvig

  Hun er villig til å offre vår trygghet. Men bør hun ikke spørre innbyggerne om de er villige til å foreta samme offer?

 • knut06

  Hvorfor er det hele tiden kvinner som lanserer slike uansvarlige forslag? Over hele fjøla, så godt som? Hva er det som mangler dem?

  • jojad

   Tull, det er ikke bare kvinner. det er lysbakken og generell ap ledelsen et glimrende eksempel på.

   • Analogcrypt

    Er Lysbakken en mann??

 • Martin Riggs

  Stockholm syndrome.

 • Jack H Kehus

  Herved Idiot-erklært!!! Hvorfor reiser ikke ekstreme politikere ut a landet og bosett seg i land dem ønsker innvandring fra??

 • wiggen evensen

  Hele venstre og KRF må legges ned og forbli under sperregrensen, Vi kan ikke lenger se på at Norge går til helvete både økonomisk og ETNISK..

 • wiggen evensen

  Problemet er at disse politikerene snakker om 130 flyktninger mens der er over 600.000 i Norge per idag, tar man med 3 grads innvandrere fra pakkisstan så blir tallet over 1 million og er stigende med 19.000 på 6 måneder.2014 tall.

 • Norges første ærlige politiker:

  «Hun innrømmet likevel at det vil bli mer vold og utrygghet i det norske samfunnet som følge av flyktningepolitikken som føres:

  Vi i Venstre har ingen naiv forestilling om at integreringen i Drammen
  fungerer eller kommer til å fungere, sa hun og var klar på at
  flyktningemottak innebærer mer vold, mer barnevern og andre kommunale
  tjenester.»

  Det må være helt ok for en muslim å jobbe for at Norge skal bli en islamsk stat eller for Ulla å åpne for mer vold som konsekvens av hennes egen ideologi. Det er akkurat det sosialdemokratiet handler om. Man jobber for sine egne verdier. Verdi betyr: Det man selv verdsetter – det som har verdi for deg. Når KrFere og andre idioter ikke engang forstår betydningen av ordet verdi og snakker om at de er verdibaserte, så ler jeg godt.

  Hvis politikere kunne slutte å lyve (fordi nordmenn flest ikke gjennomskuer det), så kunne debatten blitt ærlig og vi kunne kanskje nådd et bedre sted. Problemet er at politikere har et insentiv for å lyve – fordi de belønnes for sine løgner. La oss belønne Ulla som er Norges første eller en av de første ærlige politikere.

  Er det landssvik å ignorere Grunnloven? Hvorfor anmelder dere ikke den aktuelle politiker for kriminalitet?

  Kom med klare bevis som overhodet ikke kan tolkes andre veier på at Grunnloven har blitt tilsidesatt uten rett prosedyre, så er det grunnlag for den anmeldelse.

 • Caroline Lehmann

  Men bortfall av barnetillegget var ikkje aktuelt. Kva med full løn ved sjukdom? Kor skal det kuttast etter di meining?

 • Runar Hansen

  villig til og ofre sine egne barn ,her burde vel barneverne banken på døren hennes .

 • Arild Sæther Johannessen

  Typisk Frp-tull å argumentere med økonomisk bærekraft. Det avgjørende her bør være integreringskapasitet. Integrering fungerer best med spredt bosetting, hvor det er et begrenset antall fordelt på mindre tettsteder, ikke med ghettoer i storbyene.

 • Pingback: 77-årig pensjonist kastet ut for å gi plass til flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Nesten 100.000 innvandrere i Akershus - doblet på ti år - Frieord()

 • Pingback: Fjerner støtte til syke nordmenn - ønsker flere flyktninger og asylsøkere - Frieord()

 • Johan Morten Nome

  Hun der må få seg støttekontakt…

 • Ann K. Sivertsen

  På tide å begynne å anmelde disse hjernedøde politikerne for landsforæderi!!!

 • Gjert D Sundelin
 • Pingback: Haugesund: vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger - Frieord()

 • Glenn Kr. Larsen

  Ho kan jo reise til syra eller noe slik. Så har plutselig alle det like godt som ho (eller bedre) Ser ikkje problemet…….

 • Joffe69

  Du vet Ulla Nordgarden hva som skjedde med LandsSvikere etter krigen.

 • Roger

  Hun får huse 130 flykninger selv i sin egen bolig hvis 130 er et mikroskopisk tall, og slike tullinger har vi på stortinget.

 • Roger
 • Roger
 • Ruth Abelsen

  Nå må det snart bli folkeavstemning om denne innvandringspolitikken.. Galskap å la politikerne avgjøre dette sånn som de holder på

 • Alf Gjerland

  Bevare Norge og forsvare det er helt borte vekk..

 • Pingback: Politikk: Dansk Folkeparti vant valget - Sverigedemokraterna med historisk høy måling - Frieord()

 • Pingback: Flyktningbølgen – dette er bare starten - Frieord()

 • Pingback: Tyskland venter 800.000 asylsøkere i 2015 - Frieord()

 • Pingback: Aylan (3) døde fordi pappaen ville ha gratis tannbehandling i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Migrasjon som våpen - fremprovoserte strømmer av flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise - Frieord()

 • Pingback: Syria-flyktninger kan koste nærmere EN BILLION KRONER - Frieord()

 • Pingback: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise - Frieord()

 • Pingback: – Syrere har lavere utdanningsnivå enn forventet - Frieord()

 • Pingback: Fredrikstad sykehus kan bli asylmottak - Frieord()

 • Pingback: Verdenskjent flyktning pekes ut som terrorist - Frieord()

 • Pingback: 1.867 asylsøkere til Norge forrige uke – kun 34 prosent var syriske flyktninger - Frieord()

 • Pingback: 4.900 asylsøkere i september – ventes å øke | Norgesavisen.no()

 • Pingback: Fem prosent av innbyggerne er flyktninger – nå vil Hamarøy ta imot flere - Frieord()

 • Pingback: Kommune kaster ut demente for å spare penger - flytter inn flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Lokal motstand mot asylmottak øker rundt om i landet - Frieord()

 • Pingback: Vil kaste ut beboere i kommunale leiligheter for å bosette flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Ap-ordfører: Sender hjem syk 92-åring fra sykehjem - ønsker 50 flyktninger til kommunen - Frieord()

 • Pingback: 90-åring nektes sykehjemsplass - kommunen ønsker asylmottak - Frieord()

 • Pingback: 848.207 innvandrere i Norge - Frieord()

 • Pingback: Huseier kaster ut studenter for å bosette asylsøkere - Frieord()

 • Pingback: Svensk barnefamilie kastes ut for å lage rom for nyankomne flyktninger - Faren: "Jeg er helt tom" - Frieord()

 • Pingback: Aktivitetstilbud for funksjonshemmede barn legges ned – skal bli asylmottak - Frieord()

 • Pingback: Asylbrems gir 5.6 milliarder ekstra i statskassa - Frieord()

 • Pingback: Flyktninger strømmer til Sverige etter at Danmark halverte bidrag til asylsøkere - Frieord()

 • Pingback: Funksjonshemmede kastes ut – flyktninger flytter inn - Frieord()

 • Pingback: Helvete har fryst over - SV ønsker innvandringsstopp - Frieord()

 • Pingback: BODØ: Må ta ut barna av barnehagen for å betale eiendomsskatt - kommunen trenger penger til masseinnvandring - Frieord()