Vil ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

VIL OFRE NORDMENNS VELFERD OG TRYGGHET: Venstrepolitiker Ulla Nordgarden mener vi bør ofre nordmenns velferd og sikkerhet for å hjelpe verdens flyktninger. (Foto: Privat).
INNVANDRINGSPOLITIKK

Jeg er villig til å ofre trygghet og velferd (for nordmenn), for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra. Når millioner av mennesker er på flukt, er 130 flyktninger et mikroskopisk tall. Dette sa politiker i partiet Venstre, Ulla Nordgarden i et bystyremøte i Drammen igår.

Drammens Tidende kan i sin nettutgave fortelle om et opphetet møte i bystyret i Drammen tirsdag kveld, hvor de famøse ordene ble uttalt fra talerstolen.

Det hele startet da Jon Helgheim fra FrP argumenterte for å begrense antall flyktninger til Drammen, med fokus på den økonomiske bærekraften.

Oslo kommune går med 85 millioner i minus på de flyktningene de har bosatt. På samme måte koster et mottak av 130 flyktninger i Drammen store summer. FrP kan ikke være så uansvarlige at vi ikke prøver å stoppe dette, og påpekte at det i alle andre sammenhenger er spørsmål om hva ting koster, bare ikke når det er snakk om å ta imot flyktninger. Da er kommunen helt ukritiske.

FrP-politikeren fikk tilsvar fra norsk-tyrkiske Haydar Øzbal fra talerstolen. Øzbal beklaget ironisk at han og familien hans har kostet kommunen over 45 millioner kroner siden de kom til Norge. (Les mer om Øzbal og hans fysiske og psykiske terror-regime som rektor på Spikkestad skole her).

Ulla flyr i flint

BLE SINNA: Ulla Nordgarden hisset seg veldig opp under gårsdagens bystyremøte. (Foto: Venstre.no).

Det var da Ulla Nordhagen fra Venstre skal ha hisset seg betraktelig opp ifølge Drammens Tidende.

Det er ingen i Norge som går i pluss, vi kommer ut på minussiden alle som en, tordnet hun til de fremmøtte i bystyret.

Hun innrømmet likevel at det vil bli mer vold og utrygghet i det norske samfunnet som følge av flyktningepolitikken som føres:

Vi i Venstre har ingen naiv forestilling om at integreringen i Drammen fungerer eller kommer til å fungere, sa hun og var klar på at flyktningemottak innebærer mer vold, mer barnevern og andre kommunale tjenester.

Det var da de oppsiktsvekkende ordene ble sagt:

Jeg er villig til å ofre trygghet og velferd, for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra. Når millioner av mennesker er på flukt, er 130 flyktninger et mikroskopisk tall.

Terrortrusler og bevæpning av politi

Venstrepolitikerens bastante uttalelse at hun selv er villig til å risikere sitt eget og sin egens familie sine liv for å ha en åpen flyktningepolitikk, har allerede satt sine spor i Norge.

Vi kunne denne uken lese at Politiets sikkerhetjeneste nylig kom med en prognose at det er opptil 90 prosent sikkert at Norge vil oppleve en muslimsk terroraksjon iløpet av det kommende året.

Det har også blitt bestemt av myndighetene og politiet at alle polititjenestemenn i uniform skal bære våpen som følge av denne terrortrusselen.

D
TERRORBEREDSKAP: Norge var i full terrorberedskap denne sommeren, med bevæpnet politi på alle store innfartsårer til Norge. Også rådhuset og slottet ble stengt i Oslo. Dette er en pris enkelte politikere er villige til å betale for å hente inn flyktninger til Norge. (Foto: Bt.dk).

Spørsmålet er om nordmenn er villige til å gi avkall på den trygghet og velferd som vi inntil nylig har tatt for gitt. Norske myndigheter har ennå til gode å spørre Norges innbyggere om dette gjennom egne valg om innvandring, slik man har hatt i EU-spørsmålet. I Sveits gjennomførte myndighetene tidligere i år et direktedemokratisk valg om befolkningen ønsket mer innvandring til landet. Der ble resultatet nei.