Venstreekstreme meningsforfølgere med nytt “Info”-prosjekt

Lars Gule sammen med Cecilie Hellestveit, Nils Butenschøn, Ingeborg Moa, og Edmund Einar Walton.
NORGE

Sammen med Lars Gule og Nils Butenschøn har Erik Skare, bakmann for det venstreekstreme spionnettverket Info, tatt initiativet til et nytt nettsted kalt Infofada. Nettsiden lanseres mandag 23. februar, men alt nå er de i gang med å promotere de ulike bidragsyterne. Domenet infofada.no er registrert på Erik Skare.

Offisielt blir det sagt at “Infofada.no gir deg alt du trenger for å forstå Palestina og Israel, og de utfordringene regionen står overfor gjennom analyse, kommentarer og nyheter.” At “informasjonen” kommer til å ha en viss slagside burde likevel være klart nok, initiativtakerne tatt i betraktning…

D
SELVERKLÆRT KOMMUNIST: Erik Skare.

Erik Skare

Erik Skare er tidligere redaktør for nettstedet radikalfront.com, som hadde en åpenlys venstreekstrem profil. Deres hovedsaker var antirasistisk kamp og Palestina-solidaritet. Radikal Front ble lagt ned høsten 2012, men gjenoppstod som det politisk bredere Radikal Portal der Skares rolle offisielt var tonet ned.

Han ble i en kort periode offisielt omtalt som “redaksjonsmedlem” på portalen, men forsvant senere fullstendig i bakgrunnen for å konsentrere seg om en anonym undergruppe kalt Researchkollektivet Info.

Info driver med kartlegging og overvåkning av politiske meningsmotstandere, og står i nær kontakt med danske Researchkollektivet Redox og svenske Researchgruppen. Det er således en gruppering som er nært knyttet til det svenskene kaller for “våldsvänstern”.

Erik Skare omtaler seg selv som “kommunist, anti-rasist og hobbyfotograf”. Denne litt spesielle kombinasjonen av fritidsinteresser har ført Skare både til Stockholm der han snikfotograferte norske deltakere på en politisk demonstrasjon og til Bergen der han gjemte seg i et skogholt for å snikfotografere barnefamilier som deltok på en visekveld hos et lokalt ungdomslag i Nordhordland.

I tillegg til slike utflukter er han ved forskjellige anledninger en flittig snikfotograf i Oslo der han selv oppholder seg til daglig. Skares rolle i Researchkollektivet Info har blitt omtalt i en tidligere artikkel hos frieord.no.

Lars Gule

D
NORGES FØRSTE TERRORIST: Lars Gule.

Lars Gule er heller ikke noe ukjent navn for dem som de siste årene har beskjeftiget seg med spørsmål knyttet til innvandring og islam. I 2012 ble Gule sitert på at det finnes noe slikt som 15.000 Breivik-sympatisører i Norge. Gule har i media blitt omtalt som “ekspert” på terrorisme, men selv er han Norges første internasjonale terrorist, og det lenge før vår tids “nordmenn” som kjemper i Syria…

Gule ble i 1977 arrestert på flyplassen i Beirut med sprengstoff som han skulle bruke til å utføre en terroraksjon inne i Israel. Oppdraget hadde han fått fra den marxist-leninistiske terrororganisasjonen DFLP som han hadde vært på treningsleir hos. Gule tilstod forholdene og ble idømt fengselsstraff.

D
PALESTINA-AKTIVIST: Nils Butenschøn.

Nils Butenschøn

Nils Butenschøn blir i media omtalt som forsker og “ekspert” på Midtøsten-spørsmål. I likhet med Lars Gule har han en bakgrunn som venstreradikal Palestina-aktivist. På 1970-tallet var han leder for Palestinafronten og redaktør for Palestina-nytt.

Palestinafronten må ikke forveksles med Palestinakomiteen som var og er noe helt annet. Mens Palestinakomiteen på 1970-tallet støttet PLO som palestinernes eneste legitime representant, så forsøkte Palestinafronten å få fram “hele spekteret” av palestinske motstandsgrupper.

Først og fremst forsøkte de å knytte kontakt mellom norsk fagbevegelse (Kjell Bygstad) og de marxist-leninistiske terrororganisasjonene PFLP og DFLP.

PFLP stod på 1970-tallet bak en rekke flykapringer og terroraksjoner, og DFLP er den samme organisasjonen som hadde gitt Lars Gule våpenopplæring og terrortrening.

Radikale “Info”-portaler

Den nye “Infofada”-portalen går inn i et kjent mønster der tidligere aktivister trer i bakgrunnen, for siden å dukke opp igjen som “forskere” og “eksperter”.

For Erik Skare sin del så har han gått fra å drive det venstreekstreme Radikal Front – der alt fra Palestina-aktivisme til antirasisme ble puttet i èn gryte – til å være en mer diskret bakmann for et venstreekstremt etterretningsnettverk.

Samtidig trer han nå tilbake i offentligheten som initiativtaker for en ny plattform som skal spre propaganda under dekke av å være et bredt sammensatt informasjonsforum for Midtøsten-spørsmål.

Relatert:

– Researchkollektivet INO: Palestina-aktivister bak spionside

– Dagbladet bruker voldsdømt venstreekstremist som seriøs kilde

– Lars Gule: FrP har skylden for muslimsk ekstremisme

 • sussebassa

  Min reaksjon er:
  Om frieord trenger penger til å øke tilbudet/ekspandera her, er jeg med..eks kjøp av aksjer oa.
  Goda nyheter: enda en papiravis går inn i Sverige.. Dagbladet, 115 år sosseavis.

 • $6065254

  Ja, jeg ble utestengt 7 minutt etter min aller første kommentar på radikal portal, så det er helt tydelig at diskusjon er ikke disse utskuddene noe interesserte i.
  At den tidligere terroristen Lars Gule brukes som «ekspert» i terrorspørsmål av NRK, TV2, og de aller fleste venstrevridde aviser fører jo til ytterligere svekkelse av tradisjonelle mediers troverdighet.

  • HenrikHenriksen

   Hva? Lav takhøyde hos venstreekstemistene? Jeg passer på at jeg ikke faller ut av stolen her i sjokk. Ja, de snakker mye om frihet og slikt..kaller gjerne avisene sine for «Friheten»… men når noen kommer inn og spør litt om hva de faktisk holder på med, så er det Stalin og Pravda-politikk som gjelder. Altså rullgardina ned, hold munn og gå i takt…ellers….Sibir neste.

   • sussebassa

    …eller sverige nu mera.

   • $6065254

    Ja, sosialismen kan aldri eksistere uten tvang, manipulasjon, og et enormt propagandaapparat.

  • Maalfrid

   Lars Gule, han har jo førstehåndskjenskap til terror.

   • $6065254

    Ja det er riktig, forsøkte faktisk å intervjue han i kommentarfeltene her en gang og han ville faktisk ikke ta avstand fra den episoden.

    • Maalfrid

     Neste gang du treffer han på nett må du spørre om han fremdeles mener at Norge ikke blir islamisert. Jeg synes det virker så rart å mene at Norge ikke blir det når det finnes så mange eksempler på det motsatte.

     • $6065254

      Problemet er jo at politikerne etter all sannsynlighet ser problemet men fornekter det.
      En må jo både være blind og døv for ikke å forstå eller oppfatte den galskapen som er i ferd med å ruinere landet og resten av Europa.

 • krea tiv

  Infosvada er jo et passende kallenavn

  • HenrikHenriksen

   Neeeeeei!! Det var MIN kommentar!! Jeg kom akkurat på den og så stjal du den fra meg…… hehe.

   Fra spøk til mer svada… Gir disse folka aldri opp? Hvor mange slike «prosjekter» skal de starte som aldri tar av. Faktisk får de ikke takset ut til rullebanen…istedenfor blir de sittende inne på flyet sitt og spise halvmuggen ost og prompe, i sine uvaskede klær og lite fine kroppslukt. (Det er jo et faktum av venstrefolk misliker å dusje og bruke deodorant).

   Det var jo ikke lenge siden eks-terroristen Gule med brask og bram mottok tusenvis av skattekroner for å starte en nettkrig-arme som skulle hamle opp med alle høyreekstreme troll på debattsidene. Det gikk som nevnt ovenfor, svært dårlig. Men nå gjorde jo avisene jobben for ham ved å stenge ned og sterkt begrense antall artikler man kan kommentere på i Norge.

   Vi får se hva det blir ut av dette nye prosjektet da…annet enn mye syting og klaging og «proklameringer» om et «fritt palestina» og slutt på «okkupasjon»…utslitte fraser som har gått på tomgang siden 60-tallet.

   Det hele stinker….som vanlig fra den gjengen.

   • krea tiv

    Heheh neida de gir ikke opp før palestina har tatt over verden og hamas styrer med jernhånd 🙂

   • Maalfrid

    De er eksperter i organisasjoner. Om de ikke dikter opp nye, infiltrerer de eksisterende organisasjoner. Statsstøtte må man han. I kombinasjon med kreativ medlemslisteføring kan dette bli et levebrød. Et ærerikt og samfunnsnyttig arbeid.

  • sussebassa

   Problemet er alikevel at altformange kjøper det.

  • Rudolf

   De kommer garantert til å bli mobbet ihjel for det navnet der, det var også den første tanken som slo meg før jeg trykket meg inn på denne artikkelen.
   De gjør det litt for enkelt for folk, hehe.

   • krea tiv

    Ja hva er infofada for et tullete navn da..

 • @@@

  Litt av en gjeng

 • AMG65

  Hahaha…det er bare å le av disse bavianhodene.

 • invernes

  Så lenge AP er sterkt har disse avskum beskyttelse og penger i kassa, med et AP like svakt som SV ville disse bare vært en gjeng hoffnarrer som folk hadde spyttet på.

 • Rudolf

  Seriøst, den Lars Gule klovnen er så blåst at han kommer ikke til å innse at muslimsk terrorisme er et problem , selv om han omså skulle få IS-sverdet presset mot strupen.

  • invernes

   Hans drøm er å bli en mullha. 😉

  • invernes

   Hans drøm er å bli en mullha. 😉

 • invernes

  De burde promotere seg som

  En gjeng med forbanna ekstrem-feminister 😀

 • invernes

  Det er iallefall skremmende å være vitne til at vårt naboland tar kollektiv selvmord, rent uhyggelig er dette, rene skrekkinfernoet.

  Största folkökningen i Sveriges historia

  http://www.friatider.se/st-rsta-folk-kningen-n-gonsin

 • The Order 1925

  Vi kan jo alltids sitte og klage foran tastaturet, det har jo fungert bra i tjue år.

 • leonidas88

  Vi burde lage våres egen radikal portal hvor vi henger ut disse, bostedsadresse, arbeidsplass, telefonnummer, butikker de handler på, alt med bilder.
  Vi utvider listen med de som har en venstreekstrem profil blant mediafolk, akademikere, politikere, næringslivet og generell samfunns debattanter. De som ytrer kulturmarxistisme offentlig er antinorske og dermed landssvikere.

  • The Order 1925

   Amen, hvordan skal man vinne uten aktiv motstand. Bra forslag også, vi henger dem ut for det de representerer.

  • invernes

   God ide 🙂

  • Maalfrid

   Hvorfor ikke? Samme mynt. Ingen kan klage på det. Godtas det ene, godtas det andre.

  • Anonyom__bruker

   Boikott varer og tjenester fra firma som har slike ansatt. Det vil være virkningsfullt. Hvis det er noen ansatte der med en politisk agenda, så vil bedriften lide økonomisk. Det er slik de gjør det «andre veien».

 • Patrik Nilsen

  Akk ja, hvor mange nettsteder skal vi ha? Nettaviser og nettsteder ,er det ikke nok med de som er, jeg for min del skal slutte og poste innlegg mer, er så lei av debatten omkring islam og muslimer, jeg overlater dette til «ekspertene», vi er jo rasister og fremmedhatere, da er det best for sjela og ta en pause. Ikke fordi jeg ønsker Norge noe vondt, jeg bor jo her stort sett hele tiden, og er 100 prosent norsk, men ser jo at nordmenn er feige og unnlatende til den islamiseringen som er her, kanskje de trenger og bli ristet litt av sharia samfunnet før de tar til vettet? Men tror jeg graver meg ned for å slippe unna halshuggingen som utvilsomt kommer, håper at kniven er skarp. Men gir meg uansett ikke uten kamp, skal ikke slaktes som en sau.

  • Du har så rett. Landet er knapt verdt å forsvare når så mange nordmenn velger å snu ryggen til. Jeg er mildt sagt skuffet over folk jeg har møtt og kjent gjennom livet. Problemet er at egoismen har gjennomsyret nordmenn. Den er forståelig og av eksistensialistisk karakter. Den er fremtvunget av en nådeløs generasjon av politikere m.fl., som har vist med sin oppførsel og anti-norske virksomhet at du ikke kan stole på en nordmann lenger. Du kan ikke stole på at den hvite nordmannen ved siden av deg ikke vil dolke deg i ryggen. Se opp for innvandrings-forkjempere, hvor enn du befinner deg. De vil deg intet godt.

 • Angående Lars Gule, aka Sinnadebattanten ..

  https://m.youtube.com/watch?v=3_DaE0hNYhg

 • invernes

  Lars Gule driver og plager Sian nå, fint om flere kan komme å ta han litt der 🙂
  En dom mot Arne Tumyr og SIAN kan bli en svart dag
  Rasisme å bedrive kritikk av islam? Dom om 3 uker
  http://www.sian.no/artikkel/rasisme-a-bedrive-kritikk-av-islam-dom-om-3-uker

 • invernes

  Bloomberg: 19 av 20 mördare är icke-vita
  http://www.friatider.se/bloomberg-19-av-20-m-rdare-r-icke-vita

 • At en bombeterrorist, trent opp av en terrororganisasjon skal drive «info» mot Israel kommer ikke som en overraskelse, når gule ikke klarte å bombe sivile Jøder forsøker han andre måter å ramme dem på, han gir seg ikke.
  DETTE, denne såkalte «infofada»siden som spiller på «Intifada», er virkelig det mørke, hatefulle nettet, helt avskyelig rett og slett!

 • Voldsom Homo

  Dette er syke og onde mennesker. Kommunisten og «hobbyfotografen» eirk skare praktiserer hobbyen sin med telelinsa rettet mot smågutter på stranda i beste tor bach stil. Lars Gule ville drepe uskyldige med dynamitt. Reinvaska terrorist. Det var jøder han mente å drepe, så han er antisemitt også. Fin gjeng.

 • Steinar Johansen

  Flott artikkel
  Første gang jeg er inne på denne siden og jeg er hektet alt
  Takk takk

 • Pingback: Presse-etiske usannheter fra Radikal Portal - Frieord()

 • Pingback: Har PFU og Norsk Journalistlag lagt yrkesetikken på hylla? - Frieord()

 • Pingback: Journalist-studentavis felt i PFU for uredelig journalistikk - Frieord()

 • Pingback: «Ekspert» på hatprat gikk amok på sosiale medier - Frieord()

 • Pingback: Anonym nettmobbar avslørt: Anders Sebastian Leif Karlsson - Frieord()