Utenlandske menn angrep vekter i Skien

SLÅSSKAMP: Tre utenlandske menn skal ha angrepet en Securitas-vekter inne på Herkules kjøpesenter i Skien denne uken. (Foto: Herkules kjøpesenter).
SKIEN/FLERKULTUR

Tidligere denne uken skal en Securitas-vekter på kjøpesenteret Hercules i Skien ha blitt angrepet av tre utenlandske menn idet han pågrep en av dem for tyveri. Vekteren skal ha blitt skadet i slåsskampen som oppsto.

Varden.no kunne tidligere denne uken fortelle om en slåsskamp inne på kjøpesenteret Herkules i Skien.

En Securtias-vekter observerte en utenlandsk mann i det han forsøkte å stjele en vare fra Clas Ohlson. Når vekteren konfronterte mannen, skal to andre utenlandske menn ha kommet sin kamerat til unnsetning.

Det skal ifølge juleshoppende vitner ha kommet til et voldsomt basketak mellom vekteren og de tre utenlandske mennene. To andre vektere på senteret skal etterhvert ha kommet til og fikk kontroll over situasjonen.

Ifølge avdelingssjef Elin Johansen ved Securitas Telemark, skal vekteren som pågrep tyven ha blitt skadet i slåsskampen som oppstod mellom ham og de tre mennene.

Alle de tre utenlandske mennene skal ha blitt arrestert av politiet og avhørt senere på kvelden. Om de fremdeles sitter i arresten eller er ute på gaten igjen i Skien, har Varden.no ikke informert om siden hendelsen.

Relatert:

– Mørkhudet mann slo ned ansatt på kjøpesenter i Skien

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien