Utenlandske menn angrep vekter i Skien

SLÅSSKAMP: Tre utenlandske menn skal ha angrepet en Securitas-vekter inne på Herkules kjøpesenter i Skien denne uken. (Foto: Herkules kjøpesenter).
SKIEN/FLERKULTUR

Tidligere denne uken skal en Securitas-vekter på kjøpesenteret Hercules i Skien ha blitt angrepet av tre utenlandske menn idet han pågrep en av dem for tyveri. Vekteren skal ha blitt skadet i slåsskampen som oppsto.

Varden.no kunne tidligere denne uken fortelle om en slåsskamp inne på kjøpesenteret Herkules i Skien.

En Securtias-vekter observerte en utenlandsk mann i det han forsøkte å stjele en vare fra Clas Ohlson. Når vekteren konfronterte mannen, skal to andre utenlandske menn ha kommet sin kamerat til unnsetning.

Det skal ifølge juleshoppende vitner ha kommet til et voldsomt basketak mellom vekteren og de tre utenlandske mennene. To andre vektere på senteret skal etterhvert ha kommet til og fikk kontroll over situasjonen.

Ifølge avdelingssjef Elin Johansen ved Securitas Telemark, skal vekteren som pågrep tyven ha blitt skadet i slåsskampen som oppstod mellom ham og de tre mennene.

Alle de tre utenlandske mennene skal ha blitt arrestert av politiet og avhørt senere på kvelden. Om de fremdeles sitter i arresten eller er ute på gaten igjen i Skien, har Varden.no ikke informert om siden hendelsen.

Relatert:

– Mørkhudet mann slo ned ansatt på kjøpesenter i Skien

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

 • victus
  • Rent Fedreland

   Det er utlendinger som mener det.

   • victus

    Nei. Slike undersøkelser er beregnet for ETNISKE nordmenn. Alle jeg omgås med deler hovedsakelig samme menneskesyn som meg.

    • Kristian

     Jeg er 99% sikker på at majoriteten av den norske befolkningen samt de godt velstående innvandrerne er imot selve innvandringen fra fjerne strøk til vårt land. Bemerk «selve». Men på den andre siden så har denne undersøkelsen rett i at majoriteten av det norske folk har blitt mer positive til innvandrere som integrerer seg og bidrar i fellesskapets goder. Det gjelder altså ikke flyktninger, asyl parasitter og ekstreme islamister, men hovedsakelig den generasjonen med innvandrere som er født og oppvokst her i landet. Det er et faktum at den generasjonen som vokser opp i Norge presterer bra på skolen, tar høyere utdanning og er ellers godt integrerte i vårt siviliserte samfunn. Noen faller ut og begår selvfølgelig kriminelle handlinger men majoriteten klarer seg bra. Deres kvalitet er nok mange positive til. Når det er sagt så er vel de fleste nok sterkt kristiske til at Norge tar imot islamister, asylsøkere og andre utlendinger som kun kommer hit for å lage bråk. Disse avskummene bør ikke aksepteres i vårt rike og kastes ut øyeblikkelig. Alt i alt har vel majoriteten av befolkningen blitt mer positive til den nye generasjonen med innvandrere etter tiden, men det fåtallet av såkalte rasister med et negativt og snevert syn har vel blitt enda mer negative.

    • Rent Fedreland

     Det vil si at du omgås med landsforrædere som ønsker å avskaffe det norske folket. Straffen for folkemord og landsforræderi er blitt satt i landssvikeroppgjøret. Det hjelper ikke påberope seg systemlojalitet som du gjør når de faktiske forhold er etnisk rensing av nordmenn.

     • Sigmund Berg

      haha, etnisk rensing av nordmenn? Hvorfor skulle det skje? Og jeg kan ikke se at det akkurat pågår noen krig enda…
      og hvorfor kaller du majoriteten av nordmenn landsforrædere? når fikk du definisjonsmakten, liksom?

    • sussebassa

     «..alle jeg omgås med deler hovedsakelig samme menneskesyn som meg».
     Alle du omgåes med, Er de pr def Alle…?
     og hva er ditt menneskesyn ?
     Synes det er et relevant spørsmål ifht ditt innlegg, linken du vedlegger og din kommentar.

  • tiger

   Spørs hvem som blir spurt. Om de hadde en landsomfattende undersøkelse så hadde utfallet blitt noe annet.

  • sussebassa

   Målinger er bara juks.
   Tror ikke et ord på at nordmenn skulle ville ha flere flyktninger/innvandrere til landet.
   Alt avhengig hvem målgruppen er, hvilke spørsmål som stilles/antall

 • Artisjokk

  Virker som Skien er i vinden om dagen, som en pådriver og et prakteksempel på hvor berikende og forsvinnende herlig det er med «flerkultur». Vekterne bør skamme seg, som ikke utviste mer toleranse overfor disse herlige kulturene vi får gleden av å eksponeres for, landet rundt, mer og mer, dag for dag. Fortsettelse følger; hu og hei hvor moro det skal bli når nordmenn er i mindretall! Og, husk — om man ikke ønsker et anarkistisk, raseblandet voldssamfunn hvor norske eldre ikke kan være trygge gatelangs, ja, da er du det verste som tenkes kan, nemlig RASIST! Så det så!

  • tiger

   Uansett hvilken by man reiser til i Europa ser det eksakt ut som Oslo. London – Paris – Berlin – Stockholm – Oslo, identiske både kulturellt og øvrige sanse inntrykk. Veldig trist.

   • Artisjokk

    Mange fine byer igjen i Øst- eller Sentral-Europa! Men, multi-kulten har vel sett seg ut dem for ødeleggelse, og. Så lenge det er mulig, er de fine reisemål. Var nylig på juletur i Praha: fantastisk arkitektur, god mat og ikke minst godt drikke, befriende få sotrør og annet snusk, og herlig prisnivå — anbefales! Helt trygt å begi seg rundt til alle døgnets tider, og kriminalitet som voldtekt og overfallsran er nærmest ikke-eksisterende — av en eller annen merkelig grunn…hmm, hva kan det være…:)

  • Sigmund Berg

   Du er rasist når du dømmer alle invandrere i Norge fordi 3 stykker angrep en vekter.

   • Artisjokk

    At en selvhatende molbo som deg anser meg som «rasist» tar jeg som et hedersmerke. Såklart det finnes individuelle unntak blant dem, men helhetlig er summen av ikke-vestlige innvandrere destruktiv for Norge på så å si alle måter.

 • tiger

  De skulle jo bare ha seg noe gratis. Det er slik det fungerer i noen land. Om det ikke er bak lås og slå er det «gratis».

  • sussebassa

   De blir jo bortskjemte når de kommer hit, fordi De får jo Alt Gratis..oppi hendene.
   Derfor tror de også det bare er å forsyne seg av det de vil ha, uansett hvor/hva…Gratis.
   Jeg undrer…er det noen instans som gir grunnleggende info til disse når de kommer…»Hva som inte er ok, og hva som er det»..hur bete seg.
   Man kan inte forvente at disse innvandrerne legger av seg sin egen kultur/personlighet , den de bringer med seg hertil.
   Om man var kriminell/voldtektsmann/morder/tjuv i sitt hjemland, vel da tar man vel med seg det til sitt nye land også…ser det faktisk ut for ihht hvor dette har økt i Norge…virkelig påfallende…
   Før og etter innvandringen..Gjett om jeg hadde ønsket tall/etnisitet/alder på dette.

   • Sigmund Berg

    Det er fascinerende hvordan dere dømmer all invandring fordi 3 menn andrep en vekter. Når ble de 3 valgt til representanter for alle invandrere?

 • OnkelBlaa

  Snart må vel vektere også bevæpnes.

  • Camping er gøy

   Med tanke på hvordan endel vektere fremstår så håper jeg at de aldri blir bevæpnet.

   • OnkelBlaa

    Ja, det kan du jo ha rett i, men en må jo skifte ut bondeknølene og få inn kvalifiserte folk da.

  • sussebassa

   Snart må vi Alle bevæpna oss.

   • OnkelBlaa

    Ja, jeg er i alle fall bevæpnet hjemme i mitt eget hus…..

  • invernes

   Å nei da AP vil bekjempe bevæpning av politiet, de vil helst at vi ofrer oss helt frivillig til bødlene.

   • OnkelBlaa

    Vi får jo bare håpe at folket får opp øynene slik at Ap aldri mer kommer til makten her i landet.

 • Det er ingen overraskelse at ape-menn oppfører seg som sjimpanser. Jeg har ingenting imot apekatter, bare de er i Afrika eller andre områder hvor de naturlig hører hjemme. Jeg skjønner imidlertid ikke hva godt det skal føre til at de kommer hit.

 • Pingback: Politiet etterlyser afrikaner etter voldsran i Skien - Frieord()

 • Klarfordetsomkommer

  Bare å få på plass våpen i alle norske hjem så vi kan forsvare oss mot uønsket møkk som snart er i flertall her i landet….

 • Pingback: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()