Utenlandsk gjeng angrep nordmenn – Fikk lav straff pga lav IQ

BORGARTING LAGMANNSRETT. Den ene av overfallsmennene ble dømt til bare 90 dager i fengsel, på grunn av hans lave IQ. (Bilde Wikipedia)
OSLO

De norske kameratene hadde vært en tur på byen da de ble angrepet av en gjeng med utlendinger. To av utlendingene begikk særlig grov vold mot en av de norske guttene. Den ene av utlendingene fikk derimot lav straff, da retten fant at han hadde meget lav IQ.

Straffesaken mot den ene av de utenlandske ungdommene (19) gikk nylig i Borgarting lagmannsrett.

På byen

De tre norske kameratene hadde vært ute på byen da de støtte på tre utlendinger som var ute etter bråk.

De norske guttene ønsket derimot å unngå situasjonen og gikk inn på en 7-11 butikk i sentrum av Oslo.

De utenlandske ungdommene fulgte derimot etter og begynte å lage bråk inne på butikken.

Grov vold

De utenlandske ungdommene skal ha angrepet en av de norske ungdommene og påført han flere slag og spark. Han skal ha forsøkt å beskytte seg bak disken i butikken, men ble dratt ut på gata slått flere ganger i ansiktet. Nordmannen skal ha forsvart seg og slått tilbake, men den ene av utlendingene skal da ha slått han ned bakfra. Han ble så sparket gjentatte ganger i hodet, mens han lå på bakken.

Volden skal også ha fortsatt inne en park i nærheten, etter at den norske ungdommen forsøkte å rømme fra angriperne.

Den norske ungdommen ble blant annet påført et fem centimeter langt kutt på venstre side av hodet og blødde kraftig. Han ble fraktet med ambulanse til Oslo universitetssykehus.

Av dommen kommer det fram at det var en ungdom av pakistansk opprinnelse som sto bak den verste volden mot den norske ungdommen.

Dømt

Den ene av de utenlandske ungdommene ble ikke tiltalt, mens de to andre ble dømt i Oslo tingrett. Den ene av de dømte var den pakistanske ungdommen og den andre var en 19-åring av ukjent etnisk opprinnelse.

19-åringen anket derimot saken videre til lagmannsretten.

Der ble han funnet skyldig og dømt til fengsel i 90 dager. I tillegg må han betale offeret 15.000 kroner i oppreisningserstatning.

En rettspsykiater som undersøkte 19-åringen fant at han hadde en IQ på 60 og at han derfor faller inn under det rettspsykiatriske begrepet; lettere psykisk utviklingshemming.

Lagmannsretten fant derfor at den tiltalte måtte få en «ikke ubetydelig reduksjon i straffen».

19-åringen er tidligere dømt for flere ran. I april i år ble han også, av Oslo tingrett, dømt til 1 år og 2 måneder i fengsel for ran.

 • Hvemda

  Så dette individet er «mildly retarded» ifølge: http://www.paulcooijmans.com/intelligence/iq_ranges.html og «largely genetic and inherited»? Så fint at alle de dummeste kvinnene, fra alle mulige land, er hjemme og får massevis av barn og de smarte bruker årevis på å ta en utdannelse og såvidt klemme ut en unge når de er 42. Kilden over er ikke å anse som seriøs, men det er for å gi en peker på at IQ har noe å si. Det er bare å søke opp gjennomsnitts-IQen for de forskjellige nasjonene og se hvor lite/mye vold de har og hvor store/små økonomiske problemer de har. http://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html

  Videre fra den første linken: «As modal I.Q. gets downward of 60, one loses the ability to make and use of fire. As a result, one can no longer chase prey animals with fire, live
  in caves (too dark), live in cold climates (requires fire), keep wild
  animals away with fire, or cook food. One lives outdoors (unhoused) and
  only in warm areas where there may be dangerous animals. Raw food has
  lower nutritional value, so brain size shrinks rapidly, and one stops
  being sapient. Of the genus Homo one still is, but there is no one around to think of a new species name. Survival is now much harder than it was before.»

  Synd hvis strømmen skulle gå i fremtiden, da….

  God 17. mai alle sammen!

  • sussebassa

   ..i fremtiden…
   Hvis det fortsetter slik med å ta inn alle disse retarderte er vi i Steinalderen snart alikevel, og da har vi ikke strøm..:)..
   «Det problemet løst».

  • Nett Side

   Norske mann i hus og hytte, er nå egentlig 17. mai noe å rope hurra for, lenger?

   • S. Haugen

    Satt på hytta å tok meg en gravøl. AS norgistan er på vei ned i søpla, hvem kan feire det? Ikke jeg i alle fall.

 • invernes

  Synd jeg ikke var i nærheten, jeg skulle med glede sonet 20 år.

  • kaitse8

   Nei du var «sinnsykt» i gjerningsøyeblikket. Du dømmes til innleggelse i institusjon og kan slippes ut igjen når du er frisk, haha

   • invernes

    Haha ja 1 år på Dikemark som trikkemorderen, nå svimer han rundt i Oslo.

  • Knut Hansen

   Der har du problemet, denne utlendingen får 90 dager betinget fengsel, hadde han drept nordmannen hadde han sluppet straff pga for lav IQ, du hadde fått 20 år…

 • invernes

  Man får be og håpe at dommeren får møte samme type lave IQ, det ultimate var om Hareide Støre og Grande fikk oppleve deres lave IQ samtidig.

 • invernes

  Vidar Kleppe om 17. mai-feiringen i morgen:

  Norge skal være et fritt og udelelig rike med kristne-humane verdier
  http://www.sian.no/artikkel/norge-skal-vaere-et-fritt-og-udelelig-rike-med-kristne-humane-verdier

  • sussebassa

   Trist han ikke lengre styrer skuta.
   Han hadde jaggu trengtes Nå og fremtiden.

 • Att vara dum är ingen förmildrande omständighet! Har lagmännen i Norge blivit galna?!

  • invernes

   Totalt sinnssyke er de blitt.

  • S. Haugen

   Visste du ikke det? De og politikerne har en agenda hvor de vil utradere sin egen befolkning.
   Lykke til med folkemordet folkens.

  • Mikey Mike

   Nei gale har de ikke blitt nå, i hvert fall. Loven har eksistert en stund den. Har en fornemmelse om at den er ganske vanlig. Kanskje ikke anvendt så altfor ofte, vet ikke.

 • invernes

  Off topic. Naive Skandinavia.

  IS’ rekrutteringssjef bor i Skandinavia

  http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/-is%27-rekrutteringssjef-bor-i-skandinavia/3422787970.html

 • invernes

  Litt Sverige. Ännu en man sköts till döds i Göteborg natten till idag – det
  femte mordet i år relaterat till skottlossningarna i staden. Och polisen
  säger idag att göteborgarna troligen kommer tvingas lära sig att få
  leva med dem.
  http://www.friatider.se/annu-ett-mord-i-goteborg-polisen-vi-kan-stoppa-dem

 • invernes

  Det som vi etnisk norske må jobbe i minst 40 år for å oppnå, det får
  disse innvandrerne fra Afrika og Afrika helt gratis så snart de blir
  norske statsborgere.

  Vi har ingenting å fere på 17 mai, og vi burde forigå dagen i stillhet mens de som har flagg bør flagge på halv stang.

  https://www.nav.no/rettskildene/Rundskriv/%C2%A7+1-7+Flyktning.147648.cms

 • Hmm…

  Kanskje lav IQ er grunnen til at man kan bli fysisk angrepet av personalet/eieren ved enkelte utesteder i Oslo hvis man så mye som ymter frampå at ikke alt er så fredelig med religionen islam. Kan nevne «Rett inn», «2 kokker», «Cafe Hyggelig» og «Enerhaugen kafe». Skulle gjerne gått på utesteder med norske eiere, men det finnes knapt lenger.

 • Ole Hansen

  Slike mennesker er det vi bruker milliarder på. Ingen andre kan berike oss som dem!

 • kaitse8

  Problemet med det morderne samfunn i vesten er at vi lar retarde morderaper vandre fritt i samfunnet. Skapninger med lav IQ hadde ikke overlevd i steinalderen og dette er nettopp naturens måte å renske ut «søppel» slik at menneskeheten kan nå neste steg i evolusjonen.

  Det samfunnet nå bedriver med at anti-darwinisme vi lar mindre intelligente skapninger erstatte mer intelligente skapninger!

  • Knut Hansen

   Vi burde sendt alle hjem til sine land å sendt istandspenger, øremeret til det formålet. Det er jo det frp vil, er bedre å hjelpe 100000 syrer i sitt hjemland enn 10000 i Norge. Bygge store leirer som blr beskyttet av vestlige soldater da hjelperman de mere enn å få de til Norge

  • S. Haugen

   godt skrevet. Men når «jorden» produserer 80 millioner nye fattige hvert år, som også kommer fra de mest uintelligente land i verden, hva har vi da i vente?
   Hvem skal gå forran å gjøre noe med dette?

  • S. Haugen

   godt skrevet. Men når «jorden» produserer 80 millioner nye fattige hvert år, som også kommer fra de mest uintelligente land i verden, hva har vi da i vente?
   Hvem skal gå forran å gjøre noe med dette?

 • Aksiomet

  Så imbesile muslimer kan ture rundt og slå ihjel nordmenn med støtte i loven nå? Jeg trodde jeg hadde sett og hørt alt av hva dette retarderte systemet vårt hadde klart å lire av seg, men… Tydeligvis ikke. Skal jeg le eller gråte?

 • Knut Hansen

  Så konkulsjonen er at norske politikere har for laviq til å drive politikk da de tydeligvis er for dumme til å lage ordentlige lover og straffer som faktisk dømmer folk for det de har gjort, 90 dager fengsel å 15000 i bot er en hån mot denne personen som ble banken opp. de 15000 kr i bot leverer han på nav å dommen er utrolig latterlig, han som ble banket opp har mest sannsynelig fått problemeri etterkant osv mens den personen som slo, ikke får noen kraftigere reaksjon enn ett klapp på skulderen. Er helt sykt, han skulle fått så grundig bank at han ikke hadde gjort det igjen.
  Tenk vist norske ungdom hadde begynt å samles i gjenger for så å oppsøke bråk med utlendinger. Hva hadde det stått i avisene da? Rasister osv, å folk hadde blitt oppfordret av norske media om å gå i solidaritetstog og lage ringt tundt moskeen osv men når disse barbarene gjør det mot norske ungdom så står det så vidt ett notis i avisen. Rasisme bør og skal gå begge veier!

 • Arild Johansen

  Lav straff for lav iQ, høres nesten ut som det er en hund som har angrepet guttene, kanskje avliving av kjeltringene hadde vært bedre.

 • Oves

  hvis han har IQ som et et dyr, så han vel også kunne avlives som et???

 • Robin Andresen

  Så at han er dum, betyr vell egentlig at han må straffes hardere. Siden han vill bruke lenger tid på og skjønne at dette er konsekvensene av vold.

 • Glibert

  Dette er jo latterlig.
  Nå er det altså fritt frem for slike voldsaper til å få nedsatt eller ingen straff ved å spille dum.

  Disse ungdommene burde fått fengsel og i tillegg blit utvist fra landet på livstid.

  De er muslimer og ikke norsk, uansett om de er født i dette landet eller ikke.
  Dette angrepet er også en bevisst handling, utført etter oppfordringer i koranen.

 • Mikey Mike

  Snart må de begynne å dope ned mistenkte, slik at rusen/promillen blir lik mengden på gjerningstidspunktet. Dernest, før vedkommende blir edru, må de bes avlegges IQ-tester.
  I realiteten kan man jo bare gi blanke i å svare rett. Lett for noen med IQ over 140 å fremstå som man har en IQ på 60. Man vil jo fort vite hva som er rett svar, og velge feil.

  Meget betenkelig hele vektleggingen av IQ-test egentlig. Er det rart gjennomsnittlig-IQ er fallende, mens volden er økende :=)

  Intet fritak for alkoholrus. Samtidig vet vi alle, at IQ med promille vil være langtfra den samme som i edru og skjerpet tilstand. Man er «dum» eller «lettere mentalt tilbakestående» under gjerningsøyeblikket.

  Lovgiverne bør se nøyere på dette problemet. Kall gjerne endringen for «mikey-correction».

 • Pingback: Vold mot utlending i Namsos – Ingen nevner to grove gjengvoldtekter - Frieord()

 • Utlendingen#1

  Hadde saken vært annerledes om de ikke var utlendinger liksom? Mener at artikkelen blir usakling når annenhvert ord er «utlendingene».

 • Pingback: Mann (62) sparket mens han lå nede av mørkhudet mann - Frieord()

 • Pingback: Fire utlendinger dømt for grov vold og ran av norske ungdommer - Frieord()

 • Pingback: Politimann slått i ansiktet av utlending i Moss - Frieord()

 • Pingback: Lillehammer: Utlendinger slo tilfeldige med flasker i hodet | Norgesavisen.no()

 • Pingback: Innvandrergjenger knivstakk hverandre på Vestli - Frieord()

 • Pingback: Brutal video viser 12-årig hvit gutt banket opp av muslimske ungdommer - Frieord()

 • Oddemann

  IQ på 60. Slik blir det når søskenbarn gifter seg med søskenbarn som gifter seg med søskenbarn osv. osv.

 • Roger Torgersen

  60?`høyere en gjennomsnittet altså?

 • ken nilsen

  skulle banka livskiten av dem..

 • Pingback: Afghaner (17) og tanzanianer (16) tiltalt for ny voldtekt av ung jente i Oslo - Frieord()

 • Pingback: Innvandrergjeng knuste ansiktet til norsk mann med murstein - Frieord()

 • Pingback: Skyting, narkotika og kidnapping - utenlandske gjenger terroriserer Oslo - Frieord()

 • Pingback: Tyrkisk mann (32) siktet for drapet på Egil Tostrup Bråten (23) - Frieord()

 • Pingback: Machete og knivslagsmål i Oslo: Ti afrikanere pågrepet etter storaksjon av politiet - Frieord()