Somalisk ungdomsklubb i Skien var narkosentral

NARKONETTVERK I SKIEN AVSLØRT: Politiet i Skien har gått til pågripelse av minst 9 personer fra det somaliske ungdomsmiljøet i Skien. Ytterligere titalls personer fra innvandrermiljøet skal også være siktet for omfattende narkotikasalg og pengesmugling. (Foto: Wikimedia).
SKIEN/INNVANDRING

Ni personer skal være varetektsfengslet og et titalls personer skal være siktet etter at politiet sprengte en narkotikasentral i Skien. Salget og distribusjonen ble foretatt gjennom en offentlig støttet ungdomsklubb for somaliere i sentrum av byen.

Det er i nav-bygningen i Skien sentrum at den somaliske ungdomsforeningen holder til. På sine nettsider så informerer de om at de hjelper somaliske ungdommer med leksehjelp, biljard og fotballkamper for barn og unge. Ungdomsklubben mottar også penger fra Skien kommune.

Men på torsdag så beslagla politiet i Skien mellom 5 og 10 kilo amfetamin og flere kilo hasj fra det somaliske miljøet som er tilknyttet ungdomsklubben.

DD
STORE BESLAG: Politiet i Skien har tatt beslag i titalls kilo med narkotisk stoffer fra det somaliske miljøet i byen. Blant annet opptil 10 kilo med amfetamin og 5 kilo med hasj. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Narkotikaen og pengene fra salget skal ha blitt distribuert og solgt over hele landet. Blant annet har man tatt beslag i Trondheim.

Så langt har politiet varetektsfengslet ni personer, samt siktet flere titalls personer i innvandrermiljøet i Skien. Det skal imidlertid også være en eller flere etniske nordmenn involvert.

Den ettersøkte somalieren som anses å stå bak narkomiljøet, klarte imidlertid å flykte til Somalia før politiet kom på døren.

En person som driver et profesjonelt pengeoverføringsbyrå for innvandrere i Skien skal også være siktet for heleri i forbindelse med narkosalget i det somaliske nettverket.

Hvor pengene fra narkotikasalget har gått, er ennå uklart.

Politiet sier at de ennå ikke har avsluttet etterforskningen og at man ikke ser bort ifra at det kan bli flere pågripelser.

Klubben ble åpnet så sent som i 2014, som følge av fritidsproblemer for somalisk ungdom i Skien.

Relatert:

– Mann arrestert for voldtekt i Skien

– Politiet etterlyser afrikaner etter voldsran i Skien

– Mørkhudet mann slo ned ansatt på kjøpesenter i Skien

– Utenlandske menn angrep vekter i Skien

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

– Skoler i Skien kan få kjønnsdelt undervisning

– Fylkesmann i Skien: norske skoler plikter å følge islamske regler

 • spirild

  Somalierne har dominert bybildet i mange år, men får nå konkurranse fra eritreerne.
  Dette er hovedstaden i mitt fylke. Å være på bytur er som å komme til…et annet kontinent. Det domineres av hijabkledde og mange nesten heldekkede. Bare hijab er for tyrkere, kurdere, irakere og syrere. Somalierne er svært påkledd, men ikke så mye at man ikke kan se at de er kvinner 🙂
  Det florerer av kebab ditt, kebab datt og ringesjapper og moneytransfer. Bilvaskehaller og egne velforeninger, midt i byen. Vi vet at gårdeierne tar seg godt betalt for å leie ut, men det må være Skien kommune som subsidierer eller betaler leia for disse.
  Jeg kjenner til en nordmann som prøvde seg med en kolonialhandel, han hadde masse spennende som ikke var å finne andre steder og måtte ut med 60 000 kroner pr. måned. Da må omsetningen være formidabel. Etter ett år, var det kroken på døra.
  Muslimske frisører er det også nok av og selvfølgelig tiggerne. Rom-folket har sine beskyttere blant lokalbefolkningen. Aggressive aktivister..
  Med alt dette har slummen installert seg. Bygårdene forfaller. Brosteienen er løs, søpla biter seg fast selv om Grep (?) håndterer noe av det. Nytter ikke med rundkjøring med tulipaner. Nei, norske byer og i særdeleshet de i nedre Telemark og Vestfold er ikke verdt besøket hvis man skal oppleve Telemark. Ta helller gamleveien til Kviteseid, men fremme i sentrum…finner du rom-folket foran Joker-butikken.
  Så Telemark, absolutt et Norge i miniatyr-
  Hva vil jeg frem til? Ingen knagger lenger å føle tilhørighet til. Gamle nordmenn kan ikke måle seg med de nye.
  Identitet og kultur er smadret og finnes ikke lenger.
  Denne artikkelen forteller om det nye Norge og nordmenns vilje til å slippe trojanerne helt inn i det aller «helligste».

  • invernes

   Jeg trodde svenskene var tilbakestående feiginger men vi er vist like ille her i Norge.

  • thov

   «SKIEN: – Skolene skal vise respekt for elevenes og foreldrenes religion,og plikter å legge til rette svømmeundervisningen – også med kjønnsdelte grupper.» Skien er en snill kommune.

   http://www.ta.no/undervisning/svommeopplaring/oppvekstsjef/plikter-a-tilrettelegge-for-kjonnsdelt-svomming/s/5-50-60088

   • spirild

    Ja, tror faktisk man kan si det på den måten: De er desperate etter the social peace!

  • Nett Side

   » Ingen knagger lenger å føle tilhørighet til. Gamle nordmenn kan ikke måle seg med de nye.
   Identitet og kultur er smadret og finnes ikke lenger.»

   Det du beskriver her ser for meg ut til å være en målsetting Staten arbeider aktivt frem mot. Det er i prinsippet det samme som samefolket ble utsatt for da fornorskingspolitikken fremdeles gjaldt. Det er nyttig for Staten dersom statsborgerskapet blir stående igjen som den eneste gruppen man har å forholde seg til, og definere seg ved.

   Samarbeidet innen European Union som helhet ville jo gå tilsvarende lett hvis denne politikken lyktes både i Norge og i de andre landene som tradisjonelt har vært europeiske nasjoners hjem.

   Det kan forresten være interessant å legge merke til at det du beskriver ligger ganske tett opp mot det som kan være en definisjon av folkemord («genocide»).

   «Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate
   destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of
   all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated
   plan of different actions aiming at the destruction of essential
   foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating
   the groups themselves. The objectives of such a plan would be the
   disintegration of the political and social institutions, of culture,
   language, national feelings, religion, and the economic existence of
   national groups, and the destruction of the personal security, liberty,
   health, dignity, and even the lives of the individuals belonging to such
   groups.»

   -Lemkin

   En annen ting som kan være interessant, og kanskje etter manges oppfatning litt ironisk, er at samefolket antagelig står vesentlig sterkere i forhold til den tilsynelatende aktive folkemordpolitikken i Norge, enn det den norske nasjon gjør. For etter fornorskingspolitikken har jo samefolket som kjent opprettet en organisasjon som skal representere samefolket, og arbeide for den nasjonens nasjonale politiske interesser. Den norske nasjon, derimot, har ingenting tilsvarende.

   Nordmanntinget er så langt ikke opprettet. Men i mellomtiden, før man har fått opprettet en nasjonal interesseorganisasjon av den typen, går det an å gjøre noe relativt enkelt og effektivt.

   Det jeg vil se, er at Christian Tybring-Gjedde eller en lignende lederskikkelse oppretter en Facebook-gruppe som ikke gir noen fordeler som noen kunne kalt «urettferdige», annet enn medlemskapet i og for seg. Det skal ikke engang være mulig å skrive, poste eller laste opp noenting i gruppen. Det eneste man skal kunne gjøre er å melde seg inn, og å være en del av medlemslisten.

   Og gruppen skal hete «Nordmenn».

   Og den skal ha en beskrivelse som det følgende:

   «Jeg er nordmann, og identifiserer meg mer med den norske nasjon enn med noen annen nasjon eller folkegruppe.»

   Når denne gruppen er opprettet og den har fått noen millioner medlemmer er det plutselig blitt lettere igjen for nordmenn å vite at nasjonen faktisk eksisterer.

   Så vil det også bli klart at nordmennene, som nasjon, har rettigheter. Som for eksempel å ikke, som samfunnsmessig enhet, bli fjernet fra jorden.

  • muted

   Du er ikke alene kompis, her i drammen er det ille blitt.

   • spirild

    Vi trenger et sted hvor vi kan legge inn info fra hele landet SKREVET av borgerne selv! Ikke noe PK-eventyr, men fakta.

 • Breidablikk

  Ah! Så «flyktningen» i livsfare kunne dra tilbake til Somalia likevel …

  • spirild

   Selvfølgelig. Det verserer mange lokale historier om hjemreiser og spesielt omskjæringsferier.
   Det er forrresten mange unge somaliske jenter som tar førerkort og de er ofte på turer flere i samme bil. Et vanlig syn, men førerkort er dyrt. Kommunen vil ikke si om det er sponset fra vår felleskasse.
   Jeg forstår veldig godt deres kneisende overlegenhet der de traver rundt i sine trygdebunader (nytt begrep jeg lærte forleden som passer til situasjonen).
   «Tenk for et folk, gir oss alt vi vil ha, ingen stolthet».
   Vil tilføye, hva skjer med unger som får viljen sin veldig mye? Blir de greie og samarbeidsvillige eller masete prinser og prinsesser? Hva bygger karakter? Enkelte ting er veldig enkle….

   • Breidablikk

    «Trygdebunad» – dagens beste!

 • invernes

  Om nordmenn fortsetter å stemme på landssvikerne, spesielt nå når de nekter oss folkeavstemning så sier jeg bare dra til helvete.

  • spirild

   Politikere er ikke noe spare på. Man må gjøre som med Dominique Strauss Kahn, avsløre alt, et ordentlig karakterdrap på hver enkelt. De skal ikke fredes, de bruker selv de skitneste triks for å sverte og knuse mennesker de ikke liker. PR byråer til hundrevis av millioner, rett fra felleskassa. For hva: Motarbeide et demokrati vi kunne hatt.

  • Nett Side

   Om Staten ikke vil avholde folkeavstemnning, betyr ikke det at for eksempel du ikke kan gjøre det. 🙂 I disse tider med data og internett har man mange muligheter.

   Det ville kanskje vært forutseende å velge en tjeneste som ikke er underlagt Statens jurisdiksjon. Da har man for eksempel denne her. http://www.poll-maker.com

 • Aksiomet

  Her er noen av de somaliske foreningene i Oslo, som får unevnlige millioner i støtte hvert år. Trenger vi dette?

  Somalisk Velferds Forening
  Hausmanns Gate 31, 0182 Oslo
  Ressurssenter For Somaliske Kvinner
  Dalehaugen 15, 0657 Oslo
  Helse Organisasjonen For Somaliske
  Bølerbakken 4, 0690 Oslo
  Somaliske Samarbeidssenter
  Calmeyers Gate 8, 0183 Oslo
  Somalisk Ungdomsforening
  Gjennomfaret 38 B, 0876 Oslo
  Somalisk Folkehjelp Organisasjon
  Stasjonsveien 55, 2010 Strømmen (Skedsmo)
  Somalisk Norsk Kultur Senter
  Balders Vei 30 D, 1540 Vestby
  Somalisk Ungdoms Kultur Og Aktivitetsorganisa…
  Bergensveien 66, 0963 Oslo
  Foreningen For Somalisk Kvinner Og Barn
  Herslebs Gate 19 B, 0561 Oslo
  Den Somaliske Lærerorganisasjon (dsl)
  Bjørnebærstien 21 C/O Jama Ali Osman, 1348 Rykkinn (Bærum)
  Somalisk-norsk Informasjon Senter
  Somalisk Barnehjelp
  Claus Borchs Vei 21 Nr 205, 0853 Oslo
  Somalisk Samarbeidsforening
  Solfjellshøgda 44 C/O Ali Yusef Ahmed, 0677 Oslo
  Somalisk Informasjon Og Integrering Senter
  Trondheimsveien 33, 0560 Oslo
  Somalisk Utviklingsforum
  Somalisk Drosjeforening
  Herslebs Gate 19 B, 0561 Oslo
  Asker Somaliske Muslimske Samfunn
  Fredbos Vei 185, 1383 Asker
  Samadoon (somalisk Velvilje Org)
  Storgata 55, 0182 Oslo
  Somalisk Forening For Kulturell Forståelse
  Ravnkollbakken 47, 0971 Oslo
  Norsk – Somalisk Råd
  Herslebsgate 19 B, 0133 Oslo
  Somalisk Ressurs Og Rehabiliterings Senter
  Herslebs Gate 19 B, 0561 Oslo
  Somalisk Kvinneforening
  Sverresgate 4 C/O Primærmedisinsk Verksted, 0652 Oslo
  Somalisk Kultur Og Informasjon
  Jerikov 23 A, 1067 Oslo
  Somalisk Samlingssenteret
  Trondheimsveien 21, 0560 Oslo
  Somalisk Selvhjelp Organisasjon
  Etterstadsletta 112, 0659 Oslo
  Somalisk Forening For Integrering
  Flåtestadveien 95 C/O Hassan Osman Siyad, 1415 Oppegård
  Somalisk Ungdomssenter
  Vestbyveien 29 C, 0976 Oslo
  Puntland Somalisk Velferd Forening
  Grønlandsleiret 37, 5 etg, 0190 Oslo
  Somaliske Foreldre I Furuset Bydel
  Jerikoveien 97 A, 1052 Oslo
  Ressurs Senter For Somalisk Barn Og Unge
  Ekebergsveien 27 B, 0196 Oslo
  Somalisk Student Forening
  Ensjøsvingen 10 D c/o Hassan Ali Khaire, 0661 Oslo
  Somalisk Kulturhus
  Munkedamsveien 70 A, 0270 Oslo
  Somaliske Barn Ungdoms Forening
  Vestre Haugen 54, 1054 Oslo
  Somalisk/Norsk Research And Development Cente…
  Schwesensgate 7, 0170 Oslo
  Somalisk Utvikling Og Kultursenter
  Bygdøyveien 23 B, 0287 Oslo
  Somalisk Ungdom Utvikling Organisasjon
  Ammerudhellinga 66, 0959 Oslo

  • Nett Side

   Det som kanskje vil trenges etterhvert, er en norsk velferdsforening. Men det spørs kanskje om Staten ville gitt så mye som en krone i støtte.

  • Hadde det bare begrenset seg til Oslo. Og bare til somaliere…Og alle disse særforeningene skal liksom føre til INTEGRERING ? !
   Gud, så enfoldige vi nordmenn er.

 • invernes

  I Sverige smeller og skytes og drepes det daglig, norske politikere i sosialistisk må gå med sine hoder i rumpa på kameler siden de ikke hører noe ?
  Malmø
  http://avpixlat.info/2015/06/14/fyra-skadade-vid-ny-gangskjutning-i-okand-malmo-stadsdel/

  Geert Wilders på danska Folkmötet: “Vi måste sluta vara toleranta mot de intoleranta”

  http://avpixlat.info/2015/06/14/geert-wilders-pa-danska-folkmotet-vi-maste-sluta-vara-toleranta-mot-de-intoleranta/

 • Burre

  Invasjon er vel det mest dekkende ordet her,et par youtube videoer som viser galskapen:
  https://www.youtube.com/watch?v=syyl0gfNDRE

 • OnlyMeAndI

  Det er det samme om og om igjen. Kan ikke de som styrer dette landet lære.
  Landet vårt er på vei til å bli som Sverige og Frankrike. Ikke bra…
  Håper at dette kommer til å få en konsekvens for politikerne som har ødelagt landet når den tid kommer. De har masse artikler om dagen om landsforrædere under andre verdenskrig, om noen år vil vi lese om andre landsforrædere som var med å ødelegge samfunnet vårt for at de selv skulle få topp jobber i FN.

 • Cumulus

  Somalierne fikk plutselig et bedre alternativ enn NAV tilbudt av etniske nordmenn på gal side av loven. De ble forespeilet muligheter som ville få dem til å leve like bra som nordmenn. Med mulighet til fancy leiligheter, fete biler og blonde jenter. Klart de takker ja til det og står glatt over NAVs introduksjonsprogram. Det var jo dette de kom til Norge for til å begynne med.

 • Pingback: Somalier gikk berserk i Steinkjer – politikvinne skadet - Frieord()

 • Pingback: Somalier pågrepet for voldtekt i Odda – advokat raser over at nasjonaliteten ble offentliggjort - Frieord()

 • Pingback: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien - Frieord()

 • Pingback: Somalisk kvinne skutt av politiet i Oslo sentrum - Frieord()

 • Pingback: Somalisk familie flyktet fra krig - krever å få reise tilbake på ferie - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får ny svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()