Somalier overfalt jente i Morvikbotn

(ILLUSTRASJONSBILDE) Da den 21 år gamle kvinnen ikke ville gi somalieren ett kyss gikk han til angrep på henne.
OVERFALL

Åsane Tidende melder onsdag at en 21 år gammel jente skal ha blitt overfalt og antastet av en 18 år gammel somalier i Morvikbotn mandag kveld. Mannen skal ha bedt kvinnen om et kyss, og gikk til angrep på henne da hun sa nei.

Jenta som var ute og gikk for å besøke sin kjæreste, oppdaget at en mann fulgte etter henne på veien. Mannen skal først ha kommet med verbale tilnærmelser til jenta. Hun skal ha blitt redd, og ringte til kjæresten sin. Mens hun snakket med kjæresten på telefonen, slo gjerningsmannen til og samtalen ble brutt.  

Etter at samtalen med kjæresten ble brutt, gikk jentas kjæreste ut for å lete etter henne. Da sprang somalieren vekk og gjemte seg i en busk.

Politiets hundepatrulje greide imidlertid raskt å oppspore mannen der han satt og gjemte seg. Somalieren ble deretter pågrepet og fraktet til sentralarresten i Bergen.

Seksuelt motivert

Politiet i Bergen opplyser overfor Åsane Tidende at de har grunn til å mistenke at overfallet var seksuelt motivert. Videre opplyser politiet at jenta slapp uskadd fra hendelsen, men at hun er preget av det som skjedde.

Tidligere hendelser i området

På kvelden lørdag 16. august 2014 ble en 15 år gammel jente antastet og slått ned av en mann i samme område, da hun var ute og jogget i området rundt Nipevannet.

 • Voldsom Homo

  Friske, normale jenter spiser heller et glass meitemark enn å kysse en somalier.

 • Jenny Hansen

  disse hendelsene kan man takke system partiene for og de som stemte dem frem.

  • Kan takke de som ikke stemte også.

   • rosinen

    Den var til ettertanke ja….

   • Pizzadelivery

    Nei. Det er ikke så enkelt. Dagens politikk er ikke et resultat av folkestyre, men et resultat av manglende folkestyre.

    Pr i dag er det ikke det norske folket som styrer. De som sitter med makten vil aldri gi denne fra seg på fredelig, demokratisk måte.

    Demokratiet er grunnen til at det ikke finnes noen løsning – fordi folk alltid tror at man stemmer feil, politikere er dumme osv – man pulveriserer ansvaret. Når folk mister tiltroen til de politiske partiene så lar man det poppe opp nye «freshe» partier for å få folk med på leken igjen – de siste er nå mdg.

 • bitten

  Somalier av noen slamper har vel ikke det aller beste rykte på seg ,
  på alle slags mulige måter her i samfunnet .
  Denne berikelsen av sex gale mørke rasta menn i fra en slik kultur ,
  burde holde seg hjemme i disse rabiate landene sine .

 • «… gjemte seg i en busk.», dette er vel det mest instinktive til en somalier etter voldtekt. Sier seg selv at de ikke passer inn i vårt siviliserte samfunn.

 • 1488

  Somaliere må være det verste folkeslaget som eksisterer, gidder ikke å bli integrert, voldtar, stjeler osv..
  Muslimer generelt har blitt dårlig integrert, og nå vil norske myndigheter ta inn flere tusen syriske «flyktninger»…..

 • Eva Gabrielsen

  Skrekkelig!

 • Alexei Stukov

  Island skal nå boikotte Israel. Samtidig skal de ta imot et økende antall muslimer og afrikanere. Da sier jeg bare LYKKE TIL blåøyde idioter. Må vise solidaritet skjønner dere! Jeg spyr.

  http://www.timesofisrael.com/icelandic-capital-boycotts-israeli-goods/

 • Stefandemert

  De har väl läst i somalisk media att de får gratis blondiner när de kommer till Norge. Skrämmande hur dessa migranter är så dumma i huvet.

 • Gary Pettersen

  Neida neida, her blir vi bare beriket av Somalisk kultur.

 • invernes

  Jeg lurer på hva innbyggerne i Morvikbotn stemte ? sikkert AP MDG og SV, vårt land er fylt opp med landssvikere som ber om dette, det så vi i valget nå.

 • Ove Andre Berg

  Dette er bare begynnelsen av vanviddet.

  • invernes

   La bare vanviddet komme, folk trenger å få føle galskapen på kroppen, ellers våkner de aldri opp.

 • invernes
 • invernes

  Jeg trenger en gjeng tøffinger , målet er å starte opp gutta på skauen på nytt, vi er under okkupasjon av islam og svikere uten sidestykke i historien, klarer vi å mobilisere 30 000 tar vi makten i landet uten problemer, annonse i et fremtidig Norge. 🙂

 • Ove Andre Berg

  Hvis utviklingen fortsetter, vil situasjonen i Norge komme ute av kontroll slik de har i Malmö og en del bydeler i Stockholm som Rinkeby/Tensta. Landet vårt vil bli voldtatt og gå under. Muslimer og vestlig kultur vil ALDRI fungere sammen, det har vi jo sett nok av allerede. En dag vil det norske folk få nok og komme i riktig opprørsstemning, det vil bli borgerkrig, så det er bare spørsmål om tid. Det vil vokse fram en ny generasjon motstandsfolk med en kampglød vi ikke har sett siden andre verdenskrig. Nå er vi møkk lei av våre inkompetente politikere som er så tafatte, handlingslammede og fullstendig blinde og naive over farene og konsekvensene av masseinnvandringen. På tide å slå ned foten. Jeg skal banne på at våre gamle motstandsfolk og forfedre vrir seg febrilsk i grava allerede.

 • reprogrammed

  På kvelden lørdag 16. august
  2014 ble en 15 år gammel jente antastet og slått ned av en mann i samme
  område, da hun var ute og jogget i området rundt Nipevannet. Må påpeke at dette ikke er i nærheten. Det er jo på to helt forskjellige steder. Lengre en 20 km unna

 • Ove Andre Berg

  Nå i dag ble en somalisk kvinne skutt av politiet da hun med en kniv hogg etter et barn. http://www.nettavisen.no/dittoslo/politiet-skjt-kvinne-som-angrep-et-barn-med-kniv-pa-grnland/3423137584.html

 • Pingback: Somalisk kvinne skutt av politiet i Oslo sentrum - Frieord()

 • Glibert

  Jeg har i flere år hevdet at det er satan som i virkeligheten er muslimenes «gud» og som gjemmer seg bak avguden allah.
  Det har jeg fått mye kritikk for fra muslimelskere av alle typer for de tror jo jeg sier det fordi jeg hater muslimer, de forstår jo ikke at dette først og fremst er en kritikk av islam og av hva muslimer gjør i islams navn.

  Men at muslimene er i realiteten satandyrkeret ser vi nå tydeligere og tydeligere. De fleste av dem vet ikke hvem det er de tilber, men det hjelper dem jo ikke, for de blir likevel ødelagt av islam.

  Jeg håper det ikke er noen som tror at Gud som har skapt oss alle, sier til noen av dem han har skapt at nå kan dere voldta og drepe deres søstre og brødre, for jeg skapte dem for at dere kan kose dere med å drepe og voldta dem.

  Det er heller ingen familiefar i denne verden, bortsett fra noen muslimske fedre, som vil oppfordre sin sønn til å depe sine søsken.

 • Knut Hansen

  Det er disse menneskene vi naive nordmenn skal ta inn i vårt land. kriminaliteten kommer til å blomstre!

 • Pingback: - Feministene har misforstått fullstendig - Frieord()

 • AMG65

  I August i fjor var jeg i Moss for å se på elementer til ett byggeprosjekt jeg har gående. Det ble til at leverandøren tok oss med på en runde rundt i byen for å se på hus de hadde satt opp med elementer vi vurderte å bruke. Underveis på ferden sneiet vi innom sentrum, og det var helt uunngåelig at vi la merke til at det i sentrum var som å være i «svarteste Afrika», hvorpå eieren av firmaet som kjørte oss rundt utbrøt: «jeg har i utgangspunktet ingen ting i mot utlendinger, men Somaliere burde vært samlet sammen og destruert i en container».

 • johanne jensen

  Vi er ikke rasister når vi uttaler oss mot islam. Islam er ikke en rase men en politikk, et diktatur

 • Ove Andre Berg

  I dag skjedde det en blotterepisode i Tromsø da to mindreårige skolejenter ble utsatt for en blotter. Helt sikkert en av våre nye «landsmenn». Avisen Itromsø skriver: «Mannen beskrives som tynn, hadde på seg ei lys dongeribukse, mørk jakke og briller». Jaja, det var den beskrivelsen. Synes de skulle ha tatt med etnisiteten på drittsekken. Hvis det hadde vært en etnisk norsk hadde avisene skrevet: «Mannen beskrives som tynn, hadde på seg ei lys dongeribukse, mørk jakke, briller og nordisk utseende». Jeg skal banne på det er en illegal asylsøker siden etnisiteten ikke er tatt med i beskrivelsen. Media i dag er helt ute på jordet, skal være så politisk korrekt som mulig og holde tilbake sannheten. En stor skam !! http://www.itromso.no/nyheter/article11595506.ece

 • Pingback: Afrikaner pågrepet og siktet for voldtekt av tenåringsjente i Førde - Frieord()

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømt srilanker dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkeren Tesfay Tekkie dømt for grov voldtekt i Trysil - Frieord()

 • Pingback: Politiet etterlyser tre utenlandske menn etter voldtekt på Lillehammer - Norgesavisen.no()