Skoler i Skien kan få kjønnsdelt undervisning

KJØNNSDELT SVØMMING: Muslimske foreldre i Skien krever at skolene skal tilpasse seg deres religion og innføre kjønnsdelt undervisning. (Illustrasjonsbilde).
NORGE/ISLAMISERING

Bare to dager før den internasjonale kvinnedagen skrev Telemarksavisa om hvordan muslimske foreldre ønsker å separere gutter og jenter i svømmeundervisningen på skoler i Skien.

Telemark Fylke har opplevd en stor økning i antallet muslimer som har bosatt seg fylket. Nå begynner kravene om tilpasning til religiøse lover å komme til de offentlige tjenestene i blant annet Skien.

Telemarksavisa kunne sist uke fortelle om hvordan skoler i Skien nå opplever en sterk pågang om å kjønnsdele undervisningen på skolene. Det har gått så langt at muslimske foreldre har nektet sine døtre å delta i svømmeopplæringen sammen med gutter.

D
VESTLIGE VERDIER: Å bade og leke med både gutter og jenter er noe barn i Vesten er vant med. Nå ønsker muslimer å segregere jenter og gutter av hensyn til deres religion. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Kravene er at undervisningen skal deles opp etter kjønn og at gutter og jenter må holdes avskilt. Det kreves også at det må ansettes kvinnelige lærere.

Oppvekstsjef i Skien Grete Gjelten oppfordrer skolene å ta kontakt med imamene i Skien for å finne en løsning.

Kommunalsjefen i i byen har derimot sendt brev til Fylkesmannen for å høre om det er innen lovverket å tilby undervisning som diskriminerer på bakgrunn av kjønn, religion eller etnisk bakgrunn.

I kommentarfeltet er det store flertallet oppgitt over forslaget.

Samir Daci skriver:

Disse krava er helt horrible. Jeg er født som muslim men dette hadde jeg aldri funnet på å kreve. Noen lever et isolert liv ser det ut som . Hva slags samfunn skal disse bo i når deres barn kan ikke bade sammen med sine klassekamerater? Hvordan ser disse foreldre på oss andre? Hvis det er så fælt her hvor for bor dem her? Nå må det slåes hard ned på disse urimelige krava.

Eva Brandvik skriver:

Noen synes det er helt greit av en eller annen grunn. De bor kanskje et sted hvor man selv ikke er berørt? Ser de ikke at mange muslimer vil endre på våre normer og få oss til å tilpasse oss mye som vi heldigvis fant ut var antikvarisk for lenge siden? Hvorfor skal det norske samfunnet tvinges til å endre oss etter de som kommer og krever?

Bjørn-Magne Jensen skriver:

For mange mage år siden,kjempet lærere får og få bort kjønnsdelt undervisning.Nå ser vi at flere og flere lærere ønsker dette tilbake, hvor er opplæringsloven? Vet om lærere som ikke tør å stå imot presset og redselen for å bli stemplet som rasist, og miste jobben. Her bør kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen komme på banen.

S. G. Møllen skriver:

Hvis vi sier at vi ikke vil ha barna våre på skoler med muslimske barn, at vi ikke vil bo i nabostrøk med muslimer….? Om vi hadde sagt allerede for 30-40 år siden at også muslimske barn skal ha gymnastikk på skolen, OG de skal dusje etterpå…? En god gammel leveregel på nynorsk: «When in Rome, do like the Romans». Overført til dagens Norge og med beskjed til muslimene: When in Norway, do like the Norwegians. Altså, kast hiqaben og burkaen. Skal dere delta sammen med oss slik vi lever, må dere leve som oss, Så skal vi – slik det kreves i mange muslimske land, la våre kvinner dekke til håret og vise minst mulig hud når de er på besøk der. Om vi klart sier ifra til dem om dette i det de kommer over grensen vår, kan de velge der og da om de heller vil dra tilbake enn å slå seg ned her – skriftlig og bindende. Vi er for veike i beskyttelsen av det samfunnet som er bygget opp av nordmenn i generasjoner. Det blir fort et svik mot våre forfedre som mot oss selv og våre barn og kommende generasjoner. Jeg begynner så smått å bli lei muslimer. Har ikke vært det i utgangspunktet, men nå røyner det på. For ikke å si at jeg er eitrende forbannet på våre ettergivende røde politikere oppigjennom de siste 30-40 årene.

Atle Hammelow-Berg skriver:

Dette kan da ikke være noe problem? Ansett kvinnlige svømmelærere – og send absolutt hele regningen for merkostnadene (også ekstra leie av svømmehall samt administrasjon, reiseutgifter osv) til foreldrene som krever dette.

Det er et vanlig prinsipp for oss nordmenn at dersom det som tilbys fra det offentlige ikke oppleves bra nok for enkeltpersoner, så får man betale for det man vil ha. Slik man f.eks gjør på private sykehus og private skoler.

Jeg antar at siden vi her snakker om folk som bor i Norge og lever i dette samfunnet med dets regler og forvaltningslovens krav til likebehandling, så det er vel ingen grunn til å endre på dette prinsippet nå – eller?… Det vil i så fall føre til mange lignende krav fra andre nordmenn på ting som de ikke er fornøyd med – noe samfunnet neppe har råd til. Derfor må regningen sendes til de som ikke er fornøyd med det som tilbys de – likt for alle.

Relatert:

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

– Mørkhudet mann slo ned ansatt på kjøpesenter i Skien

– Utenlandske menn angrep vekter i Skien

 • Odo Legery

  Nå har jeg igjennem mange år troet at Sverige ville bli det første kalifat i norden, men selvsagt sige meg selv at det liker nordmenn ikke, kanskje dem slår Svensken på streken

  • sussebassa

   Da er du ikke nok oppjustert om forholdene i sverige….
   friatidar.se avpixlat.se med mange art som omhandler muslimers
   overtagelse av sverige, på flere fronter…de fleste.

 • sussebassa

  Tilbake til «steinalderen»…er hva muslimene ønsker for oss, fordi det er det livet de har/lever/ønsker, og siden de får større og større makt adlyder fege politikere..de sier iallefall ikke noe imot.
  Kvinner i Norge og ellers i Europa har kjempet for sine rettigheter/likestilling i flere århundre, og nå skal altså en fremmed steinalderideologi, islam, få bestemme og overstyre.
  Aldri i verden sier jeg.
  Enten tilpasse seg vår kultur/skikker…eller reis hjem.
  Ser dette aldri vil gå frivillig, de krever mer og mer,..så nå behøver vi å tvangssende dette ruklet tilbake hvor de tydeligvis trives best…i sine huler i hjemlandet.

  • Rent fedreland

   De skal hjem uansett.

  • kringla

   Sharia loven i Norge skal løse alle problemer.

   • Tommy Andre Børresen Bradahl

    å så godt det er med sarkasme en eller flere ganger i løpet av dagen. Sharia loven i Norge ja xD hahahaha xD please tell me that was an actuall joke? otherwise you can join them on your way home to Allah…

 • Stefandemert

  Det är ironiskt att de mest jämställda länderna där kvinnorörelsen varit mest framgångsrik får sånt här. Undrar vad Ottar skulle ha tyckt? http://no.wikipedia.org/wiki/Elise_Ottesen-Jensen

  • sussebassa

   Alle disse fege kulturmarxistiske/PK/arbeiderparti kvinneorganisasjoner.
   For Fege til å stå på muslimske kvinners rettigheter, så de holder kjeft..påbud ifra moderpartiene.
   Samme i alle nordiske land, men verst i Sverige.
   Der har de også kuttet ut pronomen Han og Hun, Alle er blitt Hen.

  • Vulpert

   Ottar? Er ikke det en mini-mini-marginal gruppe ekstremt venstreorienterte lesbiske, som ikke vil tillate normale mennesker å leve et normalt liv, som applauderer heldekkende, uhygieniske, svettedrivende, illeluktende gevanter — for at ikke hele landets konstant steinkåte mannssjåvinister skal få reproduksjonsassosiasjoner.
   (Homoseksuelle: No offend.).

 • Johan Aksnes

  Vi ser det at norske myndigheter gir etter på område etter område, og frekke muslimske oppviglere bare krever og krever.
  Vi har rett og slett ikke folk som er voksne nok til å styre landet i de viktigste posisjonene!

  • kringla

   Muslimske må få lov å styre vårt samfunnet. De er rett personer som vet hva er be

 • Mr.Loco

  Uhygeniske skitne folk som dusjer med klærne på og bader i svømmebassengene ikledd burka.
  Send de tilbake til kuskit husene i Jallaland der de hører hjemme.

  • sussebassa

   Fatter ikke norske oppegående folk hæler å bade i samme vann/ svømmebasseng som disse.
   Bakteriene stortrives….Ørk…..direkte helsefarlig.

   • The Order 1925

    Herlig…jeg ønsker ikke å dele oksygen med dem engang!

   • Oppegående folk skjønner såpass at klor tar nuven på dritten de drar med seg.
    Men skjønner hva du mener.. 😉

    • sussebassa

     Det er en grens for hva klor også kan fjerne.

 • Audun Angen

  Hviss ikke dise folka kan innrette seg etter norske regler !!då er det første fly heim der de kom fra !!!

  • kringla

   SV, AP. KR: F Of venstre skal vi takke for fargerik samfunn.
   Etter 20 år Norge skal blir meget fargerik at Normenn og Kari skal være i minoriteten. Hurra

 • Trond Nilsen

  Jeg håper noen muslimer krever dette på min datters skole snart. Da skal jeg øyeblikkelig kreve at min datter ikke skal ha svømmeundervisning med muslimer.

 • Odo Legery

  Hvorfor må vi alle ned på nivå med disse steinalder mennesker, var det ikke bedre at dytte dem litt fremover, selv om deres gener er ødelagt av generationes fetter og kusine fester

  • sussebassa

   ..og hvordan forslår du det skal gjøres..?

   • Odo Legery

    En størrelse 45 i r.va og hjem til sandkassa, så må det være fikset

 • invernes

  Så på et program i Sør afrika med Reggie, fy fa.. svarte er som dyr , på en helg knivstikkes flere enn i England på et helt år, de hugger hverandre med alle typer kniver, de er fa. meg ikke mennesker.

 • invernes

  Så på et program i Sør afrika med Reggie, fy fa.. svarte er som dyr , på en helg knivstikkes flere enn i England på et helt år, de hugger hverandre med alle typer kniver, de er fa. meg ikke mennesker.

 • invernes

  Hiv ut samtlige ! de er her ulovlig , invitert av sinnssyke politikere uten folkets godkjennelse.

  • sussebassa

   Mens de sinnesjuke PK politikerne och media beskytter seg sjelv med boende på dyre steller, som den vanlige ikke har råd til å bo..heller ikke innvandrere.
   Derfor oppstår ghettoer…som Malmø/Oslo oa er et skrekkens eks på..alle måter.

 • The Order 1925

  Alle muslimers krav vil nok sakte men sikkert innfris. Til slutt så vil de fleste nordmenn se seg tilbake og lure på hva som egentlig skjedde og hvorfor ingen protesterte. Vi bestemmer over vår egen fremtid, men det er visst ikke så mange som bryr seg.

 • wiggen evensen

  Ifølge SSB er der kun 1% muslimer der hvor dette ønskes innført, så da mener RØDE lærere og politikkere at etniske Nordmenn må la seg undertrykke av islam og muslimer..Få hode opp av sanden og ta oppgjøret nå, om noen få år er det forsent..

  • sussebassa

   SSB?…. og kun 1 prosent, tror jeg ikke på..det er nok atskillig flere, som selvsagt ikke gjør det noe bedre.
   Hater islam og Alt det denne ideologien står for, bare krig, ødeleggelse og undertrykkelse representerer de, uansett hvor i verden.
   Dette må ikke skje i Europa, skjønt vi er på god vei takket udugelige PK politikere.

   • Ken-tore Nilsen

    og hva med de 55% som vil ha dem ut av landet…når skal de bli hørt…???

    • sussebassa

     Finnes ikke ett parti idag som er villige til å gjøre det..demokratisk valgt.
     Derfor blir det stor sansynlighet for at vi 55 + må ta det i «egne hender»..at sit, blir så vanskelig for urbefolkningen at de gjør opprør/borgerkrig/jager de ut av landet.
     Håper bare det ikke tar for lang tid.

 • Ken-tore Nilsen

  HELT LATTERLIG…FÅ DEM UT AV LANDET..

 • tiger

  Hvorfor kan ikke muslimer være segregert fra resten så får de gjøre hva de vil? Kornaskoler burder også straks bli innført, segregert er en bra ting. Dette er jo helt fjernt! Både menn og kvinner sitt i bare punert’n ut på bergan å bade, små barn bade naken. Er ikke noe sexuelt med det. Nå får de gi seg. Reis hjem!

 • kringla

  Takk SV,AP Kr. F.

  Vi er heldige å at disse partier gjør Norge fargerike samfunnet.

 • Guest

  så mye hat fra folk her inne. Det er lettere å si nei og deretter la dem lære på egenhånd – hvorfor skal nordmenn være så imøtekommende? de kan ansette en privat basseng og gjøre det på sin måte og betale for det.

  • Vulpert

   Ja, det er mye «styggprat og hatprat» her inne. Innretter man seg etter forholdene, er ikke nordmenn av de verste. Det er våre politikere og media/journalister som ikke ser galskapen i «åpne grenser`s» politikk. – Og våre politikere har vi valgt….

 • Ramona Nanna

  they picked the wrong nation to come live in – best to pack and go! if they cannot be matured enough as to swim and learn regardless of sexes. This is not right! i am neither native nor Muslim but as a foreigner i see Norway sinking into a backward system that grows more and more at the cost of local culture and the locals seem to take it all in with no direct rejection. I am all for open minds but there is a limit to say no to the lessons and stay out of it all. They can simply learn to swim back home! what next? they will have private beaches and resorts? do not let this happen anymore! if you don’t like it you can very well leave! find a spot on earth where you may not constrict natives from their own native cultures. Please! enough is enough! move out and to a convent!

 • Dem før følge slik vi har det i Norge eller reis

  til et muslimsk land. Begynner å bli dritt lei at vi skal tilpasse oss dem

 • Pingback: Geert Wilders: Vi kommer til å beseire islam - Frieord()

 • Pingback: Fylkesmann: norske skoler plikter å følge islamske regler - Frieord()

 • Pingback: Stockholm får ny mega-moské - Frieord()

 • Pingback: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien - Frieord()

 • Tommy Andre Børresen Bradahl

  Ja da får de bare pent få fravær for de timene de er borte fra da. enkelt og greit. Religion har INGENTING innen for de 4 veggene i et klasserom og gjøre. utenom en og annen historie-time da vell og merke. Det finnes ingen annen løsning eller svar på saken en ett enkelt og greit NEI. vi må ikke og bør ikke bøye oss etter den ene eller den andre religionen, uansett hva det måtte være til grunnlag. Beklager men Gud/Gudene kan holde seg langt utenfor det virkelige liv.

  Vil du indoktrinere barna dine etter religionen din så får du gjøre det hjemme eller ditt nærmeste religiøse tempel. Skole er for fritt-tenkende mennesker som er det for og lære noe nyttig som kan brukes til noe nyttig.
  er religionen din så avsperret og idiotisk satt opp at en Mann og en kvinne ikke kan være i samme rom så syns jeg rett ut synd i dere. og anbefaler dere å våkne opp og muligens sniffe litt av virkeligheten i stedet for og tvinge andre inn i det samme systemet bare fordi dere er redd for og føle dere frie sammen.

  Så vennligst godta vår levemåte, lær dere og forholde dere til den, eller pakk sammen sakene dere og dra til et nytt sted der dere passer bedre inn.

  Med det er sagt så sier jeg! Født og oppvokst på Toten, bor i Otta, hvis det var et ønske om en diskusjon face 2 face over en kopp kaffe? så er det nå bare og si ifra på FB så kan oss ordne det. enten det er for og lære meg noe, klage eller bare ta en ordentlig diskusjon der begge parter kan lære noe? så går det helt fint for meg.

  Takk for meg og lykke til med idiotien.

 • Pingback: Muslimske klesplagg og kjønnsdelt segregering på norske skoler - Frieord()

 • Pingback: Stavanger: Sykehjem trues med nedleggelse om de ansatte ikke får gå med hijab - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får ny svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()

 • Pingback: Fylkesmann: Norske skoler plikter å følge islamske regler – Minkonto()