Sabit Arici dømt for grov overfallsvoldtekt av 17 år gammel norsk jente

OSLO. Byen som engang var en av verdens tryggeste hovedsteder, har nå blitt en svært farlig by for jenter å bevege seg i.
OSLO

Den 34 år gamle tyrkeren Sabit Arici fulgte først etter den 17 år gamle jenta med bil. Han parkerte så bilen og tok opp forfølgelsen på jenta til fots. Med vold og tvang dro han den forsvarsløse jenta inn ved en nedlagt barnehage og voldtok henne grovt. 34-åringen er strafferettslig utilregnelig og ble derfor ikke dømt til fengselsstraff. 34-åringen er en svært farlig multi-kriminell person som tidligere er straffedømt en rekke ganger.

Den 17 år gamle jenta ble etter rettens vurdering utsatt for en svært hensynsløs og grov voldtekt av nå 34 år gamle Sabit Arici.

17-åringen hadde akkurat gått av bussen i Oslo og var på vei hjem da hun merket at hun ble fulgt av en bil som kjørte sakte bak henne.

I bilen satt nå 34 år gamle Sabit Arici. Han kjørte opp på siden av henne og latet som om han ikke visste veien.

Fulgte etter

Sabit skal så ha parkert bilen og begynt å gå etter 17-åringen.

Han tok tak i armen på jenta og begynte å spørre henne ut om private «familieting». Han gjorde også fysiske tilnærmelser og jenta skal ha forsøkt å dytte han vekk.

Han skal så ha dyttet henne inn i en hekk og begynt å utføre seksuelle handlinger på den forsvarsløse jenta.

Deretter dro han henne over et gjerde og inn på et område ved en nedlagt barnehage, hvor han voldtok den 17 år gamle jenta grovt.

Retten fant det også bevist at Sabit først så jenta da hun var innom en butikk for å kjøpe is. Han skal ha fulgt etter henne med bil fra hun gikk ut av butikken og fram til han stoppet henne for å spørre om veien.

Farlig for samfunnet

Sabit Arici var også siktet for vold og truende oppførsel mot to pleiere på A-Hus psykiatriske avdeling.

Han ble av rettspsykiateren funnet psykotisk og kunne derfor ikke dømmes til fengselsstraff for den grove voldtekten og overfallet på pleierne.

Sabit lider derimot ikke av noen alvorlig psykisk lidelse og var bevisst alle handlinger han utførte, derimot mener rettspsykiateren at psykosen gjorde at han manglet skyldevne (utilregnelig).

– Retten legger de sakkyndiges konklusjon og begrunnelsen for denne til grunn og finner utilregnelighet i straffelovens forstand bevist. Tiltalte er ikke tilregnelig på grunn av en paranoid psykose. Han trenger langvarig behandling.

– Rettspsykiater uttalte på spørsmål fra aktor at det forelå høy gjentagelsesfare for voldsutøvelse og forhøyet gjentagelsesfare for seksuelle overgrep. Vanlig psykisk helsevern ville i vår sak ikke være tilstrekkelig for å verne samfunnet.

Retten fant at hans lidelse forsterker faren for nye alvorlige lovbrudd i betydelig grad, særlig seksuelle lovbrudd.

Sabit Arici

34 åringen er opprinnelig fra Tyrkia. Han er gift og har ett barn. Han har i tillegg familien sin her i Norge som har kommet på familiegjenforening.

Han ble i år 2000 dømt til ett års fengsel for ran, legemsbeskadigelse under særlig skjerpende omstendigheter og legemsfornærmelse med påregnelig skadefølge.

Sabit er også tidligere dømt for tyveri, vold mot offentlig tjenestemann og legemsfornærmelse under særlig skjerpende omstendigheter.

Det er også skjellig grunn til mistanke mot mannen for et overfall mot en kvinne på en T-banestasjon i 2010. Saken ble derimot henlagt på bevisets stilling.

Dømt

Sabit Arici ble dømt til overføring til tvungent psykisk helsevern. I tillegg må han betale offeret 175.000 kroner i oppreisning.

 

 • Jonny Myrvang

  Hiv faenskapet i et fengsel i utlandet å hiv ut heile jævla slekta…

  • sussebassa

   Enig, slik skal det være.
   Om en begår alvorlige kriminelle handlinger flere gang, er det UT med hele slekta.

 • Aksiomet

  Nok et liv ødelagt fordi «noen» treskaller krever at Norge skal forgå i multikultur.

 • kaitse8

  Hvorfor lar de rovdyret vandre fritt i samfunnet og ikke plasserer vedk. i bur?
  Her ser dere hva slags rovdyr norske landsforrædere importerer til Norge!

 • Hrodebert Hildebrand

  Han trenger langvarig behandling.

  Nei, han trenger dødsstraff.

  • Immoteph

   En endelig og svært virkningsfull behandling! 😀

   • Hrodebert Hildebrand

    Absolutt. Mennesker som dette skal ikke ha noen kostbar «behandling» på skattebetalernes regning. Den dømte tilhører heller ikke ikke vårt folk, Norge har derfor ingen ansvar for vedkommende og hans velbefinnende.

 • vegas77

  Han har sikkert blitt vurdert frisk nok til å få lappen og bil av nav men samtidig for syk i skallen til å bli straffet for voldtekt ,forstå det den som kan. Hadde jeg vært faren hennes hadde vi hatt et problem mindre det er ihvertfall helt sikkert

  • Immoteph

   Hva om noen hadde brent ned huset, voldtatt bitchen hans, og latt dritten se på, det er iallefall sånn faenskapet selv ville gjort! Men nei, her skal det ikke straffes, her må det til langvarig, kostbar behandling til x antall millioner på skattebetalernes regning. Hva faen er vitsen?

 • Immoteph

  Hvor bor faenskapet?

  • Aksiomet

   Et søk på gulesider.no tok meg ti sekunder. Offentlig informasjon.

   • Immoteph

    I sånne tilfeller må man da få lov til å kalle det for et hendig uhell, om personen skulle «snuble» i en trapp eller lignende?

    • @@@

     Tøff i trynet?

     • Immoteph

      Ro ned rogna krølle!

 • spirild

  Mangler SKYLDevne???
  Men, han gifter seg i Norge. . Han får sin tyrkiske familie hit. Han kan kjøre bil, forfølge en ung vakker norsk jente. Han klarer å finne et egnet sted for voldtekt av denne unge piken.
  en av VÅRE:
  Han er MUSLIM. Beklager, men skyldevne, det stemmer, det har de ikke.

 • spirild

  Mangler SKYLDevne???
  Men, han gifter seg i Norge. . Han får sin tyrkiske familie hit. Han kan kjøre bil, forfølge en ung vakker norsk jente. Han klarer å finne et egnet sted for voldtekt av denne unge piken.
  en av VÅRE:
  Han er MUSLIM. Beklager, men skyldevne, det stemmer, det har de ikke.

 • Rolf Krake

  Vi får vente på at det er en politikkers datter som blir kulturberiget, før at der sker noe, med disse utilpassede banditter
  VOD

 • AMG65

  Det er i grunnen bare å ta et balltre og slå i hjel svineriet. Jeg håper av hele mitt hjerte at de neste 10 voldtektene som begås i Norge av slike bavianer er i familien til sosialistgørra som har dratt møkka inn i landet.

 • Vilken guldklimp! Samfundets stöttepelare!
  För bara 50-100 år sedan hade ni nordmänn gjort processen kort med detta kräk.

 • Vulpert

  Jeg er et undrende menneske.
  Denne personen har bodd i Norge i mange år – snakker sikkert godt norsk, når det passer. – Men når man leser om personer som bare har vært her i noen måneder, og blir erklært utilregnelige, lurer jeg litt på: Hvem tolker, hvor gode er tolkene, hvor godt spiller disse gærningene, er tolkene partiske (menn fra samme kultur), er det kontrolltolker, hvor mye koster dette spillet, hvordan blir en diagnose stilt på en hoiende idiot som skjønner systemet? Hvem er psykiaterne som stiller diagnoser på en person hvis språk, språknyanser, det underforståtte, mellom linjene, det forvirrede, løgner, det gode skuespill etc., ikke kan beskrive det på pasientens eget språk?
  Som det står her: Mannen (kjeltringen) har bodd her i mange år, er gift og har barn, har fått «halve slekten» sendt opp, tydeligvis ikke i arbeid, kjører bil, er tilregnelig, men kan bli psykotisk og i disse tilfellene ikke strafferettslig tilregnelig, tidligere straffedømt for vold, legemsbeskadigelse, vold mot offentlig tjenestemann, ran etc.
  Hvordan kan han være en familiefar med barn, hvorfor er ikke barna tatt hånd om av barnevernet, hvorfor er ikke mannen på en institusjon eller i fengsel?
  Hans storfamilie beskytter ham vel, (pga. vold og trusler) slik kulturen deres er – i stedet for å søke hjelp.
  – Og kjære leser – om du har giddet å lese alt – dette er bare en av utrolig mange slike hendelser de siste 10 – 20 åene.
  Psykologer, psykiatere, rettsvesen, byråkrater og politikere (alle partier) lever sitt eget liv – litt sånn på siden av ditt og mitt, og resten av samfunnet.
  Parker galt, kjør litt for fort på god veg, plukk multer en dag før tiden, tjen – sier og skriver – 1 – en krone mer enn du har lov til som trygdet etc., da er apparatet i gang…
  Det er nok meg det er noe galt med, for det skal vel være sånn!
  Ha en god sommer da, dere!

 • Chris Gold
 • invernes

  Merkelig sosialistene vil jo ha slike her ? og nå vil 40 % sammen med Støre invitere 10 000 nye voldtektsmenn til landet, utrolig ? så jenter må nok belage seg på massevoldtekt fremover nå.

 • larsnord

  Dansk toppolitiker trakasserades av hotfulla, unga muslimer
  http://avpixlat.info/2015/04/22/dansk-toppolitiker-trakasserades-av-hotfulla-unga-muslimer/

 • OnlyMeAndI

  Jeg forstår ikke at ingen har tatt han her før. Hvis han har gjort dette flere ganger må man jo bare stoppe ham. Hvis ikke politikerne og politiet gjør det så må jo vi gjøre det. Han kan ikke få gå rundt å skade våre egne! På tide at det skjer noe snart!

 • Cumulus

  Så lenge samfunnet vårt fortsatt er bygd rundt sosialistenes multikulturelle pilarer så er avskum som han «beskyttet» fra passende straffer for slike overgrep. Det tar seg ikke ut å få sannheten brettet ut i de røde mediene. Minst mulig oppstyr er nøkkelordet tenker jeg.

  Senter for Flerkulturell Ungdom mottar vel også en passende kompensasjon på konto for å mistet avskummet som»beriket» den unge jenta?

 • Jostein B

  Find him!

 • Pingback: Voldtektsoffer får mindre i erstatning fra gjerningsmann fordi han var sinnssyk - Frieord()

 • Jolill

  legger merke til at muslimer får lite eller ingen straff,stygg voltekt i Trøndelag og det blir noen timers samfunntjenneste. Myndighetene bahandler de som om de er tilbakestående,noe jeg faktisk begynner og lure på om de er.Må jo være en grunn

 • Jolill

  Flyselskapet jomfrureiser ble lagt ned fordi det var falsk reklame.ingen jomfruer på retturbilletten.De hadde turer til Gana
  Hvorfor går rødgrønne damer først i køen no for og hjepe den stakkar neger`n?
  Jeg vet,men jeg sier ikke, he he

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømte Praveen Srikanthan dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkeren Tesfay Tekkie dømt for grov voldtekt i Trysil - Frieord()

 • S. Haugen

  Takk til våre politikere og venstresiden, WELCOME REFUGEES!

 • Pingback: 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: Tyrkiske fans ropte "Allahu akbar" under minutts stillhet for ofrene i Paris - Frieord()