Porsgrunn: Brutalt gateran i natt – politiet leter etter to pakistanere i 30-årene

GROVT OVERFALL OG RAN: To menn i 40-årene som hadde vært ute på byen i Porsgrunn opplevde å bli overfalt og ranet på veien hjem. Volden var så grov at de to måtte tilbringe natten på sykehus. (Foto: Porsgrunn).
NORGE/OVERFALL

To menn i 40-årene ble i natt grovt overfalt og ranet på gaten i Porsgrunn sentrum. De skal ha fått store kuler og kutt i hodet. Ifølge politiet leter man nå etter to menn 30-årene med pakistansk utseende.

Det var alt annet enn julestemning i Porsgrunn sentrum da to menn med pakistansk utseende bestemte seg for å rane to menn i 40-årene midt i sentrum av byen.

Overfallet var så grovt at ofrene måtte sendes på sykehus.

Fra Dagbladet:

– De er sterkt forslått med skader i hodet. Store kuler og kutt i hodet. Vi vet ingenting om hva som var foranledningen til ranet, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt til Dagbladet.

– Ranet skjedde ute på gaten. Vi vet at de som ble ranet hadde vært ute på byen i Porsgrunn for å spille biljard. De er så omtåket og skadet at de ikke er i stand til å gi noe signalement per nå, sier Aaltvedt videre. (Sitat slutt).

Politiet forteller imidlertid at de har sikret seg spor og nå jobber på spreng med å etterforske saken.

Det nevnes heller ikke om overfallet kunne være rasistisk motivert.

I kommentarfeltet i lokalavisen Varden skriver flere bekymrede innbyggere at de nå ikke lenger føler seg trygge i byen sin.

Relatert: