Politiet etterlyser afrikaner etter voldsran i Skien

RANSFORSØK. Det var torsdag kveld at filialen ble forsøkt ranet av en mann med afrikansk opprinnelse.
RAN

En ansatt fikk hodeskader etter et ransforsøk av Western Union i Skien. Politiet etterlyser nå en høy, kraftig, mørkhudet afrikaner etter at han angrep den ansatte med et balltre.

Politiet klassifiserer ikke lenger hendelsen som et ran, men som grov legemsbeskadigelse, ettersom afrikaneren ikke fikk med seg noen penger.

Balltre

Det var ved 18-tiden torsdag kveld at en maskert mann stormet inn i Western Union-filialen i Skien.

Western Union er et internasjonalt selskap for overføring av penger. Selskapet har rundt en halv million filialer over hele verden.

Mannen av afrikansk opprinnelse skal ha slått innehaveren flere ganger i hodet med et balltre. Innehaveren ble ikke alvorlig skadet, men måtte behandles for skadene på sykehus.

nn
OVERFALT: En kraftig mann av afrikansk opprinnelse gikk løs på en ansatt hos Western Union i Skien igår kveld. Den ansatte ble ikke alvorlig skadet, men måtte på sykehus for undersøkelser etter å ha blitt slått flere ganger i hodet med et balltre. Afrikaneren fikk ikke med seg noe pengebeløp.

Etterlyst

Ransmannen var maskert. Ifølge politiet er han høy, kraftig, mørkhudet og etnisk afrikaner.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen, men ber eventuelle vitner om å ta kontakt.

Relatert:

– Mørkhudet mann slo ned ansatt på kjøpesenter i Skien

– Utenlandske menn angrep vekter i Skien

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

– Skoler i Skien kan få kjønnsdelt undervisning

– Fylkesmann i Skien: norske skoler plikter å følge islamske regler

 • invernes

  Nå ser man det samme som i USA her i Europa, med en gang negrer / svarte kommer inn i et sivilisert hvit samfunn starter vold ran mord og voldtekter, eneste forskjell er at i USA kan hvite skyte pakket, her i Eurostan må vi bare stå og måpe.

 • Cap-Liberty

  Det som er skremmende er at dette er dagligdags der de ikke har oljepenger og løse fattigdommen disse bringer med seg og opprettholder. Som skrevet tidligere har afrikanere både mindre hjerne og IQ og som følge av dette er de mindre istand til og tenke langsiktig. Det er bare og se på mangelen av afrikanske sivilisasjoner for og forstå sammenhengen. Da er det også helt logisk å tenke at afrikanere blir i en evig nedovergående spiral av kriminalitet å vold som rett og slett ikke passer inn i den vestlige sivilisasjonen. Personlig mener de alle bør frivillig repatrieres eller bosettes i trygge områder i deres opprinnelige region, sponset på skattebetalernes penger. Alternativene som innebærer tvungen retur, parallelle samfunn eller borgerkrig bør ikke være noe alternativ, men dessverre er de det.

 • Jens Kristian Aksnes

  Hvorfor i all verden er de ikke bevæpnet der det håndteres store verdier?
  En bevæpnet person her kunne lett tatt ut negeren slik at en hadde forhindret personskade og gjort politiets letearbeid overflødig.

 • Artisjokk

  Noen ganger tror jeg det ville vært mindre samfunnsfiendtlig å slippe faktiske sjimpanser løs, ute i gatebildet. Tror faktisk de hadde oppført seg mer sivilisert enn negre typisk gjør. ALLE i den sterkt berikede byen Skien bør være på utkikk etter en frittgående, sølvrygget gorilla i sitt nabolag. Ha bedøvelsespiler og fangstnett klare. Hvem vet hva denne forhistoriske skapningen er kapabel til, neste gang?

 • frieordno

  Vennligst prøv å holde en noenlunde moderat tone. Vi har åpne kommentarfelt, men det betyr ikke at man kan oppfordre til vold, drap eller komme med utsagn som drar debatten ned i søla. Mvh Red.

 • invernes

  3-4 procent utomeuropeiska invandrare – sedan flyttar svenskarna
  http://avpixlat.info/2015/05/29/3-4-procent-utomeuropeiska-invandrare-sedan-flyttar-svenskarna/
  det samme vil skje i Norge, enda kan man flytte til frie områder, men masseinnvandringen vil til slutt sørge for at Skandinaver flykter i panikk, spørsmålet er hvor ?

 • Pingback: Mann arrestert for voldtekt i Skien - Frieord()

 • wiggen evensen

  Slikt vil bli daglidags i Norge når Sverige tar inn over 100.000 og Norge 13.000 i året, Uhyggelige tider som venter oss som ikke ønsker disse folkene til Skandinavia eller Europa.

 • Pingback: Asylsøkere bak dobbeldrap i Sverige – nå skal politiet beskytte asylmottaket - Frieord()

 • Pingback: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien - Frieord()

 • Pingback: Eritreisk asylsøker (21) gikk løs på parkerte biler i Skien - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()