OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

LYSAKER STASJON: Det grove gateranet fant sted natt til lørdag. En gruppe mørkhudede personer mishandlet og ranet to unge menn i tenårene i Lilleakerveien. (Foto: Jernebaneverket).
DET NYE NORGE

To unge menn på vei hjem ved Lysaker stasjon natt til lørdag opplevde å bli fraranet både klær, klokker og mobiltelefoner av en gjeng mørkhudede ranere. "De har fått en skikkelig omgang juling", sier politiet i Oslo som etterforsker saken.

To unge menn som befant seg i Lilleakerveien, ikke langt unna Lysaker stasjon, opplevde et brutalt gateran natt til lørdag. Gjerningspersonene skal ha vært mørke i huden og slått tenåringene kraftig i hodet under ranet, til blodet rant fra den ene ungdommen.

Fra Budstikka.no:

De fornærmede ble kjørt til legevakten klokken 03:35 for undersøkelse. En av mennene forklarte at han hadde kraftige smerter i hodet, mens den andre blødde fra nesen. De har fått seg en skikkelig omgang juling, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

Politiet søkte i området med en rekke patruljer, men gjerningspersonene er foreløpig ikke pågrepet. Ifølge de fornærmede skal gjerningspersonene ha vært mørke i huden, og den ene skal ha hatt en hals som delvis dekket for ansiktet. (Sitat slutt).

Overfallsmennene skal ha rundstjålet de to tenåringene på både jakker, iPhone-telefoner og klokker. Politiet ser nå på overvåkingsbilder fra området og ber om tips fra vitner som kan ha sett overfallet. Ring 02800 hvis du vet noe.

Knivstukket under gateran i Oslo sentrum

Natt til søndag var det et nytt gateran i Oslo. Denne gang i den beryktede Brugata. Der skal en person ha blitt knvstukket og fraranet eiendeler.

Kidnappingsforsøk av kvinnelig jogger

Det skal på lørdag også ha vært et kidnappingsforsøk av en ung kvinne som var ute og jogget ved Sognsvann klokken 10 på morgenen. En kassebil med to menn forsøkte å dra kvinnen inn i bilen, men hun klarte å rive seg løs og løpe fra stedet.

 • Fønix

  Alle lyse i huden? Jasså?? Har opprinnelige nordmenn begynt med samme faenskapen som berikerne? Nei, heller et forsøk på en avledningsmanøver fra politiet. Vi vet da godt at afghanere, iranere, irakere, syrere etc. er relativt lyse i huden, så prøv dere ikke!

 • The HummerMeister

  Berikelse 🙂

 • Michael Rasmussen

  Norske gutter er blitt noen pinglete kyllinger. Alt takket være en feministisk og veik oppdragelse.

  • invernes

   Du får huske at disse tenåringer sto ovenfor en flokk krigstrente oktober menn som hadde brukt våpen mot disse om de var i stand til å forsvare seg.

  • Fra 1970 tallet var det jentenes tidsalder. Guttene endte under hetter og foran spillmaskiner der de kunne sloss med fantomer uten å bli sett. Sangen Kor er alle heltane, beskriver unge menns mangel på idealer og idoler.

   • invernes

    Fra jentenes tidsalder til oktober barnas tidsalder 😮

 • Åshild Dahl Figenschou

  Juling ? Mishandel heter det . Juling var det man fikk av sin far på 60 tallet som barn som straff for dårlig oppførsel . Hva var det de ble straffet for isåfall . Men det er klart at det høres jo bedre ut og vil nok bli formildene i rettssaken om de bare ga dem juling .Ravn Figenschou.

  • Ja, helt rett. Dette er ikke juling, det er vold, uakseptabel handling.

  • Staale Rolv Eriksen

   Spott on,oh yes!!