SJOKKAVSLØRING: Oslo-politiet innrømmer MØRKLEGGING av voldtekter utført av innvandrere

I det som må betraktes som en skandale fra Oslo-politiet, så kan man i dagens utgave av VG lese at man bevisst har mørkelagt antall overfallsvoldtekter i hovedstaden.

Ifølge leder for avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo, Kari-Janne Lid, så har man valgt å ikke informere om overfallsvoldtektene, «Fordi det skaper så mye frykt og tar bort oppmerksomheten fra de andre voldtektene som utgjør det store volumet». I en bisarr uttalelse sier Kari-Janne Lid også at politiet ikke går ut med informasjon om overfallsvoldtekter, da «Dette ikke er underholdning».

Dette begynte etter publiseringen av en voldtektsrapport kalt «Voldtekt i den globale byen», kom ut i 2011.

Den fikk svært stor oppmerksomhet og det ble hevdet av forfatterne av rapporten, Marianne Sætre og Veslemøy Grytdal, at det var en sterk sammenheng i anmeldelser av overfallsvoldtekter og antall presseoppslag i avisene.

Etter at politiet har sluttet å informere innbyggerne i hovedstaden om overfallsvoldtekter har antall anmeldelser også gått betraktelig ned.

Ifølge avsnittsleder Kari-Janne Lid har politiet nå tre punkter de forholder seg til om de skal gå ut med informasjon om en voldtekt:

A) Publikum kan være vitner eller ha opplysninger som kan bidra til oppklaring.

B) Politiet er redd for at gjerningsmannen kan voldta igjen.

C) Media har fanget opp hendelsen fra annet hold.

– Men alle de andre; de går vi ikke ut med. Dette er ikke underholdning, sier Kari-Janne Lid i Oslo-politiet.

D
VIL IKKE INFORMERE PUBLIKUM: Kari-Ann Lid ved avdelingen for seksualforbrytelser ved Oslo politikammer, går offentlig ut og innrømmer at de har mørkelagt kriminaliteten utført av innvandrere i hovedstaden. (Foto: Youtube).

Lid opplyser at politiet informerer om de faktiske forbrytelsene og tallene på forespørsel.

VG spør Lid om ikke publikum har rett til å vite hva som skjer i hovedstaden. Da svarer hun følgende:

– Ja, men vi opplyser totaltallet på anmeldte voldtekter når vi blir spurt. Overfallsvoldtektene tones ned fordi det skaper så mye frykt og tar bort oppmerksomheten fra de andre voldtektene som utgjør det store volumet. (Sitat slutt).

STØTT OSS: Liker du å lese nyheter uten politisk korrekt filter? Støtt oss gjerne. Paypal og kontonummer finner du nederst i artikkelen. Takk!

Ifølge Oslo-politiet skal det ha vært 240 anmeldte voldtekter i fjor. Det er en økning på nesten 20 prosent.

De fleste av disse skal være fest-relatert.

Ikke-vestlige menn skal være kraftig overrepresentert i samtlige av politiets fem voldtektskategorier, inkludert fest-relaterte voldtekter.

Menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Service har gått igjennom rapporten og nyhetene, med tallmateriale, og avslører at mye av det politiet og statlige meningsorganisasjoner som Antirasistisk senter og Amnesty har påstått de senere årene er løgn.

En av disse løgnene er at nordmenn dominerer fest-, relasjons- og sårbahetsvoldtekter, mens innvandrerne kun dominerer overfallsvoldtektene.

Fra Rights.no:

I tillegg hevdet Sætre og Grytdal at «den etniske profilen for alle voldtektstypene utenom overfallstypen, domineres av personer med norsk landbakgrunn, men er for øvrig varierende.»

Dette stemmer ganske enkelt ikke.

Menn fra Midtøsten, Afrika og Asia var i flertall – og betydelig overrepresentert i forhold til befolkningssammensetningen – i samtlige av politiets fem voldtektskategorier (etnisk norske gjerningsmenns prosentandel i parentes):

Festrelaterte voldtekter: 38,8 prosent (32,7)
Relasjonsvoldtekter: 42,2 prosent (40,0)
Sårbarhetsvoldtekter: 60,9 prosent (34,1)
Overfallsvoldtekter: 100,0 prosent (0,0)
Annet: 54,6 prosent (45,5)

Overrepresentasjonen økte året etter (Voldtekt i den globale byen 2012). Denne rap­por­ten viste at 21,9% av anmeldte vold­tekts­men­n hadde bak­grunn fra Afrika, 12,3% fra Midt­østen og 18,7% fra Asia (side 66), 52,9% til sammen.

I Oslo per 1. januar 2012 var det bosatt 31.496 per­soner med bak­grunn fra Afrika og 77.054 per­soner med bak­grunn fra Asia. Det er i alt 108.550 per­soner – inklusive barn, kvinner og eldre menn som jo ikke regnes med i dette tilfellet – av totalt 613.282 inn­byg­gere i hoved­sta­den. Dvs. at gjerningsmenn fra en gruppe som utgjorde 17,7% av befolk­nin­gen sto for 52,9% av vold­tek­tene.

I tabell 30 (s.67) ser man igjen at menn fra Midt­østen, Afrika og Asia er i flertall og bety­de­lig overrepresentert i forhold til befolkningssammensetningen i fire av politiets fem voldtektskategorier (etnisk norske gjerningsmenns prosentandel i parentes).

Fest­re­la­terte vold­tek­ter: 44,5 pro­sent (40,7)
Rela­sjons­vold­tek­ter: 67,5 pro­sent (20,9)
Sår­bar­hets­vold­tek­ter: 51,7 pro­sent (37,9)
Over­falls­vold­tek­ter: 80,0 pro­sent (20,0)
Annet: 41,7 pro­sent (45,8)

(Sitat slutt).

Etter at disse tallene kom for dagen, så sluttet altså politiet i Oslo å publisere og dele statistikk om voldtekter i hovedstaden.

Debatten har imidlertid blusset opp igjen de siste månedene, blant annet da TV2 i en undersøkelse i februar gikk gjennom samtlige dommer for seksualforbrytelser og voldtekt i Norge i 2015.

Da kom det frem at over 61 prosent av de domfelte for voldtekt i Oslo har innvandrerbakgrunn, selv om de «kun» står for 18.2 prosent av innbyggerne.

Hvorvidt politiet kan ta på seg et slikt ansvar og nekte befolkningen informasjon om kriminalitet som er av en så alvorlig karakter er også et spørsmål som må stilles.

Relatert:

111 kommentarer til «SJOKKAVSLØRING: Oslo-politiet innrømmer MØRKLEGGING av voldtekter utført av innvandrere»

 1. Jeg leste denne artikkelen i VG tidligere i dag, og jeg tror knapt hva jeg leser. Politiet INNRØMMER glatt at de skjuler vital data for befolkningen! Hvis ikke dette er sensur, så vær så snill og definér det for meg.

  I rene ord, så innrømmer en av våre viktigste statsmakter, at de holder den gemene hop for narr.

  Dette kan ikke holde lenge. Jeg gidder ikke ta ordet b**gerkrig i min munn, men tro meg: dét blir utfallet av denne konstante jugingen.

  For juging, dét ER det.

  1. Det er ikke en stor nyhet for dem fleste, at politiet, politikkerne pressen ikke fortæller sannheten, men det kommer som en stor overraskelse at dem innrømmer det ofentlig

  2. Vi alle er under angrep. Trodde de fleste kommentatorene på frieord visste det?!
   Kulturelt, økonomisk, og vold.. Du kan ta farvel med Norge i dag, så slipper du å bli så lei deg..

   1. Det er nok mange som ser at noe er feil, men klarer alikevel ikke å se sammenhengene og hvor alvårlig det faktisk er og at det faktisk ikke er tilfeldigheter og innkompetanse som er årsaken til at ting er som de er.

    1. Denne taktikken kommer ikke fra Norge, for å si det sånn. Jeg har merket nedgangen i de utenlandske avisene. Hvis det er utenfor EU eller at det er hvite mennesker som står bak, så rapporterer de angrepene.

     Det er mye som er feil med dette, som at det ikke er underholdning? Påstår dem at vi blir underholdt av å lese om voldtekter og gruppevoldtekter? De vil ikke at folket skal vite hva som skjer. Dette kommer til å bli stygt, kanskje også mer stygt enn jeg kunne forestille meg. Da jeg egentlig ikke forventet at de skulle si det rett ut. Jeg var klar at de drev med underrapportering av kriminalitet, da de kom med påstandene at det blir mindre kriminalitet med innvandringen..

  3. Hvorfor skal jeg være ærlig ovenfor myndighetene når de ikke er det ovenfor meg?
   Skjønner de ikke at nå rakner samfunnskontrakten totalt.

   Ingen illusjoner lengre.
   Hvis de er så kørka og ikke skjønner at dette svinger begge veier skjønner ikke jeg noe….

  4. Hvorfor skal jeg være ærlig ovenfor myndighetene når de ikke er det ovenfor meg?
   Skjønner de ikke at nå rakner samfunnskontrakten totalt.

   Ingen illusjoner lengre.
   Hvis de er så kørka og ikke skjønner at dette svinger begge veier skjønner ikke jeg noe….

    1. Vi som følger litt med og er litt «konspirasjonsfolk» har egentlig alltid visst dette. Men når alle de som alltid har trodd at det ikke er så gale som faktisk betaler skatter og avgifter får beviset vil det få konsekvenser. Tro du meg. Dette er faktisk alvorlig. Jeg personlig kjenner mange «seriøse» som kommer heretter til å gå mange runder med seg selv. Det er helt utrolig at myndighetene holder på slik. Istedetfor å gjøre jobben sin og tjene felleskapet, så engasjerer de seg politisk.

   1. Dette har jeg oppdaget for lenge siden.
    Enten det var ett kommunalt kontor, skatteetaten, trygdekontoret nå NAV eller hva det skulle være, så løy de så det rant av dem hvis de fant det for godt.
    Slik har jeg tilpasset meg, jeg lyver også, for dem alle når det passer seg slik.
    Da får vi det samfunn myndighetene og politikerne har lagt opp til.

  5. Det er juging, og det er landssvik. De beskytter ikke oss nordmenn, men kriminelle utlendinger. Sånn driver man i bananrepublikker og diktaturer. Verre kan det ikke bli!
   Hvordan kan kvinnelige politifolk være med på dette, det er fremfor alt jenter og kvinner det går ut over!!

 2. Hvis politiet oplyser den vanlige Ola og Kari om alle voldtægterne som dem uinviterede gjester holder på med, så tager det opmærksomheten bort fra at der også iblandt er en hvit mann som voldtager

 3. Litt off topic men desto mer gledelig: SV og MDG er under sperregrensen, SÅ SPERR, LEGG NED, må vi vente til neste valg?? 🙁

  1. Du synes det er feil at det er folket i Norge som bestemmer hvem som skal styre oss ? Om disse partiene tar feil, er det vel ikke så farlig at de får si hva de mener.

 4. Alt skal mørklegges og legges mest mulig lokk på når det negative bragder som overfallsvoldtekter , av våre nye landsmenn av politiet sin side i dette tilfelle .
  For at politiet skal være så PK som mest mulig , ikke sende ut et rasistisk budskap ,
  skape redsel og utrygghet , blant unge jenter og kvinner i samfunnet .

  1. Nå begynder fasaden at sprekke, dem skjønner vel at det er enten at fortelle sannheten, eller gjører som dem stater dem ser op til. Kina Tyrkiet og Nord Korea, lukke den frie presse og stenge internettet, og det har dem helt sikkert forsøgt at gjører

   1. Kanskje fasaden til alle svike – politikere på stortinget som Grande , Hareide ,
    Lysbakken ,Støre C0 sprekker snart også .
    Som vil innrømme at disse svikerne på stortinget har kjørt på med en meget
    feilslått , multikulturell integrering – politikk gjennom 30 år her også snart .

    1. Quisling ble også red på slutten i ,45, lurer på on dem merker rebet stramme om halsen, og tenker, kanskje dem glemmer det hvis jeg skifter hest nå i siste liten

     1. Frp går inn for at unge jenter og kvinner kan få ta i bruk pepperspray ,
      så unge jenter og kvinner kan forsvare seg for overfallsvoldtekter .

     2. Sier du det. Og det forslaget skal vel da stortinget stemme over, da det er Frp som har justisministeren ?

 5. Politiet er instruert av myndighetene til å være PK. Tenk om politiet hadde vært uavhengig, da hadde denne innrømmelsen vært småtterier. Da hadde batonger, pepperspray og gummikuler regnet ned over våre nye landsmenn, ja skarpt med i visse situasjoner. Vi hadde sjekket identiteten til alskens rallemikk på åpen gate og sperret dem inne alle som én. Resten hadde vi kjeppjaget over Svinesund. MEN det er jo bare en drøm. I mellomtiden må vi leve med slike innrømmelser ..

  1. Det er en katastrofe at det kan ske i 2016, men en enda større katastrofe at det bare kan fortsette, uden konsekvens

 6. Kari-Ann Lid, leder ved avdelingen for seksualforbrytelser : ‘dette er ikke underholdning’
  NEI, SIER DU DET?? NEI, DET ER BLODIG ALVOR, og dere holder det skjult og lyver til det norske folk. DET ER EN SKAM!! Håper denne politikvinnen får kjenne på smerten selv, eller i sin egen omgangskrets.
  Jeg er i ferd med å miste den lille respekten jeg har igjen for politiet 🙁

  1. Jeg har mistet like mye respekt og tiltro til politiet for lenge , lenge siden ,
   som jeg har gjort med alle landsvikere på stortinget også .

  2. I ferd med? Dette var bekreftelsen jeg trengte.
   På toppen av det hele sitter de og snakker om alle de voldtektene som norske menn liksom gjør, men det kan de ikke tallfeste.

  3. Politiet og andre etater gaar sjelden etter norske lover, men sakalte regler, som kan vere store forsjeller fra district til district!!! Det kan imange tillfeller bli stor forsjell I fra distr til distr I en dom!!! Dette kalles justismord!!!!!

  1. Har vi hatt siden første politiker så dagens lys.
   De har blitt frekkere og mere åpenlyse i de senere år.

 7. Norsk politi er en gjeng feige slappfisker som holder tilbake informasjon i den tro at problemene bare skal forsvinne av seg selv. Da slipper de å utsette seg selv for fare. At det går med en stor del livstraumatiserte kvinner overlater de til helsevesenet å rydde opp i 🙁

  1. Men se litt større på det. Hvis jeg vet at politiet holder tilbake alvorlige overfallsvoldtekter og dekker over det, hvorfor skal jeg «hjelpe» dem i andre saker der jeg sitter på informasjon de trenger? Jeg er så overrasket over at dette kommer fra noen som liksom skal tenkte taktisk og skal være litt frempå. Skjønner de ikke at dette vil skade dem i det lange løp?

   Et hypotetisk eksempel: jeg ser 2 personer i mørket ødelegge en dyr bil. Jeg KUNNE ha tatt frem mobilen og filmet dem. Jeg er også en av dem som kunne skremt dem litt sålenge de ikke hadde hatt våpen og. Men ikke nå lengre. For min del er det ferdig. Når hele systemet er råttent fra innsiden så er det ikke vits. Det er best at ting råtner på rot fortest mulig så vi får en «reset» av dette samfunnet.

   1. Men hva om man faktisk vil ha det sånn som det er?

    Dette er teksten fra en «konspirasjonsteori»

    «Anspore til voldelige utskeielser under dekke av å respektere frihetens prinsipper, for bare å la …… konge til slutt knuse disse krefter og dermed fremstå som redningsmann»

    Du kan lese en kort oversikt på wikipedia https://no.wikipedia.org/wiki/Sions_vises_protokoller (vi trenger ikke ta noen debatter om hvem som står bak, men det er interessant å se at alle «foretrukne metoder er anvendt)

    1. Hvis en vil ha det slik det er så taper de terreng. Bare se hvordan høyrekreftene faktisk vinner frem i Europa. Tyskland har fått et tenkende reelt høyreparti oppegående mennesker kan stemme på. Takket være dumskapen til PK/kulturelle marxister. Det er det som overrasker meg litt. Og når politiet mer eller mindre innrømmer at de ikke er til å stole på hva tror du skjer? Tror de virkelig at folk vil sitte stille i båten når slikt dukker opp?
     I disse ulvetider er det verdt å verne om slekt og venner og passe på hverandre. Politiet har føyd seg inn i rekken på ting i det norske samfunnet som har spilt fallit. Tipper det neste blir «velferdssamfunnet».

     1. Ja, er mye som dukker opp som mulige alternativer, men så spørs det om de faktisk får lov til å bli et alternativ om de skulle komme i posisjon som tilsier at de skal ha makt.

      Se på FRP. De har i mange år vært «alternativet» som har gjort at folk har trodd på en demokratisk løsning. Når de endelig blir store nok, så blir Siv sjefen, en sjef som da blir kjøpt og betalt som alle andre politikere. Etter at hun har vært og fått instruks i hvordan hun skal oppføre seg, så får hun nok en godbit når hun er ferdig med sin oppgave.

      Jeg er redd for at et udemokratisk problem ikke kan løses på en demokratisk måte.

      Men håper jeg tar feil og at ting faktisk er i ferd med å snu, selv om jeg er redd at det man ser nå er kun politikk for å tilspisse situasjonen mellom oss og invandrere enda mer for å ta bort fokuset fra hvem som faktisk er fienden, både våres, men også alle de som strømmer hit.

     2. I følge dagbladet hvis de ikke lyver da har FRP mistet hver sjette velger siden Februarmålingen frem til i dag.
      SV og Miljøpartiet er ute av tinget mens Høyre fosser frem merkelig nok.
      Altså er det ikke bare velstand i FRP som enkelte ville ha det til her. ( hvis det da ikke er velstand å miste hver sjette velger ).
      Norge trenger sårt ett parti på Høyresiden, som har tillitt.
      Den har FRP i stor grad mistet, de kan ikke skylde alt på KRF, Venstre, media eller sosialister.
      Jeg håper det dukker opp ett pålitelig parti på høyresiden, har demokratene, men blir sett på som ett isolert parti på Sørlandet, bibelbeltet.

     3. Hoyre hardriftet en god del til venstre, spesielt med Solberg!!! FRP har flyttet litt paa lasset ogsaa!!! FRP maa enten flytte seg litt lengre til hoyre visst dei vil beholde og faa flere velgere!!!Dei har svelget for mange kameler !!!! trist!!!!

     4. I disse dager drives det på med store forhandlinger, bak lukkede dører, om liberalisering av handel, arbeid og foretningsvilkår mellom Europa og USA. TTIP avtalen som den kalles vil være dårlig nytt for den gjennomsnittlige arbeider med bra nytt for de store konsernene. Dette medfører at vi riskikerer et amerikanisert abeidsliv som er en slave tilstand for stakkarene som ender på minstelønn (ref: working poor), Det åpnes for at statlige helse/miljø osv advarsler om at et produkt er/kan være helsefarlig kan saksøkes av selskapet bak produktet for tap av inntekt/rennome. Dette er utvilsomt en respons for å imøtekomme konkurranse premissene Kina og India setter i forhold til lønn o.l.

      Timingen med flykningekrisen i Europa og personfokuset på Trump og Hillary «skandaler» i den Amerikanske valgkampen er nær sagt perfekt for de globaliserte kreftene som ønsker å pushe dette igjennom.
      http://uncut-news.ch/wp-content/uploads/2015/10/ttip.jpg

     5. I disse dager drives det på med store forhandlinger, bak lukkede dører, om liberalisering av handel, arbeid og foretningsvilkår mellom Europa og USA. TTIP avtalen som den kalles vil være dårlig nytt for den gjennomsnittlige arbeider med bra nytt for de store konsernene. Dette medfører at vi riskikerer et amerikanisert abeidsliv som er en slave tilstand for stakkarene som ender på minstelønn (ref: working poor), Det åpnes for at statlige helse/miljø osv advarsler om at et produkt er/kan være helsefarlig kan saksøkes av selskapet bak produktet for tap av inntekt/rennome. Dette er utvilsomt en respons for å imøtekomme konkurranse premissene Kina og India setter i forhold til lønn o.l.

      Timingen med flykningekrisen i Europa og personfokuset på Trump og Hillary «skandaler» i den Amerikanske valgkampen er nær sagt perfekt for de globaliserte kreftene som ønsker å pushe dette igjennom.
      http://uncut-news.ch/wp-content/uploads/2015/10/ttip.jpg

 8. Har lenge tvilt på politiet, her er en bekreftelse til som gjør at tilliten til Norsk politi og rettsvesen forsvinner.
  I samme grad som min politikerforakt øker.

 9. – DETTE
  – lagmannsretten slipper Krekar fri
  – den latterlige Breivik-rettsaken

  HELE VERDEN LER AV OSS 🙁

  1. Norge er blitt som Sverige, helt utrulig at djevelen terroristen massemorderen Krekar ble frikjent ?

   1. Mannen ble invitert til Norge, pga at han var en av de gode terroristene i Irak. I en tid da kommunistene var ryggraden i kurdernes opprør mot Saddam Hussein, måtte Norge støtte de de ikkekommunistiske kurderne som drev med motstand mot Saddam Hussein. Det er vel bare 1 år siden PKK ble fjernet fra terroristlisten til PST ?

 10. Ved å mørklegge forbrytelser, så er Politiet medskyldige i forbrytelsen. Det viser seg tydeligere at Norges største kriminelle kartell er og blir Politiet.

  1. Når politiet mørklegger og tåkelegger slike overfallsvoldtekte – forbrytelser ,
   så er vel ikke akkurat tiltroen til politiet akkurat i høysete i fra min side .

  2. Prøv å fortell det til politiet. Da kommer det bare tullprat fra dem. Men heldigvis skal regjeringen forandre lov om psykisk helsevern. Og de som har unngått straff, pga denne loven. men ikke kan forvares, fordi dette bare omfatter tyverier og svindel. Vil nå bli sendt til behandling. Men jeg tror regjeringen trekker lovforslaget, når de innser hvem som vil bli omfattet av loven.

 11. Politiet mørklegger ikke tallene, de bleker de for å holde sannheten unna befolkningen. PST ser tross alt på de borgerne som er for frihet og mot voldtekt som den største trusselen mot rikets sikkerhet.
  Det neste blir at politiet starter med photoshopping, hvitpixling slik de har bedrevet med i Sverige i en årrekke for å bedra befolkningen og for å støtte opp under politiske sammensvergelser.

 12. En ting er at politiet er instruert om hvordan de skal være, en annen ting er de som er ansatt i politiet er gjennområtne og man velger de verste av de verste i samfunnet som ikke har noen andre valg, nettopp for at man skal kunne få en mye større aksept for hva man ber de om å gjøre mot sin egen befolkning. Dette enten for at politiet ikke selv forstår hva de gjør eller gjør det fordi hvis de ikke gjør det, så står de der uten jobb og noen andre muligheter.

 13. Kari-Ann Lid virker som en rød rød traktor le.s..e ? fy f.. hvor kvalmende, spark disse skammelige politi drittsekkene ! hiv de på gata uten lønn.

 14. Det er helt uakseptabelt at politiet driver med sensur av opplysninger om kriminaliteten i Oslo, ser ut til at de vil kopiere svenskene her også. Vi ser hvordan det har gått. Politiet har ingen kontroll og kan ikke tilby en trygg hovedstad, så det er deres fordømte plikt å advare folk om hva som faktisk foregår i byen og hvem man særlig må passe seg for. Hvis de i beste fall kommer etter at forbrytelsene har skjedd, er ikke ofrene særlig hjulpet.

  1. Hvis jeg ser noen gjør ett brekk, kjører bil og/eller båt i påvirket tilstand, så skal jeg holde kjeft som politiet – vil ikke skremme noen……

  2. Hvis jeg ser noen gjør ett brekk, kjører bil og/eller båt i påvirket tilstand, så skal jeg holde kjeft som politiet – vil ikke skremme noen……

 15. I en bisarr uttalelse sier Kari-Janne Lid også at politiet ikke går ut
  med informasjon om overfallsvoldtekter, da «dette ikke er
  underholdning».Dette er noe av det mest idiotiske jeg har lest i media. Sannheten og informasjon om hva som skjer i samfunnet er vel ikke underholdning. Politiet beskytter gjerningsmannen og IKKE offret og det er jo forkastelig, ja dette er tjenesteforsømmelse.

  Jeg tror politiet har fått ordre fra høyere hold (politikere) om å skjule sannheten Jeg har flere venner i politiet som absolutt ikke er glade i innvandrere. Det er jo tross alt politiet som ser og føler på de negative sidene av migrasjonen og de tegner absolutt ikke et glansbilde av den. At politiet, i dagens situasjon, ikke skal få bevæpnet seg er jo å sette en hel yrkesgrupe i farsonen. Ville sett sn politiker i politiets skarpe situasjoner, jeg tror den olitikeren ville ha gjort i buksa uansett hvor tøff denne politikeren er fra Stortingets talerstol..

 16. «da «dette ikke er underholdning». NETTOPP! Det er derfor innbyggerne skal opplyses om dette. Men en slik patetisk avlednings manøver er selvfølgelig bare for å dekke over sannheten om at dette er de nye berikerne.

  1. Det har ingenting med underholdning å gjør nei, det er rett og slett det at sosialdemokratiet har bestemt at disse kvinnene som her blir voldtatt lett kan ofres bare sosialdemokratiet kan få importere negere, muslimer, og annet utøy i stort antall!
   Sosialistene gjør alt de kan for å dra landet fullt av dette, og landssvik i stor stil er ikke et offer for de en gang!

 17. Ja, og politiet arresterer ikke utenlandske narkotikaselgere og andre utenlandske småkriminelle fordi en ikke skal kunne lese rett ut av kriminalstatistikken at negere og muslimer er svært overrepresenterte når det gjelder kriminalitet her i landet!

  1. En genial løsning på et stort problem som PK segmentet ikke vil se, men er politiet så smarte at dem kan finde på dette selv, eller får dem hjelp av politikerne

   1. Politiets ledere er politisk innsatt, og videre nedover i rekkene gjør de som de får beskjed om.
    Når den første Tysker satte sin fot på kaien i Oslo i 1940 var allerede politiet klare til å lystre sine nye herrer, så slik er den organisasjonen!

    1. Rart at folk i 2016 ikke er mere oppegående, at Adlen og deres håndlangere kan holde på med slikt, er jo fordi at det ikke har noen konsekvens, det er bare at lyge og bedrage, og blir det opdaget, så er det bare at sige, at det var en feil, og alt er glemt, systemet må endres, og en sådan opførsel må føre til en opsigelse, eller helst sparket, og en tur i fengsel

     1. At folket ikke reagerer på slikt kan vel ha med at folket er blitt hjernevaket gjennom hele oppveksten til å bli feige kujoner pasifisert av sosialdemokratiet.
      En slik forklaring er jo ganske logisk når en baserer seg på fakta.

 18. Bra vi har Frieord.no som følger med.
  Så nå skal vi ta etter Sverige, skolene slutter vel også å informere hvis muslimene lager skum og dritt på skolen. For et samfunn vi har blitt, tror vi trenger en Trump her i landet også

 19. Så det er derfor vi ikke leser så mye om disse voldtektene lenger, trodde de hadde stoppet opp.
  Men så viser det seg at politiet bare legger lokk på å informere om dette til Norges befolkning. Er dette virkelig lov??

 20. Lurer på hvordan de som blir overfalt og voldtatt mener om at gjerningsmannen skal forbi anonym. For et hån til offeret, fra myndighetene.

  1. I gamle dager var det Sovjet, Kina og Nord Korea, en tenkte på når talen kom på sensur, i 2016 er det lande som Norge, Danmark og skrek eksemplet Sverige

 21. Politiet er ikke til å stole på. De løper asylindustriens ærend. Her trengs en opprydning. Degrader løgnerne.

  1. Å degradere noen hjelper ikke, for da overtar bare noen andre som er like gal.

   Hele poitietaten burde fjernes, og det brude vært gjort for mang år siden. Nå er det for sent.

 22. Jeg har i mange år sagt at politiet er ubrukelig.

  Vi trenger dem ikke, politiet er kun et verktøy som politikerne bruker mot folket, samt til å kreve inn penger for staten (UP)
  Folk har alltid bare avvist dette som » konspirasjonsteorier» Men nå får vi jo stadig nye eksempler på at dette er riktig.

  Politiet er tvers gjennom korrupt, og vi ser jo tydeligg hva de prioriterer, og det er å gi sitt bidrag til å fremme den politiske agenda, som er dette:
  http://freespeechtwentyfirstcentury.com/2016/01/20/norway-is-too-white-according-to-the-president-of-the-jewish-community-in-oslo/

  1. Rigtigt, nå om dager så er politiet ikke annet en skatteopkrevere for staten, og staten er ikke mere på folkets side

  2. Josef Terboven er grunnleggeren av det moderne norske politiet, en av grunnene for sine totalitære naziholdninger. Ingen av disse ble dømt i den blodige utrettferdige rettsoppgjøret, som handlet om å knuse nasjonalismen, mens de kriminelle gikk fri..

   1. Det såkalte «rettsoppgjøret» etter krigen var bare et skuespill for å lure folket, og ikke minst for å fjerne alle vitner mot det feige og svikefulle såkalte «arbeiderpartiet»

    Når det gjelder de totalitære naziholdninger i politiet, så var jo dette noe som arbeiderpartiet nok regnet med at de kunne bruke senere.
    Slike holdninger har alltid vært en del av ap, men de har forstått at dette burde innføres gradvis, slik at folket ble gradvis tilvent et totaltiært system, og ikke oppdaget hvor det bar hen før det var for sent.

    1. Du må huske på at partiet Høyre, er det eneste partiet som kunne ha ordnet opp i dette. Men det er mange som vi skjule de hemmelige forbindelsene mellom AP og Høyre i etterkrigstiden.

  3. Jobbet en stund sammen med en sindig dame som hadde vært gift med en politimann, hun skilte seg delvis på grunn av at hun ikke lenger orket å leve med korrupsjonen.

   Uten polititet hadde befolkningen måttet løse problemene sine selv, dette innebærer styrke både mentalt og fysisk samt analytiske evner og en hel del andre ting som politikerne våre ikke ønsker at hvermannsen skal besitte.
   Det er jo forståelig nok for da hadde det vel ikke ramla så mange stemmesedler i kassa…
   Når vi er inne på temaet, trenger vi egentlig politikerne…?

   1. Anundsen hadde en gylden sjanse til å ordne litt opp i dette, i forbindelse med Monika-saken i Bergen. Jeg lurer på hav den 8 års gamle jenten hadde sett, da de fant ut at det var nødvendig å ta livet av henne. Og at politiet så det nødvendig å dekke over et drap, utført i det østeuropiske miljøet i den byen.. Men jeg har mine mistanker om hva det korrupte politiet, samarbeidet med dem om ?

 23. Det er dessverre bare å konstatere at dumheten, naiviteten og serviliteten har tatt overhånd når det gjelder innvandrerkriminalitet, nå også i politiet.

 24. ikke skyld på voldtektene men på svineriet som utfører dem. uten dem, kraftig reduksjon i den slags atferd. steng norge som oppsamlingsplass for forutinntatt kriminalitet så slipper vi dette. det er venstreradikalismen som voldtar, ikke blindeman. der har dere litt å gjøre fremover. det krever bare litt mot og mestring for å sette venstresida ut av spill en gang for alle med de midler som anses for nødvendig.

 25. Det er jo ikke «underholdning» vi etterspør – men FAKTA..! Det er tross alt eneste korrekte grunnlag for å danne en konstruktiv opinion. Om ingen mener noe i en sak, ja så kan heller ikke samfunnet endres…

 26. Det er vel mer underholdning at hun står i politiuniform og forteller dette til det norske folk? Men denne ordren kommer nok fra høyere hold.

 27. Alle vet at dette ikke er underholdning! Men det er ikke politiets oppgave og skjule for allmennheten hvor alvorlig tingenes tilstand er blitt, også i Norge. Nordmenn må nemlig ta forbehold når slike alvorlige endringer skjer i samfunnet. Da må informasjonen om AT disse tingene skjer, nå oss.

Det er stengt for kommentarer.