Det var rundt 12-tiden i går at politiet fikk inn melding om et masseslagsmål på den beryktede Stovner videregående skole. Da skal et sted mellom 15 og 20 elever ha vært vært involvert i slagsmålet. Politiet sier at det skal ha blitt brukt gjenstander, men vil ikke utdype om det dreier seg om våpen.

Et av ofrene skal ha blitt angrepet av så mange som 10 personer.

En av elevene måtte fraktes til sykehus og en til legevakten, mens ytterligere en elev måtte få legehjelp på stedet.

Fra VG:

Det er tre fornærmede, og en er sendt til sykehus. Alvorlighetsgraden er uavklart, men personen var ved bevissthet. En annen ble sendt til legevakt, og den tredje hadde mindre skader, sier jourhavende jurist Heidi Hansen ved Oslo politidistrikt.

Politiet ser svært alvorlig på saken. Skolen skal være et trygt sted, kommenterer Hansen. (Sitat slutt).

Les også: Innvandrerelever i Oslo dropper ut, misbruker narkotika og blir med i kriminelle gjenger

Stovner videregående skole har vært i nyhetene flere ganger de siste årene i forbindelse med etniske konflikter mellom mange av de flerkulturelle elevene. Det er uklart om det dreier seg om religiøse, kulturelle eller kriminelle forhold.

En kilde som kjenner skolemiljøet i Oslo og blant annet har møtt rektor ved Stovner videregående skole, Terje Wold, under undervisningssammenheng, forteller til Frieord om et svært venstreorientert lærermiljø som har unngått å ta tak i problemene som oppstod helt tilbake på 1990-tallet, da de første tegnene på gjengmiljøer og etnisk betinget voldelig oppførsel først fant sted.

Man har istedenfor valgt å omgi seg med ord og uttrykk som «inkludering» og «mangfold», samt dele ut priser for bekjempelse av imaginære samfunnsproblem som «rasisme», for å dekke over den stadig økende ghettofiseringen og utenforskapen som begynte å vise seg.

Gårsdagens masseslagsmål er i så måte verken overraskende og bare et siste eksempel på en totalt mislykket innvandring- og integreringspolitikk som rektorer, lærere og skolemyndigheter har vært med på dekke over som følge av miljøets svært venstreorienterte ideologiske og politiske bakgrunn.

Et Oslo-problem

Problemene nevnt ovenfor er imidlertid ikke begrenset til kun Stovner videregående skole, men er noe kommunen og myndighetene i Oslo opplever på en rekke av skolene der man har et større antall elever med ikke-vestlig og muslimsk bakgrunn. Frieord skrev i fjor blant annet om hvordan man på Bjørnholt skole på Søndre Nordstrand nå har installert metall-detektorer og har vektere som passer på elever og lærere mot kriminelle forhold.

Les også: Adgangskontroll på flerkulturell skole i Oslo

Det er også kommet inn rapporter om at lærere trues og angripes fysisk under og etter undervisningen på flere skoler i områder der nordmenn er i mindretall.

Det har blitt avslørt at det både selges narkotika, tyvegods, samt bedrives prostitusjon og menneskehandel blant elevene på flere skoler.

Overfall på Aker Brygge

Politiet måtte også rykke ut til Aker Brygge på onsdag kveld, etter at en mann skal ha blitt overfalt og banket opp av tre menn. Mannen skal ha fått et kutt over øyet og måtte behandles av ambulanse. Politiet har så langt ikke funnet gjerningspersonene.

Publisert av Alexander Halvorsen

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.