NRK-danseren Julio Kopseng tiltalt for voldtekt av ni kvinner

FARLIG: Julio Kopseng ble i mars 2013 dømt for å har voldtatt et titalls unge kvinner gjennom sin posisjon som kjendis og talentspeider. Nå står nye kvinner frem med voldtektsanklager av TV2 og NRK-danseren.
SERIEVOLDTEKTSFORBRYTER

I april 2013 ble den profilerte danseren Julio Kopseng dømt til fire års fengsel av Oslo tingrett for tre voldtekter. Han var anmeldt for voldtekt av hele ni kvinner, men politiet valgte den gang å henlegge seks av sakene. Nå må Kopseng igjen møte i retten, tiltalt for å ha voldtatt ytterligere ni kvinner. Flere av sakene går langt tilbake i tid.

OPPDATERT 13.2.2015: Julio Kopseng dømt til 16 års forvaring i Oslo tingrett. Les mer og se videoer fra hans fortid her.

Julio Petter Kopseng (37) har blant annet vært med i norske talenter på TV2 og opptrådd som danser på NRK-barne-TV. Han er en profilert danser og modellspeider som gjennom en årrekke, gjentatte ganger, har opptrådt på TV. Han profilerer seg ofte under navnet Julio Gonzales og drev blant annet talentsiden caribien.no, som nå er lagt ned.

JULIO KOPSENG. Han møtte mange av ofrene sine gjennom Oslos dansemiljøer.
JULIO KOPSENG. Han møtte mange av ofrene sine gjennom Oslos dansemiljøer og utnyttet sin posisjon som en kjent danser til å voldta uskyldige kvinner som stolte på han.

Kopseng ble i april 2013 dømt til fire års fengsel for voldtekt av tre unge kvinner. Han slipper derimot unna med å sone to av årene på grunn av treg etterforskning fra politiet sin side. To av de fire årene ble derfor gjort betinget.

Nå viser det seg at en rekke kvinner har levert nye anmeldelser mot ham etter at dommen falt i tingretten. Det ligger dermed an til en helt ny rettsprosess mot 37-åringen.

Deler av den nye tiltalen tiltalen mot Kopseng skal også gjelde oppbevaring av hasj og marihuana.

Omfattende og alvorlig

Dagbladet skriver at Oslo statsadvokatembeter opprinnelig tok ut tiltale, i den nye saken, i april i år. Det gjaldt da voldtekt av syv kvinner. Siden den gang har ytterligere to kvinner kommet til og tiltalen mot Kopseng gjelder nå voldtekt mot ni kvinner.

Statsadvokat og påtaleansvarlig Guro Hansson Bull beskriver saken som omfattende og alvorlig.

– At det er så mange fornærmede, er sjelden. Dessuten strekker forholdene seg over lang tid, fra 2002 helt til 2013, sier Bull til Dagbladet.

Statsadvokaten har bedt om forvaring med en minstetid på ti år for Kopseng. Han anses derfor som en svært farlig kriminell med stor fare for gjentagelse.

TALENSPEIDER:
VOLDTOK PÅ BURGER KING I OSLO: Nye opplysninger som er kommet frem forteller at Julio Kopseng ikke bare voldtok sine ofre hjemme hos seg selv, men at han blant annet i 2004 skal ha forgrepet seg på ett av sine ofre på herretoalettet på Burger King i Karl Johans gate 8, i Oslo sentrum.

Fengslet

Kopseng soner for tiden for den første voldtektsdommen og bistandsadvokaten til ofrene, Trine Rjukan, sier de er svært lettet over at aktor har lagt ned påstand om forvaring.

– De er veldig redd for ham, og frykter å møte ham på gata, sier hun.

– Han burde ikke gå fritt, han er en fare for andre jenter. Det vil han fortsette å være; dette har vært et mønster gjennom mange år, sier Rjukan.

Saken mot Julio Kopseng starter i Oslo tingrett 18. november. Den vil vare helt fram til 11. desember.

Norske medier skjuler danseren

fd
PIKSELLERT: Her ser vi hvordan Dagbladet velger å fremstille Julio Petter Kopseng, som de kaller «profilert danser». (Faksimile Dagbladet)

Til tross for de alvorlige anklagene og dommen, så har samtlige norske riksmedier valgt å skjule Julio Kopseng sin identitet ved å ikke skrive hans navn eller bruke hans foto i sine omtaler av saken.

Fremtidige potensielle ofre vil å så måte ikke kunne ta forhåndsregler hvis de skulle møte på serievoldtektsmannen i en sårbar situasjon.

 • Gamleoslo

  NRK-ML fornekter seg ikke. 🙁

 • OnkelBlaa

  Helt utrolig altså at en serievoldtektsmann slipper unna med to år i fengsel!
  La oss nå se at han får ti års forvaring som et minimum.
  Ellers er det skammelig for en feig og tafatt praksis de tradisjonelle mediene har.

  • Zarathustrian

   Serievoldtektsmenn med litt fargerik hud og kultur er å rekne som kulturberikarar. Dette er ei gode for samfunnet. Om du er imot dette er du rasist/nazistsvin/dum/psykisk lidande (vel utifrå retorisk behov).

   – helsing presseansvarlig/tankedirektør Arbeiderpartiet.

   • SHJ

    Nå skal det sies at han har bodd hele sitt liv i Norge og er oppfostret av norske foreldre. Tror ikke man blir mer voldtektsmann av å være litt mørk i huden. Det er nok heller kulturelle forskjeller som gjør at mørkhudede er overrepresentert på voldtektsstatistikken….

   • Lux Ortega

    ikke engang begynn, for da må vi dra det over på hvem som står for pedofili i norge og da bare driter du deg loddrett ut!

    • Zarathustrian

     Kva er det du bablar om? Dra det over på pedofile? Avslører du deg sjølv med å ta opp dette temaet ut av det blå?

     Dessutan kan eg gjere dette utan å «drite meg loddrett ut». Vi veit JÆVLA godt kven som står for mest pedofili i landet. Og det er ikkje desse få som han ap ordføraren, som det blir stor sak av. Treng kun nevne Rotherham som eksempel på det som egentlig er realiteten og kor godt skjult det er. Om nokon driter seg ut er det du.

     • Lux Ortega

      du er seriøst skada i huet. og at du idet hele tatt tør å snakke i retning at jeg er pedofil. hvis du er mann kom så tar vi en prat face to face så skal jeg avklare for deg hvem og hva jeg er! imellomtiden så kan jeg banke inn i huet ditt at det er NORDMENN som står for så å si all perdofili i norge og det er ikke et fåtall! hvis du skal stemple folkegrupper så bør du passe på at du ikke er en del av dritten selv din jævla taper!

     • Zarathustrian

      Kallar folk skada, at eg tør (ære, æreskultur og æresdrap), trussel om vold, banke folk, kallar norske folk dritt og kaller folk jævla tapar. Det var en flott tirade det der.

      Eg trur du nettopp understreka poenget som ikkje berre eg har presisert, men fleire her inne angåande våre nye landsmenn. Tusen takk.

      Dessutan er det temmelig barnslig og utdatert å sitte på keybordet sitt å true folk. Du trur du virkar tøff, men det er stikk motsatt i realiteten. Trudde dei fleste moderne folk som har hatt internett no i over tjue år visste dette. Kanskje det ikkje er tilfellet i denne situasjonen?

      En annan ting er at ja i mengde så er det vel mest nordmenn som står for ditten og datten–det skulle berre mangle sidan vi fremdeles er 80-90% av befolkninga–men prosentvis så står utlendingar for mykje meir kriminalitet enn antalet dei utgjer. Og i mange tilfeller så er dei i fleirtal. Spesielt i valdtekter, ran og mord. Dette er statistikken i andre land med samme innvandringskulturar og andelar av folk, slik som i England. Og når vi då no veit at det har foregått enormt mykje pedofili blant utlendigar der, slik som det som var avdekka i Rotherham, og at det er no utlendingar som prosentvis står for mest pedofili der, så kan vi gå utifrå at det er akkurat samme tilfellet i Noreg, sidan all anna statistikk stemmer over grensene og i like situasjonar.

      https://1.bp.blogspot.com/-n3D_kynWA5E/TV4W7YmjVjI/AAAAAAAAAU0/4WXunnyd3Og/s1600/2+Internet+tough+guy+skinny.jpg

     • Lux Ortega

      hør din taper. du pratet i retning av at jeg er pedofil. prøv det mot hvem som helst på byen så skal du se hvilken rase som viser deg nåde. du skal få så mye juling av dine egne at du ikke klarer å stå på beina. og må si at nivået på hvor ødelagt du er i huet er mye verre enn jeg trodde. du synes synd på deg selv fordi du får litt velfortjent pepper, men er samtidig i kommentarfeltene og sprer kvalme, kaller folk det ene og det andre, og drar alle under en kam, som bl.a. når du blander deres nye landsmenn borti mine personlige meninger.

      «internet tough guy» det er vel heller deg. skal vedde på at han ligner på deg også. har bedt deg komme å prate face to face, men du fortsetter å tøffe deg i kommentarfeltet så hvem av oss er «internet though guy» egentlig??

     • Zarathustrian

      Og du har feil…igjen!

      internet tough guy = «online commenter who threatens with physical violence when confronted with criticism» det kunne vel ikkje vore meir deg

      http://knowyourmeme.com/memes/internet-tough-guy

      En «keyboard warrior» derimot er ein som sit å gøymer seg bak dataen og er tøffare enn han er i verkelegheita. Eg tenker vel heller at du helst ikkje ville møtt meg i virkelegheita.

      Men eg forventar ikkje at eit grauthaud som deg skulle vite definisjonar og lingo. Du er vel ein av dei–sånn som resten av befolkninga–som ikkje veit kva forskjellen på eit troll, ein flamer og en real life stalker og dødstruslar er.

      Ignoramus.

      Og den «han ligner på deg» er vel det mest barnsligaste eg har lest på frie ord kommentatorfelt hittil. Gratulerer.
      Det er forøvrig ikkje peppar det du kjem med. Det ordet innebærer at det har noko påvirkning eller betydning. Ikkje bryr eg meg om truslane dine, og ikkje har du noko å komme med utenom dei. Dei tinga du seier tilsvarer: «what the fuck did you say?» «want to fight IRL?» «do you even lift?» som er ITG

      Du fortsetter å snakke om å være øydelagd i hovudet også, så kva er det med dette? Grusomt opptatt er du av dette ordet. Og kallar andre tapar og andre diverse ting utan nokon grunn. Er det noko du har lyst å fortelle oss eller psykologen din? Er det derfor du er internet tough guy, fordi du blir mobba?

      http://knowyourmeme.com/photos/419080-insanity-crow

     • Lux Ortega

      «Faen du er bra inn i granskauen dom. Steike stokk hjerneskada. Det er vel difor du driver å herper på dette ordet sjølv. Du er vel så vant å bli kalla det når du trillar rundt i elstolen din og slevar»

      dette var deg i en kommentar til en annen. gadd ikke engang se etter flere ting å henge på deg. og du snakker om å kalle folk for dit og dat? og bli kjørt i skogen som i russland?? det er noe du aldri kommer til å oppnå ihvertfall. in your dreams maybe…

      men gjerne kom å prøv. send hvem du vil for i motsetning til deg så har jeg mot til å møte opp og svare på det. du har foreløpig ikke takket ja til min invitasjon å komme face to face!!! er du kanskje redd for å bli puttet i en lydtett kiste og gravlagt?????????? foreslår at du bare tar halen mellom bena og fyker av gårde, med mindre du vil bevise ytterligere at du bare er tøff i kjeften bak et jesusbilde eller hva det er!!

     • Insanus

      Har du kilder på at etniske nordmenn står for mesteparten av pedofilien i Norge?

     • Burre

      » hvis du er mann kom så tar vi en prat face to face så skal jeg avklare for deg hvem og hva jeg er!»

      Ser mer ut som du er homo.

     • AMG65

      Spar oss for dette oppgulpet. Hvorfor er du i Norge? Er det bare surr og rot der du eller dine kommer fra?. Greit å ha Norge og NAV kankje, for jeg tørr vedde på at du ikke er i jobb? eller…..

   • Techsavy

    Vær vennlig å hold dine idiotiske raseholdninger utenfor. Det ødelegger poenget, nemlig at denne PERSONEN er et svin.

    • Rolf

     Techsavy, vær vennlig å hold din ignoranse vekke fra dette stedet. Du er en idiot som tror at afrikanere og arabere er make til Nordmenn.

     På tide å våkne opp kanskje? Du ser bort fra sannhetens himmel og forsvinner i feiltagelsens skyer når du tror at disse folkene ikke er mindreverdige.

     Helt seriøst! Hvor mange flere voldtekter og gjengvoldtekr må du se før du kan innse sannheten?

     Dette skjer overalt i Europa, Australia og Amerika. I England var det nettopp pakistanere. I Sverige har det vært i flere tiår arabere og afrikanere. I USA forgriper afrikanerne seg på hvite kvinner i hopetall. Disse folkene er ikke som deg. Du hadde ikke gjort dette. Og det har ingenting med at det er så «synd» på de.

     De er dyrisk i sin oppførsel fordi hjernen deres er mindre utviklet. Det er ufattelig at du ikke klarer å skjønne dette.

     • Techsavy

      Tulling. Skaff deg et liv din neandertaler.

     • Rolf

      Hør godt etter, Techsavy!

      Den norske kvinnen er helligere enn himmelen selv! Og nå har ni av dem blitt brutalt voldtatt av denne Julio-fyren. Du er en patetisk dust som ikke forsvarer den norske kvinnen istedet for på død og liv skulle moralisere ovenfor en rasist som meg.

      Rasehat? Det var et interessant ordvalg.. Hva med å tenke gjennom hva du sier? Hvordan kan du ikke forstå at hvis vi skal forsvare den norske kvinnen mot voldtekter som dette må vi forstå at disse folkene er nærmere homo erectus enn homo sapiens?

      Er det rasehat å vedkjenne seg sannheten? Er det hat å forstå at disse ikke-hvite folkene har mye mindre IQ enn os, er mye mer primitive? Det er et definisjonsspørsmål som jeg ikke bryr meg særlig om, men for en sånn patetisk antirasist som deg som elsker å se norske kvinner voldtatt så skjønner jeg at det kan oppleves som grovt rasehat.

      Hva med å slutte å gjenta det du har lært av antirasistiske ekkokamre fra norsk medier og begynne å lese om hvor lav IQ de har, hvor lav impulskontroll de har og hvor følelsesmessig ustabil de faktisk er. Se på Afrika og Midt-Østen, er det Europeiske nasjoner som er så degenerert? Ikke kom med unnskyldninger..!

      Alle ærlige folk enes om at sannheten skal etterkommes selv om den kommer fra blant ens fiender. Ja, jeg er rasist. Men jeg sier sannheten! Så hvorfor kan du ikke akseptere sannheten istedet for å tro på løgn!?

      Vær så snill les her, mann. Det er viktig: http://erectuswalksamongst.us

      Grei innføring for nok en snill nordmann som ennå ikke har innsett at det aldri vil finnes et harmonisk fargerikt fellesskap under regnbuen.

     • Techsavy

      Nok en tirade av en ytterst rasistisk tulling som burde vært påkjørt av bussen.

     • Rolf

      Hahaha, du er så hjernedød at jeg blir skremt.

      Selvfølgelig er jeg rasist. Du kan tro på egalitære løgner så lenge du vil, men til syvende og sist er du bare nok et lav intelligens, historisk eksempel på hvor lett menneskene lar seg lede til sitt eget forfall.

      Hver eneste norske mann av ære og stolthet for å forhindre 900 voldtekter av norske kvinner hvert år.

     • Techsavy

      Hehehe.. Du er så latterlig at det er synd på deg. Kos deg i hulen din der det kun er hvite nordmenn som aldri gjør noe feil.

     • Rolf

      Hvite Nordmenn er hundretusen ganger mer verdt enn disse dyriske utlendingene. Vi klarer å bygge en god velferdsstat og et bærekraftig samfunn. Synd at du ikke kan verdsette ditt eget folk og se realitetene for hva de er.

      Du er virkelig ikke-fungerende i hodet hvis du ikke klarer å vedkjenne sannheten. Men jeg tipper du vil klare det i løpet av livet, for det blir bare mer og mer synlig i Europa og den vestlige verden for øvrig hver eneste bidige dag som går.

     • Rolf

      Og du er forresten velkommen til å vise meg vitenskapelige bevis for at disse voldtektsapene ikke er genetisk disponert for å utføre slik degenerert oppførsel. Jeg venter i spenning 😀

      Men det finnes ikke… Det er det som er så utrolig. Og likevel blir sånne retarderte, hjernedøde fjols som deg butthurt over sannheten.

      Jeg fatter ikke at det går an å bli så dum i hodet som deg!

     • Guest

      Nå skal det sies at norske menn er fryktelig flinke til å voldta de også. De foretrekker bare venner og kjærester framfor fremmede på gata de ikke har noe forhold til. Så jeg vil nå påstå at både «hvite, hellige nordmenn» og disse «voldtekstapene» har like store evner til å utføre «slik degenert oppførsel».

     • Zarathustrian

      Stråmann.

      Ingen som seier at nordmenn ikkje er kriminelle eller voldtek. Det handler om det at kriminalitet og valdtekt førekjem meir med utenlandske, og etter vi fekk denne innvandringa so har det blitt verre og verre.

      Folk har no brukt denne tankefeilen mange gongar her i kommentatorfeltet og generelt i offentlige debattar og. Dette er ein grusomt simpel diskusjon, så eg forstår ikkje vanskeligheitene med å halde seg til topic. Det er ikkje akkurat Platon dette.
      Eller så er problemet at ein ikkje ynskjer å snakke om temaet, og difor sporar av med latterlige stråmenn og andre tankefeil. Problemet er då at anten er du dum, eller så er du uærlig og utan skruplar.

      Denne «du/dykk/dei er ikkje noko betre» fungerer ikkje når det ikkje kan samanliknast, og iallefall ikkje når man påstår at motparten seier noko som aldri har blitt sagd eller satt opp.

      Det handlar om størrelses- og omfangsforskjellar. Kriminalitet blant nordmenn er ikkje noko verre idag enn det har vore før. Det er ikkje dei som har stått for denne gigantiske økninga vi har sett og som stig for kvar dag.

      Eksempel: Om vi diskuterer mordarar, så er det då heilt usaklig om du då seier at «du er ikkje noko betre sjølv, du et gris og andre dyr din mordar» så har du unnvike temaet (red herring) og satt opp eit falsk argument der du karakteriserer folk som et kjøt som mordarar, og eit større eller like stort problem som dei (du set opp en stråmann for å slå han ned og «seire»).

      Forstår du no kva debatten er? Og forstår du kvifor det er irrelevant det du påstår?

     • Frihetrettferdighet

      Topic er at en ADOPTERT danser er mistenkt for flere voldtekter, det er helt irrelevant å nevne statistikker angående invandrere eller turister i Norge vs etniske normenn, når denne danseren har blitt oppfostret av etnisk norske foreldre, i et bedre strøk i Oslo… Og det er viktig å huske på at han bare er MISTENKT, han er ikke dømt enda, og at det typisk er mange som hiver seg på og annmelder når det er snakk om en profilert mann fordi de da kan få oppmerksomhet og erstattning..
      Jeg kjenner til at en av de som har annmeldt bare lyver for pengene, og for å ta hevn fordi hun ikke fikk det som hun ville.. Hun sa til meg at hun ville samle så mange som mulig for å annmelde han som hevn.. Han er en person som mange elsker å mislike, så jeg ser ikke bort ifra at noen av disse annmeldelsene er falske.. Men, ja han har hvert en rundbrenner! Så han er ingen svigermors drøm… Han slår ikke damer, så det er ingen fare hvis noen av de som har annmeldt møter han på gata.. Litt pinlig kanskje, men ikke noe mer! De som sier noe annet prøver bare å skape seg en offerrolle som er større enn de har rett til..
      Når det er sagt så er jeg på ingen måte noen tilhenger av vold, eller voldtekt!! Og jeg kjenner ikke til alle disse tilfellene som han er annmeldt for, men syns det er påfallende at alle har ventet til nå med å stå frem.. Det er viktig å huske på at det alltid er to sider i en sak, og at lynchemobber desverre finnes den dag i dag, selv om vi liksom skulle hatt vett til å forstå at slikt hører middelalderen til..!

     • Allan Arnesen

      Vil ikke kalle det en stråmann – Men derimot et fullt legitimt argument.

      Politiets uttalelse i 2010(Oslo) –

      «Den etniske profilen varierer innenfor de ulike voldtektstypene, men for samtlige unntatt overfallsvoldtekt er norske gjerningspersoner den største gruppen. Overfallsvoldtektene omhandler imidlertid kun 6 forhold, hvor samme gjerningsmann sto ansvarlig for to (5 unike personer mistenkt/siktet i 6 anmeldelser). I 4 av de seks anmeldelsene (3 unike menn) var gjerningsmannen fra Midt-Østen, i en overfallsvoldtekt var mannen fra Afrika, og i en annen fra Asia. Påstanden om at alle overfallsvoldtekter begås av utlendinger støttes dermed av disse tallene, skjønt basisen for uttalelsen er liten og utvalget spesielt. To av de 5 ulike identifiserte gjerningsmennene bak overfallsvoldtekt var svært unge – under 18 år – og to hadde alvorlige psykiatriske diagnoser. Dersom man utvider materialet med også de 16 overfallsvoldtektene der personen ikke er identifisert, men gitt et signalement fra offerets side, oppstår et annet bilde: 8 av gjerningsmennene hadde afrikansk/mørkhudet utseende, 5 var vestlige/lyse/nordiske og 4 hadde asiatisk utseende. Hvor mange ulike personer som står bak disse beskrivelsene på gjerningsmennene er usikkert, siden gjerningspersonene bak overfallsvoldtekter har en tendens til å begå flere overgrep.»

      Og i 2011 (Oslo) –

      «viser at av fem identifiserte gjerningsmenn i overfallsvoldtektssaker var to fra Afrika, to fra Asia, og én fra Norge. Igjen ser vi at påstanden om at alle gjerningsmenn er ikke-vestlige innvandrere er feil. Og Politiet understreker:

      Det er ingen grunn til å trekke den konklusjonen at disse er representative verken for resten av gjerningsmennene anmeldt for overfallsvoldtekt eller for de etniske gruppene de har røtter i»

      Så vi kan med andre ord ikke konkludere med at mennesker fra midt-østen, eller Asia er noe værre enn vi etnisk norske(Og hva er nå det? En fra midt-østen som er født og vokset opp i Norge = etnisk? Enn 2.generasjons innvandrer?)

      Så påstanden din om at dette blir værre og værre kun pga innvadrere så er det nok DU som drar en stråmann ut av lommen og ønsker at argumentet ditt skulle være festet i sannhet.

      Mer fra rapporten om overfallsvoldttekter i Norge?

      «Variasjonene som uttrykkes her er i imidlertid basert på små tall og vil med all sannsynlighet forandres og forsvinne dersom større deler av mørketallet ble inkludert i materialet. Samlet gir materialet støtte til konklusjonene i kriminologisk forskning om at voldtekter og andre forbrytelser har lite å gjøre med innvandrere og kulturelle forskjeller.»

      Mer?

      «Igjen må det understrekes at den sterke overrepresentasjonen av personer med minoritetsbakgrunn for flere av voldtektstypene ikke kan tolkes som er resultat av at fremmed kultur er en årsaksforklaring for voldtekt. Anmeldelser gjelder kun et fåtall av de voldtekter som skjer og anmeldelsestilbøyeligheten er ikke lik overfor gjerningsmenn med norsk og annen landbakgrunn. Videre tilsier grundig kvantitativ forskning at den statistiske forskjellen i kriminell adferd mellom etniske grupper forsvinner dersom man kontrollerer for sosioøkonomiske forhold personene har vokst opp med her til lands.»

      Så med andre ord har dine sosioøkonomiske forhold under oppvekst mer å si for om du ender opp som en voldtektsmann(som det snakkes om her) enn hvor dine gener stammer fra.

     • Zarathustrian

      «Sosioøkonomiske forhold.» Akkurat, der kom den. Eit ord som alltid blir brukt for å forsvare minoritetar. Slik som dei svarte i U.S.A. Dei har brukt dette ordet i tiår.

      Nordmenn utgjer 80-90% av befolkninga. Det skulle berre mangle at majoriteten er den som står for mest kriminalitet. Likevel er utlendingar ekstremt overrepresentert i forhold til antalet sitt. Det er DETTE vi diskuterer din fjomrian.

      En annan sak er at nyheiter og politi er ekstremt vage og varsomme når dei klassifiserer ting. Dei kallar for eksempel andre generasjons innvandrarar for norske. Det vil seie at dei raseprofilerar ikkje i forhold til etninsitetar–politisk korrektheit. Difor får vi aldri den egentlige sanninga.

      Ikkje veit eg kva rapport du tek ifrå heller, og kva du siterer frå. Det samsvarar ikkje med det eg finner frå 2010. Der står utlendingar for 65% av overfallsvoldtekter. Her er document artikkelen og politirapporten den refererer til:

      https://www.document.no/2011/05/ikke-vestlige-innvandrere-bak-65-prosent-av-alle-anmeldte-voldtekter-i-oslo/

      https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/Vedlegg_1309.pdf

      Og det har blitt verre siste fire åra. Akkurat slik som de har i Sverige. Du må huske på at vi får 50 000 av desse i året. Det vil seie 200 000 fleire enn i 2010. I Sverige er det 100 000 i året, det vil seie 400 000 meir enn i 2010.
      Ja, der er store mørketal, men dei mørketala er kun det politiet ikkje vil fortelle oss rett ut, og det staten ikkje vil informere oss om angåande innvandring. Mørketal har mista sin egentlige definisjon, slik mange andre ord har.

     • AMG65

      Les statistikken!

     • Rolf

      Nei, nei, nei! Slutt å undertrykke sannheten med tøv og tøys!

      Det finnes ca. to millioner femhundretusen norske menn i Norge! Det finnes ca. tohundretusen tjuetusen ikke-hvite menn i Norge. Dette er et grovt anslag, men ganske nøyaktig.

      Men likevel er det statistiske typiske eksempelet på den gjennomsnittlige utførte voldtekt, en ikke-hvit mann i tyveårene som forgriper seg på en hvit kvinne i tyveårene. Så hvordan i all verdens land og rike kommer du frem til at norske menn har like stor evne til å utføre voldtekter? Det er en direkte løgn, eller mest sannsynlig, en stor misforståelse fra din side!

      Ut av 1000 voldtekter i Norge pr. år er størsteparten av alle disse begått av ikke-hvite voldtekstaper! Er du villig til å godta dette som et faktum? Det er nemlig et unektelig faktum, bare google og se tallene for deg selv. Og for guds skyld husk å ta i betraktning alle de enorme mørketallene. Skjønner du ikke hvor overrepresentert utlendingene er nå? Og at disse selvfølgelig må være genetisk disponert for dette når trenden er verre eller make i alle vestlige land!? Sverige har mest voldtekter i hele verden!

      Samtidig er alle gjengvoldtektene og alle de bestialske voldtektene gjort av utlendinger.

      Utlendinger voldtar norske! Kun en patetisk og feig svekling av en norsk mann aksepterer dette! Den som ikke tar til motmæle mot denne forferdelige urettferdigheten som voldes norske kvinner er ikke verdt fem flate øre! Men unnskyld at jeg bryr meg om norske kvinner, unnskyld at jeg bryr meg om at hele livet til tusenvis av kvinner (pluss store mørketall) blir ødelagt for alltid! Herregud, så dum og hjernevasket hele befolkningen har blitt! Jeg skylder på media og de ufattelig dumme journalistene som ikke tørr eller feiger ut når de skjuler disse helt sinnsyke statistikkene.

      Men bare fortsett med apologetiske «Nå skal det sies norske menn er forferdelige flinke til å voldta de også» for å fremstå som en politisk korrekt snurrebass. Huffameg! Det er så tragisk oppførsel at jeg blir trist på dine vegne!

     • MadMags

      Hei Adolf,
      Jeg er en såkalt «beriker» med røtter i Afrika. Jeg kunne godt tenke meg å teste ut disse raseteoriene dine ved å utfordre deg til en uhøytidelig IQ-test. Min IQ mot din IQ. Tør du?

     • MadMags

      Ja. Der ble det jammen stille, gitt…

     • OnkelBlaa

      Hvorfor lever de fleste folk i Afrika som dyr i mddelalderske omgivelser om de har så bra IQ da?
      Faktum er at de steder som er bra bygger på den velsignelse de hvite har tilført Afrika!

     • MadMags

      Kanskje på tide å oppdatere kunnskapen din som du ble fôret med i en barnebok fra 40-tallet. Imponerende at en person som lever i et såpass opplyst samfunn som Norge har så liten evne til å tilegne seg kunnskap. Det sier vel noen om IQ.
      Siden Rolf ikke turte å svare på utfordringen min, sender jeg like godt stafettpinnen videre til deg. Hvis du tør…

      I mellomtiden kan du lese deg opp på litt lettfattelig og tabloid Afrika-trivia: http://listverse.com/2011/12/15/top-10-misconceptions-about-africa/

     • OnkelBlaa

      Nå har jeg faktisk jobbet noen år i Afrika, og Afrika er jo et kontinent med mange land.
      Riktig nok er det rimelig greit noen få steder selv om det også der går nedoverbakke.
      Men det som går igjen på hele kontinentet er sykdom, krig, despotier, korrupsjon, analfabetisme, trolldom, heksedoktorer, og generelt lite folkeopplysning, osv.
      Alt i alt ser det ikke lyst ut for dette kontinentet uansett hva du har av optimisme og ta av.
      IQ i Afrika??
      Hvorfor er det så mye elendighet i Afrika da, om IQen generelt sett er bra altså?

     • MadMags

      Du ser meg ut som en «nedoverbakke» du.

      Pussig da at 6 av de 10 raskest voksende økonomiene er i Afrika.

      http://www.economist.com/blogs/dailychart/2011/01/daily_chart

      Og nei, The Economist er ikke styrt av Jens Stoltenberg eller andre «rødgrønne landsforrædere».

      Eller for å ta et mere nærliggende eksempel:
      http://www.nrk.no/okonomi/norge-verdens-22-storste-okonomi-1.11439357

      Om 14 år er Nigeria rikere enn Norge.

      Du har sovet i timen. På tide å «wake up and smell the coffee».

      Kontrollspørsmål: Tror du det var lav IQ som gjorde Norge til et av Europas fattigste land befolket av bønder og fiskere frem til man fant olje på 60-tallet?

      Argumentasjonen din er så hul, så snever og så full av kunnskapsmangel at om jeg skal tippe din IQ, så ligger den et sted mellom 80 og 90. Akkurat nok til at du klarer å stave innleggene dine noenlunde korrekt.

     • OnkelBlaa

      Naive argumenter og tøv.

     • MadMags

      Ja. Man sier gjerne så når man skjønner at man har driti på leggen og ikke klarer å presentere saklige argumenter.

     • OnkelBlaa

      Ja ja, det er jo du som er taper her i denne sammenhengen, ha ha.

     • AMG65

      «Taper»?? jau, jau…det var rette ræva som feis.

     • Zarathustrian

      Ehh, dette var bra lavintelligent.

      Økonomisk vekst tilseier ingenting om gdp og gdp per innbyggar. At Nigeria om 14 (!) år vil ha større økonomi enn Noreg skulle berre mangle: Nigeria har ufattelige 174 millionar menneske. Noreg har 5. Du må være temmelig dum om du ikkje forstår argumentasjonsforskjellen der.

      Om eg har økonomisk vekst i lønn på 100% i året, men har berre 10 000 kroner i årsinntekt, så er det likevel ekstremt dårlig og mindre i forhold til der nokon har 10% vekst i ei årslønn på 1 000 000 i året. 100 000 i vekst har sistemann. 10 000 har første.

      Noreg har for øvrig aldri vore ett av Europas fattigaste land. Ja, kanskje i samla gdp i vest-Europa, men aldri i rikdom per innbyggar. Per innbyggar har Noreg alltid vore eit av dei rikaste i verda; alle dreiv ein gård og jobba hardt heilt sidan vikingtida.

      Det er argumentasjonen din som er hul. Så hul at den bygger vakum. Ein total kunnskapsmangel, og total manglande sjølvinnsikt i denne mangelen. Ironien er óg då at du påstår at andre har IQ på 80-90.

     • MadMags

      Den europeiske økonomien er i fritt fall. En utvikling som har eskalert med de siste ukenes børsras. Med en oljepris som har falt nesten 20% på kort tid er det ikke lenge før Norge går med i dragsuget. Alt dette mens økonomien i deler av BRIC + Afrika opplever en eksplosiv vekst. Når tror du de tangerer?

     • Rolf

      Dine argumenter blir bare så latterlig at det ikke er vits å begynne en gang.

      Er det så meget å forlange et rasereint Norge? Skal Guds mest fullkomne og perfekte skaperverk, det norske folk, bastardiseres vekk til laverestående raser? Selvfølgelig ikke.

      Afrikanere har unektelig desidert lavest IQ i verdensbefolkningen. (www.erectuswalksamongst.us) Afrika er et fantastisk kontinent med med mindre utviklede mennesker. Når de hvite bodde i Egypt og Nord-Afrika for tusenvis av år siden skapte de historiske sivilisasjoner med ufattelig opphøyd skjønnhet, vitenskap, arkitektur, kultur, osv. Men med en gang de tok svarte til likemenn og lot dem bo i byene sine begynte degenerasjonen, sakte men sikkert… Og historien gjentok seg, igjen og igjen. Moderne eksempler: Haiti, Detroit, Zimbabwe, Sør-Afrika.

      At du karakteriserer raselæren som «barnebøker» blir bare dumt. De bøkene ble skrevet av fremstående og dyktige akademikere som er mye smartere enn deg selv. Den eneste forskjellen mellom de og dagens akademikere er at de aldri var underordnet tyrannisk politisk korrekthet. Uansett så trenger man ikke professorer for å proklamere at himmelen er blå. Hvis man betrakter tingenes tilstand i verden idag med frisinnede anskuelser og ærlighetens nådegave så vil det være innlysende for selv det største dasshovet at afrikanere er den desidert laveste rasen på fjeset av jorden.

      Hvis en laverestående rase får barn med en nordmann er førstnevntes gener alltid dominante. Det betyr genetisk selvmord for nordmannen. På grunn av en stadig økende ikke-hvit befolkning i Norge og på grunn av en stadig minkende fertilitet blant nordmenn vil videre raseblanding/innvandring bety rasens død. Marxisme = Liberalisme = Nihilisme = moralsk forfall = rasens død.

      Norge var ikke Europas «fattigste land». Nå begynner hatet ditt å gjennomsyre her. For det første hadde Norge et ekstremt ugjestmildt klima som betydde forferdelige vanskelige utfordringer for i det hele tatt å klare å overleve. På begynnelsen av 1800-tallet var vi bare ca. 800.000. For det andre så hadde Norge under vikingtiden den mest sofistikerte infrastrukturen i hele Europa. Og Norge har vært en verdensledende sjøfartsnasjon siden den gang. Vi var de første til å oppdage Amerika! For det tredje så er norgeshistorien en lang saga fullspekket med skjønnhet, ære og stolthet. Bondesamfunnet besto av et livsdyktig, mektig og vakkert folk som levde i pakt med naturen. De var høyættede ynglinger som trosset kulde og nedbør for å bygge et harmonisk og trygt samfunn for seg selv og sine kommende slekter. Råhetens ånd i vær og vind herdet nordmennene til plitelighet, arbeidsomhet, ærlighet, solidaritet og altruisme. Med andre ord afrikaneren sin rake motsetning.

      Sist men ikke minst er hele den vestlige verden (Nord-Europa, USA og Australia) resultatet av det nordiske folket sin innsats.

      Hvor mange nigerianere er det? 170 millioner nigerianere mot 4.5 millioner nordmenn? Spørsmålet er heller: Hvis Nigeria har så mye flere folk og så mye mer naturressurser enn Norge hvorfor har de ikke da mye bedre økonomi allerede? Og hvorfor lever halve Afrika som dyr? Hvorfor må den onde hvite rasen hele tiden komme og bistå? Eller kineserne?
      Faktasjekk: Hadde ikke de onde kolonistene lært bort og beordret sivilisasjonsbygging ville nigerianerne fortsatt levd i steinalderen.

      Jeg håper den nigerianske nasjonen reiser seg. Jeg håper Afrika reiser seg. Men all erfaring tilsier at det aldri vil skje. Spesielt med tanke på Sør-Afrika. Men jeg håper jeg tar feil. Helt oppriktig. Bare la mitt dyrebare og gode folk fra norden leve i fred uten å kreve raseblanding.

     • MadMags

      Hva var det diagnosen din het sa du?

      Kan du ikke VÆR SÅ SNILL å ta utfordringen min om en IQ-test ? Seriøst.
      I og med at du er: «…Guds mest fullkomne og perfekte skaperverk». og jeg er «…den desidert laveste rasen på fjeset av jorden». … så burde dette være lett match for deg, og en glimrende mulighet til å få bevist dine teorier.

      Jeg kommer til å ha et lite tv-team med for å dokumentere prosessen

      Send en epost til [email protected], så kan vi avtale nærmere detaljer der. Jeg håper du skjønner at du taper ansikt om du trekker deg nå.

     • Rolf

      Lol…….. 😀

      Jeg vil ikke møte deg eller være på TV. Er du helt gal?

      Alt jeg sier er dokumentert og faktabasert:

      http://en.m.wikipedia.org/wiki/File:AverageIQ-Map-World.png

      Det spiller ingen rolle hvilken IQ du eller jeg har. Det handler om helheten, gjennomsnittet. Uansett om du har høyere eller lavere IQ enn meg så forandrer ikke det gjennomsnittet eller at Afrika har desidert bunnplassering.

      Europeiske demokratiske valg viser oss at kontinentet beveger seg mer og mer mot høyre. Multikultur har feilet og vil før eller siden forsvinne.
      Takk Gud for det, sånn at vårt skjønne og edle norske folk kan leve videre. 😀

     • MadMags

      Å pussig.. Spiller det plutselig ingen rolle hvilken IQ du eller jeg har ? Er ikke du «…Guds mest fullkomne og perfekte skaperverk», og jeg; «…den desidert laveste rasen på fjeset av jorden». Og startet ikke denne diskusjonen ved at du spesifikt forklarte Julio Kopsengs forbrytelse med hans genetiske bakgrunn? Er det plutselig «gjennomsnittlig» IQ vi snakker om nå ? Har det slått deg at det kartet du henviser til korrelerer ganske bra med hvor utviklet undervisningssystemet er i de forskjellige verdensdeler? Og siden Vesten flommes over av afrikanere, burde ikke da dette trukket ned snitt-iq i betydelig grad? Jeg synes du begynner å ro deg litt langt bort her nå.

     • Rolf

      Jeg ror meg ingen steder, alt er i tråd med det jeg hele tiden har sagt. Og det er at den ekstreme overrepresentasjonen av afrikanske og arabiske menn på voldtektstatistikkene i hele den vestlige verden har årsakssammenheng med genetikken deres. Voldtektsforbryteren her er selvfølgelig intet unntak. Jeg måtte vært rimelig tett i pappen for å regne han som et unntak.

      Hva annet enn gjennomsnittlig intelligens skulle det egentlig dreie seg om? Gjennomsnittlig høyere IQ hos Europeeren, samt andre overlegne evner, er grunnen til at vi skriver på en PC oppfunnet av europeere, er grunnen til at vi diskuterer på internett oppfunnet av europeere, er grunnen til at vi skriver på et skriftspråk oppfunnet av europeere, er grunnen til at vi lever i et moderne samfunn osv, osv.

      Du har et godt poeng med undervisningssystemet i Afrika. Jeg håper av hele mitt hjerte at det forbedres sånn at kontinentet kan løftes. Men skjer det? Det er opp til afrikanerne selv, men en rasist som meg antar automatisk at naturlovene har felt sin beinharde dom, og at de derfor aldri vil klare det på grunn av sin genetiske forbannelse som forhindrer dem i å skape bærekraftige og moderne sivilisasjoner.

     • MadMags

      Du lever i fortiden. Må gjenta informasjonen som jeg presenterte for OnkelBlaa litt lenger opp her. Hvordan er dette mulig basert på dine apekatt-teorier?

      http://www.economist.com/blogs/dailychart/2011/01/daily_chart

      Men dette er kanskje ikke resultat av bærekraftig og moderne sivilisasjon?

     • Rolf

      Jeg lever i fortiden og fremtiden, mens du lever i vår egalitære samtid.

      Den hvite rasen bærte nigerianeren ut av steinalderen og bygget en infrastruktur under kolonitiden? Så etter 50 år med falleferdig selvstyre blir de falleferdige oljemillionærer? Har jeg forstått riktig?

      De fleste nigerianere bor fremdeles mer primitivt enn nordmenn gjorde for 1000 år siden i et ekstremt ressursrikt land. Men..

      Hvordan er det mulig at afrikaneren levde i Afrika i tusenvis av år uten å utvikle seg, som europeerne og øst-asiaterne gjorde? Hvordan forklarer du det? Hvordan forklarer du Zimbabwe, Sør-Afrika, Detroit, Haiti, Memphis og Afrika for øvrig?

      Det blir for enkelt å knuse argumentasjonen din. Men som sagt håper jeg inderlig at jeg tar feil. Selv om jeg er norsk nasjonalist og raserealist ønsker jeg absolutt alle, alt det beste. Til syvende og sist er kanskje Afrika sin fremtid lysere enn Europa sin, for jeg tenker eskatologi. Når jeg skriver kommentarer prøver jeg å rake kastanjer ut av ilden, ikke hate på andre folk. Forfallet i den vestlige verden frembringet av modernitet/post-modernitet knuser den tradisjonelle europeiske storhet og stabilitet. Den videre kulturelle degenerasjon jamt og samt med ødeleggelsen av det demografiske flertallet kan i verste fall ale skumre fimbulvinteren. En ting skal den afrikanske mannen ha, for han er ikke like svak som den moderne europeiske mannen, som er redusert til en barnslig svekling og taus konsument for verdiløs til å beskytte grunnleggende idealer som opprettholdelse og bevaring av rasen.

     • MadMags

      Du lever i fortiden og i nåtiden. I fremtiden vil du være utryddet. Du og ditt tankegods er en sørgelig anakronisme som evolusjonen snart vil legges i bero av evolusjonens usentimentale ekstinkt.

      Du virker forøvrig en smule schizofren. I det ene øyeblikket er du «Guds mest fullkomne skaperverk». I det neste øyeblikket er du «en barnslig svekling og taus konsument for verdiløs til å beskytte grunnleggende idealer som opprettholdelse og bevaring av rasen.»

      Personlig holder jeg en knapp på det siste alternativet. Med fallende testosteronnivåer og sviktende fertilitet; hvordan skal du ha noen sjanse til å videreføre restene av ditt genetiske fotavtrykk om du ikke introduserer nye og friske gener i befolkningen ?

      Personlig har jeg rukket å befrukte 2 ariske kvinner med 4 av dine «bastarder» allerede. Disse «bastardene» presterer på topp nivå både fysisk og intellektuelt, så personlig er jeg ikke så redd for mine geners fremtid.

      Survival of the fittest.

     • AMG65

      Skal en følge resonnementet til «Rolf» så overlever du egentlig for at du lever i Europa/vesten. Uten muligheter i Norge så hadde det vel ikke stått så bra til, eller hurr…

     • MadMags

      Et minimum for å delta i en debatt er å kunne formulere seg noelunde forståelig…

     • AMG65

      Heheheh….den var god! Det er smart å si av en som har bidratt totalt med 61 innlegg. Hvis du ikke forsto hva jeg skrev så sier det i grunne alt om deg sannheten er ond å møte, spesielt hvis du tilhører en laverestående rase.

     • MadMags

      Eller kanskje det sier noe om at du pga langt fremskreden ADHD ikke fulgte godt nok med i norsktimene på skolen, og at rettskrivingen og setningsoppbyggingen din er på høyde med en middels full sjømann…

     • AMG65

      Jeg forventet ikke at du med så lav kapasitet forsto noe så barnslig enkelt.

     • MadMags

      Slapp av, turd.

     • Rolf

      Var jeg vanskelig å forstå? Den hvite rasen er nemlig definitivt den største og beste rasen. Mindreverdighetsfølelsen er enorm i svarte, jeg vet.

      Du forstår absolutt ingenting av hva jeg skriver og kommer med masse tullprat fra ditt ustabile negerfølelsesliv og/eller infantile hjerne.

      Marxisme = Liberalisme = Egalitarianisme = Nihilisme = Moralsk forfall = MadMags

      Anakronisme er det ikke. Dagens degenererte Europa ble allerede spådd på 1800-tallet og morgendagens store Europa blir berget av de som forstår historien. Europa beveger seg langt mot høyre og til slutt vil slike undermennesker som deg aldri mer sette sin fot på dette hellige kontinentet.

      De hvite sveklingene jeg nevnte, som forsvarer deg, blir færre og færre for hver dag som går.

      Ellers er jeg ikke enig i survival of the fittest. Den hvite rasen har mye høyere idealer enn hva dyriske negre forstår. Men en ting forstår jeg; den som blir lam blir slukt av ulven.

      Ellers…… Ønsker jeg deg alt godt. Men din fremtid ligger ikke hos det norske folk og det vidunderlige norske fedrelandet.

     • MadMags

      Du forstår ikke selv hva du skriver. Kanskje ikke så rart når resonnementene og argumentene dine er like fragmentariske og copy/paste-aktige som din venn Breiviks 2083-manifest. Deg om det.
      Om hjernen min er så dyrisk og infantil som du påstår så kan vi jo hoppe tilbake til der hvor denne diskusjonen startet. Der hvor jeg inviterte deg på et lite uhøytidelig eksperiment knyttet til IQ. Av uvisse grunner tok du aldri den utfordringen. Jeg undres hvorfor…

     • Rolf

      Afrikanere er en laverestående rase, dermed basta.

      Takk og farvel, patetiske fjols!

     • MadMags

      LOL. Sannheten er at du innser at du vil tape IQ-testen. DET er det som er patetisk her.

     • Rolf

      Jeg skal vurdere det om vi tar IQ-test, løper 60 meter, tar benkpress, måler penislengde og en rekke andre viktige tester for å måle hvem som er den virkelige mesterrasen.

      Det som er patetisk er at du har forlatt all saklig diskusjon og erstattet den med grove slengbemerkninger på grunn av at jeg har knust alle argumentene dine ad logikkens vei.

     • MadMags

      «Logikken» din er relativt porøs. Du har selv innrømmet at det er mulig at jeg som afrikansk individ har høyere IQ enn deg. Jeg tror vi kan være enige om at IQ er vesentlig som parameter for suksess og overlevelse i dagens høyteknologiske verden. Helse og fysikk er også relevant, men med dagens legevitenskap allikevel underordnet intellektet.

      La oss hypotetisk sett si at min IQ er 130 og din er 80. La oss videre tenke oss en parringssyk og arisk kvinne med en IQ på 110. Hvem av oss tror du det vil være gunstigst for denne kvinnen å parre seg med utifra naturlig seleksjon og videreføring av egne gener?

      Svaret gir seg selv. Når så du, som kanskje er en småkorpulent, lavtlønnet og lite attraktiv mann ender opp med å parre deg med en kvinne på tja… 80 IQ.
      Hvem sine barn tror du da er best rustet for verdens utfordringer? Dette er enkel evolusjonsteori.

      Å derfor predikere mot raseblanding er kontraproduktivt for utviklingen av arten menneske. Ser man bort fra den emosjonelle biten knyttet til rase så burde ethvert individ på rasjonell basis tilstrebe å parre seg med det individed som fysisk og mentalt er på det høyeste nivå. Uavhengig av rase. Resultatet vil bli en verden med friere flyt av arvemateriale og en ny og (egentlig raseløs) «superrase» som står over dine klassiske forestillingene om rase.

      Grunnen til at jeg kaller deg en anakronisme er at du synes å kjempe mot vindmøller. Med allerede relativ fri flyt av varer, tjenester og mennesker, og med en samferdselsteknologi som kan frakte mennesker til andre siden av kloden på under 12 timer for en neve dollar (i fremtiden enda raskere og enda billigere) er det naivt å tro at du skal kunne lage et raserent samfunn hvor enhver rase er stedsbunden på et territorie og ikke kan forflytte seg fritt rundt. Og grunnen til denne utviklingen er basert på økonomisk rasjonalitet og vekst. Igjen; naturlig (økonomisk) seleksjon.

      Jeg beklager å skuffe deg, men din virkelighet opphørte for 30-40 år siden. Med mindre du har funnet en smart måte å avglobalisere økonomien og avvikle billig og effektiv forflytning av mennesker, varer og tjenester, kan jeg ikke med min beste velvilje se hvordan du skal klare å komme deg til ditt «Dritte Reich».

      Jeg kan heller ikke se hvor i befolkningen du skulle finne betydelig oppslutning for slikt ekstremistisk svermeri.

      Men for all del; lykke til! Jeg tipper at du kommer til å ende opp som en bitter gammel og desillusjonert mann (med en thai-dame og ditto avkom på armen) 🙂

     • Rolf

      Hahahaha! Jeg likte den PS. på slutten der. Nå har jeg knust alle argumentene dine gang på gang med sannheten og så kommer du nok en gang med dine sedvanlige ondartede personangrep.

      Men! Jeg gir deg cred for at du problematiserer globalisering og raselære. Det er interessant.

      Her er mine tanker om det: Den hvite rasen har gravd sin egen grav. Vår overlegne innovasjon har skapt teknologi som resulterte i et marerittscenario. I forrige århundre brukte vi den til krig, i nåværende århundre bruker vi den til å begå rasens selvmord.

      Løsningen er veldig enkel: Forby alle verdens laverestående raser adgang til Europa. Forby raseblanding. Dette kommer unektelig til å skje innen vårt århundre fordi multikulturalisme allerede har feilet og fordi Europa beveger seg sakte men sikkert langt mot høyre. Husk at store politiske forandringer på dette kontinentet alltid har blitt smidd på nødvendighetens ildvarme ambolt. Vi er ikke der helt enda.

      Og en ting til: Nasjonalisme er en politisk ideologi utsprunget av romantikken, det er derfor den er skjønnest og vakrest. Norge hadde sin største kulturelle blomstringstid på 1800-tallet på grunn av nasjonalismen! Men dagens post-moderne nordmenn/europeere derimot som er gjennomsyret av opplysningstidens rasjonalisme er muligens uimottagelig for slik sentimental fedrelandskjærlighet. Hvem vet? Men til syvende og sist spiller det ingen rolle. De laverestående rasene flommer over grensene og bringer samtidig med seg sin degenererte tredje verden. Så derfor vokser «nasjonalismen» likevel. Eller skal jeg kalle det skadedyrkontroll?

     • MadMags

      Du forholder deg ikke til eksemplene jeg presenterer for deg eller det øvrige jeg skriver.

     • Rolf

      Det er fordi du skriver en masse urelevant svada, som vanlig. Jeg har gitt deg svar på din eneste saklige argumentasjon.

      Ingenting kan forandre at afrikanere er en totalt ubrukelig og underutviklet rase.

      Skryting om sexlivet ditt kan ikke forandre det. Personanrep på meg kan ikke forandre det. Nei, til og med ikke din blærete arroganse kan ikke forandre det. Det viser bare negeratferd. Husk at full assimilasjon krever folkeskikk.

      Du er for dum til å innse at du har tapt diskusjonen!

     • MadMags

      Så så lille venn. Jeg unner deg å ha noen å hate i et forsøk på å døyve egen mindreverdighetsfølelse. Dine ideer er knapt nok en trussel mot andre enn deg selv. Og snart er du æresgjest på historiens skraphaug. Så får det heller bli opp til oss høyerestående å gjøre verden til et litt bedre sted.

     • Rolf

      Haha. For et fjols…..! Jeg prøvde være grei siden du er sårbar. Jeg tipper din IQ er somalisk, rundt 68. At negre har fått lov å lære å lese og skrive har forpestet moderne tenkning.

      Hvis jeg ikke svarer nå er det fordi du ikke har klart å begrunne hvorfor den afrikanske rasen ikke er totalt ubrukelig og underutviklet.

      Sannheten er nemlig at det kan du umulig gjøre. Alle argumentene dine er knust.

      Og jeg skal la deg fortsatt tro på marxistisk pølsevev om raseblanding for ellers vil din eksistensielle krise intensifiseres.

     • MadMags

      Fint at du er så raus da. Så føler jeg ihvertfall at jeg får noe tilbake for alle skattepengene mine som går til å dekke trygden din.
      Morer meg også over at jeg bit for bit klarer å avdekke ditt perverse menneskesyn. Det som innledningsvis på eufemistisk vis ble forsøkt pakket in i kvasi-vitenskapelige raseteorier har gradvis utviklet seg til utsagn om «skadedyr», «ubrukelig» etc. etc.
      Selv ihuga rasister er i stand til å se at dine påstander faller på steingrunn. Det litt for mange fremstående og fremragende «niggere» i verden, både innen idrett, politikk og øvrig samfunnsliv – til at noen med IQ over 68 kunne tenkes å ta deg seriøst.

     • Rolf

      Mer hatefull ad hominem fra MadMags. Du er en pretensiøs taper som desperat prøver å vinne tilbake litt selvverdighet etter at jeg har parkert din svake argumentasjon.

      Hvert eneste reflekterte og kontemplative menneske kan umulig fornekte raselæren fordi den er så åpenbar. Det store flertallet av afrikanere, aboriginere og andre negroide raser lever i ekstrem fattigdom under sultegrensen. Fordi de er underutviklet og ubrukelig uten den hvite mannen sin hjelp.

      Du har ikke avdekket noe som helst om raselæren! Du er enten for dum til å skjønne sannheten eller for stolt til å skille mellom sak og person.

      Det blir bare komisk å katagorisere dette som eugenisk triumf for menneskeheten:

      http://www.dagbladet.no/2014/09/19/nyheter/utenriks/befolkningsvekst/forskning/35364502/

      Du vet utmerket godt at jeg har rett.

      Eksempler: Opplysningen i Frankrike på 1700-tallet sin «fornuft» har ført til denne egalitære katastrofen. Og siden nå franskmennene tror afrikanerne og de arabiske muslimene er likeverdig vil de i følge statistikkene faktisk bli etnisk minoritet i sitt eget land.

      Boerne i Sør-Afrika sin «fornuftige» egalitarianisme har allerede ført til deres egen undergang.

      Den yngste hvite generasjonen i Amerika er allerede etnisk minoritet. Og i følge statistikkene er hvite amerikanere minoritet allerede i 2060.

      Bare innrøm det, du vil ha døden til den hvite rasen. Eller du har egentlig innrømmet det allerede. «Superrasen» din er et marxistisk fantasifoster. Sorry!

     • MadMags

      Superrasen er her allerede. Dens fremste representant har tilfeldigvis jobben som verdens presumptivt mektigste mann. En annen representant er en jævel til å spille golf, foruten å ha en forkjærlighet for svenske blondiner. De blir flere og flere. Du og dine like blir færre og færre. Og hele verden fryder seg.

     • Rolf

      Du vil ha folkemord på den hvite rasen gjennom bastardisering. Du vil ha den totale ødeleggelse av europeisk folk og sivilisasjon. Endelig kom mørket frem i «opplysningen» din.

      Per dags dato er det kun venstreekstremister og paringssyke utlendinger som omfavner denne forskrudde fremtidsvisjonen.

      Hvis det mot all formodning skulle skje så kan vi ta lærdom av Brasil. Dette er en moderne nasjon som har kommet veldig langt i den forskrudde fremtidsvisjonen. Den brasilianske virkeligheten slår hull i alle vrangforestillinger om superrasen din. 50% er hvite som representerer det verdifulle, ressurssterke, adelige, betydningsfulle, arbeidsomme og innflytelsesrike mens 50% er raseblandinger som representerer det udugelige, ubrukelige, underutviklete, fattige, ghettoaktige og samfunnsnedbrytende. Selvfølgelig finnes det unntak men de bekrefter som kjent bare regelen.

      Det norske folk fortjener å leve. Det skal ikke bastardiseres med laverestående raser fordi sinnsyke, simple og stupide fjols av tradisjonen fra verdensrevolusjonen i 68 ikke klarer å erkjenne sannheten på grunn av sine fundamentalistiske, ideologiske vrangforestillinger.

      LENGE LEVE DET NORSKE FOLK OG FEDRELAND ! 😀

     • MadMags

      Merkelig da at Brazil (i likhet med endel afrikanske land som jeg tidligere har linket deg til) har en av verdens raskest økonomier og er forventet å bli verdens 5 største økonomi i løpet av de neste 30 årene. Pussig at man får til en slik utvikling i et land som er «ødelagt av bastardisering med laverestående raser». Igjen faller argumentene dine på steingrunn.

     • SivHagen

      Du er en skikkelig syltaper Rolf, men jeg tror du vet det selv.

     • MadMags
     • MadMags
     • MadMags

      Porsgrunn er et fint sted…

     • AMG65

      Disse fremgangsrike afrikanere, er det i Europa og USA under den hvite manns demokrati. Uten oss hadde de forsatt tråkket rundt i drit til halsen. Ser en på listen til Nobels utdeling av priser for matematikk, fysikk, kjemi og medisin, så er disse kjemisk rene for afrikanere.

     • AMG65

      Heheheh…….»Høyerestående», den var god.

     • Boh how

      *La oss hypotetisk sett si at min IQ er 130 og din er 80. La oss videre
      tenke oss en parringssyk og arisk kvinne med en IQ på 110. Hvem av oss
      tror du det vil være gunstigst for denne kvinnen å parre seg med utifra
      naturlig seleksjon og videreføring av egne gener?*

      Vel de fleste Norske kvinner med selvrespekt hadde valgt ingen av dere.

      A) 80 IQ-poeng er for lavt for en dame med 110.
      B) Naturlig seleksjon og viderføring av egne gener, er mest gunstig innenfor sin egen «rase»

      Jeg selv har barn med en som har 129 i IQ, derfor er det bare naturlig at jeg har i hvertfall 5 poeng over henne.

     • MadMags

      Du har ikke barn. Du er jomfru.

     • Boh how

      Trodde ikke dem hadde troll i Afrika, men så er du kanskje en gorilla?

     • MadMags

      Sjimpanse faktisk.

     • Den oppvisningen var faktisk ganske underholdende 🙂 Faktisk nok til at jeg ikke følte meg nedtrykt av trollingen i tråden som foranlediget den. Made my day.

     • Ingar

      Hallo IQ skryter, her drar du fram om parre seg: det kommer vel an på om det er frivillig da…

     • MadMags

      Nei. Det er mulig det ikke er mange som vil parre seg med Rolf frivillig. Jeg ser den.

     • MikkeMusMannen

      haha… du vil løpe 60 meter om kapp med en afrikaner ?? Klovn…

     • Boh how

      Penisen din krymper hver gang du bruker forkortelsen på «laugh out loud»

     • MadMags

      Det er bra at jeg har litt å gå på da. I motsetning til den lille gule mannen.

     • Boh how

      La deg ikke lurer (=

     • Boh how

      Ja «survival of the fittest» derfor det dør så mange flere i Afrika enn i Norge

     • MadMags

      Du hadde knapt overlevd en uke i slummen i Kenya med din retarderte genetikk.

     • Boh how

      Jeg hadde aldri i *verden* dratt til Kenya heller, jeg liker meg på plasser med ett velfungerende kloakksystem.

     • MadMags

      Ja. Mangler man overlevelsesevne er det lurt å holde seg der det er trygt og godt. Survival of the fittest.

     • Boh how

      Vel, så begynte jeg å seile de syv hav som 15åring, så jeg har overlevd endel…

     • Zarathustrian

      Eller i det heile tatt der kloakksystem eksisterar.

     • AMG65

      Du høres åpenbart ut som homo erectus.

     • kytec

      Og kor mange kvinner har du som mål å befrukte?
      Det var nok eit poeng i steinalderen å befrukte så mange som mulig for å sikre slektas overlevelsesevne.
      Det er ingenting som skulle tilseie at ein mentalt oppegående mann vil gjere noko liknande i dag.
      Og slettest ikkje ein med 130 i iq.

     • MadMags

      Dumt spørsmål. Svar: Flest mulig innenfor rammen av hvor mange jeg kan forsørge. Og det er ikke rent få skal jeg si deg…

     • Insanus

      Mye av årsaken til dette er at spesielt kinesiske investorer og grundere starter virksomhet i Afrika, spesielt landene i sør-øst. Der har de ofte enkel tilgang på naturressurser og billig arbeidskraft. Disse (kineserne spesielt) utnytter denne tilgangen for alt det er verdt. Til dels positivt for de landene det gjelder, ihvertfall på kort sikt. Men selv om det skaper arbeidsplasser, øker det også korrupsjonen og forverrer de udemokratiske politiske regimene i disse landene. Så gjenstår det å se hvordan det går når all skogen i Mozambique er hogd ned eller når oljen i Angola tar slutt eller når fiskebestanden i havene forsvinner pga utstrakt rovfiske. Det som er ganske sikkert er at uten spesielt asiatisk og europeisk hjelp ville det afrikanske kontinentet fortsatt stått på stedet hvil økonomisk.

     • AMG65

      En refleksjon jeg gjør meg er at en skulle tro at den enorme befolkningsveksten i Afrika kunne skyldes at de står i gjørme opp til ørene. Men så kommer jeg til å tenke på Kineserne som er mange flere, men der borte er det system i sysakene. Samme med Japan, og i Tokyo`s gater finner du ikke et støvfnugg.

     • Boh how

      Ikke har ingen ting med kunnskap å gjøre…
      (selv om der klart er en sammenheng)

     • Svein Conner

      Rolf,drit i det,mannen har faktisk ikke IQ nok til og forstå hva fakta er,og tv greiene er bare piss..Dette viser akkurat hvor höy IQ krypet har..

     • Svein Conner

      Jada,du har sikkert tapt ansikt hele livet,kastet noen syre på deg?

     • Shablagoo

      Ja, for den afrikanske gorillan var føsrtemann på månen. Eh nei, selvsagt ikke. Negerkongen sitter i buskene med bananen sin under kokosnøtt treet som alltid.

     • MadMags

      Første individ fra jorda som entret verdensrommet var en hund ved navn Laika. Mulig du identifiserer deg med henne. Deg om det.

      Første mennesker på månen het Neil Armstrong og Buzz Aldrin. Med mindre du er etterkommer av en av disse ser jeg ikke helt hva du har å flotte deg over.

      Minner meg om ordtaket; Nationalism teaches you to take pride in shit you haven´t done & to hate people you´ve never met.

      PS. Lurt å sjekke egen rettskriving før man kritiserer andres intelligens.

     • Shablagoo

      Mulig det men negerkongen sitter fortsatt under treet sitt og lukter svett pung. Fint at du vet hvem som var først på månen da, gratulerer!

     • MadMags

      Ja. Det virker tross alt sunnere det enn å sitte i en bremsespor-infisert og illeluktende boxer, inne i en trang, mørk og illeluktende trygdebolig med en gammel pentium 3 pc finansiert av NAV, med dorullen parat mens man veksler hvileløst mellom å surfe på barely legal porno og spy ut neandertale kommentarer på Disqus.

     • Boh how

      Tja… jeg har 139, på en god dag over 140

     • MadMags

      Dobbel LOL

     • Boh how

      Morsomt.

     • Boh how

      Ett poeng under Shakira faktisk

     • Svein Conner

      Relax,
      Brainiac..

     • Svein Conner

      Bare du ikke beriker Norge med ditt avkom så er alt greit!!

     • MadMags

      Too late. Jeg har en armé av avkom, og de skal danse på grava di.

     • MadMags

      Hvorfor svarer du ikke på oppfordringen min, Adolf? Er du laverestående?

     • Lars Stangeland

      Jeg kjenner to personer som har blitt voldtatt. Av hvem? To ulike, hvite nordmenn. Har du lest om det i nyhetene? Nei? Akkurat! Det finnes garantert hundrevis, ja kanskje tusenvis av slike saker. Hvor man kommer fra har ingenting med dette å gjøre. Så hva med om du drar deg og dine irrelevante og rasistiske kommentarer et annet sted? Takk.

     • Knut Nilsen

      Bra innspill!

      Man kan jo kanskje se til de landene hvor arabere, afrikanere og asiater (pakistanere) er i flertall.

      Der skjønnslemlestes kvinner, de tvinges til å gå tildekket i burka, de får ikke gå alene på gaten uten en mann, fetter eller bror, de får ikke lov å kjøre bil, de stenes og drepes for utroskap og de får kastet syre i ansiktet hvis de avviser en manns tilnærmelser.

      Når man i denne delen av verden er oppdratt i et føydalsamfunn

     • Frihetrettferdighet

      Jepp, og denne danseren føyer seg inn i statistikken over norske menn, han har aldri overfallt noen på gata, han har invitert dem med hjem, eller inledet forhold til dem.. Så kutt ut alt dette ulogiske og usammenhengende rassistiske tøvet!!

     • Frihetrettferdighet

      Jeg er norsk kvinne, og dater ikke sånne lavpanner som deg… Skulle jeg liksom føle meg beæret når du snakker som du gjør?? Man kan forstå mye om hvordan en person er ved å se hvordan de behandler servicepersonell, folk fra andre kulturer ol.. Du ville strøket med glans..
      Det er faktisk bevist at flere av våre «forfedre» levde samtidig og hadde like stor iQ, så det er ikke sikkert at dagens mennesker mutterte fra dem.. Det var ikke iQen som utryddet dem..

      Det er helt urelevant hvilken hudfarge han har!! Han er norsk som hvilken som helst annen normann, i kultur og alt, og det at du prøver å vri debatten over på rasehat og prøver å trekke inn arabere og afrikanere er en «logikk» som typisk kjennetegner psykopater.. Så hvis du ikke er en psykopat, så klarer du å se hvor feil dette er! Det er fullstendig urelevant og uinteressant, du kunne like gjerne nevnt at Brann hadde skåret 2-0 mot Rosenborg.. Helt urelevant altså!!

     • Rolf

      Jeg behandler alle med respekt uansett hudfarge. Det handler ikke om å såre følelsene til noen. Skal jeg godta at voldtekstsbølger kommer over hovedstaden uten å ta til motmæle? Skal jeg bli som de i England nettopp som ignorerte med vilje at flere tusen hvite jenter ble voldtatt av pakistanere for å unngå å bli stemplet som rasist?

      Tenk på dette: Hvorfor har den hvite rasen bygd alle sivilisasjoner gjennom historien? Hvorfor har den hvite rasen utviklet all teknologi og skapt all kultur?

      Vær så snill forklar meg det.

     • Frode Rekve

      Enten har du overhodet ikke fulgt med på historieundervisningen, eller så har du ikke hatt evner nok til å oppfatte hva de forsøkte å lære deg…
      Forøvrig en utrolig irrelevant argumentasjon i en voldtektssak!

     • Knut Nilsen

      Javel, jeg mener den har relevans. Har ikke voldtekt noe med inteligens og (u)kultur å gjøre.

      Statistikken tyder vel på at overfallsvoldtektene gjennomføres av ikke-vestlige innvandrerer.

      Er det ren skjær tilfeldighet ?

      Eller har det noe med bagasjen de har med seg ?

     • Frode Rekve

      Du sliter fortsatt med relevansen…
      Og; hvor i all verden har du det fra at »den hvite rasen har bygd alle sivilisasjoner gjennom historien» og »utviklet all teknologi og skapt all kultur’?
      Det viser en kunnskapsløshet som er skremmende!
      Vi løp da rundt med steinøkser og treklubber på samme tid som flere av de kulturer du rakker ned på var meget høyt utviklet, både vitenskapelig og kulturelt.
      I tillegg kan jeg ikke se noen som helst kobling mellom argumentasjonen din og voldtekter utført av en mann som er oppvokst i Norge, oppdratt av norske foreldre og har lært norsk kultur gjennom hele livet.
      Hvor er forbindelsen til ikke-vestlige innvandrere?

     • AMG65

      Det som står i det siste avsnittet er jeg ikke uten videre enig i. Utgravninger og historie viser at det i Kina var en meget godt utviklet sivilisasjon samtidig og kanskje før en i de vestlige land.

     • Rolf

      I know. Prøver bare å understreke det åpenbare. Da må jeg gjerne overdrive. Spesielt siden verdenshistorien er gjort obskur av kullturrelativisme og all slags mulig politisk korrekthet.

      Kina er fantastisk. Japan og Korea likeså.

     • AMG65

      Takker for svaret, og må bare få si at du har noen fantastiske og vel begrunnede innlegg. Jeg har lest alle og det overhode ikke vanskelig å si seg enig.

     • Rolf

      Takk.. Det er derfor jeg orker å skrive alt sammen. Fordi at jeg muligens vil nå smarte menn som deg selv.

      I motsetning til kritikk mot islam/kulturforskjeller så kan du ikke tape med raselæren. Men husk at du blir hatet hvis du tørr å si sannheten. Den er basert på stigmatiserte, men åpenbare faktum. Blir som å si at jorden er rund til folk som tror den er flat.

      Sør-Afrikanerne var så hjernevasket at de ga bort hele sivilisasjonen sin til millioner av samfunnsødeleggende raser. Egalitarianisme er livsfarlig.

     • Svein Conner

      Riktig Rolf,sier du sannheten i DB og VG,så blir du også nektet og skrive der,»blokkert»,og motsier du muslimer,eller sier at du hater dem,eller er imot alt koranen står for skjer det samme!!Så har du disse pakkis og niggerelskerne da,og muslimelskerne,som klager over at alle er rasister,som fort men snakker negativt om muslimer..
      Se hvor helvete på jord er,»der muslimene er»

     • MadMags

      Jeg vil påstå at det nærmeste man kommer helvete på jord må være hjemme på den innrøyka, loppeinfiserte og kukost-stinkende 1-roms kommunalboligen og voldtektsreiret som du kaller boligen din.

     • Bård Henriksen

      Det er ikke noen stor hjernevask ,bare ren dumhet. Den største dumheten er vel hos norske jenter, som vifter med ræva mot enhver neger eller latino som blinker til dem. Skuffelsen din er imidlertid stor siden de ikke ble de ariske Brynhildene du håpet på 🙂

     • Knut Nilsen

      Joda, man var muligens tidlig utviklet i Kina, Egypt og Midtøsten grunnet gunstig geografi (vann, sol og mat). Poenget er at mange av disse kulturene har stått stille intelektuelt siden 1300-tallet, og etter det har nok Europa gjort et kvantesprang teknologisk, kulturelt og velferdsmessig. Det er et ubestridt faktum.

      Islam og kvinneundertrykking gjør at mange av disse landene sliter med fattigdom, analfabetisme og få rettigheter.

      I Kina og India kaster man fortsatt pikebarn i elven, da disse ofte er uønsket.

      Det som jeg er forundret over er at norske politikere ønsker at ukulturen med Islam skal få utvanne demokrati, kvinnefrigjøring og ytringsfrihet som vi har brukt flere hundre år på å bygge opp. Tilstanden med demokrati, rettigheter og velferd for alle er en skjør tilstand, som fort kan bli ødelagt dersom for mange muslimer får bestemme.

     • Bård Henriksen

      De tidligste sivilisasjonene fantes i «beltet» som strekker seg fra østre Asia via India, til gamle Egypt. Ingen av disse folkegruppene var typiske «hvite». På denne tiden var hvite gruppers forfedre en gjeng barbarer med spyd på steppene i Eurasia og i skogen og blant fjellene i Europa. I dagens verden er imidlertid folket med høyest IQ utifra statistikken tyskere. Irer derimot ligger blant de laveste som sammenligning, og de er de mest ren-europeiske fra gammelt av…..

     • SivHagen

      Den hvite rasen har ikke bygd alle sivilisasjoner gjennom historien, langt derifra. Den hvite rasen har ikke utviklet all teknologi og skapt all kultur, langt derifra. Tenk på dette: Du tar feil.

     • Bård Henriksen

      Vær så snill å ikke drit deg ut mere 🙂 Den hvite rasen var den som sist utviklet kultur 🙂 Europa ble befolket for 30 000 år siden, som var 10 000 år seinere enn de første jordbrukssamfunn fantes i sørlige Afrika, og minst 5000 år seinere enn de amerikanske kontinentene hadde folkespredninger. Det var flere storbyer i Amerika da de hvite kom dit, ikke bare jungelfolk som Jehovas vitner-læreren din på skolen har hjernevasket deg med. Midtøsten og Egypt og Asia hadde byer og tidlig vitenskap 7000 år før Europa. Hørt om Sumer? Den hvite rasen har startet begge verdenskriger og skapt størst miljøødeleggelser ,stått for mest barbari mot andre folkeslag som masseslakt og slaveri, samt ødelagt en rekke samfunn rundt om i verden helt fram til i dag med barbarisk stormaktsspill. Gå grunnskolen om igjen og kom tilbake når du har lært noe.

     • Boh how

      Han er da ikke norsk…

     • Knut Nilsen

      Det kan da ikke være irrelevant å trekke inn rase, kultur og gener ?

      Når 100 % av overfallsvoldtekene i Oslo er gjennomført av et lite mindretall (ikke-vestlige-innvandrerer) må en kanskje begynne å stikke fingeren i jorda.

      Asiater, afrikanere og arabere har lavere IQ. Det er jo bare å se på nobelprisvinnerene de siste 100 år, eller hvilke oppfinnelser som har kommet fra den kanten. De lever etter en 1300-tallslogikk med analfabetisme og kvinnerundertrykking.

      Det er rart at Norge ønsker å importere disse problemene. Her støtter jeg Carl I. Hagen. Skal man absolutt hjelpe disse menneskene, så hjelp de der de er. Ikke dra de inn hit, og la de ødelegge samfunent og kulturen vår.

     • Svein Conner

      Du harver sikert over det meste,alt på to,og kanskje noe på fire også,om det kniper?!

     • Bård Henriksen

      Brann og Rosenborg? Er du full? Forresten er det ingen særlig tvil om at om vi snakker om IQ, er den lavest i verden hos den vestlige befolkningens yngre generasjoner. Bekreftet i de største forskningsprosjektene på IQ over lang tid. Mon tro om det har noe å gjøre med underholdningssamfunnet ,sterkere i Vesten enn noe annet sted på kloden. Mon tro om kvinner ikke er spesielt naive i slike land? 🙂 Å så kul han var. Ånei han voldtok visst meg. Når det gjelder psykopater er det ofte noe som skyldes individuelle genetiske avvik, helt uavhengig av miljø. Men det er jo ennå ikke lov å si i land der naturvitenskapen ikke er oppfunnet ennå (som Norge)

     • Trude Sommer

      Han er søppel og en voldtektsmann, helt enig! Men er adoptert fra Colombia og har vokst opp hos etnisk norske foreldre så kan ikke skylde på opprinnelsen. Mannen er syk, dyssosial personlighetsfortyrrelse, koko, burde Vært kastrert!

     • Rolf

      Stol på meg, det har alt med genene å gjøre.

      Marxisme = Liberalisme = Egalitarianisme = Løgn

      Det er et ubehagelig faktum, men viktig å innse.

     • Stig Vegar Aas

      Det med mer homo erectus er bare tull. På vandring fra Afrika støtte de første homo sapiens på neandertalere som de formerte seg med. Forskere har funnet ut at det er rundt 1% neandertal i genene til europeere. Altså er vi hvite europeere MINDRE menneske enn de genetisk renere afrikanee, som er 100% homo sapiens..

     • Rolf

      Tror du fremdeles på ut av Afrika-teorien?

      Ikke la deg fornedriges av slik pseudovitenskap. Reflektér heller over verden du lever i.

      Sjekk ut multiregional evolusjonsteori.

     • Bård Henriksen

      Da kan jo ikke de norske super-Brynhildene dine ha så mye IQ, siden de svermer og blunker for enhver utlending mye raskere enn de svermer for noen norsk bondestut i ullgenser.

     • Techsavy

      Det du ikke fatter er at poenget mitt var at dere dreier hele samtalen fra å handle om voldtekt til rasehat. Det er tull. Voldtektsmenn er avskum og du er avskum om du føler behovet for preke rasehat ved en hver anledning.

     • Knut Nilsen

      Er det ikke et faktum at overfallsvoldteker i hovdsak utføres av arabere, afrikanere og asiater (pakistanere) ?

      Les politiets rapport om kriminalitet:

      http://www.nrk.no/norge/voldtektsmenn-er-ikke-vestlige-1.6567955

     • Svein Conner

      Det stemmer,de ser på hvite kvinner som horer,pga at i deres land har ikke kvinner tillatelse til å kle seg slik som europeiske jenter/kvinner.
      Kommer du over en som voldtar en kvinne,bank dritten ut av han og deretter tilkaller du politiet..

     • Bård Henriksen

      I store deler av Latinamerika kler damene seg mye mer horete enn i Norge, og suger deg for en dollar bare du knipser. Så den er du ikke helt på ram med

     • MarcoL68

      Er du i Latinamerika med slike holdninger og da blir du tvunget til å suge deg selv…tvunget av jenta vel å merke. De liker ikke blonde femigutter.

     • Knut Spildrejorde

      Det er jo en veldig naturlig overgang fra voldtekt til rasehat siden nesten alle voldtekter i Norge utføres av andre raser enn vår egen! Ikke så vanskelig å forstå det?

     • Remnant

      Det er jo dere bruninger som er rasehatere. Hvite er de minst rasistiske av alle mennesker. Også de eneste som har gjort noe med det historisk sett.

     • Fedor_Pavlovitsj

      Øøøøøh; fyren er adoptert og har hatt norske foreldre hele livet sitt. Han er heller ikke afrikaner eller araber. Hvordan forklarer du det? Sitter voldtektskulturen i hudfargen hans? KOKO

     • Shablagoo

      Forskning på ett slikt område er fyfy. Hvertfall om man skulle kommer frem til noe…

     • Knut Nilsen

      Det ligger ikke i hudfargen, men i genene dessverre.

      Hvorfor tror du at 99,9 % av overfallsvoldtektene er gjennomført at ikke-etniske nordmenn.

      Forholdsvis kraftig overrepresentasjon, når innvandrere kun utgjør 13 % av befolkningen. Av dette kan man trekke at ikke-etniske nordmenn er ca. 8 ganger mer voldlige enn nordmenn.

      Se bare på nyhetene fra Midtøsten, så skjønner du sikkert poenget.

     • Rambo1992

      Nå pleier disse folkene å komme fra steder som er ca. 8 ganger mer voldelige enn Norge.
      Det er ingen unnskyldning, men det er en bedre forklaring enn loslitte raseteorier, som ble dementert mens oldeforeldrene våre gikk på skolen.

     • Bård Henriksen

      Forskjellen er vel at i Midtøsten eller Brasil eller Vietnam, får du en meget hard straff for å begå voldtekt eller drap. Så kjeltringer av den mafiosoaktige typen vil i slike land enten sitte i fengsel eller bli hengt, hvis de først blir tatt. Her i landet får de klapp på skuldra. Hvorvidt det er gener blir sånn sett ikke noen unnskyldning for Norge, ettersom det i så fall er vi som lar genene utspille seg slik. Og jentene her er jo stokk dumme og svermer stort sett for slike. Finn mer enn tre jenter fra hele Baltikum, Tyskland, Finland, Island eller Polen som svermer for sånne, så skal du få en premie

     • Ola Olsen

      Det sitter i genene. Hjelper ikke at han er adoptert, hjernen er koblet på en bestemt måte. Fyren er en psykopat uten respekt for kvinner.

     • Rambo1992

      Hvem sine gener?
      Latinamerikanere?
      Eller er det slik at det samme genet som styrer melatonin-nivå, tilfeldigvis også styrer aggresjonsnivået?

      Eller er dere bare helt på jordet?

     • enckel

      Personlighetsforstyrrelser utvikles vel fortrinnsvis i oppveksten etter hva psykologer mener. Jfr. Breivik og det som kom frem der.
      Så om denne danseren ble adoptert som baby….hvor gikk det galt?

     • Bård Henriksen

      Kombinasjon av gener og kultur. Genene de har får verst mulig resultat i vår kultur.

     • Bård Henriksen

      Jeg vil tippe at påvirkning fra amerikansk gangster-TV spiller en betydelig rolle. De som vokser opp i Vesten med utenlandsk bakgrunn, blir påvirket av den stadige plussframstillingen av «kule» gangstere med ikkeeuropeisk utseende. Dermed vil de finne en slik identitet selv, fordi de ikke finner seg helt til rette i den urnorske med ullgenser og pølse i lompe. Dette påvirker jo også etniske nordmenn til en viss grad. De skal ha tatoos, de skal deale dop etc.

     • Frihetrettferdighet

      Eh, du er helt på viddene! Han er adoptert fra Latinamerika, og fostret opp av etnisk norske foreldre. Og angående afrika så reiser hvite kvinner i hopetall ned dit for å kjøpe svarte menn… Sex turisme for eldre damer.. Akkurat som eldre menn reiser til Thailand.. Du som ser så ned på dem som er litt brunere i huden har sikkert aldri tenkt å reise til Thailand heller??

      Nytter ikke å ramse opp at de eller de voldtar mer, eller at de eller de importerer kvinner som «hushjelp/kone», det blir ikke noe mindre voldtekt av det.. Vi må endre holdningene til kvinner, også her på berget, for det finnes desverre nok av dem som hører på psykopater, og til og med syns at de er kule, og derfor gjerne vil normalisere oppførselen deres.., slik at de slv kan slippe unna med det samme.. Du finner alle slags folk over allt, men i enkelte kulturer er det mer akseptert med baning, elelr harryfaktor, andre steder er ser man imellom fingrene for kvinnetrakkasering, elelr mobbing, atter andre steder snakker men ikke om voldtekt.., det bare skjer..

      Åpenhet og normalisering rundt sex er veien å gå, så kan folk lære hvordan de skal gjøre det ( IKKE porno!! ) Og lære å respektere hverandre.. Det er klar at en mann som alltid tar seg til rette, elelr er for pågående blir avvist, og dermed blir frustrert noe som potensiellt kan fyre opp under kvinnehat og kan føre til voldtekt.. Det er helelr ikke til å legge under en stol.. Og det skjer ikke bae med utenlandske menn…

     • Knut Nilsen

      Alle overfallsvoldtekter gjennomført i Oslo mellom 2007 til 2008 er gjennomført av ikke-etniske nordmenn.

      Er ikke det litt rart, når de kun utgjør 13 % av befolkningen ?

      Kan det ha noe med (u)kultur og kvinneundertrykking å gjøre ? Menn fra disse områdene tvinger kvinnene til å skjære av seg kjønnsleppene, gå tildekket i burka, de blir «steinet» /drept hvis de gifter seg med andre enn det fedrene har bestem, fettere heller syre i ansikte hvis de ikke oppfører seg osv.

      Det blir vanskelig for slike menn å leve i et land som Norge, hvor kvinner har de samme rettigheter som menn. De blir forvirret og voldtar.

     • Fedor_Pavlovitsj

      Nå nevner du (u)kultur og tidligere så nevnte du at det var gener. Hva mener du egentlig? – vet du det selv?(hva du mener)

     • Bård Henriksen

      Pff. De «perfekte ariske blonde glansdronningene» i Norden suger kuken til en svarting eller latino bare gutten svinger et dansetrinn. Norske gutter får den ikke opp engang så hvordan skal de voldta noen? Og sånn er det. Til fortvilelse for feministene og nazistene.

     • Bård Henriksen

      Det eneste som er det relevante er at norske og svenske jenter tenderer naivt til å sverme for denne typen voldsmenn. Det er et faktum. Og så blir de overrasket etterpå. Det er nok vanskelig for rasistene å svelge, men likevel fakta.

     • МиссПутин

      Jeg jobbet for han når han voldtok meg. Hvordan har jeg svermet for han? Har jeg svermet for han når han dopet ølen min for å kunne ha sex med meg? Jeg lurer virkelig. Gjerne forklar

     • Svein Conner

      Bra skrevet!!

     • Bård Henriksen

      Det interessante er vel at norske, svenske og engelske jenter stort sett kun tiltrekkes av slike. Da tenker jeg ikke på opprinnelsen til fyren, men mer på en form for gangstercocky type, som er vanlig hos deler av innvandrere. Men det er jo fordi disse kom til Norge. Det er jo her i Vesten de ble slik. Der de kommer fra hadde de blitt hengt på stedet eller putta i fengsel 35 år der de blir rævpult hver dag, for å voldta kvinner. Og så sitter de amerikaniserte norske bertene med fitteskjegget i postkassa etterpå. Dette er vel en grunn til å miste interesse for norske, engelske og svenske jenter, og som en nødløsning ha interesse for jenter fra andre land heller. Fra hvilket som helst annet land.

     • Bård Henriksen

      Det er vel ingen jenter i noe land som er så stokk dumme som jenter i Norge, så de kvinnelige genene her i landet er vel ikke mye å skryte av. De kan spille håndball, ok

     • МиссПутин

      Så med andre ord: Ikke jobb med menn i Norge. Jeg jobbet for han når han voldtok meg. Beklager for min trang til å tjene penger at jeg var så dum å jobbet med en mann. Så kvinner. Vil dere minske sjangsen for å bli voldtatt, ikke jobb med en som ikke er av det kvinnelige kjønn. Da får du takke deg selv!

     • Remnant

      Det vi er vitner til er et planlagt folkemord på hvite. Startet av marxister.

   • Fedor_Pavlovitsj

    Vel – han er adoptert og har har levd hele livet sitt i Norge, med norske foreldre……..fra et «hvitt nabolag»(Grefsen). Mener du dette sitter i genene hans – i hudfargen? Hvilken kultur er det han kommer fra som gjør han til en voldtektsmann?

    …… eller kanskje det rett og slett er noe galt med fyren og menneskesynet hans?

   • Guest

    Hva med hvite gamle griser som reiser utenlands for å voldtar små barn..

   • rosaisabell

    Hva med hvite gamle griser som reiser utenlands får å voldta små barn.

   • mr. Frost

    Er han ikke spansk? Så vidt jeg vet synes spanjoler at voldtekt er ekkelt også

  • Sverre Nikola Andersen

   Får ikke advokat Trine Rjukan 50 000 kroner per kvinne som anmelder? siden mange av disse sakene er gamle, så er det vel ikke noen tekniske bevis?

  • Sverre Nikola Andersen

   Får ikke advokat Trine Rjukan 50 000 kroner per kvinne som anmelder? siden mange av disse sakene er gamle, så er det vel ikke noen tekniske bevis?

  • Frihetrettferdighet

   Han er ikke dømt for disse siste enda.. Hva er vitsen i å henge ut en mann i media? Fyren sitter i fengsel pr. i dag, han er ikke ettersøkt så det er ingen grunn for å legge ut bilde. I dette tilfellet fører bildet bare til en urelevant debatt om rasisme. Fyren er adoptert og oppvokst i et hvitt nabolag, hetset av ekte skinheads og utsatt for vold fra de samme folka.. Han har aldri hvert en som overfaller folk på gata, han er en flirt og rundbrenner, så han er ikke farligere enn andre flirter, eller rundbrennere..
   Det er allerede nok folk som har hvert og som sikkert er ute etter han, det er vel ikke nødvendig å gjøre det enda verre ved å legge ut bilde slik at andre som liker å hate kan blande seg inn. Saken hans har havnet på flere nettsteder med nazistisk og rasistisk inhold, og det som står på disse sidene er noe vi har mye større grunn til å frykte, enn denne mannen som er mistenkt! Jeg blir kvalm og dårlig av å lese det som står på disse sidene.. Det finnes faktisk virkelig syke folk i dette landet!
   Jeg støtter på ingen måte voldtekt, men jeg er for en rettferdig retsstat der alle er uskyldige til det motsatte er bevist, og de blir dømt for det. Og det å dra inn rasisme er så lavmål som det kan få blitt, lynchemobber burde vi ha lært for lengst at er ut! Vi lever ikke i middelalderen lenger! Men det er desverre alt for få som evner, eller ønsker å tenke selv i dette landet, og i store deler av verden.. Jeg tror faktisk sauer er mer inteligente enn mange mennesker… Jeg har sett flere sauer bryte ut av flokken og gå sine egene veier..!

   • OnkelBlaa

    Klart det er viktig å «henge ut » serie kriminelle slik at folk kan passe seg for disse.
    Klart en serie voldtektsmann er farligere enn vanlige folk.
    Hva mener du med «nazistisk og rasistisk innhold»?
    Kan du finne noe som helst feil og usant som er skrevet her så må du gjerne og for all del konfrontere de som er ansvarlig for det aktuelle nettstedet.
    Du støtter altså tåkelegging av en forbryters identitet og opphav av rasemessige årsaker fordi innvandrere fra og folk av utenlandsk ikkevestlige land er sterkt overrepresentert når det gjelder spesielt grov kriminalitet, hvorfor det?
    Det er få som evner å tenke selv ja, mange blir fortalt av politikere hva de skal tenke og mene, jeg er definitivt ikke en av disse!
    Vi skal sannelig være glade for at vi har alternative medier som forteller oss det de tradisjonelle mediene unnlater å fortelle av politiske årsaker.
    Det er jo helt klart at den masseinnvandringen vi har hatt de siste 20-30 årene er en katastrofe for landet både når det gjelder kriminalitet og og kulturforfall.
    Håper inderlig at folk får opp øynene for den katastrofen masseinnvandring fører til, og at den aktuelle personen her får forvaring i mange mange år.
    Lykke til med å få opp øynene!

  • Hed

   Du er helt fjærn!

   • $6065254

    Han fikk jo heldigvis forvaringsdom nå, og bra var det.
    Slike folk har ingenting på frifot å gjør!

    • Hed

     Det heter justismord. Men at feminister som deg som uansett ikke får seg noe sex synes det er i orden å forfølge helt normale menn fordi de har draget på damene, er dessverre ikke noe nytt. Legger til grunn at du er medlem i Ottar.

     • $6065254

      Draget på damer er vel noe denne fyren ikke hadde siden han måtte ta de med makt!
      Ellers er du den første som har kalt meg feminist, ha ha.

     • Hed

      Han har ikke brukt vold. Det står i dommen. Jentene sier de er blitt lurt og det er det hele. Soleklart justismord. Ja, du er en feminist. Du går Tove Smaadahl en høy gang, din feminist.

 • Zarathustrian

  «The red-blooded latin man» er vel egentlig det samme som mangel på intelligens og oppførsel.

  Og det er vel berre enda en av disse måtane folk idag klarar å få en negativ ting til å høyres positiv ut. Slik som negerkultur der dei hyllar og ser opp til «gangstarar» og kriminelle. Dvs. dop langarar og diverse. Eller barbarisk slakt av dyr sin halal og kosher, eller omskjæring av kjønnsdelar, er denne «positive multikulturen vi vil ha».
  Ja alle disse fine og fantastiske tinga. Viktig er desse, sidan det var dette som bygde sivilasjonen og teknologiske framsteg i samfunnet. Ånei, det var visst ikkje det nei…

  Ei snuing av dette er feks. når nokon er lovlydig og vil gjere det rette, og blir då kalt streiting og liknande. Masvari (eller kva han nå heiter) i FRP blei til dømes kalt «uncle Tom». Andre ting er folk som ikkje har tatoveringar og ekstreme piercingar, eller andre diverse ekstreme tidsfordriv, blir kalt kjedelige og pysete. Normal idag er det verste man kan være tydeligvis, og folk er livredde for dette.
  Ja, når stat og samfunn legg opp til dette så blir det sånn. Homoparader og homohyllest gjer faktisk at folk synes det er meir spennande, eller at dei får meir oppmerksomheit, osv. Immigrant/minoritetshyllesten gjer at kvite vil heller være slik som dei og ikkje seg sjølv. Og når du i tillegg seier at kvite ikkje har kultur, og at vi også skal hate oss sjølve og all historia vår, og all kulturen vår (den som ikkje «eksisterar»), så blir det slik. Folk unngår det som ikkje er populært. Folk retter seg etter det som er det.

  Det mest eksotiske i Noreg i dag er vel å være en kvit normal norsk mann med vestlige verdiar. Ingenting eksotisk med gangstapakkisar med gullkjeder og gebrokken norsk/urdu iallefall. Dei er overalt. Dime a dozen.

  • Kristoffer K.

   Det er også nordmenn som voldtar. Intelligente og oppe gående folk skjønner at hudfarge og kultur ikke har noe med denne saken å gjøre.Kultur og oppvekst spiller selvfølgelig en rolle, men er ikke avgjørende. Syns vi burde frykte meningene dine mer en voldtekt. Du er kanskje en av de som hater deg selv og den fargeløse huden din. Utsagn som negerkultur og gangstapakkiser er ikke ord., bare provokasjon. Du mener kanskje at nordmenn som begår kriminelle handlinger er kun påvirket av andre kulturer.
   Media burde absolutt gå ut med navn og bilde i slike saker, uansett rase og/eller bakgrunn av kriminell handling.

   • Zarathustrian

    «Intelligente og oppe gående folk skjønner at hudfarge og kultur ikke har noe med denne saken å gjøre.»

    Det har faktisk ALT med saka å gjere. Hudfarge er ei gjenspeiling av genetikk. Kultur er ei gjenspeiling av intelligens. Genetikk og intelligens er det som skil oss frå apane og dyr.

    «Syns vi burde frykte meningene dine mer en voldtekt. Du er kanskje en av de som hater deg selv og den fargeløse huden din.»

    Ja det får du berre gjere. Samtidig som du gjer det så forsetter driten i samfunnet, mens eg sit kun å skriv og har ingenting med kriminaliteten å gjere. Sjølv om du gjerne trur det. Du fryktar en uskyldig, tjenestegjerande nordmann foran eitt keyboard meir enn kriminelle og kriminelle handlingar. Latterlig.
    Og nei eg hatar ikkje meg sjølv og den fargelause huda mi. Kva i huleste er det slags antakelsar? Dette er på samme nivå som «du da!».

    «Utsagn som negerkultur og gangstapakkiser er ikke ord.»

    At du ikkje veit kva crime culture er for noko, er vel kun ditt problem. Din ignoranse betyr ikkje at noko ikkje fins og at folk som bemerker og tek opp desse berre finn på ting.

    Men ja, du får gjerne fortsette å leve i ei verd der du trur EG har skuld, og at alt eg seier og påstår er løgn og bedrag. Eg kan gjerne være martyr, og så får eg dø for syndene dine. Men nei, du har vel ikkje skuld i noko du. Syndefri som du er. Berre «rasistane» som har skuld i alt.

    • Lariat

     Mye skyld du skyver over på utlendingene. I dine øyne virker det som om «hvite» nordmenn er helt uskyldige. Om ikke voldtekt, så er draps statistikken veldig høy, begått av nordmenn.

     Gleder meg til å lese manifestet ditt.

     Han er like mye norsk som deg. Adoptert fra latin amerika og inn til en norsk familie. Enebarn og problemer med stefaren kan ha bidratt til det han har blitt i dag.

     Jeg har kjent denne karen lenge. Ikke går jeg han i forsvar. Kuttet all kontakt med han nesten ti år siden. Det er flere ofre der ute som fortsatt ikke har stått frem.

     • Zarathustrian

      Ja, eg legg mykje skyld på utlendingar, men eg har aldri sagt at nordmenn er uskyldige.

      Men nei, han er ikkje like mykje norsk som meg. Dette stemmer kun om kriteriet for å være nordmann er å ha norsk statsborgerskap.

      Men du treng ikkje tru på noko av det eg seier. Alt du trenger å gjere er å opne ei historiebok.

     • Lariat

      Han er like mye norsk som deg. Norsk statsborgerskap har han også. Men du spyr bare hat. Utifra dine kommentarer er du ikke langt unna ABB

     • Zarathustrian

      Hat er ingenting anna enn motpolar av verdiar. Du hatar meg, mine og mitt like mykje som det du påstår eg gjer. Du er faktisk mykje meir opptatt av å hate meiningane mine enn eg er av dine, av den grunn at eg har meiningar og talar dei. Einaste du har gjort er å angripe meg og mine meiningar, istadenfor å argumentere eller tale di eiga sak. Hatet kjem mest frå di side.

     • Lariat

      Du skriver mye om om, tror og argumenterer med deg selv for så og komme frem til det svaret du synes passer best.

      Det er helg og nå tar jeg sofaen.

    • The Minneapolis Sound

     Høy intelligens er faktisk i svært mange tilfeller årsak til at
     psykopatjævler ikke blir buret inne. De bruker sin evne til å manipulere
     sine omgivelser i en så stor grad at 99% av de bekjente nærmest stoler
     blindt på han/henne, mens de 1% som tilsvarer offeret i bekjentskapskretsen blir sett på som lite troverdig.

     Hvis
     du ser på Øygardsaken, er det et perfekt bevis på at svært mange
     støttet ham selvom alle bevis talte imot det han sa. Fornærmede ble til
     og med mobbet og fryst ut fra skolemiljøet fordi svært få valgte å tro
     på henne, da alle ELSKET jævelen slik han ble portrettert i media.

     Du
     er dessuten nødt til å se dine «bevis» på at folk med ulik bakgrunn ser
     opp til og hyller negative forbilder i en sosiokulturell og
     sosioøkonomisk sammenheng for å få en bredere forståelse av viljen til å
     velge kriminalitet som beste alternativ i individets hverdag. Du konkluderer altfor raskt uten å vise til forskning som støtter utsagnet ditt. Vet du hva slags oppdragelse denne mannen hadde? Ja, jeg er enig i at kultur utvilsomt kan påvirke en manns personlige syn på kvinner. Men jeg er uenig i at intelligens automatisk knytter et type folk opp mot en type kultur. Nordmenn generelt hadde et ekstremt mye mer negativt kvinnesyn for bare 50 år siden, og har fortsatt mye igjen. Tror du nordmenn var mye mindre intelligente for 50 år siden? Eller tror du de uavhengig av intelligens var vokst opp i en kultur som tar tid å vokse fra?

     • Zarathustrian

      Eg har aldri sagt at intelligens og kultur automatisk tilsei noko. Det eg seier er at når kultur blir skapt so er det intelligensen i samfunnet som er basisen. Og genetikk legg til grunne for intelligens.

      Eg snakka heller aldri om kulturen hans. Eg snakka om hans genetikk. Og det var hans etnisitet som var der eg starta. Og kulturen til dei som har desse etnisitetane DER.

      Øygardssaka viste oss at media og politiske Norge ikkje kan stolast på. Eg tippar 95% stilte oss heilt nøytrale og stolte på at rettsvesenet ville ta hand om dette og finne sanninga utan innblanding frå nokre hald.

      Du må ikkje trekke slutningar utifrå noko eg aldri har sagt. Kva denne fyren har gjort og er snakka eg egentli ikkje om. Alt eg snakka om var latinske folk.

      Psykopatar er dessutan eit fåtall av kriminelle og unntaket for det eg snakka om. Derfor er det heilt irrelevant. Sjølv om eg er enig ellers i beskrivelsen av dette.

      Eg trur forøvrig ikkje på av nordmenn og skandinavarar hadde eit negativt kvinnesyn for 50 år sida. Eg trur vi må mange, mange hundre år tilbake for å finne dette. Tilogmed vikingane likestilte kvinnfolk mykje meir enn nokon andre sivilisasjonar har gjort. Lover mot valdtekt har nordmenn/vikingar alltid hatt. Dette kan ikkje seiast om andre kulturar og folk.

      Eg kjente godt mine bestemødre og tilogmed ei oldemor og steoldemor og dei verka det som dei var godt jamnstilte. Ja, dei var mest sjef i fleste situasjonar tilogmed. Dette var to bøndebestemødre og oldemødrene var tettstad og byværingar. Eg er ikkje kjent med dette du seier.

      Eg trur faktisk kulturen i Noreg var betre for 50 år sida. Eg trur kulturen og samfunnet idag er verre på nesten alle punkt. Og dette takkar eg nye «nordmenn» for.

      Du snakkar om bevis, men når du bruker ord som sosialøkonomisk utan sjølv og vise til noko, so er du ikkje betre sjølv. Sosialøkonomisk er eit ord som er brukt der ingen tør å snakke om kulturforskjellar og raseforskjellar. Sjå U.S.A. og ghettoane der. Det blir aldri betre. «Sosialøkonomiske» forskjellar når saka er at dei gidd ikkje å jobbe og dei er dei største mottakarane av sosialhjelp i USA. Og i tillegg so raserer dei alt av privat og offentlig eigendom. Høyres det kjent ut? Ja akkurat slik som bydelar i Malmø og diverse. Det blir berre verre. I Noreg og. Vent å sjå. For 10-20 år sidan sa vi korleis det kom til å bli. Og vi fekk rett i alt. Ingenting tyder på at vi vil ta feil om framtida heller. Dette er bevisføringa mi, og eg tykkjer at det er meir enn nok gyldig. Med mindre du er ein av disse som ikkje trur på historie av noko slag.

     • The Minneapolis Sound

      I et forsøk på å ikke gjøre deg til en motstander, vil jeg si meg enig i mye av det du sier.

      Jeg er enig med deg når det gjelder at det er altfor lett å bli
      kalt rasist i dag. Grunnet at folk er livredde for å kritisere noe som kan bli tatt som rasisme fra altfor hårsåre mennesker, resulterer dette i en svært lite nyansert debatt. Den ene motpolen forsøker å skremme etnisk norske med skrekkeksempler på hva dårlig integrering resulterer i, samtidig som resten av de store partiene går rundt med munnbind og profitterer på å være motstander av disse «rasistene».

      I Sverige er det enda mindre nyansert, og enda mer polarisert enn her.

      Du nevner Malmø og ghettoer i USA som eksempler på at genetikk har skylda. Jeg vil påstå at i de aller fleste tilfeller har utdanningsmuligheter, fritidsmuligheter og ellers dårlige tilbud skylda. I USA får de som har best betalte og utdannede foreldre gå på dyre privatskoler, de dårlig betalte går på public schools. Slavehandel, segregering, skeivt maktforhold har selvfølgelig gitt mange svarte en ekstremt urettferdig start, noe som gjerne går i arv. Tror du staten har gjennomført kommunisme og gitt alle like muligheter?

      USA er gjennomsyra av kapitalistiske krefter, og det er spis eller bli spist opp som regel. Hva tror du en gategutt som bor på public school kan finne på å gjøre hvis han ser hvor få det er som blir noe gjennom skolen, men samtidig ser at kjeltringene som hoppet ut av skolen kjører rundt i dyre biler og får makt? Hvis de i tillegg vet at de kan bli drept ute på gata uansett hva de velger? Det er ingen andre som tilbyr de noen utvei utenom en ekstremt vanskelig reise gjennom mange år på skole, som til slutt allikevel resulterer i at man vil slite med å komme på jobbintervju pga etternavn, og få avslag grunnet hudfarge o.l.

      Malmø og ulike deler av storbyene i Oslo er ikke så veldig forskjellig når det gjelder utdanning. Hvor god i norsk blir du hvis alle de andre i klassen din er fra f.eks pakistan? Hvor mye lærer du om norsk kultur, verdier, historie…? Lærerne har en STOR jobb på disse plassen. Masse bra folk blant elevene, men de henger så langt bak. Ikke pga genetikk. Jeg har ikke lest forskning på dette, og heller ikke opplevd at det du

      Du lurte også på om jeg velger å ikke tro på historie…
      Det er forskjell på å tro på troverdig historie som er bekreftet fra svært mange ulike hold, og å bruke plukk&mix-historie for å bekrefte et eget trangsyn. Hvem som helst kan plukke favoritter fra historien og lime det sammen i propagandapreken. Selvom du vet om mange plasser der de sliter med kriminalitet fra ikkevestlige, kan du forklare for meg hvorfor dette skal være genetisk betinget, og ikke skyldes forholdene deres?

      Personlig tror jeg vi er enig på en del punkter. Jeg mener grensene bør være strammet inn veldig hardt dersom vi skal både gjøre det lettere for de som alltid har bodd her, og ikke minst tilrettelegge for integrering for de som har kommet hit. Vi er begge kritisk til skremmende lite hensiktsmessig innvandringspolitikk. Forskjellen vår ligger i at du mener noen folkeslag har et genetisk grunnlag for å bli kjeltringer, mens jeg mener at det er et sosialt problem som bestemmes i hovedsak av samfunnets forventninger, muligheter og system. Det er pr. dags dato tilrettelagt for at noen grupperinger ikke føler seg som en del av samfunnet fordi de er mange nok til å danne egne relativt store samfunn.

     • Zarathustrian

      Grunnen til at eg trur det er genetisk betinga er nettopp historie. Eg snakkar om total verdshistorie her. Noko fleste ikkje kan.

      Østlige Asia har alltid gjort det bra meir eller mindre; dei har hatt stor genetisk integritet. Dvs. Kina, Korea og Japan. Samme her i Europa. Indianarar i den nye verda, som er av samme herkomst, gjorde det og bra til tross for at dei var dei yngste sivilisasjonane på jorda. Store rike der som Aztec, Maya og Inca.

      I sub-Sahara, og alle plassar svarte har vore både før og etter dei kom i kontakt med kvite, har dei gjort det særs dårlig. Afrika og dei svarte er dei eldste «sivilisasjonane». I dei særs brune og miksa områda i Araberbeltet, India og Sør-øst Asia har det vore ei kontinuerlig forverring. Dei svartaste landa i Sør-Amerika er dei som gjer det dårligast alltid. Kun der dei ikkje er i regjering gjer landa det bra. Sjå kva som skjedde med Sør-Afrika. Det er eit land som berre blir verre og verre. Og det samme skjer med Vesten no.

      Er det plukk og miks når det er eit mønster i tider og lokasjonar? Tilbake til Alexander si tid å ser ein samme mønsteret. Siviliserte grekarar i ekstremt mindretall tel over verdas største rike og det nesten utan problem. Dei innfører eit aristokrait, men så byrjer dei å mikse med befolkninga og frå då av er dei ei kontinuerlig forråtnelse gjennom den hellenistiske perioda. Det tok 300 år så var heile hellenismen borte igjen. Dette såg vi i Romerriket og. Så fort dei ekspanderte inni i desse Sør-Østlige områda og ei stor folkemiksing byrja, so råtna riket vekk. Det var då og at keiserdømmet var innført 30 år før kristus, og dette varte vel 300 år før det var i full krise det og. 300 år, som er 5 mannsaldera eller 12+ generasjonar. Akkurat so lenge det tar før ei total miksing tar. Om hundre år er U.S.A. der. En litt framskynda prosess som kan forklarast med økt mobilitet på grunn av teknologi.

      Ellers vil eg seie at kommunisme har ingenting med like moglegheiter å gjere. På papiret kanskje, men det har aldri vore det i praksis. Grunnen til det og at kommunisme feiler er hyllinga og omfavnelsen av ignoranse og dei lavaste og svakaste elementa i samfunnet. Istadenfor ei fremming av dei beste. Om du ynskjer eksempel på like moglegheiter so kan ein nevne Sverige som beste eksempel.

      Og U.S.A. er ikkje det totale hølet alle vil ha det til idag. Og det seier eg som ganske stor U.S.A. motstandar. Og når svarte har klart å blitt plantasjeeigarar med slavar slik andre var, so vil eg seie at det å seie at U.S.A. er kun tilrettelagt for dei rike, så er det ekstremt historielaust i seg sjølv. Det er vel ingen andre plassar i historia at så mange, av så forskjellige herkomstar, har gjort så stor suksess uansett kultur, rase og tru. Kva som skjedde siste 10-20 åra, og no framover, er irrelevant også, fordi løpet er kjørt for Vesten. Det blir kun verre framover.

      Men men. Du forstår då mitt synspunkt, og eg forstår ditt.

     • Frihetrettferdighet

      Enig, men denne debatten er ikke relevant når saken handler om en adoptert mann som er mistenkt for flere voldteter, han er ikke dømt for mer en tre, og de soner han for allerede. Hvorfor står plutselig alle disse kvinnene frem nå? Nå finnes det ingen evt. fysiske bevis, så det blir ord imot ord.. Jeg mistenker sammensvergelse, eller folk som vil sko seg på en profilert person.. Ja han er en flirt, og en utro rundbrenner, men han er ingen overfallsvoltektsmann! Og han slår aldri damer, så dette sprøytet om at flere av «offerene» ( han er ikke dømt enda ) er redde for å møte han på gata er bare tull for å skaffe seg selv mer sympati..
      Jeg støtter på ingen måte voldtekt, men det er viktig å være bevisst på at det er forskjell på en som er anmeldt og en som er dømt.. Og jeg mener at det er feil å henge ut folk i media før de har blitt dømt for noe..
      Hvis man leter etter noen, som anses som farlige, så kan det være greit å gå ut med bilde, men som i denne saken, så sitter vedkommede i fengsel allerede, og bildene fikk bare fokuset vekk fra saken, og dreid over på rasehat og masse urelevant tøv.
      Dette er en mann som har blitt utsatt for hets og vold fra Skinnheads i sin barndom, i sitt eget nabolag ( Oslo Vest ), han har til og med blitt påkjørt med vilje av disse rasistene mens han trillet barnevogn, han ble skadet og ungen hans fallt ut av vognen. Han har blitt skjært opp med kniv.. Han er en som mange elsker å hate fordi han har en annen hudfarge..
      Når han hadde utseendet med seg, var flink til å danse og trakk damer på dette så ble det tydeligvis enda mer populært å hate mannen.. Dette i kombinasjon med at han har utnyttet dametekket sitt til å være en rundbrenner og flirt får meg til å lure på om flere, eller alle disse annmeldelsene er en sammensvergelse, av forsmådde ekser?? Ja, han kan være pågående, men, jeg har opplevd flere andre etnisk norske menn som har hvert tilsvarende pågående, eller enda værre.. Men, jeg har aldri annmeldt noen, for det har jeg ikke følt behov for.. Jeg har satt grenser, og disse har til slutt blitt akseptert.. Sier man ikke ifra så kan mannen vanskelig vite at hun ikke ville..

     • Frihetrettferdighet

      Hvorfor drar du inn Latinoer, og kulturen der, når denne saken handler om en mann som er adoptert og vokst opp i et strøk der han var den eneste med mørkere hudfarge?? Hvorfor er det da relevant hva slags kultur de har i Latinamerika, Kina, eller hvor som helst ellers??
      Angående Norge så var ikke kvinnesynet spesiellt bra hverken for 50 eller 100 år siden. Bestemoren min ble født i 1914, faren stakk av før hun ble født, han kom tilbake og gjorde oldemoren min gravid igjen, før han stakk på nytt.. Han tok aldri ansvar for de to barna, og de ble sett på som lausunger, og Oldemoren min og barna måtte leve i skamm til hun heldigvis møtte en snill mann hun giftet seg med, men barna skammet seg sånn at de aldri ville snakke om faren så lenge de levde..
      Etter 2. Verdenskrig ble damer som hadde blitt sammen med tyske soldater skamklippet, og utstøtt, ungene deres likeså..
      I dag finnes det nok av nedlatende menn som ikke legger sjul på at de hater damer, og mener de er mindreverdige ( på lik linje med hvordan de lavpannede rasistene her inne fremstiller folk med annen hudfarge.., så ja dere er i samme kategori som dem, tygg litt på den..! ) , mindre inteligente, og burde ikke bli hørt, eller ha noe å si. Men, det kan jo være søtt, eller evt. sexy at en dame prøver å delta i en debatt…
      Joda, det finnes heldigvis mange respektfulle gentlemenn, og de vet at de ikke kan eller burde prøve å kjøpe en dame med alskens dilldall som hun skal få dårlig samvittighet for å ta imot, og dermed føle at hun skylder han sex..
      Heldigvis finnes det menn som vet at de er menn, og dermed trenger de ingen «trofedame» for å bevise at de er usikkre på mandommen sin.
      Heldigvis finnes det menn som tør å ta en seriøs diskusjon med en kvinne, om hvilket som helst tema, uten å kalle henne for lesbe etterpå, sån som Siv Jensen ofte blir fremstillt..
      Så ja!! Gode menn fins!! og takk for det, men personlighet er viktigere enn kulturell bakgrunn.
      Vi har definitivt litt å jobbe med her på berget også.. Først og fremst menns eget selvbilde…

     • Zarathustrian

      Jøyemeg for en spam på få timar.

      Eg reknar med du er godt opp åra, sidan du nevnte noko om melkeallergi for 25 år sidan, og ei bestemor i 1913. Og eg reknar med at du framleis er frøken sidan du «ikkje vil date» Rolf, men eg er ganskje sikker på at Rolf ikkje vil date deg heller med tanke på kva du ytrar og kvaliteten på skrivinga. Du hyler og skrik her no på fleire innlegg over rasisme, og du kallar folk psykopatar. Ja, du er litt av ei type du, Elisabeth Andersen.

      Du tyr til tynn allmennkunnskap/propaganda når du belærer folk her, når faktumet er at det er topp moderne vitenskap vi fleste belager oss på når vi uttaler oss.

      Europearar og asiatar er ikkje samme som afrikanar. Det er store genetiske forskjellar. Afrikanarar har null neanderthal eller denisova DNA til dømes. Ein annan ting er at IQ-testar samsvarar nesten heilt likt med samfunnsutvikling og tilstand i respektive land over heile kloda. Og for oss historikarar så samsvarar óg historisk dominans med desse statistikkane og status quo.

      Du snakka om samme forfedre og IQ, men dette er ikkje sant. Det er kun sant i den samanhengen at då kan du trekke parallellar til apar og andre pattedyr. Out of Africa er og har alltid vore tvilsom. Cro-Magnon er våre forfedre i Europa, og desse har aldri vore i Afrika. Samme med dei to andre eg nevnte. Det er mykje meir komplisert enn dette vrøvlet om «at vi er alle frå Afrika og har samme forfedre».

      Vi har mykje meir til felles med asiatar, og personlig så ser eg det som mykje mindre problem og problematisk å reise dit for å finne seg ein partner enn til Afrika. Optimalt sett så skulle vi vel holdt oss til våre egne, men mentalt sett så er folk så øydelagde idag at dette er lite mogleg. Fleste norske kvinnfolk er meir opptatt av seg sjølv og ei karriere enn barn og familie. Dette mønsteret ser vi over heile vestlege verda. Tilogmed i Japan. Kanskje spesielt i Japan. Dette er individualismen og feminismen si årsak. Så får du berre klage på kor «gale» det var før så mykje du vil. Folk var iallefall interesserte i å fortsette livets eksistens før; å vidareføre sitt eige blod og folk.
      Du snakkar om trofedamer, men saken er at dei fleste kvinnfolk er gullgravarar. Og dette er ikkje mannfolk sin feil. Dei mannfolka som då følger dette, spelar då berre spelet som kvinnene har laga og satt i verk.

      Du nevner kvinnesyn med stråmenn som ho bestemor di, når saka er at det har ingenting med samfunnssynet i en tidsalder berre fordi bestefar din var en slabbedask. Stråmann er en tankefeil forresten. Fallacy som det heiter på engelsk. Eg går berre utifrå at du ikkje veit dette.
      Du nemner for eksempel tyskertøsene. Dette er eit heilt latterlig eksempel fordi det har ingenting med kvinnesyn å gjere. Det var ei politisk handling og kun det. Alle som samarbeida på nokon som helst måte med tyskarane fekk svi. Kvinner var vel heller mildt behandla. Mannfolka måtte rydde og springe over minefelt av dei allierte. Ja, dette var utført i Noreg også av norske myndigheiter.
      En anna sak er at du snakker om utenomekteskaplige barn før og skammen der? Ja, det er ei skam, og vi ser resultatet av single foreldre og kor skada borna blir av dette. Sjølv når det faktisk er normalen idag. Sett deg sjølv i samme situasjon. Du veit at to trengs for å få eit barn til verda, og når berre den eine er der, og den som er der er muligens veldig fri og frank i tillegg, så vil då barnet berre ikkje skammast over å ikkje kjenne begge foreldra sine (noko alle barn gjer av dette faktumet av to befruktarar, og ikkje på grunn av stigmatisering i samfunnet, fordi dette er ikkje der lenger), men dei vil og skjemst over den eine forelderen som er der igjen og fortsett med dette løpet som fører til enda fleire barn som ikkje kjenner sine foreldre. Det har og noko med hemningar og disiplin å gjere. Barn og voksne er ikkje dumme, og dei reflekterar meir ifrå eigne meiningar enn folk trur.

      Eg nevner latino, og med dette så tenker eg like fullt og heilt på latinoar i Europa, som til dømes spanjolar. Du veit no vel at latin og latino kom frå Europa? Spanjolar i Andalusia, og Italienarar i Mezzogiorno, har forøvrig mykje araberblod, negerblod og diverse anna frå heilt tilbake til romartida.

      Når det gjeld idag så ser vi at vi i Noreg og Norden gjekk frå ha lavaste kriminalitet i verda før 70-talet, til no og ha mest, og dei som står for kriminaliteten er utlendingar.

      Alt det her er faktum. Kall oss rasistar og psykopatar og anna politisk korrekt vrøvl, men du kjem ikkje bort ifrå at kunnskap, vitenskap og fakta er på vår side. Så får du fortsette å leve i en fantasi der du er god, og vi andre er onde djevlar og andre absurditetar.

      Du har ei godt stykke lesing framfor deg for å nå den forståelsen mange av oss her har. Som til dømes kognitiv skeivheit og psykologi, moralsk forståelse og moral som verdikonstrukt, generell verdshistorie over millennia, rase og genetikk forståelse både innan menneske og dyr, gjerne litt filosofi for logisk og abstrakt forståelse, statistikkforståelse, økonomi, antropologi, sosiologi og biologi. Eg ser på mangelen av dobbelkonsonantar at du har litt dysleksi, men det er som regel ikkje ei unnskyldning. Trengs berre litt innsats og vilje. Og eit opent og forståande sinn ikkje minst.

      Eg hadde egentlig ikkje tenkt å svare, og når eg leser kommentarane dine kjenner eg IQ’en min forvitre ord for ord eg les, men du spamma så jævlig, med berre tomt tyt, at eg føler meg litt plikta over dei andre å få prøve å stoppe munndiaréen din og få deg til å reflektere før du opnar kjeften og det renn ut en masse ord utan reell verdi og betydning.

      Eg trur du bør heller tenke på om vi faktisk har rett i noko her. I om kriminalitet har blitt verre til dømes. Og så må du opne sinnet ditt og ta til deg informasjonen som folk presenterar. Istadenfor å spy ut av deg med fordømmande ord som psykopat og rasist. Eg har ikkje sett at du har kome med noko objektiv informasjon i det heile tatt. Kun få og ekstremt subjektive erindrelsar. Personlige hendelsar, opplevingar og ynskjer er ikkje det eg baserer mine utsagn på, og eg tvilar på det er mange andre her heller som gjer dette, sjølv om somme av dei er ganske sparsommelige med fakta av og til, og ganskje kvasse i kanten når det gjeld ordbruk og retorikk.

      Ikkje det at eg ikkje har mykje forskjellig og dekkande erfaringar med diverse utlendingar både i oppvekst, militær og utland. Og stereotypar og faktum folk igjen og igjen presenterar stemmer godt overens med verkelegheita. Negerar eg har møtt har vore overveldande dumme, og dei har ein merkeleg oppførsel i at dei ikkje er interessert i samfunn og konsekvensar, og dette går eg utifrå er på grunn av denne intelligensmangelen som gjer at dei ikkje klarar å forstå heilhetleg kva resultatet av oppførselen sin er. En slags smålig, tankelaus og egoistisk oppførsel. Litt sånn som dyr.

      Reflekter heller, og sjekk kilder og forsk litt sjølv. Så kom tilbake og presenter din forståelse og med grunngjeving i fakta og kilder.

      Eller er det viktigaste for deg at dei meiningane og «kunnskapen» du har er rett? Då har du allereide tapt. Og du er då den einaste som tapar på det.

     • Bård Henriksen

      Det har nok lite med intelligens å gjøre men mer med å gjøre at samfunnsmodellen (hierarki, som i kommunisme og adelskonservatisme) er bygget for psykopater. Du finner dem på topp i rettsvesenet, forretningsliv, musikkbransjen, politiet, idretten, politikken… Sjekk skandalesakene som er opprullet i Storbritannia (pedofili). De fleste hadde viktige stillinger eller posisjoner i lokalmiljøet.

    • SHJ

     Utfra hva jeg leser her vet jeg ikke om du er intelligent nok til å uttale deg om genetikk…

     • Zarathustrian

      Det var då eit sabla «godt og langt argument». Utifrå dette so reknar eg med at du då ikkje har fjernaste anelse om noko i evolusjon og genetikk, sidan du ikkje er kapabel nok til å ta opp ein einaste konkret ting. Ikkje medrekna det patetiske forsøket ditt på ad hominem.

      Eg tenker at det største problemet for deg er at eg har meiningar du ikkje er enig i, og at eg då uttalar meg. Du får ta turen tilbake til vg og dagbladet og meiningsfellane dine der. Kjekkare er det å prate om vær og vind, og lukke augo og øyrer, og når nokon nemner noko ubehagelig so er storebror moderator der og tar det vekk.

     • SHJ

      Jeg garanterer deg at jeg kan minst like mye om genetikk og evolusjon som deg. Min erfaring med folk som deg som liker å slenge rundt dere med argumenter fulle av påstander og fremmedord dere sannsynligvis ikke forstår, er at det er mange store ord og svært lite kunnskap.

     • Zarathustrian

      Ehh, javel? «Du da!»? Om du har det, så argumenter, istadenfor verbalmetodar som er på barnehagenivå.

      Du har en kommafeil forresten. Anten bruk to komma eller ingen komma i siste setning. Komma før som.

      Eg skal gi deg en sjangs: Kva framandord er det eg ikkje forstår? Eller kva påstander er feil og kvifor?

      Og kvifor er det feil å påstå at genetikk er grunnlaget for menneskeleg/sivilisert oppførsel. Vi godtek at dyr og forskjellige dyr er på forskjellige nivå til dømes. Apar, delfinar og hundar er veldig intelligente. Ei firfisle, en jerv eller ein gribb er på eit lavare nivå. Der er ofte ein korrelasjon mellom intelligens og tamheit. Intelligente dyr er og veldig mykje enklare å temme, tilogmed vaksne intelligente dyr. Dumme dyr er enklare å temme frå fødsel av. Vi ser også at dei intelligente dyra har meir kompleks sosial oppførsel, og har mykje og meir reglar og ritualer.

      Kompleksiteten i menneskesamfunn kan tolkast på samme måten. Årsak til intelligens kjem mykje frå både behov for intelligens (det å huske på plassar og andre ting for å overleve), men også dette med ritualer og reglar–som forekjem i sosiale dyr og dyr som lever trygt og lenger, og har difor meir tid å vie til nysjerrigheit, testing, levemønster, osv. Det vil seie at når kompleksitet førekjem, så førekjem ein høgare intelligens i snittet for bestanden i eit slikt miljø av naturlig stigning eller rein seleksjon på grunn av høgare forventningar innanfor arten. Eit samfunn med mykje reglar, ritualer, ting og masse forskjelligheiter og kompleksitetar set då eit større behov på sinnet og vil tvinge fram høgare intelligens. Eit samfunn der det bur 10-20 mennesker i jordhytter utan teknologi, framgang og kontinuerlig øking vil ikkje gjere dette. Dei stagnerer fullstendig. Mengder informasjon og kompleksitet er difor intelligensbasert og simpelheit er i retning mot amøba.
      Testetoron har og noko å seie. Og utartar seg totalt forskjellig i eit intelligent vesen, og eit primitivt vesen. Men det vil være ein like lang eller lengre innlegg.

     • AMG65

      Heheheheh….du som skriver på grautmål bør ikke komen

     • Zarathustrian

      Er du sjuk i hovudet? Samanliknar du verkeleg nynorsk med det å feile i setningsoppbyggelse? Nynorskhatet kan du spare oss for…

      Nynorsk (landsmål) er ikkje berre meir nøyaktig norsk med fleire norske ord, men det er og eit eldre skriftspråk.
      Bokmål er berre ein nyare art av dansk. Mykje nyare. Bokmålstale er då heller ikkje norsk.
      Sunnmørsken og sognedialektene er dei mest urnorske av talespråk, og kan eigentleg ikkje kallast dialekter. Dette faktumet finn du ved i å studere islandsk og færøyisk. Det er bokmålen som er kunstig og brukar ord som ikkje er norske. Det kallar eg grautmål–en masse rot og smørje.

      Saka er óg at når du angrip nynorsken, så angrip du norsk kultur. Og dette er det siste vi treng med tanke på at norsk kultur allereie er trua idag.

      Eg har aldri skjønt dette nynorskhatet. Er det på grunn av missunning av den enorme mengda kultur vi har på bygda? Er det så lite av det i byen?–i bokmålen er det for øvrig ikkje kultur så eg skjønar den.
      Eller er det rett og slett så patetisk at det er grunna i at dykk er nødt å lære to skriftspråk på skulane? Trøst deg sjølv med at for oss er bokmålen like framand som nynorsken er for dykk. Mogleg meir.

      Lukke til på opplysningsferda di.

     • AMG65

      Ha det klinkende klart for deg, grautmål er ikke norsk kultur. Det handler om å gjøre seg forstått i et moderne samfunn (det norske) og der har grautmål ingen plass. Av alt jeg leser på nett, bortsett fra NRK (som jeg forøvrig ikke ikke leser) som er pålagt grautmål, så er det 0% av journalistene som skrives på grautmål.

     • Zarathustrian

      «Ha det klinkende klart for deg». Du prøvar jammen å provosere, ja. Men eg reknar med at du las alt eg skreiv, så då veit du godt at «grautmål ikkje er norsk kultur» ikkje er sant.

      Einaste som du gjorde klinkande klart var det at dykk bygutane som talar dansk hatar vettet av oss norrøne på bygdene i fjord og dalar.

      Dette er ingenting nytt for meg. I det heile. Eg har jobba i store, blanda miljø som på fiskebåt og militær saman med mykje forskjellig. Og det er alltid byfolk, og spesielt byfolka på østlandet, som er ekstremt ignorante når det gjeld noko som i det heile tatt foregår utanfor bygrensene. Og denne ignoransen blir kun overgått av kor kvalme, arrogante bleier dei er.

      Ha det vel.

     • Ole Hansen

      No hi di rabla fir di, praschsjin brinnj opp. Vi lyt rødd i romi ellj så fe vi romskrot i haue. Stekk de me stavinj å pass på røgginj. En lyt kle se i skinnj å ler, grautmålinj å grautmålinj ty nå i snakkje tydelegt norsk i men. Mænnesko som itj ferstat me skollja virri tredd nippå ein 45cal å skøtte tå att. Ellj vetta dæ atti Zetorn å slæppa dæ ætte haue.

     • Rolf

      Min erfaring med sånne som deg er at du er meget beskjedent utrustet intellektuelt og har en veldig dårlig refleksjonsevne. Patetiske fjols, snakker bare en masse drit og forsvarer forbryterne som står bak voldtektsepidemien. Tragisk er du!

     • SHJ

      Hahaha….jeg kan garantere at jeg danser ringdans rundt deg intellektuelt sett. Det patetiske her er vel sånne som deg som er så enkle at de tror folk blir som de blir fordi de har en annen hudfarge.

     • Rolf

      SHJ, du forstår virkelig ingenting. Det har ingenting med hudfarge å gjøre. For et idiotisk argument. Det har med rase å gjøre. Forstår du? Du og jeg er hvit/europeisk/nordisk rase. Han er en mestizo.

      Hvis du hadde hatt så store intellektuelle ferdigheter så hadde du forstått dette.

      Hvis alle Afrikas innbyggere har mindre IQ enn Europeere, er det på grunn av hudfarge?

      Hvis hele menneskehistorien viser oss hva vi er kapable til og hva de ikke er kapable til, er det på grunn av hudfarge?

      Hvis Mestizoer

      Tro meg, det har med genetikken til disse folkene. Ikke vær så «enkel» at du godta den egalitære løgnen.

     • Rolf

      Og hva hvis det samme gjelder mestizoer? De er en lav IQ raseblanding av afrikaner/indianer.

      Jeg foreslår du bare innser sannheten og slutter å leke retard. Det er en diskusjon du aldri kan vinne. Det har med rase å gjøre. Få det inn i hodet ditt. Hvis det er mulig for en tragisk og pretensiøs tullebukk da.

      Bor du i et ghettofisert utlendingsområde forresten? Er du tvunget til å omgås disse folkene på en daglig basis? Merker jeg blir kvalm av sånne som deg. Tenk deg om. Det er fundamentalt annerledes mennesker.

     • Rolf

      Hva vet du om genetikk, SHJ? Vær så snill la oss mindreverdige og onde rasister vite hva som er korrekt i dine vrangforestillinger! Jeg venter i spenning på dine oppløftende kunnskaper!

      Afrikanere og arabere har betydelig lavere IQ enn hele Europa. Dette er et uungåelig og åpenbart faktum som du må forstå!

      Vær så snill, SHJ! Hvordan kan du virkelig tro at afrikanere og arabere er like siviliserte som Nordmenn?

      Jeg er så piss lei av slike dumme folk som deg. Hvor er fornuften din? Elsker du å se hele Oslo degenerert til et høl av negre og arabere som forpester hele eksistensen til de skjønne blåøyde Nordmennene med kriminalitet, narkotika, voldtekt, trygdesnylting?

     • SHJ

      Jeg skryter ikke på meg mer en alminnelige kunnskaper om genetikk jeg, i motsetning til visse andre her, men jeg kan med sikkerhet si at genetikk ikke har noe med at Julio Kopvik ble voldtektsmann som er saken vi diskuterer her. Hans gener er ikke verken fra Aftikanere eller Arabere men fra Columbia. IQ har vel heller ingen bevist sammenheng med voldtekt så vidt jeg vet. Når det gjelder kultur derimot er det påvist sammenheng mellom voldtekter og kvinneundertrykkende kulturer. Jeg er veldig spent på din bakgrunn Rolf som tydeligvis har så omfattende kunnskaper rundt genetikk. Tipper du er en av de som er utdannet på «livets harde skole» og jeg kan ikke se for meg at genetikk stod på timeplanen der så ofte…

     • Rolf

      Hvis du virkelig tror ikke-hvite raser er genetisk likeverdig som den hvite rasen så vet du ingenting om genetikk.

      Han er en mestizo, dvs. en blanding av neger, indianer og conquistador. Resultatet av dette blir et ganske heftig og splittet sinn, noe raseblandinger veldig ofte har. Det kryr av disse i USA. De beriker kriminalstatistikken noe grasalt, de er totalt avskum. Et skjerpet raseinnstinkt kan ikke fornekte den åpenbare årsakssammenhengen mellom genetikk og voldtektsforbrytelser. Vitenskapelig rasisme er ekstremt kontroversielt, men hvis du er på de riktige premissene så kan vi trekke en en korrekt konklusjon: Statistikker fra hele den vestlige verden viser oss at forskjellige raser har større sannsynlighet til å begå voldtekt. Hvorfor er dette så vanskelig å innrømme for deg selv? Hvorfor er du nødt å moralisere ovenfor meg når disse folkene forgriper seg en masse på norske kvinner?! Venter du på at genetisk forskning skal finne et genom som heter «voldta hvite kvinner» genet før du klarer å erkjenne den statististiske sannheten? I Sverige har voldtektsforbrytelser økt til absurde dimensjoner etter innvandringen til disse mindreverdige rasene.

      Lav IQ, følesesmessig ustabilitet, dårlig impulskontroll, aggressivitet og umoralsk folkeskikk oppsummerer grunnen. http://erectuswalksamongst.us/Chap12.html

      Hvorfor er du ikke interessert i å stoppe det istedet for å forsvare en som har voldtatt ni norske kvinner?! Du er tragisk, patetisk. Disse ikke-hvite voldtektene vil skje igjen og igjen, i gjennomsnitt circa 650 ganger i året, og hver gang vil du si: ikke generaliser! Du er så latterlig og feigt.

      Og sjekk ut Frank Salter og Kevin McDonald for å få innsikt i hvorfor hvite ikke har dette i genetikken. Europeere er mer altruistiske, fundamentalt forskjellig etter tusenår med samarbeid i kaldt klima. Menneskelig oppførsel, som oppførselen til alle levende ting, er styrt av genetikken. Når du ser at menn har større sannsynlighet til å begå voldtekt enn kvinner så konkluderer du med at det er på grunn av genetikken, men hvorfor gjør du det ikke også med ikke-hvite?

      Min erfaring med sånne som deg er at du har lav intelligens og veldig beskjeden refleksjonsevne.

   • Rolf

    Kristoffer K, intelligente folk?!

    Hvor dum går det egentlig an å bli? Selvfølgelig har mestizoer som denne elendge gjerningsmannen, eller andre negre utrolig mye større tilbøyeligheter til å begå voldtekter! Hvordan kan du overhodet mulig komme til en annen konklusjon? Nå har arabere, afrikanere og svarthudete fått voldtektstatistikken i Skandinavia til å øke til ekstreme høyder!

    Du må enten være jøde, utlending eller homofil for å komme til en annen konklusjon!

    Intelligente mennesker begynner å reagere når Sverige har blitt voldtektshovedstaden i verden! Intelligente og oppegående folk forstår at når Norge opplever 1000 voldtekter i året hvorav sikkert 90% begås av svarthudete så er de genetisk disponert for det! Og det finnes forskning som støtter dette!

    Hvilke andre bevis vil du ha?

    Hvor mange flere Norske jenter vil du skal bli heftig beriket i en gjengvoldtekt av negre og arabere før intelligensen din innser at disse undermenneskene er genetisk disponert for slik degenerert oppførsel?

    Jeg bønnfaller deg å tenke over hva du sier istedet for å bare utbasunere slik ufattelig dum ignoranse! Tenk deg om! Slutt å gjenta hva det venstreradikale ekkokamre propagandiserer deg med, nemlig løgn og bedrag. Norske medier er patetisk og dum, det er ikke du!

    Du er bare en godhjertet Nordmann som ønsker å være snill. Men til syvende og sist utnytter disse utlendingene bare denne godheten din og voldtar kvinnene våre!

 • Thomas B.

  Det ser ut til at de gir kvantumsrabatt til kriminelle. Straffen for voldtekt skulle vært langt høyere, og da særlig i dette tilfellet. Ikke rart det er store mørketall når det gjelder voldtekt, overgriperen slipper ofte unna med en lav straff så voldtektsofferet blir regelrett «voldtatt» på nytt i rettsapparatet.

 • C West

  4 år per overfall skulle være en rimelig straff, pluss Penectomy

  • Frie tøyler

   hvorfor det?

   • C West

    fordet jeg mener det.. Hvorfor ikke?

    • Boh how

     Se på hva han heter da…

 • Frie tøyler

  Herregud, du som har skrevet denne artikkelen vil du at folk som har begått kriminalitet skal bli hengt ut i samfunnet for resten av livet? Når man har sonet straffen sin er man fri og skal ikke trenge å måte bli inhentet av fortiden. Det er selvfølgelig synd for disse jentene som har blitt tilsynelatende voldtatt men nå er han jo i fengsel, ser ikke noen grunn til å henge han ut i mediene fordet? Tåpelig.

  • Zarathustrian

   Ja, for vi må ikkje henge ut kriminelle. Iallefall ikkje om dei ikkje er etniske nordmenn. Då må dei vernast og takast hand om med silkehanskar. Helst skal vi synes synd på dei og overøse dei med pengar og hus frå nav. Aller helst på bekostning av nordmenn.

   Det er et TONN av nordmenn som har blitt «hengt» ut i media når dei hare foretatt seg noko kriminelt. Alt ifrå fyllekjøring (Northug) til pedofilivoldtekter (Baneheia).

   • Frihetrettferdighet

    Hallo!! Han er adoptert… han er like norsk som deg, så den eneste grunnen denne vitsen av et nettsted har for å legge ut saken hans her med fult navn og bilde er for å skape en lynche mobb.. Dere vil at han skal straffes også etter at han har sonet ferdig. Han er ikke dømt for noen av de siste annmeldelsene, og det er stor forskjell på en som er annmeldt og en som er dømt, men sånt skiller ikke dette nettstedet mellom, her er det sladder og «sensasjon» for alle pengene! Her er det om å gjøre å henge ut flest mulige, dømte eller ikke..! For Oi, vi burde gå rundt og frykte disse folkene for de er postensiellt farlige, de har blitt annmeldt…
    Så hvis jeg annmelder deg for urelevant hets, rassisme og personforfølgelse, da burde jo du også få en egen artikkel i denne «sannhetselskende» «avisen» for da er jo du kriminell..???

    • Insanus

     «Han er adoptert… han er like norsk som deg» Bare dette tåpelige utsagnet gjorde at jeg ikke gadd å lese resten av innlegget ditt.
     Til etterretning, en person adoptert fra et søramerikansk land kan aldri bli etnisk norsk.

     • Boh how

      Ikke alle som forstår dette.

    • Darmann

     Herregud så blåst du er! Lynsjemobb…. OG SÅ? Hvem bryr seg om dette megasosiopatiske drittmonsteret da? Wake up and smell the … not fish, but sh*t!!

     Jeg skjønner, sånn delvis, poenget ditt, rettssikkerhet, ikke borgervern, etc. etc., men noen unntak finnes det, etter min mening, helt klart!

  • МиссПутин

   Hadde jeg visst at han allerede var dømt for voldtekt ville ikke jeg blitt voldtatt av han i perioden FØR han skulle i fengsel

 • Sverre Nikola Andersen

  Får ikke advokat Trine Rjukan 50 000 kroner per kvinne som anmelder? siden mange av disse sakene er gamle, så er det vel ikke noen tekniske bevis?

 • Sverre Nikola Andersen

  Til redaksjonen: Hvis jeg var dere ville jeg vurdere å fjerne enkelte av anklagene, bl.a. formuleringene i siste avsnitt om «serievoldtektsmann». Jeg tror det gir grunnlag for søksmål og erstatning.

  • frieordno

   Hei! Takk for tilbakemelding. Julio Kopseng er dømt for tre voldtekter, «uavhengig av hverandre og over et kortere eller lengre tidsrom», noe som gir grunnlag for betegnelsen. Det er også ønsket forvaring, noe som betyr gjentakelsesfare.

   Mvh

   Redaksjonen

   • Thomas B.

    Til redaksjonen: Dere bør skaffe dere en Paypal-konto
    selv om det ser ut til at dere er non-profit og dermed hard-core idealister.

 • Kristian Gressli-Nilsen

  Han slipper derimot unna med å sone to av årene på grunn av treg etterforskning fra politiet sin side.

  Politietaten i Norge er en vits. Det trengs en skikkelig opprydning.

 • alex

  Ikke glem at dere så kalte «Nordmenn» har voldtekt i blodet deres. Har dere glemt deres egen historie???? Skam dere.

  • Boh how

   Alle sivilisasjoner har jo drevet med slikt, men langt i fra alle som driver på enda
   (selvfølgelig så er det noen i hvert land)

 • karianne

  Håper virkelig ikke folk tror det som blir skrevet på siden er sant.
  Søk på redaktørens navn på google, og se hva som står om ham på wikipedia..

  Sjekk også hva NRK har skrevet om ham: http://m.nrk.no/1.6717654

 • Trond Nilsen
 • Sockbaby

  spre dette som faen ,spre og denne fine siten. bra arbeid

 • Fred Krueger

  Er dette en muslim ? Kan forklare en del.

 • Camping er gøy

  Og da er saken oppe i media igjen, nok engang med skadet bilde og intet navn slik at uskyldige kvinner kan ha en sjanse til å unngå dette umenneske….

 • ENGA4LIFE

  han er like mye vert som en pedofil å tyster.ingen ryggrad på han heller..men blir sikkert mye Penis på han i fengsel å juling..det er fult fortjen Julio vis du blir det.er jo så stygg at du ikke får på andre måtger..å deg kjente jeg..Æsj…kos deg inne..

 • Karl Trap

  Samme avis som publiserer hysteriske artikler om menns vold mot kvinner, raser mot land der udyr som Julio Kopseng får de straffene de fortjener. I USA ville dette avskummet aldri sluppet ut av fengsel igjen.

 • FollowTheWhiteRabbit

  Kjenner jeg bli kvalm når jeg tenker på mitt første danseoppdrag i Oslo for mange år siden, hvor han dro meg inn på doen, prøvde å låse oss inne, og grafset i vei. Etterpå stjal han lommeboka mi. Fytti faan.

  • МиссПутин

   Anmeld han. Jeg har ingen bevis for hva han gjorde mort meg, men han har allerede vist et mønster som, retten ikke ser bort ifra. Trine Rjukan er fantastisk og beroligende, å det er ikke ubehagelig å være i avhøret med politiet.

  • veravanessa

   What??? Hvordan oppdaget du det? Konfronterte du han med det?

 • Stig Jensen

  Det er uten tvil at denne mannen har voldtat, men alle anmeldelser som har kommet opp i etterkant er meg betenkelig. Jeg tenker mannen er jo en kjekk kar samt at han er kjendis (B kjendis kanskje), Kom sikkert på god vei med disse damene, men så har det liksom bare stoppet opp helt…NEI NEI NEI NEI NEI JEG VIL IKKE.
  Er nøytral jeg altså, han er sikkert klin sprøyte gal, jeg forsvarer ikke voldtekt, men vi har jo sett at kvinner har anmeldt for voldtekt som ikke har stemt. Har liten tro på at alt stemmer her.

  • МиссПутин

   Han har voldtatt meg og mange andre kvinner. ikke alle av oss har bedt om erstatting for det er ikke det som er ønsket i denne saken. Ikke for min del ihvertfall. Voldtekt trenger ikke å kun skje ved vold, men han har ett triks hvor han leker med innholdet i glasset ditt. Da er det vanskelig å gjøre motstand. .

 • Pingback: Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Hed

  Justismord.

  • МиссПутин

   Absolutt ikke. Jeg har blitt voldtatt av han og en venninne som jobbet for han ble klådd på og prøvd dratt med inn på soverommet hans når hun skulle ta bilder av henne til en jobb han hadde ordnet. Han har et mønster som han følger å er en av Norges verste serievoldtektsmenn

  • МиссПутин

   Absolutt ikke. Jeg har blitt voldtatt av han og en venninne som jobbet for han ble klådd på og prøvd dratt med inn på soverommet hans når hun skulle ta bilder av henne til en jobb han hadde ordnet. Han har et mønster som han følger å er en av Norges verste serievoldtektsmenn

 • Pingback: Julio Kopseng dømt til 16 års forvaring for voldekter()

 • Hed

  Justismord.

 • Steinar Johansen

  La oss heller håpe han aldri mere slipper ut

 • Pingback: En nyhetshelg i Norge: Drap, voldtekter, knivran, eldreran og utevold - Frieord()

 • Pingback: Utenlandsk mann voldtok ung kvinne på Burger King i Oslo - Frieord()

 • Remnant

  Like barn leker best. De fortjener hverandre. Sykt at hvite kvinner frivillig blir med alle disse møkkamenn…. snakk om russisk rulett.

 • Pingback: NRK skal nå kvotere inn ikke-vestlige innvandrere i hver tredje stilling - Frieord()

 • Pingback: 非洲艾可力魔力净()

 • Pingback: FrP-politiker blir hengt ut - Ap-politiker slipper unna - Frieord()