Måtte ha bevæpnet politibeskyttelse mot muslimer i Hardanger

ØYSTESE GYMNAS. Amal Aden mottok en rekke trusler fra det muslimske miljøet i Hordaland under sitt opphold i Hardanger. Foto: Øystese Gymnas.
TRUSLER

Norge er i rask endring og det er ikke bare i de store byene hvor befolkningen kan føle forandringene på kroppen. Da den somaliske samfunnsdebattanten Amal Aden skulle holde foredrag i Norheimsund i Hardanger måtte hun ha bevæpnede politivakter. Årsaken var grove trusler fra det muslimske miljøet i området. Aden ble blant annet oppsøkt på sitt hotellrom i Norheimsund hvor hun ble utsatt for alvorlige trusler.

Amal Aden kom til Norheimsund i Hardanger søndag kveld. Planen var at hun skulle holde flere foredrag om likestilling, homofile minoriteter og integrering på de videregående skolene i Norheimsund og Øystese, i regi av Fritt Ord-prosjektet «Forfattere til skolen», skriver NRK Hordaland.

Hun skal mottatt flere trusler i forbindelse med sitt opphold i Hardanger. Det groveste var da hun ble oppsøkt på hotellet og utsatt for alvorlige trusler. Situasjonen var så alvorlig at hun måtte bytte hotell og få politivakt under deler av oppholdet. Hun måtte også avlyse det ene foredraget hun skulle holde på en videregående skole på tirsdag.

Bevæpnet politi

Da Aden skulle holde et tilleggsforedrag på Kvam folkebibliotek mandag kveld var det tungt bevæpnet politi til stede for å beskytte henne.

Flere av tilhørerne syntes det hele var absurd og en tilhører uttalte til NRK at det var første gang han hadde opplevd noe slikt i Norheimsund.

Politiet på sin side hevder at bevæpningen ikke hadde noe med truslene mot Aden å gjøre, men at de hadde fått generell instruks om bevæpning i fire uker av politiledelsen. Politiet opplyste til NRK at de var tilstede for å garantere sikkerheten til Aden etter en rekke trusler i forbindelse med hennes opphold i Hardanger.

Trusler

Amal Aden som er lesbisk er svært kontroversiell i det somaliske miljøet i Norge, hun har også tidligere mottatt en rekke trusler. I fjor ble hun overfalt på åpen gate i Oslo.

Ifølge Aden skal også truslene i Hardanger ha kommet fra muslimer.

 • norrmannen65

  «Fredens religion»

  • Camping er gøy

   Merkelig det der, de ønsker at vi skal tro de er fredelige imenst nermest alt en hører er stikk motsatt.

   Ja jeg vet at andre religioner og har konflikter (spesielt i fortiden) men verden går da fremover.
   Ganske mange muslimske land/mennesker som må lære at vi ikke lenger lever i middelalderen.

 • Artisjokk

  Alt i alt, så må man nesten ha litt sympati for henne; snakk om å stå utenfor. Nordmenn flest liker ikke somaliere, og somaliere selv hater både lesbiske og de som går imot deres «verdier». Selvsagt, Amal Aden hører hjemme i Somalia og ikke Norge, men hun er ihvertfall hakket mer avansert enn 99% av sine landsmenn- og kvinner. Nettopp derfor trengs hun sårt i det hølet hun kom fra.

  • Camping er gøy

   Det gjør hun nok, men hadde hun reist til Somalia hadde hun blitt drept.
   Har inntrykk av at den jevne somalier er like tolerang som ett nåløye er stort.

  • Du fremstår som ikke riktig god. Men slike finnes det overalt. bare se på de som er med i Pagida eller heier på SD om dette er en trøst for deg!
   Klok er ikke så viktig, men en viss godhet er en betingelse for å kunne gå og si man er menneske.

   • AMG65

    Slike som deg finnes også overalt.

   • Mats

    Herregud; bare fordi hun er en jævla lesbe og utsatt for juling av sine egne så fortjener hun å bli i vårt land? Hun hører overhodet ikke hjemme her . Send dem ut alle sammen.

    • Ex-terminator

     Hvem er du til å prate på vegne av «folket»? Hun HØRER hjemme her, men det gjør ikke du 🙂 Du bringer kun med pest og plage, flytt ut.

     • Gamleoslo

      Barnslig.

   • Anti-Hippie

    Ikke god? Han sier jo at han har sympati for henne. Mener du ellers at Pegida og SD heller ikke er «gode»? Hva er det som er et «godt» standpunkt for nordmenn å innta i forhold til masseinnvandringen ifølge deg, da? Mer av det samme?

    • Ex-terminator

     SD = nazister.

     • Gamleoslo

      All sosialisme suger.

     • Insanus

      victus = retard

     • Insanus

      victus = retard

   • Artisjokk

    For noe åndssvakt pisspreik; et produkt av reduserte, kognitive anlegg. Det du ikke forsto, var at det jeg skrev er en slags støtteerklæring til henne, fremfor noe. Hun èr — til forskjell fra somaliere flest — en tilsynelatende ålreit person, som har kommet seg opp fra ingenting ved å tenke konstruktivt. NETTOPP DERFOR behøves hun i Somalia. Jeg har ikke noe personlig imot henne, men Norge er for nordmenn, og Afrika for afrikanere:-)

    • Ex-terminator

     «Men Norge er for nordmenn»… Ikke snakk på vegne av det norske folket!… Majoriteten av det norske folk vil overhodet ikke assosiere seg med verken deg og dine. Dere er i et klart mindretall og er like ille som islamistene på den andre siden.

     • Artisjokk

      Og de antagelsene baserer du på…?

      Nordmenn flest jeg kjenner og prater med i det daglige liv er sterkt imot mer innvandring, men de vokaliserer ikke meningene sine, i frykt for å miste sosial status, jobb, etc. Dette er helt «normale» folk du ser på foreldremøter, i lysløypa på ski, på kontoret på dagtid og så videre — ikke glattbarberte snauskaller med Dr. Martens-boots og hakekorstatoveringer på brystet.

      DU er et kristent fjols med NULL ideologiske virkelighetsforbindelser, baserende dine antropologiske perspektiver på paradoksale, moralske idealer og manglende realitetsorientering. Om noen er uegnet til å uttale seg på vegne av det norske folket her, er det deg. Hadde du ikke væt så komplett retardert som du tydeligvis er, hadde du også skjønt at setningen du siterer IKKE er en uttalelse på vegne av noen, men en advokering av en personlig mening. Tilbake til bedehuset med deg, Abraham, så du kan dyrke SEMITTreligionen din i fred.

     • Ex-terminator

      Tulling. Det er et stort forskjell på å *være imot mer innvandring* og det å ønske at Norge kun skal bestå av en *homogent hvit befolkning*. Personlig er jeg noe kritisk til muslimsk innvandring men stiller meg uteforstående mer positivt til innvandring fra andre landeområder. Vi har en plikt å gi beskyttelse til forfulgte minoriteter i bla muslimske land. Hadde norske myndigheter fokusert mer på å hjelpe kristne og diverse andre grupper så hadde det utgjørt en stor forskjell (pluss) for norsk økonomi og velferd, vår nasjon hadde blomstret. Det kan jeg love deg. Og slutt med disse harde personangrepene dine, du gjør ikke akkurat deg selv eller resten av dine få høyreekstreme meningsfeller en tjeneste med å ty til slike virkemidler, tvert imot bekrefter du påstandene om hvor totalt blottet dere er for virkelighetsforståelse, refleksjoner og intelligens. 🙂

     • Artisjokk

      Eh, nei? Når grunnlaget for å være imot innvandring er fundamentert på ett ønske om å holde Norge noenlunde hvitt, er det nært beslektet—>nærmest identisk, hvilket det selvsagt er, i tilfellene jeg beskriver.

      Du betrakter verden gjennom brilleglass av religiøs absurditet, som den illusoriske tosken du er. Hvordan i alle dager er kristne en garantist for at vår nasjon skal «blomstre», bare fordi de ikke er muslimer? Se på kristne assyriere i Sverige, de oppfører seg like ille som muslimene — fordi de bærer på det samme GENMATERIALET. Nesten alt ligger i gener. Spørsmål: Hvilke ikke-hvite kristne hadde gagnet oss å importere? Svar: ingen! «Plikten» du beskriver er et resultat av religionspatriotisme, og nå er det DU som gjør deg skyldig i det du opprinnelig beskyldte meg for (feilaktig); nemlig å gjøre deg til talsmann for nordmenn generelt.

      La oss si at vi slipper inn millioner av kristne, analfabetiske nigerianere eller etiopiere, med en gjennomsnittsintelligens på 75. Det skal liksom begunstige Norge, bare fordi de er kristne? Bare en som selv er kristen kan mene noe så hinsides latterlig. Jeg har kjent mange etiopiere, og det er ikke snakk om mange evolusjonssteg fra sjimpanser, for å si det slik, kan for eksempel nevne en gutt som ble adoptert derfra, av sine fanatisk judeo-kristne dyrepassere — det var ikke alltid han gikk på to ben engang, han BYKSET bortover gulvet til tider, på alle fire, som en ape! Han måtte selvsagt også ha spesialundervisning, tilpasset mentalt tilbakestående.

      Logikk og analytisk kompetanse har aldri vært ekvivalent med kristendom; et arkaisk, utdatert verdenssyn utformet for millennier siden, tilsiktet det å kontrollere store konstellasjoner av innbyggere som på den tiden hadde NULL forståelse av hvordan verdens fysiske, prinsipielle funksjonaliteter fungerer, gjennom angstfremkallende dogmatikk — full av lovnader om evig fordømmelse ved å vike unna rigide, moralske kodekser.

      At en som vier livspraksisen sin og perspektiviseringsforutsetninger han holder tett til brystet i hverdagen, til svunne tiders overtro og forståelsesmessig utilstrekkelige konklusjoner om vårt omringende kaller andre «uintelligente», må vel være det mest åpenbare paradokset jeg har sett på lenge. Det å virkelig tro blindt på noe som i beste fall er en velformulert anekdote, vitner om en så total mangel på kritisk sans og balansert tankegang at vi nærmer oss en sinnslidelse.

      Bibelen din er verdiløs; en langtrukken eventyrbok av antikke vandrehistorier og litterær fiksjon, ispedd elementer av barbarì og primitivitet totalt inkompatible med moderne sivilisasjon. Noen av de største, mest kroniske idiotene jeg har møtt, har vært kristne; uselvstendige, svake småbarn, helt avhengige av sin imaginære «gud» for å takle selve livet. Jeg er ikke ateist, på langt nær, men det er lov å være litt mer spirituelt avansert enn som så. Kristendommen er ANTI-NORDISK, den var et angrep på Norge i seg selv når det ble gjort kristent med tvang, vold og grusomheter og har aldri vært til annen nytte enn å spre frykt, usikkerhet og slavementalitet. Åndelig avfall, er den.

      Paganisme er norrøn spiritualitet — kristendom er SEMITTISK spiritualitet, NÆRT beslektet med islam. Alle de abrahamske semittreligionene er i praksis den samme smørja, med små variasjoner tilført gjennom århundrene. Kristne, jøder og muslimer sitter på hver sin gren i et åndelig pill råttent tre. Samme grunnkonseptene.

     • Camping er gøy

      Merkelig da at de nordmenn jeg har snakket med er pro gode innvandrere men imot brorparten av muslimene som kommer siden de stort sett ikke bidrar til samfunnet på en god og konstruktiv måte.

      Ja, det er stor forskjell på innvandrer grupperingene.

   • Gamleoslo

    Fortell om Pagida og SD. Hva står de for. Helst fakta.

 • $124822779

  Det muslimske miljøet i området ? jeg ante virkelig ikke at djevelens religion islam hadde fått fotfeste i Norheimsund ? så skremmende fort pågår okkupasjonen av Norge , og folk sover videre ?

  • Ex-terminator

   Det pågår ingen okkupasjon.

   • invernes

    Jo du går bare rundt i blinde ! du lider av Stockholmsyndromet.

  • Jostein B

   Svarthelvetet er ovealt

 • $6065254

  Sensuren sørger for at dette ikke blir skrevet om i noen andre landsdekkende aviser her i landet.

  • Mats

   Jeg har isåfall satt denne saken bli omtalt i samtlige store medier her i landet. Men uansett; Faktumet er at hun allikevel ikke hører hjemme her på lik linje med resten av saueflokken hun stammer fra.

   • $6065254

    Ja, det kan du jo si, men hun gjør jo en bra jobb mot det vi også kommer til å stri mot i fremtiden.

    • Mats

     Nja.. Ser mer ut som en ulv i fåreklær.. Hun gjør alt for å vise at hun er «en del av vårt samfunn», men i virkeligheten kjemper om politisk og kulturelt innflytelse for å knerte vår sivilisasjon, på lik linje med så å si alle «gode integrerte innvandrere» fra den tredje verden. Å være falsk er en del av deres genetiske atferds mønster.

 • Å bruke vold og trusler om vold, må være en metode som er like populær blant folk av en viss utviklingsgrad i absolutt alle samfunn uansett hvor på kloden det måtte være. Men jeg selv har ikke opplevd vold i den grad som jeg har gjort siden jeg kom til Norge, både fra norske nordmenn og ikke norske nordmenn.

  • Darmann

   Det er verre i Sverige, og sikkert flere andre Europeiske land. Var i Göteborg for et par år siden og plutselig løp først en fyr, så to etter ham, ut fra et utested i en sidegate rett ved «Avenyen,» inn på denne hovedgata i GBG, og så begynte de to å banke livsk*ten ut av den første rett foran øynene mine. Litt før det hadde jeg vært i Stockholm og der ble jeg og min reisekompis truet helt umotivert. Som sagt, mye verre i flere andre Europeiske land etter min mening.

   Og da snakker vi ikke om utenfor Europa engang, der har vi haugevis av steder som er t.o.m. verre enn Sverige, Frankrike osv. igjen…

   Hvilket land er det egentlig du har opprinnelse fra siden du er så skeptisk til nordmenn? Jeg synes nordmenn er noen av de fredeligste, hvis man bare ikke regner med den stygge FYLLA… Men fylla regner jeg i 80% av tilfellene for å stort sett være tull og useriøst – barnegreier. Så det tar jeg sjeldent seriøst, personlig.

 • Bakkeli

  Litt off-topic det jeg nå gjerne vil snakke om. Men det blir her for jeg finner ingen forum eller lignende på denne siden (noe lederene over denne siden burde opprette) Men er det ikke på tide vi danner ett parti?

  Jeg selv føler ihvertfall at vi burde ha ett seriøst nasjonalsosialistisk parti eller ett nasjonalist parti så en kan gjøre noe med dette her og som tar for seg det store bildet og er i stand til å sitte i regjeringen. Man kan lese så mye man vil om alt griseriet disse uvelkomne svinene finner på, men det hjelper ikke så mye. Vi har jo, eller hadde Vigrid osv men det er for userriøse grupper som ikke vil ha noe sjanse til å bli store parti.. VI MÅ DANNE ETT PARTI HVOR VI KAN GI VÅR STEMME TIL EN RIKTIG, RETTFERDIG OG NORSK FREMTIDIG STAT. Problemet er å finne de rette lederne og mange nok stemmer, men jeg mener at vi er såpass mange nå i dette landet som er møkklei denne forræderske politikken, at vi har en sak mange vil gi sin stemme til. Det hjelper ikke å vente til det blir verre som mange foreslår, en burde gjøre noe med det med en gang. Ihvertfall nå som folk begynner å få opp øynene med å ta en titt på vårt naboland Sverige. Det vil uansett skje ting. Det har jeg ingen tvil om men det er bedre å gjøre noe med det, på riktig vis, enn å lese om det. Jeg bare syns det er nitrist at jeg ikke kan stemme på ett eneste parti som ser og er villige til å gjøre noe med problemene vi har i dagens Norge.

  Jeg har gitt min stemme til FRP så lenge jeg har hatt stemmerett men jeg ser jo nå at det eneste de ønsker er å gjøre integreringen bedre. De har ingen ønsker om å stoppe innvandringen og evt sende flere ut, slik som de har sagt i sine valgkampanjer.

  Mvh, Mann på 20.

  • Mats

   «Jeg har gitt min stemme til FRP så lenge jeg har hatt stemmerett……….. Mvh, Mann på 20». HAHAHA!

   • Gamleoslo

    Mobbing er gøy.

    • invernes

     Det var vel mer ironi .

   • Rent fedreland

    Ikke prøv å kom med smarte kommentarer, du er helt bak mål og det får stå for din regning.

  • invernes

   Gratulere med ditt første valg da 😉 når det gjelder FRP tror jeg det blir store forandringer der snart, partiet må gjøre noe for å få velgerne tilbake.

   • Guest

    Jeg håper det. Er skeptisk til blå-blå politikk, jeg synes ikke alt skal privatiseres og er skeptisk til EU. Det er jo noen småpartier som kan gjøre det ok om de ter seg riktig og våger stå frem. Med Nei til Eu og restriktiv innvandring. SP, Kystpartiet, Finnes sikkert flere vet ikke så mye om dem… FrP er vel «tjah» til EU.
    Det har lenge vært påstått i Sverige at Svenskene og Tyskere tar «ansvar» for mennesker i asylindustrien. Når man faktisk ser på statestikken tar Tyskland mindre «ansvar» enn både Norge og Danmark mens Sverige er mildt sagt ekstrem. https://affes.wordpress.com/2014/12/18/sverige-och-tyskland-tar-ansvar/

 • Insanus

  Sannsynligvis den eneste somalieren jeg har et snev av respekt for. Hun er ihvertfall ærlig når hun kritiserer sine tidl. landsmenn for å utnytte det norske trygdesystemet for alt det er verdt, i motsetning til feige, unnvikende og handlingslammede politikere.

  http://www.nrk.no/norge/100-fikk-barn-med-eksmannen-1.7541771

  Sier ikke at jeg vil ha flere som henne, men alltids et lyspunkt med en sau i ulveflokken. Og det beste av alt, hun er lesbe og kommer neppe til å skvise ut en hel skoleklasse av unger slik som de fleste andre somaliske kjerringer.

  • invernes

   Enig der.

 • Kim Larsen

  Hun??? er det en kjerring..å fy faen..eg trodde det var en fyr hehehe

 • frieordno

  Hei! Vi ser at temperaturen er litt høy på enkelte innlegg, og vil gjerne påminne våre deltakere at personangrep ikke er ønskelig!

  Mvh

  Redaksjonen

 • Det meste av det Amal Aden har sagt om somaliere er helt på sin plass. At somaliere prøver å banke henne til taushet sier alt om hvor utrolig bedriten denne kulturen er. Alle somaliere bør enten sendes tilbake dit de kommer fra eller i det minste steriliseres, slik at de ikke får muligheten til å degenerere den norske genpoolen gjennom blant annet voldtekter av norske kvinner.

 • Pingback: Homoparade gjennom innvandrertett område skaper bråk()