Mann av utenlandsk opprinnelse mistenkt for voldtekt av kvinne i 60-årene

KRISTIANSUND. Politiet har avhørt en mann av utenlandsk opprinnelse i forbindelse med en voldtekt i en bolig.
MØRE OG ROMSDAL

Politiet etterforsker en mulig voldtekt av en kvinne i 60-årene i Kristiansund. Voldtekten skal ha funnet sted i en bolig.

Politiet bekrefter til Tidens Krav at de har sendt saken til politiadvokaten for påtalemessig avgjørelse.

Politiet mottok anmeldelsen den 6. august. Voldtekten skal ha funnet sted en uke tidligere, i en bolig i Kristiansund. Politiet har hatt teknikere på stedet. Fornærmede er en kvinne i 60-årene.

Alle de involverte partene har vært til avhør hos politiet.

Den anmeldte i saken er en utenlandsk mann.

 • kaitse8

  http://www.tv2.no/2015/08/25/nyheter/krim/7297347

  Siden det ikke er nevnt at gjerningsmannen er etnisk norsk så er det med 99% sikkerhet at vedk er «importert».

  Importerer asylsøker, gir dem penger til å finansiere terrortrening og tilslutt blir de eksportert ut av landet som terrorister, LOL.
  Heia Norge 😀

  • Insanus

   At dette dreier seg om en asylant er 99,999% sikkert ja. Som du sier, når ikke landssviker-mediene oppgir at gjerningsmannen er etnisk norsk, er det alltid snakk om innvandrere. Spesielt når det gjelder voldtekter..

   TV2 er for tiden verstingene når det gjelder asylpropaganda. Daglige gråtehistorier der de «stakkars barna» blir fokusert på, kun for å spre en sympatibølge blant naive tv-seere. Gjerne også ispedd en solid dose løgner, som at båtmigrantene er flyktninger osv.. Faenskapet av en tv-kanal er for lengst boikottet

   • Jens Bjørneboe

    Sa opp NRK lisensen for flere år siden. Ser generelt ikke på TV da 90% av innholdet er fordummende fjas. TV2 og NRK vil alltid fokusere på personlige historier journalistikk a) fordi journalistikk vil fokusere på det personlige fremfor det upersonlige (det selger enkelthen bedre) b) individuelle skjebner, enkelt tragedier og forulempinger bringer debatten ned på mikronivå og flytter fokus fra makronivå.

    Makronivå, det store bildet, er ikke personlig og involverer kynisk global storpolitikk. Det fordrer at den som ser nyhetene kan forstå kompliserte årsaksammenhenger, vanskelige problemstillinger og endringer over tid. Dette sluttet det aller meste av media å presentere for flere tiår siden. Istedet skal det fokuseres på følelser a) sympati, b) frykt, c) forargelse, d) underholdningsverdi, e) en gladnyhet – alt er jo bra allikevel. Eksempel vis er artikkelen i frieord om den med mor og sønn som ranet en klar kategori c) evnt b), tabloid artikkel som ikke er kvalitativt bra journalistikk (antar Frieord bare har oversatt fra amerikansk lokalnytt) mens artikkelen Flyktningbølgen – dette er bare begynnelsen holder i min oppfatning et myere høyere journalistisk nivå.
    Dessverre for Norges del ønsker de aller fleste i dag ikke å lese noe inngående. Alt skal bli forenklet, og med det fordummet. Når leste du f.eks en artikkel i norsk media som var lengre enn 1/2 – 2/3 side (faktisk tekst, bilder utelatt).

    • Jostein B

     Veldig godt skrevet. Jeg kan tilslutte meg mye av det du skriver.

 • Artisjokk

  Vi vet alle hvem som står bak. Hjelpe og trøste, sier jeg bare. Om den rammede kvinnen frivillig sosialiserte med skapningen, er det vanskelig å føle sympati, men det er selvsagt en betydelig sjanse for at hun var i sin egen bolig, passet sine egne saker…da en «berikelse» ringte på dørklokken.

 • arild sivertsen

  ja disse stakkars nye landsmenn, ikke godt å legge av seg uvaner hjemmefra

 • Insanus

  Regner med at dere husker denne saken..
  https://www.frieord.no/innenriks/afrikanere-gjengvoldtok-mindrearig-jente-pa-lokaltog/

  Ikke nok med at den stakkars jenta ble brutalt gruppevoldtatt av en gjeng afrikanere. Nå har hun og familien på nytt blitt voldtatt av det norske rettsvesenet. I likhet med Namsos-saken for et par år siden ble det ene krapylet her idømt samfunnsstraff. Håper at Frieord følger opp denne saken..

  http://www.ronnyalte.net/ord-og-tanker/grov-gjengvoldtekt-pa-lokaltog-er-grunnlag-for-samfunnsstraff

  http://www.ronnyalte.net/uploads/1/7/3/6/17364499/dom-sensurert_tog.pdf

 • invernes

  Ja dette blir det mye av fremover, kvinnen må sende et takkebrev til Støre Hareide Grande.

  • Micah Geni

   hehe.. Hareide… Herregud for en klovn. Når beveget han seg sist blant folk… Tar man bort meninghetene, så må det ha vært i barneskolen.

   Flesker til på partileder-debatten. Skal vise alle hvor skapet bør stå, på billige poenger. «Vinner» debatten i følge idioti-avisene. For så, da neste meningsmål kom ut, se at, trolig helt imot han sin egen forventning, KrF stupe nedover..
   lol. Nasse Nøff. Godhetens hans blir for hysterisk og kunstig. Tipper også for mange KrFere

  • Jostein B

   Her er måten media jobber på. Disse snyft historiene går ommatt og ommatt.

   http://www.nettavisen.no/nyheter/gjengvoldtatt-av-tre-menn—na-har-hun-tilgitt-dem/3422916185.html

 • invernes

  28 Years Later Trailer – Europe Invaded [2015]

  https://youtu.be/-ALxHupi8s0

  • invernes

   Det hele er satanisk uhyggelig.

  • Landsförräderi

   Det man inte förstår är att det finns folk som tror alla störrre samhällsproblem beror på rasism…
   VI IMPORTERAR JU NEGRER OCH ARABER FRÅN DE MEST FATTIGA OCH BAKÅTSRÄVANDE LÄNDERNA I VÄRLDEN!! Tror folk att de kommer att acceptera våra lagar, jämställdhet och kvinnofrid,»allas lika värde» respekt för djur och natur, andras egendomar, gamla och handikappade osv? Den som tror det är lika dum som tror på jultomten vid vuxen ålder,dvs en komplett idiot!!

 • tiger

  Kristiansund er en havneby, der oljenæringen er den største industrien. Her er det alt mulig rart av etnisiteter, alt fra russere til filipinere dette har gått rimelig knirkefritt i mange år. Jeg vet fordi jeg har bodd der lenge. Det var ikke før kommunen begynnte å ta inn flykninger at vi begynte å opplevde problemer. Vi har et helt kommunalt nabolag som vi alle kaller for «gettoen». Der huses masse personer fra Afrika. Muslimer.. Vi har også fått et sigøynerproblem…

 • Jostein B

  Ja vi skjønte jo det ettersom politiet ikke ville gi ut signalement

 • Pingback: Mann av utenlandsk opprinnelse pågrepet for voldtekt av ung jente - Frieord()

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømte Praveen Srikanthan dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkeren Tesfay Tekkie dømt for grov voldtekt i Trysil - Frieord()