Mann arrestert for voldtekt i Skien

VOLDTEKT I SKIEN: Her i Kongens gate i Skien sentrum skal voldtekten ha funnet sted. (Foto: Google maps).
SKIEN/VOLDTEKT

Politiet i Skien har arrestert og siktet en mann for voldtekt av en kvinne i sentrum av byen natt til søndag sist uke.

Telemarksavisa.no kan melde at politiet i Skien har pågrepet og siktet en mann for en voldtekt som skal ha funnet sted i sentrum av byen natt til søndag sist uke.

Voldtekten skal ha funnet sted rundt 02.00 tiden ved Kongens gate, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som oppholdt seg ved bussholdeplassen «Rådhusplassen i Skien».

Spesielt skal politiet være interessert i å komme i kontakt med en mørkhudet mann som kjøpte en bussbillett til en kvinne på denne tiden.

De som har opplysninger i saken bes ringe politiet på telefonnummer 02800.

Relatert:

– Politiet etterlyser afrikaner etter voldsran i Skien

– Mørkhudet mann slo ned ansatt på kjøpesenter i Skien

– Utenlandske menn angrep vekter i Skien

– Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

– Skoler i Skien kan få kjønnsdelt undervisning

– Fylkesmann i Skien: norske skoler plikter å følge islamske regler

 • wiggen evensen

  Vold skyting og voldtekter øker noe enormt i Norge og de som blir tatt for ingen streng dom, voldtekt må opp på minimum 5 år og skyting må begynne på 10 år og oppover.

  • Nett Side

   Ja, det kan virke som om Norge er blitt et mer utrygt land. Men når det gjelder for eksempel voldtekt, må du huske at det ikke regnes som et angrep mot Statens posisjon. Jeg er redd at straffen derfor vil forbli relativt lav.

   • Mikey Mike

    Selvsenur. Ordvalget. Altfor polarisert.

    • Nett Side

     Det er godt formulert. Men jeg tar et mindre optimistisk perspektiv. Den fremmednasjonale innvandringen er i seg selv verdifull for Staten ettersom den bryter ned nasjonsbegrepet, og dermed gjør statsborgerskapet til et relativt sterkere begrep enn nasjonen. Som altså vil si at Staten tar en sterkere posisjon. Kall det gjerne «splitt og hersk».

     Sammenlignet med dette hensynet vil hensynet til mennesker være underordnet, er jeg ihvertfall redd for. Husk også at en stadig økende andel av statsborgerskapet er fremmednasjonale, kombinert med at stadig flere nordmenn ihvertfall ser ut til å ha omfavnet en ideologi som sier at den norske nasjon ikke skal ha noen særretter i Norge. Dette kan kanskje bety at angrep mot mennesker i riket helthetlig sett ikke vil være noen stor bekymring for Staten.

     • Mikey Mike

      Lite er umulig og utenkelig

     • Mikey Mike

      Hey.. Golden child, Scapegoat… Fackn tired of that shit.. Think I’ll retire.. 🙂

 • spirild

  I sentrum er byen tett befolket av disse nye økonomiske innvandrere.

 • Artisjokk

  Er Skien i ferd med å forbigå Drammen som reell utfordrer til tittelen ‘Norges mest berikede by’, mon tro? Er ikke grenser for hvor mange ‘spennende’ møter med flerkulturen lokalbefolkningen ser ut til å måtte gjennomgå, i disse tider. Nok en uskyldig, norsk kvinne skjendet på det groveste av en afrikansk voldtektsape. Toppen av ironìfjellet er jo at a) militante feminister er fanatisk FOR fri innvandring av slike, og b) kvinner er i gjennomsnitt mer positive til flerkultur enn menn, fordi kvinnelig tankegang i hovedsak er basert på følelser og morsinstinkt, fremfor logikk og overlevelse—> typisk maskulin tankegang. Hva forteller dette oss? Det forteller oss at en nasjon som er styrt av kvinner, er dømt til å forfalle og dø, ihvertfall så lenge andre, mer maskuline nasjoner og folkeslag venter utenfor døren, klare til å erobre. Hvem klandrer jeg? Jeg klandrer like fullt de fleste, norske menn som frivillig har GITT FRA SEG roret til kvinner og fremmedelementer. Man finner ikke et eneste mannfolk på Stortinget, så å si; kun kvinner med penis og småguttstemme som Knut Hareide & co. Samfunnsfeminiseringen er i ferd med å ende katastrofalt. Vi synger på siste verset, folkens. Jeg finner det beundringsverdig at noen forsøker å kjempe imot konfronterende, men lurer på om ikke mentaliteten i samfunnet — også blant etniske nordmenn — er så begredelig at det beste er å bare la ting kollapse, og heller satse på å bygge opp noe bedre av ruinene, med likesinnede. Evt. emigrasjon til øst-Europa, den siste bastionen av hvit selvrespekt man finner. Om 20 år — forutsatt at enkelte land har klart å stå imot masseinnvandringen — tviler jeg ikke på f.eks. Polen eller Latvia har gjennomsnittlig høyere levestandard enn f.eks. Sverige og England. Norge bør klare seg økonomisk så lenge vi har oljereserver, uansett hvor kaotisk samfunnet er.

  • Mikey Mike

   Leste en oversikt over prosentandelen av BNP til helse/velferdsbudsjettet, for de europeiske nasjoner. Wikipedia vel. Norge havnet ganske midt på treet. Rundt 10-15 plass. Skulle jo tro vi var suveren #1, om man våger å høre på DB/VG.

   (1-2 år gammel. Husker ikke helt)

 • AMG65

  Hans Rotmo er en profilert kar, og sier det mange av oss har vist i alle år. Han kaller muslimer i Europa for miljøforurensing, noe det faktisk er.
  http://www.dagbladet.no/2015/05/30/nyheter/innenriks/innvandring/39428896/

  • Burre

   En av de få på venstresiden som har skjønt det. Når propaganda og ideer viker for klarsyn er det mange som innser ting.

 • Harald Olsen

  Det finnes i alle fall ett parti som er imot innvandring. Nemlig SELVSTENDIGHETSPARTIET. Som er imot EØS og innvandring. Partiet ønsker også et bedre forhold til Putin og Russland. https://www.facebook.com/groups/1428507150789653/?fref=ts

 • Stefandemert
 • Pingback: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien - Frieord()

 • Pingback: Eritreisk asylsøker (21) gikk løs på parkerte biler i Skien - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får ny svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall – alle må dusje med klærne på - Norgesavisen.no()