Kvinne overfallsvoldtatt i Hamar – norske medier tier

GRUPPEVOLDTATT: En kvinne skal ha blitt overfalt og gruppevoldtatt av mellom to til fem menn her i området rundt Domkirkeodden i Hamar. Politiet og media har ikke ønsket å gå ut med signalement av voldtektsmennene. (Foto: Google streetview).
HAMER/OVERFALLSVOLDTEKT

Torsdag kveld skal en kvinne ha blitt overfalt og voldtatt av mellom to til fem menn i området rundt Domkirkeodden i Hamar. Kvinnen skal ha vært ute og gått tur når en gruppe menn skal ha omringet og gruppevoldtatt henne. Verken Hamar Arbeiderblad, NRK eller VG, som har omtalt saken, ønsker å gi ut signalement om voldtektsmennene.

En kvinne som var ute og gikk i området rundt Domkirkeodden i Hamar rundt 19-tiden på torsdag skal ha blitt gjengvoldtatt av mellom to til fem ukjente menn.

Etter voldtekten skal kvinnen ha blitt plukket opp av en person som kjørte henne til kjøpesenteret CC, i nærheten av Hamar politistasjon.

Politiet leter fremdeles etter både gjerningsmenn og personen som kjørte kvinnen fra åstedet og til kjøpesenteret.

Kvinnen skal ha blitt undersøkt ved voldtektsmottaket og politiet skal ha startet teknisk og taktisk etterforskning.

Ifølge politiet vil man fortsette etterforskningen på mandag.

Flere overfallsvoldtekter

Mars 2013

Fire utenlandske menn skal ha blitt arrestert for å ha overfalt og gruppevoldtatt en ung kvinne på Hamar.

Juni 2013

En kvinne i 40-årene skal ha blitt overfalt og forsøkt voldtatt av to mørkhudede menn i 20-årene i Hamar sentrum. Kvinnen skal ha gjort kraftig motstand og tilfeldige forbipasserende fikk skremt bort mennene før de fikk fullbyrdet voldtekten.

Ransbølge på Hamar

Frieord.no skrev nylig om hvordan tre menn av afrikansk opprinnelse den 13. februar ble dømt til fengsel for grove overfallsran i Hamar sentrum:

D
AFRIKANERE DØMT: Her i Hedmarken tingrett skal tre afrikanere ha blitt dømt den 13. februar denne måneden, for en rekke grove overfall og ran som ble begått i romjulen 2013. Gjerningsmennene skal blant annet ha gitt seg på enslige kvinner og slått og sparket dem i hodet. (Foto: Wikimedia).

Det var rundt juletider 2013 at tre eller fire afrikanere skal ha dratt på en ran- og voldsturne i Hamar sentrum. Iløpet av noen få uker skal de ha ranet en rekke kvinner og menn, og brukt grov vold under ranene.

Ett av ofrene, en kvinne i 20-årene skal ha blitt utsatt for den groveste volden. Kvinnen skal ha gått gjennom Hamar senturm klokken 02.00, når hun ble omringet av fire menn som politiet beskrev som av «afrikansk opprinnelse».

Den unge kvinnen skal så ha blitt slått og sparket til hun falt til bakken. Mishandlingen skal ha fortsatt selv etter at hun lå på bakken. Kvinnen skal ha fryktet for sitt liv og for å bli voldtatt.

De ble igår dømt til fengsel henholdsvis ett år, ett år og fire måneder og to år

Relatert:

– Afrikanere dømt for grove ran på Hamar

 

 • Johan Aksnes

  Hvordan i all verden mener politiet at de kan få hjelp fra publikum når de ikke går ut med signalement på forbryterne?
  Vil ikke politiet ha hjelp fra publikum?
  Og er det slik at politiet ikke vil oppklare slik kriminalitet fordi enkelte grupper blir stigmatisert i kriminalstatistikken om slike saker oppklares?
  Har de fått politiske føringer fra politikerne med å se gjennom fingrene i slike saker?
  Har disse eventuelle føringene kommet til som et «kompromiss» etter krav fra Krf og Venstre?
  På tide at polititoppene og justisministeren kommer og forklarer seg!

  • invernes

   Se til Sverige, nei de vil at alt skal foregå i det skjulte nå.

   • Johan Aksnes

    Ja, se bare til alle sakene frieord.no har tatt opp, en kan lese i timesvis om drap og voldtekt negere og muslimer står bak her i vest Europa.

  • Camping er gøy

   Minner vel mye om sakene fra England.

   Myndighetene må lære seg at det ikke er rasistisk å gå ut med signalement på slike forbrytere ei heller er det rasistisk å straffe dem.

   En skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer en selv. ….

 • Cap-Liberty

  Hun burde saksøke kommunen, politiet, asylmottaket og saksbehandleren i UD som har sluppet disse løs i samfunnet HUN er en del av. Disse lykkejegerne fra MENA land burde aldri fått muligheten til og gå fritt i Norges gater.

  • Johan Aksnes

   Nei, de burde sittet i bur akkurat slik farlige dyr på sirkus gjør så lenge de er her i landet.
   Det er rett og slett kriminelt å la slike villdyr gå fritt og ukontrollert rundt.

   • Cap-Liberty

    Jeg mener en «norsk» leir i Afrika er løsningen for asylsøkere og våre «ureturnerbare». Med afrikansk personell styrt fra Norge vil dette være en fin måte og få folk til og finne seg et annet sted og bo. I det lange løp vil dette være den beste løsningen for alle parter.

    • Johan Aksnes

     Ja, det kan jo være en løsning, men så har vi jo noen øyer oppe i Nord-Atlanteren som ikke blir brukte til noe fornuftig også.

    • Mikey Mike

     Lukka asyl er eller kan være en filtreringsmekanisme. «De ville» vil bli ville og finne på noe anti-sosialt, når presset stiger og kjedsomheten synker inn. Narcissistene vil, som i større fengsler, danne grupperinger for å herske og dominere asylet. Slike folk er tilnærmet ikke integreringsdyktige. Ettersom de er uopplyste, vil trolig mekanismene starte allerede etter et par ukers «soning».

     Et slikt institutt ville vært human for Norge, for norske allerede integrerte innvandrere, for nordmenn og ikke minst for norsk økonomi.

     Godhetsapostlene kan søke jobb der, via UDI, i sosialiseringsprosessen av «de villeste». Så viser dem oss, at det ikke bare er i kjeften og i tanken at dem er omtenksomme og snille.

     Denne løsningen blir mer og mer genial, dess mer jeg tenker på den.

     Jeg anbefaler Lysbakken som daglig leder. Dagrun E. kan være HR-leder og tiltaks-leder. De kan gjerne få beholde nåværende stortingslønn med frynsegoder. NP.

     • Cap-Liberty

      Bra observert og skrevet, men dette kunne kun fungert om det ble innført fra starten og at man klarte og hindre visse holdninger og ideer i og spre seg. Men nå er det slik at de samme holdningene som dominerer midtøsten og Afrika også dominerer større deler av Oslo og andre byer her til lands. Derfor mener jeg at nesten ingen bør få komme til Norge. Spesielt ikke de som har kommet seg for egen maskin eller skal vi si egen regning.
      99% av dagens flyktninger er økonomiske migranter, ofte sendt og betalt av sin klan/familie. Som med sin kulturelle og/eller genetiske bakgrunn skader samfunnet, enten de vil eller ikke. Det er en løgn at vi har bra integrering, vi har NAV, løgnaktige medier og politikere.
      Det eneste som vil fungere på lang sikt er en repatriering, hvor de berørte vil bli godt kompensert så de blir velstående i sine opprinnelsesland.
      Siden Østeuropeiske nasjoner er mye mer bevisste på kulturell identitet osv, så er det mulig at det er disse som vil bli de første som repatrierer sine migranter.
      Vi får se et arbeiderparti som sier de vil bli «strengere» med innvandringen, men som samtidig vil holde bakdøra åpen slik de har holdt på i alle år.

  • sussebassa

   Det var vel politikerne som opprinnelig slapp de løs.
   De du nevner gjør vel som de blir fortalt….nettopp av politikerne.

 • J.E Nordstrand

  Oppfordrer kvinner til å melde seg inn i skytterklubber for å oppnå våpenlissens…

 • invernes

  Norsk media makt må knuses , fra å være journalister som avslører overgrep er journalister blitt landssvikere som skjuler overgrep.

  I Norge har vi fått en ny hitlerjugend, de går under navnet blitzere
  og medlemmer i nazisistorganisasjonen Vepsen, jugenden har slått til
  igjen.

  Max Hermansens butikk tilgriset med hakekors, en mann som slåss for vårt demokrati og frihet blir angrepet.

  http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/max-hermansens-butikk-tilgriset-med-hakekors/8545742.html

  • Rudolf

   Det er tydeligvis mer stigmatiserende og delta i en Pegida demonstrasjon, enn det er å delta i begravelsen til en muslimsk terrorist og på den måten vise sin støtte til denne motbydelige ugjerningen.
   (500 stykk i begravelsen til terroristen i København, uten noen som helst konsekvenser og uthengninger i media)

   Sier alt egentlig, om hvor sykt samfunnet har blitt, og hvor flinke politikerne og media er på å hjernevaske befolkningen sin.

   • sussebassa

    Avpixlat.se friatider.se mere utfyllende art om terroristens velfortjente begravelse och støttespillere.

   • invernes

    Ja det forferdelige er at man ikke kan gjøre noe med saken før velgerkveget våkner opp, vi er bastet kneblet bundet og voldtatt i våre land, og folk løper til sin store leder Muhammed Støre.

   • invernes

    Ja det forferdelige er at man ikke kan gjøre noe med saken før velgerkveget våkner opp, vi er bastet kneblet bundet og voldtatt i våre land, og folk løper til sin store leder Muhammed Støre.

 • Guest

  Norske medier er for opptatt med å kaste sagflis på det det synagoge tullet i et desperat forsøk på å twiste hjernen til svake sauer..
  Har jeg rett?
  Ja jeg har 100% rett, og de vet det selv.
  Lurer på om de samme folkene ville stått å applaudert den gangen Tyskland innvaderte oss…

 • Polinkorr

  Viktig å skjule dette så ikke ødeleggelsesprosjektet forstyrres, sprekker i løgnen om det fargerike fellesskap/voldtektsfellesskap må ikke forekomme.Politiets og avisenes signalement er at det var «menn» en hedersbetegnelse disse ikke fortjener.God hjelp fra publikum får man da. Det er viktigere å ikke «stigmatisere» enn å oppklare. Det er så feigt at det er ikke til å holde ut. Var dette en etnisk norsk så ville det ha stått. Som i nabolandet vårt, styrt av komplett vanvittige politikere.

 • Rudolf

  Edit: ser at invernes har postet det samme om max hermansen butikk før meg, så bare slett denne.

  • invernes

   En god sak kan fortelles mange ganger. 🙂

 • sussebassa

  Uakseptabel låg straff for disse Mena Svin.
  Dom borde blitt utvist istedenfor som nå i lyx i nogon år..vi betaler.
  Frp og H…skjerpings ifht total opprydding innen innvandringen…samt høgere straff for voldtektsmenn.

 • Insanus

  På høy tid at noen med næringsvettet i behold starter borgervern i Hamar. Virker som om situasjonen er ute av kontroll der oppe. Leser jo nesten ukentlig om saker knyttet til innvandrervold, ran osv.. Godt poeng av Cap-Liberty. Voldtektsofre av slike parasitter bør saksøke myndighetene.

  • invernes

   Hamar er vel AP bastion ?

   • Ap er størst i Hamar kommune. Men i tillegg altså:

    By- og bygdelista (BBL) er en lokal liste som stiller til valg i Hamar kommune. Det har hatt representanter i kommunestyret siden de første gang stilte til valg i 1991, og har fra 2011 7 kommunestyrerepresentanter. Fra 1999 til 2011 var Einar Busterud ordfører i Hamar. Han representerte BBL. Partiet hadde den nest største kommunestyregruppa fra 1995 til 2007, den neste perioden var de størst med over 40% av stemmene. I 2011 tok ikke Busterud gjenvalg, og BBL tapte valget. https://no.wikipedia.org/wiki/By-_og_bygdelista_(Hamar Busterud var aktiv i ml-bevegelsen, og var på 1970-tallet redaktør for AKP(m-l)s avis Sigden, en egen utgave av Klassekampen rettet mot folk i jordbruket. I 1987 sto Busterud øverst på Rød Valgallianses liste i Vang. https://no.wikipedia.org/wiki/Einar_Busterud

 • kroniker

  I nye Norge kan ikke jentene gå rundt uten eier, ikke uten burka heller.
  Dette har islam innført og vi ble kalt rasister når vi protesterte.

 • sussebassa

  Min familj/jag reser mycket pga jobb..bla nå i Brasil, siste tur var for 2 år sedan.
  Plasser vi då kunne besøka med en viss trygghetsfølelse, kunne vi nu inte mera fordi droger/kriminalitet hadde tatt helt øver.
  Det blir trangere for folk som vil leva med trygghet, orden og redo.
  Dette er en klar utvikling også i Europa, Norden.
  Bare ta sverige hvor vi nå bor..(dere vet ikke så langt unna Norges grenser.)
  Det enda svaret er gatet community…»de hvites» ghetto for å kunne leve uten for mange kjeltringer/innvandere/schit.
  Dette er et bilde/sit som kommer til å øke jo flere mena innvandrere som får komme til Europa..som EU parlamentet vil.
  For Norges del..Gå aldri inn i Eu, og ut av schengen/EØS snarest.
  For de andre landene i Europa, Ut av EU, da vil Europa kunne ha en sjanse/overleve.
  Europas folk Må våkne.

 • Hrodebert Hildebrand

  Forsvars- og peppersprayen «Bodyguard» er lovlig å kjøpe og bruke i Norge. Anbefales!

  • sussebassa

   Burde vara Et Must for alla kloka tjejer.

  • @@@

   Hadde den i tillegg inneholdt fluoriserende spraylakk så hadde gjerningsmannen vært lett å gjenkjenne.

 • sussebassa

  OT
  Vi er flera som har sett på sport idag..Heia Norge, vi e best.
  Ikke en muslim blant utøverna, eller som vi kunne se blant publiken..
  Et herlig sted å være, men undrar varfor, och er inte det diskriminerende
  også..;)

 • leonidas88

  litt på siden men,Nytt islamittisk parti i Frankrike.
  Når kommer dette til Norge?? ti eller femten år
  «morsomt» at muslimer forlater sosialist og liberallist partiene og danner eget parti. Det kommer ikke som noen overraskelse. Vi vet at den enste løsning er deportasjon av alle muslimer i Europa.

  http://www.breitbart.com/london/2015/02/22/democratic-union-for-french-muslims-set-to-contest-elections-in-france/

  • sussebassa

   Har bare ventet på dette..for et mareritt for Frankrike, nå.
   Hvem blir det neste landet..tipper Sverige.
   Så ja, depotasjon av alle muslimer snarest, uansett i hvilket land i Europa, før dette spres ytterligere.
   Det er 2 måter å ta makt på, den demokratiske veien..
   Enten infiltrere eksisterende parti og få makt/status derigjennom, eller starta eget parti.
   Begge deler hjelpe og trøste oss.
   Det er det muslimer har som mål i Europa.

   • leonidas88

    Rett før muslimer gikk til terrorangrep i Paris, slapp den franske forfatter Michel Houellebecq boken Underkastelse, en fremtidsroman i år 2022. Et islamist parti og Front nasjonal går til andre runde i det franske presidentvalget. Islamist partiet vinner valget og sette igang store islamske forandringer.

    Dette er den ønskede utvikling til de etablerte politiske partiene, og vi skal nok se at sosialist og liberallister vil gå inn i slike islamske partier når tiden er moden, eller danne koalisjonsregjering med dem.

    Folk må forstå at det er enten dem eller oss å at alle etablerte partier er med på dette folkemord. Folket må forstå at det finnes kun et politisk alternativ og det er nasjonalisme.

    • sussebassa

     Det rene marerittet.
     Jeg «håper» vel at det blir flere terrorangrep i hele Europa, som vil få det sovende folket til å vakne før vi taper ovenfor islam.
     Ser ingen annan «løsning».
     Liker egentlig ikke å båslegge folk politisk, men om man elsker sitt land og folk, primært vil beskytte de, og anser seg selv som kulturkonservativ..er man nasjonalist, er jeg også en.

 • leonidas88

  Dette må Frieord skrive om, systempressen/lyve media er tatt med buksene nede,igjen.
  MEDIA HOAX: 20 MUSLIMS HOLDING HANDS BECOME 1,000-STRONG ‘RING OF PEACE’ AT OSLO SYNAGOGUE
  http://www.breitbart.com/national-security/2015/02/22/media-hoax-20-muslims-holding-hands-become-1000-strong-ring-of-peace-at-oslo-synagogue/

  • sussebassa

   Rene teateroppsettingen foran kamera/styrt av Pk media…
   Ikke overrasket, vet om lignende juks av disse forræderne.

   • leonidas88

    yepp, du fikk med deg at de tagget ned Pegida lederen sin butikk, ingen fordømmelse fra systemet. Aftenposten klarte til og med å komme med noe slik at unge muslimer ville vaske det bort.
    Media er fiender av folket, mediafolk og politikere er det værste formen for avskum.
    Jeg skulle ønske frieord hadde mer saker, en sak om dagen blir for lite, det er så mye som ikke blir dekket og som burde komme frem.

    • sussebassa

     Ja…
     Jeg har foreslått at frieord burde øke budsjettet, gjerne med aksjesalg oa…
     Det ble gjort for Friatider.se, 500 000,innsamling men etter det ble de bare å finne på facen..og med forklaring at de har problemer men kommer tilbake, nå etter 1 år…Ikke bra..man føler seg lurt.
     Er så absolutt med på det.
     Dessto større de blir, dessto størrre oppslutning/interesse..penger i kassen, men det viktigste motforestillinger til All Pk propagand/løgner.

     • leonidas88

      nettopp, helt enig.
      Et alternativ er at de setter en månedlig innsamlings budsjett, la oss si 30 000 kroner. Man kan i alle fall sette et høyt mål, å se hva som faktisk er mulig å få inn. De burde i alle fall vurdere hva som kan gjøres for å få inn penger slik at de kan utvide.
      De aller meste av dagens «journalisme» er jo bare å sanke informasjon fra andre nettsider å oversette eller skrive sammendrag.
      Uansett så burde man opp til i alle fall 5 til seks nyheter, alle trenger ikke å være lange. Men man burde i alle fall få med seg de viktigste sakene.

     • sussebassa

      Enig.
      Nå får bossene i Frieord komme med sine synspunkter siden vi er mange som gjerne vil at de skal kunne øke i engasjement for vår felles sak.
      Motforestillinger overfor PK media..
      Kommer til å bli stort.
      Lengre sikt «våre egne» fotografer, studio…

  • Rudolf

   Mange fine kommentarer var det der også.
   Jeg likte denne best, fra disqus brukeren Ishimo:
   «Other than chopping heads, you’ll never see 1000 mooslimes agree on anything.»

 • @@@

  Kan det beskrives som noe annet enn terror?

 • @@@

  Innfør DNA registrering av samtlige asylsøkere, eller av hele befolkningen for den saks skyld.

 • invernes

  Noen burde ligge i skjul og passe på Hermansens butikk om natten, mer sier jeg ikke.

 • invernes

  Noen burde ligge i skjul og passe på Hermansens butikk om natten, mer sier jeg ikke.

  • @@@

   Tipper at noen islamister snart angriper synagogen i Oslo etter den fredsringen som var der.
   Den falt nok ikke i god jord for enkelte.

 • Guest
 • Pingback: Tre voldtektssaker på Voss på et halvt år – samtlige av overgriperne er mørkhudede - Frieord()

 • Pingback: Voldtektsoffer får mindre i erstatning fra gjerningsmann fordi han var sinnssyk - Frieord()

 • Pingback: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring - Frieord()

 • Pingback: Tok feil om både Brexit og Trump - norske mediers kollektive selvmord - Frieord()