Kvinne overfallsvoldtatt i Hamar – norske medier tier

En kvinne som var ute og gikk i området rundt Domkirkeodden i Hamar rundt 19-tiden på torsdag skal ha blitt gjengvoldtatt av mellom to til fem ukjente menn.

Etter voldtekten skal kvinnen ha blitt plukket opp av en person som kjørte henne til kjøpesenteret CC, i nærheten av Hamar politistasjon.

Politiet leter fremdeles etter både gjerningsmenn og personen som kjørte kvinnen fra åstedet og til kjøpesenteret.

Kvinnen skal ha blitt undersøkt ved voldtektsmottaket og politiet skal ha startet teknisk og taktisk etterforskning.

Ifølge politiet vil man fortsette etterforskningen på mandag.

Flere overfallsvoldtekter

Mars 2013

Fire utenlandske menn skal ha blitt arrestert for å ha overfalt og gruppevoldtatt en ung kvinne på Hamar.

Juni 2013

En kvinne i 40-årene skal ha blitt overfalt og forsøkt voldtatt av to mørkhudede menn i 20-årene i Hamar sentrum. Kvinnen skal ha gjort kraftig motstand og tilfeldige forbipasserende fikk skremt bort mennene før de fikk fullbyrdet voldtekten.

Ransbølge på Hamar

Frieord.no skrev nylig om hvordan tre menn av afrikansk opprinnelse den 13. februar ble dømt til fengsel for grove overfallsran i Hamar sentrum:

D
AFRIKANERE DØMT: Her i Hedmarken tingrett skal tre afrikanere ha blitt dømt den 13. februar denne måneden, for en rekke grove overfall og ran som ble begått i romjulen 2013. Gjerningsmennene skal blant annet ha gitt seg på enslige kvinner og slått og sparket dem i hodet. (Foto: Wikimedia).

Det var rundt juletider 2013 at tre eller fire afrikanere skal ha dratt på en ran- og voldsturne i Hamar sentrum. Iløpet av noen få uker skal de ha ranet en rekke kvinner og menn, og brukt grov vold under ranene.

Ett av ofrene, en kvinne i 20-årene skal ha blitt utsatt for den groveste volden. Kvinnen skal ha gått gjennom Hamar senturm klokken 02.00, når hun ble omringet av fire menn som politiet beskrev som av «afrikansk opprinnelse».

Den unge kvinnen skal så ha blitt slått og sparket til hun falt til bakken. Mishandlingen skal ha fortsatt selv etter at hun lå på bakken. Kvinnen skal ha fryktet for sitt liv og for å bli voldtatt.

De ble igår dømt til fengsel henholdsvis ett år, ett år og fire måneder og to år

Relatert:

– Afrikanere dømt for grove ran på Hamar