Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

EVENTYRFABRIKKEN. Det var inne i et hjørne på lekelandet at den forsvarsløse jenta på 11 år ble angrepet av syv muslimske gutter.
OVERFALL PÅ LEKELAND

I forbindelse med høytiden Eid skal en muslimsk menighet ha dratt til Eventyrfabrikken i Skien. Der skal en gruppe av de muslimske barna og ungdommene ha banket opp en 11 år gammel norsk jente så alvorlig at hun måtte overnatte på sykehus.

Den 11 år gamle jenta var  på Eventyrfabrikken i Telemark sammen med noen venner og lekte, da noen gutter som var i følge med en muslimsk menighet uprovosert begynte å krangle og bråke med dem.

Mens 11-åringen var borte i et hjørne i den store lekehallen skal plutselig en gruppe av de muslimske guttene ha angrepet henne. Det skal umiddelbart ha kommet flere gutter til fra menigheten og angrepet jenta. Til sammen syv gutter i alderen 9 til 13 år deltok i angrepet.

Guttene slo og sparket den lille jenta og kalte henne for en hore.

Volden var så grov at familien måtte ta med jenta til sykehuset, hvor hun måtte ligge til observasjon over natten.

Les også: Fylkesmann i Skien: norske skoler plikter å følge islamske regler

D
LEGEVAKTEN I SKIEN: Etter det grove og uprovoserte overfallet fra en større gruppe muslimske barn og ungdommer på Eventyrfabrikken, måtte den 11 år gamle jenta fraktes til sykehuset i Skien. Her ble hun liggende til observasjon over natten. (Foto: Google Streetview).

Amper stemning

Men volden stoppet ikke med barna. Det skal i tillegg ha utviklet seg til en amper stemning da en kvinnelig ansatt ved Eventyrfabrikken gikk bort til de voksne besøkende fra den muslimske menigheten for å si i fra om den grove voldsepisoden.

Istedenfor å ta tak i situasjonen og finne ut av hva som hadde skjedd, så skal en av de voksne muslimske mennene aggressivt ha konfrontert kvinnen og begynt å knuffe på henne.

Les også: Politiet etterlyser afrikaner etter voldsran i Skien

Muslimsk forening

To ganger i året er Telemark islamske forening på Eventyrfabrikken under den muslimske Eid-feiringen. Det skal ha vært 12 voksne og 63 barn tilstede denne dagen da angrepet fant sted.

Les også: Somalisk ungdomsklubb i Skien var narkosentral

Vurderer sikkerhetsvakter under muslimske høytider

Eventyrfabrikken kan nå bli tvunget til å sette opp overvåkingskameraer i lekehallen og de vurderer å leie inn sikkerhetsvakter under de muslimske høytidene når menigheten er på besøk, melder lokalavisa Varden.

Nestlederen i Telemark islamske forening, Kawa Salehi, hevder han ikke har hørt om det brutale overfallet da avisa kontakter ham. Han hevder også at noe lignende aldri har skjedd tidligere, når foreningen har vært ute på tur.

Salehi aviser at den muslimske foreningen har et annet kvinnesyn og at de ville behandlet en mannlig og kvinnelig ansatt likt hvis de kom til dem for å snakke om problemer i forbindelse med besøket.

Politiet er koblet inn i saken.

Relatert:

 • Nightman

  Da blir det vel like herlige tilstander som i Sverige snart. Husker for noen år siden hvor en ung jente ble gruppevoldtatt av noen utlendinger i et svømmebasseng inne på en fornøyelsespark. De voksne hadde bare gått rett forbi og latet som om de ikke så noe. Var vel redde for konsekvensene hvis de blandet seg inn. På tide at vi nordmenn viser at det ennå er litt tæl i oss!

  • Admiral_J

   Nå må vi roe ned nøtta og ikke skylde på alle muslimer, først og fremst så er dette barn og ungdommer som har muslimsk bakgrunn. Muligens disse drittungene ikke har fått onkelig oppdragelse av sine muslimske fedre, men det betyr ikke at de svarer for alle muslimske barn. Dere er vel smartere enn dette!!

   • Swedish_Knight

    Var finns alla snälla muslimer? De flesta bor väl i mellanöstern i Shariasamhällen. Tittar man på majoriteten så är det «de flesta» som ogillar otrogna(oss). Bara en del som bor här som är «moderata». Resten är inte det.

    • Etikktakk

     Synd du ikke har møtt noen, kanskje din egen avvisning og frykt? Mine beste veninder gjennom de siste 15 og 20 årene, som virkelig stiller opp når jeg trenger det mest, er muslimske. Og jeg merker ikke noe til religionsforskjell mellom oss heller.

     • Bubba Dirt

      Ja ja Elin Brodin

   • John Doe

    Ja, VI er smartere enn dette, men tydeligvis ikke du. Muslinger generelt er søppel.

    • UkæSH

     kunne ikke ha sagt det bedre 🙂 helt enig med deg, lurer bare hvorfor beskyttes de av menneskeloven hvis der de kommer fra finnes det ingen slik lov, så hvis de synes at de har lov å komme her å banke opp jenter/kvinner fordi det de er så burde vi ha lov å banke dritten ut av dem når vi vil, fordi vi vil

     • lololol

      Håper du vet at det du sier er dømmende og rasistisk. De gjorde fordi de ville ikke fordi alle muslimer gjør det.

     • UkæSH

      kan du skrive det igjen? denne gangen på norsk? skjønner ikke hva du prøver å si her

     • lololol

      Tror ikke jeg gidder du kommer bare til å klage på det uansett. Og det er på norsk.

     • nordmannen

      Det er dårlig språk å begynne en setning med og… Nei, jeg vil ikke at vi skal skade eller diskriminere ikke-hvite, jeg vil bare at vi skal ha maks 5 promille av dem i vårt land, og ikke 10-20 prosent av befolkningen da vi ikke kan håndtere dem… Det er ville tilstander i Oslo nå, virker som om noen har sluppet løs 500 ville sjimpanser i byen…

     • Angelica

      du vet at de fleste muslimene er fra midtøsten, det vil si de er hvit…..

     • Ewad Shinwari

      Det er for at sperm til han ene muslimer er fortsatt i øret ditt

     • Ewad Shinwari

      Og hvis du skjønte ikke det heller så prøv å vask ansikt med vann som er dekket av sæd

     • UkæSH

      fyfaen nå begynte jeg å lure på hvor lenge du har bodd her geitefucker ahahah, kan ikke mekke en jævla enkelt setning engang, gå å vær kuksuger et annet sted pls

     • UkæSH

      dude, jeg, i motsetning til dere forbanna homser og geitefuckers liker ikke mannsex, ble født hetero :), og i tilleg til det så tror jeg ikke noen her har lyst å høre dine seksuelle fantasier, så hold dem for deg selv takk

     • nordmannen

      feil, og jeg driter i om det er rasistisk. Rasisme er et ord som kun brukes for å tvinge hvite til å unnlate å ta tak i problemer med niggere eller muslimpakk

     • lololol

      Så det du vil frem til er at du vil tilbake til de tidene hvor, vi hvite var vert noe og alle andre ble drept og diskriminert. Skutt og mye mere?

     • John Doe

      Klapp igjen, anti-Hvite troll. Les og lær skikkelig historie, ikke propaganda.

     • noname

      Tror du bare skal gå rolig ut av nettleseren din jeg…. ikke kast stein i ditt eget drivhus…

     • Ewad Shinwari

      Gjelder dette for dem som er stygge som faen men som er hvite?

     • Fankamdm

      Det er ikke bare hvite som er rasiste, tro meg veldig mange av oss er også det og vi er klar over det. Men det noen har prøver å si er at ingen er like. Hver familie har egen oppdragelse. Det er sant mange muslimer banker kvinner, men det gjelder ikke oss alle. Religionen vår lærer oss å respektere alle. Det er urettferdig for oss å bli kalt all mulig dritt fordi folk er dumme nok til å legge merke til de verste av oss. Vi andre som gjør så mye positivt er usynlige. Jeg tror ikke du hadde oikt dette hvis du var muslim selv.

     • Fred TheViking Meyer

      så… at som du sier «folk er dumme nok til å legge merke til de verste av oss»….mener du at nordmenn er dumme nok da eller….? bare spør!

     • Fankamdm

      Nei, jeg mener alle som snakker dritt om et helt folk bare på grunn av noen få forferdelige mennesker.

     • BT

      Ikke forvent deg for mye i et kommentarfelt på denne siden. Det er norske søppelfolk med lav hjernekapasitet samlet på en plass. Samtlige har gått «livets harde skole» men sitter selvsagt på de beste løsningene i sitt snevre sinn.

      Du har selvsagt helt rett i det du sier. Folk er forskjellige og det er synd at noen muslimer ødelegger for andre. Kjenner mange flotte muslimer som har bidratt langt mer til både statskassen og samfunnet enn mye av lavpannene her inne noengang vil være i stand til.

     • Cesilie Tetlie

      Norske søppelfolk med lav hjernekapasitet! Erre mulig å komme med en så dum uttalelse

     • Angelica

      dumt at det er sant da

     • Red Alert

      Muslimer er ikke norske!

     • Steinar Mæland

      Selv du med din høye panne må vel innrømme at det må være kjedelig i lengden å stadig måtte unnskylde seg med at «han/de ikke er representative for muslimer generelt.»
      Litt mange eksempler etter hvert.

     • Vidar Hölm

      Der traff du innerter! Hat avler hat og det er det alle som digger dette frieord (fri fantasi hadde passet bedre) gjør. De hater og mener i øst og vest å bidrar selv til å fyre bålet.

     • Ken-tore Nilsen

      noen få…du mener alle…

     • John Doe

      «Religionen vår lærer oss å respektere alle. Det er urettferdig for oss å
      bli kalt all mulig dritt fordi folk er dumme nok til å legge merke til
      de verste av oss. Vi andre som gjør så mye positivt er usynlige»

      Den som tier samtykker. Religionen din er søppel og pur ondskap. De få som gjør noe positivt er apostater. Hvorfor drar du ikke tilbake til ditt muslimske paradis land? Ah…stemmer det, det FINNES ikke!

     • sara

      Du må nok ha litt mer kunnskap for å kunne uttale deg om muslimene på den måten du gjør, ja jeg er helt enig, det er utrolig mange som kaller seg for muslimer og gjør alt annet enn det islam står for, men det er også andre, som virkelig veit hva en sånn fredelig religion går ut på, så det blir feil å dra alle muslimer under en kam på den måten, det er som at alle muslimene i Norge skal frykte alle etniske nordmenn og gå rundt å gruble på hvor mye hat og ondskap de egentlig gjemmer for dem etter det Breivik gjorde.
      du tror sikkert jeg er født, oppvokst og har levd livet som muslim så sterkt som jeg beskytter religionen, sannheten er at jeg så vidt fyller mitt andre år som muslim, men det er fordi jeg veit hva jeg snakker om at jeg snakker, fordi jeg også for noen år tilbake delte mening med deg og hadde jeg ikke blitt kjent med islam og muslimene fra den andre skjulte siden som verken media eller andre setter lys på så ville jeg sikkert sagt det samme som deg og verre!

     • Kim Sparby

      Så det EN norsk mann gjorde kan sammenlignes med noe som har skjedd gjentatte ganger i flere land? Jaoki… ser den logikken. NOT

     • Red Alert

      Reis til Syria, dine venner venter på deg!

     • Øøøø

      Kanskje det er muslimer som skal lære kunnskap .om di verdier vi har INorge.

     • Red Alert

      Det er i vesten pengene er, muslimene er og blir ren… unnskyld, skitten søppel!

     • Ken-tore Nilsen

      forstår ikke hva dere gjør her i landet…må jo være bedre å bo i et land som er forbeholdt muslimer…

     • Red Alert

      Flesteparten av dere er søppel, reis hjem til kalahari ørkenen. Nå!

     • shjobbin

      Beste definisjon jeg har hørt… TAKK!!

     • Sondre Stette

      Så hvis en gjeng norske ungdommer banket en 11 år gammel muslims jente ville du ikke brydd deg fordi muslimer er alle like gale, er det det du sier?
      I så fall vil jeg ikke en gang regne deg som menneske!

     • nordmannen

      Sondre: Det hadde vært fint om du kunne forstå to enkle settninger etterhverandre. Jeg skal bryte det ned i mindre stykker for deg:

      1. Rasisme er et ord med en egen betydning
      2. Dette ordet brukes kun om hvite som gjør/sier/mener noe geativt om fargede
      3. Jeg bryr meg ikke om ordet, da det er missbrukt så til de grader at dermed har mistet all sin tyngde.

      Videre vil jeg gjerne oppfordre deg til å finne et eneste tilfelle der en gjeng hvite har gjort noe mot en muslimsk eller utenlandsk jente.. (hint: det finner du ikke, fordi dette er et fenomen som hører afrika og midtøsten til)

      Når det kommer til hva vi regner som menneske, så regner ikke jeg politisk korrekte hunder som mennesker heller, så her stiller vi likt…

     • Tok et godt minutt å finne en ok artikkel om et slikt angrep:
      http://www.croydonguardian.co.uk/news/8234004.Girl_attacked_burned_and_robbed_in_broad_daylight/
      Det er ikke en helt fersk sak, men din post var så bastant at jeg føler ett eksempel er nok. Et kjapt mediesøk på saken viste at det var medlemmer av en hvit jentejeng som angrep henne, og at motivet var purt rasistisk.

      Å i det hele tatt late som at det ikke på noe tidspunkt skal ha vært angrep på ikke-hvite av hvite og at rasistisk- eller religiøstbegrunnede angrep bare er noe som finnes i Afrikas eller Midt-Østens folkegrupper er jo så absurd at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.

     • nordmannen

      okei, så fant du et eksempel på det motsatte. Jeg har ikke sagt at det ikke på noe tidspunkt har forekommet rasisme fra hvit side mot farget side. Det jeg sa, var at dette ikke er endel av hverdagen i dagens vestlige samfunn. Greit nok at du fant et eksempel på det motsatte, og de finnes sikkert noen flere, men dersom du sammelikner alle nyhetsartiklene du finner med vold på tvers av raser, så er vektskåla temmelig ubalansert

     • Hei, det var du som sa at du oppfordret til å finne et eneste tilfelle. Tadaa.
      Men det er ikke veldig vanskelig å finne flere.

      Jeg skal være enig i at voldsstatistikken er grim, men det er ikke nok til å svartmale alle muslimer. Det er mer korrelasjon mellom kjønn og vold (menn utøver vold) enn mellom religion og vold. Du burde altså være mer sint på menn generelt enn på muslimer eller utlendinger.

      Det er også større korrelasjon mellom utdannelse og vold enn religion og vold. Det er større korrelasjon mellom inntekt og vold enn mellom religion og vold.

      De du virkelig burde være sinte på er uutdannede menn med lav inntekt. Kast dem ut av landet!

     • nordmannen

      Gode poenger du kommer med her. Dette løses også temmelig greit med litt mer frisluppen kapitalisme. Dvs. man løser problemet ved å flytte de lavt utdannede, lavt lønnede sammen slik at de ikke plager oss andre.

      Likevel, vold som stammer fra ortodokse holdninger er som regel religiøst begrunnet. Ser man også på somaliere, gir denne gruppen det største bidraget til de faktorene du beskrev.

     • Basketplaya

      http://no.wikipedia.org/wiki/Rasisme

      Les litt mer om rasisme. Det har ingenting kun med hvite å gjøre.

     • Basketplaya

      http://no.wikipedia.org/wiki/Rasisme

      Les litt mer om rasisme. Det har ingenting kun med hvite å gjøre.

     • Angelica

      hvite? husk at rasisme kan gå alle retninger..

     • Maria Bonita Igland

      Tror nok du har misforstått hele konseptet med rasisme. Rasisme er et ord som omfatter slike usunne, tilbakestående, konservative, trangsynte og ikke minst kyniske holdninger som den du impliserer med her.

      Problemet i vårt samfunn er ikke bare vold rettet mot andre mennesker, men andre mennesker som rangerer andre mennesker ut ifra deres verdi. Holdningen du har ovenfor dine medmennesker er på langt nær mer skremmende enn den volden samtlige her ser ut til å hevde at muslimer utfører på andre mennesker.

     • nordmannen

      Du synes altså det er farligere med folk som krysser gata for å unngå en innvandrer-gjeng, enn innvandrer-gjenger som begår ran, blind vold, voldtekter mm?

      Du synes det er verre at somaliere blir nektet inngang på utesteder, enn at de begår massevis av overfallsvoldtekter?

      Dersom du faktisk mener dette, tror jeg ikke du har forstått de grunnleggende verdiene til folk på den vestlige halvkule…

     • Malcite

      Og hat arver hat, så når du stempler andre på den måten så fortjener du det som selv kommer til deg. Det vil ikke komme fra skikkelige folk enten det er den ene eller andre kulturen, men fra folk i din egen gruppe: de som diskriminerer.

     • Ken-tore Nilsen

      du mener realistisk..

     • Jorgy

      Har lest et sted at selv om muslimer bare utgjør sånn 2% av befolkninga så står de for 60% av voldtektene…

     • Hallvard M Ller

      «Menneskeloven» – sylskarpt!

    • Ewad Shinwari

     Hva med dere nordmenn da?

    • vjlj

     Faren din er søppel

    • Fankamdm

     Hvis du kaller deg selv smart også skriver at alle muslimer er søppel så vil jeg anbefale deg til å vurdere deg selv igjen 🙂

    • Trygve Gundersen

     Åpenbart at det i så tilfelle er fler enn bare «muslinger» som er søppel, og da uansett i «godt selskap» med deg og dine likesinnede…

    • sara

     skal prøve å svare tilbake med samme mynt her som de fleste patetiske og rasistiske nordmennene her. Når du bruker ordet «VI» så regner jeg automatisk med at Anders Behring Breivik Er en del av det du kaller for «VI» . Tenk deg om før du bruker begreper som «VI». Jeg Ville ikke sagt at «dere» er smartere nei , han Breivik trekker «dere» langt ned desverre.

     føltes det godt å bli pratet til som om du er på lag med norsk terrorist? Nei, tenkte meg det.
     Ikke trekk alle muslimer under en kam.

     • nordmannen

      og der kom breivik kortet frem igjen…

     • sara

      Selvfølgelig kommer Breivik kortet frem når jeg Ser at dere dømmer alle muslimer under en kam. Da kan vell like så gjerne jeg også dømme alle nordmenn under en kam ?

     • nordmannen

      tallene snakker for seg selv når det kommer til utlendinger:

      nesten 30% av insatte i norske fengsler er utleninger. De utgjør samtidig kun 10% av befolkningen.

      kilde: http://www.nettavisen.no/nyheter/3620783.html

      Vi har EN eneste etnisk norsk terrorist. Muslimer i midtøsten har sin egne selverklærte terrorstat!

      PS: vi trekker ikke alle utlendinger under en kam pga. hva EN utlending gjør…

     • Arne Bang

      Det noe fascinerende med dette, stort sett de eneste som utaler seg som om de er i stand til å sette seg inn i Breviks tankegang, befinner seg på ytterste venstre fløy, de på Høyre siden derimot, er totalt ute av stand til å tolke Breiviks handlinger som noe annet enn en gal manns verk.

      Plasserer ikke dette «Breivik sympatisørene» helt annerledes i det politiske landskap enn det de fleste tenker over?

     • nordmannen

      Et veldig godt poeng du kommer med her. Et liknende tilfellet er folk som mener folk langt på høyresiden er Nazister. Disse viser klart å tydelig at de ikke vet hva de snakker om, da Nazi-partiet står for, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Direkte oversatt er dette «Det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti.» Dersom man kan trekke noen som helst parallell til dette i det politiske bildet i Norge, blir det arbeiderpartiet. Sentrum venstre i norsk politikk.

     • Mads Leonard Holvik

      NSDAP var ikkje eit parti tilsvarande AP i Norge. Det var eit høgreekstremt parti. Heilt i starten var det eit parti for arbeidarar, og så kom Hitler og kuppa det, mellom anna med Dei lange knivars natt i 1934, der Ernst Røhm og Georg Strasser blei likviderte. Det var aldri tvil om kva som var Hitler sitt mål: Eit sterkt Tyskland der Nasjonen var det som betydde noko. Sympatiar i retning sosialisme er langt unna. Det plasserer Hitler og NSDAP slik det utvikla seg, på høgresida. Det er fullstendig misvisande å karaterisere NSDAP som eit parti i sentrum saman med Arbeidarpartiet!!

    • Angelica

     Generelt søppel? ta dæ sammen. Det e jo ikke sån at vi aldri gjør noe galt heller, men det e ingen som klage på oss

    • Håvard Røneid

     Folk som deg er grunnen til at det er krig i verden. Jeg har en muslimsk sjef og en muslimsk medarbeider. De er blandt de mest hyggelige personene jeg har møtt noen gang. Det er et fåtall av muslimer som faktisk gjør dette her. Og alikevell skal du rakke ned på alle? Folk som deg fortjender ebola, rett og slett. Du er akk slik som ekstremistene. Skal rakke ned på alle som ikke gjør det du liker eller er fornøyd med.

    • Malcite

     Kjenner mange muslimer som er gode folk og som jeg aldri ville kjent igjen i slike situasjoner, så slike diskriminerende bemerkninger mot en majoritet når det er en minoritet som skaper problem syns jeg er uberettiget.

     Jeg er ikke imot strengere krav til nye landsmenn eller noe, men stempling på denne måten sier regelrett at du ikke er bedre enn de. Hat arver hat.

    • PHaugen

     You’re a special kind of retard, aren’t you..?

   • AMG65

    Spiller null rolle, vi vet hvor gørra kommer fra. «onkelig» oppdragelse. Er det en helt ny type oppdragelse??

   • stahenni

    Nå er vel dette endel av kjerneideologien til muslimer, og da bør man vel kunne ta et oppgjør med holdningene??

   • Malcite

    Er da det, men hvis dette er noe som gjentagende (noe artikkelen gir inntrykk av) så burde plassen virkelig leie inn mer sikkerhet. Regningen kan falle på de som utøver vold på denne måten.

   • barebriller_punkt_no

    Tror nok de har muslimsk oppdragelse, der kan man jo gjøre hva man vil med en jente/kvinne. De er jo kun en eiendom. Det å kalle et barn for en hore, er nok ikke noe de har lært av seg selv. Opplever ofte nedsettende blikk fra muslimer, har også hørt at de kaller meg vanntro, til tross for at jeg ikke løper rundt med kors, noe jeg nå vurderer. Vil også ha muligheten til å fortelle hvilken kultur jeg tilhører.

   • Red Alert

    Dust! Nok en naiv kommentar fra en muslimsk elskende hippie

   • Odd Karlsen

    Der berører du noe vesentlig: mangler skikkelig (vestlig?) oppdragelse!?! Mangelen på dette gjør at synet på vestens kultur og kvinneundertrykkelse går i arv i generasjoner, uavhengig av hvor og hvor lenge de bor Norge.

  • Vilde

   Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Det du skriver her får kun frem hvor utrolig ureflektert og ignorant du er. For det første er du ekstremt rasistisk, for ikke å nevne bærer du en svært normativ kulturforståelse, som rett og slett ikke hører hjemme noe sted. Jeg syns det er usmakelig og flaut at mennesker i 2014 kan ha et så trangsynt bilde på ting. Disse herlige tilstandene du snakker om, har ingenting med innvandring eller religion å gjøre, noe som burde være kjent for alle. La meg fortelle deg hva som skaper disse såkalte «herlige tilstandene». Det er mennesker som ikke klarer å se at det finnes forskjeller i et samfunn, og som er livredde for hva som er fremmed. Jeg forsvarer ikke det som har skjedd, for dette er en forferdelig hendelse. Men når man setter seg selv, og andre lik seg høyere enn andre, er det ikke rart folk gjør opprør. Et av de største problemene denne verden har, er mangelen på forståelse og respekt noe som også er bakgrunn for all krig. Og det er sånne holdninger du har som bidrar til at det fortsatt skal være slik. Et råd til deg: Utvid kunnskapene dine, og les litt om rasisme og undertrykking, for basert på det du skriver her er det tydelig at du virkelig ikke har peiling.

   • Rolf

    Normativ kulturforståelse? Lærte du den på universitetet, Vilde?

    Hvorfor er sånne folk som deg så latterlig dumme at dere tøvprater om respekt og forståelse når Sverige har fått verdens høyeste voldtektsstatistikk?

    Hvis du er så veldig mot orientalisme og normativ kulturforståelse hvorfor flytter du ikke da til en stråhytte i Afrika?

    Vær så snill ikke la det ellers gode hodet ditt hjernevaskes med samfunnsnedbrytende marxisme. Tenk selv!

    • «Lærte du den på universitetet, Vilde?»

     Å herre gud, ja. TENK om noen har lært noe på en universitet!?

     Ellers så er Svensk voldtektsstatistikk en velkjent felle for feiltolking.
     Svenskene er flinkest i verden på å si ifra om voldtekt og offer har stor tillit til politiet. Hvor det ellers er vanlig at 15-20% av voldtekter blir anmeldt er tallet dobbelt til trippelt dette i Sverige.

     På toppen av dette er svenskenes definisjon av voldtekt bredere enn til og med den i Norge. Å sammenligne dette med land som India blir da latterlig. I India er det ikke voldtekt før du har hengt offeret fra et tre for å fjerne et vitne.

     Men svensk statistikk viser en helt klar tendens til at det er en spesifikk gjeng som utfører flere voldtekter enn det de burde med tenke på utbredelse i samfunnet: Menn.

     Det betyr ikke at menn voldtar; det kan vi også vise med statistikken. Men det vi kan si er at de som voldtar, de er menn. Og de er menn av alle hudfarger og alle religioner. Den eneste religiøse gruppen som utpeker seg i noen retning er, som vanlig i kriminalstatistikker, ateistene.

     • Rolf

      At sånne åndssvake folk som deg har fått lov til å lære å lese og skrive blir hovedårsaken til Europas undergang.

      Aldri skriv noe mer til meg igjen!

     • Elias Alzaghari

      Rolf, du er flink til å gå til personangrep mot folk. Er det fordi du ikke behersker temaet du engasjerer deg i og ikke har noen gode motargumenter? Du skriver kun svada og det har jeg lagt merke til helt siden vi hadde den første diskusjonen. «Aldri skriv noe mer til meg igjen» hahah. Du høres ut som en ynkelig liten surpomp du.

  • zakariya

   Altså, så UTROLIG mange forbanna rasister det er her!!! SKAM dere! Dere skal da ikke dømme et helt folkeslag på grunn av noen små barns handlinger??? Det sier mer om dere enn om muslimene. Dere tror jo på alt dere leser! Om denne historien er sann så hadde det vel vært samma faen hvem som hadde banka hu opp? Det finnes drittsekker OVERALT uavhengig av om du er muslim, kristen, jøde, hindu osv… Det er ikke sånn at ALLE muslimer er drittsekker! Er jo for faen ikke rart at det blir krig her i verden. Mange syke mennesker her, med helt kvalme tanker! Så sinnsykt mye hat! Dere som kommer med helt syke innspill om at ALLE muslimer er sånn, «jeg kjenner dem», lol wtf tenk dere om a, virkelig, ALLE muslimer?? KJENNER dem? Dere kjenner dem ikke, dere har noen helt syke fordommer as people! så bare finn roen kompis!!

   • Freedom

    Fint svar.. er du fra kurdistan?

 • DenSisteKlone

  Det kommer til å bli intifadaer her også, initiert av arabere/muslimer.
  Og deretter vil sosialistene kappes om å bortforklare og forstå hvorfor disse sinte unge menneskene pøbler som de gjør.

 • Aksiomet

  Nå får det faen meg være nok. Hver eneste dag nå, leser man om muslimer som mishandler våre jenter. Jeg har sagt det hundre ganger, men det glir visst ikke inn.

  ISLAM ER IKKE KOMPATIBELT MED VESTEN!!

  Grunnen til at disse muslimske guttene tror at det er greit å mishandle norske jenter, er fordi DET ER DET i islam. Koranen gjelder ikke i Norge, gutter. Dere er ikke velkomne her. Er det forstått?

  • skiemilie

   Blir så kvalm av folk som tror vold har noe med islam å gjøre. Islam og koranen tar sterkt avstand fra vold. Det er EKSTREMISTENE som utfører det, med hjelp av egne forskrudde holdninger og tanker.

   • YrjarA

    «Islam og Koranen tar sterkt avstand fra vold.» – Oppfordrer deg på det sterkeste til å gå til innkjøp av en Koran og lese litt…

    • Roar Sørli

     «Ef 05,2222 De gifte kvinner skal underordne seg under mennene sine som under Herren selv. 23 For mannen er kvinnens hode, slik Kristus er kirkens hode; han er frelser for sitt legeme. 24 Likesom kirken underordner seg under Kristus, skal en kvinne underordne seg under sin mann i alt.»

     – bibelen

     • Sorba

      Hvem er det som tror på slikt??

     • Bjørn Erik Adolfsen

      Drar frem bibelkortet for å forsvare handlinger som begås mot Norske jenter. For å dra frem bibelvers bør man se hva det står og hva det menes, kvinnen skal underordne seg mannen slik som kirken underordner seg Kristus. Da er det viktig at man hvet hvordan kirken underordner seg Kristus, ikke sandt.

     • SabrinaOlsen

      Når ble «å underordne seg» det samme som å bli slått sparket eller behandlet dårlig??? HÆ???
      Ikke bland bibelen inn i dette om du ikke kjenner Gud og det Han skriver i Bibelen…. Det står ikke noen steder i bibelen at man skal behandle kvinner dårlig, ei heller barn eller andre. De stedene det er omtalt historier hvor folk gjør det får det også dårlige konsekvenser for de som gjør det. Guds regler for hvordan vi skal behandle hverandre er strenge, og de kan du lese om i 3 og 4 mosebok……det er mange regler. Les og lær. Dessuten er det stor forskjell på hvordan Guds folk skulle oppføre seg i forhold til loven FØR Jesus døde kontra ETTER at Han døde. Uten denne forståelsen er det helt på jordet å komme med eksempler fra Bibelen ang dette.

     • stigaa

      Står det ingen plass??? så da er ikke dette sant?

      Sakarja, Kapittel 14 Se, det
      kommer en Herrens dag. Da skal det hærfang som er ført bort fra deg, bli
      skiftet ut hos deg.2 Jeg vil samle alle folkeslag til krig mot Jerusalem. Byen
      skal bli tatt, husene bli plyndret og kvinnene voldtatt. Halve byen må gå i
      landflyktighet, men resten av folket skal ikke utryddes fra byen.Bibelguden
      oppfordrer til eller iscensetter voldtekter stadig vekk. Derimot finnes det
      intet voldtektsforbud i bibelen, bortsett fra for forlovede, ettersom det ellers
      er en mangel ved salgsvaren dersom hun ikke lenger er jomfru.Min personlig
      favoritt blant bibelgudens mange forherligelser av voldtekt; 2.samuelsbok
      12:11-14″Så sier Herren: Jeg lar ulykke komme over deg fra din egen ætt.
      Jeg vil ta konene dine like for øynene på deg og gi dem til en annen mann. Han
      skal ligge med dem midt på lyse dagen. For du har handlet i det skjulte, men
      jeg vil la dette skje for øynene på hele Israel midt på lyse dagen.» Da sa
      David til Natan: «Jeg har syndet mot Herren.» Natan svarte: «Så har også Herren
      tatt bort din synd; du skal ikke dø. Men fordi du ved å gjøre dette har gitt
      Herrens fiender grunn til å spotte, skal den sønnen du har fått, ikke få leve.
      «Koner og barn straffes for Davids angivelige ugjerninger? Ja, dette er kristendom
      på sitt beste!

     • Fredrik

      Les bibelen med ønske om å se ting i sammenheng. Det er barnelærdom. Akkurat dette forsøket var så dumt at ren logikk er nok til å se at du ikke bare bommer, men sikter ikke engang.

     • stigaa

      Sikter ikke engang, så lenge du ikke klarer og komme opp med ett motargument til bibelverset annet enn at det er skivebom, ser det ut for at jeg har truffet spikern på hodet, og når du argumenterer med at man må se det i sammenheng sier det jo ikke annet enn at hele boka er full av motsetninger.
      Dette tøvet er skrevet for 2000 år siden og bare det er er argument i seg selv at det hele er bare oppspinn, hvordan var det med vitenskapen og analfabetisme på den tiden,
      om du kunne lese og skrive ditt eget navn kunne du vel omtrent kalles lærd og når da enkelte har muligheten til og se nytten av å kontrolere massene kan man vel ikke forvente annet

     • Fredrik

      Ingen grunn til å vise deg noe du allerede vet. Du forstår kanskje ikke Bibelverset eller konteksten. Men du tok ikke fram noe som rent logisk ikke oppfordrer kristne til vold fordi du trodde det var det selv. Uærlige personer forteller ufrivillig mye om seg selv, men det de har behov for å «late som» er det sjelden grunn til å legge vekt på. Du bekreftet deg selv i svaret jeg fikk deg til å skrive. Likevel valgte jeg å bruke tid på deg. Det er perspektivet du burde ha. Tygg litt på svaret du trodde du besvarte første gang, og gjør et forøk på svare ærlig i stedet for å la deg provosere til å redde ansikt ved å vise hvor uvitende du «ikke er». Jeg skal gi deg litt flere spor: Kunnskap er mer enn fysisk erfaring. Vitenskapen kaster først og fremst lys over hva vi kan dedusere ut fra dagens fysiske virkelighet. I vår tids mest aktuelle bok; Bibelen – fortelles det om noe millioner av mennesker har erfart og erkjent: Sann kunnskap kan kun erfares åndelig, sjelelig OG fysisk. Nå har dokumentaren «The unbelievers» hvor humanetikernes fremste talspersoner i form av evolusjonsteoretikeren Richard Dawkins og fysikeren Lawrence Krauss kommet på Netflix. Om du har sett denne, gi meg beskjed så skal jeg fortelle deg hvorfor denne viser noe helt annet enn det filmakerne og hovedpersonene hadde til hensikt.;-)

     • stigaa

      Mener du seriøst at forde om du sier at Bibelen er vår tids mest aktuelle bok, så skal den bli mer truverdig av den grunn, slik som det ser ut for tiden nå ser det ut som om det er Koranen som er den mest aktuelle, med alt helvete som foregår rundt om i verden i religionens favør, og hva er det som gjør Bibelen noe mer korrekt og truverdig enn for eksempel Koranen Toran ,Budhistenes eller hinduistenes Gud profet eller what ever figur dere ønsker og tro på, du vet en løgn blir ikke mere sann om du forteller den mange nok ganger vet du, det er bare at folk begynner og tro på de, og dere har jo fulgt den samme løgnen og utviklet den litt videre i 2000 år nå.
      Tror ikke du skal fortelle meg noe som helst nytt under solen, spesielt ikke så lenge du henviser og forholder deg til en livsløgn

     • Fredrik

      Deler av svaret ligger implisitt i meldingen du svarte på og resten har jeg faktisk svart deg på i en kommentar lenger nede før jeg så svaret ditt. Det var jo morsomt! Men om du oppdager det er opp til deg…
      Helt klart at Koranen er mer i fokus i Media, men Bibelens budskap og profetier er dagsaktuelle som aldri før, men du må selv teste det. Gidder du ikke det, er det også et valg…
      Ateisme er frihet fra religion, det har jeg erfart selv. Tror få muslimer har noen sterkere tro enn ateister har mangel på tro, ingen av dem er grunnfestet og svak tro er derfor lett å provosere. Å kjenne Gud er den største frihet av alle. Premisset er åpenhet for å lære ham og kjenne, og ikke avvise noen kilder før du treffer den med liv.. Gud tilkjenner gir seg først og fremst på individuell basis. Det er i møte med andre som har møtt ham at man ser at det er den samme Gud.

     • stigaa

      Det er totalt meningsløst og bruke tid på noen som har valgt og fjerne seg helt fra virkeligheten, blir som og prøve å fortelle en som har et alkhoholproblem om problemet hans kun benektelse, men det er sikkert befriende og leve på en livsløgn fremfor virkeligheten

     • Fredrik

      Når uærlighet (først og fremst med seg selv) blir argumentet man står igjen med som her, ofte ren selvprojeksjon. Dette var ingen diskusjon med meg, men en diskusjon i deg. Du merker at din manglende overbevisning kommer til kort og har behov for vise at du vil komme deg ut av det istedet for å søke opplysning der du merker at det er mye du ikke vet, men tidligere bare har antatt. Det er jo ikke særlig ansvarlig av deg å ikke ta ansvar for å innhente den kunnskapen du merker at du ikke har. Ingen er mer ansvarlig for livet ditt, enn deg selv. Lykke til videre i livet.

     • stigaa

      Du vet jo fortsatt ingen ting, du bruker bare din TRO, men siden du tror på både himmel og helvete, kan du hjerne reise til sistnevnte for min del

     • Fredrik

      Greit at du demonstrerer frustrasjonen og svakheten i form av aggressivitet og menneskeforakt som personer med svak tro ofte viser når de blir ufordret på «sannhetene» sine. Det var faktisk en av mekanismene jeg ville vist deg om du hadde våget mitt lille ekspriment. Ironien går jo ofte tapt for de som utløser den. Det var altså du som skrev «TRO» i caps. …Den av oss som skriver uten forutsetning og overbevisning 😉 Det ER jo frustrerene å gi seg til å argumentere for noe man ikke kan vite sikkert i møte med noen som vet noe annet. Du har min sympati. Ønsker deg fortsatt alt godt.

     • stigaa

      Det finnes ikke noe poeng i og argumentere med noen som kun forholder seg til en livsløgn og eventyr, og da betyr det lite hva jeg ønsker deg, du har ikke evnen til og skjønne det alikevell, så får du bare Tro i din patetiske overtro og lgn at du har vunnet noe som helst

     • Fredrik

      Skjønner at du ikke ser hvorfor jeg gidder diskutere med deg, men jeg tror ikke det er tilfeldig, tross nivået du demonstrerer nå. Det er jo bare ren frustrasjon, og det er menneskelig. Det er noen du ikke kjenner som bryr seg om deg nok til aldri å forlate deg. Jeg synes ikke du er patetisk, det er bare noe du tror. Natta! 😀

     • stigaa
     • Fredrik

      LoL – kompensere for utfallet av tråden much? Tok det deg så lang tid å gruble på dette for bare å vise at du feiger ut? Hva håpet du å oppnå med å copy-paste noe som blir et falskt omvendt-argument og som du ikke kan argumentere for relevansen av?- hadde det vært riktig? (men det er et kjent omdiskutert bestillingsverk og ekstremt dårlig vitenskap). Vitenskap fordrer målbare fakta og representativt utvalg. Guddommelig tro kan (eller vil) ikke måles, og de mest intelligente av alle målbare kulturelle grupper er Ashkenazi jøder som rangerer laangt over neste gruppe på lista og de er jo religiøse som få. Det store antallet individuelle baptistmenigheter i sørstatene hvite og svarte – er nok i andre enden av skalaen uten at det hjelper deg. I Norge er det kanskje motsatt – selv inklusiv islam.. Du er født med en hjerne som er god nok til visdom. Det er en forutsetning at du bruker den. De som ikke har denne kapasiteten, er som barn og trenger ikke reddes fra egen selvfordømmelse.

     • stigaa

      Det er ingen hemmelighet at religion står sterkere blant folk som besitter mindre kunnskap, i tillegg til at mennesket har en naturlig trang til å motsette seg endringer.

      Det er lett å tro når man ikke vet. Så lett er det, at de som tror sterkest innbiller seg at de vet

     • Fredrik

      Som du har grunn til å skjønne; -Kunnskap er ikke en trussel for levende tro (upresist for mennesker med liten begreps kunnskap). I kristne sammenhenger med stor konsentrasjon av slike mennesker med levende tro finnes dette fordelt over hele verden i alle samfunnslag og utdannelsesnivå.
      I den vestlige verden er det den personlige kunnskapen om Gud som er den største mangelen, ikke kunnskapen om den fysiske verden. Religion, idealistisk eller politisk indoktrinering og frykt for å tenke selv (les: avvike fra samfunnsnormen) er troens største trussel i form av hinder til erkjennelse. Men ikke etter at erkjennelsen er oppnådd. I vesten er riktignok årsaken til ateisme frihet fra religionens frykt (i Kina eller NK er det en annen frykt som råder) men den største årsaken til ateisme er ignoranse, kunnskapsløshet arroganse eller som de gamle grekerne ville kalt det: Idioti.

     • stigaa

      Bare det at du seriøst mener og TROR at din egen religion står ovenfor alla ndre religion og alle dine felles døgenikter i andre religioner tenker det samme sier vel sitt

     • Fredrik

      Les det du svarte på en gang til. Skal gi deg en sjanse til å svare ærlig. Uredelighet og retorisk svakhet indikerer at du ikke turte lese det du svarte på. Det var ihvertfall ingen sammenheng. Og det du ofte har behov for å skrive er jo bare vanlig generell demonstrasjon av forakt for innsikt, slik man kan forvente av halvfulle folk på julebord.

     • stigaa

      Man kan vel strengt tatt ikke kalle det innsikt, når det bare er snakke om tro og livsløgn det har jo heller ikke rot i virkeligheten, man kan nesten begynne og tro du er på en eller annen tripp du ikke klarer og komme deg ut av, det synes sikkert tilfredsstillende for din egen del, men det blir mektig slitsomt for de rundt deg, som ser virkeligheten klart og tydelig, søk hjelp og da mener jeg blant de som forholder seg til virkeligheten og vitenskapen

     • Tore

      Du skjønner at Fredrik har en personlig kontakt med gud. Gud prater med han. Du må åpne ditt hjerte og sinn, først da kan du forstå osv… Det nytter ikke diskutere med slike folk. Kommer du med noen bibelvers som ikke stemmer med vitenskapen er det fordi den skal tolkes. Tolkes akkurat på den måten som passer dem best altså.
      Ja Fredrik jeg regner med at du leser denne, og nei jeg frykter ikke ditt svar.

     • stigaa

      Bibelen Toraen og Koran har blitt tolket i hjel siden dag en, siden de fortsatt tolker disse eventyrene, må det jo bety at de er så full av selvmotsigelser at bare det burdet være bevis nok for en realitycheck,

     • Fredrik

      Du frykter den såkalte «livsløgnen» din I form av fravær av innsikt fordi det du antar ikke kan verifiseres. Du er redd for å lese det jeg skriver fordi det skremmer deg at man kan vite der du bare kan anta. Det betyr nemlig at du har et ansvar, og at det kan følge konsekvenser av ikke å ta det ansvaret. Skjønner at det er en skremmende tanke. Det er kanskje behagelig for deg å innbille deg at Gudstro har med ting andre kan forklare å gjøre. Men jeg tror du mangler innsikt I disse forklaringsmodellene også. Da jeg var på det nivået kunne jeg ihvertfall argumentere for det, Ikke bare late som jeg antok uten videre. Om du tester enkle premisser du ikke så langt har testet, eller ikke tilegnet deg visdom til å være åpen for, ser du fort hvor unødvendig og smålig det er å spille skuespill for en tilfeldig person på nettet. Dette handler ikke om min kunnskap, men om hvorfor du ikke har den.

     • Fredrik

      Du må akseptere at det finnes en objektiv realitet. Et subjektivt bilde av -en del- av virkeligheten, basert på noe andre mennesker har tenkt eller kommet fram til, holder ikke om du vil ta ansvar for livet ditt. Grunnen til at du fikk denne leksjonen er din frykt for virkeligheten. Tenk selv, og høst dine egne erfaringer – stopp aldri å undre deg. Om du fortsetter å utbasunere uvitenhet og uærlighet eller om du fortsetter å anta grunnlaget for andres oppfatninger vil du kunne komme til å møte svar som er langt mer ubehagelige enn mitt. Mitt oppdrag var over for lenge siden.

     • Tore

      Var det egentlig dette du mente og skrive. Tror du virkelig på det eller er det bare noe du ønsker og tro. Vær ærlig med deg selv nå. Kanskje er det bare din egen usikkerhet som trenger utløp for osv osv. Dette er jo bare svada slik du skriver i hvert eneste innlegg du kommer med.

     • Fredrik

      Du finner ikke selvprojeksjon i mine innlegg Tore. Det er helt bevisst. Du gjør da heller ikke noe forsøk på å begrunne den tilfeldige historien i mobbeforsøket ditt. Mobbing er kun tilfelle dersom mobberen tror han/ hun har et overtak, men det tror jo ikke du… Min intensjon er såvisst ikke å mobbe deg eller noen andre, selv om det er et interessant eksperiment å være dønn direkte og fortelle nøyaktig hva personer med liten selvinnsikt faktisk projiserer.Det er mulig du tror at uærlighet eller vanlig menneskelig svakhet provoserer meg, slik du føler at din subjektive virkelighetsoppfatning er provosert av at du ikke klarer å kompensere.. For meg handler det om oppriktighet. For deg handler det om å kompensere. Ditt viktigste publikum er deg selv.

     • Tore

      Det er jo fint at du prøver og unngå selvprojekson :). Det var vel egentlig ikke mitt mål og mobbe deg. Men kan skjønne at det kunne oppfattes slik, så det beklager jeg.
      Jeg skrev det jeg skrev i håp om at du skulle åpne deg litt, jeg prøver og forstå hvor du kommer fra. Hva som gjør at du er blitt som du er blitt. For meg er du unik, jeg har aldri opplevd noen som deg før. En fanatisk religiøs narsissist er jo ikke hverdagskost hehe. Nå prøver jeg faktisk heller ikke å mobbe deg, bare sier det som jeg ser det. Hvis det er noen av oss som prøver hardt for og mobbe så er det faktisk ikke meg. Kanskje du skal lese dine egne innlegg, du har bare en litt mer subtil måte og gjøre det på. Jeg har ei heller noe innstengt aggresjon overfor deg eller slike som deg, bare ren nysgjerrighet. Tror du jeg er sinna eller frustrert når jeg skriver innlegg til deg?
      Da hadde jeg nok heller bare latt være, men dette synes jeg er underholdende.
      Nå er jo dette blitt mer en diskusjon om meg mot deg, enn religion, noe som jeg jo egentlig ville diskutere.

     • Tore

      Du skjønner vel at du skriver med en ung gutt fra bibelbeltet som har blitt hjernevasket allerede fra spedbarnsstadiet. Logikk er helt fraværende, det er like greit og gi opp med en gang.

     • Fredrik

      Likevel er det logikken som plager deg 😉 selvprojeksonen din var så åpenbar at jeg kunne ikke dy meg. Du skrev kommentaren fordi du håpet jeg ville lese den, men fryktet svaret mitt så du adresserte den til «stigaa» – Det er jo en klassiker! ..og sånn gikk det… Logikk er som du skjønner basen for alle kommentarene mine. Det er jo det som er så ergelig, ikke sant?

     • Tore

      Du skriver egentlig det samme uansett hvem eller hva du svarer på. Mange ord, men lite innhold. Du svarer aldri egentlig på noe som helst. Du prøver heller bare og latterliggjøre den du svarer, fånyttes må jeg si. Samtidig prøver du og fremstille deg selv som smart, enda en gang mislykkes du.

     • Fredrik

      Dette var kun hva du hadde behov for å fortelle meg Tore. Men var det sant? – hva tror du egentlig? Ingen kan latterliggjøres med mindre de latterliggjør seg selv. Er man ærlig kommer man mye lenger.

     • Cesilie Tetlie

      å hva har dette egentlig med at muslimske gutter banker opp en 11 år gammel jente .,.,

     • stigaa

      Sikkert ikke mere enn at religion og spesielt kristendommen skal trekkes inn i enhver diskusjon som overlegen og bedre enn all annen religion

     • Admiral_J

      Jaggu meg, er Koranen så ille slik dere skal ha det til så er ikke bibelen noe bedre, ihvertfall ikke ateister som kritiserer all slags religion for å få vilja si. Det er dritt å være et menneske med så mye fordomsfulle og hatefulle ytringer…

     • Guest

      Barnslig kommentar.

     • Fredrik

      Bibelen bærer bud om Guds betingelsesløse kjærlighet. Dette er ikke mennesker i stand til alene. Selv ikke kjærlighet til egne barn er betingelsesløs i sin form. Det er ikke mulig å ærlig mene noe annet.

     • Michael Fossum

      Hahahah du har ikke lest bibelen, er flere steder de tilbyr jenter i offring mot vold! Disse jentene er døttre av på den tids mann som ble tilbudt i ganske unge aldere skal jeg si deg.. var normalt å gifte seg samt få barn tideligt på de tidene.. det var en helt annen tidsalder en nå.. jeez the stupidity ass.. learn your history !

      1 Mosebok 19:6-8Det Norsk Bibelselskap 1930 (DNB1930)

      6 Da gikk Lot ut til dem i døren og lukket den efter sig

      7 og sa: Mine brødre, gjør da ikke så ond en gjerning!

      8 Se, jeg har to døtre som ikke har hatt med nogen mann å gjøre; la mig få føre dem ut til eder, og gjør med dem som I synes! Gjør bare ikke disse menn noget, siden de er kommet inn under skyggen av mitt tak!

      Det Norsk Bibelselskap 1930 (DNB1930)

      by Public Domain

     • SabrinaOlsen

      Stakkars deg, du har jo misforstått alt! Det handler jo ikke om at Gud TILLATER ALT det som står i bibelen, det handler om å FORSTÅ det GUD TILLATER og ikke tillater. Det er utallige historier om gode og dårlige gjerninger i bibelen, men man må jo FORSTÅ _HVA_ Gud tillot og ikke tillot og NÅR han tillot og ikke og HVORFOR han tillot ting han senere ikke tillot og omvendt!
      Som for eksempel så tillot han søsken å gifte seg å få barn inntil et tidspunkt fordi da var blodet til menneskene helt nytt fordi han hadde jo skapt det til å være sånn…… Det er designeren/produsenten av et produkt som bestemmer til og hvordan et produkt skal brukes…..ikke produktet selv. Vi mennesker er et produkt av Gud og må derfor brukes slik vi var ment.. og nøkkelen til den visdommen får vi av Gud ved å be om innsikt visdom og forståelse over Hans Ord i bibelen….

     • Michael Fossum

      Nei ass. Lever helt flott uten.. er ikke synd på de som er lært vettu.. mer synd på mennesker som må leve etter moralske regler en burde forstå uten de så kalte retningslinjer til kristendommen… står i bibelen at trur du ikke på jesus er du dømt også.. spar meg for bortforklaringer.. les den såkalte boka de igjen du.. som er skrevet å samlet sammen av menneske.. ikke gud.. vi er ikke et produkt av gud desverre.. at du synnes synd i tilleg på meg.. sier mer om deg, en meg forresten.. når boka de sier at du skal respektere andre mennesker uansett.. tilatt meg her å tilatt meg der du fru blom.. lær historien din.. mennesker var lenge før gud var en tanke.. hvordan skal du bortforklare den?

     • Fredrik

      Fjortisspråk eller ei. Måten du forsøker å kverulere på avslører usikkerhet. Om du virkelig er interessert Bibelen, les den fra perm til perm med hele hodet og på vegne av deg selv. Bibelens eneste forutsetning er åpenhet og selvstendig fundering. Det mislykkede søket du gjorde for å finne eksempel på at kristne oppfordres til vold eller behandle andre dårlig, viser at du ikke har lest særlig mye – om i det hele tatt.

     • Michael Fossum

      Bibelen være på same nivå som meg.. spar meg a.. er flere eksempler i bibelens skrifter.. den intreserer ikke meg til noengrad annet en helt utrolige fortellinger folk stoler blindt på.. å hva har du av lifs erfaring om den mensklige tankegang damt utførelsee? Gammel er du? Spar meg for patetiske utsagna dine.. finn noen andre å narre.. som sagt.. bibelen er out of control på folk som dreper i jesu å guds navn..

     • Fredrik

      Svaret var en oppfordring til deg om å tenke selv, og være ærlig med deg selv. Reaksjonen din var som forventet og bestilt. Selvsagt håper du at du kan redde ansikt ved å miste fatningen, men det er bare følelsene dine som narrer deg akkurat som i det neste sutresvaret du skal gi meg. Når følelser overstyrer intellektet er resultatet slik du demonstrerer.

     • Michael Fossum

      ro ro ro din båt.. igjen svømmer du unna.. sorry men ta kontakt når du virkelig vil ta en prat evnt online el over en kaffe 😉 Pga alt jeg ser er at du opperer som en politiker.. kommer med mer spm en svar til utalsene dine 😉 samt prøver agresjon som en taktikk.. lol.. Gud være med deg videre som du ville sagt 😉

     • Michael Fossum

      igjen samsvarte jeg ikke på den reksjonen du forventer 😉 jeg blei ikke utsatt av noen annen form for følse av møte med en vegg som ikke vil se noen annen vei en sin tru 😉 igjen noe du klarer fint å bevise gang på gang i kommentarene dine ;)= ha et god liv videre, intil en dag du virkelig vil prate uten å sette opp en mur som forsvar 😉

     • Fredrik

      At det var? en mur av forsvar ..lol – umoden uærlighet. Skriver du virkelig tilfeldige ord som detter ned i hodet ditt fordi de høres fine ut uavhengig av relevanse? behersk deg. Du er jo fullstendig ute av kontroll. Det som skjer her er fortsatt usikkerheten din som prøver å kompensere for det jeg forteller at jeg observerer i deg. Det er bare enda mer tydelig, ettersom du ikke vet bedre enn å bekrefte deg selv. For å vise meg noe nytt av deg selv, må du bryte dette mønsteret.

     • Michael Fossum

      Igjen jeg bare ler.. Veit ikke hvem som prøver overkomapnsere seg jeg.. Jeg har det flott ellers.. Er ei et barn heller.. Men lykke til med faktoriseringen din av person karakterestikk.. Behersk meg.. haha får ikke lov til å skrive som jeg tenker heller nei.. Retorikken din kan du ta et annet sted 😉 Fritt land heldigvis.. Ha et godt liv. hold meg unna de tankene dine.. så tenker jeg vi setter streken der..

     • Fredrik

      Overkompensering og skam? Du må fortelle meg at jeg skal se deg som leende, bare fordi det er det siste du føler for??. Hva får deg tro at du redder ansikt ved å bekrefte deg selv? Du vet jo ikke hvor du skal gjøre av deg, stakkar. Er jo en klassiker at umodne «skryter på seg» voksen alder for liksom å si «jeg er kanskje noe tilbakestående» men jeg er ihvertfall ikke min egen alder. . Prøv igjen.

     • Cesilie Tetlie

      Hvis noen er totalt ute av kontroll er det jo deg

     • Fredrik

      Du har jo ikke opprettet noen debatt med argumenter du tror på. Du er jo ikke uenig med meg i det første svaret. Du sutrer først som en som er blitt satt på plass. Lett leseslig som det var blir neste prosjekt følgelig å kompensere for at du leses som en umoden usikker person uten selvkontroll og evne til å produsere argumenter du tror på. En diskusjon fordrer motargumenter. En person som ikke produserer reelle argumenter forteller istedet om seg selv. Prøv igjen, overrask meg 🙂

     • Michael Fossum

      Jeg motbeviste argumentet, du påstår jeg ikke klare lese bibelen ekelt å greit.. Ekke noe argumenter el diskusjon mer om det.. Jeg tokk noe som sto sort å hvitt i bibelen.. som motbeviste det som ble sagt.. så igjen i rest my case, have a nice life 😉

      p.s. tilogmed du sier du finner bedre tekster som beviser mitt poeng .. så hva vil du frem til ?

     • Fredrik

      Skal ikke si hva jeg tror om din intelligens, vet at du er et barn. Men i framtiden bør du vite at det å gjøre seg dum har aldri vært mye til argument. Det er hva vi kaller en falitterklæring å si noe du åpenbart ikke tror på. Selvsagt kan jeg finne tekster som man kan ta ut av kontekst, selv om du ikke fant det. Selv som tenåringsateist holdt jeg meg for god til å gjøre det. Du har firet på behovet for ansiktsredning til å skrive usammenhengende ord for å holde realiteten om hvordan dette gikk på avstand.

     • Cesilie Tetlie

      Herregud vis litt respekt for hva denne tråden egentlig omhandler … Å Fredrik finn deg et kristent fora isteden for å belære oss dødelige

     • Michael Fossum

      enda mer patetisk er den såkalte religionen vi snakker om her, har jo mer grener en noen annen form for religion.. Dere kriger å bråker mer mellom dere en noen annen form for tro settning 😉 Så lykke til.. Kristendommen førte til liv tapt i hele verden! Samt krangel å holder enda på 😉 Do some fucking research før du åpner munnen din.. snakk om liten Stalin taktikk som gikk sideveis gutten min.. enda kverrulerte du uten vise frem et eksempel.. Ikke mange andre bøker en bibelen jeg veit om at en GUD har drept barn siden hans navn ble vanæret… Samt sier at du er dømt til helvette på jord om du ikke trur på jesus.. det er ingen misstolkning, men det står sort på hvit 😉 du som kjenner bibelen såp godt kan jo finne det frem selv 😉

     • Fredrik

      Ro deg ned før du prøver å redde ansikt, Michael. Skjønner hvorfor du føler deg patetisk etter å ha bli satt på plass, men med desperat babling får du ikke fram noe som helst. Du bare forteller mer om deg selv og din usikkerhet. Les kommentaren min igjen – den ble bare enda tydligere nå 😉

     • Michael Fossum

      Hahaha spar meg a gutten min 😉 Mer en gjerne velkommen for en prat når som helst, taper ei ansikt, når du prøver fremme din tro når du ikke klarer annen aksept 😉 samt det faktum at religionen din å troen faktisk er dømmende.. Noe du samt flere av dine «medtroende» viser gang på gang.. Igjen ror du deg unna 😉 Men som sagt, kom til sandefjord så tar vi en prat over kaffe/brus å hyggelig selskap 😉 Ekke redd for å forklare meg.. Samt mindere babbel i det jeg kommer med en de ukonkrete/ikke fakta historiene dine 😉

     • Fredrik

      Der var den som bestilt: «moron n00b cry» ja – ingen bedre indikasjon på desperasjon. ikke veldig bevandret i seriøse diskusjonsfora, altså. Selvsagt fulgte du ikke oppfordringen om å roe deg ned. Dette er jo på et veldig grunt og forutsigbart plan. Som sagt, les den første kommentaren min igjen – og prøv en gang til. 😉 – det holder med EN smiley – alt annet blir overkompensering…

     • Michael Fossum

      ro ro ro litt mer 😉 haha jeg knekker sammen av deg ass 😉 u make my day funny 😀 at du i tilleg trur jeg er irritert.. haha jeg detter sammen her av tanken hjernevasket samt evnen til ikke kunne forklare seg ovenfor andre, annet en å komme med nye spm.. jeg skriver som jeg føler 😉 legger jeg til et smil er det pga jeg smile rnår jeg skriver dette ned.. Sorry at du må dømme meg pga bruken av det.. snakk om lavmål.. tilogmed for en kristen.. spar meg for videre kommentarer.. liker ikke bli dømt av folk som ikke er villige til å forklare seg el reskeptere andre medmennesker grunnet tro..

     • Fredrik

      Michael Fossum skrev; «ro ro ro litt mer 😉 haha jeg knekker sammen av deg ass 😉 u make my day funny haha jeg detter sammen her av tanken hjernevasket» Fredrik: Det var da voldsomt behov for å kompensere, da?

     • SabrinaOlsen

      Du er nok ikke lærd som du selv tror…. og Jesus så på folket og følte medlidenhet med de, fordi de trengte Guds ord og opplæring. Han sa blant annet til de som ikke ville lære: «Tilgi dem Far, for de vet ikke hva de gjør». Det er synd på folk som i sin uvitenhet ikke forstår at de ikke vet… Som små barn som ikke vet sitt eget beste. Ta til deg opplæring fra bibelen. så skal du virkelig se at du ikke visste og først DA blir du vis 🙂

     • Michael Fossum

      Synd at du selv ikke er guds utvalgte folk da(jødene som igjen har sin egen trosettning innen kristendommen å ser andre ikke jøder som synd å skam).. Jeg er opplært til at de som synne syns på andre ser forskjell(ser ned) på andre ikke er gode mennesker… Men de som har medmennesklighet å trur på menneske vedsiden av seg selv uansett tro,farge osv.. Sorry men jeg må ikke tru på en Historie for å være et godt medmenneske… Sorry..
      De som igjen mener at du MÅ ha en tru for å være safe derimot kan stå for seg selv ass..

      Har gått gjennom bibelen, koranen, buddahs 12 skrifter pga det har vært noe som har påvirket generasjoner før oss.. Har gjort dette for å lære samt skjønne hvordan mennesket har fungert gjennom tiden.. Skal faen meg være høl i hodet om du mener mennesket har samme gjennomførlse/tankegang som den tid nå i vår tidsalder..

      Itilleg utaler jeg meg ikke om ting jeg ikke har(evnt liten) kunnskap om..

      lite eksempel.. Jesus sto opp fra de døde, er en historie som er like gammel som menneske i seg selv, du har bla Horus som gjorde dette drøyt 1000år før Jesus sin tid.. Så en burde kanskje sjekke hvem som var de første menneskene som levde i et samfunn samt hadde aquadukter o.l lenge før romerne( dette er da Summererne).. Menneske har skrevet historien etter sitt ønske.. ikke etter hvordan det faktisk skjedde…

     • SabrinaOlsen

      Jeg har lest mange bøker jeg ikke hadde forutsetninger for å forstå…….. Jeg prøvde å sette meg inn i en del legebøker på latin…kom greit igjennom de sånn tekstmessig sett, men å FORSTÅ hva alle ord og vendinger betydde i de forskjellige settingene var verre…… Godt ikke legeutdannede sitter hjemme med selvstudium uten veiledning sier jeg bare…….det er jo det du har gjort i så fall hehe…….jeg ser ikke ned på deg, jeg synes synd på deg og vil hjelpe deg som et medmenneske …..men enkelte mennesker VIL bare ikke og det er jo synd for jeg vet hvilken pris du vil betale for det og hvilken gave du har i vente om du følger Guds ord og Hans prinsipper 🙂
      Ønsker deg et godt liv og med kunnskap om sannheten kan du få et evig liv 🙂

     • Michael Fossum

      Bare synd din religion å synspunk egentlig ikke samspiller i den studien du holder på med nå da 😉 Jeg har tru på alle mennesker.. Men jeg MÅ ikke ha en tru som ikke samspiller min etikk til mennseklig natur å levemåte…

      Enda mer flott at du skal bli lege å hjelpe fler.. Menne slutt å utal deg om ting du mener, som faktisk ikke stemmer.. føler det blir ganske feil gjort synnes du ikke ? Jeg skjønner bibelen godt.. I tilleg komme si jeg ikek har forståelse samt jeg er et mindere menneske siden jeg ikke skjønner meg på gud ? ser du ikke feilen der ? takker for godt liv å kunnskap videre til deg å 😉

     • Tore

      Ta til deg opplæring fra bibelen, hva er det egentlig du mener vi skal lære? Du skal ikke slå i hjel for eksempel, jo takk jeg vet det. Trenger ikke bibelen for det.
      Men hva skal jeg lære fra bibelen, fint hvis du kan opplyse meg.

     • John Doe

      «Religion is a control mechanism for the weak minded»

      Noe jeg hørte av en ire for en del år siden. Jeg var selv kristen for mange, mange år siden inntil jeg innså galskapen i all religion.

      «Det handler jo ikke om at Gud TILLATER ALT det som står i bibelen, det handler om å FORSTÅ det GUD TILLATER og ikke tillater.»

      Klassisk argumentasjon fra hjernevaska religiøse fjols.

      En såkalt «perfekt gud» som renska kloden for det han hadde skapt, fordi de ikke var perfekte.
      Religiøs logikk på toppnivå.

     • Fredrik

      som du ser «haha(ha?)» stemmer ikke dette. Hvorfor skulle Bibelen være på samme nivå som deg? Jeg kan finne langt bedre setninger å ta ut av Bibelens kontekst enn deg. Du klarer ikke å gjøre søk i Bibelen med uærlige hensikter enn gang. (LoL)

     • AMG65

      Seriøst, tror du det er noen i Norge som forholder seg til røverhistoriene i bibelen bortsett fra noen skrullinger fra bibelbelte på Vestlandet.

     • Fredrik

      Den påstanden der var ihvertfall ikke seriøs.Virkeligheten er som den er. Lite du kan gjøre med det. Personer som må kompensere for sin frustrasjon over andres tro ved å late som de er overbevist om det motsatte er det veldig mange av. Felles for dem alle er at de tror de kan provosere og at de er nesten alene i sitt noe ynkelige (ikke sant?) behov for å latterliggjøre.

     • Fredrik

      Ja, underordning er tydeligvis et begrep mange ikke er vis nok til å skjønne. Dette er skrevet til vise, selvstendige kristne kvinner. Enhver kristen kvinne som følger dette prinsippet fordi hun har valgt det selv, har større innflytelse på mannen sin enn noen annen kvinne. Oppfordring til vold I Koranen har ikke noe med dette å gjøre forsåvidt.

    • stigaa

     Oppfordrer mye heller de som faktisk leser Koranen og predikerer fra den til og forandre seg,og oppføre seg menneskelig ikke prakk deres skrifter og eventyr over på mennesker med normale holdninger

     • Fredrik

      Du vet ikke om Koranen er eventyr. Du har ikke forutsetning for å vite det. Jeg kan imdlertid bekrefte at den i sin helhet peker på et slags bedrag. Man må kjenne sannheten for å kunne forkaste alternative løgner i den åndelige sfære.

     • stigaa

      Men du vet? hva er det som gjør deg så troverdig? det er jo snakk om nettopp tro, og ingen ting annet , og det åndelige er fortsatt ingen bevis for noe, og hva er det som tilsier at du er noe sannhetsvitne for at Koranen er et bedrag? det finnes ingen sannhet i de religiøse bøkene siden det er kun basert på tro

     • Fredrik

      Nei, du har misforstått eller vil demonstrere misforstand. Guddommelig tro er kunnskap som er mye sterkere enn den som kommer fra bare ren deduksjon.Dette har du allerede fått hint omj Ironisk at det er veldig lett å observere forskjell på reaksjonene på personer med religiøs menneskediktert tro, aggressiv «mangel» på tro, og personer med friheten i Guddommelig tro. Sannhet er frihet, det tror mange såkalte ateister allerede.

     • stigaa

      Du har tydeligvis ikke begrep om hva sannhet er siden du har din tro, tro vil aldri bli annet en nettopp tro

     • Fredrik

      For å si det på en klarere måte. Du tør ikke vite om begrepet Guddommelig tro.

      Nå som du skjønner at det snakkes om en sterkere form for viten enn noen kunnskap du har erkjent på kun et (vitenskap) eller to (familierelasjoner) plan – er du redd for at det er din frykt for virkeligheten som kommer for dagen.

     • stigaa

      Jeg er ikke redd for virkeligheten din dåre, jeg lever den hver dag, det er noe annet med deg som lever i fantasien og er virkelighetsfjern, hadde du opplevd en brøkdel av hva jeg har opplevd hadde du også mistet den tåpelige troen din

     • Fredrik

      Aww – Sånn går det når man forsøker seg på et område man ikke har kunnskap om. Det hjelper liksom ikke å miste fatningen med enda flere påstander man åpenbart ikke har forutsetning for å komme med. Samtidig peker ufrivillig du på hvor tåpelig det er å gjøre nettopp det. Ser du ironien selv? Var ikke egentlig noe mål om å ydmyke deg. Men den som ikke vil ydmyke seg blir jo ofte ydmyket – det var altså ditt valg. Vet ikke om det hadde gått bedre om du hadde talt til ti eller hundre. Ta deg en tur ut før du legger deg, da sover du bedre. God natt. 🙂

     • stigaa

      Slike som deg setter jeg i samme tankesett som Brevik, du har sikkert ikke tatt noens liv, men, lever som han på kun fantasier og en livsløgn, som er totalt meningsløs i virkeligheten

     • Guest

      Tøysegutten. Så dum er du ikke vet du. Lykke til med forsøket på å overbevise deg selv uten fundament. Du trenger ikke meg til det. Du har jo sett hvordan det går :D.. behov for å provosere meg tilbake kan du spare deg selv for. Desperasjonen gjør det bare mer åpenbart,

     • SabrinaOlsen

      Dom som sier andre er dumme DEM er DUMME DEM….hørt den før eller? 🙂 Må ikke sitte i glasshus og kaste stein – ikkje bra for deg

     • Tore

      Herregud, er det virkelig mulig og skrive så mye svada som du gjør. Finnes det virkelig fortsatt mennesker som deg. Tror du elsker deg selv mer enn du elsker gud

     • SabrinaOlsen

      Det du sier Fredrik er for høytliggende for disse å forstå…….de må ha duggdråper, og det som i bibelen sies at de må ha den første melken før de kan klare å fordøye helmelk eller grøt…..
      Dere som ikke forstår det Fredrik her sier, vil ikke forstå….og for å i det hele tatt forstå Gud må man ha viljen til å lytte til Ham ved å lese Guds ord i bibelen…… Når dere ikke gjør det må dere selv ta ansvaret for det når endetiden nå nærmer seg som dere kan lese i åpenbaringen 🙂 men obs…åpenbaringer er bare for de som følger Guds ord så det kan dere ikke forstå før dere har tatt til dere av duggdråpene, melken, helmelken, grøten, og begynt på fast føde som brødskiver og fast føde ….. så sett i gang om dere vil forstå. Hvis ikke kan dere dessverre ikke uttale dere om noe heller……eller dere _kan_ men uttalelsen deres om bibelen og Gud blir jo som en førsteklassing skal forklare at atomfysikk er svada 😉 Comprende…..eller kanskje dette også var for avansert?

     • Tore

      Det jeg har lært meg opp igjennom årenes løp er at det er nytteløst og diskutere med religiøse fanatikere. Slenger ut bibelvers og sitater fra bibelen som om det skulle være den største sannhet. Men når andre slenger ut noen sitater eller vers som ikke passer inn i dagens samfunn eller deres meninger, da er det plutselig fordi vi ikke er smarte nok til og se den store sammenhengen. Dere lever i en boble utenfor resten av samfunnet. Regner med at både du og Fredrik er fra bibelbeltet på Sørlandet. Det verste er faktisk at dere tror så høyt om dere selv nettopp fordi dere er kristne. Ser ned på alle som ikke er det. Se Fredrik for eksempel, han er så høy på seg selv. Nesten litt sånn som gud fremstilles i bibelen, høy på seg selv( Du skal ikke ha andre guder enn meg, du skal ikke misbruke guds navn. to gode eks). Hvis jeg skulle ta helt feil, og det faktisk finnes en gud, ja jeg lar faktisk den døren stå åpen også. Da skal jeg dømmes for det livet jeg har levd, hvordan jeg har vært mot mine medmennesker. Hvis jeg skal dømmes etter hvorvidt jeg har trodd på gud eller ikke. Ja da kan det være det samme for meg, for da er han ikke bra nok for meg. Bare enda en selvhøytidelig idiot

     • Fredrik

      Dette er ikke en misjonsdiskusjon Tore, det er derfor du ikke ser meg komme med Bibelvers. Det er ren logikk i kombinert med enkel psykologi. Psykologi og redelig selvanalyse burde vært et fag i grunnskolen, mye mobbing og tåpelige diskusjoner kunne vært unngått. En person som har grunnlag for å uttale seg om noe oppfattes ikke som ydmyk av den som kompenserer for sin mangel på kunnskap. Men det er den som utbasunerer sin uvitenhet som er den mest destruktive.
      Vær ærlig med deg selv, og tenk utenfor de vante banene er egentlig mitt eneste budskap – antagelsene dine er jo som du sikkert aner helt bak mål.
      Jeg eksponerte noen i denne tråden på samme måte som jeg har gjort utallige ganger, da det er det DE trenger. De vet ikke hva som traff dem, stakkar.
      Men nå som du viser en sårhet i ditt forhold til Gud fikk jeg lyst til å gi fortelle deg noe som kan hjelpe deg til å få et annet bilde av Ham. Men rollen jeg har spilt som provokatør i innleggene du har lest av meg tidligere er ikke noe eksempel på hvordan Gud er. Du er den du er for at Gud vil at nettopp du skal finnes. Han ønsker at du skal bli kjent med Ham og konversere med ham på daglig basis. Du skal ikke prestere noen tro for å å unngå «dommen», men ta imot Ham og kjenne Hans kjærlighet til deg slik at du ikke kjenner deg fordømt på noe plan. Når det ikke finnes noe i deg som som dømmer deg, da kan du heller ikke dømmes – slik som et lite barn som bare har møtt kjærlighet ikke skammer seg over noe – men finnes det noe som helst du skammer deg over eller fordømmer deg selv for og du ikke har noe sted å gjøre av det, blir du «fortært» med det. Dommen er er selvfordømmelsen. Enten du kaller deg kristen eller ikke.

     • Tore

      Nå som jeg har lest litt av innleggene dine, føler jeg at jeg har lært meg og kjenne deg litt bedre. Jeg tror du er vokst opp i en kristen familie, sannsynligvis på Sørlandet et sted. Allerede som ungt barn begynte du og preke om gud, egentlig uten og helt forstå. Pga din litt uvanlige fremtoning ble du ofte mobbet av de andre barna. Du er smart og vet og svare for deg selv, men på en måte som andre finner underlig, og som ofte bare ga deg mer trøbbel. Du fant din flukt fra virkeligheten i bibelen som var en stor trøst for deg. Bibelen som ga deg de svarene du trengte, og en flukt i fra virkeligheten Søndagsprekenen er en viktig dag for deg, da samles du sammen med din familie og likesinnede. Nå er du blitt rundt 20 år, fri fra oss uvitende vantro. Fri fra mobberne som har fulgt deg gjennom hele skoletiden. Men inne i hjertet ditt, selv om din tro forteller deg at du skal elske din neste. Så føler du kun hat og forakt for oss vantro, du prøver og skjule det så godt du kan. Men det skinner igjennom, du klarer ikke skjule det.
      Ofte er det slik at det er de som trenger det mest som finner gud, i søken av noe bedre enn det livet har bydd på så langt. Andre ganger er det samholdet som gir deg det du trenger. Følelsen av og høre til et sted.
      Jeg for min del, jeg trenger ikke gud. Jeg har erfart en god del opp igjennom livet. Både gode tider og dårlige tider. Men troen på meg selv den har jeg aldri mistet. Dum som jeg kanskje er så finner jeg svarene mine i vitenskapen, jeg tror det er den rette vei. Samtidig så holder jeg dørene åpen for at det kanskje finnes en gud. Jeg vil i hvert fall ikke utelukke det. Om ikke annet tror jeg det finnes mer intelligente vesener der ute enn oss mennesker.
      Det som er helt sikkert, er at det i hvert fall er flere spørsmål enn svar her på jorden, i hvert fall for meg. På den måten er jo du heldig som tydeligvis har svarene på alt. Bibelen har jo alle svarene du trenger. Litt på samme måte som når du leser horoskopet. Alt stemmer jo, ja foruten om dette ene da. Men det kan vi fint overse

     • Fredrik

      Du skrev ikke nok i den kommentaren til at jeg kan lese annet enn et mulig behov for å kompensere for at laget ditt tapte. Stigaa skjønte alt. Det vet jeg når jeg slipper å gjenta meg selv for ofte. Dette var jo en diskusjon med hans indre tvil, men av behovet for å fortelle meg «dette», samtidig som du begynner med et retorisk kompensasjonsord, skjønte du mer enn du vil innrømme selv.

     • Tore

      Problemet med din tro for deg er at eneste grunnen til at du kaller det for tro er at du ikke kan bevise noe. Inni ditt hodet så tror du ikke, du er så overbevist at du vet. Ja jeg er en tviler, jeg lar den muligheten stå åpen. Jeg forstår at det er svært mye her i universet som er utenfor min fatteevne. Mens du derimot tror du vet alt. Måten du fremstiller deg selv på er så usmakelig at det inntrykket jeg allerede hadde av sterkt religiøse mennesker bare forsterkes.

     • Fredrik

      En Gud som ikke kan bevises fysisk, åndelig eller sjelelig som den samme Gud idividuellt erfart – finnes ikke. Gud vil ikke deduseres, det er jo svak tro på kun et plan. Han vil kjennes. Du kan ikke observere Gud uten å kjenne Gud. Gud setter premissene, Ikke vi. Det er jo også ren logikk.

     • Cesilie Tetlie

      Ordet kompensere er Fredrik veldig glad i å bruke

     • Cesilie Tetlie

      Såkalte ateister??? Er du en såkalt kristen? Gud jeg ble lei av all svada du kommer med

   • Thomas Hansen

    Virkelig? Koranen er en voldsforheligende rasistisk bok. Slutt å grave frem unnskyldninger for dette systemet!

    • Michael Vedal

     Feil. Gjør litt research før du uttaler deg.

     • John Doe

      Skikkelig slående argument du kommer med, men det er jo stort sett sånn alle multikulti forheligere og PK dotter holder på.

     • SabrinaOlsen

      Her er et lite utdrag fra koranen, og det ser ikke oppløftende ut:

      190) Kjemp for Guds sak mot dem som kjemper mot dere, men start ingen fiendtlighet. Gud er ikke med dem som skaper ufred.
      191) (Om de velger å kjempe mot dere, så) gjør ende på dem, hvor dere enn møter dem, og driv dem ut fra de steder som de drev dere ut fra, for undertrykking er verre enn døden. Kjemp ikke ved den hellige Kaba, om ikke de fører striden dit. Men hvis de angriper, så gjør ende på dem, for slik er fornekternes lønn.
      192) Legger de våpnene ned, skal de vite at Gud er tilgivende og mild.
      193) Kjemp mot dem som kjemper mot dere til undertrykking ikke lenger fins, og all hengivelse kan rettes mot Gud. Om de gir seg, skal striden opphøre, unntatt med dem som gjør galt.
      194) Det er tillatt å kjempe selv i en fredlyst måned, dersom dere blir angrepet og helligheten ved den blir brutt. Det er rettferdig gjengjeldelse.
      Om noen angriper dere, så angrip ham på samme vis.
      Litt motstridende her……

     • Guest

      Datteren min gikk på guttefotball, og der var det trivelig og fint helt til det begynte en gjeng med muslimske gutter – de var voldelige og ekle mot henne….hun gråt hver gang det var trening med den muslimske treneren og den norske treneren ikke var der, så etter et halvt år med dem på laget orket vi ikke mer….Det var helt forferdelig å se hvordan de turte frem, som om alle regler gjaldt for alle andre uten dem selv. Nå går hun på jentefotball og der er det trivelig og et fint samhold på laget og mellom foreldrene….

     • lena

      Kjære deg, der drar du alle under en kam.Det har ingen ting med religion å gjøre, men med oppdragelse. Hvorfor blande inn religion fordi Datteren din gråt? LOL! Det handler bare om at du har oppdratt datteren din feil.. DU har oppdratt hun til tro at nordmenn er det eneste riktige, er du fra et annet land eller har en annen religion så er det feil! Gråter fordi de ikke har blondt hår og blå øyne? gjør jobben din og oppdra hun bedre, så får vi se om hun griner en gang til!

     • Insanus

      Før du poster kommentarene dine bør du virkelig lese gjennom hva du selv skriver. Her legger du altså skylden på foreldrene til jenta for at hun blir trakassert av muslimske gutter på fotballtrening. Hvordan får du dette til å henge sammen? Må vel være en av de tåpeligste kommentarene jeg noensinne har lest på et debattforum. Men når man ser kommentarer med uttrykk som «LOL» så kan man vel ikke forvente særlig innsikt og refleksjon heller..

     • Gunn Bang

      Hun gråt fordi de var ekle med henne og at den muslimske treneren lot det skje. Hvordan fikk du dette til å handle om utseende? Og hvordan oppdrar du barna dine da? jeg er veldig nyskjerrig på å høre hva du ber barna dine gjøre når de blir dårlig behandlet…

     • wegard

      Håper virkelig ikke du reproduserer..

     • nordmannen

      lena: det hadde vært til det bedre om du ble endel av årets drepte i trafikken…

     • Cesilie Tetlie

      Virkelig trist at det er blitt sånn

     • stigaa

      Alle disse eventyrene er et stort paradoks

     • wegard

      Yep, fikk en versjon på gata her om dagen. Dama var litt som deg, naiv, og fikk hakeslepp da jeg leste opp noen flotte utdrag. Og dette var en snill oversettelse jfr sammenligninger jeg gjorde mot quran.com…

   • John Doe

    Klapp igjen, jævla nek! Våkn opp, islam er pur ondskap, intet annet. Du har blod på henda som forsvarer denne faenskapen.

    • skiemilie

     Oi wow. Tror noen må innse at generalisering ikke alltid stemmer.

     • John Doe

      Å, traff jeg et ømt punkt?

     • nordmannen

      det som er med generalisering, er at det stemmer som regel. Det er derfor det kalles en generalisering. John Doe har helt rett, Islam er kreft i menneskeheten, intet annet.

   • Monica Strandmyr

    ekstremistene på 9-13 år???

   • wegard

    Tøys. Tror nok de som nevnes i denne saken kan kalles ekstreme i møte med norske verdier, men jeg nekter å la sånne som deg tone det ned med at det kun er et fåtall ekstremister (som IS) som er problemet.

   • Schlanbusch

    Islamsk religion mer eller mindre krever at troende skal bruke vold og drap mot ikke-troende.
    Jeg foreslår at du leser litt her, om du forstår engelsk:

    http://www.thereligionofpeace.com/quran/023-violence.htm

    • wegard

     Evt gå til kilden selv: quran.com

   • AMG65

    Og hvor har disse ekstremistene sitt utspring fra?? jo nettopp, islam. Derfor er islam og muslimer den store kreftsvulsten i en moderne verden, og er overhode ikke forenlig med vestens demokrati og frihet. Muslimer som forfekter og snakker om frihet, snakker egentlig bare om frihet for mannfolka.

   • nordmannen

    blir så kvalm av folk som er så dumme som deg. Koranen består av massevis av vers om hvordan vantro skal drepes, hvordan folk skal steines, kvinner og barn skal selges som slaver, osv. Se bare på den Islamske Staten. De følger Koranen til punkt og prikke! Alle som sier noe annet tilhører en av to kategorier: 1. løgnere, 2. har ikke lest boka (uvitende). Eneste forskjellen mellom en «ekstremist» og en «moderat» mulsim, eller kristen for den saks skyld, er at den ekstreme sier og/eller utfører det den moderate tenker. Dette er noe veldig mange burde tenke over

  • Ibrahim222

   Du som har så sterk mening, jeg er muslim og islam og koranen er i mot vold ta å sjekk det om du ikke tror på det. Det finst foreligge versjoner av det i flere språk, og de som gjøre sånne ting er faen meg ikke muslimer. Og de som Gjør sånn kan pelle seg ut av dette landet. Og ja jeg er muslim og sier sånn fordi de ødelegger for andre muslimer…..!

   • stigaa

    Jeg er ikke Muslim jeg er ikke Kristen jeg er ikke Hinduist, jeg er ikke Budist jeg er faktisk ikke religiøst conected. men jeg er i mot vold hva er da feil? trenger jeg og forbindes til en religion for å forsvare at jeg er i mot vold? er det kun «religiøse» med sin dobbeltmoral som skal ta æren for positive holdninger og aksept av andre mennesker

   • John Doe

    Klapp igjen, din jævla skrotnisse. Det er ingen som tror på disse løgnene lenger. Hvorfor drar du ikke tilbake til et av dine «fredelige» muslimske land?

    • Kristian

     Du kan jo egentlig bare holde kjeft du John? for om du sitter bak det navnet er det jo ingen som kan finne deg eller hva? anonymitet er jo dritgreit når man skal være så hatfiksert som deg? Jeg er verken, muslim, kristen, hindu eller buddist.. Jeg er agnostiker og med det har jeg har godt inn for å finne ut om det våset du faktisk kommer med er sant, og du er så vanvittig ute på villspor. Faktum er er Kristendommen har mer svin på skogen en Islam har. Hvorfor har ikke Islam blitt slått helt ned på om det er så dårlig? Religionen har vært her så lenge at man burde ikke ha så mye oppi hodet for å forstå at den faktisk fungerer. Så du ¨John¨? KLAPP IGJEN, DIN JÆVLA SKROTNISSE

     • nordmannen

      jævla idiot, jeg gleder meg til å se noe som backer opp den dustepåstanden. Her kommer et vers fra koranen:

      Quran (8:12) – «I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them»

      din tur!

     • Din venn

      Ganske bra vers der. Fant du den opp selv eller? Har ikke noe mer å si egentlig.

      Du er jo ganske patetisk pga det du sier.

     • nordmannen

      lurer på om du skjønner hva patetisk betyr, for resten, sjekk svar over

     • Cesilie Tetlie

      Hei din venn, bare et lite spørsmål?Har alle i IS( ISLAMSK STAT) også funnet opp vers ettersom de halshugger mennesker???

     • Emil Frednes

      Å kalle noen jævla idiot i sakelig diskusjon er unødvendig. Ihvertfall når du er såpass feig at du gjemmer deg bak et anonymt navn.

     • nordmannen

      å kalle noen for en jævla idiot kan være en fantastisk nøyaktig beskreivelse av personen. Det er ikke lov å si hva man mener i dette landet, derav alias

     • Guest

      http://corpus.quran.com/translation.jsp?chapter=8&verse=12

      Du fant på det verset selv. Litt uærlig og fornærmende mot hele konseptet som er diskusjon.

     • nordmannen
     • iksnilol

      http://www.answering-islam.org/Authors/Arlandson/sword2.htm

      Sammenheng er tålig viktig og verset er feil slik du skrev det.

     • nordmannen

      Det du siterer, sier omtrent nøyakyig det samme…

     • iksnilol

      Ikke helt. Det jeg siterer sier at Gud skal ta seg av straffingen, ikke mennesket. Så det er en stor forskjell.

     • nordmannen

      det er gud som skal kappe hode av de vantro (fienden), som da er alle oss hvite nordmenn som ikke har kappa av forhuden på pikken vår og ber 5 ganger om dagen…

     • iksnilol

      Du glemte også den historiske sammenhengen med den delen. Du må prøve litt til.

     • nordmannen

      nope, skal du drive mer flisespikkeri får du gjøre det selv

     • erik

      Det er jo hvertfal sykt i hode!!…

   • jjbredesen

    Da har ikkje du lest koranen, det står rett ut at det er greit å voldta barn. Muhammed gifta seg med ein 6åring og voldtok ho når ho var 9, føler at kristne og muslimer kan alt for lite om sin egen religion..

    • AMG65

     Du er inne på det som er kjernen i den muslimske religionen. Hele greia er en manneting, og det ser vi nå også med disse IS fanatikerene, skjønt mannfolk, de er noen feige kjerringer hele bunten. De gnåler om at vesten ikke må blande seg inn i deres anliggende og at vi er hyklersk osv. Poenget er at de er de største hyklerne av samtlige. De ønsker å opprette en stat så de fritt kan mishandle og terrorisere sine jenter og kvinner på det groveste. De ønsker rett og slett å ha de som slaver. Heldig hvis er dette i min demokratiske verden, og heldig vis vestens verden, de verste svina som går i to sko.

    • Shehzad Ahmad Zahid

     Har du lest koranen?

    • fakta-først

     hhhhh hun var faktisk over 22år
     Patetisk hvor lite information om islam du og andre muslimer har.
     Det er sagt av ikke-religiøse mennesker på profetens tid at hun var 6år men av religiøse mennesker at hun var 22år eller mer.

     • jjbredesen

      Sahih Bukhari 9.140

      Står det at muhammed «fantaserte» om ho

      Sahih Bukhari 7.18

      Faren nekter, men blir tvingt av profeten.

      Sahih Bukhari volume 5, book 58, number 234

      Her står det at han gifta seg når ho var 6, og du kan og lese:

      Sahih bukhari volume 8, book 73, number 151

      Fateh-al-bari page 143, vol.13

      I Sahih al-Bukhari, volume 7, book 62, number 17 står det at profeten ville ha Aisha fordi ho var jomfru og fordi han kunne gjere seksuelle ting mot ho.

      Bukhari (6:298)

      Her står det at han bada med aisha, og fingra ho.

      Bukhari (4:232) og Sahih Bukhari volume 1, book 4, number 231: står det at Aisha vaska av sæden til profeten.

      Sunaan abu Dawud: book 11, number 2161:

      Her penetrerer han ho, når ho var 9.

      Og Allah er og for pedofili les: Quran 65.4

      Så ikkje kom her og sei at eg ikkje kan noko om Islam, eg er ikkje muslim, men eg har lest nokk av koranen til å komme med argument som er fakta, og som det er bevis for, undersøk ting før du dummer deg ut 😉

     • fakta-først

      veldig morsom du, se nå, alt på wikipedia er ikke sant altså, det lærer man jo på grunnskolen.

      Bøkene du kommer med er ikke troverdige, du er like dum som jihadister. Du hører litt, leser litt og tror at du har blitt allvitende.
      Å studere en religion, tar flere år, om ikke 10år, for å få det meste fakta på plass.

      Du kommer nå med at «du har lest nok av koranen til å komme med argumenter som er fakta» Du har ikke kommet med noe fra koranen? Og det du har kommet med, står ikke for argumentet du har.

      Jeg har lite kunnskap om religionen min, men har nok kunnskap til å vite at det er den sanne og nok kunnskap til å backe dette opp.

      så det med 65.4 måtte jeg slo opp, og samtidig søke opp.

      dette er det jeg fant.
      It is possible for a young woman to be otherwise mature, but lacking menstruation due to reproductive tract issues. It is also possible for one who had menstruation to lose it. Google amennorhea for more details. It seems sensible from a rational perspective that either of these cases should be taken as the understood meaning of «those without menstruation» rather than interpreting it as applying to prepuescent girls.

      Kilde(av mange) på Aisha’s alder. Denne sier at hun var 18-19år
      NAVN: ibnu katsir
      BOK: al bidayah wan nihaya
      (vol. 8, p. 381)
      states that Asma bint Abu Bakr, the sister of aisha, was ten years older than aisha. He also reports that Asma died in the year 73 AH at the age of 100. Based on this calculation, ‘aisha was 18 or 19 years old at the time of her marriage.

   • AMG65

    Who the fuck care! Vi vet hvor gørra kommer fra, med indoktrinering av små barn så må det bare gå som det går. Og ett spørsmål til slutt, hva i helvete gjør du i Norge??. Jeg kan gi deg svaret her og nå. Det frie demokrati og velferdsstaten Norge med NAV og hele greia blir for fristende.

   • UkæSH

    problemet er at man hører bare om muslimer, jeg har ikke hørt om en gruppe kristne eller buddister som banket opp en kvinne, særlig med en 1:7 forhold… muslimer ER problemet overalt, for det er faen meg ikke bare Norge som sliter med muslimer, også england og polen sliter med dem. hvem slapp dem ut av buret har jeg ikke peiling på men jeg håper han ser hva han har gjort

    • iksnilol

     Pga. hvis en buddist eller kristen gjør noe blir ikke det nevnt, det blir sett på som ikke relevant. Hvis en muslim gjør noe så blir plutselig religion det viktigste.

   • Arne Bang

    Og Koranens opphav, personen som omtales som «alle tiders mest perfekte menneske» henrettet egenhendig 800 Jødiske menn og unge gutter. Hvilken bok var i mot vold sa du?

  • Nadja

   Hver eneste dag nå leser man ikke bare om muslimer ! de fleste sakene jeg leser om hver dag som har noe med vold å gjøre er mennesker med alle religioner !!
   Du er en sånn person som dømmer utifra religion og etnisk bakgrunn, istede for å dømme utifra hvordan person er og hva slags handlinger den personen utfører !!
   Jeg er selv muslim med norsk mor og marokkansk far !! Og jeg er utrolig stolt over religionen min ! Jeg skylder ikke på religionen til personer når de har gjort noe uakseptabelt, religionen definerer ikke hvordan man er som person. Mine foreldre har oppdratt meg og mine søsken til å respektere alle religioner og etniske bakgrunner !! Så når jeg leser sånne kommentarer eller saker som dette blir jeg helt oppgitt, og tenker på at man ikke burde uttale seg om andres religioner når man ikke har kunnskap om det så kanskje du burde lære deg litt kunnskap før du dømmer personer utifra religion for ikke alle med samme religion er like !!

  • nordmannen

   jeg er helt enig, eneste jeg vil legge til, er at svarte afrikanere heller ikke er kompatible med vesten. Så å si alle overfall blir begått av svarte afrikanere. Dette er noe man bør ta hensyn til, og dermed nekte denne gruppen innpass til kongeriket. Sigøynere (pent kalt rom-folk) er også bare til pest og plage. Vi bør si opp avtaler som tvinger oss til å ta imot disse, og stenge problemene ute…

  • Engutt

   Nei. I Islam kan man ikke voldta og det er ikke alle som dreper folk og banker. Det står i koranen at det ikke er lov og voldta men det er noen som gjør det og de fortjener straff men hvorfor skylde på andre muslimer da? Det er er bare så sykt rasistisk. Jeg kan ikke tenke på hvor rasistisk det der er! Dere vil bare ha oss ut av landet. Det er problemet. Ikke at noen muslimer banker barn. Og man kan bare se det på hvordan avis skriver det og andre folk. Det skriver alltid muslimer. Hvorfor skriver vi aldri: Kristne gutter banka opp 11 åring. Vi skriver det ikke fordi kristne folk er ingen problem. Det er det jeg synes er helt sykt. Jeg kan bare ikke tenke på hvor syke folk kan være.
   Og forresten, jeg er Muslim selv.

   • John Doe

    «Det er er bare så sykt rasistisk»
    MUSLIMER ER IKKE EN RASE!

    Menneskeheten er en art som er delt inn i flere raser. De 3 mest åpenbare eksemplene er: Asiat, Neger og Europeer AKA Hvit.

    Hvorfor er dette så ufattelig vanskelig å få med seg?

  • erik

   Den va bra!

 • AprilPower

  Deporter de importerte problemene.

 • Lemen

  Voldelige fedre, som i denne saken, skaper voldelige barn. Muslimer eller ikke.

  • John Doe

   Islam er vold, ergo voldelige fedre.

 • Hugo Morgan Frøyheim

  Gud bedre meg, når noen lager et lite helvete på en plass kan de utestenge dem. Selv om de er muslimer.

  • John Doe

   » Selv om de er muslimer.» Hva er så spesielt med muslinger? Er du redd dem, eller?

 • Alf

  Det eneste som trengs for at det onde skal seire er at de gode menneskene ikke gjør noe: Edmund Burke

 • skiemilie

  Hvorfor gjøre et poeng av at de er muslimer? Det hadde vært like galt om de hadde vært kristne, hinduer eller ateister. Deres syn på hva som er rett og galt her handler heller ikke om hvordan religion de selv eller familien har, men hvordan de har blitt opplært og oppdratt. Og det finnes så jævelig mange etnisk norske, uten noen som helst tilknytning til noen religion, som har et helt for jævelig syn på rett og galt. De blir bare ikke lagt merke til fordi de er etnisk norske og derfor ikke vekker interesse eller skaper diskusjoner i media. Av andre ekle nordmenn som tror det er greit å slenge dritt om alle andre religioner og livssyn, fordi de er arrogante og selvgode, som nordmenn flest 🙂

  • Kim Gale

   1) Er jo ofte muslimer som står bak slike forbrytelser, på et tidspunkt må man jo begynne å spørre om dette ikke er tilfeldig. Hvor ofte hører du om bråk fra buddhister, bortsett fra når muslimene har laget trøbbel vel å merke…

   2) Muslimer hverken hører til eller passer inn i det norske samfunn, tenk på hvor mange som hadde vært spart hvis vi bare hadde etnisk norske forbrytere i dette landet.

   • lena

    LOL! Nå må jeg le litt!! Ofte muslimer? Kjære, hvor har du vært? Ha litt informasjon før du skriver, eller så tar ingen deg seriøst!

    Om de passer inn eller hører er ikke opp til deg, så det er ingen grunn at du nevner det. skal jeg begynne å sammenligne deg med Anders BB bare fordi du også er norsk? Skjerp deg!

    • Kim Gale

     Hvor jeg har vært? Jeg har fulgt med på samfunnets utvikling de siste 30 år og jeg ser hvor vi er på vei, sakte men sikkert. Tror det er du som mangler informasjon.

     Her dreier det seg om en gruppe som har gått til angrep, mange mot en. Lurer på hvilken kultur som ofte gjør det.

     Og til slutt, mener du at jeg bare kan nevne ting som er 100% opp til meg? Får jo håpe at vi i fremtiden får et parti som det virkelig er verdt å stemme på, da blir det jo ihvertfall delvis opp til meg…

    • nordmannen

     lena: les noe annet enn dagbladet, så får du kanskje med deg noe annet enn sminka og veskene til mette marit, samt kongens kosetur til grønland med en flokk sikkerhetsvakter rundt seg…

  • stigaa

   Hmmmm er kanskje for at det er på tide og vite hva veldig mange av disse individene med denne religiøse bakgrunnen, og kan jeg spørre deg regner du deg som Nordmenn flest? eller setter du deg over fleste nordmenn siden du skriver Nordmenn er Arrogante og selvgode, du har vel knapt vært utenfor din egen stue tenker jeg med en slik oppfatning

  • lena

   Sykt enig! Endelig en med hjerne her. Media framstiller Islam så dårlig. Trist at slike mennesker finnes, men dette kunne ha vært hvem som helst.

 • Nissefar

  Du snakker om muslimske og norske. Kan ikke muslimer være norske? Er ingen av disse såkalte muslimene nordmenn? Dette er bare en måte for deg å spre rasistisk propaganda, og det er kvalmende. Glad dette blir ansett som et useriøst nettsted.

 • Guest

  Våre nye landsmenn er snille dem, man har de ikke sitt eget hjem, hvor de kan stjele banke kona, voldta og slåss?

  • Aksel

   Hører til Aksel 🙂

 • Aksel

  Våre nye landsmenn er snille dem, man har de ikke sitt eget hjem, hvor de kan stjele banke kona, voldta og slåss?

 • Baron_von_Katzenjammer

  Hvor er fedrene? Hadde dette vært min datter, hadde jeg gladelig sittet i fengsel for å ha rundjult de skyldige med et balltre, på stedet!

  • Sigaik

   Det hadde jo aldri kommet frem i media at muslimene banket opp din datter. Media hadde snudd det og skrevet at du var voldelig mot dem og banket dem, og muslimene hadde jo selvsagt sagt at det var blind vold og rasisme. Det norske folk tror jo hva VG og Dagblad skriver, spesielt tilhengerne til Dagblad, dine ord hadde bare blitt druknet på grunn av at du ble satt i fengsel og ikke fikk sagt hva som egentlig hendte.

 • Emil Frednes

  Hvorfor må alt være religiøst motivert? Hadde det vært etnisk norske gutter hadde vi ikke blandet inn religion, hvorfor må dette være annerledes? Muslimer kan også være idioter uten å være religiøse ekstremister

  • Michael Vedal

   Bingo. Har bare med vold å gjøre, nothing else.

  • lena

   Sant! Media vil framstille muslimer dårlig, som om alle var terrorister! sykt trist! nå forventer jeg at det skal stå ETNISKE NORSKE personer neste gang en nordmann gjør noe galt.

   • nordmannen

    det GJØR det alt! Med STOOORE BOKSTAVER! Det skjer bare i veldig liten grad, er derfor du «ikke hører om det»

  • nordmannen

   herregud så blinde dere er! Fellesnevneren i nesten all stygg kriminalitet i norge er muslimer, midtøsten og afrika. Man hører aldri om hvite gjenger som lager faenskap som dette. Man hører heller ikke om asiatere som holder på sånn. Dere klarer tydeligvis ikke se det store bildet, så jeg håper virkelig ingen av dere har leder-roller noe sted…

 • Kristin Elise Yndestad

  At noen drittunger av unggutter har banket en stakkers jente vil ikke være en grunn til å gi Islam skylden. Denne knuffende forelderen kan lett ha vært en overdreven kommentar fra den ansatte, eller kan også ha vært enda en idiot. Det er fortsatt ingen grunn til å komme med rasistiske ytringer

  • Bjørn Erik Adolfsen

   Hvem kommer med rassistiske kommentarer? Må bare minne deg om at Islam eller muslimer er ingen rase, men religion. Skal det ikke gå ann å kritisere en religion uten at rassismestempelet kommer?

  • vukk

   Jo det er grunn til rasistiske ytringer. Det er uten tvil islam og islamsk verdenssyn som er årsak til dette. Du må være både blind, døv og dumt for i det hele tatt greie å finne holdbare motargumenter.
   Gunnar og Ole ter seg annerledes enn ali og Muhammed, og de takler leggene til Ingrid helt annerledes også. Få de ut!

  • Humatuses

   Så du forsøker her og unnskylde IGJEN med at det MÅ være alle andre sin feil enn de som utførte handlingen, eller den blinde volden. Nei jeg sa det, den gangen da jeg var 12 år, etter at jeg blodig, voldtatt og døende ble ditchet I en grøft etterlatt til å dø… Islam er religionen for de voldelige, de hatfryktige og de mest grusomme mennesker på denne jord! Nå 27 år etter, ikke bare tror jeg, men jeg vet! Etter å blitt utsatt for rasisme og vold flere ganger av islamister i 3 ulike land jeg har bodt ii EUROPA forsterker troen min seg på det samme! Man kan ikke gå i fred som kvinne noen plass!!! Håper og tror at disse drittungene og de som utøver voldelig rasisme i Norge slil som disse fra denne moskeen blir sendt hjem dit de vilvære

  • imsexy

   hva vis det hadde skjedd deg eller noen i din familie, bare da hadde du våknet opp.

  • lena

   Er så enig med deg! Den som skriver bør ikke få lov til å ta sider selv om det er en slik sak. Man skjønner helt at den som har skrevet dette er imot Islam. Hvorfor er media så opptatt av å framstille Islam så dårlig? Blir rett og slett kvalm av overkriften også!

  • AMG65

   Islam er religion, og spar oss for oppgulpet om rasisme.

 • Thomas Hansen

  FUCK ISLAM!

  • Ibrahim222

   Kan jeg spørre deg hva islam har gjort deg ?
   Islam er ikke sånn jeg sverger på det er ikke sånn jeg får vondt i hjerte når jeg leser sånn.
   Det er de EKTRIMISTENE SOM ØDLERGER, for oss som er open minded. Håper virkelig at dere forstår dette. Jeg sier sånn fordi jeg er muslim men faren min er muslim og mora mi er tysk og de lever sammen i 35 år.

   Ver så snill forstå dette, islam er ikke noe voldelig religion og er i mot vold og alt dårlig handlinger.
   sjekk det opp please.

   • Sigaik

    Jeg sjekket det opp. Muslimer er noen møkka folk, alle som en, ingen er ulike.

    • Ibrahim222

     Du som er møkka her ikke bland de som er fuck’t up med andre skjønn det…!
     Men du tydeligvis en unge siden du snakker sånn.
     Slutt å legg alt på muslimer, eller du har du har glemt hva han Brevik gjor ?
     Husker du eller jeg skal minne deg på det igjen??? Voks opp litt…..!

     • Max

      Væremåten til muslimer er helt forferdelig. De er alltid frekke og spydige. De integrerer seg ikke, med andre ord: De har ikke respekt for nordmenn. Så er de så tøffe når de står gruppevis..
      Er så lykkelig og glad for at jeg ikke har noe religion! Og hvis Norge hadde vært tom for alle muslimer, hadde det vært et mer fredelig sted.

    • lena

     Blir rett og slett kvalm av folk som deg. Skaff deg litt folkeskikk. Ingen er ulike? Det vil da si at du er en terrorist fordi alle nordmenn er like og at Anders breivik var en terrorist! Trist å tenke at mennesker som deg finnes! skaff deg noe bedre å gjøre!

   • stigaa

    Islam som alle andre religioner er EVENTYR vake up and smell the air. hadde du holdt deg langt unna religion hadde du hatt det mye bedre med hjertet ditt religion er kun løgn og bedrag

   • nordmannen

    Ibrahim: Jeg forstår at du ikke vil tråkke på troen til faren din. Likevel er det slik at endel gamle tanker og overtro må vike for at menneskeheten skal utvikle seg. Jeg har et spørsmål jeg vil du skal tenke nøye over: Dersom du hadde vokst opp som ateist, og noen introduserte deg for Islam i dag, ville du latt deg overtale? blitt muslim? Jeg er Oppdratt i et kristent hjem, og for meg har det vært delvis krevende å kvitte meg med byrden (indoktrineringa) som jeg har motatt av miljøet rundt meg siden jeg var liten. Både kristendommen og islam er bare vers- og diktsamlinger. Intet mer. Såpass vet vi nå i informasjonsalderen. Jeg tror du kan være et godt menneske som er ledet litt på villspor Ibrahim, lykke til 🙂

  • lena

   Fuck deg å!

   • AMG65

    Islam er noe svineri.

 • Jimmy Karlsen

  Helt sjukt!
  sjuke i hode.

 • Christian Krogstad

  Politiet i Norge er for bløte og for pinglete, Disse som har gjort dette skulle bare blitt sendt ut av Norge med en gang uavhengig av alder da får man jo skilt ekstremistene fra di «snille» !!

 • kryssa

  La dem aldri få leke der mer å utestengt dem enkelt å greit er da fan i meg ikke noe å lure på nok er nok

 • Bjørn Erik Adolfsen

  Jasså, repressentanter fra fredens religion som er ute å slår igjen, hvorfor greier de ikke å oppføre seg? Jeg tror det har med det de putter inn i hodene på barna sine å gjøre. DE er fra det muslimske herrefolket. de roper jo Allah Akbar (Allah er stor eller større) i en hver anledning.

  • Guest

   Handler om å kunne rope høyest, å slå hardest… Det er et skummelt folkeslag når dem ikke eier humor.. Ler man av en religiøs handling skal jeg banne på du hører at Allah er større en deg 10.000 ganger før det så går en ekstremenist i lufta et sted.

 • Camilla Cecilie Johnsen

  Har 0 å gjøre med hverken rase eller religion. Dette er resultat av god gammal: DÅRLIG OPPDRAGELSE

  • Rolf

   Hva baserer du den antagelsen på, Camilla?

   Jeg sverger at det er på grunn av deres laverestående rase. Se på disse degenererte folkene de kommer fra i den tredje verden. Det er skitne, barbariske, underutviklede, dyriske, primitive, brutale og voldelige folk.

   Skyldes det dårlig oppdragelse så skyldes det foreldrenes gendeterministiske dårlige barneoppdragelse.

   Pust dypt og les her: http://www.erectuswalksamongs.us

   Tenk gjennom overrepresentasjonen på voldtektstatistikkene over hele den vestlige verden. Tenk gjennom Sverige, tenk gjennom den moderne voldteksepidemien. Dette er ikke europeiske atferdsmønstre.

   Hvorfor kom voldtektsbølgene til Oslo på begynnelsen av forrige tiår?

   Tenk………!

   • svada1

    Jeg sverger at det er på grunn av deres laverestående rase. Hiel H…
    Skyldes det dårlig oppdragelse så skyldes det foreldrenes gendeterministiske dårlige barneoppdragelse. Heil H…
    Skyldes det dårlig oppdragelse så skyldes det foreldrenes gendeterministiske dårlige barneoppdragelse. Heil H….

    Dette har vært prøvd før, å det funket ikke.

    Alt er hva du lærer barna dine, koranen er som bibelen, hvis du vil at den skal være brutal, så er den det. Hvis du vil at den skal være en fin og positive, da er den det. Alt er opp til den som leser den.

    Som nye testamentet så er den et utspring av gammel testamentet.
    Det finnes brutalitet og alltid en voldelig del av all religion. Hvis du ikke tror meg søk opp på buddhisme og vold.

    • Rolf

     Hver gang en norsk kvinne blir voldtatt eller banket så hviler en del av ansvaret på skuldrene til sånne naive tosker som deg selv.

     Jeg har lest hele koranen og forstår hvilken historisk kontekst den ble skrevet. Så jeg vet at den ikke er grunnen til at disse undermenneskene stepper over linjen, gang på gang.

     • svada1

      Så hver gang en kvinne blir voldtatt i Norge, så hviler det på tosker som meg.
      Fordi at det er bare norske kvinner som blir voldtatt og utenlandske menn? Er ikke det litt naivt å tenke, at det er bare den veien? Hva med de andre ofrene som blir voldtatt? Hva med menn som blir voldtatt av kvinner?
      Det at jeg er en tosk, som ikke ser bare et offer i det du sier. Javel, men jeg har en smule mer empati til se at verden ikke er svart og hvit.

      Du har så stor innsikt som klarer å lese koranen, å du klarer til å med å forstå at den er positive, så lenge man vil det. Å veldig negative når du vil det. Hvorfor klarer du da ikke å se at dette gjelder kun et fåtall, ikke majoriteten.
      Når de i utenfor Norge ser på nyhetene fra Norge, tror du de definere oss utifra Andres Brevik?
      Så hvorfor skal vi definere alle muslimer utifra Osama?

      Å igjen kommer det, undermennesker, Heil H….

     • Rolf

      «Hvorfor klarer du da ikke å se at dette gjelder kun et fåtall, ikke majoriteten»

      Ikke tenk majoritet/minoritet. Klassisk hjernevask. Det er noe marxismelærere vrøvler om i sosiologiklassene sine. De er dumme og teit. Det norse folk er en enhet, et fantastisk folkefelleskap som hører sammen for alltid i evigheten.

      Hør nøye etter: Se på landene afrikanere, arabere, pakistanere, indere kommer fra. Reflektér over hvor laverestående og degenerert disse rasene er. Ja, det finnes greie utlendinger, men som helhetlig rase er de totalt verdiløs og representerer bare stagnasjon og ødeleggelse av det norske folk og den norske velferdsstaten.

      Du er enormt høyættet! Tenk så fantastisk det skandinaviske nordens thuleanske overmennesket glitrer av brillianse i forhold til disse primitive steinalderrasene. Det blir som dag og natt, som lys og mørke. Hvordan kan jeg ikke da tenke dualistisk, svart og hvitt? Bedre enn å bare se svart!

      Du er legemlliggjørelsen av tusenvis av år med evolusjær perfeksjonering, du er aristokratiet av menneskeheten ;D

      Men sant skal sies, du og jeg er genetisk disponert for veldig stor «offentlig altruisme». Dvs. at vi føler stor empati og hjelpetrang for de som trenger det, og vi føler stor ansvarlighet og dugnadsånd for samfunnets velferd. Men denne blåøydheten blir til syvende og sist bare heftig utnyttet av laverestående raser. De utviklet seg ikke i kalde, nordiske vinternetter i overlegen samhandlingskraft for overlevelse i tusenvis av år. Vi er naturlig godtroende, vi er naturlig snille, vi er naturlig hjelpsom og vi er derfor naturlig antirasister. Men dette er en enorm svakhet med dagens parasittraser. (Hva annet kan jeg kalle folk som koster den norske velferdsstaten 9 millioner per hode og som formerer seg som virus?)

      Tenk på Egypt for tusenvis av år siden. En av den mest enestående og fantastiske sivilisasjonen menneskeheten noensinne har skapt under solen. Eller tenk på Babylon! Ringer det en bjelle når jeg sier Babylons tårn? De hvite som skapte disse sivilisasjonene visste først å holde undermenneskene borte fordi de visste at rasehygiene er nøkkelen til overlevelse. Men så, kom egalitarianismen og raseblanding. Følgene ble undergang fordi den hvite populasjonen ble raseblandet bort. (Dette bygger på rasistisk historietolkning som opponerer dagens materialistiske historietolkning, som er ren marxisme, dvs. bare tøv). Egypt idag er et tragisk skitthøl.

      Når Nord-Europeere emigrerte til Amerika bygget de en verdenssivilisasjon, når den tredje verden emigrerte til Amerika degenererte de den. Hva skjedde etter selvstyre i Sør-Afrika? Ble økonomien plutselig mye dårligere eller ble rasen plutselig mye dårligere…………….?

      Gud signe vårt dyrebare fedreland.
      Hvorfor skal du hele tiden tolerere og nyansere når disse forferdelige undermenneskene forgriper seg på norske kvinner en masse!? Jeg fatter ikke hvordan du med vitende vilje kan svikte sikkerheten deres. Innvandrere voldtar norske jenter! De ødelegger velferdsstaten! De er en vandrende kreftsvulst! Herregud, please hvorfor må du bare godta det?! Jeg synes det er ufattelig trist at likegyldigheten og snillismen som råder i hjertet ditt bare lar alt som er skjønt og godt i verden bare bli dødt. Du er blitt ledsaget bort fra sannheten. Glem toleranse, tenk overlevelse for den hvite rasen.

      Det er snakk om en overrepresentasjon på voldtektstatistikken som er ekstrem. Please….. Forstå det. I landene disse laverestående rasene lever er det epidemiske, kroniske voldtektskulturer. De er ikke undermennesker en gang, de er ikke menneskelig. Bare tomme og sjeleløse blikk i øynene, de er udyr!

     • nordmannen

      Veldig godt skrevet Rolf! God og informativ lesning. Dette med kulturmarxisme er noe jævla sprøyt som undergraver enhver fornuftig tankegang.

     • John Doe

      Ja, dere er Untermensch. 14/88.

      Tog du ‘an?

   • lena

    Du er en syk PSYKO!! SKJØNNER DU DET?? Faen så hatfull man kan være. Fordi du mener alle er like så vil jeg si at ALLE nordmenn er terrorister fordi Anders BB er det! Skjerp deg din gamle gris!

 • poteter

  dere poteter tar alle muslimer under en kam, hva med breivik han har dere glemt ja, fucking rasister !!

  • HenningWasaasen

   Akkurat som alle muslimer ikke må dras over en kam, så gjelder det samme for rasister. Ikke alle rasister er like ille. Noen rasister er til og med snille. Ikke døm alle rasister på grunnlag av noen få ekstremister.

  • Pål Lunde

   Haha, kaller andre for rasister i samme åndedrag som du kaller de for poteter. Lurer på hvem som egentlig er rasist her…?
   Og er ikke han breivik litt utbrukt nå? Hver gang dere skal forsvare deres egne massemordere, så sier dere «Hva så? Dere har breivik». Så siden vi har breivik så er det like ille, eller verre enn alle disse muslimske jihadistene i al-qaida, isil og alle disse andre muslimske terrorgruppene som kapper av hue på folk, og som sprenger seg i luften blant sivile kvinner og barn?

   • lena

    Like rasist å si svarting som potet ja. Men etter 22. juli så er det ingen innvandrere som sier Anders BB til nordmenn, men om man gjør det så er man helt ferdig og folk klikker. Men når nordmenn kaller innvandrere eller muslimer for terrorister så er ikke det rasisme og det er helt greit liksom? Hva med Anders BB, hva med at Norge sendte bomber og drepte mange barn i syria eller libya?? Dere drar alle under en kam og da er det greit, drar man nordmenn under samme kam er det verdensundergang! få opp øynene.

    • Pål Lunde

     Jeg går da ikke rundt å kaller innvandrere eller muslimer for osama bin laden heller da, så jeg skjønner ikke helt den sammenligningen din? Jeg kaller heller ikke innvandrere eller muslimer for terrorister, men jeg kaller ekstremister slik som han uberdulla fyren for terrorist, selv om han kanskje ikke har utført terrorhandlinger selv, så støtter han det og oppfordrer til det. Om du synes det er rasisme, så får det være din sak, men om breivik hadde vært del av en større gruppe som aktivt utførte terrorhandlinger, så ville jeg ha kalt de og dems støttespillere for det samme. Og ja, det er like rasistisk å si potet som svarting når det blir brukt som en nedsettende betegnelse på et folkeslag, for du tror vel ikke han mente noe positivt ved å kalle nordmenn for poteter? Er ihvertfall et par fornuftige muslimer i kommentarfeltet her som mener at såkalte muslimer som utfører vold i norge og støtter terror, bør utvises…

  • stigaa

   Dumbass! Muslimer er ikke en rase, det Islam er en religion

  • imsexy

   profeten muhammed trodde til og med at jordkloden var flat hahhaa for en dum idiot.

   • lena

    Hadde du ikke lært det, så hadde du også trodd det, din jævla sau!

  • Fredrik

   Kjære feige deg da. Hva har du imot poteter? Hva har personer som heter breivik med dette å gjøre? Ingen tror på Islam. Fucking er et umodenhetsord og er dårlig norsk. Du tør ikke svare meg. Du tør ikke svare. Du tør ikke.

 • jonas

  Fy faen! Nå er det nok! Spiller INGEN rolle hvem og hvilken religion- dette hører ikke hjemme noen steder. Kjenner at dette jeg leser her provoserer meg utrolig mye!!!! Hvis mennesker ønsker respekt, så er det vel for f.n på sin plass å vise respekt!!!

  • jonas

   Gir for øvrig blaffen i både koranen og bibelen, dersom ikke disse «hellige skrifter» kan beskytte en 11 år gammel jente og hennes mulighet til å være et lekende barn!!

 • Christopher Vatvedt

  Det er tragisk å lese om små stakkars uskyldige barn som blir hjernevasket av ekstremistene der ute. Slike mennesker skulle vært fratatt all foreldrerett og blitt sendt ut av landet. Muslimer? De er ikke verdig å bli kalt muslimer, i mine øyne er dem demoner sendt fra ett sted dypere enn helvete. Nå vil ikke jeg uttale meg for mye om verken bibelen eller koranen, for religion er ikke noe jeg har gravd meg dypt inn i. Men jeg lever etter; Smil til verden, og verden smiler til deg. Og det funker som bare pokker.

  • lena

   Så hatfulle mennesker kan være, det er helt syykt!! Barn som blir hjernevasket av ekstremistene? Det står ingen steder i denne artikkelen hvorfor de gjorde det, og for alt vi vet kan det ikke ha hatt noe med religion å gjøre. Selv om denne artikkelen bare handler om å framstille islam dårlig. Det er noe som kalles respekt, man kaller bare ikke folk med en annen religion for demoner, voks opp!

   • Christopher Vatvedt

    Så du mener at barna ikke blir fortalt fra tidlig alder at vestens jenter kler seg som og er horer? Når har jeg sagt at jeg ser ned på islam? Når sa jeg at mennesker med en annen religion er demoner? Jeg kan si deg en ting, barna som oppdras av ekstremister BLIR fortalt at vi i vesten er verdt null og ingenting, at jentene våre er horer for måten de kler seg på! Og bare så du vet, så er ekstremistene i mine øyne, mennesker som støtter grupper som ISIS fullt ut. Om du ikke synes dem er gale, så må du være. Jeg har ikke noe imot islam, aldri sagt. Jeg respekterer hvert enkelt menneske, kristne, islamister, buddhister osv. Men mennesker som utgjør eller trigger til slik vold som gjort her, uansett religion. Det er disse menneskene jeg kaller demoner! 🙂

    • lena

     Nei? Jeg er selv muslim og jeg blir ikke fortalt det. Jeg kler meg slik som jenter i vesten og har lov til det av foreldrene mine. Det at noen muslimske jenter dekker til seg helt er ikke religion, men kultur. I koranen står det at man skal kle seg slik at man ikke ser billig ut. Det er forskjellig fra person til person hva man ser på som billig. Noen kan syntes at det å gå i shorts er billig, andre kan syntes det å gå i bukse er billig. Du har ikke sagt det direkte, men kjære deg det er helt tydelig. Du vet egentlig ikke hva en ekstremist er. Og dessuten vet du ikke hvordan de blir oppdratt, det er bare slik du tror de blir. Og uansett og en unge blir det, betyr ikke at alle muslimer blir det? Lær deg forskjellen. Ingen muslimer i vesten støtter ISIS, tror ikke engang det er noen i Asia som gjør det heller. ISIS står ikke for Islam, de representerer ikke Islam, det er bar noe de sier. Islam står for det motsatte av det ISIS står for. Jeg syntes ikke noe godt om slike mennesker, men syntes heller ikke det er sansynlig at det finnes.

     • John Doe

      Aha, der kom det ja. Du er musling.
      Si meg en ting: Ettersom du mener ISIS står for det motsatte av hva islam er, hvordan kan det ha seg at samtlige musling land er preget av vold og faenskap?
      Og hvorfor bor ikke du i et musling land? Kan det ha noe å gjøre med Vestens velferd, likestilling, ytringsfrihet eller NAV å gjøre?

     • nordmannen

      tror jeg kan svare deg på de spørsmålene John Doe. Det er fordi hu er feit, stygg og fullstendig idiot. Det er det eneste som får et menneske som er født i et fritt land til å underkaste seg en slik bestialsk dødskult fra middelalderen…

     • sara

      Jeg er etnisk norsk og bor i Norge og gjett hva? jeg er MUSLIM, du snakker hele tiden om at folk skal tilbake til landene sine, hva med sånne som meg da??? har vi plutselig ikke noe land lenge da eller? må vi begynne å føle oss mindre norsk bare fordi vi har endret tro, og når du snakker om velferd, likestilling og ytringsfrihet, så er vi nordmenn de siste som kan snakke om det, sant vi idag er et av verdens mest demokratiske land og velstanden har økt utrolig, men vi var fortsatt der en gang, vi har ikke alltid vært «perfekte»for så vidt hundre år tilbake så hadde faktisk ikke kvinner stemmerett i dette «perfektet» landet og per idag så tjener ikke menn og kvinner likt selv om dem har samme jobb og nå sier jeg bare at en burde være mer ups på hva en hevder.

     • Geir Kirkholm

      «Ingen muslimer i vesten støtter IS»
      Ikke gå i den fellen å være for bombastisk. Selvfølgelig er det muslimer i vesten som støtter IS. Når du skriver slikt framstår du like sprengt som de verste rasister.

     • nordmannen

      godt poeng… og jeg vil legge til et lite spørsmål: dersom ingen muslimer i vesten støtter IS, hvordan kan det ha seg at hundrevis har reist fra vesten for å sloss for IS?

 • Gjest

  Hva har Islam med saken her å gjøre? Kan noen fortelle meg det? De er en gjeng med utlendinger som tydligvis ikke tenker seg om før de gjør ting, å tilfeldigvis er de muslimer, men plutselig er alle andre muslimer dårlige mennesker? Folk har for liten kunnskap om noe som helst til å uttale seg på en så idiotisk måte som enkelte gjør.
  Blir det samme som når vi muslimer leser avisen å det står «norsk far voldtok datter», selvfølgelig tenker vi hvor idiot den personen er, men vi er bedre enn å gå ut å si at hele norske folk er sånn!

  • emil

   Fordi det var en muslimsk menighet som var på tur? tipper det hadde stått kristen menighet om det var slik, eller elever ved [skole] om det var en skoletur

   • lena

    Nei, det hadde det aldri stått! tro meg. Media er ute etter å framstille Islam som noe dårlig. Hva om denne hendelsen aldri hendte?

    • Insanus

     Er du edru? Hvis denne hendelsen ikke hadde funnet sted hadde det selvsagt heller ikke vært noen sak å skrive om.

    • nordmannen

     islam er en ekkel, stinkende kreftsvult. Media fremstiller ikke islam ille, islam viser sitt sanne ansikt, media dekker det, og alle fornuftige mennesker avskyr dritten. Der kommer den velfortjente stigmaen fra

  • imsexy

   profeten muhammed trodde til og med at jordkloden var flat hahhaa for en dum idiot. og han ble sammen en 6 år gammel jente og giftet seg da hun var 9år. islam=pedo

   • sara

    er det sant??? fortell meg mer? å herre er det mulig?jeg vil gjerne også få kildene du har brukt. uffa meg for en grusom religion

 • Neko

  Hva faen er galt med folk! Hvorfor skal folk diskriminere Muslimer!! Muslim eller Islam er en region! Og that it! Det har ingenting å si hva slags person man er ikke alle muslimer er like det blir det samme som å si alle norske er kriminelle eller dritt sekker. Hvis det hadde vært en kristen hadde det stått kristen!! hva har det å si?

  • Insanus

   «Islam er en religion». Hvor har du det ifra? Det er nok mye mer enn som så..

   • nordmannen

    islam er en defekt i menneskelig psyke

  • imsexy

   profeten muhammed trodde til og med at jordkloden var flat hahhaa for en dum idiot..

   • neko

    Sånn sier du ikke din IDIOT!

    • Fredrik

     Den historiske muhammed var en svak massedrapsmann, sosiopat og pedofil. I den åndelige sfære var han lett mottagelig for demoner. Hva han forteller om seg selv i brennbart dopapir/ koran er selvsagt irrelevant. En idiot er en som ikke har kunnskap. Og dette visste du ikke, selv om det er åpenbare fakta. Folk som ikke kan definere rasisme er ofe de samme som ikke kan definere terrorisme. – SELV OM de kan slå det opp i wikipedia når som helst. De verste idiotene er de som har valgt det selv!

     • sara

      du virker jo ganske kunnskapsrik du da, og vil mer en gjerne høre fra deg hva den rette definisjonen på rasisme og terrorisme og så vil jeg også gjerne vite litt mer om denne Muhammed som hva en «svak massedrapsmann, sosiopat og pedofil» jeg vil gjerne også ha kildene dine, men det er jo ikke vanskelig for deg som er så kunnskapsrik, så jeg venter spent som et barn.

   • sara

    være såpass voksen at du veit hva du snakket om, vær mer saklig, og tema du tar opp virker veldig interessant, vil du være vennlig å dele kilden din? hvor er det du har denne rike kunnskapen om profeten Muhammed fra?

 • addis

  Oss norske er diplomatisk anlagte. Det er vel en grunn for at Norge er foretrukket nasjon ved fredsforhandlinger. I enkelte land løser de det med vold og krig. Sånn er det bare. Hva som Gjør det kan jo stilles spørsmålstegn ved. Er det religion? Kultur? Oppvekst? Gudene må vite.

 • Kristian Cruzer

  men faen da, vist dæm e så taper å går på ei lite jente på 11 år. så burda faren te hu jenta tatt derre guttan å da. aldersforskjellen bli jo det samme xD. skyt allj derre musliman. ka i svartte har dæm å gjør i norge annja enj å skje drit stygg ut å ligne på jævla rotta.,.

 • Nora

  Dette er helt absurd. Om jenta hadde blitt banket opp av hvite jenter/gutter hadde ikke overskriften vært «Jente(11) alvorlig banket opp av kristne på lekeland i Skien». Er forferdelig at slikt skjer, men virkelig. Hvor rasistisk går det an å bli? Det er trist at jenta er banket opp, det er utrolig at slikt skjer i verden, men det er tragisk å kalle dem «muslimer» som at alle i denne religionen gjør slikt. Kanskje det hadde vært like greit å skrive at hun ble banket opp og evt. etnisitet som man hadde gjort med alle andre religioner og mennesker i slike saker? Dette er flaut.

  • HenrikHenriksen

   Absurd? Flaut? Ja, det er absurd at hver gang en nordmann nyser i nærheten av en innvandrer, så ropes det rasisme fra det politisk korrekte klagekoret. Dette inkluderer ARS, Dagbladet, VG, Aftenposten, TV2, NRK m.m.

   Forestill deg at det hadde vært syv norske gutter som hadde banket opp en 11 år gammel muslimsk jente, i forbindelse med et norsk kulturellt arrangement…. jeg ser iallefall overskriftene allerede nå. Med intervju av jentas foreldre med triste ansikter, den lokale antirasist-organisasjonen (som regel en representant for AUF), ordføreren som slår ut hendene og mener at dette ikke hører hjemme i deres flerkulturelle idylliske samfunn, samt kommentar fra Antirasistisk senter som «fordømmer» den rasistiske handlingen og ber om mer penger til forebyggende arbeid.

   Slikt kan man lese om året rundt i våre statsstøttede medier. Men når det altså skjer den andre veien, da vil det å kalle dette et rasistisk angrep på en ikke-muslimsk jente være helt «absurd» eller «flaut», som du kaller det.

   http://www.fagbladet.no/forsiden/engasjement_mot_rasisme_etter_overfallet_i_verdal_243777.html

   http://www.ranablad.no/nyheter/article865141.ece

   Grunnen til at den 11 år gamle jenta ble kalt en «hore» er at hun er ikke-muslimsk. Altså er det rasistisk diskriminering på bakgrunn av jentas etniske opphav og religion! Men rasisme går kanskje bare en vei, eller hva Nora?

  • Fredrik

   Barna var der som medlemmer i en muslimsk menighet. Var det en gjeng fra en kristen menighet, ville det vært forsiden på VG!… kanskje

 • Not important

  For en forferdelig nyhetside. Jeg har nå vært på hovedsiden og kan si at det fleste som blir skrevet her handler om utlendinger og muslimer. Denne artikkelen ble skrevet med en intensjon, og den intensjonen var å lage et dårlig bilde av muslimer. Jeg har selv opplevd at en utlending har blitt mobbet og slått men ingen ser vist til å bry seg om den stakkars ung-gutten, det var heller ingen artikkel om det. Frieord heter dette nyhetsiden, men har dere frie tanker? For en skam for humaniteten og for en skam for det 21. århundre.
  NB. Ikke alle muslimer er dårlige, slutt å sett en hel religion under samme kasse med de som har negative motiver.

  • MrOppgitt

   Å lage ett dårlig bilde av muslimer, det klarte vel disse å gjøre selv. Elle mener du det er den norske kulturen sin skyld at denne jenta ble banket opp og mens de voksne lot det skje, for så å begynne å bråke med betjeningen da det ble reagert…

  • Fredrik

   Barna var der som medlemmer i en muslimsk menighet. Enhver tabloidavis ville brukt samme overskrift – om det ikke var tabu å skrive om nyheter som er negative for muslimer. Var det en gjeng fra en kristen menighet, ville det vært forsiden på VG!… kanskje

 • thechilldude

  Æ d faen rart d æ krig i verden? Faen så folk utreagere me hat og diskriminering. Kan kje me alle bare bli 1 å brenna alt så he me religion å gjer å bare bli venner der d kje æ någe forskjell på svart, brunt, kvitt, lilla osv. Dette hadde faktisk gått an om folk bare blei me å tog initiativ t d. Bruge dialekt for æg syns d æ bedre å skriva sånn enn bokmål. Folk snakke om fred, men de klare kje å laga d sjøl.

  • Insanus

   Hvis du skriver norsk bokmål eller nynorsk istedenfor en salig blanding av dialekt/sms-språk så kanskje noen gidder å kommentere innlegget ditt..

 • MrOppgitt

  Er det ikke bare å utestenge denne menigheten fra dette stedet da når dem ikke er i stand til å oppføre seg.

 • Thore Sebastian Nielsen

  Først vil jeg si at ingen barn eller noen bør bli utsatt for vold. Når det er sagt, er det helt fanntastisk og dårlig presseomtale, når handlinger utført av enkeltmennesker relateres ved relgion eller etnisk opprinnelse. Er ikke ofte det blir skrevet at kristen mann/gutt/dame utførte voldelige handlinger, overgrep, eller lignende. Om folk ikke mestrer å se at alt er handlinger utført av mennesket(ene), tyder det på fremdedfrykt og lavmål. Å dømme er så enkelt, mye tyder på at dette utføres for å heve seg selv, men vi må tenke på langtidskonsekvensen dette vil ha får vårt samfunn. Vi er alle født mennesker før noe annet. Døm personene for sine handlinger, og ikke inkluder relgion eller gruppering, så kanskje vi alle får litt mer tilhørighet her.

 • josteinbj

  Koble inn barnevernet. Det er det eneste de er redd. Hvis de kaller norske jenter horer og går til angrep må de ha fått disse holdningen hjemmefra

 • AMG65

  Muslimer er noe svineri.

 • spritus

  Har vel lært av imamen sin da, etter at han var i Mekka.

 • Kim-Roger Karlsen

  Hadde jeg sett det hadde jeg tatt den ene ungen og dengt den de andre med den… fortjener juling…

 • Malak

  Hvorfor ikke skrive minoriteten til de guttene isteden for å si muslimske gutter? Akkurat som det står «en norsk jente». Dette her er bare en barne krangel, altså det har ikke noe med religioner (Islam) å gjøre, for vold er noe som ikke skal skje i alle religioner og overalt.

  • Noen

   Jeg er enig her og skjerp dere folkens, fordi det disse guttene gjorde var galt betyr ikke det at alle muslimke gjør sånt. Det burde ikke være så vanskelig å forstå. Jeg syntes virkelig det meste av det dere sier her ikke er rett I det hele tatt, tenk litt.

 • asbjørn bergseng

  Da er vel konklusjonen klar til neste EID feiring. At mange norsk etniske Fedre blir med sine barn i lekeland under nettopp denne feiringen 🙂

 • Gratulerer med å ha nevnt «muslim» eller «islam» hele 11 ganger i denne nåkså lille artikkelen. Hadde disse karene kommet fra et møte i en norsk kirke, hadde ingen sagt en dritt om dette. Skjerp dere. Dette skjer hele tiden med ungdommer, om de er norske eller utenlandske. rasist- journalustikk kalles dette… idioter

 • Gratulerer med å ha nevnt «muslim» eller «islam» hele 11 ganger i denne
  nåkså lille artikkelen. Hadde disse karene kommet fra et møte i en norsk
  kirke, hadde ingen sagt en dritt om dette. Skjerp dere. Dette skjer
  hele tiden med ungdommer, om de er norske eller utenlandske. rasist-
  journalustikk kalles dette… idioter

 • Gratulerer med å ha nevnt «muslim» eller «islam» hele 11 ganger i denne nåkså lille artikkelen. Hadde disse karene kommet fra et møte i en norsk kirke, hadde ingen sagt en dritt om dette. Skjerp dere. Dette skjer
  hele tiden med ungdommer, om de er norske eller utenlandske. rasist-
  journalustikk kalles dette… idioter

 • Gratulerer med å ha nevnt «muslim» eller «islam» hele 11 ganger i denne nåkså lille artikkelen. Hadde disse karene kommet fra et møte i en norsk kirke, hadde ingen sagt en dritt om dette. Skjerp dere. Dette skjer hele tiden med ungdommer, om de er norske eller utenlandske. rasist- journalustikk kalles dette…

 • Gratulerer med å ha nevnt «muslim» eller «islam» hele 11 ganger i denne nåkså lille artikkelen. Hadde disse karene kommet fra et møte i en norsk kirke, hadde ingen sagt en dritt om dette. Skjerp dere. Dette skjer hele tiden med ungdommer, om de er norske eller utenlandske.

  • John Doe

   Og du har tonnevis av eksempler, selvfølgelig?

 • vikingpowah

  Disse apene og parasittene av muslimer må snart utryddes. Gjør ikke annet en voldta drepe misbruke jenter

 • lololol

  Alle må bare slappe av jeg er ikke muslim, men til og med Obama har sagt at islam er en religion som handler om fred. Og det er dumt at de som gjør fæle ting er muslimer, men det kunne jo like godt vært Kristine. Må ikke lengre enn til Brevik for å finne en kristen mann so har gjort noe ekstremt fælt.

 • lololol

  Alle må bare slappe av jeg er ikke muslim, men til og med Obama har sagt at islam er en religion som handler om fred. Og det er dumt at de som gjør fæle ting er muslimer, men det kunne jo like godt vært Kristine. Må ikke lengre enn til Brevik for å finne en kristen mann so har gjort noe ekstremt fælt. Alle må bare slappe av.

  • Fredrik

   Nå er det vel ingen som tror at breivik var kristen, mer enn de tror hitler var det. breivik var bare en person, selv om det er mange som heter breivik. Du er ikke muslim fordi ingen er det. ingen tror på islam. Obama er ikke noe orakel for virkeligheten, og obama sier uansett det som må sies – han vil promotere islam som fredelig for å få islamister til å oppføre seg bedre. Han tror ikke islam i sin form egentlig er fredelig. du løy forresten.

  • John Doe

   Obongo har sagt noe og da tror du fullt og helt på det? Hvorfor det?
   Hvis Putin hadde sagt det samme, hadde du trodd på det også?
   Hvis jeg var president i USA og sagt at «the flying spaghetti monster exists», hadde du trodd på det også?

   Og værsåsnill, slutt og dra det forbanna Breivik kortet. Han var like kristen som de fleste nordmenn som er innmeldt i statskirken.

 • Mr.E

  «11.år gammel jente banket opp av en gjeng etnisk norske gutter» hmmmm hvilke reaksjoner ville det gitt? ihvertfall ikke «KAST DEM UT AV LANDET!!» Jævla lei av dette «alle muslimer er terrorister» bullshittet…

 • Fredrik

  Svake, feige foreldre skaper svake, feige barn. Ungene skal under oppsyn og foreldrene straffes samt miste foreldreretten.

 • Engutt

  Dere er bare så gale som skylder på andre muslimer. Jeg er muslim selv og jeg går ikke rundt og dreper folk men dere legger skylda på alle muslimer. Til og med dem her er rasistiske som skrev artikkelen. Hvorfor skrev de: Muslimske gutter. Hvorfor skriver de ikke Kristne gutter banket opp….
  Eller Jøder banket opp…. Eller Hinduer, Budhister? Hvorfor muslimer?

  • Fredrik

   svaret er enkelt. Vi finner ikke eksempel på at en kristen guttegjeng har gått og banket opp noen – det er jo feigt. slutt å si at virkeligheten er rasistisk. Du må da skjønne selv at det er idioti?

  • John Doe

   » Hvorfor skriver de ikke Kristne gutter banket opp….
   Eller Jøder banket opp…. Eller Hinduer, Budhister? Hvorfor muslimer?»

   Fordi det svært, svært skjeldent skjer?

   Nooo, it couldn’t be!

   • sara

    å jo da det skjer og ikke sjeldent heller, det som veldig sjeldent skjer er at media, gir det så stor oppmerksomhet, det hele handler bare om hvilke briller du bruker når du ser på ting, hvis du har valgt å ta på deg briller som bare ser islam som en «ondskapsfull» religion så er det nok det du vil se uansett hva, og hvor klar sannheten skinner, så jeg utfordrer deg og alle andre hatefulle mennesker til å ta av dere disse brillene, ikke fordi det vil gjøre det lettere for en muslim å leve i fred, men for Norge som vi alle er så glad i, for enten vi liker det eller ikke så er disse «ondskapsfulle» menneskene blitt en del av vårt samfunn og våre barns fremtid, så hvorfor ikke prøve å forstå det isteden for å bygge opp så mye hat og sinne som til slutt ikke vil hjelpe?

    • Fredrik

     Skjer ikke at personlig kristne gutter gjør slikt, nei

  • Insanus

   Når ble islam en menneskerase?

 • Per Solvik

  Barneoppdragelsen er jo totalt fraværende, Her har de voksne en lang å vanskelig jobb foran seg

 • mariannrh

  Jeg blir kvalm av å lese alle de jævla rasistiske kommentarene mot en muslimsk gutt som prøver å forsvare sin egen religion. Ikke bare det, men generelt rasismen som ligger bak hele kommentarfeltet. Greit nok at det er en mer eller mindre stor gruppe enkelt personer som ikke klarer å oppføre seg ovenfor en annen religion og kultur, de skal ta straffen rettssystemet gir dem og kanskje de faktisk lærer noe ut av å sitte i fengsel i 10 år. Men kommer du til Norge for å få et bedre sted å leve, så får de leve etter Norges lover og regler og ikke gammeldagse levemåter fra hjemlandet. Men at vi nordmenn skal ta alle muslimske innvandrere for voldtektsmenn og gjengforbrytere, så er det faen meg vi som er de verste! Jeg er en 17 år gammel jente med mer vett i huet enn enkelte av de voksne som kommenterer på denne saken her… Blir så jævla oppgitt over at VOKSNE folk ikke klarer å oppføre seg hverken om du er muslim, kristen eller ateist! Når en 17 år gammel jente har mer mellom øra når det kommer til likegyldighet blandt mennesker så er det virkelig noe feil med tankegangen deres. Det skal ikke være nødvendig at ungdommen skal ta tak i de voksnes oppførsel på slike ting!

  • John Doe

   «Jeg er en 17 år gammel jente med mer vett i huet enn enkelte av de voksne som kommenterer på denne saken her»

   Nei, du er en 17 år gammel jente som kan regne med å bli «beriket» innen 20 år. Ta deg en tur i Oslo midt på natta, gjerne Tøyen eller Grønland, så kan du også oppleve «berikelsen».

   Vi som vokste opp i Oslo på 70 og 80 tallet slapp denne «berikelsen» som du tydeligvis ser fram til.

   Du er hjernevaska. Ikke-Hvite er ikke som oss (med unntak av asiater). Det er en grunn til at Hvite land fungerer veldig bra (eller gjorde inntil vi ble invadert).
   Men kanskje du våkner opp fra Tornerosesøvnen.

   • mariannrh

    Jeg er ikke hjernevasket hvis det er det du tror. Jeg har derimot en veldig fin regel, jeg gir alle, uansett farge, kjønn eller religion en sjanse til å bevise at de er et godt menneske, misbruker de den sjansen er det dems tap og ikke mitt. Jeg kan godt si at jeg liker ikke alle utenlandske personer, jeg kan fint se på en f.eks. somalsk 18 år gammel gutt og tenke «han liker jeg ikke» men jeg gir han fortsatt en sjanse til å bevise at det ikke er sånn han er hvis han prøver å ta kontakt med meg.
    Dere tenker kanskje ikke over at vi ungdommer er mer rasistiske enn sikkert alle på planeten til sammen, det synes jeg er tåpelig, greit nok at man ikke liker vedkommende, men å ta alle muslimer forgitt pga f.eks. den ruta de 5 muslimske guttene knuste på fylla, blir for dumt.
    Jeg har ikke mange muslimske venner, jeg ga mange av dem en sjanse og de misbrukte den sjansen og da gikk dem på hue og ræva ut av min vennekrets.
    Alt jeg prøver å få frem i den forrige kommentaren min baserer seg på at jeg synes PERSONLIG at de som har kommentert så mye stygge ting mot en religion burde skjerpe seg, og at de ikke burde ta alle for hva en eller flere gjorde.
    Alt det jeg skriver er mine personlige meninger, og det samme er alle andres, noen er enig, andre er uenige. Men det vil ikke si at vi skal være så jævla frekke ovenfor hverandre at vi blir like ille som de dere prøver å diskriminere.
    Når det kommer til det lille utklippet du hinter til fra hva jeg skrev for noen dager siden så har den med rasismen og hvor liten verdighet vi »hvite» menneskene i Norge har ovenfor andre. Norge skal liksom være et trygt og flott land der alle har det bra og alle lever i likeverd ovenfor hverandre, sånn som sies på tv verden over, det er jo bare bullshit. Når det er over 200 kommentarer der alle vil kaste ut folk som har rømt fra hjemlandet sitt fordi de ikke liker dem uten noe kjennskap til alle enkelt personene de snakker om, det blir patetisk.

 • Ewad Shinwari

  Hahahaha ekte vikinger!

 • Ewad Shinwari

  Han ene er vel sikkert fetter’n til Breivik hahahha

 • Ewad Shinwari

  John doe

 • Ewad Shinwari

  Er ikke sikker om han kom ut fra ræva eller fitta??? Teitttt

 • Ewad Shinwari

  Men som sagt man kan ikke diskutere med vikinger, dere kommer med sverd og våpen med en gang

 • larham

  få disse helvetes negerpakket ut av landet her, er jo snart bare negre og faenskap her, muslim helvete!!!!!!!!

  • Shehzad Ahmad Zahid

   Ah, du er så hyggelig min venn.

 • Shehzad Ahmad Zahid

  Som svar til noen som er så ivrige når det kommer til å sitere koranen, og andre hatfulle kommentarer.

  Har dere lest koranen? Det er helt idiotisk å si at i koranen står det om «voldtekt av en 9 åring» eller «å drepe andre». Islam er ikke en mannsdominert religion, og hvis dere mener at den er det, er kristendommen like mannsdominert.

  La meg påpeke at Jesus også giftet seg med en mindreårig. Dere kaller alle muslimer for like, da må jeg få lov til å kalle alle dere for terrorister, fordi Breivik er en. Det er jo så logisk!! Jeg mener Breivik var en norsk terrorist, da må jo alle andre norske være terrorister også.

  Vi er mennesker. Og å diskutere om dette på en artikkel som dette blir bare dumt. Hvorfor skal det være nødvendig for dere å spre så mye hat? Jeg har ikke gjort noe mot dere.

  Islam er en religion om fred. Vi forbyr hellig krig, men som alle andre nasjoner ville dere også ha gått til krig hvis dere hadde vært truet av et annet land. Uansett, min jihad er en fredlig jihad, en skriftlig jihad. Jeg er en Ahmadiyya Muslim, og jeg er ikke en terrorist eller en kvinnehater.

  Hvis noen av dere er så mye i tvil, møt meg og jeg vil ta dere med til moskeen min på furuset. Dere er mer enn velkommen.

  • HenrikHenriksen

   Breivik var EN mann helt alene uten noen. Muslimske terrorister kommer fra stappfulle moskeer og trossamfunn hvor alle tenker helt likt, og mange blir terrorister. Dere har hundrevis av «breiviker» som kommer til deres moskeer og så reiser til Syria for å krige og har drept ti ganger så mange som Breivik gjorde. Det samme skjer i Sverige, Danmark, Nederland, Frankrike, Tyskland og alle andre europeiske land.

   De fleste undersøkelse i muslimske trossamfunn i Europa viser at muslimer ønsker sharia, mener koranen står høyere enn våre lovbøker og at urovekkende mange støtter krigene i sine hjemland.

   Jesus? Kristendommen er ikke en offisiell religion mer i Norge. Du blir ikke drept hvis du slutter å være kristen. Er islam en offisiell religion i land der muslimer er i flertall og styrer? Hva skjer hvis en muslim ikke vil være muslim mer? Kan han/hun bare fortsette livet sitt som før?

   Vi har noe som heter GAMLE TESTAMENTE og NYE TESTAMENTE. Har dere det i islam? GAMLE KORANEN og NYE KORANEN? Nei, fordi dere ikke har kommet i opplysningstiden ennå. I koranen er kvinnen mindre verdt enn mannen. Det følger der IDAG:

   Det kan påstås at en religion kan dømmes ut fra den sier om kvinnen. Koranen omtaler ofte kvinnen. Alle sitatene er hentet fra http://islam.no

   1. I en skilsmisse har menn flere rettigheter enn kvinnen.

   ”Fraskilte kvinner skal avvente tre perioder. Det er ikke tillatt for
   dem å skjule det Gud har skapt i deres skjød, om de tror på Gud og på dommens dag. Deres menn har full rett til å ta dem tilbake i denne tiden om de ønsker forsoning. Kvinnene har tilsvarende krav og plikter innenfor anerkjente grenser. Dog har mennene et fortrinn fremfor dem. Gud er mektig, vis.” (2:228)

   2. Muslimske menn kan gifte seg med opp til fire hustruer, men kvinner kan ikke gifte seg med fire menn.

   ”Hvis dere er redde for ikke å gjøre rett mot de foreldreløse, ta til
   ekte det som passer dere av kvinner, to, tre eller fire. Men hvis dere er redde for ikke å kunne gjennomføre full likhet, så nøy dere med én, eller med deres slavinner. Det er det mest nærliggende for å unngå å gjøre urett.” (4:3)

   3. En mann skal arve dobbelt så mye som kvinnen.

   ”Gud bestemmer vedrørende deres barn: En mannlig arving tilkommer to kvinneliges andel. Hvis det er flere enn to kvinnelige og ingen mannlig arving, skal de dele to tredjedeler av arven, og er det bare én kvinnelig, under samme forutsetning, skal hun ha halvparten.” (4:11)

   4. Det er OK å slå kvinner.

   ”Menn er kvinners formyndere på grunn av det som Gud har utstyrt noen av dere med fremfor andre, og på grunn av de utgifter de bærer. Derfor skal rettskafne kvinner være lydige og bevare det som er hemmelig, fordi Gud ønsker det bevart. Dem som dere frykter oppsetsighet fra, skal dere formane, gå ikke til sengs med dem og gi dem stryk. Hvis de så er lydige, så forfølg ikke saken. Gud er opphøyet, stor.” (4:34)

   5. I Paradiset vil det finnes kvinner som vil tilfredsstille mennene sensuelt

   ”Det er jomfruer med blyge blikk, som hverken menneske eller djinn har rørt før dem.” (55:56)

   ”Fullkomne har Vi skapt dem, paradisets kvinner, som plettfrie jomfruer, ømme og kjærlige, jevngamle med dem til høyre.” (56:35-38)

   ”De gudfryktige har i vente seierens sted, haver og vingårder, høybarmede, jevngamle jomfruer..” (78:31-33)

   Du kan ta den rasistiske moskeen din på Furuset og flytte den til Islamabad, den er ikke ønsket her.

  • Fredrik

   Jesus giftet seg ikke med en mindreårig, hvor har du det fra? – Jesus giftet seg ikke i det hele tatt. Jesus natur var en motsatte av muhammeds, Er forøvrig enig i at det spres mye hat her, men det er jo slik artikkelen er formulert, dessverre. De barna og foreldrene som var feige med jenta, kan være glad leserne her ikke vet hvem de er.

 • vjlj

  Digga meg. Mer av dette

 • kimian

  Dette er vel en god grunn til å nekte muslimsk forening adgang til lekelandet i lang tid.

 • Stig Jensen

  Fy faen ta det pakksvine. Dere hater jeg virkelig

 • Laban

  Muslimer er på nivå med vesten på 1300 tallet. Problemet er at de får bo i Norge. Burde sendt alle ut av landet. Skjønner ikke hvorfor de ber til en oppdiktet jøk som er en dårlig copycat av Jesus. Hvor mange muslim historier må vi få servert før nok er nok?

 • Tom Sindre Tovsland Stangeland

  WoooooW. Jeg som trodde skolen min var usakelig 😛

 • Guest

  Hoved poenget, uansett om man er muslim eller kristen, er at Norge har et lovverk. Så det spiller ingen rolle hva en religiøs tekst forteller er lovlig eller ikke. Man skal alltid respektere og følge lovene til landet man befinner seg i….

 • CryzWiz

  hoff… denne søppel»avisen» skulle vært nedlagt og stengt.

 • guest

  saken er ille nok, men kommentarfeltet e håpløst og fult av tomme trusler og uvitenhet… ka me me å tenke før mann angripe et helt folk. Det MÅ da kunne gå an å straffe de som skal og la de andre vær i fred å kje koke opp MER av historiens verste menneske-øyeblikk. … d blir aldri ro og fred, for d e kje d som er livet.. livet det koker, dermed koke alle så leve og..

 • Marwa

  Ganske irriterende hvordan dere skriver » En MUSLIM banket ei norsk jenta » når det er en muslim som har gjort noe og » (Et navn) slo ei jenta » om det var en norsk eller kristen som gjør noe kriminelt.
  Jeg har ALDRI lest at » En Kristen angrep en gutt/jente »
  Det er faktisk mediaet som sier at det ikke skal være rasisme og sånne ting og mediaet som får oss til å hate muslimer.
  Dere kunne GODT skrevet et navn, eller det landet guttene komme fra, istedenfor å skylde det på ALLE muslimer!

 • Guest

  det har jo med muslimer og gjøre, foreldrene til de ungene er vel muslimer? og det er de som lærer barna sine kvinnesyn osv. det er en skam.

 • Babe

  Ahahahahahahahaha tøffe på nett men i virkeligheten så er de feige som faen <3 Elsker dere asså, dere får meg til å føle meg som Gud. Svake mennesker…hahahaha

  • HenrikHenriksen

   Ja, jeg veit, muslimer er feige både i virkeligheten og på nett. Alt er bare trusler og å tøffe seg i flokk. Banke opp småjenter….pfffff. De er virkelig svake mennesker!

  • Fredrik

   Tør du gi meg navnet ditt? eller var desperasjonen din for noen måneder siden ren feighets desperasjon aka «haha – moron» cry? ..det var det jeg tenkte – og de få som så kommentaren din tenkte – der har vi den svakeste av dem alle. Du tør ikke svare meg.

 • Chris

  Ser det er så mange muslimer her som sier at religionen deres er så fredelig, og at alle disse hendelsene og IS ikkje har noe med religion å gjøre. Vell eit veldig kjapt søk på nett og «“I shall cast terror into the hearts of the infidels. Strike off their heads, strike off the very tips of their fingers.” Quran 8:12» dukker fort opp. Ja, nå har ikkje eg ein koran her ved siden av meg til å sjekke om det står der. Men om dette stemmer så ser i alle fall ikkje eg «fred» delen i dette. Ein annen side sier: The Quran contains at least 109 verses that call Muslims to war with nonbelievers for the sake of Islamic rule.” kilde: http://www.thereligionofpeace.com/quran/023-violence.htm stemmer disse? Det er jo ikkje «få muslimer» som gjør slike handlinger lengre, antallet øker og øker. MEN eg tar ikkje alle under ein kam! Noen velger å tro på halve boken, og noen tar hele greia. Om slike setninger som står her, er det som blir lært vekk til de mindre barna, så er jo «livssynet og religionen» det som får barna til å utføre slike handlinger og ikkje bare disse tilfeldige barna (som vokste opp i eit hardt miljø..dikte dikte dikte…liksom). Det er mye trist her i verden..

 • Dr Daniel

  Kast de ut av landet 🙂

 • disqus_NFkmqcqdFy

  skjønner ikke hvorfor religion er relevant her? Bullshit faktoren er jævlig høy i denne artikkelen.

 • en norman nordman

  få di ut av landet !!! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

 • bruker88

  Vil oppfordre ALLE i Skien, Porsgrunn og div. andre nærområder og fylle opp lokelane da denne grupperingen skal ned å «herje» Fyll opp, bli et flertall, og ikke la dem slippe til =) Server gjerne skiver med leverpostei, bacon pølser osv , og for all del – Kos dere! 🙂

 • DontHugMeImScared

  Send familien til de ungene ut av landet

 • Cesilie Tetlie

  Bare og ikke tillate de å gå komme dit mere!! Lurer på hvor barn får den oppfatningen at man kan gå å kalle en 11 år gammel norsk jente en hore.., jeg grøsser

 • Joffe69

  Skulle hatt skikkelig grisebank dissa jævla svina.

 • Sondre Stette

  Mangelen på kildekritikk i kommentarfeltet er smertefullt

 • Jeger123

  Høra, Jeg verken muslim, hindu, jøde eller noe annet religion. Men Hvis folk skal være så skrudd opp i skallen sin og se ned på muslimer bare fordi noen idioter angrep en lita jente på 11 så er plutselig alle muslimer dømt, hvis det hadde vært norske barn som angrep en muslimsk jente så hadde det ikke vært en overskrift som sier » Jente (11) alvorlig banket av kristne barn»

 • Siw Yttri Hammersborg

  Når muslimer gjør akkurat som nazister, så skjønner man at noe er fryktelig galt.

 • AMN

  11 åring er barn herregud, hvorfor dere kaller muslimer?
  Hva som er galt med dere? Skam skam 🙂

 • sara

  Det blir ganske feil å presisere at det er en muslimsk menighet som står bak noe sånt, at det var en gruppe ikke etnisk norske unger som begikk en sånn handling skal være greit å si, man at det var unger som tilhørte en «muslimsk menighet» blir feil og helt usaklig, og det fordi det ikke var slik at ungene angrep denne jenta etter å ha hørt henne snakke feil eller respektløst om denne «islamske meningen» som de da tilhører, for i følge det som står så sto jenta bare fredelig i et hjørne og ble plutselig bare angrepet. så det gir så lite menig at man skal dra inn at det var unger som tilhørte en «muslimsk menighet». for plutselig så blir en veldig usikker på hva en sånn artikkel sikter til? er det å få frem at ansvarsløse foreldre og foreldre som ikke klarer å oppdra barna sine riktig, skaper alvorlige problemer i samfunnet? eller er det rett og slett bare å vise hvor ekstreme, voldelige og barbare muslimer er?

 • Freedom

  Dette her får være NOK. DETTE FÅR FAEN AV MEG VÆRE NOK. JEG ER SÅ LEI MEG. JEG ER FAEN AV MEG LEİ MEG. JEG ER MUSLIM OG VİL FOR ALLTID VÆRE DET. OG JEG ORKER ikke dette MER. Jeg har ikke gjort noe. Jeg har ikke gjort en dritt… Hvorfor skal jeg og de 1.5 milliarder muslimene få skylda for dette? Hvorfor skal jeg bli trakassert i mediene for noe jeg ikke har gjort? Muslimene, muslimene osv… Det er like dumt som om at jeg skal si at Hitler var kristen så alle kristne er nazister..

  Det er heller ikke min skyld at jeg flyket til Norge. Det er ikke min skyld at jeg kommer fra et sted som heter Irak, et ord med 4 bokstaver som ble satt sammen av britene og seinere brukt av amerikanerne. Jeg ville heller ha blitt med noe som het Kurdistan. Så slutt å si at İslam har ødelagt Midtøsten. Det hadde vært renere om vesten hadde holdt hendene sine unna oss (oljen).
  Ødelagt for oss og seinere klage.

  Si hva du vil. Jeg bryr meg ikke om du støtter rasisme. Jeg har skjønt at man bare må vende seg til det. Selv om hjertet mitt er knust. For det går ikke ann å fikse folk som har blitt hjernevasket av mediene…

  Si hva du vil. Jeg vil for alltid være meg. Du kan ikke endre meg. Bare Gud kan.

  • Ruben Myrhagen

   hvorfor du og de andre 1,5 mrd muslimene skal få skylda ? fordi jeg har ikke sett noen andre enn de pakkene som kommer og gjør som de vil! enten får dere ta hånd om det selv og sette de straight! eller så gjør vi det!

  • HenrikHenriksen

   Hitler var 70 år siden og i en verdenskrig. Gjengvoldtekter, overfallsvoldtekter, hodeavkapping, massehenrettelser, barnedrap, kvinnedrap, steining, kjønnslemlestelse, dyremishandling skjer i 2014, i ethvert muslimsk land. Og i vesten hvor det finnes et stort antall muslimer. Hvorfor er 60 prosent av alle innsatte i franske fengsler muslimer? De samme tallene går også for land som England, Tyskland og Nederland. I Norge er mellom 33-50% av alle innsatte i fengslene utlendinger. Minst halvparten av disse muslimer. Men de utgjør jo kun 5 prosent av befolkningen.

   1.5 milliarder muslimer lever som vi gjorde for hundrevis av år siden, i fattigdom, elendighet, krig, uten vitenskap, utdanning eller demokrati. Alt er allah meg her og allah meg der og ræva i været, istedenfor å ha nesa i en bok som faktisk inneholder fakta og informasjon og lære om arkitektur, matematikk og biologi. Hvor er alle teatrene, universitetene, kunstutstillingene, operahusene, autobahnene, lyntogene, romfartsprogrammene og biblitokene i den muslimske verden? Ikke noe sted. Tilogmed her oppe i det kalde nord hvor det knapt finnes dyrkbar jord har vi klart å bygge «det beste landet i verden» ifølge mange undersøkelser. Mens man i de fleste muslimske land har varme hele året, nærhet til vann, fantastisk natur, fjell og enorme naturressurser. Men, det er viktigere å krige og slavisk følge en bok fra år 600 om en pedofil landeveisrøver som drepte hundretusenvis av mennesker og gjorde like mange slaver. Bra jobba, muslimer!

   Det er nok muslimene som er de største rasistene her, når man ser på hvordan de behandler folk som ikke er helt like som dem!

   • Freedom

    Joda har du sett hva de har gjort med Dubai? Det er kanskje ikke demokratisk men de har i hvertfall bibliotek..

    Og når du sier muslimsk land…Hvilket? Så du mener at Tyrkia og f eks Iran er like?

    Snakker du om marokko eller Qatar? Egypt eller İrak? Libanon eller Oman? De eneste landene som passer til beskrivelsene dine er Afghanistan, Irak og Syria. Og de har blitt ødelagt av grupper som har blitt støttet av vesten. F eks. CIA lagde Taliban for å krige mot russerne. Og İSİS blir helt sikkert støttet av Tyrkia som er litt mer vestligere. Men befolkningen har ikke gjort en dritt. Det er bare disse gruppene.

    Dere da? Har du hørt om Ukraina? Har du hørt om USA som ødela Midtøsten fordi de ikke var ute etter fred men olje?

    Og der er ikke bare muslimske/arabiske land som har det sånn. Har du sett på Burma? Kina? Nord Korea?

    Og palestinere får ikke være i fred p grunn av noen som blir støttet av vesten, Israelittene?

    Ingen bryr seg når f eks 100.000 dør men når en muslim sparker en person så retter alle mediene seg mot HAM.

   • Freedom

    Gå og tenk på Breivik du. Så kan du drikke deg full, noe som vi ikke kan. Så kan dere gå ut på gata og skrike. Sjangle bortover veien og så kaste opp.

   • Freedom

    Folk er alltid stille når de leser dette:
    http://www.fvn.no/nyheter/utenriks/utenriks_ntb/Buddhister-domt-for-drap-pa-muslimer-i-Myanmar-2697939.html

    dere kommer med rasistiske utsagner men når noen blir drept..

   • Freedom

    Les dette og http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Islamister-star-bak-fa-terrorangrep-i-Europa-5117474.html
    Ut fra de rasistiske utsagnene dine så har vi drept halvparten av Europas befolkning.
    Les det

 • Ole Kristian Bø

  Religion generelt er ett problem. De står bak de fleste kriger. Masse drap. Korstogene. Etnisk rensing. Barne drap. Æres drap. Æres voldtekt. Osv! Alle religioner har dette problemet så ingen er verre enn andre får d. Men d sier seg selv att d er noe galt me eno stor del av de som kommer hit da de ikke kan rette seg etter våre leve måter og regler men vill ha samme system her som de har selv hjemme der d helt tydelig ikke fungerer! Jeg har ikke noe imot andre etniske folk eller religioner. Men når de kommer til Norge og vil Være her så har de å rette seg etter våre lover og vår kultur! Vist ikke kan de dra hjem igjen. Mange sier d ikke var deres valg og komme hit men d var ikke mit heller! Er jeg i Sveits så jr jeg som sveitsere. Er jeg i Somalia så jr jeg som dem. Det handler om folke skikk og respekt! Noe som tydeligvis mangler hos mange. Jeg tror desverre de fleste av de bra folkene sitter igjen i hjem landet og kommer seg ikke hit. Selv om vi såklart har mange som prøve også da.

 • Ruben Myrhagen

  se til helvete å få inn døds straff for hver innvandrer som skader en nordmann! er helt greit å forsvare seg men når man gjenger opp på folk ( som de ofte gjør) så må sterkere middel til!

  • Ruben Myrhagen

   det jeg mener er å skremme de så mye at de ikke kan gjøre noe annet enn å oppføre seg!

   • Ruben Myrhagen

    eller så kan man true med umiddelbar utkastelse selv om man er født i norge!

 • Angelica

  Kjønne ikje koffer folk læs fra denne sia…det fleste som har blitt skrevet her har bare blitt dikta opp å e ikje nåkka seriøs sie. Koffer skriv ikje VG eller dagbladet om det? Du treng ikje å være så smart til å skjønne dem vil jo bare provosere folk…

  • HenrikHenriksen

   Da har du ikke fulgt med i timen. Kilder finner du øverst i hver artikkel og uthevet med blå skrift i hver eneste tekst. Denne saken blant annet har både Varden.no og NRK.no som kilde, og der står det samme som her.

   Så nå er du avslørt som en løgner, Angelica.

 • Freedom

  Der ble innlegget mitt slettet siden jeg støttet islam. Godt jobbet «frie»ord.no

 • Freedom

  Dette her er bare dumt. Dere sier at vi voldtar, dreper, tvangsgiftet osv.

  Alle veit at det ikke er lov til å ha sex uten å være gift i İslam! Det er bare dumt. Du går rett til helvete hvis du voldtar. Og du kan ikke Gifte uten at begge sier ja til det.

  Og hvis en spiser svin, så betyr det at alle gjør det? Det er 1 million ganger verre å voldta en å spise svin. Å spise svin en synd som skader litt. Voldtekt er ALT for alvorlig.

 • Freedom

  Dere må vel tenke på hva som er dårlig i vestlige kulturer..

  Null respekt til foreldrene.
  Moren bærer deg i 9 måneder.
  Så passer begge foreldrene på deg i 18 år.
  Bekymret for alt.
  så vil barna vekk fra foreldrene når de blir 18.
  Og 40 år senere ender foreldrene på gamlehjem og råtner opp der. Og barna besøker dem 1 gang hvert 3.år. Og bryr seg ikke om foreldrene sine.

  Og 1/3 bor alene. Så dør de uten noen rundt seg og man oppdager at de døde 2 år senere. Har ingen familie. İngen bryr seg. Dette er trist.

  Og de som blir til alkoholikere. Avhengig og dør til slutt.

  Og de som spiller bort alt det de har i lotto. Familien sin og huset sitt.

  Og skilsmisser 24/7 som er helt vanlig. Barna må være i smerten.

  İngen bryr seg om hverandre.
  Og alt skjer i BEFOLKNINGEN.
  og alt det dere sier om muslimene, blir bare utført av grupper.

  jeg blir aldri alkoholiker, aldri får skilte foreldre, aldri blir lottoavhengig og aldri lar foreldrene mine råtne opp hos noen andre. Fordi jeg er muslim.

  Og İslam hindrer at jeg tar selvmord. Fordi jeg vet at det er et liv etter dette smertefulle livet.

  Barna går og drikker, fester, har sex som ungdommer. Dette er ikke bra.
  Og ordentlige muslimer dreper ikke, stjeler ikke og voldtar ikke. Da blir du kastet til helvete.

  Takk for at jeg er muslim.

 • Freedom

  Dere må vel tenke på hva som er dårlig i vestlige kulturer..

  Null respekt til foreldrene.
  Moren bærer deg i 9 måneder.
  Så passer begge foreldrene på deg i 18 år.
  Bekymret for alt.
  så vil barna vekk fra foreldrene når de blir 18.
  Og 40 år senere ender foreldrene på gamlehjem og råtner opp det. Og barna besøker dem 1 gang hvert 3.år. Og bryr seg ikke om foreldrene sine.

  Og 1/3 bor alene. Så dør de uten noen rundt seg og man oppdager at de døde 2 år senere. Har ingen familie. İngen bryr seg. Dette er trist.

  Og de som blir til alkoholikere. Avhengig og dør til slutt.

  Og de som spiller bort alt det de har i lotto. Familien sin og huset sitt.

  Og skilsmisser 24/7 som er helt vanlig. Barna må være i smerten.

  İngen bryr seg om hverandre.
  Og alt skjer i BEFOLKNINGEN.
  og alt det dere sier om muslimene, blir bare utført av grupper.

  jeg blir aldri alkoholiker, aldri får skilte foreldre, aldri blir lottoavhengig og aldri lar foreldrene mine råtne opp hos noen andre. Fordi jeg er muslim.

  Og İslam hindrer at jeg tar selvmord. Fordi jeg vet at det er et liv etter dette smertefulle livet.

  Takk for at jeg er muslim

 • Freedom

  Og til dere som er rasistiske:

  INGEN STØTTE TIL BREIVIKS VENNER!

 • Roy Andersen

  De guttene der blir det ikke folk av. Sånne stakkarer som ikke får oppdragelse, blir det fantepakk av. De kan stort sett takke fedrene sine for at de kommer til å ende i fengsel.

 • MAINEiacs

  De e apekatter når de er barn og når de vokser opp så blir de bare større apekatter!!!!!!!!!

 • Arvid Haarr

  Må greie alle under en kam ..Få all dritten ut av Norge . De gjør ingen ting for Norge , Eneste de bidrar med er vold og kriminalitet.. . Ikke har de respekt for Norske lover eller nordmenn .. Sier en noe så er en rasist,,..Snaet tid å ta loven i egne hender ,, for det kan vel ikke være lovstridig å forsvare fedrelandet

 • Tankegang

  Nå er jeg så jævla lei av å høre det hatet her hver jævla dag. Jeg blir irritert når jeg ser muslimer og idiotiske respekt-fikserte «knowitalls» kommentere at dette ikke er alle, og omvendt der dumme nordmenn som vet godt at hat svares med hat kaller muslimer søppel og ber de dra tilbake til søppeldynga.

  Det finnes løsninger på disse problemene, men alle som foreslår de blir hatet på som om de spyr propaganda fra alle disse etiske riktige menneskene som ikke skjønner at å se i et stort bilde er MER etisk rett en å ødelegge et helt samfunn fra hat og mishandling av de som egentlig vi kunne levd i harmoni med.

  Skulle ønske jeg kunne styrt verden så kjeften til alle disse politiske, etiske riktige meningene til folkemassen kunne dra til helvette og leve under en verden som godt kunne levd i harmoni.

  Fuck dere alle og de »GODE» »RIKTIGE» meningene deres.

 • Murre

  Jævla svartinger!!!

 • Ali akbar

  Det er ikke alle muslimer som gjør det. Men synes at det er dårlig oppførsel av foreldrene at de ikke gjør noe med det. Selvom jeg er muslim synes jeg at at de som kommer i Norge har ikke respekt for norsk lov eller menneskerettighetene.

 • Ali akbar

  Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er helttttt forferdelige greier oss:((((

 • Maria Bonita Igland

  Hele denne artikkelen (og i stor grad kommentarene) er basert på ignoranse og rasisme, rett og slett. Tittelen «jente (11) banket opp av muslimer» indikerer allerede til at forfatteren har en ussel trang til å påpeke at guttene var muslimer, noe som i først omgang gjør meg kvalm.

  Skal også påpeke at utsagnet «rasisme går begge veier» ikke engang er reelt, da den eneste formen for rasisme rettet mot hvitfargede er antisemettisme (som vel og merke også var utført av hvithudede) og genrell rasisme rettet mot mennesker fra Midtøsten. (som «overraskende» nok også ble utført av hvithudede») Sosiologien forklarer at rasisme er oppfatninger av at mennesker kan deles inn i distinkte raser, og at denne formen må bli utført i praksis før det blir kalt rasisme. Det er utover dette at rasisme rettet mot ariske hvite faktisk ikke er et reelt problem og ikke er i nærheten av å nærme seg betydningen rasisme faktisk har.

  Hvithudede mennesker har aldri blitt dehumanisert i den grad at de har blitt fratatt fundamentale rettigheter. ‘Reverse racism’ er ikke et samfunnsproblem, og det gjør meg i stor grad trist at mange ser ut til å hevde at det er det. Ta en titt her dere:

  http://www.dailykos.com/story/2010/07/15/884649/-Why-there-s-no-such-thing-as-Reverse-Racism
  http://www.raceandhistory.com/selfnews/viewnews.cgi?newsid1024893033,80611,.shtml

 • Rino Myhre

  Bare og sende det søppelet ut av landet!!!!! Slike idioter fortjenet faen ikke og være her…..

 • karoline

  i denne artikkelen ble muslimer framstilt på en dårlig måte legg merke til at de påpeker at det var muslimer som gjorde dette, Jeg tror ikke at det hadde blitt lagt så stor vekt på relgion hvis det hadde vært 7 kristene gutter. Jeg syntes selfølgelig at denne jenta ikke fortjente og bli slått ned! Men det er sykt at noen kaller muslimer for søppel det går for langt, alle mennesker er likeverdige uansett relgion/kjønn eller hudfarge!

  • richard_hode

   Men så var det altså ikke kristne, men muslimer som angriep i pakk. Alle mennesker er likeverdige så lenge som de ikke oppfører seg som skadedyr. Når de gjør det må de kontrolleres, og når de oppfører seg dårlig blir de kalt søppel. Så enkelt er det faktisk.

 • Guest

  Er det her rasistene og fremmedfiendtlige boltrer seg… haha
  Viste ikke om denne siden før nå. Tror ikke jeg kommer til å henge her så mye. 😛
  Forferdelig historie forresten.

 • Malcite

  Hva med å regelrett si at muslimer som skal være der (mens andre kulturer er tilstede) må betale ekstra for å leie inn ekstra sikkerhetsvakter?

  I tillegg til at hele greia burde anmeldes (håper virkelig den har blitt det) så burde iallefall det gjøres.

 • Mads Leonard Holvik

  Uansett om det var muslimar eller Jehovas Vitner som gjorde dette, så er det foreldra og dei vaksne si plikt å sørge for at det regnar så mykje dritt over dei ungdomane at dei aldri tenker på å gjere slikt igjen.

 • Ken-tore Nilsen

  få svina ut av landet…

 • Pingback: Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: Skoler i Skien kan få kjønnsdelt undervisning - Frieord()

 • Mohamed Al-Hajg

  Er ikke det lettere å si at det var noen barn som slåss sammen? 😛 punktum

  • Mohamed Al-Hajg

   ellers kan dere bare skrive at Islam har fortalt dem å banke opp jenta , funker fett det! 😀 dere får flere klikk da =)

 • Metodisten Kidd

  De er ikke siviliserte. Vi har gjort en stor feil i dette landet ved å forveksle islam som religion, når det egentlig er en voldelig anti demokratisk politisk virkende ideologi. Islam burde forbys. Muslimer er kjent i hele verden for å ha ett problem med og være siviliserte. I dette tilfellet burde folkene i bygda samlet seg med balltre og banket skiten sønder og sammen.

 • Jeremias Jensen

  Man hører aldri at kristne gjør sånne ting, og det er nettopp for at kristne gjør ikke sånt. Det er bare muslimer som er så syk i hode og gjør masse dritt. Det er ikke de kristne som går med selvmordsbomber og banker folk uten grunn.

 • Omar Grendal

  En forkastelig handling! Men synes det er merkelig hvorfor frie ord velger å fremheve personenes religiøse bakgrunn, akkurat som om dette er en typisk handling alle muslimer foretar seg. Like dumt som det ville vært å skrive «Slagsmål natt til lørdag, kristne slo løs på hverandre» eller «Gutt 17 banket opp av kristne (Jøder, buddister osv osv.)» Altså hva har vedkommendes religiøse bakgrunn med saken å gjøre i slike tilfeller!?

 • Sven-Erik Dahl

  Om det er så mye bråk med disse at de må leie inn sikkerhetsvakter så er det vel bare å utestenge hele dritten .

 • Lisbeth Sandaker Hernes

  Når det er så ille,synes jeg faktisk at de det gjelder bør nektes adgang,det hadde nordmenn blitt hvis de hadde oppført seg sånn…………….

 • barebriller_punkt_no

  Uff, er det dette vi har i vente? Det finnes land der disse folkene ikke drar pga dårlige tilskudd fra fellesskapet, her kan vi reise etterhvert!

 • Egil Andreassen

  Ikke nødvendig å leie inn ekstra vakter. Bare å nekte dem adgang.

 • davao

  Kan de ikke oppføre seg, kansaller oppholds tillatelsen,

 • davao

  Kan de ikke oppføre seg, kansaller oppholds tillatelsen,

 • Petter Amundsen

  Hvis en norsk familie hadde oppført seg på dette viset hadde de blitt nektet adgang, men når det gjelder våre nye landmen får de lov til å holde på som de vill

 • Pingback: Asylsøkere forgrep seg på småbarn på Raufoss badeland()

 • kormye skalvi finneossi

  ja!! dette må vi ha mer av 😀 hva med å bare få seg litt baller og gjøre som Putin. Hiv pakket te helvete UT og steng dørene. vi vil ikke ha sånn drit i landet vårt. Det er tross alt vårt kristne land, de har ingenting her å bråke etter. Høytid my ass, de får faste i fred og holde seg vekk.

 • disqus_lLaO17o04f

  «Salehi aviser at den muslimske foreningen har et annet kvinnesyn og at de ville behandlet en mannlig og kvinnelig ansatt likt hvis de kom til dem for å snakke om problemer i forbindelse med besøket.»

  De ville da altså behandlet den som kom for å snakke om problemene dårlig og med vold? Det er problematikken, om ikke det bare er elendig journalistikk.

 • Per Juritzen

  Steng Eventyrland for Muslimer.

 • ken nilsen

  TOGET ER SNART GÅTT KJÆRE NORDMENN!
  Hadde en særdeles opplysende og svært lærerik samtale med en taxisjåfør i går kveld. Mannen var i 50-årene og måtte flykte i all hast fra Iran for 19 år siden. Det hemmelige prestepolitiet var på jakt etter ham, og den uungåelige skjebnen var å dingle etter et tau i en eller annen mobilkran på torget. Det synes han ikke var noe særlig å trakte etter, for det ville bare hatt en utgang – en smertefull død.
  Mannen, en meget sympatisk og hyggelig iraner var glad for at Norge viste gjestfrihet og ga ham et trygt sted å leve. Derfor var han et perfekt intervjuobjekt for en kunnskapssugende ex-journalist.
  Uten særlige forventninger begynte jeg å spørre ham om hvordan det var å være muslim her i landet. He he, svarte han, jeg er ikke muslim, fordi jeg er glad i alle mennesker uansett religion! Det er ikke alle muslimer, for det strider mot islam. Jo,men er det ikke forskjell på islamister og muslimer da, spurte jeg? Trodde du det, svarte han lattermild og undret seg over mitt spørsmål. En islamist er en muslim og en muslim er en islamist, svarte han. Så fortalte han om at han hadde vært innkallt til et møte med rektoren på den skolen i Fyllingsdalen der sønnen hans går, fordi han hadde gjort kjent en påstand der han hadde hevdet at Islams lære er kvinneundertrykkende. Han møtte denne norske rektoren og hadde blitt spurt om han ikke kunne trekke tilbake den uttalelsen sin, for rektoren hevdet den var feil og rasistisk! Han spurte rektoren om han mente alvor, at han virkelig mente i fullt alvor at han ikke kunne fortelle sannheten om islam, i landet som setter ytringsfrihet som ett av sine høyeste dyder? Da måtte han fortelle at islams lære forteller oss at kvinner er ikke like mye verdt som menn, at kvinner skal være mannen underdanig, og at alle muslimer lever med og praktiserer denne læren, og at de kan fritt ta livet av de kvinner som ikke respekterer islams lære.
  Denne drosjesjåføren fortalte en rekke ting om denne religionen som rystet meg helt inn i sjelen, grusomheter som jeg aldri ville sette på trykk. Mitt spørsmål var så: Har vi her i landet grunnn til å frykte at islam kan ta over makten? Ikke overaskende svarte han definitivt Ja! Men jeg er over 50 år nå, og jeg håper bare at det ikke blir i min tid, jeg ser alvorlige signaler her i landet allerede nå, og jeg er 100 % sikker på at islamister i Norge ikke er noe unntak, det er jo bare å se hva som skjer ellers i verden. Islams store og hellige mål er å ta verdensherredømme, og Norge er et lite naivt lam som lett lar seg underkaste dessverre. Politikerne er altfor naive, og islamistene er smarte. Han snakker mye med sine passasjerer, og altfor mange nordmenn virker utrolig naive i disse spørsmålene til å være et sånt sivilisert og opplyst land.
  Spurte han til slutt om han ville turd å stille opp i et tv-program og svare på tilsvarende spørsmål. Han svarte: Det ville vært som å undetegne min egen dødsdom! Jeg er altfor glad i livet og vil fortsatt han det slik som jeg har det nå, så lenge det varer, men dere nordmenn må få øynene opp før det er for sent, toget er snart gått dessverre!
  Noe å tenke på kanskje.

 • ken nilsen

  få svina ut av landet..

 • ken nilsen
 • Er dette Norge Skien i Norge, da må bare slike lekelaand stenges og ikke slippe inn slike dyr, ja jeg kaller dem for det når de oppfører seg verre enn ville dyr. Mennekser skaljo i gunnen tenke, men det gjør vist ikke disse muslimene, rasist jeg, nei dette er bare å fortelle sannheten.

 • Pingback: Naboer livredde for nytt asylmottak – lokalavisene hevder det derimot er jubelstemning - Frieord()

 • Pingback: Elevene er kastet ut i Røyken - nå kommer asylsøkerne - Frieord()

 • Hallvard M Ller

  Fin artikkel, om hensikten var å piske opp muslimhat. Etter kommentarene nedenfor å dømme skulle ikke det mye til.

 • Pingback: 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • tenkselv

  De bør vel heller vurdere å nekte muslimer adgang! Slik det er nå vil jo nordmenn sky stedet og muslimene får det for seg selv

 • Sunniva

  Hvorfor blir ikke disse udyrene nektet på livstid fra alle slike steder? Forestill dere at en nordmann eller svensk hadde masturbert eller gjort fra seg i et offentlig svømmebasseng! Vedkommende hadde blitt kastet ut umiddelbart, fått høye bøter (det er faktisk ulovlig) og aldri fått komme tilbake? HVORFOR har asylsøkere full immunitet?

 • Pingback: Gammelt sykehus på Eidsvoll kan bli asylmottak – foreldre reagerer kraftig - Frieord()

 • Pingback: 14-årig norsk gutt slått ned av "guttegjeng" på Norway Cup - fikk hjernerystelse, blått øye og skader over hele kroppen - Frieord()

 • Pingback: Danmark: 11 år gamle jenter truet med å bli knivstukket på lekeland - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()