Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

EVENTYRFABRIKKEN. Det var inne i et hjørne på lekelandet at den forsvarsløse jenta på 11 år ble angrepet av syv muslimske gutter.
OVERFALL PÅ LEKELAND

I forbindelse med høytiden Eid skal en muslimsk menighet ha dratt til Eventyrfabrikken i Skien. Der skal en gruppe av de muslimske barna og ungdommene ha banket opp en 11 år gammel norsk jente så alvorlig at hun måtte overnatte på sykehus.

Den 11 år gamle jenta var  på Eventyrfabrikken i Telemark sammen med noen venner og lekte, da noen gutter som var i følge med en muslimsk menighet uprovosert begynte å krangle og bråke med dem.

Mens 11-åringen var borte i et hjørne i den store lekehallen skal plutselig en gruppe av de muslimske guttene ha angrepet henne. Det skal umiddelbart ha kommet flere gutter til fra menigheten og angrepet jenta. Til sammen syv gutter i alderen 9 til 13 år deltok i angrepet.

Guttene slo og sparket den lille jenta og kalte henne for en hore.

Volden var så grov at familien måtte ta med jenta til sykehuset, hvor hun måtte ligge til observasjon over natten.

Les også: Fylkesmann i Skien: norske skoler plikter å følge islamske regler

D
LEGEVAKTEN I SKIEN: Etter det grove og uprovoserte overfallet fra en større gruppe muslimske barn og ungdommer på Eventyrfabrikken, måtte den 11 år gamle jenta fraktes til sykehuset i Skien. Her ble hun liggende til observasjon over natten. (Foto: Google Streetview).

Amper stemning

Men volden stoppet ikke med barna. Det skal i tillegg ha utviklet seg til en amper stemning da en kvinnelig ansatt ved Eventyrfabrikken gikk bort til de voksne besøkende fra den muslimske menigheten for å si i fra om den grove voldsepisoden.

Istedenfor å ta tak i situasjonen og finne ut av hva som hadde skjedd, så skal en av de voksne muslimske mennene aggressivt ha konfrontert kvinnen og begynt å knuffe på henne.

Les også: Politiet etterlyser afrikaner etter voldsran i Skien

Muslimsk forening

To ganger i året er Telemark islamske forening på Eventyrfabrikken under den muslimske Eid-feiringen. Det skal ha vært 12 voksne og 63 barn tilstede denne dagen da angrepet fant sted.

Les også: Somalisk ungdomsklubb i Skien var narkosentral

Vurderer sikkerhetsvakter under muslimske høytider

Eventyrfabrikken kan nå bli tvunget til å sette opp overvåkingskameraer i lekehallen og de vurderer å leie inn sikkerhetsvakter under de muslimske høytidene når menigheten er på besøk, melder lokalavisa Varden.

Nestlederen i Telemark islamske forening, Kawa Salehi, hevder han ikke har hørt om det brutale overfallet da avisa kontakter ham. Han hevder også at noe lignende aldri har skjedd tidligere, når foreningen har vært ute på tur.

Salehi aviser at den muslimske foreningen har et annet kvinnesyn og at de ville behandlet en mannlig og kvinnelig ansatt likt hvis de kom til dem for å snakke om problemer i forbindelse med besøket.

Politiet er koblet inn i saken.

Relatert: