«Folk med innvandrerbakgrunn skaper rasisme mot nordmenn i Facebook-gruppe for utlendinger»

SKREV LESERINNLEGG OM RASISMEN MOT NORDMENN FRA INNVANDRERE: William Gomes er leder for FpU i Horten og omegn. Han forteller hvordan grov hets av nordmenn, kvinner, homofile og jøder er vanlig på Facebook-grupper der innvandrere i Norge diskuterer. (Foto: Privat).
RASISME

William Gomes er politiker for FpU i Horten og omegn. Han er også mørkhudet. Og i et nylig innlegg i Tønsberg Blad forteller han om hvordan innvandrergrupper på Facebook bedriver grov rasistisk hets mot nordmenn. En av disse gruppene har hele 25.000 medlemmer og Facebook lar den eksistere selv om den bryter mot norsk lov.

Fra Tønsberg Blad:

Hudfarge og religion er diskutert daglig der inne, og det er tydelig at jeg er søppel. Det blir ofte kommentert at jeg har blitt for norsk eller at jeg trur at jeg er akseptert av nordmenn.

Det er ekstrem ordbruk der inne, mye hat og hets. Homohat, jødehat, hat mot norske jenter og et ekstremt kvinnesyn.

Jeg har lest uttalelser der æresdrap, voldtekt og vold mot damer forsvares. Jeg leser forsvar av terror. Det har i det siste vært stor fokus på Israel og Palestina men også Tyrkia og Kurdistan. Kommentarene er så stygge at det kan være ekkelt å lese.

Begreper som «Jævla nordmann, potet, wannabe, blendahvit, norskehora» og andre uttalelser kan settes på deg om du skriver at du vil bo i Norge eller er takknemlig for landet vi bor i. For gud skyld så må man ikke finne på noe slikt. (Sitat slutt).

Les hele innlegget til William Gomes på Tønsberg Blad.

 

 • invernes

  Det er helt ok for venstresiden og politikere generelt at innvandrere kan komme med rasisme mot nordmenn, også løgn media er enig der, vi nordmenn er i veien for sosialistenes drøm om et land uten hvite mennesker.

  • MerseyRiver

   Vi hvite var i hvert fall først på månen. Og vi fortsetter å utforske verdensrommet.

   • Xenzorchip

    Rakett teknologien ble oppfunnet av Kina. Russland moderniserte kinesisk teknologi. Toalett papir og skrive papir ble også funnet opp av Kina. Når du tørker deg i rompa. Husk at du tørker deg med kinesisk oppfinnelse.

    https://www.youtube.com/watch?v=gCymr-xEykk

    Det er greit å være stolt av hvit hudfarge, men jeg håper virkelig dere ikke går all out NAZI på meg nå. Kunnskaper og teknologi går fram og tilbake. Europa moderniserte kinesiske pistoler, raketter og kanoner i renessansen. I 2018 er det kina som modernisere europeiske oppfinnelser. Det var i Renessansen at Europa var villig til å lære teknologi fra andre nasjoner. Kina var arrogant og ville ikke lære fra Europa under renessansen. I 2018 er det Europa som er arrogant og Kina som er villig til å lære. Det er slik jeg føler kommentarfeltet i Norge fungere. Se på muslimene. Muslimer er arrogante og de lærer ingenting.

    • Voldsom Homo

     Hvis kunnskap og teknologi går frem og tilbake, lurer jeg på når afrikanere, dvs de sør for Sahara tar igjen hvite og asiater.
     Btw. Du som har oversikt over sivilisasjonens teknologiske fremskritt. Har negere oppfunnet, bidratt med noe som helst?
     Av betydning, mener jeg.

     • nikkymouse

      Puste luft inn i rompen til Kua er jo en genial Afrikansk oppfinnelse. Det er jo Europa (Kristendommen) og Øst Asia (Buddhismen) som har oppfunnet det meste av oppfinnelsene vi bruker idag.

      Å si at hvite mennesker oppfant alt. Det minner meg om motstandsbevegelsen i Norge. Jeg merker at mange medlemmer fra Nordisk motstandskamp er altfor opptatt av hvite mennesker i kommentarfeltet. De sprer propaganda hele tiden. Jeg synes frieord er en fin nettside, men foretrekker resett og document hvor man finner færra nazister i kommentar feltet. Frieord har jo blitt en sånn hvit makt arena. Som sagt jeg bryr meg ikke om hudfarge. De eneste som bryr om hvit hudfarge er sosialister og nazister. Nazister er også sosialister. Nazister = Nasjonalsosialister.

      https://www.frihetskamp.net/avsperringsaksjon-mot-bergen-kino/

     • Kasion

      Kunnskap og teknologi gjør jo det, men du må ta vare på dette og være villig til å lære. Se på denne videoen fra Youtube.
      https://www.youtube.com/watch?v=mtsa0MT2H4I

      Det kineserne lært fra vesten fra 1991 – 2018.
      1. Kapitalisme
      2. Industri
      3. Produksjon av varer
      4. Infrastruktur
      5. Robotisering

      6. Utvikling

      Så her gjelder det ikke å være høy på pæra. Kineserne har lært dette fra Vesten. Så det er jo bevis på at kunnskaper går fram og tilbake. I 2030 eller 2040 så er det Europa og vesten som lærer fra Kina. I 2018 er det Kina som lærer fra vesten.

      Vesten lærte først fra Kina i middelalderen og opplysningstiden.Så kollapset Kina og lærte fra vesten. I 2018 er det kina som lærer fra vesten og det er jo fakta. Utvikling går fram og tilbake. For å utvikle et samfunn så man ikke være arrogant. Man må være åpen for ideer og Kina er veldig åpen for vestlige ideer. Jeg ser at mange skriver hvite mennesker oppfant alt. Dette er ikke sant og er et tegn på forfall. Det er arroganse og da er man ikke åpen for å lære.

      Kina bruker vestlige kunnskaper til å utvikle seg i 2018, men i 2030 er det vesten som bruker kinesiske kunnskaper til å utvikle seg.

     • Kasion

      Men hvis vesten skal oppføre seg som Afrikanere. Ødelegge alt som er kinesisk. Da ligner vi mer og mer på Islam. Kina elsker vestlige kunnskaper og Kineserne bruker dette til å utvikle sitt samfunn. I middelalderen var det vesten som elsket kinesiske kunnskaper og brukte dette til å utvikle samfunnet.

      Adolf Hitler brente kunnskaper og bøker. Adolf Hitler var arrogant og lærte ingenting fra Napoleon Bonaparte og Napoleon sin krig mot Russland. Det er på grunn av arroganse at Adolf Hitler og Samuraiene tapte andre verdenskrig. Adolf Hitler var mektig, men Hitler var ikke villig til å lære fra historien. Hitler var ikke villig til å lære fra fransk historie. Europa under Napoleon og Adolf Hitler har tapt to ganger mot Russland. Allikevel nekter Europa å lære.

      Scoreboard
      Russland 2
      Europe 0

    • Heinrich

     Du skulle bruke navnet «CENSORCHIP»

    • Mjolne

     Det med at toalettpapir ble oppfunnet i Kina er vel bare en vandrehistorie, for toalettpapir ble vel tatt i bruk først i USA i 1857. Svartkrutt ble riktig nok oppfunnet i Kina, men det var europeere som utviklet brukbare våpen slik at kruttet kunne brukes til noe fornuftig. Moderne krutt og sprengstoff er i alle fall oppfunnet av europeere!

     • nikkymouse

      Toalettpapir ble oppfunnet av Kina og de har brukt det siden år 589.

      1857 er året toalettpapir ble et varemerke i USA og lett tilgjengelig for offentligheten. 1857 er toalettpapirets kapitalisme. I USA kødder du ikke med varemerket for da blir du saksøkt. Gjennom det kapitalistiske patent og varemerket klarte foretningsmenn å forby konkurranse i samfunnet. For eksempel Hollywood er de eneste som produsere filmer i USA. Alle andre som kødder med Hollywood blir saksøkt. Slik fungere kapitalismen. 1857 er året da noen få mektige kapitalist bedrifter fikk enerett på toalett papir gjennom sine merkevarer. Oppfinnelsen er da fortsatt kinesisk.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Toilet_paper

     • Mjolne

      En må vel skille mellom oppfinnelser og å ta noe eksisterende i bruk. Så vidt jeg vet så har vel ikke toalettpapir vært patentert.

   • Mjolne

    Ja, og vi bør slutte å riste de andre ned fra trærne de bor i…

 • Vesperian

  Bare mer bevis på flerkultur ikke fungerer. Og det kommer det aldri til å gjøre heller.

 • Hans Hansen

  Innlegg slettet. Fint om vi kunne vært litt saklige her i kommentarfeltet. Mvh Frieord.

 • Voldsom Homo

  En mørkhudet politiker som forsvarer hvite nordmenn mot rasismen som rammer oss. Jeg er målløs.
  De pleier bare å klage og forlange på vegne av sine egne. Det finnes intelligent liv blandt dem også

  • Mjolne

   Er det sikkert at denne figuren i det hele tatt eksisterer da?

   • Voldsom Homo

    Helt ærlig? Jeg bor i samme by. Har aldri sett eller hørt om han før. Det er en liten by, så litt rart.

 • KEBAB

  Jimmie Åkesson sier det slik i 2018 valgkamp videoen:
  Konflikten (i sverige) handler ikke om høyre/ venstre eller rik/ fattig. Mann eller kvinna.
  Konflikten går mellom de som ødelegger vårt land og de som arbeidet for å redde det.

 • squiike

  Jeg driter i hudfarge. Det er kultur som er vesentlig. Veldig få som kommer er villige til å integrere seg. Her er det en som har gjort det. Det er godt å ha slike i politikken. Det er fint å være stolt av sin historie og kultur, men å være stolt av fargen på huden er bare trist.