«Folk med innvandrerbakgrunn skaper rasisme mot nordmenn i Facebook-gruppe for utlendinger»

SKREV LESERINNLEGG OM RASISMEN MOT NORDMENN FRA INNVANDRERE: William Gomes er leder for FpU i Horten og omegn. Han forteller hvordan grov hets av nordmenn, kvinner, homofile og jøder er vanlig på Facebook-grupper der innvandrere i Norge diskuterer. (Foto: Privat).
RASISME

William Gomes er politiker for FpU i Horten og omegn. Han er også mørkhudet. Og i et nylig innlegg i Tønsberg Blad forteller han om hvordan innvandrergrupper på Facebook bedriver grov rasistisk hets mot nordmenn. En av disse gruppene har hele 25.000 medlemmer og Facebook lar den eksistere selv om den bryter mot norsk lov.

Fra Tønsberg Blad:

Hudfarge og religion er diskutert daglig der inne, og det er tydelig at jeg er søppel. Det blir ofte kommentert at jeg har blitt for norsk eller at jeg trur at jeg er akseptert av nordmenn.

Det er ekstrem ordbruk der inne, mye hat og hets. Homohat, jødehat, hat mot norske jenter og et ekstremt kvinnesyn.

Jeg har lest uttalelser der æresdrap, voldtekt og vold mot damer forsvares. Jeg leser forsvar av terror. Det har i det siste vært stor fokus på Israel og Palestina men også Tyrkia og Kurdistan. Kommentarene er så stygge at det kan være ekkelt å lese.

Begreper som «Jævla nordmann, potet, wannabe, blendahvit, norskehora» og andre uttalelser kan settes på deg om du skriver at du vil bo i Norge eller er takknemlig for landet vi bor i. For gud skyld så må man ikke finne på noe slikt. (Sitat slutt).

Les hele innlegget til William Gomes på Tønsberg Blad.