Fylkesmann: Norske skoler plikter å følge islamske regler

TVINGES TIL SHARIA: Fylkesmannen i Telemark har nå pålagt skolene i fylket å følge islamsk lov og kjønnsdele elevene i undervisningen. (Foto: Illustrasjonsbilde).
NORSK SKOLE/ISLAM

Fylkesmannen i Telemark, Kari Nordheim-Larsen, har nå bestemt at skoler i fylket må følge islamske regler, også kalt sharia, for kjønnsdeling under den daglige undervisningen. Dette gjelder i særdeleshet fag som kroppsøving, hvor jenter og gutter må være adskilt.

Det var den 10. mars i år at Frieord.no først kunne fortelle om hvordan muslimske foreldre ønsket å separere gutter og jenter i svømmeundervisningen på skoler i Skien.

Fra Frieord.no:

Telemark Fylke har opplevd en stor økning i antallet muslimer som har bosatt seg fylket. Nå begynner kravene om tilpasning til religiøse lover å komme til de offentlige tjenestene i blant annet Skien.

Telemarksavisa kunne sist uke fortelle om hvordan skoler i Skien nå opplever en sterk pågang om å kjønnsdele undervisningen på skolene. Det har gått så langt at muslimske foreldre har nektet sine døtre å delta i svømmeopplæringen sammen med gutter.

Kravene er at undervisningen skal deles opp etter kjønn og at gutter og jenter må holdes avskilt. Det kreves også at det må ansettes kvinnelige lærere.

Oppvekstsjef i Skien Grete Gjelten oppfordrer skolene å ta kontakt med imamene i Skien for å finne en løsning.

Kommunalsjefen i i byen har derimot sendt brev til Fylkesmannen for å høre om det er innen lovverket å tilby undervisning som diskriminerer på bakgrunn av kjønn, religion eller etnisk bakgrunn.

Les mer: Lærer vil fjerne Østfold-dialekt pga innvandrere

Sendte brev til Fylkesmannen

Det hele endte dermed med at kommunalsjefen i Skien sendte brev til Fylkesmannen for å få et svar på hva man burde gjøre.

Nå har svaret kommet. Og det fastslo at muslimenes religiøse tro veier tyngre enn norske lover og at man nå må «tilrettelegge» for en kjønnsdelt undervisningshverdag for skoleelevene.

Les også: Krise i Oslo-skolen – 1.700 førsteklassinger kan ikke norsk

D
NORGE ANNO 2035? Norske myndigheter har nå åpnet døren for sharia-styrt undervisning i norske skoler. Hvor langt vil man gå etterhvert som muslimer øker sin andel av befolkningen? (Foto: Illustrasjonsbilde).

Fra Ta.no:

Fylkesmannen påpeker at det til vanlig ikke er lov å organisere elevene etter faglig nivå, kjønn eller etnisk tilhørighet. Men at det i opplæringsloven gis rom for at det kan gjøres unntak fra dette når det foreligger tungtveiende elevhensyn. Her vises det til en veileder fra Kunnskapsdepartementet.

D
GREIT MED KJØNNSDELT UNDERVISNING: Fylkesmann i Telemark, Kari-Nordheim Larsen, mener det må innføres kjønnsdelt undervisning i Telemark. (Foto: Fylkesmannen.no).

I veilederen står det følgende:

«Det kan for eksempel tenkes visse situasjoner der elever vil oppleve det integritetskrenkende dersom de tvinges til å måtte motta undervisning der begge kjønn er til stede, en situasjon som av og til kan oppstå for eksempel i forbindelse med svømmeundervisning og i andre deler av kroppsøvingsfaget. Ut fra en konkret vurdering kan det av og til være riktig å imøtekomme slike behov.»

Veilederen åpner altså for en ordning med kjønnsdelt svømmeundervisning. En avgjørelse om en slik ordning må skje etter en konkret vurdering med avveining av flere hensyn. Hensynet til elevfellesskapet og hensynet til barnets beste vil være viktige i denne vurderingen, skriver Fylkesmannen. (Sitat slutt).

Les også: Norske elever flykter fra flerkulturell skole i Asker

Opprør i kommentarfeltet

I kommentarfeltet er det store flertallet oppgitt over forslaget.

Samir Daci skriver:

Disse krava er helt horrible. Jeg er født som muslim men dette hadde jeg aldri funnet på å kreve. Noen lever et isolert liv ser det ut som . Hva slags samfunn skal disse bo i når deres barn kan ikke bade sammen med sine klassekamerater? Hvordan ser disse foreldre på oss andre? Hvis det er så fælt her hvor for bor dem her? Nå må det slåes hard ned på disse urimelige krava.

Eva Brandvik skriver:

Noen synes det er helt greit av en eller annen grunn. De bor kanskje et sted hvor man selv ikke er berørt? Ser de ikke at mange muslimer vil endre på våre normer og få oss til å tilpasse oss mye som vi heldigvis fant ut var antikvarisk for lenge siden? Hvorfor skal det norske samfunnet tvinges til å endre oss etter de som kommer og krever?

Bjørn-Magne Jensen skriver:

For mange mage år siden,kjempet lærere får og få bort kjønnsdelt undervisning.Nå ser vi at flere og flere lærere ønsker dette tilbake, hvor er opplæringsloven? Vet om lærere som ikke tør å stå imot presset og redselen for å bli stemplet som rasist, og miste jobben. Her bør kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen komme på banen.

S. G. Møllen skriver:

Hvis vi sier at vi ikke vil ha barna våre på skoler med muslimske barn, at vi ikke vil bo i nabostrøk med muslimer….? Om vi hadde sagt allerede for 30-40 år siden at også muslimske barn skal ha gymnastikk på skolen, OG de skal dusje etterpå…? En god gammel leveregel på nynorsk: «When in Rome, do like the Romans». Overført til dagens Norge og med beskjed til muslimene: When in Norway, do like the Norwegians. Altså, kast hiqaben og burkaen. Skal dere delta sammen med oss slik vi lever, må dere leve som oss, Så skal vi – slik det kreves i mange muslimske land, la våre kvinner dekke til håret og vise minst mulig hud når de er på besøk der. Om vi klart sier ifra til dem om dette i det de kommer over grensen vår, kan de velge der og da om de heller vil dra tilbake enn å slå seg ned her – skriftlig og bindende. Vi er for veike i beskyttelsen av det samfunnet som er bygget opp av nordmenn i generasjoner. Det blir fort et svik mot våre forfedre som mot oss selv og våre barn og kommende generasjoner. Jeg begynner så smått å bli lei muslimer. Har ikke vært det i utgangspunktet, men nå røyner det på. For ikke å si at jeg er eitrende forbannet på våre ettergivende røde politikere oppigjennom de siste 30-40 årene.

Atle Hammelow-Berg skriver:

Dette kan da ikke være noe problem? Ansett kvinnlige svømmelærere – og send absolutt hele regningen for merkostnadene (også ekstra leie av svømmehall samt administrasjon, reiseutgifter osv) til foreldrene som krever dette.

Det er et vanlig prinsipp for oss nordmenn at dersom det som tilbys fra det offentlige ikke oppleves bra nok for enkeltpersoner, så får man betale for det man vil ha. Slik man f.eks gjør på private sykehus og private skoler.

Jeg antar at siden vi her snakker om folk som bor i Norge og lever i dette samfunnet med dets regler og forvaltningslovens krav til likebehandling, så det er vel ingen grunn til å endre på dette prinsippet nå – eller?… Det vil i så fall føre til mange lignende krav fra andre nordmenn på ting som de ikke er fornøyd med – noe samfunnet neppe har råd til. Derfor må regningen sendes til de som ikke er fornøyd med det som tilbys de – likt for alle.

Relatert:

 • Johan Aksnes

  Ennå en landssviker.

 • Aksiomet

  «Integritetskrenkende», sier hun. Jeg har aldri hørt verre vissvass i hele mitt liv.

  Hva i all verden er det som skjer med Norge? «Integritetskrenkende» er ikke et ord. Det er ikke et meningsbærende begrep. Nå må vi begynne å tenke her, folkens. Nå må vi begynne å reagere.

  • FRP – nasjonen

   Disse forbanna anti hvite som driver å vedtar slike lover og regler, vil være hovedgrunnen til vår undergang, hvis ingen reagerer. Disse anti hvite tar det steg for steg og tilslutt er hele landet styrt av jungelens lover. Det verste er at såpass mange selvhatende anti hvite naive nordmenn stemmer på dem..

   • CharlieHund

    Eeeeh…? anti hvite…? Når ble anti eget ord? Hva betyr anti?
    Mener du kanskje anthvite? Hvem er motstander av hvite farger? Hvilke lover og regler har de vedtatt?

    • Liknes

     Når ble anthvite et ord? 😉

    • Anti betyr imot, anti-hvite vil si at man er imot hvite..! Antibakteriell zalo er selvfølgelig vaskemiddel imot bakterier… Lov å tenke litt selv også…!

   • Ove Knutsen

    Les litt korrektur, vennligst.

   • Ove Knutsen

    «stemmer på dem», hvem er «dem».

   • Guest

    rasistisk

   • Guest

    rasistisk

    • Kari Olsen

     Det er fylkesmannen og andre venstrekrefter som er rasister – mot nordmenn!

    • Arne

     Muslinger er ikke velkommen her i Norge hvis de skal forandre på Norske Regler!

   • jerry

    ER du helt seriøst??????😂😂😂😂😂

   • Etosen blir hardt rammet av dårlige skrivekunnskaper her.
    Prøv også å forholde deg til tema.

   • Marius Engebretsen

    De såkalte «Hvite» Som godtar dette, er egentlig ikke hvite som det skal ha til.

   • Silje Uglenes

    Du snakker om Anti hvite, som om det er en rase, Jeg er Anti hvit på den måten at jeg velger å ikke bruke det begrepet. vi som stemmer på dem er ikke naive, men ser hvor mye deres religion betyr for dem. Vi er ikke de eneste menneskene på jorden, men det er mange som oppfører seg som de er det. Det er mange argument for kjønnsindelt svømming og jeg er enig med mange av de, men jeg klarer å se hvorfor folk er uenige med min mening, jeg annbefaler alle som leser dette å tenke over argumentene for andre sine meninger…

  • ddooh

   Ja vi må bynne å reagere…

  • Petter

   Etnisk norske ungdommar synest til og med det er integritetskrenkande å dele garderobe med dei av same kjønn, så dei dusjar med undertøyet på! Har dei blitt smitta av multikulturalismen, tru, og ynskjer å gå lenger enn sharia og snart krevje individuell symjeundervisning?

  • Kari Olsen

   Så hun vil at Norge skal bli et muslimsk land??
   Nå må vi se og velge helt andre partier her!!

 • Ali Afazar

  Jeg er innvandrer selv (og forstår godt at denne siden, ikke helt er rettet mot min folkegruppe). Men jeg vil bare si at det som den Kari kjerringa (unnskyld uttrykket) er noe av det mest steine mennesket jeg har lest om.

  For min familie som er ahmadiyya muslimer, så er det akkuratt denne sharia lignende praksisen som vi flykta fra, og enhver innbygger med norsk pass bør kjempe mot en hver form for shara

  • mcmikke

   Jeg vil på det dypeste beklage Afazar at du skal behøve oppleve slikt igjen !

  • kroniker

   Dere har også flyktet med!
   Dere har bygd en kvalmt diger moske (tempel) beliggende høyt over Oslo, ved siden av E6, veien fra Gardemoen til Oslo

   • Drako

    Jeg skjønner ikke hva dere snakker om. Denne siden er rettet mot alle folk som kan tenke logisk i det hele tatt. Og jeg skjønner spesielt ikke hva du(kroniker) snakker om. Vis du har noen viten om Sharia lover og Ahmadiyya Islam, så er ikke dette skrevet av Ali så merkelig. Det gir faktisk fullstendig mening. Dessuten vil jeg, mer personlig selvfølgelig, si at jeg har både sett og vært inne i Ahmadiyya moskeen, og jeg vil si at kvalm ikke er et ord som kan beskrive den. Jeg synes den er et både estetisk og arkitektonisk vakkert bygg. Og bare for å klargjøre det, jeg er en agnostiker uten noen form for religiøs overtro eller noe bestemt livssyn, men jeg siden verden blir mindre hver dag har jeg i det minste tatt meg tid til å sette meg inn i det viktigste å vite.

  • Tore

   Bra at dere, flyktninger, kommer på banen i disse sakene og forteller hva dere flyktet fra.
   For det er mange, Nordmenn, som ikke har skjønt at det er en grunn til at det flyktes TIL Norge. Da ser jeg bort fra økonomiske flyktninger, som helt sikkert ikke har interesse av integrering.
   Reelle flyktninger burde være glade for å komme til et land som tar imot dem, og la seg integreres i de skikker og den kulturen som gjelder.

  • tiger

   Bra andre reagerer også. Synes ikke at vi andre elever skal tvinges til å følge sharia-lover.

  • tiger

   Bra andre reagerer også. Synes ikke at vi andre elever skal tvinges til å følge sharia-lover.

  • Ingvald Tangen

   Ali Afazar jeg vil faktisk ikke legge så mye av skylden for de problemene og motsetningen som bygger seg opp her i Norge på muslimene, uansett retning innen Islam. Hoveansvaret for alt som går galt og som skaper motsetninger ligger hos politikere og byråkrater som Kari-Nordheim Larsen og hennes like. Politikere som ikke tør å si nei, eller si «nå er dere i Norge» og da følger vi norske lover, regler og sedvaner, men i stedet sier «vi må akseptere at vi nå er blitt ett multikulturelt samfunn». Selfølgelig vil de som kommer her kreve, når de ser at ingen tør å si nei til kravene. Hvem ville ikke gjøre det samme? Jeg bor ute i distriktet der det ikke er særlig multikulturelt, men oppholder meg mye i syd øst asia, og besøker jevnlig land som er hovedsaklig muslimske. Men jeg opplever ikke noen stå på krava mentalitet der på linje med det som jeg får inntrykk av ved å lese norske aviser. Så inntil vi sier til våre eminente norske?? politikere og byråkrater at de faktisk er i Norge så vil ikke segreger bading bli det eneste. Fermtiden vil muligens ligne mere på Iran og Saudi Arabia, selv om dette er muligens å se litt svart på det. Ja, jeg har vært der.

   • Det er venstre vridde naive mennesker og media sin skyld at slikt skjer, og politikere og maktpersoner føler seg tvunget til å følge disse latterlige påskuddene. De vil ikke ha kristendom i skolen, men vi vil ikke ha islam heller…

  • Mohamed Al-Hajg

   Ahmadiya er vel ikke muslimer (ja de kaller seg det)? men tror dere på at Allah er En og at Mohamed var hans siste sendebud? jeg har hørt noe annet der, rett meg hvis jeg tar feil

  • DAn

   Spot On..

  • Marianne Adolfsen Gjelseth

   Kan du hjelpe og få politikerne til og skjønne dette? Åpenbart er ikke etnisk norske de som blir hørt lengre. De hører kun på muslimer om dagen.

 • Dan Sverre Nordstrand

  ER DET MULIG, vi bor i ett kristent land, å det de muslimene tror på må ikke tillates her i Norge. Få kristendomsundervinsingen inn i skolen igjen, la barna pugge salmer.. Her skal ikk koranen å islam bestemme. MÅTTE GUD VÄRE MED OSS….

  • Martino Mendocino

   Hva vi ser i dag er de siste dødskrampene av fenomenet religion.
   Du er da ikke bedre med din magi og illusjonisme.

   Norge er ikke et kristen land lengre, og det er heller ikke Danmark og Sverige.
   Bygget på kr. verdier kanskje men ikke kri. den dag i dag.

   Om noe så er media og politikere, popstjerner vår nye religion den dag i dag.

   Trenden globalisme gjør at vi må underkaste oss alles måter å leve på, noe som er mest skadelig for religion i det lange løp.

   Å prøve å bekjempe masse-innvandring med rasisme vil få enn ingen veier. Det er nok info i at det ikke hjelper noen med denne politikken, at vi mennesker har en medfødt tiltrekning til mennesker like oss selv og at ressursene ville hjulpet bedre gjennom handel.

   • Drako

    Som agnostiker er jeg veldig glad for at ikke alle i Norge har latt være å sette seg inn i hvordan Norge fungerer. Jeg kunne ikke hvert mer enig med deg(Martino). Kanskje med unntak av det at media, politikk og popkultur er nye «religioner», men dette kan diskuteres.

  • Kenneth André

   Nei takk. La elevan lære om flere religioner enn bare den ene. RLE-faget var faktisk det mest rettferdige overfor de ulike religøse grupperinger.
   Men religiøse lover har lengre ingen plass i skolen og skal dermed holdes utenfor, fullstendig.

  • Norge er ikke et kristent land lengre. Det har politikerne og kirken endret. Politikerne er ikke religiøse, og kirkens menn har forlengst glemt Jesus og Gud, og er mer opptatt av islam og muslimer.

 • wenche friksen

  Såvidt meg bekjent, -så står det i norsk LOV at det IKKE er lov å gjøre dette!!

  • Petter

   Såvidt meg bekjent, blir det i saka her vist til norsk lov, og der står det at det er lov. Det er jo grunnen til at fylkesmannen opnar for kjønnsdelt symjeundervisning. Slik stod det i TA: «– Etter § 2-3a i opplæringsloven skal skolen vise respekt for elevene og foreldrenes religiøse og filosofiske overbevisninger og sikre retten til likeverdig opplæring. Dette innebærer at skolen på sin side har plikt til å forsøke å legge til rette svømmeopplæringen slik at eleven kan delta, sier utdanningsdirektøren.» (Det blir for lettvint å kommentere saker utan å lese kva det dreier seg om, synest eg.)

   • wenche friksen

    kjønnssegregering og religionssegregering VAR i utg. punktet ikke lov, Petter, – men de lemper jo på lovene i ett kjør, -for å tilpasse alle og enhver som imamer og forskjellige ønsker.

    Så lovene gjelder visst ikke lenger, -kanskje bare for nordmenn? O:)

 • mcmikke

  Det grautholet må jo være Norges mest inkompetente tobeinte skapning !

 • storbanditt

  Jeg blir mer og mer tilhenger av en væpnet revolusjon her i Norge.Dette går for langt.

  • Kenneth André

   Har tenkt tanken sjøl. Benytt de neste 5-10 år på å samle inn alt av skittentøy politikeran har gjemt unna og så presentere dette til det offentlige.
   Og sette nye krav til alle politiske funksjoner på landsbasis. Blant annet, passende utdannelse og bakgrunn.
   Utdanningsministeren skal ha vært lærer/lektor i minst 5-10 år,
   Forsvarsministeren skal gått krigsskolen,
   Osv…

   • Kenneth André

    Vi kan kanskje prøve noe anna før mann bynne å bær våpen på Karl Johann.

 • Norah Wilding Mae

  Dette er helt feil vei å gå! Disse ungene bor og vokser opp i Norge! Det er helt utrolig at noen kan komme med en slik konklusjon som dette. Jeg gremmes.

 • Ateist1

  Til spørsmålet: «NORGE ANNO 2035? Norske myndigheter har nå åpnet døren for sharia-styrt undervisning i norske skoler. Hvor langt vil man gå etterhvert som muslimer øker sin andel av befolkningen?»

  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675

  • Else Svenning

   Folket har glømt gangetabellen! imuslim=8muslimer gange 8er er 64 osv++++++! muslimer di poduser nye muslimer på løpende band! fødselkontroll er forbudt! vi kommer til og DRUKNE imuslimer

 • Knut

  Uffda, tror jammen vi må kristne landet igjen fort som fy……

  • Drako

   Å kristne noe som helst er ikke et alternativ som kan utrede noe som helst. Et pluralistisk samfunn av den typen Norge er kan ikke sette en religion som hevet over andre religioner, eller lovene som gjelder i landet. Det er derfor hele denne saken er skandaløs, fordi det åpenbart er i brudd med de norske lover. Selv om denne saken ikke nødvendigvis bryter loven, så kan vi ikke tillate slike brudd, akkurat som om vi skulle ha inført kristendommen som stats religion og KRL som et pålagt fag i skolen.

 • Tor TorsenT

  Tuller nettavisen ?
  Dette kan da ikke være sant ?

  Hva i all verden foregår i hodet til den damen når hun setter relgiøse lover foran sekulære norske lover ?

  Hun bør gå av sporenstresk .
  Her bør regjeringen gå inn og overprøve denne beslutningen .

 • AMG65

  Galskap!

 • @@@

  Gi fylkeslederen sparken.

 • @@@

  Det er hun skrulla som går rundt og gratulerer asylsøkere med norsk statsborgerskap.

  • Else Svenning

   ÆSHiI

 • Erik Hansen

  Rent landssvik!

 • Tommytott

  https://www.facebook.com/kari.nordheimlarsen?fref=ts

  Send henne en melding og fortell henne direkte hva dere synes om dette.

 • Tommytott

  https://www.facebook.com/kari.nordheimlarsen?fref=ts

  Send henne en melding og fortell henne direkte hva dere synes om dette.

  • adrian1982

   Melding sendt 😊 Makan til møkkakjerring

 • Trevor

  Kari Nordheim-Larsen, 67 år, partibok fra Arbeiderpartiet (AP) og satt i Gro Harlem Brundtlands og Thorbjørn Jaglands regjeringer. Ble utnevnt til Fylkesmann i Telemark i 2006 etter 2 år som rådmann i Hol kommune.

  Fylkesmann, ambassadører, departementsråder, offentlige direktørstillinger, spesialrådgivere, lederverv i offentlig finansierte «frivillige organisasjoner» og lignende brukes av partipampene som «klapp på skulderen» (for lang og tro tjeneste mot partipampene) for avdankende politikere og andre «støttespillere».

  Det burde være minst 4 års karantene for overgang fra politikk til offentlige stillinger (inkludert deltakelse i regjeringen, som jo er en partiansettelse), på den måten kunne politikerne ha fått seg litt arbeids- og livserfaring (på gulvet) i ordinære private firma sammen med hardtarbeidende vanlige mennesker.

  En burde også ha hatt de fleste offentlige ledere på åremål (slik at de måtte prestere eller forsvinne etter en tid), samt at politimestre, dommere og departementsledere burde ha blitt valgt av folket (sikrer lojalitet til borgerne og ikke til partipampene).

 • Irenepia

  Takk for at man ikke bor i Telemark da!

  • Tore

   Hvis dette går gjennom, så kan du være sikker på at dette skaper såkalt presedens. Og da har Telemark åpnet opp for andre skrullinger som er for sharia.

   • Irenepia

    Redd for at du har rett der ja :/

   • Kyrre Thomassen

    Ho skulle tatt å bodd i et av disse landa som praktisere disse loven, hvor kvinnen ikke har noen rettigheter utenfor husets 4 vegger

   • Kyrre Thomassen

    Ho skulle tatt å bodd i et av disse landa som praktisere disse loven, hvor kvinnen ikke har noen rettigheter utenfor husets 4 vegger

 • barebriller_punkt_no

  Flytter snart til Balticum, de er ikke plaget med asylsøkere og annen kultur som jeg etterhvert blir påtvunget.
  Hvorfor går vi i kne for våre nye landsmenn som burde bidra i stedet for å kreve. Nei, dette er ikke bra for Norge..

  • CharlieHund

   Forbannet god ide. 😀
   Flytte til Estland og komme hit som utenlandsk arbeidskraft. Jobbe i en måned og reise hjem til Estland og få full a-trygd fra Norge pluss barnetrygd for et stort antall mindreårige barn. 🙂 Pensjonsrettigheter inkludert.

 • Anders Arne

  At media ikke har blåst dette forteller hvor pressen står i samfunnet.

  Stilltiende aksepterer at Norge forvandles til et rasistisk, diskriminerende, segregert og religiøst samfunn.

  Denne damen, burde vært fjernet fra all politisk innflytelse.

  • Else Svenning

   Hun er skam for landet vårt! håper det ikke er flere som henne! Hun bør forlate sin stilling ! ingen respekt for norske lover!

 • Naatiden

  De muslimene som IKKE mener at dette er bra (de finnes også) får her et dilemma. De kommer til å måtte underkaste seg de andre muslimene for ikke bli utstøtt fra de muslimske samfunnene som er i sterk vekst, både i antall og makt. Disse multikultur-tullingene gjør selvsagt alt mye verre ved sine «gode meninger og inkluderings-anfall «.

 • Kristne og Norske skikker blir fjernet fra barnehager og skoler fordi de kan være støtende. Hvor mange blir ikke støtt av dette da? Eller er det greit å støte noen så lenge man støter en større gruppe?

 • tiger

  Hvorfor kan vi ikke bare få muslimske koranskoler? Så kan de som ønsker gå der. Ikke tving dette over på oss andre elever. Det er jo helt hull i hue… hadde du ville fulgt slike regler på din arbeidsplass?

  • Else Svenning

   vil ikke ha slike skoler her di skal intregere seg det er derfor di har fått komme! DI det ikke passer kan reise hjem! Dette er Norge! ikke muslimland! V har Norske Lover som også gjeder muslimene!

 • Norsk patriot

  Te helvete me hu der! Send hu rett te pensjonistsenteret, makan te komplett udugelig og patetisk kvinnemenneske ska man let leng etter!

 • invernes

  Hun er kort sagt en landssviker , og burde bli straffet etter det.

 • Rolf Krake

  Bliver det så helt forbudt at drikke pils, når Sharialoven bliver innført i hele landet

 • Anne Elisabeth

  Helt helt helt sinnssykt! Flaut!!!!!!

 • Fossekallen

  Det er en ting jeg lurer på: Hvem skal betale ekstrautgiftene med dette ? Mange kommuner har jo ikke råd til å vann i bassengene en gang !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Rolf Krake

  Det var bedre at norske skoler, at gjører muslimerne klogere, og ikke lærer norske barn, deres overtro, hvis dem begynder på det nå, så er der en chance for at muslimerne kommer over deres maniske tro på usynlige venner og geitetyver

 • sunbjorn

  Fylkesmannens svar sier ikke at de plikter å følge islamske regler. Men den åpner for at skolen kan gjøre det, om den finner det hensiktsmessig – slik jeg leser svaret. «En avgjørelse om en slik ordning må skje etter en konkret vurdering med avveining av flere hensyn. Hensynet til elevfellesskapet og hensynet til barnets beste vil være viktige i denne vurderingen», skriver Fylkesmannen. (Tydelig at flere slike medier som Frieord, TV2 osv. har satt igang valgkampen. Her skal folk gjøres forbannet!)

 • Ove Knutsen

  Dette er ikke inkludering av fremmedkulturelle. Det er ekskludering av lokal progresjon og samfunnsnorm. Dette tjener ingen.

 • Rune_Haukeland

  Var dette en spøk? Her må noen ha misforstått grundig. Og se kommentaren under; «Dette var det vi flyktet fra.» Jeg tilhører dem som mener at vi bør ha hjerterom og husrom til å ta i mot gjerne 10.000 syriske flyktninger til Norge. Men det betyr ikke at jeg vil endre det norske samfunnet. Vi har ytringsfrihet og religionsfrihet. Og vi har en felles skole, der barn fra alle økonomiske, religiøse, kulturelle og andre måter å dele opp samfunnet, går sammen. Og vi har likestilling, der menn og kvinner har samme verdi. Og skal vi få øvd opp likestilling, må gutter og jenter være sammen om det. Å svømme sammen skulle bare mangle. Noe annet er selvsagt at det er kjønnsdelte garderober og dusjer. Men å svømme med svømmeklær, det skulle bare mangle. Slike bestemmelser gir grobunn for fremmedfrykten, og er absolutt ikke noe vi trenger.

 • Hans P Grongan

  Jasså ønsker Kari-Nordheim Larsen(AP) tilbake til 60 tallet? Eller prøver hun å være politisk korrekt?

 • Ranya Shermin

  At det går an :O

 • adrian1982

  For noe forbanna tull. Hvis de ikke tåler å være sammen, på lik linje som alle andre, kan de heller la være å gå på skole her. Jeg er så forbanna lei av at vi skal bøye oss å tilrettelegge for de. Det er de som er kommet hit, da får de enten tilpasse seg oss, eller dra hvis de ikke liker det. Valget er fritt, det er ingen som tvinger de til å være her.

 • Pingback: Stockholm får ny mega-moské - Frieord()

 • Alf-Dagfinn Antonsen

  Dette er IKKE greit! Den norske skolen er samfunnets desidert viktigste arena, for identitetsutvikling såvel som for bygging av et felles verdigrunnlag. Likeverd mellom kjønn er en vesentlig del av dette verdigrunnlaget!

  Mange norske skoler er etterhvert satt under muslimsk press, hvor muslimske foreldre stiller krav om kjønnsdeling i gym og svømming. Det handler om sømmelighet, hevder foreldrene- og skolen er altså enig. Sømmelighet må det tilrettelegges for! Så får det heller være, at skolen svikter sitt samfunnsoppdrag og svikter formidlingen av det vi betegner universelle verdier. Dette er komplett uforståelig- og i strid med alminnelig folkevett og all lovgivning som regulerer utdanning og utdanningsmål!

 • Guest

  Simpelt å greit , kan skolen tilrettelegge for relegiøse kravet, det er bra , hvis ikke må de kunne få lov til å ikke delta på timene. skolen har ikke gjort noe ulovlig,og han som skriver artiklen fremmer en trangsynt oppfatning av Islam (måten han skriver innlegget) og bør kanskje komme seg litt ut i friluft.
  Saken er mye enklere:
  Noen muslimske jenter vil gjerne være med på svømmetimene. men de kan ikke det når guttene er der på samme sted for det går imot deres relegion. de spør skolen om tilrettelegge for at de kan få svømme kun med med jentene. får de svar som Ja , er det bra! , får de nei som svar er det bare sånn det er , de deltar ikke på disse timene og mister noe av undervisningen. Siden skolen bryr seg så har de tilrettelagt for at alle kan få den unservisningen de trenger. hvofor blande inn sharia, bilde av en dame i et arabisk land med forskjellig kultur og regler som skriver noe på arabisk. dumt og flaut må jeg si…hvorfor vises det relaterte artikler til en som sier at han er en rasist hvor hans poeng er forsøkt fremmet. lukter ikke bra dette…

 • elinemina

  Det er uten tvil bare et spørsmål om tid før slike som Kari-Nordheim Larsen vil legge til grunne for at etnisk Norske barn således i nær fremtid ikke skal kunne få oppleve en skole bygget på vår kultur og gode Norske verdier.
  De skal heller ikke få kunne ytre seg med meninger som kan virke krenkende mot Islam eller trosse muslimske levevilkår.
  Julefeiring vil bli avviklet sammen med 17. Mai feiringen der disse begivenhetene vil bli erstattet med noe som ikke er krenkende mot muslimske barn og foreldre og vil være parallellt i samsvar med Islamsk tro.
  Visjonen er at innad i en gjennomsnittlig Norsk skole så vil elever sådan som lærere både i mangetall og flertall berike den med Hijab og niqab.

  Spørsmålet er vel ikke ‘om’ men NÅR våkner Norske foreldre??

 • Alf-Dagfinn Antonsen

  Dette fylkesmannsembetet saboterer skolens samfunnsoppdrag! Det nytter selvsagt ikke, men en burde forvente at fellesskapets overordnede representant hadde en minimumsinnsikt i begrepene likeverd og likestilling. Det kan vi altså ikke forvente!

 • Thomas Rieber-Mohn

  I Norge er det slik at jenter og gutter svømmer sammen. Nye borgere får innrette seg etter vår levemåte. Alternativet er at de kan reise hjem.

 • Pingback: Sandnessjøen får islamsk bønnerop gjennom høyttalere - Frieord()

 • Pingback: Nytt kjøpesenter i Oslo får muslimsk navn - Frieord()

 • Pingback: Utdanningsforbundet: Norske lærere bør lese koranen - Frieord()

 • Morten Hernæs

  Tragisk utspill av en fylkesmann…

 • klimaEksil

  Tja, det er vel på tide at Norsk ungdom lærer litt disiplin. http://www.cspipublishing.com/pdfs/Sharia_Law_for_Non-Muslims-Norwegian.pdf

 • Pingback: Den Norske Lærerforening går ind for islamisering | Hodjanernes Blog()

 • Wolfy

  Huff man kan bli skikkelig skremt. Hva er det med norske oppegående mennesker som setter Norge tilbake til steinalderen. Greit at muslimer bot her, men de får tilpasse seg oss. Hvis vi hadde dratt dit og forlangt frihet for damer hadde vi blitt kastet I fengsel og det som verre er.. og at en fylkesmennene kan si noe slikt er greit.. huff

 • Anita Hansen

  Det er så man nesten ikke kan tro hva man leser. Og lure på om det er 1 april idag-aprilsnarr – en aprilsnarrspøk.. Men neida,Norge blir dummere og dummere. Det er en skam at vi gir bort landet vårt,landet som mennesker kjempet,sloss for og døde for i krigen. Retten til å bestemme over oss selv. Men dersom noen innvandrere ,flyktninger IKKE er fornøyd med lover og regler,så kan de jo bare reise hjem igjen til den dritten de kom ifra ? Ingen som nekter dem. Og eg er sikker på at det Norske folk,gladelig spanderer returen deres ! Dette landet er IKKE allah sitt ! Men det tilhører Herren Jehova,landet vårt er bygget opp på kristne verdier,derfor er vi og blitt så velsignet. Men så kom materialismen,og folket forlot Gud,og nå ser vi resultatene…vi mister velsignelsene og landet går ad dundas.

 • Riktig sagt

  Norge er verken Saudi Arabia eller muslimsk, det er ikke akseptabelt at ett kristent land som også har sterke tradisjoner i likestilling, skal starte med å ta etter sharialoven! Muslimene må pent innrette seg etter både skolesystemet og de regler vi har i Norge! Hvis dette fortsetter er Norge delvis en islamsk stat ganske snart, og det blir vanskelig å reversere. Jeg har en viktig opplysning til alle i offentlige stillinger som omhandler krav fra muslimer som berører regler og lover, den norske kulturen, ; ikke vik en tomme, foretll de på en skikkkelig måte at her i landet er gutter og jenter likestillt og at vi ikke diskriminerer, forskjellsbehandler kjønn og driver sortering, fortell muslimene at hvis deres jenter ikke kan delta sammen med gutter, kan de få slippe undervisning med de konsekvenser dette får for deres utdanning, men Norge er ikke verken muslimsk eller udemokratisk i skole eller andre steder. Og at vi liker å se ansikt og kroppen uten ett laken som dekket til kvinnen. Det som skjer nå er jo ikke bare beskjedne krav fra muslimer, den norske skole og det norske samfunn vil snart ta preg av å bli ett samfunn etter sharia lover og uansett lite demokratisk, uansett ikke ett moderat muslimsk land som eks. Tunisia eller Egypt, men som i Saudi Arabia eller Pakistan. Jeg tror nok at nordmenn er ikke bare naive, men lite forberedt på muslimenes frekkhet og energi for en islamsk stat step by step.

 • Oyvind45

  For et reinspikka tøv, og fra en Fylkesmann. Norge er foreløpig IKKE en islamsk stat, og en Fylkesmann med en slik holdning bør finne seg noe annet å gjøre. Dette innlegget viser i klartekst hvor fjollete hele rekrutteringen til embedet er, avdankede og realitetsfjerne dagdrømmere fra Stortinget.

 • Leif Oskar Zetterstrøm

  Er ved statskirkemedlemskapet, retningslinjer og lov er utformet for religionsutøvelse med tilhørende rettigheter. Høyesterett har avgjort at alle religioner stiller likt.

 • Arctic Fox

  Sååå.. Hun mener at vi skal underkaste oss alle deres ønsker? Sist jeg sjekka så er de fleste asylsøkere krigsflyktninger eller flykter fra disse Sharia lovene. Hvorfor får de lov til å kreve at vi tilpasser ALLE andre etter deres ønsker når de kommer hit til oss som flyktninger? Vi kunne stengt grensene for dem. De burde være takknemlige for at de i det hele tatt får lov til å være her. Jeg har ingenting imot flyktninger, så lenge de beviser at de klarer å oppføre seg etter norsk standard og lov. De er tross alt i Norge.

 • Tiril Melby

  Er dette kødd? Er dette helt forbanna seriøst.. Jeg har ingenting imot at muslimske normer eksisterer hos muslimene, men de skal ikke tvinges på dem som ikke vil.

 • movement

  Og lese dette, gjorde meg kvalm til de grader! at folk kan være så dumme plager meg ekstremt, all religion er piss og er man så selvopptatt at man tror at det er en «gud» som skapte alt og følger med deg, burde du seriøst vurdere en pistol mot tinningen! Dette landet, som alle andre land, er ødelagt.

 • prepare

  Da er galskapen i gang, Sweden here we come!

 • Dan-Erik Johansen

  hvem er hun oldingen a … veit hun ikke at vi er i 2015 og ikke 1815????

 • Kentaxx

  Dama må fjernes. Hun er ikke kompetent til et fylkesmannsembede.

 • Charlie Chauffeur

  Kari Nordheim-Larsen, 67 år, partibok fra Arbeiderpartiet
  Du «selger» landet på lik linje med hva Quisling gjorde..
  Er det et slikt ettermæle du ønsker deg ?

 • Charlie Chauffeur

  Kari Nordheim-Larsen, 67 år, partibok fra Arbeiderpartiet
  Du «selger» landet på lik linje med hva Quisling gjorde..
  Er det et slikt ettermæle du ønsker deg ?

 • Frank J Dalberg

  Folk som setter islamske lover og terror over norsk lov bør umiddelbart sparkes fra sine stillinger. Det gjelder også denne fylkesmannen(kvinnen). Kan man anta at den den kjærringa kommer fra Arbeiderpartiet?

 • Pingback: Grunnskoler i Oslo får terroralarm - Frieord()

 • Pingback: Bønnerom, Ramadan-fri og halal-ost fra Tine meierer - Frieord()

 • Pingback: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien - Frieord()

 • Frank J Dalberg

  I Norge er det som alltid en stor andel mennesker som skulle vært alt annet enn politikere, disse menneskene, denne kjærringa innkludert, at i Norge lever en nasjon med egen kultur og religion som er limet i nasjonens samhold. Som man her erfarer står det frem en fylkesmann som i forrædersk hensikt for å implantere en fremmed kultur og dens religion i Norge, søker å splitte samholdet i nasjonen innføre islamistisk kultur/religion i skolene med en grov løgn. Hun får dokumentere at skolene er PLIKTIG til å innføre islamistiske skikker.

 • Kan noen vennligst gi Kari-Nordheim Larsen sparken? ASAP!

 • Pingback: Terrorekspert ved Politihøgskolen: "Nordmenn er en større trussel enn IS-terrorister" - Frieord()

 • Øyvind Larsen

  Dette er skremmende, men i tillegg krever det en lynrask reaksjon fra sentrale myndigheter. En muslimsk skole som praktiserer ekstreme idéer i Norge kan umulig være lovlig ut i fra norsk lov. Det er behov for ledende politikeres klare innspill, og de innspillene må komme fra samtlige partier og sjølsagt fra regjeringen.

 • ken nilsen
 • ken nilsen

  TOGET ER SNART GÅTT KJÆRE NORDMENN!
  Hadde en særdeles opplysende og svært lærerik samtale med en taxisjåfør i går kveld. Mannen var i 50-årene og måtte flykte i all hast fra Iran for 19 år siden. Det hemmelige prestepolitiet var på jakt etter ham, og den uungåelige skjebnen var å dingle etter et tau i en eller annen mobilkran på torget. Det synes han ikke var noe særlig å trakte etter, for det ville bare hatt en utgang – en smertefull død.
  Mannen, en meget sympatisk og hyggelig iraner var glad for at Norge viste gjestfrihet og ga ham et trygt sted å leve. Derfor var han et perfekt intervjuobjekt for en kunnskapssugende ex-journalist.
  Uten særlige forventninger begynte jeg å spørre ham om hvordan det var å være muslim her i landet. He he, svarte han, jeg er ikke muslim, fordi jeg er glad i alle mennesker uansett religion! Det er ikke alle muslimer, for det strider mot islam. Jo,men er det ikke forskjell på islamister og muslimer da, spurte jeg? Trodde du det, svarte han lattermild og undret seg over mitt spørsmål. En islamist er en muslim og en muslim er en islamist, svarte han. Så fortalte han om at han hadde vært innkallt til et møte med rektoren på den skolen i Fyllingsdalen der sønnen hans går, fordi han hadde gjort kjent en påstand der han hadde hevdet at Islams lære er kvinneundertrykkende. Han møtte denne norske rektoren og hadde blitt spurt om han ikke kunne trekke tilbake den uttalelsen sin, for rektoren hevdet den var feil og rasistisk! Han spurte rektoren om han mente alvor, at han virkelig mente i fullt alvor at han ikke kunne fortelle sannheten om islam, i landet som setter ytringsfrihet som ett av sine høyeste dyder? Da måtte han fortelle at islams lære forteller oss at kvinner er ikke like mye verdt som menn, at kvinner skal være mannen underdanig, og at alle muslimer lever med og praktiserer denne læren, og at de kan fritt ta livet av de kvinner som ikke respekterer islams lære.
  Denne drosjesjåføren fortalte en rekke ting om denne religionen som rystet meg helt inn i sjelen, grusomheter som jeg aldri ville sette på trykk. Mitt spørsmål var så: Har vi her i landet grunnn til å frykte at islam kan ta over makten? Ikke overaskende svarte han definitivt Ja! Men jeg er over 50 år nå, og jeg håper bare at det ikke blir i min tid, jeg ser alvorlige signaler her i landet allerede nå, og jeg er 100 % sikker på at islamister i Norge ikke er noe unntak, det er jo bare å se hva som skjer ellers i verden. Islams store og hellige mål er å ta verdensherredømme, og Norge er et lite naivt lam som lett lar seg underkaste dessverre. Politikerne er altfor naive, og islamistene er smarte. Han snakker mye med sine passasjerer, og altfor mange nordmenn virker utrolig naive i disse spørsmålene til å være et sånt sivilisert og opplyst land.
  Spurte han til slutt om han ville turd å stille opp i et tv-program og svare på tilsvarende spørsmål. Han svarte: Det ville vært som å undetegne min egen dødsdom! Jeg er altfor glad i livet og vil fortsatt han det slik som jeg har det nå, så lenge det varer, men dere nordmenn må få øynene opp før det er for sent, toget er snart gått dessverre!
  Noe å tenke på kanskje.

  • Andrea Mduda

   IDIOT. Dette er svada og har ikke med islam å gjøre. Om du er tidligere jornalist burde du gjøre hjemmeleksa di litt bedre. Det du skirver her er jo bare skremselspropagande uten grunnlag og ta deg tid til å sette deg inni islam og koranen du så vil du set at det du skriver her er HELT FEIL.

 • Robonez

  I D I O T I ! ! ! ! ! ! !

 • Øøøø

  La di holde på til di får oppleve det som skjer i Sverige..Norge er NAVIE.

 • Alfon Danielsen

  va mente vi i1940 da tyskerne kom va det da snakk om integritets krenkende da å ga vi frivilig landet til tyskerne nei vi kjempet å heiv dem ut ho kjeringa der skall snakke avsett ho hun er fiende av norge

 • Silje Uglenes

  det er ikke bare muslimer som vil ha kjønnsdelte svømmetimer. på den gamle skolen min var det nesten alle jentene i klassen som ville ha delt svømmeundervisning, men på grunn av at det var flertall gutter fikk vi det ikke som vi ville. I gymtimene pleide guttene å «glemme» badetøy og ende opp med å sitte på kanten å stirre, og kanskje gi kommentarer etterpå! det er ikke rart at folk med en religion som tillater lite kontakt mellom kjønnene synes dette er uakseptabelt. jeg er ikke muslim, men jeg er kristen og vet hvor viktig religion kan være for en person. deres religion er ikke rasitisk elller kjønsdiskriminerende, men den ser at mennesker er forskjellige. Jeg er enig med at jenter og gutter ikke bør bli separert i alle timer, men i kroppsøving (spesielt i svømming) bør det være mulig å separere jenter og gutter om det allerede er to eller flere parrallel klasser. dette ville heller ikke påvirke økonomien, og det blir ikke total kjønnsindeling og seperasjon mellom kjønnene.

 • Andrea Mduda

  Dette er jo helt på jordet da dette med kvinner og menn adskilt ikke har noe med islam og gjøre men er et kulturtellt rituale. Koranen sier ikke noe om det. Dette viser lavmål og lite kunnskap fra Fylkesmannen og hører ikke hjemme noe sted. Bor man i Norge så følger man Norsk lov. Ferdig med det. Jeg er selv konvertert muslim og hvor jeg bor er barn av begge kjønn sammen på skolen.

 • Linda Nordårk

  Dette er tull! Tror ikke 2 sekunder på det en gang haha. Hvis det er sant, så kjenner jeg ikke mitt eget land lenger. Da vet jeg ikke hvor jeg hører hjemme… for jeg hører hjemme i Norge, og dette landet kan ikke da kalles Norge lenger. Da kan det likså godt hete Islam second country eller noe. Alt det de prøver å innføre her i landet hadde vi for 100 år siden.(gutter og jenter må være adskilt, kvinner må dekke seg til fordi menn ikke klarer å kontrollere seg, kvinner har ikke noe de skulle sagt……………) Men vi «bekjempet» det, for det er ikke bra for et land å ha så store forskjeller og lite kjærlighet. Og se hvor vi endte ved å bekjempe det: Rikeste land, best på likestilling, best på antall lykkelige borgere, best på lavest fattigdom, best på tillit og ærlighet………..) Final words: Kommer dere hit, så forvent at dere skal forandre og tilpasse dere (for dere er ikke der dere kom fra lenger). Ikke forvent vi skal forandre oss. Vi kan være åpne, men vi vil ikke forandre oss. Vi liker og er stolte av landet, og våres kultur. vi vil beholde den. Deal with it!

 • Pingback: Muslimer bak terrorangrep i Paris - 140 drept så langt - Frieord()

 • Pingback: Marine Le Pen snakker til Frankrike etter terrorangrepene - Frieord()

 • Odd Karlsen

  Politisk korrekthet bringes til absurd nivå. Sharing vå.

 • Bjørn Tore Pettersen

  Sånne mennesker er farlige for Norges fremtid, hun må taes dønn alvorlig og AVSETTES!!!!

 • Lisbeth Sandaker Hernes

  I Norge har vi ikke segregering i skolene,( eller samfunnet for øvrig) hvis foreldre truer med å ta barna ut av skolen fordi de ikke får delt kroppsøving,kan man opplyse om at i Norge er det straffbart å holde barn hjemme fra skolen,så enkelt bør det være…..

 • Tor Hermod Christiansen

  Dette er jo galskap – fylkesmannen burde bli avsatt!! De som vil følge norske regler er hjertelig velkommen – de som ikke ønsker å bli nordmenn kan finne et annet land å hygge seg i!!

 • Giermund Wisur

  Ja så lurt, vi fjerner likestilling igjen 🙂 Det var mye bedre når menn bestemmte alt og kvinnen var pålagt å «tie i forsamling». Jeg tror imidlertidig vi må vente til etter neste valg for vi har en del omorganisering foran oss i landets styre å stell. Kari-Nordheim Larsen må vel også finne seg i å fratre sin stilling å finne seg en plass i hjemmets trygge favn 😉

 • kine

  steinalderen neste stopp!

 • kine

  hvorfor ønsker myndighetene at islam skal ta over for kristendommen her i Norge? de har selvsagt ikke sagt dette med egne ord, men handlingene dems taler for dette! HVORFOR SKAL VI KRISTNE BRY OSS OM ISLAM??? Islam er en bøllete religion som forkynner gjennom frykt og vold.

 • Erik Plesner

  Kanskje det var tid for å diskutere om muslimerne skulle tilpasse seg norske tradisjoner og regler ????

 • Tim Hansen

  Løsningen er enkel, men skolene er dessverre for feige til å sette det ut i livet. Foreldre får beskjed om at skolen ikke har kjønnsdelt undervisning, og at dette er noe de bare får finne seg i. Dersom de skulle finne på å holde barna tilbake i disse fagene, vil det få konsekvenser. Det får være måte på hva man skal finne seg i av idiotiske påfunn. Her nekter man å gi etter for terrorister som har kidnappet vestlige gisler og truer med å skjære hodet av dem om man ikke gir etter for kravene, men her i landet gir man etter for det ene kravet etter det andre. Fordi det er snakk om religion, religion, religion, religion, religion, religion, religion, religion, religion, religion, religion og religion…. Disse muslimene er åpenbart noen sarte sjeler og skjøre blomster som blir skadet for livet om de ikke får leve livet sitt etter en bok skrevet for flere århundrer siden i en kultur og geografi totalt forskjellig fra vår. Liker de det ikke, kan de komme seg til helvete ut. Men til det er de nok litt for glade i norsk velferd til å etterkomme.

 • Frank J Dalberg

  Kollabotatører. femtekollonister og landsforrædere har det aldri vært mangel på i Norge.

 • Tor Ole Vitsøe

  Snik- islamiseringen er over. Nå foregår det helt åpenlyst!

 • Bjarne Sørensen

  Galskap….

 • Alf Herman Schønhardt

  For muslims only?

  Mennesker som bruker religiøse plagg og uniformerer for å vise
  sitt religiøse ståsted, blir respektert i Norge. Det være seg katolske nonner,
  prester, konservative muslimer og da muslimske kvinner som bruker hijab,
  niqab/burka. Katolske prester og nonner har valgt å leve i sølibat, så seksuell
  tilnærming til disse er utelukket.

  For meg viser muslimske jenter som bruker slike plagg, et
  tydelig signal til omverdenen om at jeg skal ikke tilnærmes av gutter og da
  spesielt ikke av ”vantro” gutter. ”Bare for muslimer” og bare etter at mine
  foreldre har bestemt dette. Ikke akkurat gode forhold for integrering i Norge–
  tror jeg. Vi vet jo at helt fra barnehagen har smårollinger fått seg kjæreste
  av og til og slik fortsetter det gjennom skoletiden til de blir voksne og
  treffer den rette. Sånn er det bare.

  Disse jentene som ikke får ha ”normalt” norsk samvær med sine
  jevnaldrene i skole, lek og fritid, vil på mange måter bli sosiale analfabeter
  i dette samfunnet. Ønsker de en yrkeskarriere i sitt voksne liv, vil de møte likestiling
  mellom kjønnene og måtte kunne forsvare sine standpunkter, også blant menn.

  Hvis vi virkelig ønsker å integrere være nye muslimske
  landsmenn/kvinner, må vi ikke tillate at disse får melde seg ut av samfunnet
  ved at erkekonservative foreldre nekter sine døtre normal norsk sosial omgang
  som felles undervisning i alle fag. Også svømming. Vi trenger alle og har ingen
  å miste. Vi har nok av mennesker som går på NAV.

 • Pingback: 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • VR1L

  Gutter og jenter burde ha adskilt gym, lik som i gamledager. IKKE pga press fra utenlandske religiøse tullinger. Likestilling og PK representerer IKKE NORGE!!!

 • Pingback: Krise i Oslo-skolen: 1.700 førsteklassinger forstår ikke norsk - Frieord()

 • afufix

  Noen må sette igang prosessen med å få avsatt inkompetente embetsmenn, som denne Fylkesmannen, hvis det er riktig at hun hevder at Islam er hevet over Norges Lover. Hvor langt skal denne galskapen og selvutslettelsen av oss selv få lov til å gå? Vi er på vei til å bli «a failed state», som nå Sverige omtales internasjonalt i flyktning/migrantsaker.

 • Audun Angen

  Faen er vi ikke i Norge ? Der skal Norges lover gjelde ! de som ikke kan godta det får flytte tilbake der de kom fra !!

 • Herdis Rødskar

  Hvorfor legges ikke det skriftlige dokumentet ut som link, som «bevis» som verifiserer disse påstandene?

 • Pingback: "Guttegjeng" bak seksuelle overgrep mot småjenter på Pirbadet i Trondheim - Frieord()

 • Pingback: 5.000 muslimske terrorister oppholder seg i Europa - Frieord()

 • Pingback: Muslimer kjøpte kapell - rev ned korset og har gjort den om til moske - Frieord()

 • Pingback: Ny norsk-ættet muslim på internasjonal terrorliste - Frieord()

 • Pingback: Muslimske klesplagg og kjønnsdelt segregering på norske skoler - Frieord()

 • Pingback: Muslimsk terrorangrep i Nice - 84 drept - 100 skadet - muslim kjørte lastebil inn i folkemengde - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes - Frieord()

 • Pingback: IS-terrorister skal få gratis førerkort og bosted i Sverige - Frieord()

 • Pingback: 743 angrep mot kristne på asylmottak i Tyskland i 2016 - Frieord()

 • Pingback: IS-terrorister skal få gratis førerkort og bosted i Sverige - Norgesavisen.no()

 • Pingback: Syv asylsøkere forgrep seg på mindreårige jenter Tyskland - Frieord()

 • Pingback: Skolene på Voss avlyser julegudstjenesten - Frieord()

 • Pingback: Muslimske og arabiske navn i den norske almanakken - Frieord()

 • Pingback: Islam i Norge: Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Muslimsk jente (17) i Østerrike brutalt slått fordi hun tok av seg hijaben - Frieord()

 • Pingback: Stavanger: Sykehjem trues med nedleggelse om de ansatte ikke får gå med hijab - Frieord()

 • Pingback: Nylund skole i Stavanger: Forbudt å synge ordet jul - elevene må nynne julesang - Frieord()

 • Pingback: Hytteeier får ikke heise det norske flagget på eiendommen sin - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får ny svømmehall - alle må dusje med klærne på - Frieord()

 • Pingback: Porsgrunn får halal-sertifisert svømmehall – alle må dusje med klærne på - Norgesavisen.no()