Fjerner støtte til syke nordmenn – ønsker flere flyktninger og asylsøkere

NYE NORGE: Eldre og pleietrengende mister nok et tilbud fra kommunene. I Oslo har nå seks bydeler kuttet i mathjelpen til folk med blant annet hjertesvikt og som er nesten helt blinde. (Foto: illustrasjonsbilde)
NORGE/ØKONOMI

Det strammes inn i budsjettene til gamle og syke nordmenn over hele landet. Blant annet vil man i Oslo fjerne matlevering på døren til blinde og kronisk syke med kols og hjertesvikt. Samtidig ønsker rødgrønne partier å radikalt øke antallet flyktninger og asylsøkere som skal få komme til Norge.

Seks bydeler i Oslo har informert mange av sine sine syke og pleietrengende innbyggere at de nå mister tilbudet  om matvarehandling hjem til sine bo og omsorgsboliger. Bydel Grünerløkka har allerede sendt ut brev der nesten 2/3-deler av tidligere brukere av tilbudet nå mister det.

Grunnlaget skal være at bydelene skal «effektiviseres». St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Søndre Nordstrand, Stovner og Nordre Aker har allerede gjennomført lignende kutt.

Av 90 tidligere brukere, så kvalifiserer nå kun 27 av dem til å få fortsette med tilbudet på Grünerløkka. Noen av de som mister det er ifølge Osloby.no en eldre kvinne som er nesten helt blind og en eldre mann som sliter med kols, hjertesvikt og klumpfot. Nå må de syke og pleietrengende begynne å betale for tjenesten fra butikkene eller handle og bære matvareposene hjem selv.

To av de fire aktuelle matleverandørene krever at det handles for et minimum på enten 500 eller 600 kroner for å få varene hjemsendt. Det kan bli vanskelig for de som har minst av alle i samfunnet.

Les også: 77-årig pensjonist kastet ut for å gi plass til flyktninger

D
SYKE MÅ HANDLE SELV: Nesten blind og syk med hjerteproblemer? Det holder ikke ifølge bydelene i Oslo. Da må du handle og bære maten din hjem fra nå av. Alt for å «effektivisere» tilbudet til innbyggerne i hovedstaden.

Er fortvilet

Harald Godtfred Hansen er en av de omsorgstrengende som nå ikke kvalifiserer til matvarehjelpen:

Det er trist og vi er mange i her i blokken som er fortvilet. Å handle ukentlig eller oftere blir jo mye dyrere nå. I tillegg aner jeg jo ikke hva de nye butikkene selger. Hjemmehjelpen som besøkte meg i dag fortalte at mange eldre er fortvilet over situasjonen, sier Hansen og sukker.

Hansen beklager at det tok så lang tid for ham å åpne døren når journalistene kommer på besøk:

Beklager at det tok litt tid å åpne. Jeg har både kols, hjertesvikt og klumpfot, så det tar litt tid å bevege seg.

Men nå har altså bydelen bestemt at han er frisk nok til å ikke få hjelp til å handle mat.

Les også: – Haugesund: vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger

Bydelsledelsen er fornøyd

Bydelsledelsen er selv fornøyde med tiltaket og mener at de syke og pleietrengende nå kan benytte seg av venner og familie til å handle  mat.

Det er en positiv tilleggsgevinst, mener avdelingsdirektør for helse og sosialtjenester i bydel Grünerløkka, Tone Thorsen.

BLINDE KAN HANDLE SELV: Avdelingsdirektør for helse og sosialtjenester i bydel Grünerløkka, Tone Thorsen, mener folk som er nesten blinde og med hjertesvikt kan bære tunge handleposer selv. Dette som en konsekvens av "effektivisering" i bydelen.
FORNØYD: Avdelingsdirektør for helse og sosialtjenester i bydel Grünerløkka, Tone Thorsen, mener folk som er nesten blinde og med hjertesvikt kan bære tunge handleposer selv, eller få familie til å gjøre det. Dette er en «tilleggsgevinst» for de svakeste i bydelen, ifølge Thorsen.

Thorsen kommer fra jobben som kommunaldirektør for helse og velferd i Nes kommune, hvor man i august i 2013 hadde en pleietrengende mann som ble liggende død i 17 dager i sin leilighet. Det var først når postmannen oppdaget at posten ikke ble hentet at det ble tatt affære. Thorsen hadde da sparket den tidligere vaktmesteren i borettslaget på grunn av effektivisering i kommunen, noe som gjorde at de boende ikke lenger hadde noen som passet på dem.

I en kommentar til lokalavisen uttalte Thorsen at «Vi har lagt ned og bygd ut i en skjønn forening. Jeg synes det har gått bra og jeg har ikke hatt noe i mot forandringer som har vært rasjonelle for kommunen.«

Nå er det de pleietrengende på Grünerløkka som skal få smake på Thorsens sparekniv.

Les også: – Vil ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

Samtidig i rødgrønt-land

Mens sykehjem, skoler og andre offentlige tilbud skjæres ned år etter år, ønsker de rødgrønne partiene å øke strømmen av flyktninger og asylsøkere som skal få permanent opphold til Norge. Med påfølgende kostnader anslått til 4.1 millioner kroner per person ut livet. For 2014 ventes det over 12 000 asylsøkere til Norge. Det er en økning på 7 prosent fra tidligere år.

VIKTIGERE ENN DE ELDRE? De rødgrønne partiene ønsker at Norge skal øke antallet flyktninger og asylsøkere som får komme til Norge. Samtidig kuttes det i mange tilbud til barn og eldre i kommunene pga enorme budsjettunderskudd. (Illustrasjonsbilde).
VIKTIGERE ENN DE ELDRE? De rødgrønne partiene ønsker at Norge skal øke antallet flyktninger og asylsøkere som får komme til Norge. Samtidig kuttes det i mange tilbud til barn og eldre i kommunene pga enorme budsjettunderskudd. (Illustrasjonsbilde).

Ønsker flere tusen asylsøkere og flyktninger

AUF-leder Eskil Pedersen og Marielle Leraand i partiet Rødt tordner over at Norge ikke kan ta imot flere tusen flyktninger mer enn det vi gjør idag. Norske myndigheter har per idag bestemt at vi skal ta imot 500 flyktninger fra Syria.

Eskil Pedersen mener det er egoistisk av Norge å ikke ta sin del av ansvaret for flyktninger i Syria eller andre konfliktområder.

Marielle Leraand i Rødt mener antallet i stedet burde dobles til 2.000 flyktninger.

Det kan ikke stå på pengene for å sikre organisering og tilrettelegging for dette, når regjeringen drysser ut milliarder i skattelette for å øke det private forbruket i Europas rikeste land, sier Leraand.

Det skulle bare mangle at Norge ikke kan ta i mot noen tusen av de to millioner flyktningene som nå strømmer til Syrias naboland, mener Leraand. I tillegg mener hun Norge må å øke hjelpearbeidet i Syria og nabolandene.

D
MENER NORGE ER RIKT: Marielle Leraand fra Rødt mener Norge har nok penger til tusenvis av flyktninger i Norge. Samtidig kutter norske kommuner ned på alt fra mattilbud til nødvendig hjelp for eldre og uføre for å få budsjettene i pluss. (Foto: Wikicommons).

Relatert:

 • OnkelBlaa

  Helt forferdelig er det at landet styres og har vært styrt i mange mange år av landssvikere.
  Hvorfor gjør ikke folket opprør og innfører ordentlig demokrati?

  • Blondie

   Vi trenger virkelig folkevalgte! Slik de gjorde det i gamle dager, hvor man gikk etter personlig egnethet og ikke slik som nå; hvor de som roper høyest blir hørt 🙁
   Det er er opprør underveis, men mediene skjuler dette så godt de kan 😀
   Sjekk hva som gjelder angående juridisk person, og hvor mange som melder seg ut av staten for tiden 🙂

   • OnkelBlaa

    Hvorfor ikke direkte demokrati der folk stemmer over store og prinsipielt viktige saker?

    • Blondie

     Ja, enig med det!
     Det er mange mindre saker som det ville vært greit om ekte folkevalgte kunne jobbet med. De vil uansett ha folkets tillit og gjøre en jobb som dagens politikere aldri ville klart, tror jeg da 🙂

 • leonidas88

  Dette er et resultat av tiår med landssvikere i makten. Landssvikere som har satt som høyeste prioritet å skifte ut eget folk.

 • jojad

  Disse beskytta og priviligerte flower power generasjonen burde få smake på egen medisin. skal vedde på hvis hun var pleietrengende så hadde ikke detta skjedd.

 • Miominmia

  Så med andre ord skal man gi faen i sine egne og dra inn enda flere folk? Vi klarer ikke å ta vare på våre egne engang jo! Hvem i granskauen er det de tenker? Hvis det er det de gjør da for dette er fullstendig ulogisk.

 • Blondie

  «Eskil Pedersen mener det er egoistisk av Norge å ikke ta sin del av ansvaret for flyktninger i Syria eller andre konfliktområder.»

  Han som var «leder» på Utøya, og stakk fra sine venner for å redde sitt eget skinn! Burde holde helt kjeft om egoisme iallefall!
  Jeg blir provosert og synes han burde finne seg en annen jobb, gjerne i det private 😉

  • Ebola

   Eskil Pedersen liker mørke gutter…….det kan være grunnen.

   • Blondie

    Ja, men det gjør ikke den guttungen til et bedre menneske uansett ;D
    Han burde få seg en jobb i industrien, eller et annet yrke slik at han kan gjøre nytte for samfunnet! ;D

    • Kranglefant

     Huff han kan jo knekke en neggel å få flere traumatiske opplevelser for eks det å bli svett av fysisk arbeid 😛

    • Ebola

     Han skal starte en homsebar. Rumpen Bar.

  • Harald Baustad

   Synes fyren burde bli bannlyst fra enhver jobb og engagement; NAV-klient burde ha blitt hans fremtidige situasjon!

 • willyhansen

  Det trengs et skikkelig OPPRØR mot politikere som ikke ivaretar folkets interesser. Lovpålagt krav skal innfris, hvis ikke anmeld forholdet.

  • Terje Unhjem

   Det er nettopp det som er problemet. Rødgrønn politikk har gitt en rekke lovpålagte utgifter for kommunene ifbm innvandrere og asylsøkere, samt en eksplosjon i antall asylsøkere som plasseres/flytter til byene. Handlehjelp til eldre og syke er IKKE lovpålagt. Gjett hva kommunen MÅ fjerne når kassa er tom? Tips… LOVPÅLAGT er oppgaver kommunen MÅ utføre, etter loven….

 • HenrikHenriksen

  Er det ingen i den rødgrønne alliansen som har noen som helst økonomisk utdannelse? Vi har jo fått bevis etter bevis på at dagens innvandringsrate vil ruinere velferdssamfunnet vårt iløpet av få tiår. Det er svært få kommuner i Norge som ikke sitter med røde tall i bøkene sine og de fleste må kutte i eldreomsorg, skoletilbud og offentlige tilbud innen helse og psykiatri.

  Men allikevel sitter altså disse rødgrønne politikerne og ønsker tusener på tusener av nye flyktninger og asylsøkere til Norge.

  Et par spørsmål:

  – Hvor skal de alle bosette seg?
  – Hvor skal de gå på skole?
  – Hvor skal de jobbe?
  – Hvordan skal de komme seg på jobb (bil eller offentlig transport)
  – Hvilke sykeplasser vil de oppta?
  – Hvilke velferdsordninger vil de motta?

  Man trenger som sagt ikke være hjernekirurg for å finne ut at dette rett og slett ikke går. Norge har ikke en bunnløs skattekiste. Noen må faktisk jobbe og betale skatt. Men når det blir færre av de og flere av de som ikke gjør det…ja, da er det bare et tidsspørsmål før hele pyramidespillet går ad dundas.

  Til de som måtte tenke, «Ja, men innvandrere jobber de også». Ja, mange gjør det. Og mange jobber veldig mye og betaler masse skatt. Men dessverre altfor få av dem. Statistikken og tallene lyver ikke. Hver ikke-vestlige innvandrer koster skattebetalerne i snitt 4.1 millioner i utgifter!

  Den eneste innvandringen som vil lønne seg er den hvor de kommer ferdig utdannede til Norge, jobber og betaler skatt, og så reiser hjem igjen, uten å bruke noen trygdeordninger.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/asyl-debatten/ssb-innvandring-loenner-seg-ikke/a/10070560/

  • pelle12314

   Mange av disse flyknigen harutdanelse Vi tok mot 20000 Bosniere som tok seg arbeid og skattet til fellesskape , mange reiste hjem når krigen var sutt

   • Gudrun Gremnes

    Mesteparten av resturanger i store byer er styrt av mafiaen fr Bosnia og andre ex-jugoslaver. Masse av disse hever trygd i Norge men er flyttet tilbake til Bosnia.

 • Per-Olav Elshaug

  Nei nå er det på tide å bytte ut noen folk i den styringa! Norge er europas «rikeste» land? Hvorfor er det da fortsatt iteliggere og fattige på listen i Norge som er opprinnelig Norske statsborgere. Hvorfor er ledigheten så høy? Hvorfor er såmange på dagpenger/sosialstønad. (Aap er for nedsatt arbeidsevne som utgår fra diskusjon)!

  Her er et par nøkkelord.
  -Høy ledighet pga manglende arbeidsplasser.
  – Innvandrere er en god del av de som mottatr dagpenger(DP)/sstd(sosial stønad). De er ikke integrerte og ukvalifisert pga språklige utfordringer.

  Vi kan ikke ta imot mer enn vi har kapasitet til. Man får bare ikke 2 liter vann i en halvliter flaske!

  Ta først vare på det vi har, og sikre livskvaliteten og «drikke opp flaska» før vi kan fylle opp igjen. Det renner bare over og krimenaliteten øker.
  Nok er nok! Slutt å navigere på skjær i sjøen. Da blir vi alle sittende fast…

  Demokrati over saker. Folkeavstemning istedetfor stortings avgjørelser.

 • Kim Marius Falch

  No må vi styrte regjeringen og ta over… vi må redde de siste restene vi har igjen i dette landet, og bygge et land på menneskeverd og andre verdier som er verdt å ta vare på!

  • Roald Nordvik

   styrte høyre frp grunnet sv og arbeiderparti folk???

   • Randi Rønning

    Du vet vel at det er høyre som styrer i Oslo??? At det er de som vil kutte hjelpa til syke og eldre?

    • Terje Unhjem

     Påstanden din henger ikke på greip Randi. Du hevder at Høyre (som jeg forøvrig ikke har så veldig mye tilovers for) VIL kutte i hjelp til syke og eldre. Dette er fullstendig feil, og til og med på grensa til sjikanering…

     Så til poenget: De rødgrønne er ikke ansvarlige for styringen av Oslo. Men de rødgrønne omfavner en innvandringspolitikk som medfører at Oslo oversvømmes av innvandrere. På toppen av dette har de samme rødgrønne lovfestet en rekke rettigheter for disse innvandrerne, som koster kommunene enorme summer.

     Når da Oslo kommune må VELGE hvor de skal bruke sine tilmålte penger, så går de først og fremst til LOVPÅLAGTE oppgaver. Dermed må IKKE -LOVPÅLAGTE oppgaver som dette «effektiviseres» vekk, for selv ikke blå politikere kan bruke pengene 2 ganger. Og handlehjelp til syke og eldre er, dessverre (!), IKKE lovpålagt…..

     • Unni Elisabeth Sandmo Kleivstu

      venner å familie om du er i slutten av 70 åra unga bor langt fra deg venner er så syke selv at di selv sliter med å komme seg ut å denne mannen var nesten blind klump fot å hjertesvikt åssen skal så han få hjem mat er dette en måte komunen har for å få flest mulig syke å svake til å bli funnet død inna for egen dør da øposten hoper seg opp noen vil kalle det politisk mord

    • Unni Elisabeth Sandmo Kleivstu

     jo da men det tar tid å rydde opp etter herr støre å co

  • josteinbj

   Ebola kan redde noe. Det må bli en stor epidemi slik at politikerne selv blir redde for å ta inn MENA og ønsker å få tilbake grensekontroll.

 • Ebola

  Jeg kurte på om grunnen til at etterlysningen etter de somaliske søstre er blitt fjernet fra interpol.com
  Pressen skriver ingenting om dem.
  Er de blitt hentet hjem av norske myndigheter?

  • Helgenen Geir Lippestad er de somaliske Syria-jihadist-jentenes advokat. Må jeg si mer ?

 • sirius87

  Nå er det jo slik, at det er høyresiden som styrer i Oslo. De verdsetter ikke de eldre i samfunnet.Profit, profit lyser det ut av øynene på høyresiden. Og det er høyresiden som sitter med makta i landet nå, så det er de som er ansvarlige for at de eldre får det dårligere og dårligere over hele landet, da regjeringa ikke bevilger nok penger til de kommunene med minst råd. Nå har de sittet i snart 1.år, så nå må det snart begynne å skje noe fra de også. Og kom ikke her å skyld på den forrige regjeringa hele tiden. Vi hadde to Bondevik.regjeringer i slutten på 90.tallet og frem til 2005. Det var slettes ikke noe likere da. Det var akkurat samme leksa. Kutte ned, kutte ned og atter kutte ned.

  • Svein Rynning

   Du er oppdatert skjønner jeg !!

   • sirius87

    Høyresiden satt med makta i Oslo da jeg skrev dette. Jeg skrev dette for omtrent 1.år siden. Se litt når det er postet, før du svarer. Venstresiden fikk makta i Oslo nå i høst.

 • Arne Johnsen

  Ønsker flere innvandrere,? jeg håper de forsvinner fra Norge, og det kan Norges regjering følge efter.!!!

 • Mia Henriksen

  Tragisk… Muligheter for ungdommer som trenger litt lommepenger. Ut å handle for naboen!

 • Helga Riekeles

  Hold opp og svert AUF lederen, det blir for lavpannet.
  Norge er vardens rikeste land? hvor blir pengene av? Har vi allikevel dårlige råd enn Sverige? Der tar de vel vare på egne syke landsmenn + flyktinger so i de fleste tilfelle er resultatene fra endløse kriger, hvor USA har vært flittige til å få tømt noe av sine våpen lagre.
  NB Norge bidrar med produksjon av deler.
  Asylsøkere fra krigsområder har fått smake noe av de verste lidelser vi ikke kan forestille oss. Stopp flere motorveier, idrettsanlegg når vi ikke kan hjelpe medmennesker i nød.Til sist: avskjed madame Thorsen.Eldreomsorgen i Norge trenger ikke ufølsomme gjerrigknarker som misbruker sin makt.
  Helga Riekeles.

  • Joda. Vi skal fortsette å «sverte» AUF-lederen. Slike feige fjotter kan ikke være noen «leder» og forbilde for NOEN unge mennesker. Hvorfor forstår du ikke noe så enkelt ? Er du ikke informert i det heletatt ?

 • nordisen

  Ehh, har egentlig mange meninger om dette. Men blir helt målløs.. Hvordan er det mulig?

  • Thomas Remme

   I Oslo er det Høyre og Frp som styrer.
   Det er også disse partiene som sitter i regjering.

   Fakta først, meninger etterpå. 😉

   • Svein Rynning

    Og hvilke år lever du i ???

 • Knut Håvard Engen

  Dette er for jævlig, her skal vi ta imot flere 1000 flyktninger og så klare vi ikke å ta vare på våre egne engang.
  Nå får disse apekatter som påstår at dom er politikere skjerpe seg,og begynne å sjå seg etter nytt arbeid. Men dom må itte glømme at dom blir gamle dom au, sjuke kæn dom å bli…….

  • Anne Owrenn

   Vi må bare innse at vi ikke kan ta inn flere. Klart at vi FØRST OG FREMST skal bruke penger på våre egne. Dette går ikke an!

 • Roar

  Hvis Eskil Pedersen har så lyst til å fylle opp Norge med asylsøkere, så kan han starte med sitt eget hjem. Han får sikkert lov til å huse 8-10 asylsøkere i sitt eget hjem hvis han betaler mat og alle utgifter for dem. Da blir det nok en annen lyd i pipa.

 • Kenneth Olsen

  Til h…… med alle nye asylsøkere ! Når det gjelder pass og stell av våre kjære gamle/syke landsmenn, så skal det ikke spares på noe ! Er det noen som skal ha det extra godt, så er det de gamle. Folk som har bygd opp det vi kan glede oss over i dag. Faen å forbanna e blir over sånbe dumheter !

 • Terje Kristiansen

  Hvorfor tar vi ikke livet ta de syke nordmenn ? Da kan vi jo hjelpe så mange andre.

  *frustrert*

 • Anita Ribe Falkanger

  «Bydelsledelsen er selv fornøyde med tiltaket og mener at de syke og
  pleietrengende nå kan benytte seg av venner og familie til å handle
  mat.

  – Det er en positiv tilleggsgevinst mener avdelingsdirektør for helse og sosialtjenester i bydel Grünerløkka, Tone Thorsen.»

  Positiv tilleggsgevinst?? Er det virkelig mulig å være mer kald og helt uten empati for våre egne. Det er slett ikke alle som har muligheten til å benytte seg av venner og familie.

  Vi skal spy ut en hel drøss med penger for å få ENDA flere asylsøkere til landet bare for å vise verden for et «stort land» lille Norge er. Men har vi penger til å ta vare på våre egne?? Nei…ser ikke slik ut.

  Vi legger ned det ene etter det andre og det skal «effektiviseres» både her og der. Men vi ser alle resultatene av det, eller iallefall de fleste av oss ser det.

  Lurer på hva som blir sagt den dagen de finner ut hva som holder på å skje her i landet…..

  • Adrianho

   Og en ting til. Om vi ikke har råd til ta vare på våre egne på en skikkelig måte, hva med de som kommer inn, har vi råd til dem da?

 • Adrianho

  Blir så sint av å lese denne artikkelen. Alle mennesker er likeverdt og det ser ikke Thorsen.

  • josteinbj

   Har du kopiert «allas lika varde» fra Sverigefeministene?

 • Audun Angen

  Norge må først ta seg av NORDMENN !! har nok utgifter til de utlendingene som er her !! stor skam det som står i denne artikkelen !!

 • josteinbj

  Eskild Pedersen, og hva han mener, er irrelevant. Han har gått av i auf-raddispartiet. Snart må han da vel ikke få slippe mere til.

 • josteinbj

  Satt nettopp og så en gammel episode av Tudors. Det er ikke bedre på kloden nå til dags.

 • Harald Baustad

  Det første som må skje, for å statuere et eksempel, er å kverke denne Thorsen en gang for alle. Tar noen på seg jobben?

 • Bente Hagen

  Hvor mye familie har ofte eldre? Og som stiller opp?

  ———————————-
  «Bydelsledelsen er selv fornøyde med tiltaket og mener at de syke og pleietrengende nå kan benytte seg av venner og familie til å handle mat.
  – Det er en positiv tilleggsgevinst mener avdelingsdirektør for helse og sosialtjenester i bydel Grünerløkka, Tone Thorsen.»
  ————————————————-
  Skal aldri kynisme og udugelighet få konsekvenser for offentlig ansatte?
  Bare mer vondt, og nok ender i død og uansett enormt mye lidelse for mange, på neste sted. Positiv tilleggsgevinst å la naboer og familie få oppgaver, neste er hjemmehjelp og pleiehjelp! En slik uttalelse som over får ingen konsekvenser, verken av overordnede, som heller nok ikke vil kritisere den. Tror vi må sende FN noen bilder av våre egne, som får mindre og mindre menneskeverd, med konsekvenser inntil døden, psykisk /fysisk. Vi får iallfall ofre Lambada? som likevel skal vakle på usikker grunn som operaen, og hvem har hjerte å tenke på OL nå, hvor vi skal satse masse milliarder på noen få topper, og ofre idrettsnorge, eldre, syke, våre egne? Reduser et verdig liv for mennesker i Norge som ikke klarer å oppnå det alene, i alle leire dette, så viser vi verden!!! Hvor jeg skjems å være nordmann, ønsker å betale minst mulig skatt.
  Regner med bydelsdirektør på Grunerløkka, Thorsen, reiser hjem til hjemstedet sitt og hjelper syke i sin egen familie, bruker helger og ferie på det, det! kan hun klare, og et par handleoppdrag på vei hjem fra jobben hver dag, for de som ikke har venner eller ikke vil belaste dem og la vennskap bli et varig arbeidsforhold med stell og jobb. Hun får også stikke innom et par som trenger hjelp og handling, uten familie nær. Dette forventer jeg av henne, skal hva hun sier ha legitimitet!
  ———————

  Hvorfor hjelpe 1000 flyktninger fra Syria hit, og kostnader utover av dimensjoner, og ikke i nærområdene der 100.000er av flyktningene rømmer?! Er det? humant? Overfor de penger vi kunne støttet deres nabolands flyktningeleire med, og flyktningehjelp. Sånt forstår jeg ikke, da det er snakk om mye penger vi kunne avhjelpet mye! med for nabolandene som ikke avviser men tar imot i land allerede økonomisk belastet. Det vil bli8 en bonus og tilleggsgevinst for henne, og kanskje åpne hennes øyne at hun jobber for dem hun skal, og er så redd for å ta kampen med egen arbeidsgiver å kritisere situasjonen, da får hun ikke samme frodige stilling et annet sted i systemet, sidelengs eller oppover! Det er en skam å ha ledere som i dumskap/frykt uttaler hva de gjør, bare ordene viser en uegnethet mentalt/intellektuelt hvor en kan spørre om ikke det blir farlig å ha henne i denne stillingen, men det vet vi jo at det er, for vanvittig mange!!!!

  • HenrikHenriksen

   Du er innom veldig mange viktige poenger her, Bente!

   Det er jo så mye som ikke er logisk lenger. Det har blitt så mange lovnader fra politikerne om «flere hender i omsorg» og «satsing på skoler», men virkeligheten er jo en helt annen!

   Og samtidig som de altså kutter i alt, hos de aller svakeste, våre ban, syke og eldre – så presser altså eliten i samfunnet på at vi skal åpne grensene for tusener av tusener av ikke-integrerbare flyktninger og asylsøkere som kommer med traumer og krigsminner som de aldri vil kunne glemme eller takle å leve et «normalt» liv med her blant vanlige mennesker uten slik bagasje.

   Det hele ender opp i en fryktelig situasjon for våre egne svake, men også for asylsøkerne og flyktningene da man jo har satt to svake grupper opp mot hverandre. Og da taper begge to. Hele samfunnet taper da.

   Men våre folkevalgte har et ansvar til å hjelpe våre egne først! Og skulle vi ha noe til overs, ja så kan vi hjelpe andre. Men å kutte i hjelpen til våre barn, syke og eldre og så åpne dørene for asylsøkere og flyktninger, det gir jo ingen en bedre verden.

   • Svein Rynning

    De svakeste kan ikke protestere eller streike,da tar feige politikkere fra dem !!

 • Christine Sjøblom Johnskareng

  Er dette virkelig seriøst?….
  Greit vi skal ta inn flere flyktinger, men og fjerne hjelp til syke og gamle virker ganske sykt.

 • kokkentor

  Blir heilt feil å blanda kommunepolitikk og nasjonalpolitikk. Å skylde på de rødgrønne når det er blått som styrer oslo blir iallefall feil… Idiotisk artikkel.
  Spy ut propaganda med mye usannheter kan dere holde dere for god til.

  • HenrikHenriksen

   Kommunene og staten er ikke to organ skilt fra hverandre! Staten kan faktisk pålegge kommunene å ta imot flyktninger – eller risikere straff/kutt i midler.

   Nasjonalpolitikk ER jo kommunepolitikk! Vi ser jo den samme utviklingen i alle kommunene uavhengig om det er AP eller Høyre som sitter med formannskapet. Asylmottak blir presset på dem okke som.

   Og flere av våre kommuner er jo så skakk-kjørte at staten faktisk har tatt over økonomistyringen deres.

   Ja, man kan spy av situasjonen…men ikke av fakta.

   • kokkentor

    først og fremst er kommunepolitikk og staten delt, hvor pengene skal gå og hva dem skal brukes på er det kommunen som bestemmer, hvis ikke staten går inn å tvinger kommunen til noe annet. hvor mye penger som går til eldre og tjenester der er det kommunen som bestemmer.
    når det kommer til asylpolitikk så er det kommunen som først og fremst bestemmer her også når det gjelder om hvor dem skal plasseres, men det er staten som bestemmer kvoten på innvandring etc. så fortsatt blir det feil å blande stat og kommune.

    • Terje Unhjem

     80% av de pengene som kommer til kommunene er statstyrt. Kommunene er pålagt en rekke oppgaver som de ikke har mulighet for etter loven å gjøre noe med. Det er altså den politikken som har ført til et enormt antall asylsøkere, samt lovpålagte rettigheter som disse har fått, fra de samme politikerne, som gjør at kommunene nå må velge mellom tjenestetilbud til sine innbyggere, og rene lovpålagte oppgaver fra staten, som de ikke har NOEN mulighet for å slippe unna. Når de da i tillegg blir PÅTVUNGET å ta imot flyktininger/asylsøkere i tillegg, UTEN at det overføres penger til oppgaven fra staten, da er problemet komplett, og kommunen må stå og forsvare kutt med svada, som i dette tilfellet. Kommunen kan ikke droppe lovpålagte oppgaver, men service kan kuttes. Ergo er ansvaret hos de som ØNSKER innvandring, altså venstresiden og sentrum. Er ikke vanskeligere enn dette. Men man må forstå politikk før man forstår sammenhengen……

  • Randi Rønning

   Er så enig med deg! Og mange av de som kommenterer gidder ikke lese artikkelen engang!

 • susi

  Er dette muligt? Normen som har jobbet hele sitt liv for sitt fedre land .Og som har bygget opp dette lande. Skal nå bli kastet på dør? Også er det en haug med innvandrer som skal ta over plassene? Norge kan ikke rede hele verden . Hva blir det neste? Skal de ta over alle jobbene våres og? Jeg er lei av at Norge skal bare gi og gi og kan ALDRI si nei. Jeg er ikke rasist men jeg slåss for RETTFERDIGHETEN !!!!!!!!!!

 • Juppi 66

  Nå må vi snart få slippe og høre om rød/grønne for de skaper bare harme hos folk flest. De forstår det jo ikke selv at deres meninger setter sinnene i kok hos mange. Det blir ikke veldig klokt at Avdelingsdirektør for helse og sosialtjenester i bydel Grünerløkka, Tone Thorsen, mener folk som er nesten blinde og med hjertesvikt kan bære tunge handleposer selv, eller få familie til å gjøre det. Dette som en konsekvens av «effektivisering» i bydelen. Personen kan bli utsatt for hets. For alle skjønner at dette strider mot all sunn fornuft.

 • Geir Rustung Frøyland

  Ja jeg husker denne unge mannen som var på tv og fortalte hvor flink han var å komme seg i sikkerhet !forunder slettes ikke att forblir bjellesauen i flokken!

 • roar2

  Si meg har dere ikke fått med dere at redaktøren her er den tidligere lederen av Vigrid?, Hva forventer dere fra den kanten?

  • Spiller ingen rolle. Så lenge det vedkommende skriver er SANT og dokumenterbart.

   • roar2

    Problemet er vel at dette kun er halvsannheter tatt ut av kontekst og satt sammen slik det passer de selv.

    • Nei, det finnes vel INGEN andre medier som preseneterer «halvsannheter tatt ut av kontekst og satt sammen slik det passer de selv» ?
     Er du både blind og døv, eller ?

    • HenrikHenriksen

     Hvis det er standarden så kan du jo ikke lese eller se på noen medier i dag.

   • Randi Rønning

    Når han blander sammen regjering og kommune, så er han jo faktisk helt på jordet? Høyre styrer i Oslo, det er faktisk DE som bestemmer hva de skal bruke pengene til. Og DE velger å ta fra de syke og eldre hjelp, ikke rødgrønn

    • Egil Nerhovde

     Dette er rent TØV.
     Det er bydelene som får sine budsjetter og som er ansvarlig for å gjennomføre de fleste tjenestene til de eldre.
     Derfor har FrP tatt til orde for å endre dette slik at 1. det er kommunen selv som har ansvaret – ikke bydelen og 2. statlig finansiert eldreomsorg på lik linje som andre grupper.
     Det er AP og rødgrønt flertall i de fleste bydelene og da går det slik. FrP har i kommuner som Os, Austevoll, Jessheim med flere vist at man på få år fjerner køen i eldre og sykehjemsomsorgen, bygger nytt og moderne med enmanns rom og man har IKKE EIENDOMSSKATT.
     De rødgrønne må fjerne byråktariet, så blir det penger til de som trenger det.
     Alle disste bydelene mangler myyyye kometanse i ledelse og antall bydeler bude i alle fall vært redusert til 5.

    • Svein Rynning

     ?????????????????????????????????

  • Arbeideren

   Det får man tåle. Det sitter tidligere og nåværende kommunister og venstreekstreme overalt i skattefinansierte»ideelle» organisasjoner og medier. Disse har heiet fram folkemorderregimer annen vondskap over en lav sko uten at det har blitt noe ramaskrik av den grunn. Lakmustesten for meg er jødehat – anbefaler vitnet eller radikal portal hvis du liker sånt.

  • HenrikHenriksen

   Den gamle redaktøren i Aftenposten, Hilde Haugsgjerd var radikal kommunist og ønsket væpna revolusjon. Tvilte du på innholdet i Aftenposten hver gang du leste avisen? Eller noen av de andre tidsskriftene som har kommunister og radikale i redaksjonen? NRK er fullstappet av Rødt-velgere og tidligere blitzere som både sitter foran og bak kameraet. Du hadde ingen innvending mot det? Hva med at Lars Gule var leder for Human-Etisk Forbund? Du vet, han terroristen som ønsket å sprenge uskyldige i filler med en bombe? Han brukes jo støtt og stadig som ekspert på TV. Klager du da? Hva med forlagssjefer, rektorer, avisredaktører og politikere som har vært/er aktive kommunister og som idag er «vasket rene» og kan leve flott på høye lønninger mens de får adgang til både TV-studioer og avisspalter?

   Men nei.. kommer det en alternativ nettside med nyheter og redaktøren har en fortid på høyresiden i politikken…. hyl…vræl….da er grensa nådd!

   Henrik Henriksen

 • Pål Iksom

  Det er voldsomt for en tiltro mange her har fått til nazistisk propaganda. Den tidligere Vigridlederen har tydeligvis mange i fanklubben.
  Hva blir det neste? Krav om oppreisning for Vidkun Quisling? Det er jo tross alt samme ideologien som denne siden bekjenner seg til.

  Heil og Sæl, folkens!

 • Rune Amundsen Mannvik

  Slutt å ta inn derre spøla t lande her, å pass våre egne

 • Randi Rønning

  Hva har rødgrønn med at høyrestyrte Oslo kutter ut hjelp til syke og eldre? Blir litt feil vinkling synes nå jeg da… Men klart, er helt forferdelig å kutte slik de gjør i Oslo

 • AMG65

  Eskil Pedersen er en ufyselig feiging.

 • Pingback: Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: 77-årig pensjonist kastet ut for å gi plass til flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Nesten 100.000 innvandrere i Akershus - Frieord()

 • Pingback: Miljøpartiet De Grønne vil ha utløpsdato på asylavslag - Frieord()

 • Thomas Christensen

  Nordmenn som har slitt og jobbet et helt liv og trenger hjelp, skal komme i mål først!

 • Thomas Hansen

  For å si det det rett fra levra. Det er helt forj…ig!!

 • Thomas Hansen

  For å si det det rett fra levra. Det er helt forj…ig!!

 • Larsern

  Stopp galskapen….NEI til flere asylhentere Ta vare på VÅRE syke,pleietrengende,gamle og demente/uføre før vi forer de som betaler for å sette sugerøret ned i kassa som våre eldre har fylt opp……Skam at vi ikke tar bedre vare på våre egne…..

 • Heidi Rønning

  Har bare en ting å si; Politikerne burde SKAMME SEG!

 • Pingback: Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger - Frieord()

 • Kine Lundhagen Hesselroth

  Skjønner ikke poenget med å sette flyktninger opp mot syke (bortsett fra å øke skepsisen mot flyktninger..men det er kanskje hele misjonen til nettstedet). Det betyr jo faktisk ikke at dersom Norge ikke tar i mot 10 000 flyktninger så vil ikke tilbudet til syke forsvinne.

 • Gaal

  Vi kan ta godt vare på de som har bygget landet våres sånn som vi har det i dag..!! Vist vi ikke kan hjelpe våres egne sånn som vi skal (burde), så kan vi nå ikke ta i mot flere flyktninger eller.. Jeg er ingen rasist på noen måte, men jeg ser at enn fort kan bli det i dette landet..!!

 • Martin Cyclo

  Har vi råd ti å ta vare på 10 000 flyktningr? Ja. Bør vi ta bedre vare på våre eldre Ja. Hver og en av oss…….

 • Pingback: 300 ekstra flyktninger til Oslo i 2015 til en kostnad på 3.2 milliarder kroner - Frieord()

 • colette Gillibert

  før å ta ansvar for flyktninger , Norge må gi bedre rett omsorg og hjep til sin gamle på sykehjem, alene hjem med sykelpleie som har aldri tid for noe….. skal di sende snart en robot til å gi medesine til syk menneske ???? Norge er rik land men di må priotiere sin egen folk før andre land som få hjelp uansett og det er ikke en maraton å vinne hvilken land gi meste penger og hjelp til flykninger ikke sant!!! fra Colette Gillibert, fotterapeut i Stavanger.

 • Pingback: Haugesund: vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger - Frieord()

 • Rune helgesen

  Invandrerfiendlig,kan ikke tas seriøst.

  • HenrikHenriksen

   Nei, bare innvandringsvennlig debatt er seriøst. Alt annet er rasistisk!

 • Rune helgesen

  Her er det mye fordommer og argumentasjon på lavmål.

  • HenrikHenriksen

   Ja, fy flate. Bra du satte oss på plass med skikkelig bra argumenter og høyt debattnivå.

   Henrik Henriksen

 • Thomas Remme

  Det er Høyre og Frp som styrer i Oslo. Og som sitter i Regjering. Bare sånn til info.

 • willyhansen

  Sikker på at Eskil vil bli rund jult ved første anledning… mange har mening om det høres det ut som. Mannen skulle vært anmeldt og straffet, og slikt er politikere – jeg kaller dem lasaroner…

 • willyhansen

  Sikker på at Eskil vil bli rund jult ved første anledning… mange har mening om det høres det ut som. Mannen skulle vært anmeldt og straffet, og slikt er politikere – jeg kaller dem lasaroner…

 • willyhansen

  Folket skulle bestemt, og lakeiene våre skulle utført arbeidet…

 • willyhansen

  De som bosetter flyktninger er en forlenget arm av landssvikerne og stiller i samme katagori

 • Lena Kosmo Johansen

  Skal dette være en slags jævla spøk? Altså, her Norge har vi en «lid og hold kjeft»-policy som er så blodig urettferdig og hensynsløs at jeg vil spy! HVA I HELVETE ER DET SOM FOREGÅR??? Dette er jo helt vanvittig. Effektivisering, hva? Det mest humane er vel bare å skyte hodet av de pleietrengende og bli ferdig med det, eller hva? DET er effektivt det!

 • Tone Therese Rønnild

  Kan ikke hu Tone få bind for øya og ta seg en handle tur… blir kvalm her.

 • Tone Therese Rønnild

  Kan ikke hu Tone få bind for øya og ta seg en handle tur… blir kvalm her.

 • Måtte snart Norge brenne i helvete.
  Fy faen det finne mange idioter som tror de styrer landet.
  En ting til.
  STOPP INVANDRING
  Vi har da for faen nok nå

 • Meowkitsky

  Uff. Unnskyld for hva jeg har skrevet her tidligere. Jeg var en person som ikke visste mye på den tiden..

 • Svein Tore Pedersen

  Folk her på siden å være veldig glade i innvandre. Siden de ikke kan skrive et eneste innlegg uten å nevne dem, uansett hva de skriver om. 😉

  • HenrikHenriksen

   Ja. Hva blir det neste? At Finansavisen ikke skal skrive om finans? Eller bladet Bil ikke skal skrive om bil? Eller Villmarksbladet ikke skal skrive om villmark? Eller VG ikke skal skrive om Mette-Marit eller nordmenns seksualvaner?

   Alltid morsomt når folk skal bestemme hva enkelte nettsider skal skrive om… minner litt om diktatoriske tendenser….

   Henrik Henriksen

  • HenrikHenriksen

   Ja. Hva blir det neste? At Finansavisen ikke skal skrive om finans? Eller bladet Bil ikke skal skrive om bil? Eller Villmarksbladet ikke skal skrive om villmark? Eller VG ikke skal skrive om Mette-Marit eller nordmenns seksualvaner?

   Alltid morsomt når folk skal bestemme hva enkelte nettsider skal skrive om… minner litt om diktatoriske tendenser….

   Henrik Henriksen

 • arilkp

  Vi kommer til ødelegge det norske samfunnet i fremtiden godene blir dårligere på mange områder. Det er rart at ikke norske unge ser dette.
  Vi er et lite land med et lite folketall så det skal ikke mye til før vår kultur forandres. Vi kan ikke rette verden.

 • Annemor Schønhaug

  Tull fra ende til annen.
  Oslo er utstillingsvinduet til Høyre og Frp.
  Legg skylden der den skal. Ikke på flyktningene, men egoistiske politikere i byen.

 • Leif Oskar Zetterstrøm

  Bra at kirken og andre trossamfunn, ved lov er garantert å få sine penger så de slipper å bekymre seg for den slags. Statskirkemedlemmene er garantien for denne prioriteringen.

 • Pingback: Flyktningebølgen – dette er bare starten - Frieord()

 • Pingback: 8.000 syrere – en ren symbolpolitikk? - Frieord()

 • Pingback: Syke, eldre og barnefamilier kastes ut for å gjøre plass til flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Aylan (3) døde fordi pappaen ville ha gratis tannbehandling i Sverige - Frieord()

 • pelle12314

  Norge kommer til og få brukfor Syrere til blant annet i eldreomsorgen Dette er folk med utdanelse som også kommer til lande med ærlige hensikter

 • Anne-Karin Nyborg

  Vi kan ikke ta i mot så mange flykninger hvis det skal gå på bekostning av de eldre, syke og handikappede!!! Har også lest at ei som blir kasta ut pga de skal ha inn flyktninger der😈😈😈
  Jeg er for at man skal hjelpe jeg også, men ikke hvis det skal gå ut over andre.
  Hva er det Norge vil oppnå med dette???
  Lurer jaggu på hvordan det er i Norge om noen år jeg?
  Tror det blir slik at nordmenn må søke asyl i andre land for å få medisinsk hjelp, tak over hodet og de svake kan få tilkjørt mat.
  Jeg er kanskje stygg i mine Uttalelser. Men jeg har vært så positiv til at vi skal hjelpe båtflyktninger og andre som kommer hit og trenger hjelp, men det var inntil nå når jeg leser hva nordmenn må lide for at de sjal få komme hit.
  FY SKAM DERE ALLE POLITIKERE😈😈😈😈

 • Lisbeth Sandaker Hernes

  Det er skammelig å se hvordan våre syke og eldre blir behandlet! Det er de som har bygd velferden,og jeg håper virkelig at Tone Thorsen får smake sin egen medisin en dag!

 • Pingback: Migrasjon som våpen - fremprovoserte strømmer av flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Aylan sin pappa "har lurt hele verden" - pekes ut som menneskesmugler - Frieord()

 • Pingback: Flyktningkaos - Norge vurderer å stenge grensen til Sverige - Frieord()

 • Glibert

  Sosialistene mener at den selv er så humane og viser så stor kjærlighet, og at det er derfor de vil ta inn alle «flyktningene» for å hjelpe dem.
  Men hvor humant er det å ta hus,hjelp og støtte fra sine egne for å gi det til fremmede ?
  Hvor humant er det å stue sine egne inn på overfylte rom og toaletter, mens de fremmede innvandrerne får bo gratis på hotell ?
  http://www.glomdalen.no/budsjett/grue/sykehjem/eldre-bor-pa-bad-og-i-korridorer/s/5-19-4573
  https://www.frieord.no/innenriks/haugesund-vil-putte-eldre-pa-dobbeltrom-for-a-hente-inn-flere-flyktninger/

  http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/flyktninger-i-oslo-far-plass-pa-hotell/3423134957.html

  Hva er humant ved å begå folkemord på eget folk for å gi plass til fremmede fra andre land ?

  http://whitegenocideproject.com/about-white-genocide/

  Dette handler ikke om noe annet enn ideologi og politsk agenda.

  Sosialister eier ikke menneskelige følelser på noe nivå, alt dreier seg om ideologi og om hat mot alle som ikke støtter deres ideologi.

  Det handler også om en satanistisk og FN styrt politisk agenda som politikerne støtter og som de som kontrollere FN og våre politikere står bak, og også jobber aktivt for.

  Disse som kontrollerer FN er representert i Norge av denne fyren.

 • Pingback: Syria-flyktninger kan koste nærmere EN BILLION KRONER - Frieord()

 • Øøøø

  De sier ikke sannheten. De lyver for å få makta..Skremmende utvikling i Norge. Når vi ser hva de gjør med de som vi er glad i..eldre og barn.

 • Geir Rustung Frøyland

  Da jeg grunnet alvolig og langt fremskredet ledgikt henventr meg til nav i rogaland for hjelp fikk jeg oppgitt ett tlf no til butikk i nabokomune som bedrev utkjoring av varer via telefonbestilling !

 • Pingback: Hver fjerde innbygger i Hemsedal er asylsøker - Frieord()

 • Pingback: Nye sjokktall: Venter 1,5 millioner asylsøkere til Tyskland i år - Frieord()

 • Pingback: 4.900 asylsøkere i september - ventes å øke - Frieord()

 • Pingback: Tvangsreturnerte asylsøkere kommer tilbake til Norge - Frieord()

 • Pingback: Gråtende skolelever kastes ut – skolen skal bli asylmottak - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkere klager på maten og frykter intern uro - Frieord()

 • insusi

  Det nytter vel ikke sitte på pc’en å skrike og rope, kommer ingen veier med det. Vi nordmenn er veldig flinke til å skrike og rope men gjør vi noe mer med det problemet når det kommer til stykke!!

 • Pingback: Kommune kaster ut demente for å spare penger - flytter inn flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Vil kaste ut beboere i kommunale leiligheter for å bosette flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Ap-ordfører: Sender hjem syk 92-åring fra sykehjem - ønsker 50 flyktninger til kommunen - Frieord()

 • Pingback: Listhaug slår knallhardt tilbake mot kritikerne - Frieord()

 • Pingback: EU-leder: "Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger" - Frieord()

 • Pingback: EU ikke lenger "en stor drøm" for land på Balkan - Frieord()

 • Pingback: La limpieza genetica de los europeos nativos es un plan europeo. En Nouega (no UE) tambien se eliminan beneficios en favor de los refugiados | NUEVA EUROPA- Nueva Eurabia()

 • Pingback: Norges politiske og folkelige selvmord - Frieord()

 • Pingback: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere - bedt om å tie stille av med-aktivister - Frieord()

 • Pingback: Svensk barnefamilie kastes ut for å lage rom for nyankomne flyktninger - Faren: "Jeg er helt tom" - Frieord()

 • Pingback: 90-åring nektes sykehjemsplass - kommunen ønsker asylmottak - Frieord()

 • Pingback: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet er årsaken til Europas terrorfrykt - Frieord()

 • Pingback: Asylbrems gir 5.6 milliarder ekstra i statskassa - Frieord()

 • Pingback: Flyktninger strømmer til Sverige etter at Danmark halverte bidrag til asylsøkere - Frieord()

 • Pingback: Oslo kommune tok fra funksjonshemmede boliger - ga dem til flyktninger - Frieord()

 • Pingback: UDI reiser til Italia for å hente flyktninger til Norge - Frieord()

 • Pingback: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen - Frieord()

 • Pingback: Sverige: Kommune kansellerte julemiddag for eldre og syke fordi julaften falt på en lørdag - Frieord()

 • Pingback: Norge bruker milliarder på velferdsmigranter - eldre og pasienter sulter ihjel på norske sykehus - Frieord()

 • Pingback: Verdenskjent flyktning pekes ut som terrorist - Frieord()

 • Pingback: Mor måtte føde baby i bil - "Faen ta dere politikere" - Frieord()

 • Pingback: BODØ: Må ta ut barna av barnehagen for å betale eiendomsskatt - kommunen trenger penger til masseinnvandring - Frieord()

 • Pingback: Fylkesmann: Skedsmo kommune diskriminerer mot etniske nordmenn på utleiemarkedet - Frieord()

 • Per-Arne Nilsen

  Jo de vil jo ha mer Araber peis, disse svina på Stortinget, Er glad jeg ikke bor i denne muslim byen Oslo, der muslimer blomstrer, Får alt i poser å sekk, skjønner ikke at regjeringa kan være så sykis syke å behandle sitt eget folk på denne måten,Men domme dagen kommer for disse svikerne en dag Da er det for sent å angre Håper de får det djevelsk tilbake