En av Dagbladets asylsøker-yndlinger dømt for brutal gjengvoldtekt

GJENGVOLDTEKT. Alle de tre dømte mennene hadde tilknytning til Butt's Bistro & Tandoori i Halden. Det var også der gjengvoldtekten fant sted.
PAKISTANERE DØMT I GJENGVOLDTEKT

Dagbladet skrev i 2004 en tårevåt artikkel om Shahzad Alam Butt Klavestad som ikke fikk oppholdstillatelse i Norge. Klavestad fikk til slutt oppholdstillatelse, skilte seg så fra sin norske kone som sikret han opphold, giftet seg på ny og er nå dømt for en svært brutal gjengvoldtekt. 36 år gamle Shahzad Alam Klavestad, 35 år gamle Shaheen Iqball Butt og 45 år gamle Zakir Hussain er alle i Halden tingrett dømt for å ha dopet ned og voldtatt en gift kvinne fra Halden. Voldtekten fant sted i juni i fjor på Butts Bistro i Halden. Alle de tre dømte mennene er fra Pakistan. Klavestad og Butt jobbet begge på den aktuelle restauranten da voldtekten fant sted.

Shahzad Alam Klavestad og Shaheen Iqball Butt er begge gift og har barn. Zakir Hussain kom første gang til Norge rett før den aktuelle voldtekten fant sted og har ikke lovlig opphold i Norge

Dopet ned gift kvinne

Den gifte kvinnen var ute på byen og hadde ifølge sin egen forklaring inntatt kun to-tre drinker. På et utested i Halden ble hun kontaktet av Shahzad som var en bekjent og som inviterte henne på nattmat på en av byens restauranter etter at utestedet stengte.

ButtTollbugata 3 (vis a vis Thon Hotel)
GJENGVOLDTATT AV ANSATTE INNE I RESTAURANTEN: To av de ansatte på restauranten skal ha dopet ned og gjengvoldtatt en gift kvinne inne i restaurantens lokaler i juni 2013. Butts Bistro & Tandoori i Halden reklamerer for seg selv som byens eneste indiske restaurant og ligger i Tollbugata 3 (vis a vis Thon Hotel).

Hun takket ja til invitasjonen og ble med den bekjente og to personer som arbeidet ved restauranten. Da hun ankom utestedet, ble hun ifølge sin egen forklaring servert en drink og dopet ned.

Hun forsøkte desperat å sende en sms til mannen sin da hun merket at hun begynte å bli svimmel. Det rakk hun ikke før hun besvimte. Da hun kom til bevissthet igjen, var gruppevoldtekten allerede i gang.

EKTE KJÆRLIGHET. Bildet er faksimile fra Dagbladets artikkel om voldtektsdømte Shahzad og hans nå fraskilte norske kone.
EKTE KJÆRLIGHET: Bildet er faksimile fra Dagbladets artikkel om voldtektsdømte Shahzad og hans nå fraskilte norske kone.

Endret forklaring

Alle de tre tiltalte nektet først å ha hatt seksuell omgang med kvinnen, men endret senere forklaring da politiet la frem DNA-bevis i nye avhør. I retten hevdet alle tre at det var snakk om frivillig sex.

Den forklaringen trodde derimot ikke tingretten på.

– Det er vanskelig å feste lit til de tiltaltes forklaringer. De har endret sine politiforklaringer på vesentlige punkter, og forklaringene er innbyrdes motstridende på helt sentrale punkter, konkluderer retten med.

Fem år i fengsel og 400.000  kroner i erstatning

Tingretten finner det skjerpende at Shahzad Alam Klavestad utnyttet kvinnens tillit til ham. Hun kjente han som en sympatisk mann hun kunne stole på. Kvinnen ble med fordi hun ble invitert til å spise sammen med dem på restauranten hvor Klavestad arbeidet.

Shahzad Alam Klavestad og Shaheen Iqball Butt dømmes for grov voldtekt begått i fellesskap og må hver sone fem år og fire måneder i fengsel. Den tredje tiltalte, Zakir Hussain, gjennomførte ikke samleie med fornærmede, men forgrep seg på henne. Han dømmes til tre år og åtte måneder fengsel.

I tillegg dømmes de tre til å betale kvinnen til sammen 400.000 kroner i erstatning.

Den tårevåte Dagbladet-artikkelen

I 2004 slo Dagbladet stort opp den tragiske kjærlighetshistorien til Shahzad Alam Klavestad og hans nå fraskilte kone.

Overskriften på artikkelen var: «Kjærligheten vår er ikke juks».

I artikkelen står Shahzad Alam Klavestad, som da het Shahzad Alam Butt, fram sammen med sin nå fraskilte kone. De bedyret begge to at deres ekteskap var bygget på ekte kjærlighet.

«Stille, rolig, beskjeden og snill»

– Mange utenlandske gutter er veldig frampå. Men jeg merket at denne gutten var stille, rolig, beskjeden og snill, sier hun.

To uker seinere bodde de sammen. Vigselsattesten fra Islamic Cultural Center i Oslo er datert 22. oktober 2002.

UDI trodde derimot ikke på deres historie og mente det var et proforma ekteskap og ga Shahzad negativt svar på asylsøknaden seks måneder etter at de giftet seg.

De to giftet seg bare to måneder etter at de først møtte hverandre. Ekteparet forklarte Dagbladets journalist at «På grunn av hans familie, kultur og religion giftet vi oss fort» og at «Jeg er muslim og kan ikke være samboer. Når begge er klare, hvorfor vente?»

Shahzad forsikret også Dagbladets journalist at deres kjærlighet var ekte og at han som muslim hadde ingen planer om å gifte seg for å få oppholdstillatelse for så å skille seg igjen: «Det er ikke riktig å gifte seg for å få papirer. For muslimer er skilsmisse veldig vanskelig».

Mange støttespillere

Ekteparet hadde derimot mange støttespillere i deres kamp for å gi Shahzad lovlig opphold i Norge.

Advokaten til Shahzad, Zulifqar Munir, uttalte blant annet til Dagbladet: «UDI har ikke gjort noe verken for å bekrefte eller avkrefte sin mistanke om at paret ikke bor sammen. UDI har bare basert seg på misforståelser under intervjuene.»

Eieren av Butt’s Bistro & Tandoori, Golzar Butt, hvor voldtekten fant sted ni år senere, skryter uhemmet av Shahzad til Dagbladet: «Vi ønsker å utvikle ham til kjøkkensjef. Han har stående tilbud om jobb» før han legger til: «Disse to bor sammen.»

Ikke grunnlag for asyl

UDI mente at ikke forelå noen fare for Shahzad å vende tilbake til hjemlandet. Den eneste muligheten han da hadde for å kunne bli værende i Norge var at UDI godkjente ekteskapet mellom ham og hans nå fraskilte norske kone.

Shahzad fikk til slutt oppholdstillatelse og statsborgerskap i Norge. Han er nå dømt til fem år og fire måneder i fengsel for en brutal gjengvoldtekt.

 • OnkelBlaa

  Ja, slik er det, en kan ikke lite på en muslim.
  Voldtekt er jo en tradisjon i Pakistan, men da for det meste av unge gutter.
  Grunnen til at det for det meste er gutter som blir voldtatt er jo at jentene blir så godt på passet at mulighetene til å voldta en jente eller kvinne er små.
  Det var faktisk en hel reportasje på NRK om dette tema.
  Sannelig en berikelse som blir tilført norsk kultur altså!

  • Northwest1

   Nå tror jo den gemene muslim at alah blir gjennfødt av en mann så der ligger mye av forklaringen. Det betyr utrolig nok at muslimske men har sex med begge kjønn, sannsynligvis for å gardere seg….

 • Arne Johnsen

  Å de her skal bo I Norge, på tide og sende de til Pakistan etter soning, der kan de knulle gutter. !!

  • Wiiking

   Vi hiver statsborgerskap etter enhver som har fått opphold her, så det er ikke lett. Først må de i såfall fradømmes statsborgerskapet. De burde aldri fått det, men når skaden er skjedd burde det vært automatisk reversjering av statsborgerskap ved dom for grov kriminalitet.

 • Jenny Hansen

  En stor takk til http://www.frieord.no for å avsløre disse rovdyrene og for å eksponere media.

  Media har vært det fremmeste propaganda verktøy for eliten i å promotere deres multikulturelle og antinorske agenda.

  Media må stilles rettslige til ansvar for deres medvirkning i folkemord mot hvite og da snakker vi om redaktører, skribenter, journalister og eiere.

  • Northwest1

   Tviler på at det er utelukkende media sin skyld. Mener bestemt at staten er ganske aktiv bak i kullissene, for å påse at den innbilte integreringen av disse individene møter minst mulig hindringer hos etniske nordmenn….

   • Wiiking

    Det er fristende å si at at x-kona, i likehet med DB og andre medier som har presset på for oppholdstillatelse burde dømmes til medvirkning. Jeg vet det ikke holder i en rett, men de er medansvarlig for å ha gitt denne mannen opphold på falskt grunnlag.

 • Thøgersen M Liz

  godt at min gamle nabosønn er tatt,han hadde nok ikke rent rulleblad fra før sin studie tid heller,de har godt av noen år bak slå.

  • Wiiking

   kjenner du x-kona også? hvor tett går den an å bli? hun er moralsk medansvarlig siden hun er årsaken til at han fortsatt er i landet.

   • Thøgersen M Liz

    jeg kjenner hans søster og bror,men aner ikke hvem han giftet seg med,han flyttet tidlig hjemmefra,etter studiene..
    han kjøpte seg leilighet,nå bor foreldrene der..og hvor han har bodd i de siste årene aner jeg ikke.

    • Thøgersen M Liz

     han er også født i norge,
     så tett i hue er jeg ikke,
     han og søskene er født her
     og kan ikke noe for at de har norsk statsborgerskap.

 • Bjørn Brøchner

  Ja sånn er disse våre flotte nye landsmenn,reker rundt på alle norske byer,s utesteder på jakt etter norske jenter mens deres egne koner og barn sitter innestengt hjemme i hus og leiligheter,og dessverre så får de napp gang på gang,sjarmerer og betaler seg ned i trusa på alt for mange lettlurte norske jenter,ikke alle frivillig som vi ser her men alt for mange som biter på når de bli påspandert drinker og øl,de er noen svin men norske jenter BØR ta ansvar for hva de driver på med,er en grunn til at ordene pakkishorer og albanerhorer er vanlige termer i utelivsbransjen desverre,TENK DERE OM JENTER!!!!

 • Maalfrid

  Dere skal ha skryt for å finne frem slike saker. Man må regne med at det er mange lignende tilfeller/saker som venter på å bli avdekket i fremtiden.

  Dette var et nytt godt eksempel på msm kampanjejournalistikk, og de bør bli stilt til veggs for dette.

 • Richard Hansen

  syke syke3 mennesker dere 😉 dere er hjærnevasket dilux heheheh tror dere vierkelig på det sonm står her ??? heheheheheheheh idioter

 • Tommy Buskerud

  Det må da kunne innføres en lov som gjør at innvandrere kan sendes dit dem kom fra hvis de gjør noe krimminellt?? Eller at de mister muligheten til familiegjenforening? Da hadde de kanskje tenkt seg om før de gjorde noe ulovlig!!!

 • Christen Krogvig

  Det er svært oppsiktsvekkende at Frie ord er i stand til å nøste opp alt dette. Særlig hvis oppslaget fra Dagbladet er sakset fra papir-utgaven.

  • anti—propaganda

   Kan du utdype hva du mener med din kommentar? Oppsiktsvekkende? Kan du utdype.

   http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/03/15/393436.html

   Forøvrig, når personer som Astrid Klavestad, har fått utdelt makt og retten til å importere utleninger til Norge ved ekteskap, så burde vel den retten og føre til et ansvar for hva hun har fått inn i landet også. Denne voldtektsimportøren er vel å regne som medskyldig ettersom hun fikk kriminaliteten inn landet.

 • Valsin

  I og med at voldtekten er utført av menn og at det er godt vitenskapelig grunnlag for å si at det gjelder menn i alle kulturer og innenfor alle trosretninger bør vi kanskje låse inn alle menn. Også de som skriver tårevåte rasistiske innlegg på tullesider som dette. Og ikke minst Thorgrim O. Bredesen som helt klart er en potensiell fare for kvinner og menn i alle kulturer.

  • anti—propaganda

   Faren er slike som deg, som i alle år har kjempet så hardt for å slippe inn alle de voldtekter, ran og drap vi kunne vært foruten, uten slike som deg som slapp dem inn.

   • Valsin

    Hva vet du om meg? Hva er «sånne som deg»?
    Du vet ingen ting om meg på samme måte som at du ikke vet noe om utlendinger. Du velger å tro det du vil.
    Du kan ikke motbevise min påstand om at det er menn som er faren uavhengig av opprinnelse.
    Den største massemorderen og terroristen i historien siden andre verdenskrig er en norsk kristen hvit mann. Noe som underbygger min påstand.

    • anti—propaganda

     Alle statistikker motbeviser din»påstand», antihvit.
     Antall anmeldte voldtekter er ca 20-doblet siden innvandringen. Ikke-vestlige innvandrere topper alle voldtekts-statistikker til tross for medias og styresmakters forsøk på å dekke til fakta.
     Ellers så snakker jeg om alle de voldtekter ran og drap vi kunne vært foruten, uten slike som deg som kjempet så hardt for å slippe inn inntrengerne.
     Alt jeg trenger vite om deg, er at du er en antihvit døråpner.

     Når dissidenter til politisk undertrykkelse og overgrep mot befolkningen blir forfulgt med politisk vold og undertrykkelse, i et samfunn uten ytringsfrihet og forsamlingsfrihet, vil det til slutt komme en motreaksjon, dere har selv skapt ABB.

     • Valsin

      Alle statistikker? Hva kan du om statistikk?
      Min påstand er at menn er skyldige i det meste av voldtekter. Kan du vise meg statistikk som motbeviser min påstand?

     • anti—propaganda

      Mer enn deg, åpenbart.
      Påstår du at denne voldtekten hadde skjedd uansett, uten den invandring du fremmer, antihvit? Er du dum?

     • Valsin

      Om jeg er dum??? Er du dum? Og i såfall hvilken relevans har det til saken?
      Jeg sier at den påståtte voldtekten aldri ville ha skjedd om man stengte inne alle menn i samfunnet. Det er et faktum som du ikke kan motbevise. Eller?
      Nei jeg er ikke antihvit (hva nå enn det må bety). Men jeg er sier at argumentasjonen som bygger på statistikk som ikke tar hensyn til alle variabler ikke er relevant i noen diskusjon. Jeg kan finne statistikk på hva jeg vil om jeg henter de tallene som taler min sak. Selektiv persepsjon heter det og er dekkende for stort sett all argumentasjon i denne saken.

     • anti—propaganda

      Norske menn har sammen med norske kvinner bygget vår nasjon, våre egne kriminelle må vi selv ta hånd om, hvorfor prøver du å rettferdiggjøre alle de voldtekter vi kunne vært foruten med at «menn voldtar»?
      Hvorfor er du så motbydelig og antihvit at du prøver å rettferdiggjøre denne grusomme gruppevoldtekten begått av slike du kjemper for å få inn i landet? Hva slags sykt, sykt menneske er du?
      Du prøver å borforklare at de du kjemper for å få inn i landet er ekstremt overrepresentert i alle voldtektsstatistikker, ofrene de velger seg ut er hvite, norske kvinner. Dette er altså rasevoldtekter begått av dine ikke-hvite venner mot hvite kvinner.
      Du er virkelig et ondskapsfullt og motbydelig menneske, og ditt hat mot hvite kvinner er virkelig avskyelig.

     • Valsin

      Hehe. Du skjønner fortsatt ikke så mye. Og du spør om jeg er dum 😉
      Hva med å skaffe seg litt kunnskap i stedenfor å bare grave seg ned i den søpla du sprer rundt deg.
      En drittsekk er en drittsekk uansett hudfarge. Og jeg går ut i fra at du er hvit og går med gummistøvler eller tresko til fjøset hver dag mens du ser etter spøkelser i stedenfor å finne kunnskap.

     • anti—propaganda

      Syns du det passer seg å le av en alvorlig og grov gruppevoldtekt, hvor en norsk kvinne har fått sitt liv ødelagt?
      Du viser ditt hat og din forakt mot norske kvinner.
      Fakta er at ikke-vestlige innvandrere er ekstremt overrepresentert når det gjelder alle former for voldtekt, dette viser politiets statistikker klart.
      Jeg forstår også at den eneste grunn til at du kommenterer her, er for å forsvare denne voldtekten hvor kun frieord avdekker at det er en av dagbladets proteger som er med-overgriper, og ingen andre aviser.
      Du hater at sannheten om det du kjemper for å få inn i landet kommer frem, antihvit.

      Påstår du at denne grusomme gruppevoldtekten, dette grusomme overgrepet mot en norsk kvinne hadde skjedd uansett, selv om vi ikke hadde hatt ikke-vestlig innvandring.
      Eller hadde denne norske kvinnen sluppet å få sitt liv ødelagt uten slike antihvite som deg, som kjemper for å få inn i mitt hjem, mitt land, alle de voldtekter, ran og drap vi kunne vært foruten, uten slike mennesker som deg, som slipper dem inn?

     • nordmann

      her (inne i videoene) presenteres det statistikk, jeg er temmelig sikker på at denne kan kvalitetssikres. Dette er dog USA. Anti–propaganda: kun 1 av 80-90 overfallsvoldtekter i 2012 ble begått av ikke vestlige utlendinger. tallene snakker for seg selv…

      https://www.frieord.no/utenriks/michael-brown-slo-og-mishandlet-politimannen-som-skjot-ham/

     • anti—propaganda

      Jeg antar du mener omvendt, at 1 av 80-90 ble begåttt av vestlig person.

      Ellers om du ønsker tall fra USA, kan du gå til rapporten «the colour of crime» fra 2005.
      Mens i underkant av 40 000 anmeldte rasevoldtekter var med svart overgriper og hvitt offer, var tall for svart offer/hvit overgriper likt. mot null(altså så lite i sammenligning at det ble beregnet som null, noe som egenlig var mindre enn 10)

      Ellers Tar Nina Østli seg av statistikken for Oslo, ganske greit i denne artikkelen:

      http://www.google.no/url?q=https://www.document.no/2011/05/ikke-vestlige-innvandrere-bak-65-prosent-av-alle-anmeldte-voldtekter-i-oslo/&sa=U&ei=abUFVMWyFubnyQOLz4KAAg&ved=0CBMQFjAA&usg=AFQjCNHY_W-vSsvTkTk_UrjkbxUGB1Rcbw

     • nordmann

      Du har helt rett i at jeg mener omvendt, og, jeg bommet også på brukernavnet jeg siktet kommentaren til, nemlig Valsin. Jeg er helt enig med deg anti–propaganda. Jeg leste artikkelen, og innholdet overrasket meg ikke i det hele tatt. Når det kommer til disse sakene så er det faktiske slik at mørkhudede mennesker er mer kriminelle, og grovere i kriminalitetens art enn hvite og sørøst-asiatere. Jeg sier sørøst asiatere fordi endel plasserer Pakistan i asia. Flere innvandrere/asylsøkere er faktisk lik økt kriminalitet, og grovere kriminalitet slik som utviklingen er i dag. Men det store, værkende problemet slik jeg ser det, er at det hadde ikke trengt å være slik.

      Asylinstituttet er et stort problem, da alle som har gyldig grunn for å søke asyl, kan få dette innvilget om de er ultra kriminelle og vi er klar over det når vi tar dem inn. De burde rett på lukket mottak, og det burde det ikke være noen diskusjon om.

      Innvandringen kunne vært gjort helt enormt mye bedre. Problemet med dagens situasjon er at vi tar inn drøssevis med mennesker som vi ikke har noen klar plan for. Jeg tror det ville vært en overkommelig oppgave for et utvalg, å finne ut hvor stor kapasitet vi har til å ta inn innvandrere, gi dem ordentlig oppfølging, med en påfølgende høy grad av integrering til det norske samfunnet. Dette krever imidlertid at vi ikke tar inn fler enn vi kan håndtere. Det virker som ingen sentrale politikere forstår dette/tør å si det, og det skremmer meg.

     • Immoteph

      Landssviker da, føler du deg truffet? En liten snik av en Quisling som kommer med floksler og piss og forlanger å bli tatt på alvor, du kaster bort tiden! Ta deg heller en prat med dine artsfrender i SV eller Rødt, her tror jeg bare du dummer deg ut, iallefall så langt. Om man skal følge din argumentasjon kan jeg bevise at det var mennesker som utførte voldtekten, kanskje vi skulle gå til kollektiv avstraffelse av menneskeheten? Jævla dust, skaff deg et liv å være stolt av, hadde jeg vært deg hadde jeg endt dette!

     • Valsin

      Haha. Blir det for vanskelig når noen er smartere en deg og snur din egen dårlige logikk mot deg 🙂
      Ellers får du gjerne følge ditt eget råd og gjøre verden til et bedre sted 😉

     • Immoteph

      Uten deg er vi på rett vei iallefall! Men nå var det jeg som snudde din elendige argumentasjon mot deg, kan du bevise at det ikke var mennesker som utførte voldtekten?

     • Valsin

      Hvorfor i alle dager skulle jeg motbevise det når det faktisk var poenget jeg prøvde å få frem?
      Det eneste som mangler nå er at du også forstår at det er mennesker og ikke etniske grupper som er forbrytere!

  • Arbeideren

   Det forholder seg sånn at det foreligger vitenskaplige bevis for at testosteronnivået varier mellom kontinentgrupper. Testosteron påvirker som kjent kjønnsdriftene. Man ser også store forskjeller mht dette med impulshandlinger og delayed gratification. I tilegg så har man en betydelig kulturell faktor som spiller inn her. Jeg merker meg at du forsvar et rasistisk overgrep mot en etnisk norsk kvinne når du betegner berettiget harme som «tårevåt rasisme». Kan ikke du ta med deg oppgulpet din til vitnet, radikal portal eller andre sosialistiske hatsider?

   • Valsin

    Det er også vitenskapelig bevist at mennesker av det mannlige kjønn er mye mer sannsynlig til å voldta enn kvinner. Ergoburde alle menn låses inne.
    Hvem forsvarer voldtekt? Er du ikke helt riktig skrudd sammen!? Jeg sier jo at det var en mann som voldtok en kvinne. Ergo et bevis på at min påstand er empirisk bevist. Ergo et nytt argument for at alle menn bør låses inne i lukkede anstalter. Deg inkludert.

    • Arbeideren

     Så og si alle overfallvoldtekter i Oslo er gjort av fremmedkulturelle menn, tendensen er nok den samme i andre norske byer. Jeg oppforder deg til å oppsøke nettstedene jeg nevnte. Ypperlig hangouts for troll og brønnpissere som deg.

     • Valsin

      Og jeg oppfordrer deg til å motbevise min påstand! Men det er kanskje ikke så kult når du ser at statistikk brukes mot deg 😉
      Troll? Så vidt jeg kan se er jeg den eneste her som holder meg saklig og ikke går på person. Så hvem er troll? 😉

     • Arbeideren

      Typisk for troll å påstå at de er saklige og har statistikken på sin side. Du har ikke engang lagt fram noen tall, bare løse påstander. Kanskje like greit at moderator banner deg først som sist siden du juger skamløst og forpester tråden.

     • Valsin

      Og da utfordrer jeg deg til å komme med sitater fra mine innlegg her hvor jeg ikke har vært minst like saklig som noen andre.
      Nå er det tydelig for meg at du ikke skjønner min argumentasjon. Nei den henger ikke på greip. Men det er nettopp det som er mitt poeng. Jeg bruker nøyaktig samme statistiske argumenter som du og resten av gjengen her inne bruker. Med en eneste forskjell og det er at det er ikke en kjeft her inne som kan finne statistikk som viser at jeg tar feil. Så mitt argument er at deres statistikk er like meningsløs og verdiløs.
      For å kunne komme med et statistisk argument må du også se på det statistiske grunnlaget. Og her er det ikke mange av dere som klarer å komme med mye fornuftige tall. Så og si alle bruker statistikk basert på selektiv persepsjon. Altså dere bestemmer dere for en sannhet for deretter å finne tall som støtter et argument. Men det er ikke sånn statistikk fungerer. På samme måte som at du ikke kan si at alle menn er voldtektsmenn bare fordi det statistisk sett er overhengende sannsynlig at det er en mann som står bak en voldtekt.
      Og mener du jeg tar feil så utfordrer jeg deg og hvem som helst til å komme med troverdig kilde som viser at jeg tar feil.

  • AMG65

   Det er bare tull og tøys. All statistikk viser at så og si alle voldtekter begås av asylokkupanter fra den tredje verden. Etnisk norske menn er så og si helt fraværende på statistikken. Senest nå før helga var det tre svartinger som forsøkte å lokke en 8 år gammel jente på vei til skolen på sykkel inn i en bil rett utenfor Trondheim. Saken er omtalt i adressavisen.

   • Valsin

    I steden for å komme med tåkeprat og meningsløse påstander så utfordrer jeg deg til å vise denne statistikken du snakker om. Og gjerne vitenskapelige artikler som viser at min påstand om at så og si alle voldtekter begås av menn.

 • Endelig regjeringsskifte

  Her ser man venstresiden og naive dagblad journalister lage røde roser reklame for bermen….ja hvor lenge skal det gå før selv sosialistene ønsker eget parti skal forandre politikken????

 • Marcus_T

  Hva med utvisning? selvsagt for alle 3-

 • Pingback: Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Immoteph

  Dette er Gro Harlem Brundtland sin skyld, gleder meg til hun avgår endelig, av alderdom, for hun bør leve lenge nok til å se all faenskapen hun satte igang!

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømte Praveen Srikanthan dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: Brutal gjengvoldtekt av jente (17) ryster dansk småby - tre tyrkere pågrepet - Frieord()

 • Pingback: Rasisme-jegere med nytt tåkeprosjekt - Frieord()