Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring

I slutten av juli måned ifjor, skal tre afrikanere på henholdsvis 18, 19 og 21 år, ha plukket opp en enslig mindreårig jente på Oslo S.

Les også: Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog

Lokaltog

De skal ha kommet i prat med den 14 år gamle jenta inne på stasjonsområdet, før de kort tid etterpå fikk henne inn på et lokaltog til Lillestrøm. En av mennene skal ha hatt en arm rundt henne og dratt 14-åringen ufrivillig inn på toget.

Alle de tre afrikanerne visste at jenta bare var 14 år, da hun skal ha fortalt dem alderen sin.

Dette var starten på det som skulle være et langt og brutalt mareritt for den unge jenta.

«Hold kjeft hore»

Inne på toget skal Bile Mohamed Elmi (18) ha tvunget jenta til å utføre oralsex på seg før han misbrukte henne analt. Han skal blant annet ha sagt til jenta; «hold kjeft hore» og «skrik hore».

VOLDTATT INNE I VOGNEN: Den mindreårige jenta skal ha blitt utsatt for gjengvoldtekt inne i en av NSB sine ubetjente vogner. (Foto: NSB)
VOLDTATT INNE I VOGNEN: Den mindreårige jenta skal ha blitt utsatt for overgrep inne i en av NSB sine ubetjente vogner. (Foto: NSB)

Det skal også ha vært en fjerde afrikansk mann til stede på toget under overgrepet. Dette skal være en kamerat av Bile, som holdt vakt mens overgrepene pågikk.

Gårdshus

De afrikanske mennene skal så ha tvunget den 14 år gamle jenta av toget på Haugenstua stasjon og tatt henne med seg til et nedlagt gårdshus, ikke langt fra togstasjonen.

Der skal den da 20 år gamle mannen, som ikke møtte i retten, ha misbrukt 14-åringen oralt og analt.  Dette overgrepet skal ifølge aktor ha vært enda grovere enn den som jenta ble utsatt for på lokaltoget.

Etter at overgrepet ved gårdshuset var ferdig, skal mennene ha ha tvunget 14-åringen til å røyke det forbudte stoffet hasj.

Les også: VG unnlater å informere om afrikanske voldtektsmenn i Oslo

Gressplenen

De skal så ha dratt den 14 år gamle jenta videre med seg. Hun var både sterkt preget av situasjonen og livredd.

Hun skal så ha blitt utsatt for et tredje overgrep, denne gang igjen av 18 år gamle Bile Mohamed Elmi.

Overgrepet skal ha skjedd på en gressplen. Etter overgrepet skal 14-åringen ha vært så fortvilet og sliten at hun sa at hun ønsket å ta sitt eget liv. Bile skal derimot ha presset jenta til å fortsette å gå videre med mennene.

Etter en kortere gåtur skal de ha kommet til en boligblokk på Furuset, hvor jenta ble utsatt for ennå en voldtekt. Det var dette overgrepet, Abdirizak Nur Ali (21), ble dømt for.

D
DOPET NED OG VOLDTATT: De afrikanske overgriperne skal ha tatt med den norske 14-åringen til en leilighet på Furuset hvor overgrepene fortsatte utover natten. Jenta skal også ha blitt dopet ned. (Foto: Furuset).

Soverommet

Da jenta kom inn i leiligheten fikk hun et glass med alkoholholdig drikke, som gjorde henne enda mer sløv og søvnig. Hun ble deretter ført inn på et soverom og lagt ned på en madrass.

Der skal 21-årige Abdirizak Nur Ali ha misbrukt 14-åringen oralt og analt. Dette var det fjerde overgrepet på få timer. Overgrepet skal ha vært svært smertefullt og den 14 år gamle jenta gikk ifølge aktor nesten inn i bevisstløs tilstand etter overgrepet.

Les også: Afrikanere slipper gjengvoldtekt-tiltale etter grov voldtekt av mindreårig norsk jente

T-banen

Den påfølgende dagen skal den unge jenta ha våknet halvnaken og fortsatt vært svært preget av de grove overgrepene, men skal ha fått lov av de afrikanske mennene til å forlate leiligheten og gå til t-banen.

Vel fremme på Oslo S skal politiet ha funnet 14-åringen som ble beskrevet som «kraftig medtatt». Etter å ha hørt hennes brutale historie tok politiet jenta med til voldtektsmottaket på Legevakten.

Jenta skal også ha blitt etterlyst av sin far.

Jenta sa nei flere ganger

Jenta skal ha sagt nei og gjort klar motstand under alle overgrepene. Hun skal derimot ha vært svært forkommen og altfor svak i forhold til overgriperne til at hun klarte å stoppe dem.

Ingen av de tre afrikanske mennene brukte kondom under overgrepene. Det er ikke klart om jenta har pådratt seg noen alvorlige seksuelle sykdommer som følge av de gjentatte overgrepene i juli ifjor.

14-åringen skal ha husket såpass mye fra overgrepene at hun klarte å hjelpe politiet med å finne områdene hun ble tatt med på. Blant annet brukte politiet en sporhund som fant sædrester både i togvognen og i området rundt den nedlagte gården.

Etter overgrepene og flere besøk hos psykolog, har den 14 år gamle jenta fått påvist den alvorlige psykiske lidelsen posttraumatisk stressyndrom.

Les også: Vold mot utlending i Namsos – ingen nevner to grove gjengvoldtekter

D
REAGERER: Fra en siktelse som gir 21-års fengsel endte de siktede opp med samfunnsstraff og 10 måneder soning. Politiadvokat Sturla Henriksbø reagerer negativt på domsavsigelsen. (Foto: Twitter).

Siktelse – fra 21 års fengsel til samfunnsstraff

Saken skal ha vært en av de høyest prioriterte sakene hos sedelighetsavsnittet hos Oslo-politiet, på grunn av jentas unge alder og grovheten i overgrepene. Jenta skal ha blitt utsatt for gjentatte overgrep over flere timer.

– Gjengvoldtekten skal ha vært så grov at den kvalifiserer til 21 års fengsel, fortalte Sturla Henriksbø ved Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til VG.

Det dreier seg om straffelovens paragraf 193, for voldtekt etter tredje ledd – som benyttes når voldtekt er begått av flere personer i fellesskap.

Denne paragrafen ble imidlertid fjernet fra siktelsen mot mennene av statsadvokaten.

Den nye siktelsen med samleie med mindreårig, som omhandles under straffelovens paragraf 196, første ledd: Seksuell omgang med barn under 16 år, har en langt lavere strafferamme på kun seks år.

Fra VG:

– Vi mener at bevisene ikke holder for tiltale av gruppevoldtekt. Jeg kan ikke gå inn i detaljer, men det er en helhetsvurdering av samtlige bevis i saken, sier statsadvokat Cecilie Schløsser Møller til VG. (Sitat slutt).

Retten fant derimot at den seksuelle omgangen skjedde på en særlig krenkende måte for fornærmede.

Dømt

Bile Mohamed Elmi, født 1996, ble dømt for to overtredelser av straffeloven § 196 første ledd jf.  annet  ledd, til samfunnsstraff i 344 dager. Dette inkluderer en dom for vold fra en tidligere sak i februar. Bile skal ha avbrutt soningen av denne dommen før den var ferdigsonet.

Abdirizak Nur Ali, født 1993, ble dømt for en overtredelse av straffeloven § 196 første ledd til fengsel i 10 måneder.

De domfelte må også betale henholdsvis 75.000 og 60.000 kroner i erstatning til offeret.

Oppdatert: Den tredje gjerningsmannen, Mohamed Abdirisak Mohamed (21), ble i Oslo tingrett dømt til fengsel i ett år og fem måneder. I tillegg må han betale oppreisning til jenta på 75.000 kroner.

Les mer: Mohamed Abdirisak Mohamed dømt etter gjengovergrep mot norsk jente

Statsadvokat Cecilie Schløsser Møller mener at de fire afrikanerne som voldtok den mindreårige jenta ikke gjorde det som en gjeng, men individuelt. Dette selv om de alle var tilstede under voldtektene og voldtok jenta sammen.
FRAFALT SIKTELSE: Statsadvokat Cecilie Schløsser Møller mener at de tre afrikanerne som begikk overgrep mot den mindreårige jenta ikke gjorde det som en gjeng, men individuelt. Dette selv om de alle var tilstede under overgrepene og begikk overgrep mot jenta sammen. Det førte til de domfelte kunne spasere ut av rettslokalet med svært korte dommer.

Overraskende lave straffer

Politiadvokat Sturla Henriksbø har reagert på de meget lave straffene for de grove overgrepene på den mindreårige jenta.

Offeret og hennes familie er også svært skuffet over straffenivået, skriver VG.

Les også: Somalier voldtok 11-årige Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Norske medier mørklegger

Frieord.no sine tidligere omtaler av saken har avdekket at norske medier i stor grad har skjult overgrepsmennenes etniske bakgrunn fra sine lesere.

Da Frieord.no skrev på nytt om saken den 15. september ifjor, påpekte vi hvordan VG i så og si alle sine omtaler om saken unnlot å nevne overgrepsmennenes bakgrunn.

I VG sin omtale av saken, som går over fire artikler, her, her, her og her,  omtales overgrepsmennenes bakgrunn kun i en av dem, og da med to mindre referanser. I hovedartikkelen, fire måneder senere, utelates denne informasjonen totalt.

De afrikanske overgrepsmennene omtales konsekvent som «kameratene», «overgriperne», «mennene», «tiltalte» og «siktede». Selv ikke i faktaboksen som publiseres i tre av de fire artiklene informeres det om overgrepsmennenes bakgrunn. Der omtales de kun som «mann 18», «mann 19», «mann 21» og «mann 21».

Det samme skjer nå igjen når man har endret siktelsen fra gruppevoldtekt til overgrep mot mindreårig, Denne gangen omtales de afrikanske overgrepsmennene som en «kameratgjeng» av VG sin journalist, Cathrine Ekehaug.

I VG’s nylige dekning av dommen så utelater de nok engang denne informasjonen.

Relatert:

140 kommentarer til «Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring»

 1. Det stinker multurmarxist av denne statsadvokaten. Med slike idioter har rettssystemet spilt falitt dessverre. Ulvejegerne på hedmarken fikk strengere straff enn disse voldtektsnegerne, det sier vel det meste om prioriteringene til rettsapparatet. Disse ni99erne skulle selvsagt vært tiltalt for gjengvoldtekt og dømt til strengeste mulige straff (helst i hjemlandet). Deretter utvisning fra landet..

  1. Når skal norske myndigheter egentlig statuere et eksempel. Alenemødre blir sendt tilbake til Roma etc mens slike som disse gutta her og den beryktede mulla Krek får man ikke gjort noe med. Kjenner det provoserer noe så hinsides når de jæveligste, frekkeste og foraktelige får lov å bli mens de svakeste blir pælmet ut pga at «han staten» skal vise handlekraft. De tar feil folk… Alltid. Kast svina ut og la de anstendige få bli, til ting ordner seg. Staten snakker så fint om kvalitetsikring i alle helvetes sammenhenger. Når skal vi få det, i forhold til hvem vi lar bli en del av nasjonen og kongeriket Norge.

   1. Re: Kast svina ut og la de anstendige få bli,

    Det er HELE prosjektet som er problemet. Kan ikke bare beholde de tamme negrene feks, og så sende ut igjen de ville. Hvorfor være med på denne eksperimenteringen i det hele tatt? Du ser jo selv de helt åpenbare bivirkingene med i det hele tatt å engasjere seg i prosjektet her. Det er helt kiln umulig å si at dette skulle være noe overaskende. Og når prosjektet ekspanderer, tror du det da blir mindre av disse tingene?

    De tamme som eventuelt er igjen vil være fantastiske importagenter for nye eksempler på villmenn, og de produsere sikkert noen selv også. I USA var jo nesten alle negrene helt tamme for 50 år siden, Men nå har de visst blitt litt ville igjen, Så din oppskrift virker ganske kortsiktig, nærsynt og uansvarlig må jeg si. Jfr Syd Afrika. De flykter jo fra kaos, sørpe og tull, og det er det de er god til, og det er det de fundamentalt vil bidra med her også, selv om de kan virke tamme av og til. Når de har multiplisert seg litt, så forandrer de seg gjerne – bare vent litt til.

    1. Jeg skrev også ,til ting ordner seg. Altså status midlertidig opphold. Forøvrig er jeg helt sikkert mer moderat enn mange her på Frieord. Mange gode poenger og fornuftige synspunkt kan man lettere nå flere med, enn om man kategorisk bruker ord som avskum, villmenn, lus, lopper o.l om folk fra Afrika. Man blir avskrevet som rasist og resten av budskapet blir ignorert. Spar litt på sinnet til den dagen det eventuelt går helt til helvete og brutaliteten får råde. I mellomtiden er det bedre å jobbe metodisk, opplysende og langsiktig. Det er viktig for sider som frieord å få flere lesere, slik at skyggesiden v/ multikulturalismen kan bli bedre og bredere kjent. Ikke skrem de bort med banal ordbruk.
     Forøvrig har jeg et ganske tålmodig sinn og ser ting i lengre tidshorisont. Du kan bare sjekke ut de div innlegg jeg har skrevet så ser du det.

    2. Lær deg fakta før du sier noe. Det du sier har jo null mening. De flykter på grunn av sult og diktaturt leder skap. Det er vi i Norge som er ville når sånne som deg skriver noe sånt så ser mann fort hvem som er vill og hvem som er tamm.

 2. Wtf?! Samfunnsstraff for grov voldtekt av en mindreårig!

  Synes synd på jenta som blir offer for landsvikernes import av menneskelig avfall!

 3. Hele saken stinker. Men det gjør norsk justis også. Enkelte unge forbrytere kan nok ha god effekt av ikke å bli skolert i fengsel. Dette derimot er et direkte hån mot offeret og har null allmennpreventiv effekt. Det snodige er jo at myndighetene vil bli sjokkert og forbauset den dagen borgerverngrupper blir gjeninnført. Å måtte ha samleie med en gris ( som mottagende part) kunne vel ha vært en passende straff for voldtektsmenn av muhammedansk legning. Så kunne de fått kjent litt på krenkelsen, følelsen av urenhet, psykisk stress og fornedrelse på det personlige plan.

  1. «Det snodige er jo at myndighetene vil bli sjokkert og forbauset den dagen borgerverngrupper blir gjeninnført»
   Dette kan faktisk skje innen 2 år ja dersom ikke denne utviklingen stoppes.
   Synd at det skal gå så langt da.

   1. Har forsåvidt allerede startet, og da mener jeg ikke natteravnene. Politiet evner ikke å skjøtte det samfunnsansvar som er gitt dem. Ikke nødvendigvis deres feil. Uansett er samfunnet på mange områder på vei til å degredere og borgerverngrupper er bare en folkelig respons på det overordnede problem.

 4. Nok et uskyldig offer for multikulturen.
  Disse udyrene her er ikke mennesker, de er monstre på jord og fortjener ikke å være i Norge.
  Hadde jeg hatt en datter og noen hadde gjort dette mot henne, så tør jeg ikke å tenke over hva jeg hadde gjort mot de udyrene

 5. Dette er bare sørgelig.
  Kanskje VG, Dagbladet og NRK’s journalister vil ta tak i denne dommen å snoke litt? … tror vel ikke det før jeg ser det…

 6. Dem var vel homser så da ser vel ikke homOxlo problemet, Schløsser Møller har vel arbeidsgivere å tenke på hun og.

 7. Samfunnsstraff som konsekvens av gruppevoldtekt. Er det virkelig ingen mainstreampolitikere, jurister eller dommere som ser hvor forbanna sykt dette er?! Andre afrikanere som ser på dette må jo le seg i hjæl av norske «straffer» og turer derfor på som vanlig.

 8. Cecilie Schløsser Møller, merk dere navnet. Lurer på hva straffen hadde blitt om hun selv ble pult i ræva av en gjeng afrikanere. Her snakker vi om en stakkars jentunge på 14 år.

 9. helt grusomt hvordan disse vesnene kan ødelegge barndommen til denne jenta. Vi er ikke vært noe som helst tydeligvis. Hadde jeg bare vært der så skulle de fått se en Nordmann som ikke er redd for å bli kalt rasist for å kaste dem ut av toget i fart.

  1. Rasist har blitt et hedersbegrep. Disse voldtektsskapningene over her fortjener god gammeldags vikingstraff: blinding, gjelling og fotkapping.

   1. Høres litt nåtids muslimsk ut egentlig. Vi må nå være litt mer kreative. Eksempelet m/grisen som jeg nevnte i tidligere kommentar ville lært disse guttene hvordan det føles å bli besudlet av svin slik jenta følte det… Alternativt et innleid esel fra Mexico. De er vant til weird shit.

 10. Normalt ville ønsket mitt vært at de skulle brenne! Men det er faktisk for snilt i denne situasjonen. Regner med at folk husker navnene når de snart slipper ut igjen, og at naturen går sin gang..

  1. vi hevner svært lite på vegne enn våre nærmeste. Ikke håp for mye. Vi må være observant og påpasselig i tilfelle vi skulle overvære noe lignende og ta grep da. Der og da er det berettiget harme å gripe inn, og hvis du må gripe inn, frata dem synet. Ikke noe annet vil være så begrensende for deres liv og gjøren. Du vil få en legemligbeskadigelses dom. Men det kan det være verdt.

 11. Somalierne kunne voldtatt å drept dattera til dommeren og hun ville sitti der like paralysert og fjern som hun alltid har gjort.
  Det de gjorde er ikke ille i forhold til at slike dommere får sitte å avgjøre saker som dette..
  De som står bak skulle blitt sendt til et brasiliansk fengsel for å bli brukt som boksesekk.. Send med hele familien og la den skyldige være tilskuer det første året.

 12. Hva faen er er det som skjer, ødelegge livet til en 14 år gammel jente og slippe unna med samfunnsstraff. Tenkte på Odd Nerdrum som fikk 1 år og 8 mnd for skattejuks og noen polske sykkeltyver som fikk 6 1/2 år i straff, man kan mene hva man vil om de sakene, men i forhold til gruppevoldtekt av en jentunge er dette bare blåbær.

  Statsadvokat Cecilie Schløsser Møller burdte skamme seg.

 13. Vi vet hva vi har men vet vi hva vi har fått???????? Synd at enkelte folkegrupper og religioner har fått strafferettslig imunitet. Våre nye har absolutt ingen respekt for etikk, lover og regler, hvilke signaler sender rettssystemet ut til disse?

 14. Barn har ikke rettssikkerhet i Norge…
  Dette er helt forferdelig!
  Se å få kastet disse ut av landet…
  Jeg blir snart en rasist og det kan takkes vårt rettssystem og norske myndigheter!!!!!

  1. Ingen etnisk norske har noen rettssikkerhet i Norge. Bortsett fra politikere og andre offentlige personer.

   Både advokater og dommere er i lomma på politikerne, og de er også tvers gjennom korrupt.
   http://www.rettsnorge.com/artikler/2015/Mai/010615_Kj%C3%B8p_av_rettsavgj%C3%B8relser_avsl%C3%B8rt_ved_en_glipp.htm

   http://www.rettsnorge.com/artikler/2015/Juni/180615_Dommerne_deltar_ikke_i_avgj%C3%B8relsene_signaturer_limes_inn.htm

   Både advokater og dommere støtter også muslimske innvandrere, slik vi jo ser i dette tilfellet også.
   Mao de støtter lojalt opp om den gjeldende politiske agenda, noe som igjen viser med all tydelighet at de er i lomma på politikerne.

 15. Jeg håper faren tar affære. Dette er hårreisende, en skandale og en ny krenkelse mot barnet. Her sier man indirekte til forbryterne at nordmenn ikke har ære. Vi lar andre raser og etniske grupper fornedre våre kvinner, værsågod, bare ta!
  Hvor lenge, hvor mange år med dette regimet skal vi orke før vi reagerer?

 16. Politikerne må holdes ansvarlig for disse krigsforbrytelsene. Det er ingen tilgivelse for overgrep mot norske barn og ungdom.
  Straffen for denne typen forbrytelser var i gamle dager døden. Dette med god grunn. Det samme må gjelde de politikerne som har importert disse og på den måten er roten og hovedårsaken til disse forbrytelsene.
  aldri Glem! aldri tilgi!

 17. hei europeiske journalist. hvorfor de AFRIKANSKE mennene, got it the first time. trenger ikke nevne d all the time.

 18. Dette har skjedd:
  En afrikansk jente, muslim på 14 år ble voldtatt gjentatte ganger av 4 nordmenn. På tog og i en gård og videre i en leilighet på Lillestrøm.
  Voldtektene var grove og mishandlende. Jenta ble tvunget til å røyke hasj og drikke alkohol-

  Alle riksavisene omtalte saken og de 4 involverte ble omtalt som etniske nordmenn. De fikk også «reklame» for sitt tidligere liv og avisene forlanger strenge straffer og mener dette er en tragedie for offeret og erstatningen til henne og familien må speile dette. Spesielt Marie Simonsen i Dagbladet har satt ord på det som hele Norge nå føler: SKAM!

  Forøvrig skal jeg ikke glemme følgende personers navn:

  – Statsadvokat Cecilie Schløsser Mølle

  – VG journalist, Cathrine Ekehaug

  Den norske fiffen mener at norske barn og ungdommer av «folket» ikke er verdt beskyttelse. Hvorfor de mener at forbryterne skal ha silkehansker er ikke helt oppklart ennå, men saken er klar:

  Ingen norsk ungdom eller barn er verdt noe når det står mellom å beskytte innvandrere fra Midt-Østen eller Afrika som også er muslimer i å få sine kriminelle aktiviteter publisert.

  Denne fiffen innenfor media, politikerlauget, kjendiser innenfor kultur og akademia, de har ALLE bestemt seg at ingenting skal få komme i veien for den berikende innvandringen. Norge er FOR HVITT!

  Jeg blir skremt av dette jeg leser . Hvordan kan et folk som det norske ha sunket så dypt.
  Samfunnsstraff, altså egentlig bare en lite dask på handa. Og alle aviser tier = jubler.

  SLUTT Å KJØPE DISSE «AVISENE» slutt!!!!!!!!!!!

  1. Jeg vil her bare referere til hva banditten og mafiabossen Thomas Hylland Eriksen har sagt “Målet er å omdefinere Norge» Og: “Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den
   aldri kan kalles majoritet lenger»

   Dette som han har sagt her utstråler så mye hat mot etniske norske menn,kvinner og barn at alle normale mennesker bør føle det, selv om det bare er på trykk.

   Jeg tror vi trygt kan gå utfra at både Statsadvokat Cecilie Schløsser Mølle
   og VG journalist, Cathrine Ekehaug mener det samme,samt at hele den norske «eliten» og politikere og myndigheter i Norge også mener det samme, med få unntak.

 19. Her var det mye rar synsing om norske kvinner og afrikanere. Viktigere er de lave straffene og mørklegging av gjerningmennenes bakgrunn. Offisielt skal det være sjerpede straffer for voldtekt. Straffene her er så lave at det strider mot allmenn rettsoppfatning – les, gjør meg skikkelig forbanna.

  Takk til Frie Ord som har fulgt saken og kommet opp med bakgrunn og nasjonalitet på disse nedrige perverterte og importerte avskum.

  Jeg ser saken som et tegn på at vi er raskt på vei mot Svenske forhold når det gjelder lave straffer for voldtekt utført av våre nye landsmenn. Den utviklingen startet i 2011 på bakgrunn av en rapport fra to voldsforskere i Politiet som innførte en Ideologisk og Politisk tekning når det gjaldt overfallsvoldtekter mv:

  «Voldsforskerne i politiet, Marianne Sæthre og Veslemøy Grytdal, kom i 2011 imidlertid til en annen «strategi». Som nevnt oppfordret de media til forsiktighet i omtale av disse sakene, og da spesielt overfallsvoldtekter. Men enda mer interessant var nettopp politiets fokusendring: voldtekter var nå noe som skulle forklares innenfor rammen av «vår nye seksualkultur». Vår?»

  Vår seksualkultur – dvs, jenter går for lett kledd, har sex med flere menn etc etc. Blame the victims. Ha for all del ikke fokus på at uten innvandrere – ingen gruppevoldtekter.

  Fra HRS, historisk bakgrunn om overfallsvoldtekter og Politi, rettsvesenets, medias behandling av problemet: http://www.rights.no/2015/08/misbruk-av-voldtektstall/

  Som dere ser, handler ikke så mye om hvorvidt kvinner liker negre og utstyret deres.

 20. Faen meg sjukt i hue… at folk kan gjøre slikt mot en 14 år gammel jente er bare vilt! Kan jo faen gå ned på Skippergata i Oslo og skaffe seg en prostituert og kose seg med de?

 21. Hva er poenget med å ha en minstealder når det nærmest ikke er straffbart? Hadde dette vært 4 gamle norske «griser» som hadde voldtatt den lille jenta, hadde det blitt flere års fengsel. Send dem ut av riket. Disse gutta har ikke voldtatt for siste gang.

  1. Har du sett statistikkene over hvem som faktisk voldtar etnisk norske jenter i Norge? 100% av alle overfallsvoldtekter begås av innvandrere. Rundt 60% av alle voldtekter begås av innvandrere. Det er gammelt nytt, nå må du følge med på hva som faktisk skjer med Norge.

 22. When are Northern European men, Nordic men, White men going to man the fuck up and start purging these violent animals?

  The state clearly cannot be expected to deal out proper punishment, probably out of fears of being labeled «racists», so I think some vigilante justice is in order.

  Find them, North Man, find them and make them pay.

 23. Da har vi alle fått det svart på hvitt. Det sitter korrupte landsforrædere rundt makten i Norge, og de har bestemt seg for å bytte ut befolkningen. Få hvite mennesker til å gå til grunne ved å dekontruere oss som mennesker, familier, samfunn, og dermed staten. Dette er en av mange krigserklæringer mot det norske folk eller det nordiske folk generelt i verden. Når vi peker på ondskapen i verden, så peker de på at også Breivik har utført terror, men hvor ironisk var det ikke at han drepte sine egne? Hva skal vi nordmenn være rasister for? Vi har jo mer enn nok med å hate oss selv. Dette er selvmord, og klokken går! Jeg kommer aldri til å løfte en eneste finger for denne sinnssyke idealismen. Folk kan bare prøve å omvende meg til den syke ideologien sin, men det vil aldri gå. Så langt ned i mørkets dyp er det ingen som skal klare å dra meg til.

 24. You are idiots, take your country back. If this would have happened in the US, they would be serving life sentences; in Texas they would be killed.

  Kidnapping and the rape of a child gets a slap on the wrist, you should be ashamed of your country.

 25. You are idiots, take your country back. If this would have happened in the US, they would be serving life sentences; in Texas they would be killed.

  Kidnapping and the rape of a child gets a slap on the wrist, you should be ashamed of your country.

  1. They care more about the criminals than their victims, in view of rehabilitation. I have a strong belief, that one day the real offenders are put in front of a real judge. The corrupt and evil who is behind this sick and rotten mass suicide of a international ideology. If this continues it would actually be better if Hit ler won the war, and I’m not a nazi or racist at all, and that is true. I take Hi tler rather thsn Stalin if I have to pick one shit to eat, i just pick the least smelly one. But not without a fight first.

 26. Dere masser på polakker hele tiden 😉 Men jeg har aldri hørt at en polakk slå ei 14 år gammel jente før. Fæn hele europa i 2050 bli ikke europa lenger 😉 Det er alt for stor folkemengde som har lyst å kom te europa….

 27. Jeg forstå ikke dere nordmann at dere kan se på sånt uten å gjør noe med det? … Hvis det skulle ha vært en polakk så skulle han bli sendt ut fra Norge. Det gjelder alle folk fra Europa. Koffor e vi dårlige enn dem? De hadde krig i landet sitt, men de trenger ikke å ta den krigen te andre land. Fuckings jævla idiota. Jeg lurer på når egentlig Norge åpne øyer for sånt;) Å jeg håper det ska skje snart 😉

 28. Wow og jeg trode Danmark havdet for lave straffe for voldtægs svin!!? Shit man få sku længere tid for at smule en lidt hash tik Norge. .. fuck de bøsserøve skulle tæskes til døde

 29. Hvorfor er det overraskende at straffen ble så lav? Det er jo slik vi vanligvis pleier å reagere når våre nye berikere demonstrerer sin verdifulle og spennende kultur her hos oss. Det er intet overraskende ved dette.

  Hvis du ikke liker dette: stem på noen ved valget som har andre løsninger!

 30. ER DET INGEN SOM HAR KLAGD INN DENNE STATSADVOKATEN TIL RIKSADVOKATEN SAMTIDIG SOM DE KLAGER INN DOMMEN SOM ER GITT I SAKEN. (MOD: redigert deler av teksten. Vennligst følg debattreglene.)

 31. synes at statsadvokaten skal være fornøyd m domsavsigelsen,tror bestemt ikke at den sammenfaller med flertallet i Norge sin rettsoppfatning,du store min,dette var trist lesing

 32. Skulle hvert tatt av dage og kastet i søpla de jævla svina! Dagens politikere og media er medskyldige

 33. This makes me sick, they should have compulsory castration and never let out of prison. What they have taken away from that child is too much for a measly 21 years. They will be young enough to do it again when they get out of prison. Makes me so sad and afraid for future children growing up.

 34. Har ikke ord…bortsett fra, Jævla svin! …og jeg mener først og fremst de som behandlet saken!

Det er stengt for kommentarer.