Asylsøkeren Tesfay Tekkie dømt for grov voldtekt i Trysil

TESFAY TEKKIE. Den 26 år gamle mannen fra Eritrea ble dømt til fengsel i fem år for en brutal overfallsvoldtekt
OVERFALLSVOLDTEKT

Den 26 år gamle asylsøkeren Tesfay Tekkie fra Eritrea er i Sør-Østerdal tingrett dømt til fengsel i fem år for å ha knivskåret en norsk kvinne i ansiktet og voldtatt henne på en særdeles brutal måte. Tekkie skal ha tatt kontakt med den 27 år gamle kvinnen inne på et utested, men ble avvist. Han voldtok henne da hun var på vei hjem senere på natten.

Det var lørdag den 25. juli i år at den 27 år gamle norske kvinnen var ute en tur på byen i Trysil.

Tesfay Tekkie skal ha tatt kontakt med kvinnen inne på et utested og spurt om en røyk. Han skal også ha satt seg ned i nærheten av henne, men hun skal ha signalisert at hun ikke var interessert i kontakt.

TESFAY TEKKIE. Da han ble avvist på utestedet skal han ha fulgt etter kvinnen på vei hjemover og voldtatt henne.
TESFAY TEKKIE. Da han ble avvist av kvinnen på utestedet skal han ha fulgt etter henne på vei hjemover og voldtatt henne.

På vei hjem

Da kvinnen forlot utestedet  og gikk langs veien hjemover, skal Tekkie ha fulgt etter henne.

Hun hørte på musikk og pratet med en venn på Skype, da hun plutselig fikk en arm rundt halsen og ble dratt i bakken.

Hun skal ha gjort kraftig motstand, men Tekkie var for sterk til at kvinnen fikk kommet seg opp igjen. Han skal så ha tatt opp en kniv og skåret av henne klærne, samtidig som han rispet henne i ansiktet med kniven.

Les også: Mohamed Abdirisak Mohamed dømt etter gjengvoldtekt mot norsk 14-åring

Voldtatt

Ifølge rettsdokumentene skal Tekkie ha forsøkt å komme inn i alle kroppsåpningene på kvinnen, mens hun gjorde motstand. Han la derimot kniven på strupen hennes hver gang hun forsøkte å skrike eller gjorde for kraftig motstand.

På et tidspunkt skal han også ha dratt henne etter beina lenger vekk fra veien for å unngå å bli oppdaget, før voldtekten fortsatte.

Tekkie skal ha holdt i kniven under hele voldtekten og kvinnen skal ha fortalt retten at hun fryktet for sitt liv. Hele det grusomme marerittet for kvinnen skal ha vart i over 20 minutter.

Til slutt reiste Tekkie seg opp og gikk, men idet kvinnen kikket opp skal han på nytt ha gått til angrep på henne og dyttet hodet hennes ned i bakken, før han til slutt gikk sin vei.

Les også: Afrikaner overfalt, drapstruet og voldtok kvinne i Voss

Knivtruet

Tidligere på kvelden skal Tekkie også ha truet en norsk mann med kniv utenfor utestedet han var på.

Han skal ha spurt den norske mannen om han kunne bomme en røyk og om han hadde hasj. Da mannen sa at han ikke hadde hasj skal Tekkie ha dratt opp en kniv og veivet den foran ansiktet til nordmannen, før han gikk videre.

Dømt

Tekkie benektet først enhver befatning med saken, men da politiet konfronterte ham med sikre bevis i saken, valgte han å innrømme skyld. Han hevder derimot at han ikke husker noe fra selve overfallet og voldtekten.

Tesfay Tekkie ble av Sør-Østerdal tingrett dømt til fengsel i fem år. I tillegg må han betale offeret oppreisningserstatning på 175.000 kroner.

Valgte å utelate voldtektsmannens bakgrunn

Både lokalavisen Østlendingen og NRK Hedmark og Oppland har valgt å utelate voldtektsmannens afrikanske bakgrunn i sine nyeste omtaler av saken.

54 Comments

 1. Hvorfor i h er det ikke lukket mottak? Helt utrolig at man lar rovdyr vandre fritt i samfunnet og skade den vanlige borger.

  Det er vel snart å ta saken i egne hender og ta kverken på skadedyrene en gang for alle.

 2. 5 år er alt for lite for denne fyren.
  Han ler bare av 5 års gratis hotellopphold i norske fengsler, hvor han tl og med fpr betalt lommepenger for å sitte i fengsel.

  Dette vil han bare oppfatte som belønning for å ha voldtatt kvinnen og ødelagt henne for livet, og han vil derfor bare vente på en anledning til å voldta flere kvinner.

  Og det han måtte betale er jo ingen straff, for det er jo penger han får av staten, dvs det er vi som må betale disse pengene.

   • Dette burde politikerene konfronteres med. Det er vel ikke uten grunn at øst-europeere omtaler norske fengsler som 5 stjerners hotell. Håper han må sone i et nederlandsk fengsel under røffe forhold. Tre ting norske myndigheter burde ha gjort, og dette føyer seg vel bare inn i en lang rekke saker. Han burde vært sperret inne på asylmottaket, hans sak skulle vært hastebehandlet og han skulle vært sendt ut sporenstreks. Og snipp snapp snute så var det eventyret ute.

    • Hvis Øst-Europeere omtaler norske fengsler som 5 stjerners hoteller, hva tror du da disse apekattene fra Afrika omtaler det som? Avskum som dette burde blitt kastrert med sløv saks og dømt til tortur resten av livet. 5 år (i realiteten 3) på en luksusanstalt er et hån mot offeret.

  • Norsk media er ikke bedre enn gjerningsmannen. De fortier sannheten slik at dette skal kunne fortsette og t.o.m. øke i omfang. De lar disse ugjerningene fortsette uforstyrret.
   Svenske media har hatt denne praksisen i lang tid, og så og si ødelagt landet. Nå har svenske myndigheter t.o.m. begynt å blokkere ut engelske nyheter om Sverige, for svenskene. De blokkerte internett ang. en svensk jente som hadde blitt drept av en innvandrer. Slikt er det bare totalitære land som bedriver.

 3. Det er mange urettferdige dommere i Norge… kun 5 år for å skade, ødelegge og vansire noen på denne måten er jo ei stor skam for Norsk rettsvesen.

  • I tillegg er han nok ute etter å ha sonet to år. Utvises kan han jo ikke for det krenker hans humanistiske rettigheter.

 4. Rabiate voldtektsapekatter som dette har ikke noe ute i et sivilisert samfunn å gjøre. Dette er grunnen til at 1) hvite menn er NØDT til å organisere seg i fellesskap i disse dager 2) hvite kvinner må holde seg i selskap med nevnte menn av sin EGEN rase for beskyttelse. Dette er mørke tider – bokstavelig talt – og påpasselige forholdsregler må tas derefter.

  • Det er sannelig nok av norske kvinner som stiller sin kropp til disposisjon for slike helt frivillig også.
   Fysj sier jeg bare!

   • Du har dessverre rett, men tilsynelatende forsøkte offeret beskrevet å avvise dyret, og fortjener derfor vår fulle støtte. Verdiløse, zoofile skjøger som frivillig sprer lemmene for å akkommodere baviangenitalier, har jeg lite til overs for!

   • Du har dessverre rett, men tilsynelatende forsøkte offeret beskrevet å avvise dyret, og fortjener derfor vår fulle støtte. Verdiløse, zoofile skjøger som frivillig sprer lemmene for å akkommodere baviangenitalier, har jeg lite til overs for!

 5. IKEA-mannen var vel eritreer? Hold han i fengsel til Eritrea tar han tilbake. Hvorfor EN til? I beste fall var jenta en refugees welcome.

 6. Det var vel hevn for at en norsk «hore» våget å avvise tilnærmelsene hans. Dette ble trolig dysset ned av media for å forebygge «hatefulle ytringer» på nettet, et argument som er en gjenganger i alle saker som vitner om at det flerkulturelle samfunn ikke er så rosenrødt som man i dag blir forsøkt hjernevasket til å tro. Hva er det egentlig han har flyktet fra? En dom for kriminalitet i hjemlandet?
  Særlig originalt forsvar har ikke disse folka, de skylder som regel på amnesia.

 7. Han slipper å sone mer enn ca 2,5 år. Utlendinger soner mye kortere fengselsstraffer for samme forbrytelse enn etnisk norske.
  Klipp fra VG:
  «Ordningen med kortere soningstid for utenlandske statsborgere har eksistert i flere år, og er hjemlet i Fengselslovens paragraf 36. Den gjelder for personer som dømmes til mer enn to måneders fengsel.
  – Tidlig løslatelse av utlendinger skjer kun for dem som utvises fra landet, ifølge Lund-Isaksen.
  Førstekonsulent Liv Øyen i Kriminalomsorgsavdelingen hevder derimot at en ikke kan utelukke at også asylsøkere er blitt tidligere løslatt etter vurderinger i paragraf 36, ifølge avisen Glåmdalen.
  – Regelen er ikke etablert for å gi de utenlandske fangene en mild straff, men for å få dem hurtigere ut av landet, sier leder i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF), Roar Øvrebø.
  – Tanken er at vi skal være humane: Folk kan ha sittet i 10-15 år uten å ha hatt en eneste besøkende. Og uten å ha forstått et ord. Det kompenserer vi på ved å la dem slippe ut litt etter halv tid, sier Øvrebø.»

  Velkommen til SkandiNAIVia

 8. Stoltenberg sier att Nato er klar? Dette stemmer ikke! sende soldater til utlandet,men har ingen kontroll i Norge! Landsvik mot den norske befolkning! Hvordan mener Soltenberg att vi er trygg?Føler ikke att det å sende tusenvis av muslimer rundt på landsbygda i norge er på¨noen måte betryggende! Ingen eksta politi eller noe.viser att de er totalt innkompetent!

 9. Slikt avskum kan ikke kalles dyr engang. Hvis dette avskummet ble kalt for dyr, ville det isåfall blitt en stor fornærmelse selv mot vegglus og kakerlakker. Nei, dette pakket er ikke engang verdt bikkjedritten under skosålene.

  • Skremmende. Ingen politikere som tørr ta tak? Mener at det er politikernes ansvar å stoppe denne vandringen og galskapen.

  • Når man ser hvor denne flommen av «flykninger» kommer fra, så må man være helt bevisstløs og hjernedød for å tro på FNs og politikernes påstander om at dette er «flyktninger»
   Det er ikke vanskelig å slutte seg til at dette dreier seg om en politisk agenda for å skifte ut befolkningen i europa.

 10. Liten straff for å ødelegge et menneskes liv. Hva skjer når når han slipper ut av fengslet, belønnet med statsborgerskap kanskje? Skulle tro at domstolene var besatt med sosialister.

 11. Vi er allerede i krig.

  Jødene har ærklært krig mot oss, og «våpnene» de bruker mot oss er bla slike som Tesfay Tekkie og resten av den musimske invasjonshæren.
  Politikerne,media, politi og hele det norske statsapparatet er alliert med jødene.
  De fleste i folket er også på jødenes side fordi de tilber jødene og forstår ikke at det er dem som står bak det hele.

  Så spørsmålet er, hva gjør vi nå ?

 12. Siste nytt: En dansk tenåringsjente (15) med kampsporterfaring klarte å forsvare seg mot tre overfallsmenn fra Midtøsten. Avisen VG oppgir ikke etnisiteten på avskummet men det gjør det danske politiet derimot. Når det gjelder en dansk avis beskrives gjerningsmennene av «annet etnisk bakgrunn enn dansk og taler dansk med aksent». Jaja, danske aviser på lik linje med andre nordiske aviser har blitt så politisk korrekte at de ikke beskriver disse tre slik som de er, altså arabisk utseende.
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/utrolige-historier/dansk-avis-jente-15-hamlet-opp-med-tre-overfallsmenn/a/23562528/
  https://www.politi.dk/Nordsjaelland/da/lokalnyt/Doegnrapporter/doegnrapport_161115.htm
  http://egedal.lokalavisen.dk/tre-maend-overfaldt-15-aarig-kampsportspige-det-skulle-de-aldrig-have-gjort-/20151116/artikler/711179429/1017%20%3Chttp://egedal.lokalavisen.dk/tre-maend-overfaldt-15-aarig-kampsportspige-det-skulle-de-aldrig-have-gjort-/20151116/artikler/711179429/1017%3E

 13. Det er to ting som er årsaken til at denne forbannelsen som kalles islam er kommet over oss.
  Den føste og største er at folk flest i Norge, også de fleste som kaller seg kristne, har forlatt Gud, De følger ikke Jesus Kristus og Hans budskap.

  Den andre grunnen som er en følge av den første, er at folk flest tilber forskjellige avguder som penger, forskjellige statussymboler, sport og underholdning, politiske ideologier, politikere, jøder osv.
  Spesielt de tre siste er en stor årsak til elendigheten. De første er ting som politikere og jøder bruker for å «dope ned»folket, slik at folk skal glemme å tenke kritisk og stille spørsmål ved ting.

  Dette har ført til at det største problemet er jødetilbedelse.
  Mitt spørsmål blir da, hvorfor tilber folk jødene ?
  Hva har jødene gjort som fortjener slik tilbedelse ?

  Og mitt spøsmål til kristne er, hvorfor har dere folatt Gud og Jesu budskap for å følge jødene og jødenes budskap ?

  Folk flest i Norge har kollektivt forlatt Gud, de følger ikke Jesus og Hans budskap. Kristendommen i dag er full av falsk lære, som er plantet der over tid av jødene, både direkte og ved hjelp av den politiske ideologien som de har skapt som kalles for sosialisme, og ved hjelp av den kopien av kristendom som de også har skapt som kalles for den katolske kirke.
  Jesu budskap og bud er gradvis erstattet med flere andre budskap for å forvirre oss, og gjøre kristne lett mottakelig for the great deception, den store forførelsen, som skal komme i endetiden, og som vil føre selv mange kristne i fortapelsen.

  Vi lider allerede under denne forførelsen, som via mange veier fører til jødetilbedelse og deretter fortapelse.

  • Kanskje på tide å forlate både kristendommen,jødisme,islam og annet tullprat.
   Forholder man seg til virkeligheten kan man ikke skjule seg bak «skrifter» men må bruke logikk og sunn fornuft.

   Men du har rett i at livet ender i fortapelse/forråtnelse 6fot under til slutt..

 14. NORGE I ET NØTTESKALL! Når en person kommer hit til landet skal h*n jaggu meg få følge norske lover, snakke norsk, respektere kulturen og folkene som bor her. Om h*n ikke kan få til dette, så er det ingen som har tvunget vedkommende til å komme hit. Vi lever i Norge og har norsk kultur. Sånn er det bare. Personer som han i saken lar vi fortsette å være i Norge, men andre innvandrere som har kommet hit og lært språket, tatt utdanning, jobber flittig for å tjene til livets opphold og ikke snylter på staten skal vi vist nekte oppholdstillatelse. Her har vi et relevant eksempel: https://www.facebook.com/LaKamilBliINorge/

  Få opp øynene folkens! Vi kaster ut gode og arbeidssomme folk som gjør nytte for seg, og beholder de som ikke er annet enn en kostnad for staten…

 15. Håper han får et » hyggelig » fengselsopphold. Sånne folk e værste sort uansett kor dæm kommer fra.

 16. Det forligger sikkert en utvisningsbegjæring på ham. Derfor voldtar han, eller dreper noen med kniv, for da får han sitte her i fengsel i stedet. Noe de går målrettet inn for, i påvente av at de skal få oppholdstillatelse her.. Noe de faktisk får også, dersom de bare er grusomme nok….:(
  Dreper eller lemslester de her, så kan det vel ikke være så galt å bruke deres EGNE regler? : Øye for øye, tann for tann, blod for blod.. Jeg for min del, har så absolutt fått nok av disse banale bavianene, som på toppen av det hele kaller seg mennesker og påberoper seg menneskerettigheter!! Nei fy søren..:(

 17. Norsk media, her NRK og Øsrlendingen, er ikke stort bedre enn gjerningsmannen. De fortier sannheten slik at dette skal kunne fortsette og t.o.m. øke i omfang. De lar disse ugjerningene fortsette uforstyrret.
  Svenske media har hatt denne praksisen i lang tid, og så og si ødelagt landet. Nå har svenske myndigheter t.o.m. begynt å blokkere ut engelske nyheter om Sverige, for svenskene. De blokkerte internett ang. en svensk jente som hadde blitt drept av en innvandrer. Slikt er det bare totalitære land som bedriver.
  Bort med NRK’s semi-monopol.
  Bort med pressestøtten til TV2 og sannhetsforvrengende aviser.

 18. Av en eller annen grunn så skjønner jeg at han ble avvist.. Eritreere er stygge av utseende å lukter møkk!! Tror de er guds gave til kvinnen å viser 0 respekt, kan heller ikke å flørte disse svina. De går som regel i flokk som hyenene å eter dager gammelt oppgulp ( derfor lukten) . Når jeg hører slikt hver dag at de voldtar å sprer sin hivsmitte videre over på våre kvinner sitter drapslysten veldig løst,. Send faenskapet dit det hører hjemme å sluttå la de ødelegge vårt land!!

 19. Blir så forbannet på det Norske rettsvesenet! 5 år for å ha ødelagt kvinnens liv og antageligvis resten av livet hennes!!! 5 års soning blir vel ca 3 år for god oppførsel.

  Han skulle vært sendt tilbake til Eritrea,der han kom fra og tatt straffen der.
  Norske fengsler er jo ikke noe annet enn hoteller med helt ok standard.
  Skulle ønske kastrering hadde vært lovlig i Norge.
  Han burde sendt tilbake og fått livstid i ett «virkelig»fengsel der han hadde råtnet vekk veldig langsomt.

1 Trackback / Pingback

 1. 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord

Kommentarer er lukket.