Mann med arabisk utseende knivtruet og voldtok kvinne i Lillestrøm

LILLESTRØM. Kvinnen hadde vært på puben Republic i Lillestrøm sentrum lørdag kveld og gikk hjemover, da hun ble overfalt og voldtatt. (Foto: Google Streetview).
OVERFALLSVOLDTEKT

Kvinnen i 30-årene var på vei hjem fra byen da hun ble kontaktet av en utenlandsk mann. Plutselig drar mannen opp en kniv og truer henne inn i et rivningsklart hus som sto tomt. Der skal kvinnen ha blitt utsatt for en svært brutal voldtekt. Dette er det andre overfallet i Lillestrøm denne helga. På fredag ble en annen kvinne overfalt av en utenlandsk mann.

Politiet på Romerike har startet en omfattende etterforskning etter den brutale voldtekten.

De etterlyser vitner og det skal blant annet ha vært en bil i området, med flere personer i, som politiet er svært interessert å få kontakt med. De skal ikke være innblandet i voldtekten.

Truet

Kvinnen hadde vært en tur på byen i Lillestrøm og var på vei hjem cirka klokken 03:15 natt til søndag. Da hun krysset Nittedalsgata fra Obs i Lillestrøm ble hun kontaktet av gjerningsmannen.

Han skal ha dratt fram en kniv og truet kvinnen inn i et rivningsklart hus, i krysset mellom Kjellergata og Voldgata, før han utsatte henne for en grov voldtekt.

Kvinnen skal etterhvert ha klart å rømme og komme seg hjem, hvor hun varslet samboeren som igjen kontaktet politiet.

Til Romerikes Blad opplyser politiet at kvinnen har vært gjennom et voldsomt traume og at hun har det svært tøft.

Midtøsten

Politiet etterlyser nå en mann på cirka 40 år, noe mørk i huden, muligens fra Midtøsten og som snakket gebrokkent norsk. Mannen skal ha hatt på seg mørke klær.

Natt til lørdag

Også natt til lørdag gikk politiet ut og ba om publikums hjelp i forbindelse med at en kvinne var overfalt i sentrum.

Også da var det snakk om at gjerningsmannen ikke var etnisk norsk, men at han var forholdsvis lys i huden.

– Vi er klar over hva som skjedde natta før også. Vi sjekker selvsagt for en mulig sammenheng, men det er for tidlig å si noe om det nå, sier Holmsen.

 • Breidablikk

  Og vi som lever i «likestillingens tid» med all slags rettigheter og framgang for kvinnene. Sannelig sannelig, aldri har kvinnene vært mer utsatt og i større fare. Vi er der hvor det progressive prosjekt om «frigjøring» slår om i ukontrollerbart barbari.

  – Men selvfølgelig, dette er bare mine innvortes tanker. Ingen vil vel noen gang innrømme at de har tatt feil, og det er heller ikke fornuftige argumenter som får folk til å tenke annerledes. Det er når folk ser det for egne øyne at tankegangen endres. Intet oppgjør, ingen refleksjon, iallfall i mediene og hos politikere: med ett, uten at noen ser logiske motsetninger eller uutholdelig konsekvens, vil mediene jage i den andre retning: i dag er det kaoset og militærinnsatsen som er tema, og «barmhjertighets»-praten stilner av seg selv.

  Kanskje litt pessimistisk dette, la gå:det er jo et meningsfylt tidsfordriv å drive med spott, endog å dyrke sarkasme og dets literære uttrykk, anonym tpå sidelinjen, mens hele den slette farsen utspiller seg.

  • Apocalypticia

   Usa har vært sånn i veldig mange år, har man en sterk finansiert presse fra «forretningsmennene» er alt mulig.

   Der er det totalt kaos, og verre blir det.

   Jeg tror dessverre det er litt for optimistisk å tro dette går seg til.

   Dette kommer til å sakte gå spiralen nedover med mindre det blir et opprør i et av hoved landene i vesten, hvor de korrupte på Toppen av Pyramidespillet blir tatt.

  • EiSkogsNisse

   Vi lever sannerlig i likestillingens tid der kvinner har blitt «frigjorte» og aldri før i norsk historie har norske kvinner vært så utsatte for farer som de er nå. Er dette bare et pussig sammentreff? Tvilsomt. Problemet kommer til å bli å få folk til å forstå at det gikk litt feil for omtrent 200 år siden da radikalister fikk for seg denne ideen at menn og kvinner skal være likestilte og dermed bryte det naturlige forholde mellom det kvinnlige og mannlige kjønn. Ja hva kunne gå galt? Ja det er bare å ta en kikk i dag for å se hva det er.

 • bitten

  En ny rabiat av denne berikelsen som slår til igjen som beriker en kvinne igjen ,
  som har blitt nesten et dagligdags innslag her i samfunnet i dag .

  • Micah Geni

   en spermie her og en der.. Og vips..

 • Heaven

  Hører hele tiden fra venstresiden at det er det lille «mindretall» av innvandrerne som begår slike forbrytelser, likevel så er det de de som topper statestikken nasjonalt. Steng grensene!

  • bitten

   Regner med at mange av disse kvinnene som blir voldtatt av denne berikelsen ,
   har stemt på ekstreme naive partier som AP .

  • rosinen

   Det er ikke de få som ødelegger for flertallet, det er de mange som ødelegger for de få….

 • Ove Andre Berg

  Jeg er redd vi kommer til å lese mye mer av den slags saker når muslimske flyktninger innvaderer landet. Jeg vurderer å kjøpe ei avsagd hagle, for jeg kan ikke være sikker på om min datter får gå i fred i tiden framover.

 • Aksiomet

  NRK brøyt nettopp loven. De er vel pissredde for å høre hva vanlige folk tenker.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kommunevalget-2015/nrk-publiserte-valgprognoser-for-tidlig/a/23524608/

  • Stefandemert

   är valet helt klart nu?

   • William

    Jepp…………..nå blir alle porter åpnet, grensene blir vid åpne og arabere, afrikanere og alle verdens fattige kan bare komme. Sosialistene vant valget og nå forventer de at samtlige norske hjem åpner sine hjerter og hus til hele verdens økonomiske «flyktninger» (emigranter).

 • Mary Woll

  Husk at alle som har vanlig TV, betaler mange tusen kroner hvert år i lisens til NrK. NrK omtalte denne saken og formidlet deler av signalement (ifbm politiets ønske om tips fra publikum), men valgte å sabotere offerets rettssikkerhet ved å sensurere den viktigste identifiserende informasjonsbiten: Gjerningsmannen har arabisk utseende.

  Jeg regnet ut at med den informasjonen NrK valgte å gi ut (rundt 40 år, med gebrokken norsk), så er det godt over 42 000 mulige mistenkte. Med informasjon om at overgriperen har arabisk utseende, vil mulige mistenkte utgjøre en svært mye mindre gruppe, og det er kanskje mulig at saken kan bli oppklart med denne essensielle opplysningen som NrK sensuerte bort.

  Synes det er på tide at når vi kan, bytter vi til de nye TV-apparatene som fritar fra NrK-lisens. NrK velger å ofre norske kvinners rettssikkerhet for en ideologisk begrunnet drøm om et multikulturelt paradis som aldri har eksistert. Hvilke norske borgere vil støtte et slikt svik om de kan slippe?

  De av oss som er kvinner selv, og de av dere som har kvinner som ektefeller, kjærester, mødre, søstre og døtre: Nå har vi en lovlig anledning til å sabotere inntektskilden til denne statsinstitusjonen som selger oss ut av hensyn til sin egen agenda. Bytt til TV uten lisens.

  • elbuggo

   Jeg synes alle burde sparket ut hele dette indoktrineringsapparatet jeg da, i hvert fall de som er patrioter.

  • Ellen Jensen

   Dette høres helt sykt ut. Har du en link til NRKs omtalelse av saken, eller husker du når det ble sagt slik at jeg kan finne det? Hvis dette er sant er det jo helt ekstremt og det er viktig at nordmenn for vite hva NRK gjør!

   • Mary Woll

    Her er linken: http://www.nrk.no/ostlandssendingen/etterlyser-mann-etter-voldtekt-1.12549651

    Merk at på listen over signalementet, har nrk i ettertid lagt til en avgjørende setning: «noe mørk i huden». Denne setningen skiller seg fra de andre punktene ved at den er i tynn skrift, ikke fet skrift som de opprinnelige setningene. Denne setningen er selvfølgelig en avgjørende del av signalementet, og man kan lure på hvorfor NrK først valgte å tilbakeholde dette, men senere tok det med likevel.

 • kjellM

  Håper hun stemte AP.

 • sussebassa

  frieord
  Leser at Ap`s taktiske massesuggetion nå har blomstret fullt ut…
  ved at de påstår de har vunnet valget, Norge rødt…
  Når jeg så går inni de fleste fylker/kommuner er det ikke slik, eller ganske lite/om noe…
  Derfor hadde det vært viktig/er om dere kunne fått dette noe ned på jorda…
  viktig på lengre sikt med tanke på stortingsvalget i 2018…

 • Opethian

  Det er et problem at man ikke kan si s**dn***er på en nasjonalitisk side, eller kro****er. All autensitet forsvinner hvis frykten er PK.

 • David Kinncoe

  Norge skulle hatt samme straff som Finland. Er du innvandrer og gjør noe kriminelt bør du miste statsborgerskapet og bli kastet ut. Gjerne tilbake til det landet du kom fra.

 • Glibert

  Nå vet vi hvordan dette skjer, jeg mener hvorfor alle disse kommer til europa.

  George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders
  https://www.youtube.com/watch?v=W3Tk74-O-so

  Og for de som ikke vet hvem George Soros er, så kan jeg opplyse om at han er j-de.
  Det kommer frem på slutten her at alt er under commando av jesuittene, men dette er bare en av mange unnskyldninger mange bruker for å prøve å skjule for seg selv og andre hvem som virkelig står bak dette.
  Disse folkene kontrollerer også jesuittene og den katolske kirke, og er representert i Norg av denne fyren.

 • Pingback: Afrikaner skar norsk kvinne i ansiktet med kniv under overfallsvoldtekt - Frieord()

 • Pingback: Afrikaner skar norsk kvinne i ansiktet med kniv under overfallsvoldtekt | Norgesavisen.no()

 • Pingback: Mørkhudet mann pågrepet for voldtekt på Jessheim - Frieord()

 • Pingback: Afrikaner pågrepet og siktet for voldtekt av tenåringsjente i Førde - Frieord()

 • Pingback: Kvinne stukket ned av utlending i Svolvær - Frieord()

 • Pingback: Tidligere geriljasoldat flyktet til Norge – siktet for overfallsvoldtekt i Lillestrøm - Frieord()

 • Pingback: Rasisme-jegere med nytt tåkeprosjekt - Frieord()

 • Pingback: Fylkesmann: Skedsmo kommune diskriminerer mot etniske nordmenn på utleiemarkedet - Frieord()