Afrikaner arrestert for overfallsvoldtekt i Trysil

POLITIET. En afrikaner ble i dag pågrepet for en overfallsvoldtekt i Trysil.
HEDMARK

Politiet har i dag arrestert en mann i 20-årene fra et afrikansk land, men som er bosatt i Trysil.

En kvinne i begynnelsen av 20-årene ble overfalt og voldtatt rett utenfor Trysil sentrum imellom klokken 03.00 og 04.10 i natt, skriver NRK.

Det var kvinnen selv som varslet politiet om at hun hadde blitt voldtatt

Klokken 16:00 i dag pågrep politiet den antatte gjerningsmannen.

Den afrikanske mannen er bosatt i Trysil og politiet kan ennå ikke opplyse om hvilket land han er fra.

Relatert:

– Afrikansk asylsøker ville ta «selfie» under voldtekten

– Afrikaner overfalt, drapstruet og voldtok kvinne i Voss

– Afrikansk asylsøker lo mens han voldtok norsk kvinne i Kristiansand

– Ulovlig innvandrer siktet for voldtekt av norsk kvinne i Kristiansand

– Kvinne overfalt og gjengvoldtatt av mørkhudede i Bergen

– Arabisk utseende mann etterlyst for overfallsvoldtekt i Bergen

– Mann av utenlandsk opprinnelse siktet for voldtekt i Brønnøysund

– Utlending dømt for voldtekt i Oslo – «Oppførte seg som et vilt dyr»

– Ureturnerbar asylsøker dømt for tredje gang for voldtekt

 • tore

  Regner med at det blir grundig drøftet i toneangivende media hvordan samfunnet skal forholde seg til den økende kriminaliteten fra asylsøker og flyktninger, på samme måte som vi nå i dagevis har blitt foret med innslag om voldsepisoden i Namsos. Jeg vet jo selvfølgelig at det skal forbigås i all stillhet. Offeret er jo etnisk norsk og overgriper er utlending som så mange ganger før. Helt tragisk. Vi skal ikke være for mer restriktiv innvandring- da er vi rasister. Vi skal ikke påpeke kriminalitet begått av innvandrere siden det kan skape grobunn for skepsis mot innvandring. Vi skal kunne kritisere kristendommen med all mulig tyngde men ikke rette kritikk mot islam. For et vanvittig samfunn vi har fått. Alt takket være SV, KrF, Venstre, SP og AP samt deres journalistvenner i de ulike riksdekkende media. Jeg er en naiv person-derfor tror jeg at folket snart vil våkne og at vi vil følge etter danskene med mye mer restriktiv innvandringspolitikk. I tillegg til at vi skal betale enorme summer for innvandringen hvert år når vi ikke engang klarer å ta vare på våre egne- så skal vi altså finne oss i at de som kommer hit skal begå ulike former for kriminalitet uten at vi skal påpeke det? Vi skal ikke kunne kritisere disse menneskene eller deres religion ( i hovedsak islam)? Føler meg rundlurt.

  • FAC2

   Hei Tore du har helt rett i din tolkning. På tide å få en oppdatert liste over landssvikere.

   • Rakija

    Ja, en wall of shame.

  • Prison Planet

   Tror du det blir mindre innvandring og lavere skatter for folk flest med NHO – Høyre ved roret? Innvandring dreier seg om splitt og hersk, lønnsdumping og tilvekst (mer kveg).

   • tore

    Tror FrP bremser noe. Ideelt sett skulle vi hatt en norsk versjon av Dansk Folkeparti her i Norge. Inntil da får FrP min stemme ved det viktige 2017 valget.

    • Pizzadelivery

     Det er der du går i «demokratifellen» Folk skal alltid tro at det valget man har gjort er bedre enn alternativet – selv om man ikke er fornøyd – så hvis systemet mister for mange som stemmer, så innfører man bare nye partier som gir håp om en løsning for en ny gruppe. Ingenting kan vinnes demokratisk. Kriger kan kun vinnes med våpen eller penger.

    • Pizzadelivery

     Det er der du går i «demokratifellen» Folk skal alltid tro at det valget man har gjort er bedre enn alternativet – selv om man ikke er fornøyd – så hvis systemet mister for mange som stemmer, så innfører man bare nye partier som gir håp om en løsning for en ny gruppe. Ingenting kan vinnes demokratisk. Kriger kan kun vinnes med våpen eller penger.

   • Jens Bjørneboe

    Afrikanske båt immigranter har i de siste 2-3 årtier blitt benyttet som billigste sort arbeidskraft i agro + div andre (utdanning ikke nødvendig) yrker for å dumpe lønninger, Som Prison Planet skriver, så dreier det seg om splitt og hersk. Immigrantene føler seg nok lurt når drømmen om Europa (minus Sverige selvsagt) ikke er så gjev som det smuglerne man betalte 10-20000 dollar til lovet.

    Den etniske befolkningen i de ulike landene føler sitt eksistensgrunnlag truet i en demografisk endring som er så rask at man ser omveltningene i løpet av tiår, ikke århundrer. Folkegruppene bjeffer mot hverandre men logrer overfor de som har satt dem i denne situasjonen, de som trekker i trådene.

    Nå kan dette høres ut som noe kommunistisk propaganda, men det er ikke min intensjon. Å fjerne en kapitalistisk elite med en kommunistisk elite gjør absolutt ingen ting bedre.
    Bedre at vi verner om og bevarer det som gjør hvert land og folkegruppe unik i stedet for å sause alle sammen i en golbal sosialistisk eller global kapitalistisk støpeskje.

    Hvis vi og andre ikke hegner om og bevarer vår lille flik av orginalitet ender verden opp slik det gjør hvis man blander alle fargene i paletten, som en gråbrun middelmådig masse. Dessverre så vet jeg at de nasjonal og kulturkonservative har elektronisk kommunikasjon, moderne transport og enorme ideologiske kultur krefter mot seg.

    • Jens Bjørneboe

     Hehe… Innlegget her hadde vel egentlig ingenting med artikkelen å gjøre.
     Vel det hadde kanskje ikke hjulpet om system avisene hadde kjørt en vær ærlig om etnisitet kampanje og kalt en spade for en spade. All den tid det finnes en type kvinnfolk som i sin naivitet eller spenningsøken oppsøker, flørter med eller blir sammen med farlige menn.
     I samme slengen må jeg komme med en uforbeholden unnskyld til de som har blitt overfalt, forsøkt eller blitt voldtatt, som ikke har gjort noe «provoserende» i forkant.
     Nå har avisene i god feministisk ånd kjørt kampanjer om slik gjenkjenner du en psykopat, slik kommer du ut av et «farlig forhold» etc i en årrekke. Fortsatt lar damer seg sjarmere av sånne. Så om det unektelig ble «bevist» at en flørt, eller forhold til en afrikansk mann ville øke dine sjanser for partner vold med 700%, æresdrap, voldtekt med mer, så ville det fortsatt være en betydelig gruppe kvinner som likevel ville ignorert dette.

     For mange år siden så jeg en jente i byen med følge av to utlendinger (pakistaner/midtøsten) og en etnisk norsk.
     Jenta virket som hun ikke ville være med på nachspiel og at hun ble presset/tvunget. Jeg konfronterte gruppen og spurte jenta om alt var ok, om hun ble tvunget til noe. Pakistaneren trodde jeg var der for å kapre jenta for meg selv og gikk rett ut i hyper aggresiv atferd, andre fyren fra midtøsten var litt mer tilbakeholden. Nordmannen skjønte hvorfor jeg i det hele tatt hadde spurt og fikk roet gemyttene. Jenta, vel jenta kom bort til meg, full som hun var, og sparket meg på skinnleggen for at jeg i det hele tatt hadde spurt om det gikk bra med henne.
     Så mye for å bry seg om andre.
     Vi mennesker er dumme. Sånn er det.

    • Tror jeg egentlig ikke på. Siden når arbeider afrikanske menn? Ble jo sagt senest for 2 dager siden til og med på selveste NRK at de ikke gjør.

     Det er etter alt jeg vet folk fra EU-land som misbrukes i stor stil, både lav- og høytutdannede. De er helt uten rettigheter f. eks. her i Norge, mens disse andre innvandrere behandles som herremennesker til tross for kriminalitet og andre store problemer.

  • Noe som er et problem, er jo at alle kalles asylsøker, flyktning osv., selv om det ofte er rett og slett brutale, primitive kriminelle som nå i større tall enn noensinne invaderer, og konsekvent ødelegger, hele Europa.
   Reelle flyktninger er det jo ingen som lenger bryr seg om, hovedsak svart, kriminell, uvillig til å integrere seg og helst muslim.
   Da har jo alle de «gode» menneskene som jo er sååå opptatt (i hvert fall sier de dette selv) av å hjelpe flyktninger, sørget for en katastrofe på mange måter med sine løgn.

 • Sidhatt

  Støre sitter på hytta og feirer sannsynligvis.

 • invernes

  Mot normalt som Juster sa ,men skal vi få gjort noe må media tas.
  Alldeless utmerket artikkel av Lars.

  Islam er en ideologi som forbyr kunnskap

  Målet er å utrydde alle religioner og nedkjempe motstandere av Allah!

  http://www.sian.no/artikkel/malet-er-a-utrydde-alle-religioner-og-nedkjempe-motstandere-av-allah

 • LOL

  Selvsagt så står det ingenting på kommunens hjemmeside.
  trysil.kommune.no/Sider/side.aspx

 • tore

  Sjekk linken nedenfor. Adhoc; men morsom. Noen «komikere» har infiltrert en facebookside som er skeptisk til ikke vestlig innvandring. En av de morsomme er «komiker». Ø Burøe. Det er han som følte seg så veldig drapstruet av Atle Antonsen!!! Kona lever av å være «komikerfrue» med egen blogg:) Burøe er en person som gjerne er med i ALLE reklamer som finnes; fra damebind til hårshampoo, IKEA, alle matprogramner på TV-kanalen: Kyss, klapp og klem. Han er med på alt sålenge han kan tjene to kroner. Komikeren som blir ufrivillig morsom og som MÅTTE fortelle Norge st han ble så veldig redd av ordene til A Antonsen. Hele komiker B-laget er samlet her: http://m.db.no/2015/07/26/kultur/komikere/hoyreekstreme/40328323/ Det er jo faktisk morsomt å følge slike personers forsøk på å bli kjendiser. Stå på Ørjan! Kanskje fikser kona smør på brødet idag også!

  • tore

   Må bare legge til en ting til: noen gjør absolutt alt for å bli kjente. Tror de fleste i Norge hadde tatt noen fylle-sms fra Antonsen som en god spøk. De færreste hadde blitt så redd som Ørjan og kona:) men noe skal man leve av. All reklame er god reklame-tydeligvis:)

  • Mikey Mike

   Miley Cyrus. Venstresiden sin versjon.

   Selv tror han at han er dyktig, tenker jeg. Skjønner ikke at han er ei dukke, nyttig enn så lenge.

  • Bat-Tziyon

   Det morsomste, eller skal man si latterligste ved denne komikeren er skjegget hans, ISIS-style hipster, so hip che guevara would be jealous.

 • Fedrelandet roper deg

  selvfølgelig løy systemavisene og unnlot bevisst å opplyse om gjerningsmannens opprinelse. Men det er tydeligvis ikke nødvendig lenger fordi alle vet at det alltid er fremmede ikke-vestlige asylforbrytere som står bak.

  • Mikey Mike

   De ljuger ikke. Det er den nye versjonen av norsk:
   Detaljopplysninger utelatt Flyktning

   Kritikk av politikk: Bruker noe annet som symbol. F.eks blomster. Hvordan importerte blomster fortrenger norske markblomster, som blåveisen.
   (Her spekulerer jeg. Det første elementet, virker være ganske opplagt og «bevist». Dette andre, «nisselue» symbolikken, virker å faktisk kunne eksistere)

   For et eksempel på det siste, sjekk kommentaren min til denne artikkelen om hulefisk og fedme hos forskning….no :http://forskning.no/2015/07/hulefisk-blir-ekstremt-feite

  • Bat-Tziyon

   Nei, NRK opplyste om at kjeltringen var afrikansk i sin artikkel.

   • Rent fedreland

    Leser ikke NRK, men samtlige av de andre systemavisene unnlot å opplyse om gjerningsmannens opprinnelse.

   • Rent fedreland

    Kjeltring er et for mildt ord. Forbryter er et mer korrekt ord.

 • D.E

  Et spørsmål til redaksjonen: Hvordan veit dere at personen er afrikaner? Hvor får dere denne informasjonen fra? Det er ingen andre aviser som nevner dette. Skulle gjerne visst hvordan dere får tak i slik informasjon.

  • Bat-Tziyon

   NRK opplyste at kjeltringpakket var afrikansk.

 • Artisjokk

  Nok et liv i grus over natten, takket være politikerne våre og stemmekveget deres…vedder det jeg eier og har på at det er snakk om en asylant av noe slag, som har fått oppholdstillatelse som konsekvens av kvoterte kvantum med rusk & rask det «internasjonale» samfunnet beskylder alle hvite land — og kun hvite land — for å være «forpliktede» til å ta imot, selv om det kompromisserer den samfunnsstabiliteten den forhenværende, demografiske statusen i nevnte nasjoner besørget. Sambo burde lynsjes av voldtektsofferets familiemedlemmer og venner. Pass på døtrene deres, de som har dem…med slike primater luskende rundt i gatebildet er trygghet en saga blott. Politiet og media er for opptatte med å demonisere etniske nordmenn og advokere at en syrier fikk seg en fik i nakken til å beskrive dette faktiske overgrepet i klartekst. Takk og pris for Frie Ord.

 • Marius S. Moe

  Hvordan kan det skrives at mannen er afrikansk når det ikke kan sies hvilket land han er ifra?

 • Pål Fosheim

  En afrikaner som voldtok!!!! Nei nå ble jeg jaggu sjokkert! Hvem så den komme?

 • Pingback: Voldtektsoffer får mindre i erstatning fra gjerningsmann fordi han var sinnssyk - Frieord()

 • Pingback: Afrikaner knivstakk kvinne i ansiktet i Oslo sentrum - Frieord()

 • Pingback: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring - Frieord()

 • Pingback: Flyktningbarn pågrepne for gjengvoldtekt i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Vil putte voksne innvandrermenn i skoleklasser med 7-årige jenter - Frieord()

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømt srilanker dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: Naboer livredde for nytt asylmottak – lokalavisene hevder det derimot er jubelstemning - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkeren Tesfay Tekkie dømt for grov voldtekt i Trysil - Frieord()