Vahl skole

30 innvandrere slåss med kniver og jernstenger i Oslo sentrum

Politiet skal ha forsøkt å få tak i ungdommene, men de skal ha unnsluppet mellom blokker og tettbebyggelsen i området. Klokken 19.30 var det imidlertid igang igjen. Denne gangen på enden av Jens Bjelkesgate. Også denne gangen klarte ungdommene å stikke av før politiet fikk pågrepet noen av dem

Politiet fant kniv og jernstenger

Imidlertid skal innvandrerungdommene ha kastet fra seg både jernstenger og kniver på området der de møttes for å slåss. Sjokkerte barn som lekte i området skal ha vært vitner til det brutale oppgjøret i Oslos innvandrermiljø.

Ga seg ikke

Ved 20-tiden kom nye meldinger inn om et nytt oppgjør. Denne gangen ved Sandaker senter. Politiet tror imidlertid at dette var en annen gruppe med innvandrere som skal ha slåss og at de foregående oppgjørene på Tøyen og Jens Bjelkesgate ikke var relaterte til det nye oppgjøret.

Klokken 20.30 kom kveldens fjerde melding om slåsskamp inn til politiet. Nå var det en person som skal ha blitt slått ned i Sofienbergparken, men både gjerningsmann og offer hadde forlatt området før politiet kom på stedet.