19 år gammel jente slått ned av mørkhudede

FLERE OVERFALL: Overfallet på den unge kvinnen er det andre grove overfallet i løpet av kort tid i Kongsvinger.
KONGSVINGER.

En 19 år gammel jente ble brutalt slått ned og ranet av to mørkhudede menn i Kongsvinger sentrum. Dette er det andre brutale overfallet i Kongsvinger i løpet av kort tid.

Mennene beskrives som rundt 1.70 høye. De er oppgitt å ha vært mørkhudede, snakket norsk og hadde begge på seg hettegensere. Overfallet er meldt å ha skjedd i tidsrommet mellom klokka 1.30 og 1.45 natt til søndag.

Slått ned

De to mennene skal ha slått til den 19 år gamle jenta og så slengt henne i bakken før de stjal vesken hennes. De skal derimot ha slengt fra seg vesken hennes med en gang da det ikke fantes noen verdisaker i den.

Tenåringsgutt slått ned

Tidligere i juni ble en gutt i slutten av tenårene overfalt av en ukjent mann. Han skal ha blitt slått til og fått frastjålet telefon, visakort og penger.

Glåmdalen

  • Morten Paulsen

    Multikulturell spredning. En sann berikelse for landet.

  • Hrodebert Hildebrand

    Lorem Ipsum er rett og slett dummytekst fra og for trykkeindustrien. Lorem Ipsum har vært bransjens standard for dummytekst helt siden 1500-tallet, da en ukjent boktrykker stokket en mengde bokstaver for å lage et prøveeksemplar av en bok. Lorem Ipsum har tålt tidens tann usedvanlig godt, og har i tillegg til å bestå gjennom fem århundrer også tålt spranget over til elektronisk typografi uten vesentlige endringer. Lorem Ipsum ble gjort allment kjent i 1960-årene ved lanseringen av Letraset-ark med avsnitt fra Lorem Ipsum, og senere med sideombrekkingsprogrammet Aldus PageMaker som tok i bruk nettopp Lorem Ipsum for dummytekst.