– Da jeg var høygravid så kastet de steiner på min mage. Flere ganger, og da snakker vi om slike steiner, ikke små, sier en svensk kvinne i reportasjen samtidig som hun viser med hendene at det handlet om større steiner enn en knyttneve.

Hun forteller at det var mange vitner til drapsforsøket på fosteret hennes men at ingen grep inn.

– Flere ganger har jeg måttet besøke fødeavdelingen fordi jeg har fått vondt.

– Er det sant? Jeg vet ikke hva jeg skal si, svarer Lamotte forskrekket under intervjuet med kvinnen.

Også andre svenske kvinner forteller om frykt for å gå ut om kveldene med hunden og hvordan man får ramponert bilene midt på lyse dagen, foran vitner, uten at noen gjør noe. Selv eldre bestemødre blir kalt «horer» av innvandrergjengene.

– Jeg kjenner meg ikke trygg, sier en kvinne som forteller at gjengene kaster fyrverkeri etter hunden hennes når hun er ute og går tur.

Våldet i Sätra

Igår gjorde jag reportage från Sätra i Gävle. Människor vittnade om hur ungdomsgäng har tagit över området och sätter invånarna i skräck. Föräldrar och deras barn blir misshandlade, hotade och sexuellt ofredade utan att få någon hjälp från samhället. Och de som begår brotten klarar sig utan straff.Lyssna på dessa skrämmande vittnesmål och dela gärna reportaget så att det når ut till våra makthavare.____________________________________________Stöd till arbete med oberoende journalistik .Swish: 0707760990Konto: 6235-536119732 HandelsbankenHar du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.

Gepostet von Joakim Lamotte am Donnerstag, 6. September 2018

Les også: Sverige anno 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, skyting, drap

Tilstandene som nå kommer ut fra uavhengige journalister som Joakim Lamotte har blitt gjemt vekk og utelatt rapportert om så langt det går i lisensfinansierte og statsstøttede svenske medier.

Også i Norge har blant annet Morgenbladet, Stavanger Aftenblad og Antirasistisk Senter vært ute på nettet med avkreftende artikler og historier om at det fremdeles er bra i Sverige og alle disse «svenske tilstandene» kun er skremselspropaganda fra «rasister» og folk som ser spøkelser på høylys dag.

Les dem selv her:

Morgenbladet

Stavanger Aftenblad

Antirasistisk Senter

VIDEO: Jenter klås på, barn slås, hunder steines, biler sprenges og mennesker knivstikkes

Joakim Lamotte har gjort seg kjent i Sverige de siste årene ved å reise direkte inn i områdene som er berørt av innvandrervolden, voldtektene, skytingen, bombene og gjengoppgjørene. Han gjør den jobben journalistene og mediehusene skulle gjøre.

Istedenfor får han trusler og blir hetset på sosiale medier av svenske medborgere på venstresiden.

VIDEO: Svensk journalist ringte politiet etter barnevoldtekt – hør hva de sa til ham

Relatert: