Advokat, debattør og partileder Rasmus Paludan fra partiet Stram Kurs, besøkte innvandrerghettoen i den danske forstaden Hundige, som ligger like utenfor København.

På plassen holdt han et møte hvor temaer som islam og innvandring ble tatt opp. Partiet er imot den stadige utbredelsen av islam i Danmark og hvordan flere og flere byer nå utvikler farlige og ghettolignende områder.

I partiprogrammet kan man lese at islam bør forbys i Danmark og at landet bør innføre en total stopp av innvandring fra ikke-vestlige land. Man ønsker samtidig en massiv hjemsendelse av allerede innvandrede ikke-vestlige migranter som oppholder seg i Danmark uten reelle beskyttelsesbehov.

Og det tok ikke lang tid før sinte unge innvandrere dukket opp til demonstrasjonen for å konfrontere partiformannen.

Hvor er han politikeren? spør en truende ung mann med innvandrerbakgrunn.

Skjellsordene og truslene ropes ut og flere av innvandrerne forsøker å komme seg frem til Paludan som filmer opptrinnet.

SINT: Flere av innvandrerne som dukket opp til partiets møte var svært hissige og truet partilederen, Rasmus Paludan. (Skjermbilde/Youtube).

Klok av skade hadde Rasmus Paludan fått politibeskyttelse, da han ved tidligere partimøter og valgkamp i det offentlige har blitt utsatt for trakassering, hets og drapstrusler fra både venstreekstremister og innvandrere.

Hvis det noensinne skjer at jeg kan holde et møte i en ghetto og det ikke er behov for politibeskyttelse så vil jeg lage en nyhetssak ut av det. Men det har ikke skjedd ennå, og det er jo en skandale at man ikke kan ytre seg fredlig uten å risikere å bli slått ihjel, sier partilederen til nettavisen sn.dk.

For de som ønsker å vite mer om partiet eller se flere videoer fra partiformannen og diverse angrep mot ham og partikollegene av både innvandrere og venstreekstremister så finner man et større utvalg på denne Youtube-kanalen.