SJOKKVIDEO: NRK-sjefer innrømmer at de er venstreekstreme – jobber for flerkultur og angriper Trump med overlegg

INNENRIKS/PROPAGANDA

Den siste spikeren i tilliten til norske offentlige medier bør være slått inn med uttalelsene i denne videoen. Her uttaler NRKs kringkastingssjef, Thor Gjermund Eriksen, (Tidl. SV), og sjef for kringkastingsrådet, Per Edgar Kokkvold, at deres politiske mening gjennomsyrer nyhetsformidlingen.

Svært ubehagelige og farlige kommentarer har blitt filmet og lagt ut på nettet, der man kan se og høre to av toppsjefene innen statsstøttet media rett ut anklager presidenten i USA for å være psykopat og de som valgte ham inn som potensielle mordere.

Les også: NRK skal kvotere inn ikke-vestlige innvandrere i hver tredje stilling

Kringkastingsrådets sjef Per Edgar Kokkvold:

Nå vil jeg si at det vil være underlig om NRK hadde spilt en helt nøytral rolle i denne presidentvalgkampen. Og Mitt Romney har gått lenger enn kanskje noen annen, at Trump er uegnet til å lede en stor nasjon. Med en lik karakter som andre mennesker som har ført andre nasjoner ut i elendighet. Trump er en person som jeg vil kalle ikke bare en vulgærianer, men noe som vel mange også med et faglig uttrykk vil kalle psykopater.

(Spørsmål fra panelet) Sa du at NRK ikke skulle spille en nøytral rolle?

Nei, altså jeg mener at det må være lov til å være mer kritisk mot Trump, altså noe amerikanske medier også har vært. Hvor man i en helt annen grad har spurt om dette er en person som egner seg som nasjonal leder. Barack Obama fikk 66 millioner stemmer forrige gang, Mitt Romney fikk 61. Trump får antagelig 50 millioner. Og blant disse 50 millionene er det mange mennesker som kan finne på litt av hvert. De har blitt direkte oppfordret til å – eller indirekte har blitt oppfordret til å – ta livet av Hillary Clinton.

Kringkastingsjef Thor Gjermund Eriksen (Tidligere Sosialistisk Venstreparti):

Med fare for å starte diskusjonen, så er det jo sånn at det er jo noen ting i verden som er rett og noe som er galt. Og vår oppgave som jeg er veldig opptatt av å overholde er at vi skal styrke demokratiet, vi skal styrke integrasjonen, vi skal være limet i samfunnet, vi skal jobbe for aksept av mangfoldet og forskjellighet.

Les også: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord

Uttalelsene fra de to toppsjefene innen statsstøttet og lisenspengefinansiert nyhetsformidling er like spektakulære som de er løgnfulle.

Donald Trump fikk 63 millioner stemmer, og vant valgmannskollegiet (Electoral vote) med svært klar margin, med 302 mot 232. Hillary Clinton fikk flere faktiske stemmer, fra svært tallrike stater som California og New York, men tapte altså betydelig flere stater til Trump.

Les også: Norske journalister avslørt: Ekstrem skjev dekning av flyktningkrisen

Les også: Venstrevolden – når skal media og venstresiden ta ansvaret for rasisme, opptøyene og volden?

Etter Trumps valgseier, var det imidlertid ikke Trumps velgere og tilhengere som gikk amok i gatene, brant ned bygninger og biler, samt angrep butikker, restauranter og uskyldige mennesker. Det var det Hillarys velgere som gjorde.

Det har ikke vært Trumps velgere som har skutt senatorer og angrepet politikere i sine hjem. Det var det Hillarys velgere som gjorde.

Les også: Se bildene og videoene av opptøyene, angrepene og volden i USA etter at Hillary tapte

Les også: Hillary-tilhenger amok med våpen – skjøt senator og tre andre under baseballkamp

Å berettige sin politiske slagside mot Trump gjennom NRKs nyhetsdekning med at «amerikanske medier» også har angrepet Trump, sier at man rett og slett ikke forstår formålet med å formidle nyheter og jobben sin som en journalist. Det er en uttalelse som bør få opp rullgardina hos de fleste oppegående og politisk interesserte mennesker i Norge, og føre til det langt etterspurte folkekravet om at lisensavgiften fjernes og legges død.

Les også: Amerikansk TV-selskap løy om Trump på direkten – stjernereporter suspendert

Les også: SVT-reportasje om Trumps valgseier så grov og løgnfull at den ble dømt av kringkastingsrådet

NRK har med disse uttalelsene i videoen også vist at de ikke er objektive nyhetsformidlere, men at de er politisk engasjerte og har klare mål, som store deler av befolkningen ikke deler med dem.

Frieord har ved flere anledninger skrevet om hvordan norske medier, journalister og redaktører er svært rødgrønne i sin politiske ideologi og hvordan dette farger store deler av nyhetsformidlingen i Norge.

Ikke noe bekrefter dette mer enn  videoen øverst i artikkelen.

 • Kjetil Martinsen

  Vekk med lisensavgiften.

  • Jan Ivan Christiansen

   Og vekk med kringkastning sjefen

   • Jan Christiansen

    .
    Og ja, Fjern Lisensen!
    At kanalen sender uavbrutt Rød/Grønn propaganda,
    skal ikke vi normale mennesker betale for!
    Da får de heller starte en egen Rød/Grønne kanal,
    og legge den inn som betal-TV.
    Så kan de som vil, betale for å se på alt svada og alle løgner, de kommer med!
    Jeg mener, at når til og med samtlige underholdnings programmer, består av de samme venstreradikale nissene,
    som det virker som at de kun har en eneste oppgave,
    som er, å more seg med hverandre, med sin barnslige humor, på Tuppen og Lillemor nivå, og slenge dritt om Sylvi, FrP og Donald Trump og tror at dette er humor, ja da er bunnen nådd!

   • Gudrun Gremnes

    Han er jo en gammel SV’er og sosialist så det holder.

 • Inger-Lise Sasi

  Man ser tydeligt at President TRUMP har ret i næsten ALT han gør og siger, derfor er der så mange halvhjerne , især i Europa der prøver at skade ham.

  • uKatamitt

   Spesielt de rike, som frykter gjeldsslette, til tross for at vi ikke har hatt krig på 70 år!

  • ffab

   Hej Inge-lise. Kunne du give et ring på 51 22 22 55 vedr. sommerhusgrund. Mvh. Morten Johansen

 • William Hansen

  Per 2018 må man nesten kunne si at Løgnmedias representanter ikke selv er skyld i det de gjør. De er jo så regelrett hjernevasket at de ikke forstår verden; de forholder seg ikke til enkle fakta, fordømmer 50(60)-talls millioner av mennesker av gangen, sier at de kjemper for demokrati mens de fordømmer en demokratisk valgt president. Jeg bare ser på klokken og tenker at det bare er et spørsmål om tid før folk ser hvor lite i kontakt med virkeligheten de er.

  • Karstein Martinsen

   De er ikke uskyldige

 • JJ Rambowitz

  NRK gir klar og tydelig beskjed om at de er ekstremister. Det er jeg glad for og støtter derfor fortsatt 100% ytringsfrihet, i motsetning til de apekattene på videoen. Derved kan man se hvordan mennesker er, slik disse nå viser oss.

  Men nå over til å bli kvitt denne forbanna lisensen, og som attpåtil skal dras over skatteseddelen så ingen slipper unna….eller «alle skal med» som det heter i partiet til avdøde landsforræder Nygårdsvold, Arbeiderpartiet.

  • ståle

   De er sosialister, med en vridd tro på landet .. Nasjonal sosialister.. NAZIER!!!!!

 • De sier de beskytter demokratiet, men skjønner ikke at det er det totalt motsatte de gjør. De beskytter sine egne inngrodde og kommunistisk inspirerte holdninger. En venstreradikal ideologi og propagandamaskin i beste DDR stil! NRK, AP og resten av den sosialistiske radikale makt-eliten er livredde da de nå ser at de taper både omdømme og makt. En gledelig utvikling!

  • uKatamitt

   Akk, ja, den velkjente Bare Bær-sønn-spagaten..!

 • ks

  De må bare holde på som de vil, men ikke i en statskanal finansiert av oss folket, som ønsker begge sider. Og så en vi en del som er dritt lei disse sosialistene , som tror de er feilfrie. Fjern lisensen, når de innrømmer at de kun kjører på med sin Personelig agenda.
  Går det an og politi anmelde denne arrogante kanalen

  • uKatamitt

   Gruppesøksmål ér undervurderte! Sant, det!

   • I Live In A Matrix

    Ja, høres ut som en utmerket i idée, saksøk disse marxistsvina..

 • Willy Wiksaas

  Fortell meg noe jeg ikke vet – forøvrig, har vi ikke en Høyre statsråd som er sjef i kulturdepartementet …?

  • Anne-Grethe Christensen

   Jo, men hverken hun eller noen av de andre regjeringsmedlemmene får gjort en dritt uten stortingsflertall😳👎🏻☹️

 • John Magne Trane

  «De har blitt direkte oppfordret til å – eller indirekte har blitt oppfordret til å – ta livet av Hillary Clinton.»

  Er det noen som har peiling på hva slags Demokrat-løgner Kokkvold her har hørt på?

  Direkte tragisk at en presseleder lar seg lure av løgnpropaganda.

  • Sigurd Sanna

   Kokkvold er offer for #fakenews

  • Sigurd Sanna

   Kokkvold er offer for #fakenews

  • Tore Halvorsen

   Å det finnes nok sikkert en eller annen lapphund der ute (på begge sider) som har uttrykt slike ønsker som anonyme internett troll, men at det er en mal for den gjengse meningen blandt 50-60 millioner velgere, eller siden det gjelder begge sider så må man vel i rettferdighetens navn si: neppe den gjengse meningen blandt alle amerikanske velgere (hvis man utelukkende fokuserer på nettkommentarer).
   Men en ting er kommentarer på nett, noe annet er hat omsatt til handlinger i det virkelige liv. Her leder nok «de gode» med klar margin når det kommer til antisosial udemokratisk og voldelig mob-oppførsel. Her er det ikke snakk om enkelt personer som en kan unnskylde, men store manifestasjoner av folkemengder. Så hvem som er farlig for demokratiet (siden de selv åpenbart har intensjoner om å dra det den veien), så veier handling tyngere enn ord. En ting er hva man sier, noe annet er hva man gjør.

  • ståle

   Hillary har plass på Guantanomo, de bygger ut, for VIP fanger.. Hele Clinton skal der, shultz, mulig OBAMA (Er ikke USA statsborger, ikke født i USA) Alt er ute nå, over 100 anmeldelser av høytående er levert ut.. Spennende

 • Infowarrior

  Det her bør få politiske konsekvenser for NRK.

 • Torgus

  På vegne av disse idiotene, gleder jeg meg over at Trump vant valget. Håper inderlig at han vinner den neste 4 års perioden også.

 • Infowarrior

  Var det ikke Kokkvold som gikk ut i media og hevdet at Rune Øygard var uskyldig?

 • uKatamitt

  Psykopat et faglig uttrykk? Psykologi er ikke et anerkjent realfag? Det er, altså, et fag på lik linje med kattefotsoneterapi.

 • Sigurd Sanna

  Når er denne pressekonferansen?

 • Bjart_S

  NRK får over 5 milliarder i året for å hjernevaske den norske befolkningen!!! Absurdistan!!!!

  • tomnico

   Hvor er Erna? Og hvor er kulturministeren som er NRKs øverste ledelse? Er det helt OK for dem at ekstremister har fritt leide til statskanalen og bllr betalt via tvangslisens slik at de ufortrødent kan fortsette sitt renkespill?

   • Tore Halvorsen

    Kanskje fordi de er med på leken? Litt sånn kontrollert opposisjon kanskje?

    • Karstein Martinsen

     Du har nok rett i det

  • Bjart_S

   5 MILLIARDER kroner hvert år, som NRK får, er MYE penger!!! Gardermobanen kostet i sin tid 10 milliarder!!! Bare for å sette ting i perspektiv!!!
   NRK er som vi skjønner et UTROLIG sløseri!! …og som kommer med fake news og AP-propaganda HELE tiden!!! Dette er en katastrofe for det norske folk!!! Disse pengene burde blitt brukt på en MYE smartere måte!!!

 • Bjart_S

  NRK har INGEN ting med å være dommere over ledere i andre land, før de har gjort noe galt!!! Men de sier INGEN TING om den korrupte Clinton!!! NRK stinker!!!!!

 • Vrangsinn

  Folket er stort sett en gjeng idioter, som stemmer for politikere og politikk som fører til dette.
  Et diktatur hadde nesten vært å foretrekke fremfor å se landet mitt bli maltraktert av kommunister og annet pakk.

 • Nils Hodneland

  Jeg er glad for å ha oppdaget løgnene til NRK og TV2 og den venstrevridde pressen for flere år siden. Dette førte til oppsigelse av NRK kanalen.! Det er også lenge siden jeg har kjøpt en venstrevridd avis. Tror det må være flere enn meg som har oppdaget dette da salget av papiravisene går på ned. LØGNPROPAGANDA SVARER SEG IKKE I LENGDEN.? Jeg har ikke angret En dag på dette og har fred i mitt hus, ingen gremmelser over de venstrevridde LØGNENE.! Anbefaler å si opp NRK og venstrevridd presse. DET ER DET ENESTE DE FORSTÅR.

  • MrZeroG

   Tror ikke de skjønner det heller. De kjører med full gass rett i grøfta.

 • KEBAB

  Plomber tven folkens! Da slipper du å betale lisensen.
  Som en bonus så slipper du også å se på reklame!

 • invernes

  Dette har jeg vist veldig lenge , det er en grunn til at jeg avskyr NRK , Hagen var den første som skjønte dette da han kalte uvesenet ARK.

 • invernes

  Men lille gråte søster TV 2 er like ille så det var sagt.

 • Richard Olsen

  Sluttet å se på liveTV for flere år siden og angrer ikke en dag. Spart mye tid og ikke minst spart meg selv for store mengder propaganda,men lissensen betaler jeg fortsatt. Det skal det bli en slutt på.

 • Tore Halvorsen

  Kan jo legge til at det også kun er en side som har legimitert og forårsaket tildels grov vold mot opponentens velgere. Utrykkte du støtte til Trump eller gikk med en MAGA hatt så var du fritt vilt for gatemobber. Så denne forklaringen fra Kokkvold kan han bare dra langt ut i vold med.
  Men det er jo positivt at de kommer ut av skapet som manipulatører da 🙂

 • Johnnyfragangstistan

  koster bare 400 for å plombere TV apparatet sånn at man slipper lisensbetaling. Hadde aldri fått sett dette om jeg ikke hadde sett det på frieord.
  Hjernevaskelsen lyser jo at av øynene på dette triste panelet.
  Forkjempere for demokrati?

  Javel, hvordan da?

  • Tore Halvorsen

   Ja si det. De liker åpenbart å dreie på virkeligheten. En ting er hva de selv påstår, men alle deres handlinger undergraver faktisk demokratiet.

  • I Live In A Matrix

   Det var billig du? Undersøkte her jeg bor i Trondheim, og priser for plombering av «idiotkassa» ville komme seg på mellom 12-1500 kr, og det kan fort bli dyrt da det ikke er uvanlig i dag at mange hushold har så mange som 3-4 tv’r.

 • ståle

  Tenk de har en president som holder ord.. Noen sier, hvor er muren?.. 3 år igjen, og de er startet.. I Norge holder alle regjeringer nøyaktig 0 løfter, og Nordmenn er redd TRUMP…??? SINNSYKT, jeg er redd uærlige satan tilbedere, som har klippekort under Bilderberg møtetene..SIV, ERNA, JENS, M fl.. Listhaug er inv neste år, da må hun avlegge eden til Satan..

 • eh72

  Synest tidligere for noen år siden at Per Edgar Kokkvold var en relativ ok fyr med et litt mer balansert verdensbilde.

  Men nå falt han ned i avgrunnen. Mannen kan pakke snippsekken og forsvinne. Han formidler løgner og totalitære tanker. Mannen er farlig i likhet med hele NRK ledelsen.

 • Gudrun Gremnes

  Å kalle Trump en idiot er jo det samme som å kalle de 63 millonene som stemte på ham som idioter. Od det er jo både drøyt og farlig spesielt når det kommer fra sosialistene som er kjent for å skrike høyest og være ekstremt dårlig tapere.
  Å kalle de 5.3% av norges befolkning som stemte SV for idioter er vel i drøyeste laget selv om man ikke liker SV, man må jo huske at Norge er et demokrati og har fri stemmerett selv om det kan se ut som om sosialistene glemmer det ganske så ofte (det har vel USA også selv om det er på en litt annen måte).
  Vi skal styrke mangfoldet????? Vi ser hva mangfoldet har gjort i Europa og USA og Canada, mangfoldet holder på å ødelegge samfunnene pga kriminalitet, terror, bruk ID-juks, utnyttelse av trygderettigheter, paralllsamfunn og uvilje mot å integrere seg, og overtakelse av samfunnene med innføring av sharia og ny religion.

  At media er blodrøde og ekstremt sosialistiske og venstreradikale er jo noe som man har visst om i årtier. Journalister som i utgangspunktet er sosialister utdanner seg på journalistskoler med ledelse av gamle AKPml’ere kan jo bare føre til en ting og det blir jo venstre-radikalisering til de grader.
  Man bør vel ‘straffeforfølge’ journalister, redaktører og medier som lyver, trakasserer og ødelegger for folk på en slik måte at man ‘tvinger’ frem sanne og riktige artikler og reportasjer.
  Lisensen bør absolutt avskaffes og man bør nok se over hirakiene i media der man i flere medier (bla NRK) skulle tro at det er en familiebedrift eller et partiapparat som er kjøpt og betalt av partiene (på midten eller på venstresiden).
  Man ser jo fortiden ang Giske-saken der man ikke er imponert over medias dekning mens man tenker tilbake til Søviknes-saken der man i ukevis kunne lese i detajer om saken, både troverdige og antagelser.
  Legg ned NRK slik det fremstår idag og få en struktur der man må yte og vise troverdighet for å få støtte og ikke som idag der man surfer på folks skattepenger og man kan gjøre og skrive hva man vil uten konsekvenser.

 • Karstein Martinsen

  Jeg oppfordrer Norske journalister til å ta seg en øl tur på byen og møte Nordmenn.he he jævla svikere og revsleikere

  • invernes

   Jeg tror de fortsatt vanker på et sted i lillegrensen , det var iallefall en kro der de vanket på før husker ikke navnet.

  • invernes

   Jeg tror de fortsatt vanker på et sted i lillegrensen , det var iallefall en kro der de vanket på før husker ikke navnet.

 • Åshild Dahl Figenschou

  Har ikke betalt lisens på 15 år . Kommer aldrig til å gjøre det frivillig heller. Ravn Figenschou .

 • arve hagen

  Nrk må gjerne ta stilling til aktuelle saker, men da må de for f— også ha ansatte med divergerende meninger!!

 • trapezoid79

  Kalte de nettopp 50 millioner mennesker psykopater?

 • trapezoid79

  Det finns forøvrig ikke nøytral media, det er en tullete utopidrøm som stammer fra venstre-sida. Har det siste året blitt dritt-lei av maset fra venstre-sida om at trump er ditt og datt, han gjør en kjempejobb for usa, og de liberale tullingene fra venstre hater at det går bra, 2018 vil bli ett kjempeår for krampelatter.

 • Ulf Carl Finnes

  Bytt ut hele klanen eller legg ned NRK (ARK)

 • birgerrisnes

  Dette er horribel opplysningar. Kva følgjer får desse opplysningane for dei som sit i desse sentrale stillingar i NOREG i dag ? Dei bør avsetjast eller dei bør pressast til å tre tilbake for no hardei ingen autoritet eller tillit hos folk flest !

 • Jann Nordahl

  Oppsiktsvekkende, dessverre ikke overraskende uttalelser fra kringkastingsjefen:

  «.. noen ting i verden som er rett og noe som er galt.» «.. jobbe for aksept av mangfoldet og forskjellighet.»

  Hva er «rett», og hva er «galt», hvilken definisjonsmakt/-kompetanse/-rett har kringkastingsjefen? Bygger den på egen snevre ideologiske eller politiske overbevisning? Er dette en privat tolkning av hva en «almenkringkasting» skal være? Hvordan framkommer diskusjonen og definisjonen av hva «mangfoldet» (bestemt form) og «forskjellighet» er? Skal dette tolkes inn i «rett» og «galt»?

  Herr Kringkastingsjef, her tiltar du deg egenskaper, kompetanse og
  rettigheter du ikke har; feil mann på absolutt feil plass!

 • Debbie6

  Da bør de ikke søke om statstøtte over skatteseddelen…

 • Jon Andre

  alikavell gjør nrk stikk motsatt av hva de sier selv. leggned hele driiten. ekte journalistic ?????de serverer de de føler for og det er ikke rett at nordmenn skal betale for det.

 • Avatar

  Det er ganske så utrolig. De ser sin rolle som ovedommere av alt og alle. Knøttlille oljebortskjemte Norge langt oppunder polarsirkelen har et lite knippe av ventreraddiser som sitter der og tar seg selv så selvhøytidlig at det blir latterlig.

 • Knut Enebakk

  Disse sjølgode NRK sjefene må ikke glemme at de lever av lisensbetalerne. Jeg er ikke lenger fornøyet med den vare jeg betaler for. Veldig skuffende med holdningene deres. Noen ganger så slår jeg over på en annen kanal. Dette fordi at det er ikke alt jeg liker å se på i min egen stue. Nå orker jeg nesten ikke å betale NRK lisensen lenger med det nye som skjer i denne kanalen. Når jeg ser på nyhetssendinger på tv så virker det som jeg befinner meg i et asiatisk land. Slik var det ikke før.

 • Knut Enebakk

  Disse sjølgode NRK sjefene må ikke glemme at de lever av lisensbetalerne. Jeg er ikke lenger fornøyet med den vare jeg betaler for. Veldig skuffende med holdningene deres. Noen ganger så slår jeg over på en annen kanal. Dette fordi at det er ikke alt jeg liker å se på i min egen stue. Nå orker jeg nesten ikke å betale NRK lisensen lenger med det nye som skjer i denne kanalen. Når jeg ser på nyhetssendinger på tv så virker det som jeg befinner meg i et asiatisk land. Slik var det ikke før.

 • Knut Enebakk

  Disse sjølgode NRK sjefene må ikke glemme at de lever av lisensbetalerne. Jeg er ikke lenger fornøyet med den vare jeg betaler for. Veldig skuffende med holdningene deres. Noen ganger så slår jeg over på en annen kanal. Dette fordi at det er ikke alt jeg liker å se på i min egen stue. Nå orker jeg nesten ikke å betale NRK lisensen lenger med det nye som skjer i denne kanalen. Når jeg ser på nyhetssendinger på tv så virker det som jeg befinner meg i et asiatisk land. Slik var det ikke før.

 • DovreGubben

  FJERN, pr. omg. BÅDE Lisensavgiften og NRK-Psykopatene!

 • Feliciano

  Jeg hørte ikke ett eneste argument fra denne Per Edgar Kokkvold. Han kom bare med drittkasting og merkelapper. Per Edgar Klokkvold, skal du kritisere noen offentlig bør du også begrunne drittkastingen.

  Er det mulig!
  Per Edgar Klokkvold og Thor Gjermund Eriksen, dere er uegnet til de jobbene dere nå besetter.