Bill Clinton møter Boris Jeltsin

George Bush møter Vladimir Putin

Barack Obama møter Vladimir Putin

Hillary Clinton og Vladimir Putin

Hillary Clinton sier at USA må ha et godt forhold til og trenger et sterkt Russland

Barack Obama til Russlands president Dmitry Medvedev: «Etter valget så har jeg mer fleksibilitet»

Her har nettsiden Newsbusters.org samlet et historisk knippe omtaler fra venstremedia i USA fra den tiden Obama var president. Les hvordan de store nyhetskanalene og kjente journalister skrev og uttalte seg om det daværende presidentparet med spesiell fokus på Michelle Obama, og hvordan de omtaler dagens presidentpar Donald Trump og hans kone Melania.

Obama og hans regjering, samt FBI, CIA og NSA VISSTE om Russlands forsøk på hacking og/eller innblanding i valgkampen i USA under Obamas presidentperiode og gjenvalg. Daværende sjefer for nettopp FBI og CIA gjorde derimot ingenting og Obamas regjering valgte å ikke ta affære av frykt for gjengjeldelse fra Russland. Daværende utenriksminister, Hillary Clinton, som skulle ta over for Obama, reiste selv til Russland på PR-turer og overleverte den etterhvert historiske «resett-knappen» til utenriksminister Lavrov.

Amerikanske medier, sammen med europeiske og norske medier, valgte da å være helt stille. Det var ikke noe snakk om forræderi, sammenligning med 11. september, Pearl Harbor eller Holocaust – slik de i dag gjør om møtet mellom Donald Trump og Vladimir Putin. Og de hadde vært like stille som under Obama hvis Hillary Clinton hadde vunnet valget og møtt Putin.

Den eneste grunnen til at det virker som om de har mistet fatningen – eller fått «Trump Derangement Syndrom» – som det nå heter, er fordi Donald Trump vant valget. Og venstresiden med media på slep vil heller brenne ned sitt eget land, ha krig med Putin og se verden i kaos enn å tillate at Trump seirer.

Ad notam skal det også tillegges at det idag ikke lenger er Russland og Putin som er den «store fienden» til USA. Den rollen har Kina overtatt. De har betydelige innkjøp og eierinteresser i USA, har åpenlyst begått spionering, samt har et rulleblad med betydelig alvorligere brudd på menneskerettigheter, samt overgrep mot demokratiet og ytringsfriheten, enn det Russland og Putin blir beskyldt for.

Allikevel går president Xi og Kina helt fri for enhver innblanding i amerikanske politikk og brudd på menneskerettighetene fra både venstresidens politikere og massemedia.

Hvorfor?