Kroner og øre blir nøye kontrollert av skatteetaten. Arveavgifter, eiendomsavgifter, bilavgifter, tillatelser til bygging på tomter av kommuner, verneombud på arbeidsplasser og logger du inn på Altinn så ligger hele historikken og all informasjon ned til minste detalj, med dato og om du har åpnet dokumentet eller ikke.

Men på grensen er det ingen kontroll. Her er det null oversikt over hvem som reiser ut og viktigst, hvem som kommer inn. Det kan være Syria-farere, terrorister, radikale imamer, mennesker som har kastet ID-papirene sine, folk som lyver om både alder, opprinnelsesland og livshistorie. Det kan være mennesker som er gift i hjemlandet med tre koner og 14 barn, men som sier de er enslige flyktningbarn.

De slipper alle inn. Og de fleste får bli. Med milliarder av kroner i prislapp.

Så etter å ha skattet ihjel vår egen befolkning, ødelagt det ene firmaet etter det andre med reguleringer, krav, momskrav, bokettersyn og konkursbegjæringer – samtidig som vi har gitt innvandrere momsfritak på sine bedrifter og gratis bolig og opphold, i 50 år, så har vi kommet frem til dagens Norge.

Et Norge der terrorister får gratis opphold, mens nordmenn må stå i helsekø, boligkø og får beskjed om å kjøpe telt av kommunen hvis de ikke har råd til et sted å bo. Et Norge der vi pågriper muslimske terrorister i Oslo sentrum, bare for å slippe dem løs tilbake i samfunnet, måneder senere.

Et Norge der majoriteten av vår hovedstad vil være ikke-etnisk norsk innen 2040. Det er før barna som fødes i dag blir egne foreldre.

Et Norge der politiet, som nå er bevæpnet, går ut med bekymringsmeldinger om utenlandske gjengdannelser i våre storbyer. Hvor kriminelle skyter hverandre i hodet utenfor den lokale Spar-butikken eller midt blant handlende på Aker Brygge.

Et Norge der 2/3-deler av alle som sitter i norske fengsler ikke har norsk bakgrunn og truer ikke-muslimer til å konvertere.

Et Norge der skoler må installere metall-detektorer og overvåkingskameraer for å sikre tryggheten til de ansatte og elevene.

Et Norge der kjøpesentrene i alle landets fylker nå setter opp betongklosser utenfor inngangen av frykt for at rasistiske muslimer ikke skal kjøre ned kristne barnefamilier på vei for å handle julegaver.

Et Norge der politikerne mener at miljøpolitikken er det viktigste temaet på dagsordenen. Og ikke masseinnvandringen.

God jul til dere alle. Og må lykken være med dere, der dere kjører rundt i Europas eldste og dyreste bilpark, etter å ha betalt 30-50% av lønnen i skatt, pluss alle avgifter på bil, bensin, hus og matvarer. Hvor dere må gå rundt betongklosser for å handle inn julevarer og håpe dere ikke blir de neste ofrene for en jihadist som vil betale vår medmenneskelighet med å spre innvollene og blodet til deg og familien din utover parkeringsplassen.

For der har våre myndigheter og våre politikere plutselig ikke noen kontroll i det hele tatt.

Nesten så det er gjort med vilje.

FRYKTER MUSLIMSK TERROR: De franske eierne av Amanda Storsenter i Haugesund har krevd at det blir satt opp betongklosser rundt hovedinngangen for å beskytte nordmenn mot radikale muslimer som mulig planlegger å benytte seg av kjøretøy for å drepe dem. (Foto: Frieord/Leserbilde).
VINTERBRO SENTER: Flere store kjøpesentre har nå valgt å beskytte seg mot muslimsk terror ved å sette opp betongklosser utenfor hovedinngangene. (Foto: Frieord.no).

Publisert av Magnus Kristiansen

Fast skribent på Frieord. Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.