Kjære sportskommentatorer – må dere være venstreekstremister?

TV2-DAVY: Sportskommentatoren har gått av med pensjon, men seksuell trakassering av kvinnelige ansatte og hets av kvinnelige politikere vil være en stor og sort flekk på Wathne's CV. (Skjermbilde TV2).
DEBATT

Det holdt ikke for TV2-legenden Davy Wathne å oppleve anklager om seksuell trakassering på arbeidsplassen. Nå skal han ut og angripe kvinnelige politikere på sosiale medier også. Sammen med TVNorges Kenneth Fredheim. Og minste felles multiplum er Krekar-advokat Brynjar Meling som hyppig deles av de begge to. For et ekkokammer.

Å aggressivt gå løs på kvinnelige politikere ser ut til å være en favorittsport for venstresiden i disse dager. Og det er ikke bare selvutnevnte politikere, feminister og nyhetsmediene som lader kanonene. Også kjente og kjære sportskommentatorer som Davy Wathne og Kenneth Fredheim klarer ikke å holde fingrene unna tastene på mobilene sine.

Det hele ser mistenkelig ut som en mobb med fakler og høygafler som ikke bryr seg om verken #metoo eller hvordan de setter kvinnekampen tilbake flere tiår. For i sin hets så kommer også grove drapstrusler og voldtektstrusler mot de samme kvinnelige politikerne fra det mørke dypet hos venstresiden.

Hva skjer den dagen noen gjør alvor av truslene?

ANGRIPER KVINNELIGE POLITIKERE: Kenneth Fredheim og Davy Wathne er to profilerte sportskommentatorer som nå deltar aktivt i hetsen av Sylvi Listhaug, Siv Jensen og Erna Solberg. (Foto: Twitter).

GROVE TRUSLER: Davy Wathne, Kenneth Fredheim og Brynjar Meling drar opp mye grums fra sine egne ideologiske grunnvann når de nå daglig hetser og går etter kvinnelige politikere i Norge. (Foto: Facebook).