Å aggressivt gå løs på kvinnelige politikere ser ut til å være en favorittsport for venstresiden i disse dager. Og det er ikke bare selvutnevnte politikere, feminister og nyhetsmediene som lader kanonene. Også kjente og kjære sportskommentatorer som Davy Wathne og Kenneth Fredheim klarer ikke å holde fingrene unna tastene på mobilene sine.

Det hele ser mistenkelig ut som en mobb med fakler og høygafler som ikke bryr seg om verken #metoo eller hvordan de setter kvinnekampen tilbake flere tiår. For i sin hets så kommer også grove drapstrusler og voldtektstrusler mot de samme kvinnelige politikerne fra det mørke dypet hos venstresiden.

Hva skjer den dagen noen gjør alvor av truslene?

ANGRIPER KVINNELIGE POLITIKERE: Kenneth Fredheim og Davy Wathne er to profilerte sportskommentatorer som nå deltar aktivt i hetsen av Sylvi Listhaug, Siv Jensen og Erna Solberg. (Foto: Twitter).

GROVE TRUSLER: Davy Wathne, Kenneth Fredheim og Brynjar Meling drar opp mye grums fra sine egne ideologiske grunnvann når de nå daglig hetser og går etter kvinnelige politikere i Norge. (Foto: Facebook).