Ettåring halshugget på t-banen av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

En svært horribel sak har nå lekket ut av Tyskland. Den 12. april i år var den 33-årige nigereren Mourtala Madou, sammen med sin eks-kjæreste Sandra P og deres felles 1-årige datter, samt kvinnens 3-årige sønn, på en t-banestasjon i den tyske havnebyen Hamburg.

DREPT: Sandra P. fikk barn med en afrikansk båtflyktning fra Niger. Kun ett år senere ble både kvinnen og barnet deres knivdrept på en T-banestasjon av barnefaren. Tyske myndigheter har i flere måneder sensurert og holdt skjult de faktiske omstendighetene rundt drapet. (Foto: Privat).

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

Les også: Sjokktall fra Tyskland: Migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Barnemoren hadde søkt retten om både besøksforbud og foreldreretten over 1-årige Miriam. Besøksforbudet var avvist av retten da politiet ikke mente at barnefaren utgjorde noen trussel mot kvinnen. Dette selv etter at han hadde uttalt at «han ville drepe deres felles datter og kvinnen».

Det er uklart om de var på t-banestasjonen sammen eller om barnefaren hadde oppsøkt kvinnen og var der uten hennes samtykke.

Plutselig tar Mourtala frem en kniv og knivstikker sin eks-kjæreste, som senere dør av skadene på sykehus. Han angriper også sin 1-årige datter. Kvinnens 3-årige sønn blir vitne til angrepet men slipper fysisk fra hendelsen.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtekten og drapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Les også: Nytt knivangrep på gaten i Tyskland – en drept – fem skadet – muslim skrek «Allahu Akbar»

Den svært grusomme detaljen er at Mourtala skal ha halshugget datteren sin på T-banestasjonen.

Det er dette angrepet som nå har rystet Europa. Kvinnen etterlater seg fire barn på henholdsvis 3, 7, 8 og 15 år.

Tyske myndigheter har, av uvisse grunner, siden angrepet fant sted forsøkt å holde detaljene rundt hendelsen skjult.

Ifølge aktors dokumenter i retten skal Mourtala ha flyktet fra plassen etter drapene, men ringte kort tid etterpå politiet og ble pågrepet. 33-årige Mourtala, som er en dypt troende muslim, kom til den italienske byen Lampedusa i 2013 med flåte over havet sammen med en større gruppe afrikanere. Han ble da fraktet videre til Hamburg av venstreorienterte asylgrupper som innlosjerte ham og 300 andre migranter i en kirke i bydelen St. Pauli. Hamburg har fra før over 140.000 muslimske innbyggere og Mourtala fant seg raskt til rette i de lokale moskeene og islamske miljøet.

Les også: Les også: Terror i Tyskland: Øksedesperado amok i Düsseldorf – syv personer skadet – 13 år gammel jente hugget i armen

Les også: Muslim amok med kniv på tog i Tyskland – ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre

TROENDE MUSLIM: Mourtala Mardou var en svært troende muslim som bar muslimske religiøse klær og hodetøy. Han skrev også religiøse uttrykk på sine sosiale medier. (Foto: Facebook).

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les også:Asysøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Drap, voldtekter og angrep på kvinner i Merkels nye og innvandringstolerante Tyskland er, sinnsykt nok, ikke uvanlig, eller skaper ikke de store overskriftene lenger.

Men i dette tilfellet måtte selv tyske myndigheter gripe inn med den sorte tusjen sin og sensurerte vekk store deler av informasjonen om hva som skjedde på t-banestasjonen i Hamburg.

En film og et vitne forteller nemlig at Mourtala skal ha klart, eller nesten klart, å halshugge sin 1-årige datter. «Detaljen» ble fanget på film av en ghanesisk gatesanger med mobilen sin.

FORSØKT HEMMELIGHOLDT: Dobbeltdrapet på fembarnsmoren ble i flere måneder forsøkt skjult av tyske myndigheter.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

I filmen kan man høre mannen si «Kjære gud, det er uvirkelig. Jesus, Jesus. Hodet til babyen er kuttet av. Åh gud. Åh. Jesus».

En tysk blogger fant videoen på den ghanesiske mannens Facebook-side og la den ut på Youtube. Det skulle han ikke ha gjort. For to dager senere kom nemlig det tyske politiet på døren hans med en ransakelsesordre og beslagla alt datautstyret hans. Han ble siktet for forbrytelsen det var å laste opp hendelsen på nettet. Sant nok nektet den tyske bloggeren, Henrich Kordewiner, å åpne døren, så politiet brøt den opp. De søkte også gjennom romkameratens personlige eiendeler, selv om disse ikke var dekket av ransakelsesordren.

Ifølge politiets dokumenter var den tyske bloggeren skyldig i å «invadere den private sfæren» til et drapsoffer, en obskur og lite brukt lov som også kalles «paparazzi paragrafen» og som sier at man ikke skal «vise frem noen i en hjelpeløs situasjon». Loven har blitt kritisert av journalistforbund i Tyskland. «Hvordan skal vi kunne rapportere fra terrorangrep», var et av motargumentene da den ble introdusert.

Les også: Småbarnsmor døde etter ha blitt tent på i Tyskland – afrikansk ektemann arrestert

Les også: Massemorder i München var iraner – skrek «Allahu akbar» og skjøt mot barn

Det hjelper ikke myndighetenes anseelse at storavisen Bild la ut bilder av hendelsen, der den eneste forskjellen fra Kordewiners publisering var at man ikke kunne høre den ghanesiske gatesangeren kommentere bildene som ble tatt. Avisen Bild fikk ikke lokalene sine besøkt av politiet eller beslaglagt datautstyret sitt.

Den mye omtalte filmen har imellomtiden blitt fjernet fra alle tyske nettsider og Youtube-kanaler. (Den kan allikevel ses på kanaler som er utenfor tyske myndigheters rekkevidde og er lenket til nederst i denne saken).

Det hele har i så måte slått tilbake på tyske myndigheter spektakulært, da saken nå er lest av hundretusenvis av mennesker. Og videoen har blitt sett tusenvis av ganger utenfor Tyskland. Det ble heller ikke bedre av at hendelsens grusomme detaljer ikke bare har kommet ut, men blitt brukt som et bevis på myndighetenes sensur og ønske å skjule den for almennheten.

Les også: Tyskland i sjokk: Muslim bandt småbarnsmor fast og dro henne flere hundre meter

Les også: Flyktning med kniv holdt kvinne som gissel utenfor flyktningsenter i Hamburg

En kopi av ransakelsesordren har også blitt lekket ut, som i detaljer forteller hva som skjedde på t-banen:

– Madou Mourtala ønsket å straffe barnets mor og kreve sin rett til å se barnet. Han tok en kniv fra sin ryggsekk som han bar på, knivstakk barnet i magen og deretter skar han nesten helt gjennom barnets hals.

De tyske myndighetene var imidlertid ikke ferdige med å forsøke å skjule og sensurere hendelsen. Da en lokal politiker fra det nasjonalkonservative partiet AfD ba om aktoratets dokumenter på hendelsen, brøt myndighetene sin grunnlovsfestede plikt å svare. I tillegg sensurerte man hele setninger og deler av rapporten. Ifølge den tyske avisen Bild «har dette skjedd uten konsultasjon med justismyndighetene og er noe som nesten aldri finner sted».

Les også: AVSLØRT: Hussain Khavari pågrepet for voldtekten og mordet på legestudenten Maria (19)

VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Det spørres nå hvorfor tyske myndigheter har holdt hendelsen skjult i flere måneder, og om dette bare er toppen av isfjellet i Merkels nye EU-stat, hvor man har blitt påtvunget millioner av migranter og myndighetene ikke ønsker at noe skal ødelegge illusjonen om det perfekte multikulturelle samfunnet.

Ifølge Hamburgs Abendblatt så har «byen justismyndigheter bestemt at dobbeltmordet på T-banen var et drap utført i lidenskap og er således av ingen interesse for allmennheten».

Vi velger å legge ut en lenke til videoen filmet av den ghanesiske gatesangeren etter dobbeltdrapet. Vi påpeker at det er sterke bilder og at det kreves godkjennelse av brukeren før man kan klikke seg inn på den.

Lenke til videoen fra nettstedet Liveleak.

Relatert: