Drapsmannen Jo Erling Jahr hadde under oppveksten blitt utsatt for grov rasistisk vold av en somalisk gjeng på T-banen i Oslo. Volden forandret den unge gutten og han søkte seg til et miljø som kunne beskytte ham.

Kjetil Rusvik, en multihandikappet ung mann ble grovt mishandlet i 2005 av en innvandrergjeng på Holmlia tilknyttet Antirasistisk senters Agenda X. Volden og sparkene mot hodet hans var så brutale at han ble permanent funksjonshemmet og lenket i rullestol for livet. Flere av de involverte i den rasistiske volden mot Rusvik hadde selv vært med i fakkeltoget for Hermansen.

VEGARD MIDTVEIT (18). Få eller ingen vet historien om det rasistiske drapet på den unge kristiansanderen ved tusenårsskiftet. (Foto: Privat).

Vegard Midtveit (18) var en ung gutt i Kristiansand rett før tusenårsskiftet som ble jaget utfor et stup i skogen av en større gjeng med innvandrere. Vegard faller nesten 20 meter til sin død. Politiet henlegger saken, men nærmiljøet vet hva som skjedde. Det hadde lenge vært gnisninger mellom innvandrergjenger og etnisk norsk ungdom og det hele endte tragisk for den norske gutten.

Det sirkulerer en liste på nettet over nordmenn som har blitt drept av innvandrere. På listen finnes det alt fra unge gutter til eldre damer. De har enten  blitt slått, sparket, kvalt eller hugget ihjel med alt fra kniver til øks. De endte sine dager på gater og torg, i sine hjem, eller tilogmed partert med øks og lagt i en fryser. Drapsmennene har vært ikke-etniske nordmenn, innvandret til Norge etter at norske myndigheter bestemte at vårt land skulle være et flerkulturelt samfunn med åpne grenser til hele verden.

Koste hva det koste vil.

Men ingen av disse norske ofrene har noensinne fått et fakkeltog eller høre statsministre og kongelige tale for deres meningsløse, rasistiske og brutale drap. Ingen av dem har fått skolepriser eller byster av seg avduket på plassen der de mistet sine liv.

Ingen politiker eller ansvarlig hos norske myndigheter har noensinne hørt låsen bak seg som resultat av deres medansvar for drapene.

Så når våre medier og myndigheter i disse dager minnes Benjamin Hermansen og hans meningsløse død på Holmlia for 17 år siden, så send en liten tanke til de hundrevis av nordmennene som har mistet sine liv like meningsløst, som følge av den ukontrollerte masseinnvandringen til landet vårt. De fortjener det.

 

 

Publisert av Alexander Halvorsen

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.