VIDEO: Tommy Robinson og den forbudte talen: «Den britiske politistaten»

UTENRIKS

Tommy Robinson er en kjent anti-islamsk aktivist fra England. Han har fått mye negativ medieomtale og blir fremstilt som farlig av politi og myndigheter. Men hvem er han egentlig og hva står han for? I denne videoen som er litt over en time lang holder Robinson en tale han har måttet kansellere hele fem ganger på grunn av press fra universiteter og myndighetene. Den er utekstet og med til dels tykk London-aksent, men for de som klarer å forstå hva han snakker om, så er innholdet svært aktuelt og interessant. Talen kalles "Den britiske politistaten".

YTRINGSFRIHET OG DEMOKRATI? Tommy Robinson har mange års erfaring fra kamp mot systemet og for menneskerettigheter i Storbritannia. Denne videoen kan gi selv den mest hardbarkede hakeslepp på hvor langt politiet og myndighetene er villige til å gå for å knekke et menneske som forsøker å benytte seg av sin frihet og bryte politisk korrekthet i samfunnet. (Foto: Youtube).

Bok om kampen mot systemet

Tommy Robinson har også gitt ut en svært slagkraftig bok kalt «Enemy of the State»

Her er omtalen på Amazon.com:

The powerful story of Tommy Robinson, former leader of the EDL and a man persecuted by the British state, simply for standing up in support of British troops. Tommy describes growing up on the streets of Luton, a town plagued by Islamic extremism and criminal gangs and how his livelihood was taken from him when he led a street protest against it. Hounded through the courts and thrown to the Muslim underworld which runs England’s prisons, when Tommy refused to be broken the police tried to blackmail him – into working for them.

Boken kan kjøpes her på Amazon.com

OPPDATERT:

Tommy Robinson har blitt arrestert på nytt. Denne gang for å rapportere som journalist fra en rettssak mot muslimske overgrepsmenn i en såkalt «Grooming-sak» som går for retten i England.

Robinson var tilstede under og etter rettssaken og filmet som journalist for therebel.media. For dette ble han pågrepet klokken 04 på morgenen og arrestert. Han er nå ute på midlertidig løslatelse, men må møte i retten snart for å forsvare seg.

Les mer om saken her: Save Tommy Robinson!