VIDEO: Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer og angrep på politiet i Frankrike

DAGENS VIDEO

Det kan se ut som en scene fra en apokalyptisk fremtidsfilm fra Hollywood. Men det er fra Frankrike og det er virkelig. Horder av afrikanske migranter ødelegger lokalsamfunn og angriper politiet. Dette er EU og Merkels Europa.

 • Bob Hansen

  Somalia er ett helvete på jord, takket være SOMALIERE!!! Så hvorfor skal vi hente dem hit så de kan lage helvete her også!?!

  • Hans Hansen

   Somalia må være verdens Shit-Hole country NUMERO UNO.

   • Frode Verningsen

    Akkurat Somalia er det faktisk vestens feil. De hadde en kystlinje spekket med fisk og de livnærte seg av fiske. Men siden suez-kanalen er smal og grunn dumpet europeiske skip all søppla si utenfor kysten av Somalia og fisken forsvant.
    Da begynte de med piratvirksomhet. Og hele landet gikk til h…..

    • Tore Halvorsen

     Jeg vet ikke akkurat hvordan det blir til «vestens» skyld, her er det jo myndighetene som burde vært litt mer ansvarlig og sørget for å fått slutt på det. At vestlige og skip fra andre verdensdeler gjør som dem vil kan man ikke klandre vesten for.

     Vi har ikke noe kontroll eller myndighet….eller politikk som forteller båtene at de skal dumpe søppel utenfor Somalia. Og forøvrig er det veldig langt opp til Suez kanalen fra Somalia, to og ett halvt tusen kilometer faktisk.

     Skjønner ikke hvorfor de skulle dumpe søppel der sånn egentlig, og ikke tror jeg det har så mye å si hvis du tenker på vektreduksjon, i såfall må de jo produsere veldig mye søppel ombord.

     Men uansett burde jo myndighetene i Somalia reagert sammen med andre naboland og fått slutt på det. De kunne også tatt det opp i internasjonal sammenheng, dette er faktisk deres ansvar som en myndighet. Men det er vel noe annet som har plaget Somalia, befolkningseksplosjon og radikal islamisme kanskje? Korrupsjon? Eller dysfunksjonelt statsapparat?

     Jeg vet ikke så mye om Somalia annet enn at det tydeligvis er trygt der nede nå, ihvertfall hvis man skal tro på somalierene som oppholder seg i Norge.

    • Bob Hansen

     Og hva er de andre 53 landene i afrika sin unnskyldning?

    • Mjolne

     Huff for noe tøv!
     Du bør gjøre noen undersøkelser før du kommenterer.
     Alt som er bra i Afrika er enten naturgitt eller gitt av de hvite, negrene klarer ikke å få til et velferdssamfunn rett og slett fordi de ikke har den hjernekapasiteten som skal til.

     • Knut Enebakk

      Det er hvite mennesker som har bygget ut det som er av infrastruktur i Afrika da europeiske land drev kolonier på dette kontinentet.

    • Frankie

     Ja. Det er din feil Frode. Bare din feil. Jævla idiot.

    • Knut Enebakk

     Det er ethvert menneske sitt ansvar for hvordan man oppfører seg. Dersom en bryter lover nytter det ikke å skylde på andre.
     Sånt holder ikke hverken juridisk eller moralsk.

     • Mjolne

      Akkurat derfor skal vi la naturen gå sin gang i Afrika uten innblanding fra oss.

 • YrjarA

  Det er på tide at europeiske myndigheter prioriterer lov og orden framfor «menneskerettighetene» til invasjonshæren. Statens oppgave er først og fremst å beskytte egne borgere, ikke agere barnepiker for rabiate voldsmenn. Det er mulig at feminiserte, veike og tafatte politikere er tilstrekkelig for å styre over relativt fredelige europeere, men i møte med brutale og stupide MENA-individer må det hardere lut til. Frankrike og resten av Europa trenger sterke og besluttsomme MENN ved makten. Menn som er villige til å la politiet og ev. forsvaret gjøre jobben sin uten sentimentale følerier.

 • Åshild Dahl Figenschou

  Ja man får vel bare gratulere Frankrike med å ha tatt de riktige valgene og lagt til rette for en trygg fremtid for sitt folk . Godt jobbet . Ravn Figenschou.

 • Hans Hansen

  Forferdelig. Litt mer av dette og jeg begynner å tro at massemorder & galematias Fjotolf på cella er en klok mann.

  • Åshild Dahl Figenschou

   Klokt sagt . Eller???? Prøv å holde dette syke svinet utenfor diskusjonsforumet . Han har aldrig gjordt noe bra uansett hvordan det går her i verden . Litt respekt kan man ha for de som døde .Ravn Figenschou .

 • Kvikksølv og fluor?

  Har ikke politiet våpen da for helvete???

 • Tore Halvorsen

  Og dette er de stakkarslige og uskyldige undertrykkte utlendingene som bare søker ett bedre liv. Den totale mangelen på respekt og det sydende rasistiske hatet mot oss kommer jo klart til uttrykk. Men jeg tror nok de hadde raskt klynket hvis vi hadde hatt lov til å ta igjen, men intil videre så må vi vel nøye oss med å føre slikt opp på regningen, begynner å bli ei lang regning nå 😉

  Ja man kan bare undres på nøyaktig det er som skal til før folk reagerer? Drap, voldtekt, utstrakt vold, opptøyer, bilbranner, skyting, hets og trakassering, gatene og skolene er utrygge, penger renner ut og inn i lommene på rasistiske og voldelige utlendinger, terrorangrep, korrupsjon og bedrag av en annen verden er liksom ikke nok?

  Klart, hvis man ikke vet om dette så kan man vel ikke forvente en reaksjon heller, så den biten er jo grei. Står litt værre stillt med medier og politikere, for ingen er vel så naive at man faktisk tror at de ikke vet om dette. Er det noen som vet, så er det dem.

 • Feliciano

  Sett inn fremmedlegionen og skyt med skarpe skudd.

 • Roy Håvard Johansen

  De må vekk, langtvekk.

 • invernes

  Ja franskmenn ønsker jo dette helvete ! de stemte på en transgender mammadalt som ble samboer med en pedofil kjerring da han var 15 år.

 • Mjolne

  Dette er jo det enkelte kaller «berikelse» fra Afrika og fra muslimske land….

 • Frankie

  Skremmende. Planen til de «globale elitene» begynner å bære frukter. Vi går tøffe tider i vente i Europa. Se på situasjonen for hvite i Sør Afrika. Det er dette de planlegger for oss også. Ikke tvil et sekund på det.

 • Orsen330

  Her burde det skytes med skarpt. Denne bermen er ikke noe å samle på.