VIDEO: Rabiat kvinne angriper krigsveteran over tjenestehunden hans

DAGENS VIDEO

En kvinne mister besinnelsen da en krigsveteran med tjenestehund for PTSD er inne i den samme restauranten.

Sjokkerende bilder blir fanget i det øyeblikket en kvinne går amok inne på en restaurant hvor en militærveteran har kommet inn med sin tjenestehund.

Hunden hjelper soldaten, som har posttraumatisk stressyndrom, etter en skade eller sterk opplevelse, i tilfelle det skulle oppstå en vanskelig sosial situasjon.

Hunden i videoen, en Grand Danois, har en offisiell militærkappe rundt ryggen som viser at den er en tjenestehund.

Da kvinnen begynner å skrike til krigsveteranen om at han ikke har lov til å ha med seg hunden sin inn i restauranten, kan man høre en servitrise rope i bakgrunnen, «Han har lov til det fordi han har kjempet for landet sitt».

Den aggressive kvinnen, som har afroamerikansk bakgrunn, svarer da at hennes ektemann (mulig far) også var en tjenestemann som døde utenlands og fortsatte å skrike:

– Det er jævlig for meg, det faenmeg ekkelt, før hun kaller de andre gjestene for horer og andre ufine ord.

Les også: Afroamerikanere slår, sparker og kaster gjenstander på kvinner og handikappede

Ved siden av henne står en tydelig flau mannlig bekjent/kjæreste, som forsøker å få kvinnen til å gi seg med å skrike til krigsveteranen.

– Det burde være en egen seksjon for det jævla dyret, fortsetter kvinnen.

Hun går så over til å true personalet.

– Hvem skal får meg til å holde kjeft? Skal dere få meg til å holde kjeft, skriker kvinnen mens hun peker på de ansatte.

De ansatte forsøker å få kvinnen til å forlate restauranten og sier at hun er velkommen til å finne et annet sted å spise.

Etter å ha bannet og skreket mot flere gjester så forlater endelig kvinnen restauranten, men kommer plutselig tilbake inn igjen og fortsetter tiraden.

– Det er min mening, ingen av dere kan endre min mening, det er ekkelt, det er jævlig.

En kvinne forsøker igjen å fortelle kvinnen at det er lov med tjenestehund på restauranter, men blir skreket over.

HJELPER: Tjenestehunder hjelper eiere med mentale og fysiske problemer i hverdagen. De oppdager raskt hvis eieren får et anfall eller behøver hjelp til hverdagslige ting.
TJENESTEHUND: Det er ikke bare krigsveteraner med sykdommer som bruker tjenestehunder for å overleve. Barn med ulike sykdommer får også stor hjelp av spesialtrente hunder.

 

Videoen har fått stor spredning på sosiale medier, og de fleste som kommenterer kritiserer kvinnen for hennes svært ufine oppførsel.

– For en ignorant kvinne. Min hund hopper opp på sengen og over puten min, og jeg er fortsatt i live. Hvis ikke du er allergisk, så hold kjeft. Min hund gjør meg sterkere og en slik person i livet mitt ville bare gjort meg svakere.

Under amerikansk lov for mennesker med handikapp, så er tjenestedyr definert som hunder som er individuelt trent for å utføre oppgaver for en person med et handikapp.

Oppgaven(e) utført av hunden må være direkte relatert til personens handikapp, står det på hjemmesiden til myndighetene.

Relatert: