VIDEO: Kaos i Malmø – nyttårsfeiring i bysentrum ser ut som krigssone

SVERIGE/MASSEINNVANDRING

Nyttårsfeiring i Europa begynner dessverre å få en dårlig bismak i mange områder. Vi kan i disse dager lese om titusenvis av politifolk på vakt, tusenvis av bilbranner, terrorfrykt og angrep på politi og redningsvesen med nyttårsraketter. I Malmø så nyttårsfeiringen i sentrum mer ut som en krigssone enn enn hyggelig kveld ute med feirende og glade mennesker. Se videoen her.

Fra Fria Tider:

Svenske ungdommer skal ha klynget seg sammen for å unngå å bli ranet, forteller fotograf Freddy Mardell som var på plass.

Flere politimenn turte ikke å komme ut av sine biler og flere journalister løp for sine liv.

Situasjonen beskrives av et øyenvitne som «galskap». Trafikken kom ikke frem og folk løp rundt og skrek. «Malmø er en fortapt by», sier vitnet.

En av TV-kanalen Sydnytts journalister skal ha sagt at han ikke tør å være der lenger.

– Det er ikke verdt å være her lenger. Jeg risikerer ikke livet for dette.

FRIA TIDER: Dette bildet er fra en artikkel fra nettsiden Fria Tider. Araberen på bildet skal ha stått på biltaket og ropte «Jihad, jihad!».

SVENSK POLITI: Politiet i vårt naboland forsøkte forgjeves å kontrollere situasjonen, men det så mer ut som de kjørte rundt i total forvirring blant tusenvis av unge arabiske menn som skjøt nyttårsraketter og kastet kinaputter ukontrollert midt i sentrum. Politiet skal også selv ha blitt angrepet med rakettene. (Foto: Youtube).