VIDEO: Eldre norsk kvinne hetses av muslimsk rasist i oppgangen sin – «Jeg har ikke plikt å håndhilse på deg!»

Youtube-brukeren «Mohammad Al-Muhajir» har lagt ut en video hvor han filmer og hetser en eldre norsk kvinne i oppgangen der de begge bor.

 – Hva sa du? Hva sa du? sier Mohammad i det han filmer og går opp trappen mot kvinnen.

 – (Kvinnen) Jeg tåler dere (muslimer red. anm.) ikke

 – (Mohammad) Er vi jævelskap som har kommet til ditt land?

 – (Kvinnen) Ja, det er dere.

 – (Mohammad) Hvorfor er vi det? Hvorfor er vi det?

 – (Kvinnen) Fordi dere ikke er medlemmer av å ha noe med oss å gjøre. Og når du kommer inn i min leilighet, så tar jeg deg i hånden…(blir avbrutt).

 – (Mohammad) Nei, nei, jeg skal ikke håndhilse på deg. Jeg har ingen håndhilsingsplikt på deg, hører du det? Hører du det?

 – (Kvinnen) Men vi det norske folk skal liksom bare ha det slik og sånn… (avbrutt igjen).

 – (Mohammad) Du vet… du vet at dette er rasisme. Du vet at dette her er rasisme og jeg tar opp alt du sier nå på bånd, og jeg skal anmelde deg til politiet. Og politiet skal putte deg i en celle i et mentalt sykehus der du hører hjemme. Ikke ta på meg! (Slutt på video).

Deretter fortsetter debatten i kommentarfeltet under videoen der Mohammad som filmet den eldre kvinnen diskuterer med en annen muslim ved navn Muhamed, som mener «rasister» fortjener å være på «psykiatrisk» og er «jævla homofiler». Han får støtte av Mohammad som mener at det er noe «alvorlig galt» med mennesker som ikke ser noe galt meg homofili.

Mohammad fortsetter deretter med å generalisere at «nordmenn generelt er et rasistisk folkeslag som tror de er jordas navle, men er jordas rasshøl».

Han sier også at han ikke bor i denne «søplebøtta av et land» frivillig.

Debatten avsluttes fra Mohammad sin side med å kalle en kommentator  som prøver å debattere med ham om religion og ordet rasisme med «skitne vantro norske incest kryp».

Les debatten her: