RASIST: Samantha Denis (27) er nå pågrepet med sin søster etter det brutale og rasistiske angrepet på den hvite småbarnsmoren utenfor et kjøpesenter i Fort Lauderdale, Florida. De to søstrene er nå siktet for «Voldelig overfall med et dødelig våpen og risikerer flere år i fengsel. Det er uklart om rasisme vil lagt til i siktelsen. (Foto: Politiet).
OVERFALT: Mikaela Barboza ble brutalt overfalt av to afroamerikanske kvinner bevæpnet med baseballkøller. Overfallet skjedde midt på lyse dagen foran skrekkslagne vitner. «Hvis ingen hadde grepet inn hadde jeg blitt drept», sier småbarnsmoren etter angrepet. (Foto: Privat).
OVERFALT: Småbarnsmoren Mikaela må gjennom mange måneder med terapi og behandling på nesen, som ble fullstendig knust. Hun har også omfattende skader og sår i hodet som måtte sys med tilsammen 14 sting. (Foto: Channel 7).
I FENGSEL: Den mest aggressive av de to rasistene ble fanget av offeret på mobiltelefonen. Hun omtalte offeret som «cracker» før hun gikk til angrep med baseballkøllen, et svært nedverdigende og rasistisk ord for hvite mennesker. I bakgrunnen kan man se det som tilsynelatende er den rasistiske kvinnens eget barn som blir vitne til morens voldelige oppførsel. Det er uklart hvem som tar seg av barnet nå som moren sitter i fengsel. (Foto: Privat).