«Soy Boy» – se videoen som har gjort at venstresiden har gått fra vettet!

DAGENS VIDEO/KOMMENTAR

Høyresiden vinner kampen på nettet så det suser, og det siste påfunnet har virkelig gjort at feministene og venstresiden er i harnisk. "Soy Boy", eller "Soyagutt" er betegnelsen på menn tilhørende den rødgrønne politiske sfæren. Det viser seg nemlig at et uforbeholdent stort antall menn som kaller seg feminister er daglige forbrukere av soyaprodukter - og dette fører til reduksjon av mannlige hormoner.

Du har sett dem. De feministerte, metroseksuelle, veskebærende, halvstubbede, mykhendte, ansiktskrembrukende, kordbukse- og sjalbærende mennene. Ikke sjelden med briller og lut holdning sittende på kafeér med Apple-produktene sine. Soyaguttene.

De skjuler sin personlige fysiske og psykiske svakhet ved å kalle seg feminister. De sier de kjemper for kvinnesaken. De stemmer rødgrønt. De har aldri har vært i militæret eller slåss, de har aldri blitt dumpet av en kjæreste eller dumpet en kjæreste selv.

Dette er menn med svært lavt testosteron-nivå og libido. De er beta-menn.

SOYAGUTTER: Såkalte «Beta-menn» viser seg å være storforbrukere av soyaprodukter. (Foto: Soyagutter/menn).
SOYAGUTTER 2: I Norge vil mulig offentlige personer som Didrik Søderlind fra HEF og nett-aktivisten Gunnar Tjomlid være innenfor rammene av betegnelsen soyagutter. De lever sine liv gjennom konstant politisk korrekthet, har ingen klare alfa-mannlige kvaliteter og angriper sine politiske meningsmotstandere svært aggressivt på sosiale medier. Vil man finne større mengder soya i deres diett? (Foto: Fritanke.no).

Soyaguttene lever i en tilstand av konstant frykt for å ikke være politisk korrekte og angriper alt og alle som ikke føyer seg inn i den kulturmarxistiske dogmen som har bredt seg som en tykk tåke i vårt samfunn. Deres favorittuttrykk er «nazist», som de kaster ut mot alt og alle som er uenige med dem.

Hvem i Norge er soyagutter? Det er vel bare å ta et tilfeldig knippe av gutter og menn ut fra Ap, SV, MDG, Raudt og Human-Etisk Forbund, så vil det komme tydelig frem hvem disse er. Det er menn som har en daglig og til tider stor soyabasert diett.

DAGENS «MANN»: Dagens feminiserte og rødgrønne offentlige samfunn har produsert en hel generasjon med lite attraktive, lav-testosteronbærende menn som ligger langt unna den tradisjonelle idealmannen i Vesten. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Nå skal det innrømmes at det er vitenskapelig bestridt hvorvidt soya faktisk reduserer testosteronnivået hos menn, men det er uansett et produkt menn bør holde seg unna.

Her er stand-up komikeren og Youtube-vloggeren Owen Benjamin med sin sang, «Ballad of the Soy Boy».