SJOKKVIDEO: Kvinne bruker barn som våpen mot mann etter å ha spyttet og skreket på ham

UTENRIKS

En svært bisarr og forstyrrende video har blitt lagt ut på sosiale medier som viser en større gruppe romfolk/sigøynere på en gate et sted i Europa. En kvinne er aggressiv mot en mann og i kampens hete får hun et lite barn i armene. Hun bruker da barnet som slegge mot mannen, før hun gir det tilbake til en annen kvinne.

 • DrD .

  Når man mangler argumenter dytter man barn foran seg. Dette ser man spesielt på venstresiden i vesten. I USA presser lærere og administratore foreldre til å la barna bli med som brikker i antivåpen propaganda; lenge før barna rasjonelt kan vurdere om de faktisk er tjent med at deres konstitunelle rettigheter skal innskrenkes.
  I Norge tas barn med på demonstrasjoner, og har tidligere blitt bedt om å bli med på vaksinasjonsforsøk uten at de blir informert om alle potensielle konsekvenser.

 • Nasjonalstaten

  Prøver å lage tiggerbarn. Sikkert ikke sin egen unge heller, men en som er øremerket menneskehandel og tigging. Sånne skulle vært tvangssterilisert og lobotomert.

 • Dragonfly
 • Mjolne

  Er det noen som en eneste gang har hørt noe positivt om dette folkeslaget??

 • Ove Andre Berg

  Det er visst mye innavl innenfor romkulturen har jeg lest. Resultatet er mentalt syke degenererte innavla individer med lav IQ, dårlig impulskontroll og asosial adferd.

 • Frankie

  Nesten så man ikke vet om man skal le eller gråte. Dette folkeslaget er en bisarr spøk fra naturens side.