Se videoen som har tatt millioner av amerikanere med storm!

Bakgrunn: Etter at Trump vant presidentvalget i USA har den organiserte venstresiden busset inn tusenvis av mennesker til flere storbyer for å holde demonstrasjoner. Hver demonstrant skal ha mottatt så mye som 15 dollar i timen. (Finansiert av mangemilliardæren og valutaspekulanten George Soros).

D
ORGANISERTE DEMONSTRASJONER: Her står busser betalt av demokratene og deres støttespillere som George Soros, etter å ha skysset inn demonstranter som begår vandalisme og angriper politi og mishandler uskyldige mennesker.

Om norske medier har dekket hærverket, angrepene på uskyldige mennesker og de utallige gråtevideoene som er lagt ut på nettet vet vi ikke så mye om, da vi ikke følger riksmediene alt for nøye. (Av hensyn til vår egen mentale helse).

Les mer: Opptøyer, vandalisme og vold – venstresiden demonstrerer mot demokratiet

Det er uansett klart at menneskene som protesterer består av en salig blanding av venstreorienterte hippier/emoer/radikale, samt studenter.

D
ANTI-DEMOKRATER: Hillary-tilhengere gjemmer seg bak demokratiet og falske floskler som rettigheter og likhet. Men i virkeligheten er ønsket deres et sosialistisk diktatur hvor annerledestenkende blir fjernet fra samfunnet. Her demonstrerer de i gatene etter at Hillary tapte valget.

Disse gruppene har fått det for seg at verden skylder dem noe. At deres rettigheter kom gratis ned i fanget deres fra himmelen. Og at alle som er uenige med dem er onde og slemme. Og kanskje tilogmed rasister.

De blir humoristisk omtalt av konservative og uavhengige medier som «snøkrystaller». De er unike, spesielle og fortjener (forventer) et trofè bare for å delta.

Å bruke udemokratiske metoder for å demonstrere mot demokratiet er bare en av de mange logiske mageplaskene som følger denne gruppen mennesker i livet sitt.

Og med en slik oppførsel så ligger det det an til mang en episk video som kan påpeke dette for dem.

I tillegg til vår cowboy ovenfor, så legger vi ut et par videoer av disse snøkrystallene for å vise hva som foregår i deres mentale univers.

Og bare for å ikke glemme skuespillerne og TV-personligheten som sa de skulle flytte til Canada. (For Mexico vil de jo ikke flytte til…de rasistene).