HYSTERISK VIDEO: «Donald Trump vil aldri bli president!» – se alle politikerne, Hollywood og TV-kjendisene dumme seg ut

Og om ikke dette var nok så har det vært varslet en såkalt «skrik meningsløst mot himmelen»-demonstrasjon over hele USA, der folk som ikke takler at Trump er president skal, ja, skrike meningsløst mot himmelen. For det pleier jo å fungere når ting ikke går som man ønsker, i det virkelige livet.

Relatert:

Dette er forøvrig noe norske venstreekstremister og sosialister har gjort her hjemme også.

Fra Frieord.no:

En mindre gruppe asylaktivister hadde tatt seg fri fra sin travle hverdag og møtte opp utenfor kontoret til innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) i går. Der begynte de å hyle med og uten megafoner. Etter noen minutter med meningsløs hyling avsluttet de og dro hjem. Sylvi Listhaug på sin side hadde kontordag hjemme og fikk ikke med seg spetakkelet.

Det hele startet med et Facebook-innlegg som innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug hadde lagt ut hvor hun kalte mennesker som ønsker ukontrollert innvandring og åpne grenser til Norge for «hylekor».

Dette førte til at en gruppe asyldemonstranter møtte opp utenfor ministerens kontor i arbeidstiden i går. Det ble hylt i noen minutter, deretter ropt ord som «skam», før demonstrantene ga seg og reiste hjem.

Om arrangementet var vellykket kan diskuteres. Men hovedpersonen i saken, Sylvi Listhaug, var ikke tilstede da hun hadde hjemmekontor den dagen.

Her er noen bilder av demonstrantene.

skrik0

skrik2

skrik3

skrik5

skrik6

skrik7

skrik9

skrik10

skrik8

D SULTAN OF SCREAM? Også Antirasistisk Senter var tilstede representert ved Shoaib Sultan.